19 Januari 2015
Postat: 2016-01-20 / 07:12:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag börjar känna mig lite gammal, jag är konstant i sängen runt klockan 21. Oftast släcker jag visserligen inte direkt men jag är redo och nedbäddad. Det märks att jag är den äldsta i lägenheten, helt klart. Haha!
 
Det verkar som den där torkan är över förresten. Regnet kommer lite titt som tätt nu, inte som förr när det var en gång var tredje månad. Regnade både idag och igår och jag hann bli dränkt tre gånger under den tiden. Nu ska det vara fint resten av veckan i alla fall, skönt det.
 
Jag har kommit fram till vad jag ska göra för mig examensarbete också, äntligen. Ska lämna in förslaget i morgon och säger Gina ja så sätter jag igång med det i helgen. Kristin kommer ju om 18 dagar och då vill jag som sagt vara färdig.
 
Gah, det är redan vecka 3. Om 6 veckor är jag utflyttad ur denna lägenhet och om 7 veckor så har jag en presentation kvar innan jag är färdig. Jag längtar.

4 Januari 2016
Postat: 2016-01-05 / 05:46:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag drog skolan igång igen. Sista terminen på Antioch, känns overkligt? Om några veckor står jag där med min Bachelor Degree. Men så skönt. Jag hade en lektion idag, Senior Capstone Project, och som ni hör på namnet så är det vårt examensarbete. Det känns som de ändrar denna klass för varje termin för jag hör alltid något annorlunda om vad man egentligen ska göra, och så var det nu igen. Och vi var alla helt säkra på att uppsatsen skulle in vecka 10, men nej då, den ska in vecka 8. Måndag vecka 8, samma dag som Kristin åker hem, vilket betyder att jag borde vara klar med den innan hon ens kommer. Vilket är lördagen vecka 5. 6 Februari, om nästan exakt en månad alltså och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Det ska bli intressant att se hur detta går.
 
Nu ska det tydligen regna en vecka här i Santa Barbara, det är väl bra antar jag. Vi är ju bara fyra år in i torkan nu, haha. Skulle nog behöva regna dygnet runt i ett halvår för att vi skulle få tillräckligt med regn.
 
Klockan är inte ens 21 och jag funderar starkt på att lägga mig. Jag har gjort klart läxan för i morgon bitti och har inget annat att göra, så varför inte lägga sig så man är pigg på lektionen i morgon? Haha. Har två lektioner i morgon, Brand Development 9-12, som verkar superintressant och sen Social Justice Movements, Their Leaders and People 18-21.
 
Ne, dags att sluta. Ciao!
Slänger in en bild på mitt 2015.
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB