Luxemburg
Postat: 2016-11-14 / 20:09:51 / © sandraaandersson.blogg.se

I början av Oktober så var det äntligen dags för min första Sverige match utomlands. Jag övertalade bror att vi skulle åka till Luxemburg så det gjorde vi. Vi tog en liten semester i ett väldigt litet land. Vi var där torsdag-söndag och jag kan ju säga att det hade nog räckt med två dagar, i alla fall denna årstid. Under sommaren hade man nog kunnat stanna lite längre och mysa runt.
 
Det var en otroligt mysig stad må jag säga, den var lite sådär sagolik. Fantastiskt fin var den. Under matchdagen så fick vi även sällskap av Britta som hade bilat ner från Amsterdam för att se matchen. Det var så kul att ses igen, blir ju inte så ofta eftersom hon flyttade till Amsterdam strax innan jag flyttade tillbaka till Sverige.
 
Matchen var ju lite av en besvikelse må jag säga men det var en härlig upplevelse att åka på en sån resa och jag längtar efter flera såna nästa år. Jag ska bli ett sånt där mega troget fan som förföljer landslaget överallt, haha.
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB