23 April 2015
Postat: 2016-04-23 / 22:35:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Så vad har hänt sen sist då? Jag kom hem från Lund och var i Hudik över helgen för att sen åka till Paris med Emmy. Paris var underbart. En sista minuten resa som var ett riktigt toppen beslut. Var där i fyra dagar och utforskade staden och jag tror vi båda tyckte om den. Helt fantastiskt var det.
 
Var hemma i ytterligare tre dagar typ innan jag packade alla mina saker och flyttade till Stockholm. Så nu bor jag här nere i Stockholm sedan i måndags. Börjde jobba i tisdags så lever nu pendlarlivet som en Stockholmare. Haha!
 
Vad har jag mer att säga? Hmm, inget mer än att snart är det dags för Grekland och jag längtar sönder! Ska bli toppen.
 
 

3 April 2016
Postat: 2016-04-03 / 10:46:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag försöker vänja mig vid tanken att jag faktiskt bor i Sverige nu, det går väl sådär. Jag kommer på mig själv att tänka att jag bara är på semester. Men så är ju inte fallet.
 
Just nu är jag nere i Skåneland och hälsar på Emma, man får ju passa på när man inte har ett jobb som styr en och man faktiskt är ledig. Just av den anledningen så bokade jag en resa till Paris igår, åker om en vecka. Helt perfekt kommer det bli.
 
Idag ska jag in till Malmö och träffa Malin! Vi har verkligen blivit bättre på att ses. Från att inte ses på 2,5 år och nu 3 gånger på ett halvår typ. Bra jobbat av oss!
 
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB