22 Februari 2015
Postat: 2015-02-23 / 05:48:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Det här med att blogga är verkligen inte min grej längre. Det var annat för 5 år sedan då jag uppdaterade typ 3 gånger om dagen, haha. Vart fick jag energin ifrån?
 
Hur som helst, det är tre veckor kvar av terminen och sen har vi tre veckors ledighet. Ni kan inte ana hur mycket jag längtar. Kan inte påstå att jag gillar mina lektioner denna termin alls faktiskt. Visual Comm handlar om konst, ja det säger ju sig själv att jag inte skulle gilla det.. mest är det nog för att läraren är så otroligt kass. Writing for Broadcast & New Media, ja nu har jag inget emot själva grejen att vi måste skriva saker.. utan att vi måste utföra radiointervjuer, göra podcaster och sedan lyssna på dem i klassen. Sen har vi mina marknadsföringskurser, båda vilket skulle kunna vara jädrans bra om man hade bra lärare. Haha! Jaa, jag har lyckats få en hel hög med dåliga lärare denna terminen.  Hoppas på bättre nästa termin, har fått höra att några av dem är bra i alla fall. Vi registrerade oss i tisdags, hör och häpna - jag ska ta public speaking. Ingen vet hur fan jag fick för mig det när jag i hela mitt liv gjort allt jag kan för att slippa prata inför folk.
 

Neee, tre veckor kvar. Jag ska nog överleva även fast jag just nu är sönderstressad! Tre veckor, tre veckor.
 
Och jaaaa, jag ska försöka bli bättre på att blogga.
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB