31 Juli 2013
Postat: 2013-07-31 / 20:43:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var det sista Juli, galet! Jag har la sådär en vecka kvar i Hudik och tre veckor kvar i Sverige. Snart börjar allt igen. Och nu är allt med nya lägenheten ordnat också. Ska bo alldeles bredvid skolan i år, ska bli superskönt!
 
Jag borde antingen bli bättre på det här med att blogga eller lägga ner det helt och hållet, minns aldrig vad jag gjort när jag väl bloggar. Jag vet i alla fall att i helgen var det Hudikkalaset, som jag var på alla tre dagar och i lördags var jag även på trav. Det är ungefär så mycket jag kommer ihåg.
 
Mina instagrambilder får sammanfatta allt istället ;)
 
 

18 Juli 2013
Postat: 2013-07-18 / 17:56:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Tiden flyger fram.. bara några veckor kvar i Hudik innan jag än en gång ger mig av. Har inte hänt så mycket sen sist.. varit i Järvsö lite, spelat bilbingo, solat, cyklat, blivit faster osv. Det är redan 18 Juli, fan två månaders sommarlov har redan gått. Sjukt!
 
 

3 Juli 2013
Postat: 2013-07-03 / 22:53:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Tillbaka i Hudik igen efter två veckor borta. Skönt! :) Hade en sjukt bra vecka i Stockholm. Återförening med mina New York tjejer, de flesta var det tre år sedan jag träffade sist. Sjukt vad snabbt tiden går, känns inte alls som tre år sedan. Och nu när vi träffades så kändes det som det bara var några veckor sen senast, så skönt när man bara kan ta vid där allt avslutades. Det blev utgångar, mys, häng på stan, Gröna Lund, Tekniska Museet m.m.
 
På vägen hem igår så stannade vi på Furuvik i några timmar. Grönan har ju tagit bort den bästa attraktionen, men tack och lov så har den flyttats till Furuvik så igår fick jag och Soffan åka den flera gånger.
 
 

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB