New York, I love you
Postat: 2012-05-29 / 13:58:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Vi har det bra här i New York, för bra nästan.. jag vill aldrig lämna denna stad. Kan någon hitta en bra och billig skola här så jag kan stanna?

Hursom, vi har turistat så klart. Sett det mesta man måste se medans man är här och så har vi shoppat. Idag så ska vi ta tåget upp till New Haven, lämnar underbara New York för en dag. Så imorgon åker Therese till Sverige och lämnar mig och Sara ensam i några dagar innan vi åker tillbaka till Santa Barbara.

Hare! :)

Straight A
Postat: 2012-05-26 / 06:49:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter att jag haft mina finals och lämnat in alla mina sista uppsatser i skolan för vårterminen så har jag suttit och kollat pipeline efter mina betyg sådär 20 gånger per dag och väntat på resultaten. Film festivalen och kriminologin kom in rätt snabbt, men mina två andra filmkurser har jag väntat på och oroat mig för då jag kände att mina uppsatser verkligen var usla. Men ikväll så såg jag att alla mina betyg kommit in, och jag har lyckats fått A i alla mina kurser denna terminen. Hur det gick till vet jag inte, men skönt som satan är det.

Nu kan jag ta det lugnt fram till sommarkurserna börjar, där jag förövrigt ska ta bort en av kurserna så jag bara läser Engelska i sommar. Insåg att det skulle bli alldeles för tufft att läsa Historia och Engelska då Historian har så sjukt mycket läxor. Så den läser jag i höst istället.

New York New York!!
Postat: 2012-05-26 / 04:44:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter två år är jag äntligen tillbaka i denna underbara stad. New York, så som jag saknat dig.

Återkommer förmodligen med en massa uppdateringar om en vecka när vi är tillbaka i Santa Barbara. :)

24 Maj 2012
Postat: 2012-05-24 / 22:23:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Hejsan svejsan!

Nu har vi haft sommarlov i en vecka, har varit skönt kan jag lova er. I söndags for vi till LA, kikade runt lite i Santa Monica, for till Glendale och så klart till Ikea(nu har jag laddat upp med kaviar och svenskt bröd). Sen tänkte vi att vi skulle åka upp till observatoriet för att se LA, men vi hade så klart lyckats pricka in någon dag när hela LA skulle dit så blev inte så till slut ändå.

I måndags så for vi till Six Flags. Åkte en massa berg och dalbanor och så lyckades jag äntligen få med mig någon i Dive Devil. Vettefan hur vi fick med oss Sara, men det fick vi på något vis. Video finns på facebook för de som vill se.

Ikväll så hoppas jag, Sara och Therese på tåget mot LA för att i morgon flyga till New York. Som jag har längtat efter detta, helt sjukt. Måste säga hejdå till Kristin ikväll också eftersom hon i morgon flyger hem till Sverige och sen inte kommer tillbaka, den muppen.


Hittade en youtube video av Dive Devil, så de va detta vi lyckades lura i en höjdrädd Sara ;)

18 Maj 2012
Postat: 2012-05-19 / 03:18:53 / © sandraaandersson.blogg.se

ÄNTLIGEN HAR JAG OFFICIELLT SOMMARLOV! Hade min sista final igårkväll, jag hade inte pluggat ett skit till den och ändå tyckte jag att den var lätt så jag hoppas det räcker till ett A i kursen. :)

Så ja, nu är det sommarlov i fyra veckor. En av dem kommer spenderas i New York! Helt amazing. På söndag ska vi till LA och på måndag drar vi till Six Flags igen, allt för Kristin som lämnar oss om en vecka.

Men ikväll är det fest som gäller, vi ska till IV en sista gång så Kristin får uppleva hur svinigt det är där en sista gång innan hon far hem till Svearike!

14 Maj 2012
Postat: 2012-05-15 / 08:50:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu sitter jag här åter igen, dagen innan en uppsats ska in och plågar mig själv. Jag känner att jag bara blir sämre och sämre på detta med att göra saker i tid. Klockan slår strax midnatt, jag har skrivit exakt 100 ord på en uppsats som ska vara fem sidor i morgon och lämnas in klockan tre. Suck på mig!

Hur som helst. Idag hade jag min första final, gick förvånansvärt bra faktiskt så det var skönt. Lika som på midtermen så fick vi rätta varandras prov, jag börjar fundera på om det är otur för folk att jag rättar deras för den jag rättade på midtermen fick inte godkänd och den jag rättade idag fick inte heller det. Eller så har vi bara en sjukt dålig klass.

Aja, dags att skriva lite på uppsatsen och sen sova och skriva klart den i morgon. Sen är det bara en final kvar, men den oroar jag mig inte ens för. :)

Snart sommarlov, snart.

9 Maj 2012
Postat: 2012-05-10 / 01:34:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag lyckades bli klar med uppsatsen i tid och jag lyckades till och med göra min extra credit så jag kunde lämna in den idag. SKÖNT! Just nu sitter jag och väntar på min engelska, min sista lektion i ämnet.. ska få min dom om jag klarat kursen eller inte. Blir jävligt jobbigt om jag inte klarat den för då måste jag ta om den, det orkar jag fasen inte.

Men nu för denna termin så är det bara två finals och en uppsats till, sen är det sommarlov. Final i film på måndag, en filmuppsats som ska in på tisdag och så final i kriminolgi nästa torsdag. SEN SOMMARLOV. Fasen, hoppa fram en vecka nu :)

Suck!
Postat: 2012-05-09 / 06:51:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Klockan är sådär 10 på kvällen och min uppsats ska in exakt 15.00 i morgon, jag har hittills skrivit exakt 79 ord på den. Så fantastiskt duktig jag är. Jag har ju typ skrivit mer ord i bara detta inlägget nu den senaste minuten än vad jag gjort på min uppsats. Men den är jobbig. Jag måste analysera en skit film, och inte får jag analysera den helt själv heller.. näe, jag måste använda skitkällor att backa upp det hela med. Tacka gudarna för att uppsatsen som ska in nästa vecka inte är likadan, där får jag skriva vad fan jag vill utan att hitta något som backar upp det jag tycker. Tänk om ingen tycker som jag liksom, då går det ju inte att hitta något att backa upp de med.

Jaja. Nu ska jag dö lite. Måste skriva sådär en miljon ord till på några timmar. Tänker inte vara uppe längre än till två, sådeså!

8 Maj 2012
Postat: 2012-05-08 / 19:53:37 / © sandraaandersson.blogg.se

I morgon ska min final uppsats in i Introduction to Film kursen, tror ni jag börjar än? Nej, självklart inte. Jag blir så irriterad på min självdiciplin, dock lyckas jag aldrig göra någonting åt den och sitter alltid i sista minuten med alla mina uppgifter. Kommer få sitta halva natten i natt och hela förmiddagen i morgon för att bli klar med skiten. As usual!

Igår lämnade jag in det sista till engelskan, skönt att ha det avklarat. Och i morgon får jag min dom, vilken kurs jag blir placerad i för nästa termin. Tjohej. 

Aja, nu ska jag ta tag i pluggandet. Måste göra klart läxan till dagens filmlektion och sen ska jag ta tag i uppsatsen inför i morgon. Kill me!

3 Maj 2012
Postat: 2012-05-03 / 20:35:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Om två veckor så är finalsveckan äntligen över och jag har sommarlov! Jag lovar att försöka bli lite mer aktiv här då, förhoppningsvis så kommer jag då ha lite roligare saker att dela med mig av.

Just nu sitter jag och försöker bli klar med min sista kriminologiuppsats, eller klar och klar. Den är egentligen klar, vill bara att den ska bli bättre. Fick tillbaka min förra uppsats på lektionen förra veckan - fick ett A så klart. Känns bra, så jag känner inte lika stor press på denna. Skulle kunna få ett C på denna och ändå få ett A i slutbetyg så.
Sen är det bara två filmuppsatser och två finals kvar. Sen är det lov.

Längtar. Lite ledighet behöver vi alla.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB