26 September 2014
Postat: 2014-09-27 / 01:35:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag äntligen tillbaka i mitt paradis. Även fast vi har haft en kanonsommar i Sverige så hade jag glömt värmen som är här, fick en chock när jag gick ut från LAX i onsdags. Och då var det ju ändå kväll.
 
Resan hit gick super. Detta med att det nu finns direktflyg från Stockholm till Los Angeles är nog något av det bästa, superskönt att slippa mellanlandning. Skulle landa 18:55, så insåg att jag inte skulle hinna med bussen till Santa Barbara 19:30 så köpet biljett till bussen som går 22 och är framme i Santa Barbara 00:30. På något vis är jag igenom alla kontroller och ute ur flygplatsen 19:25 och hinner alltså med tidiga bussen. Ingen var nog gladare än jag. Blev hämtad av mina roomies och däckade sedan på soffan.
 
Idag har jag flyttat in på riktigt. Nu har jag alla mina saker i lägenheten. Packat upp har jag inte riktigt orkat göra än, så det är i ordning lite sådär halvt än så länge.
 
Ne, borde kanske ta och packa upp lite mer.
 
 

23 September 2014
Postat: 2014-09-23 / 14:20:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Så snabbt dessa månader har gått. Det känns som det var nyss jag tog examen från SBCC men igår var det fyra månader sedan. Vilket innebär att jag har varit i Sverige i nästan fyra månader också. För mig känns det snarare som en.
 
Sommaren var för det mesta fylld av jobb, men en del annat hann jag också med. Och jag avslutade allt med en toppen resa till London med världens bästa Kristin. Så roligt att åka tillbaka dit igen, och dessutom med henne som jag upplevde allt med för 3,5-4 år sedan.
 
I morgon åker jag tillbaka till Santa Barbara igen. Om två veckor har jag precis börjar skolan, förhoppningsvis så kommer jag trivas lika bra där som jag gjorde på SBCC. Hoppas det.
 
Får se om jag blir lite bättre på att blogga när jag kommer tillbaka till vardagen igen.
 
Slänger in lite bilder från sommaren..
 
 
 
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB