30 Januari 2015
Postat: 2015-01-31 / 09:06:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Malin klagade på att jag var dålig på att uppdatera så jag får väl försöka bli bättre på det. Påminn mig, okej? Jag glömmer lätt!
 
Det har varit en stressig vecka. En massa läxor/ uppsatser som skulle in och igår hade jag två presentationer och en diskussion i samma klass som gjorde mig galen mesta delen av veckan. Men nu är det över i alla fall. 4/10 veckor är över. Känns som jag precis började? Allt går så snabbt. I onsdags så släpptes även schemat för nästa termin. Det känns som jag inte hinner med. Men det ser i alla fall ut som jag kommer nästan ha en 5 dagars helg nästa termin med, woho!  Lika som förra terminen.
 
Jaha, vad mer ska jag säga? Det är helg igen. Hade träning med min pt tidigare idag, tycker det är synd att vi bara har några veckor kvar eftersom det faktiskt hälpt mig extremt mycket. Önskar jag hade råd att fortsätta. Efter det så blev det en lunch med Emmy. Tog äntligen en efterlängtad nap efter det, har inte haft tid på hela veckan men har verkligen velat ta en hur länge som helst. Idag hade jag äntligen tid och sov typ 17-19!
Ja, det var dagen det.
 
Får se vad helgen har att erbjuda.

21 Januari 2015
Postat: 2015-01-22 / 03:48:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Har varit tillbaka i SB i två veckor nu och vi är redan inne på tredje veckan av terminen! Har en lektion i morgon sen är tredje veckan över. Sjukt så snabbt det går!
 
När jag uppdaterar såhär sällan så vet jag aldrig vad jag ska skriva, haha. Ehm. Denna termin tar jag i alla fall två Communication klasser: Visual Communication och Writing for Broadcast Media. Också tar jag två Marketing klasser: Consumer Behavior och Public Relations. Känner mig helt borta i marknadsföringsklasserna men tycker att de är super intressanta :)
 
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB