21 April 2015
Postat: 2015-04-22 / 07:11:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är så trött att jag dör! Dödstrött, verkligen. Jag vet inte hur jag alltid lyckas med detta, att vara i sista minuten. Jag har så sjukt mycket fritid nu när jag går på Antioch, har ju bara fyra lektioner i veckan. Och eftersom tre av de är på kvällen denna termin så har jag ju hela dagarna fria. Ändå sitter jag nu med morgondagens läxa och stressar. Ikväll på lektionen hörde jag att denna läxa tog 4 timmar. Vilket betyder att jag blir uppe till 1 i natt. Palla! Jag somnar ju snart.
 
Vet inte vart dagen har försvunnit heller. Elise sov är i natt så hängde med henne i morse tills jag insåg att jag skulle hämta hyrbilen om typ 40 min och jag hade knappt tagit mig ur sängen och det tar 30 min att gå dit. Så resten av dagen körde jag fram och tillbaka till LAX. Och seriöst, parkera på den flygplatsen? Helt jävla omöjligt! Och folk kör som idioter och är helt dumma i huvudet. Aja, när jag kom hem så var det bara slänga i sig mat och dra till skolan.
 
Och nu sitter jag här. Med morgondagens läxa. Woop. Sjukt ointressant är den, är väl därför jag skjutit på den för de flesta andra av mina läxor har jag varit i tid med denna vecka.
 
Aja, måste väl ta tag i detta nu... längtar bara efter sommaren.

19 April 2015
Postat: 2015-04-20 / 07:39:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Ah, söndagkväll igen! Jag sitter i sängen med värk i benen. Tog en riktig långpromenad ikväll så jag tror mina ben protesterar mot det, men det är väl ett bra tecken antar jag? Träffade världens coolaste sjölejon på promenaden också, han låg och posade för mig. Haha!
 
Skolan går bra! Som jag nämnde sist så är World Media den enda kursen som är min grej, men det är faktiskt kursen jag gillar minst än så länge. Kanske för att ingenting är nytt? Och jag tycker mycket är allmänbildande. Business Ethics och Integrated Marketing Communication är så mycket mer intressant. Och Public Speaking klassen har jag någon slags hatkärlek till. Jag avskyr ju att prata inför folk men samtidigt så vill jag verkligen lära mig.
 
Om 8 veckor så är jag i Sverige!!! Har bokat mitt flyg hem. 13 Juni så är det dags och Sandra flyger med samma flyg. Skönt med sällskap! :)
 
Ny vecka i morgon. Ska plugga hela dagen så jag får alla mina läxor gjorda. På kvällen kommer Elise hit och vi ska ha en wine & dine kväll. Hon sa att nästa gång jag gör korvstroganoff så måste jag bjuda hem henne så i morgon blir det av.
 
Ne, nu ska jag nog sova. Jag är dödstrött.
 
 
 

13 April 2015
Postat: 2015-04-14 / 00:20:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var skolan igång igen och allt tillbaka till som vanligt kan man väl säga. Jag har lektion tis-tors kväll och eftermiddag på onsdagen. Så jag har ju rätt så mycket fritid om man säger så, eller ja det är lika mycket som de andra terminerna bara det att jag nu är ledig på dagtid istället för kvällstid. Det är rätt nice nu när det blir varmare, så kan jag spendera dagarna på stranden.
 
Denna termin tar jag Business Ethics, World Media, Integrated Marketing Communication och Public Speaking. Det enda som verkligen är min grej av detta är väl World Media klassen, men det var den enda jag tvivlade på att ta. De andra är viktigare för mig.
 
Har fått sommarjobb också, tack och lov. Vet inte detaljerna än men hoppas det är fulltid och hela sommaren, annars kan jag nog lika gärna skita i det och stanna här över sommaren. Anyway, jag behöver jobbet. Växelkursen just nu dödar oss svenskar här borta.
 
Ne, nu ska jag fortsätta med min Business Ethics läxa.
 
Slänger med en bild på terrassen på skolan, kan inte klaga.
 

4 April 2015
Postat: 2015-04-05 / 03:22:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var tre veckors lov över, vart försvann tiden egentligen? Det har gått otroligt snabbt men samtidigt så har det gått extremt långsamt på något vis. Vet inte riktigt hur. Idag är det lördag och på tisdag har jag min första lektion, vet inte om jag är redo. Och jag har redan fått läxa till två av mina lektioner. Gah. Det är jag i alla fall inte redo för.
 
Sommarvädret är fortfarande här och lagom till att skolan drar igång igen så ska det försvinna. Tur att jag hunnit få en bränna i alla fall, var nog något år sedan jag hade en sån här bränna. Mest för att jag vägrat stranden de senaste åren.
 
Exakt 72 timmar till skolan drar igång, ska försöka njuta så mycket jag kan.
 
Bjuder på lite snapchat bilder, de flesta från när jag hälsade på Fanny förra helgen ! :)
 
 
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB