26 Februari 2013
Postat: 2013-02-27 / 06:26:14 / © sandraaandersson.blogg.se

 
Tiden flyger iväg. Det har redan gått en månad av denna termin, och om en månad är det Spring Break. Vi pratar en massa fram och tillbaka det förresten, förra året så åkte jag ju bara till San Francisco i några dagar så i år vill jag göra något mer "riktigt". Vi har pratat om Hawaii, Chicago, Yellowstone, Miami, Niagara Fallen osv. Just nu är vi mest inne på Miami, men vi får se, Therese tycker att det är lite för dyrt.
 
Förutom det då. Idag hade jag mitt första riktiga matteprov, får se hur det gick. Har ju fått bra på alla små quiz vi haft tidigare och jag blev klar väldigt snabbt idag så förhoppningsvis så gick det bra. Spelar ingen roll egentligen, så länge jag är godkänd för jag har tagit kursen som pass/ no pass.
 
Det börjar närma sig midterm tider också. Har midterm i Historian på måndag, jag vettefan hur jag ska plugga till det eller vad jag borde kunna så hela helgen kommer nog gå åt till att försöka lista ut det. Är till min förvåning den enda svensken i den klassen, vilket gör att jag blir jädrans utpekad hela tiden för min lärare har sina rötter i Norge. Bara för det så envisas han att försöka prata svenska med mig och fråga mig en massa frågor om Sverige och Europa.

16 Februari 2013
Postat: 2013-02-17 / 07:21:29 / © sandraaandersson.blogg.se

I helgen är det lång helg, tydligen så var vi lediga igår för att det var Lincoln's födelsedag och på måndag för att det är Washington's födelsedag. Passar mig helt perfekt då måndagar är mina helvetesdagar i skolan, så nästa vecka så har jag bara matten tis/tors och är ledig resten.
 
Ledigheten igår bjöd inte på så mycket, jag och Therese gick på bio på kvällen, vi såg Safe Haven. Men annars det så gjorde jag mest ingenting. Idag så var vi åtta st som for till Six Flags, det var rätt så skönt där borta idag. I jämförelse med hur varmt det brukar vara på Six Flags så var det rena paradiset. Haha.
 
I morgon så blir det plugg. Måste ju göra min filmläxa, det ska in varje vecka vid midnatt på söndagar och jag väntar så klart till sista minuten. Haha. Sen borde jag göra min matteläxa också.
 

2 Februari 2013
Postat: 2013-02-03 / 07:18:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Så har jag varit tillbaka i Santa Barbara i en och en halv vecka, tiden går snabbt. Första veckan i skolan har gått, och har redan en massa att göra. Och jag är ju så jävla kass på att få tummen ur röven och göra det, därav var ju anledningen att jag lägger bloggen åt sidan.
 
Här har ni terminens schema i alla fall, rätt så bra faktiskt.
Måndag: 12.45 - 16.50 Screenwriting
               18.00 - 21.05 Historia
Tisdag:   18.00 - 20.20 Matte
Onsdag:  Ledig
Torsdag: 18.00 - 20.20 Matte
Fredag:  Ledig
 
Och så tar jag en filmkurs online, vilket suger, för jag sitter hellre på lektion. Men den finns bara online så jag har ju inte direkt något val.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB