Nya Kapitel!
Postat: 2017-02-18 / 20:18:00 / © sandraaandersson.blogg.se

 
 
Jag är så glad nu, det känns som livet liksom bara flyter på.
 
1 Mars får jag nycklarna till min alldeles egna efterlängtade lägenhet.
2 Mars gör jag mina första flygningar.
 
Ja för det är ju faktiskt så, jag har äntligen fått tag i en lägenhet och jag börjar på ett nytt jobb. Mitt drömjobb. Jobbet jag sökte redan direkt när jag flyttade tillbaka till Sverige förra året men då lyckades jag inte ta mig till intervjun och saker kom emellan. Men de hörde av sig igen i höstas, i början på December var jag på intervju och strax innan nyår fick jag det glädjande meddelandet att jag fått jobbet. Jag ska bli flygvärdinna!
 
För två veckor sen började jag kursen, igår klarade jag den första delen. Nästa vecka fortsätter det och 1 Mars avslutas det med att vi får våra vingar. Och redan dagen efter så har jag mina första flygningar. Tre flyg under dagen som avslutas med en natt i Skellefteå.
 
Sen jag flyttade ner till Stockholm i April så har jag letat något eget, men det är näst intill omöjligt här nere. Och efter jag fick jobbet så började jag leta mer och mer specifikt norr om Stockholm så det skulle bli nära till Arlanda. Och nu har det löst sig. Om 11 dagar har jag min egna lägenhet. Mitt egna hem. Som jag längtat. Den ligger dessutom bara 15 min från jobbet, vilket är perfekt.
 
Nu ska jag njuta av lördagskvällen framför Melodifestivalen och ladda upp för ännu en vecka av utbildning.
 
 
 

3 Februari 2017
Postat: 2017-02-03 / 19:51:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Tiden flyger iväg. Jag tyckte nyss det var jul och nu är det redan februari. Här sitter jag på min enda lediga dag denna vecka och njuter av att få sova ut och göra ingenting precis hela dagen. Vilar upp mig för den kommande månaden, haha. 
 
Förra veckan så var vi i fjällen. Var över 10 år sedan jag hade en fjällenvecka senast så kan inte påstå att jag är en stjärna i skidbacken. Men nu har jag fått mersmak så ska se till att det blir en veckas skidåkning varje år för min del. Ska tvinga med mig Emma och Kristin nästa år.
 
På måndag börjar min utbildning. Det ska bli så kul. Jag pendlar extremt mellan att vara vettskrämd och att längta till det, men det är väl så det brukar vara kanske. Haha. Så nu väntar en månad av dagtid måndag-fredag, kanske äntligen kan få in lite rutiner. Sen får jag mina vingar och jag är redo att flyga. Är supertaggad.
 
 
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB