16 Maj 2017
Postat: 2017-05-16 / 15:00:31 / © sandraaandersson.blogg.se

 
Det verkar som detta har blivit en "en gång i månaden" ritual nu. De senste 3 månaderna har det blivit ett inlägg i månaden och det har blivit just den 16e varje månad. Underligt det där.
 
I helgen hade jag två nätter i Göteborg. I lördags så fick jag hänga med bästa Emma och Kristin igen, det blev en middag på Pinchos och sen Eurovision på mitt hotellrum. Detta resulterade i alldeles för lite sömn för min del då Eurovision håller på halva natten och jag hade en tidig pick up för en charter ner till Rhodos. Där nere fick jag mig några minuter av solsken och värme innan det bar av tillbaka upp till Göteborg. Hela crew var sjukligt trötta när vi kom till hotellet men tre av oss tog oss ut och åt middag innan vi tog oss tillbaka till hotellet och däckade i våra sängar.
 
Jag skulle haft ännu en charter igår men blev omschedulerad till att flyga upp till Arlanda direkt på morgonen istället och ha stand by. Tog mig hem och lyckades sova i 2 timmar innan de ringde och jag fick köra en snabb Skellefteå t/r.
 
Schemat för Juni släpptes igår också. Fick ett hyffsat St Petersburg stopp så här ska utforskas. Vi landar väldigt sent men det struntar jag fullständigt i. Jag ska upp tidigt och utforska staden. Det enda jag har dagen efter är flygningen tillbaka till Stockholm så gör ingenting om jag är lite seg.
 
Men nu är jag ledig i hela två dagar. Ska alldeles strax ta mig ut för årets första cykeltur tänkte jag. :)
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback