Skydive Santa Barbara
Postat: 2015-03-27 / 05:52:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag fyllde ju 25 år i måndags. Är inte sådär mycket för födelsedagar man i år fick jag då en födelsedagspresent jag aldrig kommer att glömma. Ett fallskärmshopp. Har ju alltid velat göra det, speciellt sen jag flyttade hit och har frågat hur många som helst om de vill men men när det är dags att boka så drar sig alla ur.
 
Hur som, nu fick ingenting stoppa mig längre så jag bokade ändå. Igårkväll. Så hade inte många timmar på mig att tänka att banga. Tog med mig Emmy och körde timmen upp till Lompoc där det ligger och så bar det av.
 
Alltså, jag vet inte hur jag ska beskriva det. Det var det bästa jag någonsin gjort. Och jag önskar att det varat längre, för det var över så snabbt. In i planet, hann knappt sätta oss innan det bar av uppåt och på bara några minuter så var vi på 13,000 ft. Hann inte ens reagera efter att dörren öppnades, poff så var i vi ute.
 
Jag älskade det och vill så gärna göra det igen. Det var helt enkelt fantastiskt.
 
 

Sommaren är här
Postat: 2015-03-15 / 02:31:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Kollar i man i kalendern så är det garanterat fortfarande vinter, 14 Mars liksom. 20 Mars är första dagen av våren i Usa. Men kollar man på temperaturen så är det redan sommar. Igår hade vi ca 27 grader, idag hade vi över 30 grader. Jag var på stranden i 1,5 timme igår och den korta tiden gav mig solsting. Känns som det enda jag gör är att dricka vatten men det verkar inte vara nog.
 
Igår fyllde Elise år så vi var till Zaytoon och åt supergod middag. Planen var att gå ut men vi var alla alldeles för trötta för det så vi struntade i det, jag åkte hem och sov istället. Men ikväll blir det en sväng på Sandbar!
 
 

12 Mars 2015
Postat: 2015-03-13 / 04:30:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen är det lov!!! Idag hade vi presentationen i vår PR klass, vilket också var sista lektionen för terminen. Så nu är det lov! 3,5 veckors ledighet. Jag hoppas på solsken. Idag hade vi typ 27 grader, galet varmt. Ska bli lika varmt i morgon med så då ska jag till stranden, få lite bränna.
 
Efter lektionen idag så firade jag med att gå och äta på Sandbar med Emmy, asgott verkligen. Sen tog vi en tur på State St för att kika lite i affärer, råkade få med mig ett par superfina shorts hem! Nya favoriterna, garanterat.
 
Mina roomies är borta i helgen med så har hela stället för mig själv, väldigt skönt må jag säga. Speciellt när man ständigt är omringat av folk. Egentid är bra tid.
 
 

10 Mars 2015
Postat: 2015-03-10 / 23:48:00 / © sandraaandersson.blogg.se

 
 
Finals week är äntligen här! Det är väl egentligen synd att kalla det finals när det inte är några som helst prov. Hur som helst, jag sitter med min sista uppgift nu, vilket är en feature story/ podcast för radio. Har spelat in samma sak hur många gånger som helst nu för jag snubblar på orden eller pratar för snabbt, haha. Den ska in morgon bitti och jag vill gärna få sova något i natt så jag har väl sådär 8 timmar på mig att skriva manus, spela in och redigera. Får hoppas att det går!
 
Och från och med torsdag så har jag 3,5 veckas ledighet! Ska bli så skönt. Jag hoppas på toppenväder så jag kan spendera hela dagarna på stranden och få lite färg. Resten av tiden tänkte jag spendera på gymmet. Var där för första gången på två veckor idag, det var fasen tugnt. Men nu får det fasen bli ordning på saker och ting. Nu kommer jag ju ha tid!
 
Om exakt 48 timmar så får jag lov. Oh, som jag längtar!

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB