Spring Break Recap
Postat: 2013-03-30 / 05:42:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Så är vi tillbaka i Santa Barbara igen! :) Det var riktigt skönt och behövligt att åka iväg i några dagar kan jag säga. Vi for i måndags på förmiddagen och kom hem för ett tag sedan. Vi har mest bara tagit det lugnt och umgåtts där borta, vi for till Grand Canyon en dag men förutom det så har vi inte gjort så mycket speciellt.
 
Vi bodde på ett superfint hotell mitt på The Strip i två sviter. Vi hade en liten svit och de andra hade en stor svit, as fina var de och väldigt skönt med sovrum när man var så många som bodde tillsammans. Glömde dock att ta kort på det.
 
Jag och Therese gick och kikade i lite affärer igår, kom till Body Shop där man fick spela ett spel för att kanske få rabatt. Jag fick 40% rabatt på allt i affären så jag gick lös, köpte först saker för $65 och sparade $50 på det. Sen sa han att jag fick välja en sak för $10 för jag blev medlem och detta är min födelsedags månad, så jag valde en för $20 men behövde bara betala $2. Så för typ $67 fick jag saker värda typ $135, kändes både bra och dåligt. Haha.

Bjur på mina instagrambilder.
1. Påväg till Vegas i Måndags. 2. Utsikten från vårat hotellrum. 3. Hooverdam 4. Grand Canyon. 5. Ett hotell/ casino brann ner igår och vi kikade på det både genom fönstret och på tv 6. Bellagio's vattenshow 7. Påväg ut ur Vegas idag, insåg att de hade Dunkin Dounuts här också så vi passade på att köpa 8. Niklas i sin fina sovställning igår
 
 
 

23 Mars 2013
Postat: 2013-03-24 / 02:15:27 / © sandraaandersson.blogg.se

 
Idag fyller skitungen på bilden 23 år, alltså jag. Känns fasen inte bra. 23 låter så mycket äldre än 22. Haha. Jag har firat med att shoppa åt mig själv, det är väl så födelsedagar ska vara?

-
Postat: 2013-03-18 / 06:45:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Varför ska världens bästa vänner befinna sig på andra sidan jorden?

17 Mars 2013
Postat: 2013-03-18 / 04:52:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Här sitter jag ännu en söndagskväll och plågas av både min filmläxa och screenwritingläxa. Är nästan klar med den förstnämnda, som ska in nu vid midnatt, men den andra är ett helvete och jag vet inte om jag kommer lyckas med den. Vi ska komma på en personlig scen, något som vi själva har varit med om som ska vara värt att skriva en scen om. Detta ska slutligen bli vårat slutprojekt i klassen, samtidigt som jag är glad att vi inte måste skriva ett manus till en kortfilm som jag trodde så tycker jag ju att detta är ännu svårare. Och att detta är första läraren sedan jag började på SBCC som jag vet ogillar mig gör inte det hela bättre.
 
Jaja, jag ska ta mig igenom i morgon för sen känner jag att jag har lov. Visst, jag har ett mattemidterm på torsdag men förutom det så är det lov om 24 timmar.

12 Mars 2013
Postat: 2013-03-13 / 06:47:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Fasen vad tiden går snabbt, det är redan 12 Mars och det är nästan tre månader sedan jag for hem för jul. Och det är mindre än tre månader tills jag åker till Sverige igen. Galet.
 
Den senaste veckan har jag kört Lemon Detox. Fick för mig det på kvällen förra måndagen, köpte det jag behövde på tisdagen och började på onsdagen. Och nu är det tisdag igen, vilket betyder att detta är dag 7 och att jag inte ätit mat på en vecka. Av allt jag hört och läst innan så skulle man vara vrålhungrig de första tre dagarna, på något konstigt vis så var jag inte det. Fem dagar gick skit bra, igår var sjukt jobbig och i morse var jävligt jobbig då jag knappt kom upp ur sängen. Hade planerat att köra tio dagar från början, men man börjar bli lite less på att bara dricka vatten och den drycken, så vi får se hur jag gör. Förhoppningsvis så har ju min kropp blivit rensad i alla fall.
 
Nah, nu ska jag sova. Är ju ledig i morgon men har planerat att inte sitta inne hela dagen så borde vila. Man sover btw sjukt skönt under detoxen, antar att det är för att man inte får så mycket energi.

9 Mars 2013
Postat: 2013-03-10 / 01:51:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Även fast jag har typ det slappaste schemat denna termin så känns det som jag aldrig har tid för något. Fast det har jag ju, för jag spenderar alldeles för mycket tid med att göra ingenting och skjuta på plugget jag har. Korkat javisst. I morgon kväll ska min film midterm in och på måndag ska en historia uppsats in, jag har så klart inte börjat skriva på någon. Varför gör jag alltid detta? Suck, pust, blä.
 
I'm in need of a break now. Spring Break come now, please.

2 Mars 2013
Postat: 2013-03-03 / 06:29:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Hör och häpna, idag var jag på stranden. Det är första gången sen jag kom hit i Augusti 2011, det tog ett tag för mig. Hade det varit planerat så hade jag knappast följt med, men nu blev det som det blev. Haha. Ett steg framåt i Sandras utveckling.
 
Alldeles nyss så bokade jag Spring Break också. Det har varit en väldans massa flängande hit och dit med vad vi ska göra och inte göra på lovet, så drog sig Therese ur och det var jag och grabbarna kvar. De ville helt plötligt till Las Vegas för något geni förselog det, jag har dock varit tveksam med att dra till Vegas ensam med ett gäng killar. Vegas är ju liksom Vegas. Idag bestämde jag mig för att följa med de, satt och skulle precis boka hotell när jag till min förvåning lyckades övertala Therese att följa med. Hej och hå! Av någon anledning så ska vi bo på Hilton, varför vet jag inte men de andra hade bokat där så då gjorde jag det också. Det är fortfarande billigare än Miami, Hawaii, New York och alla andra saker vi funderat på. Jag går ju emot mig själv när jag i somras sa att jag inte ska till Vegas något mer efter att ha varit dit 3 gånger på mindre än ett år, och här sitter jag typ ett halvår senare och har bokat.
 
Näe, nu måste jag plugga. Skulle ju göra det hela dagen men jag har ju inte varit hemma så har inte riktigt gått.
 
 

-
Postat: 2013-03-01 / 08:27:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Folk som säger ja för att dom inte vågar säga nej är bland det mest irriterande jag vet.
Nejet kommer oftast fram så småning om, så varför inte bara säga nej från början?

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB