Registration time
Postat: 2013-04-30 / 17:12:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det den där dagen på terminen igen, dagen då man får registrera sig för nästa termins kurser. Jag har alltid haft tur och fått en tidig tid att registrera mig, alltid fått före mina kompisar av någon anledning, så kurserna jag vill ha har alltid funnits kvar när jag fått välja.
 
Och så var det även denna gång. Är nu registrerad för Animal Diversity, Intermediate Algebra, Beginning Sufring, American film to the 1960s, World Cinema to 1960s, Interpersonal Communication och Animal Diversity Laboratory.
 
Jag ska ta bort antingen surf klassen eller kommunikation klassen, vilken vet jag inte än så jag tänker ha kvar båda tills i höst.
 
Ne, nu ska jag ta min onda hals och min snoriga näsa och vila lite innan jag ska till skolan.

28 April 2013
Postat: 2013-04-28 / 22:50:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Buhu! Jag håller och blir sjuk. Har hållit på och tappat rösten de senaste dagarna, men nu gör halsen ont också. Suck. Jag har inte tid, det är bara tre veckor kvar av skolan och jag har alldeles för mycket att göra för att ha tid att bli sjuk. Nej, så dåligt tajmat.
 
Igår hjälpte nog inte heller. Var jättefint väder, så jag tog promenad i shorts och linne, gick förbi hos frisören för att boka tid för mitt hår och det visade sig att de hade en tid på en gång. Så satt där i några timmar i shorts och linne, och de har världens air-condition där så det var svinkallt.
Aja, det röda är borta ur mitt hår nu i alla fall.. så nästa gång borde det hända lite mer.
 
Kom nyss hem från UCSB nu, pallrade mig dit för någon timme sedan för att plugga men kilade hem igen för att duscha och så. Ska nog pallra mig dit igen och ta med mig matten och historian också, så jag kan försöka få allting gjort.
 

26 April 2013
Postat: 2013-04-27 / 08:02:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var det strålande väder sådär passande till att vi åkte till LA! Äntligen shorts och linne igen, måste få lite mer färg.. jag är blek som ett lik. Det blev i alla fall Venice Beach och The Grove idag. Cheesecake Factory så klart, det är ett måste när man är någonstans där dem har det.
 
När vi var påväg till Venice Beach så körde helt plötsligt en dåre om oss. Det första jag tänkte var "idiot. det ser ut som han har punka". Två sekunder senare susar ett gäng polisbilar om oss. Biljakt var det ja. Turister som vi är så försökte vi följa efter det hela, men vi tappade bort det. Haha! Googlade det nu när jag kom hem och idioten hade sen krachat och flytt till fots. Men inte så konstigt, hur fan hade han tänkt fly från alla poliser med punka liksom?
 
I morgon måste jag pallra mig ut på en promenad, ska nog gå till frisören och boka en ny tid för mitt hår. Sen ska jag ta mitt pick och pack till UCSB(utan telefon igen) för att plugga. Toppen lördag!
 

25 April 2013
Postat: 2013-04-26 / 08:44:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Om en månad så har jag sommarlov, fan vad skönt det ska bli. Längtar som en idiot! Har för mycket för mitt eget bästa i skolan nu, är väl delvis mitt fel eftersom jag ligger efter med en del saker. Det resulterade igår till att jag lämnade telefon + hörlurar hemma och gick till biblioteket på UCSB för att plugga, så jag inte skulle börja facebooka eller sätta igång en film på datorn. Det fungerade faktiskt och på två timmar fick jag ihop nästan hela min historia uppsats och en del filmläxa. Får nog göra samma sak i helgen, för läxan som jag skulle göra ikväll gjorde jag så klart inte.
 
Annars då? Malin kom hit i måndags kväll och jag lyckades träffa henne både tisdag och onsdag, härligt. Och i morgon ska vi åka till LA. Skapligt nice. Jag har inte varit i LA sen i September så det är fasen på tiden nu. Vi var dit en hel del förra våren och i somras, men sen dess har det inte blivit av.

21 April 2013
Postat: 2013-04-22 / 06:21:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är så sjuuuukt trött. Galet trött. Har sovit sjukt lite i helgen och jag har för mycket plugg kvar för mitt eget bästa. Klockan är efter nio, jag vill sova och jag kommer inte få sova på väldigt länge. Gaah, ge mig sommarlov.
 
På tal om sommarlov så bokade jag mitt flyg hem idag, 27 Maj åker jag härifrån och landar på Arlanda sent 28 Maj. Jag längtar!
 
Jag vet inte ens vart idag har tagit vägen. Lyckades ta mig upp i skaplig tid fast jag kom hem skitsent igår, men jag har inte lyckats gjort något med dagen.. alltså, jag var och handlade men vart har resten av dagen försvunnit? Jag har typ suttit med min filmläxa och inte kommit någonstans. Halva är klar nu i alla fall och den ska in om två och en halv timme.
 
Gäsp.

18 April 2013
Postat: 2013-04-18 / 17:28:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag lever! Har bara inte riktigt haft något att blogga om, inte haft lust att blogga heller. Men nu var det någon som sa åt mig att jag skulle skriva ett inlägg så jag gör väl det då. Bara för din skull Malin, hör du det?
 
För vet ni vad? Nästa vecka kommer Malin tillbaka hit!?! Ska bli riktigt jävla gött att få hit någon att tjöta med igen, ska prata öronen av henne så hon önskar att hon aldrig kommit hit. Men hon får fasen skylla sig själv, haha! ;)
 
Annars då? Är ungefär en månad kvar av skolan sen bär det av hem till Sverige igen, längtar som en idiot faktiskt. Mest efter syster och Max, ska inte släppa de ur sikte på veckor. :)
 
Gaaaah, måste plugga nu. Skolarbetet väntar, som vanligt.

Study time!
Postat: 2013-04-08 / 09:10:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Glöm vad jag sa tidigare idag, mitt hår blev inte så jädrans mycket ljusare. Det ville inte släppa den röda färgen så efter att ha spenderat 6 timmar i frisörstolen så är jag fortfarande mörk. Mindre röd, men fortfarande mörk. Jädrans skithår. Ska nog tillbaka om någon vecka och ge mig på det ännu en gång. Finast var det där mitt i någonstans, då såg jag ut som en morot eller varningskon i håret. Skitfint ;)
 
Skickade nyss in min filmmidterm, blev väl inte som jag ville men jag har bara mig själv att skylla. Nu ska jag skriva historiauppsats innan jag ska sova, sen upp tidigt i morgon och göra screenwritingläxa innan skolan. Wie!

7 April 2013
Postat: 2013-04-07 / 18:07:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Öööh! Varför är jag så dålig på att plugga? Nu sitter jag såhär sista minuten igen med min midterm, den ska in vid midnatt så har 15 timmar på mig men ska spendera en jädrans massa timmar hos frisören idag plus att jag har andra läxor tills i morgon också. Känns ju bra.
 
Tror inte att jag nämnt detta. Men för två veckor sen, dagen innan vi skulle till Vegas så blev jag lite impulsiv och bestämde mig för att färga håret rött. Jag har ju inte färgat det på över ett år för jag vill bli ljus igen, men så slog de slint och jag ville ha det rött(vilket jag iofs velat ha i flera år, men har tyckt de är så jobbigt när man måste färga det så ofta). Så jag stack och köpte färg och färgade håret. Två dagar senare så ångrade jag mig, tror aldrig att jag ångrat mig angående hårfärg förr men nu så. Så förra helgen, efter en vecka med håret så fick jag till frisören och sa som de var så idag har jag tid och det ska bli ljust, igen. Haha! Eller ja, så ljust kommer det väl inte bli. Vill att det ska se naturligt ut. Så två veckor med rött hår blev det denna gång, och nu har jag ju självklart vant mig och inte tycker att det ser så illa ut längre. Ha!
 
Ne, har tid om två timmar så måste sticka om sådär en timme så måste nu fortsätta skriva om manlighet och Ryan Gosling. Bra midterm va?

4 April 2013
Postat: 2013-04-04 / 18:39:19 / © sandraaandersson.blogg.se

 
Igår var en såndär supermegabra dag. Sofia som var här förra året är här på semester nu så igår träffade jag henne, vi bara var och gick lite i affärer och satte oss på stranden i någon timme. Var så skönt. Det skönaste var att prata av sig, stackars Sofia, haha.
Sjukt bra dag i alla fall.
 
Näe, nu måste jag skriva min historiauppsats, göra min matteläxa och min filmmidterm. Wie.

-
Postat: 2013-04-01 / 03:50:44 / © sandraaandersson.blogg.se

“People think being alone makes you lonely, but I don't think that's true.
Being surrounded by the wrong people is the loneliest thing in the world.”
 
- Kim Culbertson

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB