6 Mars 2017
Postat: 2017-03-06 / 14:13:49 / © sandraaandersson.blogg.se

 
 
Nu har jag både haft min första dag som flygande och jag har flyttat in i min lägenhet. Jag vet inte riktigt vad jag är gladast över egentligen. Båda två är ju saker jag längtat efter och drömt om.
 
I torsdags hade jag alltså min första arbetsdag. Jag var så sjukligt nervös, men det gick bra. Flög först Bryssel tur och retur för att sedan flyga upp till Skellefteå för en natt där. Hade en toppen förmiddag där uppe med underbart vinterväder innan det bar iväg ner mot Arlanda igen innan det var dags för en Ängelholm tur och retur. Och vips så var mina två första arbetsdagar över. Det gick bra och det var så otroligt kul, men det är så mycket att lära sig.
Jag har fått sitta i med i cockpit under start och landning två gånger med, både i dagsljus och i mörker. Vilken känsla och vilken utsikt det är där inne.
 
Och igår var det dags för mig att flytta. Det tog otroligt mycket längre tid än jag hade förväntat mig. Mamma åkte inte härifrån förrens sent på kvällen och då var ingenting förutom sängen uppackat. Har lyckats få ordning en del nu men är fortfarande så mycket att göra.
 
Nu ska jag ladda upp för ännu en dag i luften i morgon :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback