29 December 2015
Postat: 2015-12-30 / 04:00:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Jädrans vilken road trip det var. Vi har fått se så otroligt mycket och haft otroligt kul, men det har också varit väldigt intensivt. 17 delstater på 11 dagar. Mina favoriter var helt klart New Orleans och Chicago. New Orleans var så sjukt mysigt och jag skulle gärna vilja åka tillbaka dit under sommaren och ha 4-5 dagar på mig att utforska staden. Och Chicago, vilken underbar stad. Den är i topp 3 av favoritplatser på jorden för mig. Jag älskar storstäder, känner mig som hemma i städer som Chicago. Önskar att vi hade haft mycket mer tid där.
Allt annat var så klart också toppen. Vi åkte till ställen jag aldrig trodde jag skulle besöka. Som Mount Rushmore till exempel, det ligger så långt ifrån allt annat så inte trodde jag att jag skulle ta mig dit någon gång. Nu gjorde vi visserligen knappt det heller eftersom vi fastnade i snöoväder med våra sommardäck. Haha. Men vi lyckades ta oss dit tillslut.
 
Vi kom hem igen klockan 6 igår morse efter att ha kört 18 timmar från Denver. Det var ju ett äventyr det med, köra över Klippiga Bergen. Högsta toppen vi åkte över låg på ca 3000 meter.
 
Nu ska jag njuta av sista veckan ledigt innan det är tillbaka till skolan på måndag. Sista terminen på Antioch, sista terminen i Santa Barbara och Usa. Galet!
 
 

2 December 2015
Postat: 2015-12-03 / 04:41:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Tiden flyger iväg. November är redan över, galet så snabbt det gick. Malin har varit här i två veckor, vi reste som bara den. Ena helgen så åkte vi norrut till Yosemite, San Jose och San Francisco. Yosemite var helt underbart fantastiskt, jag vill definitivt tillbaka dit. Andra helgen så åkte vi till Grand Canyon, Monument Vallet, Phoenix och San Diego. Det var väldigt mycket bilkörnade men det var såååå värt det. Vi fick uppleva så mycket, älskar att resa!
 
En vecka är kvar av skolan, sen ska det bli några veckors lov innan jag börjar min sista termin. Sista terminen! Sen är jag klar. Sen har jag min bachelor. Woho!
 
På jullovet blir det ut och resa igen. Ska åka på världens roadtrip med Rasmus och Sofie. Vi ska få se Dallas, New Orleans, Memphis, St. Louis, Chicago, Mt. Rushmore och Denver. Detta kommer bli ännu mer körande men det kommer vara så värt det. Sista lovet i Usa ska spenderas på topp.
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB