27 Februari 2016
Postat: 2016-02-28 / 02:57:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Tiden går så otroligt snabbt. Kristin har redan åkt hem, det kändes som hon var här hur länge som helst samtidigt som det kändes som hon var här i två dagar. Tiden går snabbt när man har roligt, eller hur är det? För sjukt var det var roligt att hon kom hit.
 
Nu är det redan slutet av Februari och om mindre än två veckor så har jag tagit min examen och är påväg härifrån. Om exakt två veckor ligger jag säkert jetlaged och sömnlös hemma hos mamma i Stockholm och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att pallra sig iväg till tunnelbanan för att sedan ta tåget hem till Hudiksvall. De senaste veckorna har det varit väldigt mycket prat om att jag snart ska flytta. Varje gång någon får reda på att jag ska flytta härifrån så frågar de om jag är ledsen, och varje gång så svarar jag nej med ett leende på läpparna. Detta har varit mitt hem i över 4,5 år och det är ett helt fantastiskt ställe att bo på men jag är så färdig med detta ställe och livet här. Jag är redo för någonting nytt, jag vill ha nya äventyr.
 
På tal om äventyr så har de fyra senaste månaderna varit ett helt sjukt stort äventyr. Jag har upplevt så mycket som jag aldrig trodde att jag faktiskt skulle göra. Och det har varit fantastiskt. Jag fick äntligen besöka Monument Valley och Yosemite National Park som jag så länge velat göra men inte lyckats övertala någon att besöka med mig. Tack och lov att Malin tog sig över Atlanten så jag fick de äventyren. Jullovet var ett annat stort äventyr. 17 delstater på 11 dagar och oändligt många timmar i bil, men åh så mycket vi fick uppleva. Jag fick äntligen besöka New Orleans, jag fick äntligen uppleva och förälska mig i Chicago och jag fick besöka Mt. Rushmore, vilket ligger så långt ifrån allt annat man kan tänka sig besöka så det fanns inte ens på världskartan för mig att det skulle bli verklighet. Allt detta plus äventyren Kristin och jag hade under de två veckorna hon var här Los Angeles, två talk shows, vi fick besöka Rosewood, vi gjorde Vegas och blev som barn igen på Disneyland.
 
Men nu är dessa äventyr över. Det är dags för en ny världsdel och nya upplevelser.
 
Som sagt. 1,5 vecka kvar av skolan. Jag har tre presentationer, en uppsats och en videopresentation kvar att göra. Sen är jag klar, helt klar. Dessutom måste jag packa. Jag ska få ner 4,5 år i två resväskor och jag vet inte hur det ska gå till. Fort ska det gå med för jag ska flytta ut ur mitt rum på tisdagen då den nya tjejen flyttar in.
 
Slänger in typ enda bilden som togs på mig och Kristin när hon var här.
En smygis från inspelningen av The Late Late Show with James Corden
 
 
 

12 Februari 2016
Postat: 2016-02-13 / 08:49:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Kristin är äntligen här! Hon kom hit i lördags och sen dess har vi försökt göra så mycket som möjligt samtidigt som jag försökt hinna plugga. Dock har plugget liksom hamnat lite sådär på sidan.
 
Just nu sitter vi på ett hotell utanför LA, vi tyckte det var lika bra att stanna här nere i någon natt istället för att köra fram och tillbaka från Santa Barbara flera gånger. Igår var vi på Disneyland, det var supermysigt men herrejävlar vad mycket människor. Helt galet. Alldeles för långa köer överallt och var ibland i princip omöjligt att ta sig runt. Nu förstår jag varför de erbjuder typ 5-dagars biljetter, man hinner liksom inte allt på en eller två dagar.
 
Idag har vi mest flängt runt. Vi började med att åka till Newport Beach, kikade runt lite där och jag introducerade Balboa Bars för Kristin. Vi for vidare till Redondo Beach för att få lite OC nostalgi innan vi for vidare till Marina Del Ray för att käka. Nästa stopp var tänkt att vara ett bra ställe för Hollywood Skylten men trafiken var ett helvete och vi insåg att det inte skulle gå förrens solen var nere så vi tänkte om och åkte vidare mot Griffith Observatory, väl där så insåg vi att resten av LA hade tänkt samma sak så vi bestämde oss för att åka tillbaka till hotellet. En resa på ca 4 mil som tog oss 2,5 timme! 2,5 TIMME!!!! Fan så less vi var när vi kom hem. Vi spenderade 4 timmar i bilen utan att egentligen uträtta något, förutom att ta oss tillbaka till hotellet, haha. '
 
I morgon ska vi på Warner Bros. Studio Tour. Det kommer bli så jävla gött!
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB