16 April 2017
Postat: 2017-04-16 / 22:31:18 / © sandraaandersson.blogg.se

 
Hallå i stugan!
 
Oj vad tiden går snabbt. Känns som det är min standard replik. En månad sen mitt senaste inlägg och vad har jag hunnit med sen dess? Jo, en månad till som flygande har jag hunnit med. Jag nu fått heltid till i alla fall sista Oktober, vilket känns toppen. Jag har hunnit med ett underbart men alldeles för kort London stopp. Och sist men absolut inte minst, jag har ju hunnit med en semester också.
 
Den där semestern alltså, det var på tiden. Jag och Kristin var till Dublin i några dagar, hon offrade sig och följde med på Olly Murs konsert. Oh som jag väntat på det. Karln är ju aldrig i Sverige när jag är där så vi fick ta och åka till Dublin för att se honom. Helt klart värt det. Dublin i övrigt var lite av en besvikelse, rätt tråkig stad. Men Irland som land, WOW, jag vill upptäcka varenda millimeter av det landet!
 
I veckan har jag två toppen stopp. Först ett i Göteborg så jag får hänga med Emma och Kristin lite och sen ett i Umeå så jag får hänga med Emmy. Kan inte bli mycket bättre än så.
 
Nu ligger jag hemma i soffan och försöker hålla mig vaken så länge det bara går. Jobbade min sjätte dag i rad idag och har haft tidga morgonar hela veckans så kroppen har blivit van och jag har börjat vakna innan klockan. Men så blir det väl när klockan har ringt 03:30-05:30 hela veckan, vilket också har resulterat i att jag däckat på hotellen redan vid 20.
Men nu får jag hela 1 dag ledig innan det är dags för 5 dagars jobb igen.
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB