20 Januari 2013
Postat: 2013-01-20 / 11:44:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag varit i Sverige i över en månad, i morgon lämnar jag Hudiksvall och på onsdag så lämnar jag Sverige igen. Det är dags att åka tillbaka till vardagen och Santa Barbara. Detta kommer också innebära att jag kommer sluta blogga, i alla fall för ett tag. Jag har ändå haft bloggen i sex och ett halvt år, och det är inte lika roligt längre som det var för några år sedan. Och denna termin borde jag även prioritera skolan framför datorn, vilket jag är riktigt usel på att göra.
Vi får se om jag kommer tillbaka, och isåfall när.
 
Jag är aktiv på instagram, så följ mig där om ni vill veta vad som sker i mitt liv. Sandrakandersson heter jag där :)

Time Flies By
Postat: 2013-01-14 / 22:50:34 / © sandraaandersson.blogg.se

 
Det är sjukt så snabbt tiden går och hur mycket saker man gör som man inte riktigt reflekterar över. Sen jag flyttade till Santa Barbara så känns det inte som jag gjort speciellt mycket, men ändå, när man tänker på det så har jag gjort en del, rest en del och sett mer än jag själv inser. Som att jag varit till LA otaliga gånger, och bara under det senaste året så har jag varit till San Francisco två gånger, till Las Vegas två gånger, Grand Canyon en gång, San Diego en gång och till New York en gång. Och det halvåret innan det som jag även då var där borta så hann jag också med massvis med saker.
 
Sen alla saker man gjort i städerna, som man alltid velat göra men sen inte riktigt tänker på att man gör det när man är där. Som Sea World i San Diego,  en Dodgers match i LA eller Muir Woods i San Francisco.
 
Time Flies By, och jag reflekterar inte över vad jag gör när det händer. Vilket jag kanske borde göra.

11 Januari 2013
Postat: 2013-01-11 / 16:24:00 / © sandraaandersson.blogg.se

 
Här har ni Max. Jag förstår inte hur jag ska kunna lämna honom? Han är så dundersöt. Jag har ju varit med honom i stort sett hela dagarna sedan han kom till världen för en vecka sedan, och nu ska jag iväg snart. För långt bort. Vill nästan flytta hem bara för honom. Sötnöten!
 
Jaha, vad har hänt den senaste tiden då? Igår var jag till Carro och umgicks, var så sjukt längesen vi sågs bara hon och jag. Galet längesen typ. Sen efter det så stack jag och tränade på Friskis med Nina, tre år sedan jag var på ett pass sist så trodde att jag skulle vara sämst på alla vis, men det var jag fasen inte och passet sög och var inte lika jobbigt som jag hoppats på.
 
I morse blev klev vi upp tidigt och for mot Härnösand där Soffan hade en redovisning hon var tvungen att vara med på. Någon var ju tvungen att följa med och se efter sötnöten medans hon var på redovisningen.
 
Hemma nu och är astrött. Och Emmy är påväg hit så helgen blir nog rätt så nice! :)
Bara två veckors lov kvar! Gah.

7 Januari 2013
Postat: 2013-01-07 / 23:25:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Tjohej!
 
Jag har väl egentligen inte så mycket att säga, förutom att jag fortfarande är hemma och att det känns väldigt nära att skolan börjar igen. Usch och fy. Haha, men samtidigt roligt.
 
Och äntligen har bebisen kommit och jag blivit moster. Jag har sedan i somras sagt att det kommer bli en pojke och att han kommer komma 4 Januari, och det trodde vi att det skulle bli den dagen med, men han var envis och tittade ut 00:46 5 Januari istället, så han var nästan en timme sen för att jag skulle ha helt rätt. Men en pojk blev det i alla fall.
 
Och Kristin har varit här i helgen, hon kom i fredags och åkte hem idag. Har varit nice, vi har ju inte setts sen hon åkte hem från Santa Barbara i Maj, och då hade vi ju bott tillsammans i 10 månader typ.

Gott Nytt År!
Postat: 2013-01-01 / 22:54:00 / © sandraaandersson.blogg.se

 
GOTT NYTT ÅR! 2012 är över och 2013 är här!
Nyårsafton spenderades på Iggesundsrevyn med familjen och Emma, för att jag och Emma sedan for hem till Helena för att vänta på henne och festa lite. Vi hade tänkte titta på fyverkerierna i Iggesund och så, men det slutade med att vi följde med Johan hem hit och sen ner på stan med han och Soffan för tolvslaget. Sjuklig dimma så vi såg ju inte ett dyft av fyverkeriet, men tolvslaget skålade vi in vid Lillfjärden innan vi åter for hem hit en stund.
 
Nu har Emmy kommit hit för några dagar, så vi ska hänga och dänga lite.
Ciao!
 
PÅ FREDAG KOMMER KRISTIN!

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB