Sommaren i luften
Postat: 2017-07-22 / 22:57:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Medelhavet har fantastiska inflygningar
 
Jag har hört att det har varit en rätt dålig sommar men jag har inte ens märkt av den själv, så har ingen aning om den stämmer eller inte? Det känns som det enda jag gjort hela sommaren har varit att jobba. Men det är okej, för jag gillar det.
 
Otroligt nog så har jag inte fått några Göteborgs stopp schemalagda på hela sommaren, och innan sommaren så sa alla "man bor i Göteborg på somrarna". Men här sitter jag och får inte ett enda, men jag har lyckats byta till mig några st och det är jag glad för. Får hoppas att jag hittar några för Augusti också, det skulle vara toppen.
 
Vad har hänt annars då? Jo för några veckor sen så blev vi fast på Kreta i 24 timmar. Alla sa "ååh vilken lyx, vad skönt för er". Ja, det var skönt när vi var på hotellet men allt runtomkring var inte så himla roligt. Inte veta vad som skulle ske, sitta i ett 40 gradigt plan i flera timmar utan luftkonditionering osv. Men ja, hade ju fantastiska kollegor och vi fick ju plaska i poolen litegran.
 
Åh ja, det bästa på hela sommaren var ju att jag under en och samma standby slinga lyckades få flygningar med både Maria och Caroline. Det var så kul att få flyga ihop med kursare och vänner, blir väldigt speciellt. Man flyger ju oftast med kollegor man aldrig träffat förut.
 
 

Sjukstuga
Postat: 2017-07-22 / 22:48:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Här ligger jag hemma en lördagkväll, egentligen så skulle jag landat i Malmö från Grekland omkring denna tid men jag har legat på soffan sen i måndagskväll. Blev extremt uttråkad redan för någon dag sen, men vad ska man göra när man är sjuk?
 
I morgon hoppas jag att jag mår som jag gör just nu, för just nu mår jag rätt så bra. För i morgon ska jag till Arlanda en sväng på dagen och träffa Malin, vi har inte setts sen vi var till Rom och Budapest förra sommaren så det är verkligen dags nu. Och sen kommer Kristin och hennes syster hit i några dagar. Jag har blank dag(planning har till 18 kvällen innan på sig att schemalägga en, annars ledig) på måndag så får se om jag får jobba eller om jag kan umgås med dem en del.
 
På tisdag blir det jobb i alla fall och på kvällen bär det av till Göteborg i några dagar. Äntligen är det dags för Liseberg!! :)
 
Slänger en bild från när jag och Malin sågs sist :)
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB