Budapest
Postat: 2016-10-18 / 19:51:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Direkt efter Rom så var det dags för ett nytt land och en ny huvudstad. Vi flög hem till Sverige för en natt och sedan bar det av till Budapest. Vi hade inte alls lika mycket tid i Budapest som vi hade i Rom, men vi tänkte att vi borde hinna uppleva staden på 1,5 dag ändå om vi ligger i. Dock så lyckades vi pricka in nationaldagen så på vår enda hela dag i staden så var allt inklusive mataffärer stängda. Det enda som var öppet var restauarnger och några souvenirshoppar. Dessutom var delar av staden avstängda pga någon festival.
 
Budapest var underbart men jag hann inte alls uppleva staden på det sättet jag ville så jag måste garanterat åka tillbaka och då ska jag inte pricka in en helgdag då allt är stängt eller staden är avspärrad.
 
 

Roma, Italia
Postat: 2016-10-18 / 13:37:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Malin klagar på att jag aldrig bloggar så jag får väl se till att göra då. Hon bad mig blogga om Rom, fast hon var där och upplevde allt med mig, men hennes ord är min lag.
 
För två månader sen var det alltså dags, dags att åka till Rom. En stad jag alltid drömt om att besöka, i ett land jag alltid velat åka till.
 
Resan var allt jag hade kunnat hoppats på. Det är en underbar stad, det finns så mycket att se och den har så mycket historia. Jag har nog aldrig ätit så mycket pasta och pizza som jag gjorde under de där dagarna, men det är väl det man ska göra när man är i Italien?
 
Vi hann med så mycket, men åh vad jag vill tillbaka.
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB