Sommaren i luften
Postat: 2017-07-22 / 22:57:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Medelhavet har fantastiska inflygningar
 
Jag har hört att det har varit en rätt dålig sommar men jag har inte ens märkt av den själv, så har ingen aning om den stämmer eller inte? Det känns som det enda jag gjort hela sommaren har varit att jobba. Men det är okej, för jag gillar det.
 
Otroligt nog så har jag inte fått några Göteborgs stopp schemalagda på hela sommaren, och innan sommaren så sa alla "man bor i Göteborg på somrarna". Men här sitter jag och får inte ett enda, men jag har lyckats byta till mig några st och det är jag glad för. Får hoppas att jag hittar några för Augusti också, det skulle vara toppen.
 
Vad har hänt annars då? Jo för några veckor sen så blev vi fast på Kreta i 24 timmar. Alla sa "ååh vilken lyx, vad skönt för er". Ja, det var skönt när vi var på hotellet men allt runtomkring var inte så himla roligt. Inte veta vad som skulle ske, sitta i ett 40 gradigt plan i flera timmar utan luftkonditionering osv. Men ja, hade ju fantastiska kollegor och vi fick ju plaska i poolen litegran.
 
Åh ja, det bästa på hela sommaren var ju att jag under en och samma standby slinga lyckades få flygningar med både Maria och Caroline. Det var så kul att få flyga ihop med kursare och vänner, blir väldigt speciellt. Man flyger ju oftast med kollegor man aldrig träffat förut.
 
 
Kommentarer

Anonym
2017-08-16 / 21:05:09 /

så jävla kass du är på att blogga. Vill va anonym.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback