18 Oktober 2015
Postat: 2015-10-19 / 00:40:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Det har varit så sjukt varmt här sedan jag kom tillbaka och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Just nu är det typ 26 grader ute och det är rätt svalt i jämförelse mot hur det varit. Jag tror att alla längtar efter lite svalare väder just nu, haha. Jag kan ju säga att det inte var så kul att vara sjuk i denna värme heller, låg ju däckad första veckan i skolan så jag har inte ens lyckats komma in i rutinerna än. Men nu får det bli skärpelse på det och tillbaka till vardagen tycker jag.
 
Nu är det inte långt till Malin kommer hit och när hon åker så är det bara två veckor kvar av skolan. Sen är det liksom jullov. Satan så tiden bara flyger iväg. Men det är bara skönt. Snart är det Mars och jag tar examen :)
 
 

2 Oktober 2015
Postat: 2015-10-03 / 05:54:03 / © sandraaandersson.blogg.se

And I'm back in paradise!
 
Jag hade några toppendagar nere i Skåne, ett perfekt sätt att avsluta sommaren i Sverige på må jag säga. Och snart får jag ju träffa Malin igen, om bara lite mer än en månad så kommer hon nämligen hit i två veckor. På tal om besök så har även Kristin bokat en resa hit, i februari kommer hon tillbaka hit! Fan vad bra dessa två sista quarters kommer bli ändå.
 
Är tillbaka i Santa Barbara alltså. Fick lite panik när jag skulle till flyget då tåget var försenat(surprise att SJ är försenade liksom), lyckades checka in bara några minuter innan incheckningen stängde och sen var det raka vägen till gaten. Nu är jag tillbaka i min gamla lägenhet och har ikväll äntligen packat upp allt ordentligt så nu ska allt vara på plats.
 
På tisdag börjar skolan så jag har 3 dagar kvar att njuta av ledighet innan det blir 10 veckor av lektioner, läxor och presentationer.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB