22 Mars 2014
Postat: 2014-03-23 / 03:45:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen är det Spring Break! Som vi alla har längtat. När jag gick hem i från skolan i torsdags så var det så skönt. Äntligen lite ledighet, äntligen behöver man inte tänka på skolan på en vecka. Visst, jag har två prov direkt efter lovet men jag tänker inte plugga det förrens nästa helg.
 
Eftersom mina fina roomies åker till Mexico tidigt i morgon bitti så firade vi min födelsedag lite igår. När jag kom hem från stan så möttes jag av tårta och sång. Och ett paket från världens bästa Kristin. Vi var ner på standen och grillade lite, dock så var det rätt så kallt så vi var inte där så länge utan vi gick hem och hade en mysig vinkväll istället.
 
Idag slog jag och Moa nästan rekord. Vi båda sov nästan till tio, vanligtvis brukar vi vakna upp vid åtta oavsett om vi vill det eller ej. Började dagen med en promenad. Sen var vi alla roomies ner på stan och åt mat och tog en sväng förbi Yoghurtland.
 
Nu ska jag njuta av ledigheten. Och hoppas att solen kommer kika fram. Vill bättra på brännan lite.
 
Mina roomies förstår min ålderskris så de lät mig fylla 21 igen :)
Världens bästa Kristin skickade paket och ett gulligt kort <3
 

Veronica Mars
Postat: 2014-03-18 / 21:47:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Sen jag fick reda på att Veronica Mars skulle bli film så har jag gått och längtat och längtat. När jag fick reda på att den skulle släppas 14 Mars så hurrade jag och sa till Linnea att vi måsta se den direkt. Så kom helgen då jag äntligen skulle få se den.. tills jag insåg att den inte skulle visas i Santa Barbara. Hallå? Här har jag gått och väntat.
 
Hittade sen info om att den endast släpptes på ett fåtal ställen, vilket jag tycker är sjukt eftersom det är en Kickstarter film och alla fans som hjälpt till garanterat vill se den.
 
Hur som helst så kom den ut i bra kvalité direkt, så i fredags slog vi tag i saken och såg den hemma istället. Som jag längtat.
 
Får väl säga att det var lite av en besvikelse, men helt okej ändå.
 
 

17 Mars 2014
Postat: 2014-03-17 / 18:22:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Värmen har hållit i sig, underbart! Hann med stranden två gånger under veckan så nu är bonnbrännan så gott som borta i alla fall. Det är sådär underbart väder idag med, men jag är fortfarande lite röd sen i lördags så jag struntar nog i stranden. Får bli plugg istället.
 
Igår var jag en såndär nördig student. Åkte på fieldtrip till Griffith Observatory med min astronomiklass, men vad gör man inte för lite bättre betyg? ;)

Nu ska jag dyka ner i engelskaboken. Midterm i morgon. Yay! Snart Spring Break i alla fall, can't wait.
 
 

9 Mars 2014
Postat: 2014-03-10 / 00:25:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Från att ha det galna skitvädret förra helgen så har det gått till att vara underbart varmt istället. Gillart'! Tog en promenad på morgonen som vanligt, när jag kom hem så bestämde jag mig för att följa med Moa på hennes promenad också. Vilket jag insåg sen att ledde till världens fulaste bränna efter mitt träningslinne. Jackpot!
 
Igårkväll hade vi överraskningsfest för Emelie som fyller år idag. Det verkade uppskattat av henne. Önskar att jag varit lite piggare och kunnat vara lite roligare, men jag satt där med ett sprängande huvud istället. Jag var påväg att ge upp och gå hem redan vid sju, men lyckades hålla mig kvar till tio. Vilket jag är glad över för den värsta värken försvann faktiskt. :)
 
Idag har jag varit till Camarillo en sväng. Supervarmt idag också, men inte alls lika varmt som igår. Och eftersom bilen idag visade att det var 28 grader ute så gissar jag på att det var över 30 grader igår. Hoppas värmen stannar.
 
Vi ställde förresten om klockan i natt också, så nu är det bara 8 timmars tidsskillnad till ni hemma i Sverige ställer om era också.
 
Ne, kanske är dags att ta tag i matteläxan då.
 
 

Galet väder!
Postat: 2014-03-04 / 00:25:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var lite galet väder här i SB i helgen. Regnet var efterlängtat, men det hade ju gärna fått vara lite lugnare. Stranden ser ut som ett helvete nu.

 

1 Mars 2014
Postat: 2014-03-02 / 00:37:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Så är helvetesveckan nästan över. Har en uppsats som ska in i morgon, men det fixar jag i morgon. :) Både astronomiprovet och psykologiprovet gick bra, nu återstår att se hur det gick på matteprovet, men borde klara det också.
 
Igår var det dags för fest. Vi var ett gäng tjejer som var här på förfest innan vi drog ner på Velvet Jones. Tjejerna under 21 var glada att det äntligen var 18+ på något ställe. När vi kom hem så fortsatte festen här och hos grannarna. Så kom i säng väldigt sent och blev inte så mycket sömn i natt då jag skulle upp och skypa med världens bästa syter och Max i morse.
 
Dagen har jag spenderat på soffan framför två Final Destination filmer som gått på tv. Skönt att inte behöva tänka att man måste plugga hela tiden.
 
Just ja, regnar gör det också. Har det gjort till och från sen i onsdags. Igår öste det ner mest hela dagen och idag har varit likadan. Behövs för Kalifornien har varit i torka den senaste tiden.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB