7 Juli 2016
Postat: 2016-07-07 / 21:13:42 / © sandraaandersson.blogg.se

När man är ledig så är det så lätt att vara lat och bara dega hela dagen. Man fastnar liksom i soffan fast man egentligen bara vill vara ute i solen eller hitta på något. Men jag tycker inte det är så konstigt egentligen, jobbet tar alla mina krafter. Att stå upp i 9 timmar om dagen, kliva upp 4 på morgonen vissa dagar och att andra dagar komma hem den tiden. Efter det vill man liksom bara vila och då är det lätt att man fastnar inne.
 
Lyckades ta mig ut en stund idag i alla fall. Jag tog mig ner till vattnet och njöt på klipporna en stund, det var riktigt skönt må jag säga.
 
Är ledig i morgon också innan det blir 7 dagars jobb. Så får ta vara på dagen ordentligt!
 
 

5 Juli 2016
Postat: 2016-07-05 / 21:05:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är sommar! Äntligen ljuva sommar! :)
 
Eftersom jag inte uppdaterat sen Grekland så får jag väl börja där. Grekland var AWESOME! Tiden gick alldeles för snabbt och jag önskar att jag kunnat stanna lite längre. Det var så härligt. Och eftersom det var så härligt så fick det mig bara att resa mer och igår bokades äntligen nästa resa. I Augusti så ska jag och Malin äntligen åka till Rom. Jag har velat åka till Rom i så många år och äntligen är det dags. Äntligen.
 
Och jobbet har dragit igång på riktigt. Och helt ärligt så måste jag säga att jag gillar det, det trodde jag inte. Men jag trivs som fisken i vattnet. Och jag bryr mig inte ett dugg att jag ska kliva upp klockan 4 i morgon för att åka till jobbet. Dock så betyder också det att verkligen måste lägga mig nu så att jag orkar med en sista arbetsdag innan jag får två dagar ledigt.
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB