12 Augusti 2015
Postat: 2015-08-12 / 23:35:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Då har jag åter igen varit extrem oaktiv här, som jag alltid är. Sommaren är nästan över och jag måste säga att vädret har varit skit. Jag hade hoppats på lika väder som förra sommaren då det var strålande mest hela tiden, men icke. Jag har mest jobbat hela tiden, speciellt den senaste månaden då det många gånger varit sex dagar i veckan.
 
Som sagt, sommaren är snart slut och det märks för alla sommarvikarier på jobbet börjar försvinna. Jag har schema Augusti ut sen får vi väl se om jag får jobba något mer, men då kommer det kännas på riktigt att sommaren är över.
 
Nästa vecka så åker jag först till Stockholm och ska äntligen få träffa Sara igen efter ett år ifrån varann. Och sen kommer Kristin(även ett år sen vi sågs) på onsdagkväll och morgonen efter drar vi till Prag för en toppenresa. Nu ikväll bokade jag tåg till Malmö 22 September. Så blir det återförening med Malin, är fan typ två och ett halvt år sedan vi sågs nu. Stannar i Skåne tills den 28e då jag flyger tillbaka till Santa Barbara. Då är det dags för sista halvåret där borta, det är konstigt det med.
 
Slänger in lite bilder från sommaren..
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB