9 Oktober 2014
Postat: 2014-10-10 / 08:28:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var första veckan på Antioch avklarad. Och jag överlevde. Har typ världens kortaste skolveckor. Första lektionen 18:15 på måndagar, sen har jag en lektion 13:00 på tisdagar, en 09:00 på onsdagar och en 18:15. Så jag har helg 21:00 på onsdag till 18:15 på måndagar. Så i princip fem dagar av sju i veckan.
 
Men till skillnad mot SBCC så är det väldigt mycket läxor och arbeten hemma på Antioch. Har en hel del att göra till nästa vecka, bland annat en uppsats redan. Och en massa läsning. Om två veckor så har jag redan presentationer i två klasser. Eftersom terminerna är så korta så blir allting pang på och väldigt mycket att göra på kort tid.
 
Idag började jag också gå till en Personlig Tränare. Jävlar vad jag dog, haha. Är så sjukt otränad, men det är därför jag behöver detta också. Så att jag faktiskt ska komma igång. Så ska gå hos honom i några veckor så jag verkligen får ett schema och vet vad jag ska göra, sen ska jag sätta igång och träna på egen hand.
 
I morgon blir en pluggdag.. och kanske en sväng till stranden.

5 Oktober 2014
Postat: 2014-10-06 / 05:42:59 / © sandraaandersson.blogg.se

I morgon börjar skolan, i morgon! Vart försvann tiden egentligen? Jag har redan varit tillbaka i 1,5 vecka och nu är ledigheten slut. Har lektioner mån-ons, så har långhelg varje vecka. Har första lektionen klockan sex i morgon kväll, och jag har har redan läxa till den. Haha!!
 
Vad har hänt sen sist? I torsdags var det mega strömavbrott i hela Santa Barbara på kvällen. Jag och Elise fick panik för vi hade bestämt att vi skulle ut och ta och sen gå ut. Men det ordnade sig till slut och vi hade en toppenkväll. Tvingade iväg mig på stranden i fredags men insåg rätt snabbt att de inte var så smart kvällen efter man varit ut så efter en timme pallrade jag mig iväg. Gick ner på stan med Elise i några timmar istället.
Igår blev det utgång för oss också. Så man idag har man ju också mått som man förtjänar, men det har det varit värt. Haha.
 
Ne, nu ska jag iväg på bio. Äntligen få se The Maze Runner!!
 
Jag och Elise fyllde på våra förråd!
 

1 Oktober 2014
Postat: 2014-10-02 / 07:16:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var det redan Oktober. Och jag kom nyss tillbaka? Wtf!?! Tiden flyger iväg.
 
Idag har jag varit tillbaka i en vecka, för ganska exakt en vecka sedan så kom jag med flygbussen faktiskt. Känns konstigt. På ett sätt känns det som jag varit här i evigheter redan men samtidigt så känns det som jag nyss kom tillbaka. Jag har nu äntligen packat upp helt och hållet i alla fall, alla saker är på plats!
 
Sedan jag kom tillbaka så har jag mest försökt umgås med alla jag nu inte träffat på fyra månader, eller inte alls för den delen. Och så Emmy då, henne var det ju faktiskt bara två månader sedan. Roligt att träffa folk igen i alla fall.
 
Tog mig till stranden för första gången idag. Insåg att jag nog måste sätta fart med det för jag är ju blek som jag vet inte vad jämfört med alla alla, så nu ska jag pressa ett tag. Vågade iofs bara vara där i lite mer än en timme, ville inte bränna mig. Och det var så varmt så vet inte om jag klarat mer ändå.
 
Ja, vad mer ska jag säga. Har fått i ordning på allt med skolan nu tror jag. Var där både i måndags och tisdags och fixade allt. Lämnade in de sista papperna för att officiellt bli antagen i måndags, fixade mitt student ID och tillslut lyckades de också fixa att jag kan logga in på skolans hemsida(vilket inte fungerat för mig alls tidigare). I tisdags träffade jag en counselor och fick byta två av mina kurser. Tack och lov! Hade ju en politik klass tidigare och ville verligen inte ha den, nu har jag en som verkar super intressant istället..
 
Ne, nu ska jag sova.. eller något.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB