Goodbye 2016
Postat: 2016-12-31 / 11:10:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var ännu ett år över, det är lite svårt att förstå hur snabbt åren faktiskt går. Jag tyckte det var nyss jag var i Chicago men det var ju förra julen så det är ju över ett år sedan nu. Helt otroligt. Och varje år tycker jag man tänker att man inte riktigt gjort något under året och undrar vart tiden tagit vägen. Men när jag tänker tillbaka på detta år så har jag ändå gjort en hel del och mycket har förändrats.
 
De första 2,5 månaderna av 2016 var de sista månaderna av de 4,5 åren jag spenderade i Kalifornien. På ett vis så känns det som det var 1 månad sen jag flyttade därifrån men samtidigt så känns det som det var 2 år sedan. Kristin hann komma och hälsa på mig i två veckor i februari innan det var dags att lämna paradiset. Hade två toppen veckor och vi hann med så mycket på den tiden! Är man effektiv så hinner man mycket även fast man håller har lektioner, uppsatser och sin examensuppsats. Så kom mitten på Mars och det var dags för mig att för första gången på 6 år flyga tillbaka till Sverige utan att veta hur länge jag skulle bli kvar där. Och det var helt rätt tid, jag var så redo att lämna livet i Santa Barbara, det var tid för mig att flytta. Jag var mer än redo.
 
Jag har även hunnit med en del resor efter jag kom tillbaka till Sverige. Paris, Kreta, Rom, Budapest och Luxemburg är alla destinationer jag lyckats bocka av, så jag har kommit lite närmare att beta av alla Europas länder och huvudstäder.
 
Nu avslutar jag 2016 med att jobba stängning medans alla andra har fina middagar och festar med skumpa. Men jag kan glädja mig åt att jag precis fått nyheten att jag fått mitt drömjobb. Att jag under 2017 kommer börja på ett jobb jag verkligen vill ha. Jag kan inte tänka mig en bättre start på ett år.
 
Gott nytt år allihopa!
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB