23 Maj 2017
Postat: 2017-05-23 / 23:29:10 / © sandraaandersson.blogg.se

 
I helgen hade jag min först standby. Förväntade mig någon helvetes slinga eller jobbiga turer men icke då, fick en rätt så skön helg. Hamnade dock i Kiruna i 21 timmar, en söndag, då ingenting är öppet där uppe. Jag lyckades få med mig en kollega att åka till Ishotellet, vi kollade upp bussar både på internet och frågade i receptionen. Stod och väntade på bussen i 40 min och gick rätt bittra tillbaka till hotellet. Då listade receptionsten ut att bussen till Ishotellet slutade gå på helger i mitten av April. Så jag har lyckats haft 4 stopp där uppe på två månader men inte kommit till Ishotellet en enda gång.
 
Nu har jag tre dagar ledigt. Idag åkte jag in till Uppsala för att träffa Maria, vi satte oss på ute på ett café och njöt av lite vin i några timmar innan vi tog oss vidare till Plock för att äta. En sån efterlängtad dag.
 

16 Maj 2017
Postat: 2017-05-16 / 15:00:31 / © sandraaandersson.blogg.se

 
Det verkar som detta har blivit en "en gång i månaden" ritual nu. De senste 3 månaderna har det blivit ett inlägg i månaden och det har blivit just den 16e varje månad. Underligt det där.
 
I helgen hade jag två nätter i Göteborg. I lördags så fick jag hänga med bästa Emma och Kristin igen, det blev en middag på Pinchos och sen Eurovision på mitt hotellrum. Detta resulterade i alldeles för lite sömn för min del då Eurovision håller på halva natten och jag hade en tidig pick up för en charter ner till Rhodos. Där nere fick jag mig några minuter av solsken och värme innan det bar av tillbaka upp till Göteborg. Hela crew var sjukligt trötta när vi kom till hotellet men tre av oss tog oss ut och åt middag innan vi tog oss tillbaka till hotellet och däckade i våra sängar.
 
Jag skulle haft ännu en charter igår men blev omschedulerad till att flyga upp till Arlanda direkt på morgonen istället och ha stand by. Tog mig hem och lyckades sova i 2 timmar innan de ringde och jag fick köra en snabb Skellefteå t/r.
 
Schemat för Juni släpptes igår också. Fick ett hyffsat St Petersburg stopp så här ska utforskas. Vi landar väldigt sent men det struntar jag fullständigt i. Jag ska upp tidigt och utforska staden. Det enda jag har dagen efter är flygningen tillbaka till Stockholm så gör ingenting om jag är lite seg.
 
Men nu är jag ledig i hela två dagar. Ska alldeles strax ta mig ut för årets första cykeltur tänkte jag. :)
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB