23 November 2014
Postat: 2014-11-23 / 21:43:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är tre veckor kvar av den första terminen på Antioch. Galet, minst sagt. Jag började ju nyss? Och i veckan så fick vi registrera oss för nästa termin med. Jag valde två marknadsförings klasser, en media klass och en random klass. Men funderar på att byta, vi får se.
 
Båda mina roomies är bortresta i helgen och jag har fått låna Emilie's bil medans hon är borta så jag och Sandra bestämde oss igår för att passa på att dra en hike. Vi lyckades inte riktigt hitta det vi skulle, men en hike blev det i alla fall.
 
Till veckan är det Thanksgiving vilket innebär att det är en kort skolvecka. Båda mina lektioner på onsdag är inställda så går bara i skolan mån-tis. Känns toppen. Mindre toppen är att jag har en uppsats som ska in tisdag och en onsdag.
 
Ne, nu ska jag göra mig i ordning för en lunch med Elise! :)
 
 

Säg hej till min framtida man
Postat: 2014-11-19 / 19:24:08 / © sandraaandersson.blogg.se

 

15 November 2014
Postat: 2014-11-15 / 21:30:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår var jag på Pilates för första gången i mitt, vet inte riktigt vad jag tyckte. Kände mig mest obekväm tror jag, haha. Sen tyckte Sandra och jag att vi förtjänade ett riktigt mål mat så vi gick till Eureka och tryckte i oss en burgare direkt efter träningen. Haha!
 
I morse var det dags för ännu något nytt. Vi testade Zumba. Måste säga att jag var grymt besviken. Vet inte vad jag hade förväntat mig, men det var inte det i alla fall.
 
Idag ska vi iväg till Thousand Oaks. Äntligen dags för Cheesecake Factory! Himmelriket.
 
 

-
Postat: 2014-11-11 / 07:03:00 / © sandraaandersson.blogg.se

 

8 November 2014
Postat: 2014-11-09 / 08:51:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Åh herre vad tiden flyger iväg! Det är redan lördagkväll!
 
Igår drog jag och Sandra en lunch på Sandbar, kikade en sväng på State och sen gick vi hem till henne och bakade kladdkaka. Var ju kladdkakans dag igår! Så sjukt längesen jag åt kladdkaka, och jag älskar det ju! På kvällen var vi ett gäng som gick ut, alltid trevligt.
 
Idag slog jag nog rekord igen, nästan i alla fall. Förvånar alltig mig själv när jag sover längre än till 9. Idag var den nog efter 12 innan jag lyckades ta mig ur sängen. Drog till Starbucks och pluggade i några timmar, sen tog jag en promenad längs stranden och kollade på solnedgången. Gör sånt alldeles för sällan.
 
Ikväll var jag på bio med Marius, Sarah och Alex. Såg Interstellar, jävlar vad det var en lång film alltså. Men bra var den, jävligt bra faktiskt.
 
 

5 November 2014
Postat: 2014-11-06 / 04:18:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Skolveckorna bara flyger iväg. Jag antar att det blir så när man i princip har 2 dygn av klasser. Sitter just nu på veckans sista lektion - Media, Technology & Children. Min favoritlektion denna termin. Är super intressant, fast jag är lite för trött för att koncentrera mig idag. Haha.
 
Idag fick jag äntligen en träningskompis. Sandra skaffade sig ett gymkort och vi körde ett första pass ihop. Kommer bli mycket lättare att ta sig iväg och träna nu när man har en vapendragare. Vrålhungriga som vi var efter träningen så drog vi en lunch på Natural Cafe.
 
Ne, nu ska jag peppa mig för helgen. Har Emilie's bil i helgen så vi har planerat in en hike i helgen i alla fall, äntligen!

2 November 2014
Postat: 2014-11-03 / 03:29:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Tiden bara flyger iväg! Det är redan November och vi är redan nästan halvvägs in på terminen, vilket känns sjukt för jag började ju nyss? Och det är dags att välja klasser för nästa termin. Oh herre. Jag är numera dubbel major förresten, la i veckan till Marketing också. Känns lika bra när man kan, haha.
 
I helgen har det varit Halloween, vilket har varit rätt svårt att missa. Lagom till Halloween så kom Santa Barbaras första skyfall på evigheter också, bra tajming där. Jag hade tänkt dissa Halloween helt och hållet i år, orkade verkligen inte. Men så träffade jag Amanda på stan i fredags och hon fick mig taggad, så jag lånade Sandras Dino kostym och så var allt fixat.
 
I morse drog vi på en mini hike till Lizard's Mouth. Helt fantastiskt vilken utsikt det var. Sen har jag typ sovit, sova på dagtid är något av det mest fantastiska ever. 
Ikväll blir det biodejt med Emmy!
 
Matchande Pebbles och Dino!
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB