Ett flyg kom lastat
Postat: 2012-07-29 / 17:42:37 / © sandraaandersson.blogg.se
Mamma kom igår, och det gjorde även en hel väska med ätbara saker till mig. Jävligt mycket godis, men också bröd, kaviar, messmör och pärlsocker. Yay!
 

24 Juli 2012
Postat: 2012-07-25 / 08:39:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen har vi hittat ett boende. Dock inte alls som jag tänkt mig. Under hela mitt år här i Santa Barbara har jag sagt att jag aldrig vill bo i IV, och nu så kommer jag ändå att göra det. Och jag hoppas verkligen att det kommer bli bra och kommer fungera. Hoppas även att fem tjejer i samma lägenhet inte kommer ha ihjäl varandra.
 
Nu är sommarterminen slut också, så gott som i alla fall. Var och lämnade in min portfolio idag, mitt department exam gick åt helvete så jag hoppas mina uppsatser vara tillräckligt bra för att få mig att klara kursen. I morgon så får jag min dom, håller tummarna.
 
På fredag skriver vi kontrakt på lägenheten, på lördag kommer mamma och förhoppningsvis flyttar vi nästa vecka. Och jag hoppas jag kan lämna ifrån mig nycklarna till denna i förväg.
 

Här ska vi bo det närmsta året :)

Operation Omöjligt
Postat: 2012-07-16 / 09:09:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är fasen helt omöjligt att hitta ett boende i Santa Barbara. Vi har letat som idioter och varit på visningar, men det börjar kännas hopplöst. Antingen är det för dyrt eller så är det för äckligt eller så vill de inte ha fyra st som bor där. Alltid ska det vara något.
 
Hopplöst var ordet. Någon som vet något bra boende i Santa Barbara? Som är bra? Och som inte rånar oss.

14 Juli 2012
Postat: 2012-07-15 / 06:57:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Mitt liv just nu är inte så himla spännande. Antningen så är jag i skolan eller så pluggar jag eller så letar jag lägenhet eller så är vi och kollar på lägenheter. Jag är trött på detta lägenhetsletande nu. Vill ha hittat en lägenhet, skrivit på kontrakt, flyttat dit och lämnat denna skit.
 
Två veckor kvar i skolan i alla fall, två veckor sen är moder här och förhoppningsvis så får vi flytta på direkten.

10 Juli 2012
Postat: 2012-07-11 / 03:10:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår åkte Emma hem till Sverige igen efter sådär två och en halv vecka här, och idag var det Saras tur att lämna oss. Är väldigt tomt här i lägenheten nu. Buhu. Bara jag kvar av oss som bodde här, tur att Therese är här med mig nu i alla fall. Vi har även sagt upp lägenheten så vi letar för fullt efter en ny - och nya rumskompisar.
 
Mamma har bokat sin resa nu i alla fall. 28 Juli kommer hon, samma dag som sommarterminen officiellt slutar. Woho, då får jag äntligen sommarlov igen.

Las Vegas i Bilder
Postat: 2012-07-03 / 19:18:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Vegas Baby
Postat: 2012-07-03 / 07:06:02 / © sandraaandersson.blogg.se

I torsdags direkt efter att jag slutat så satte vi oss i bilen och styrde mot Vegas. Sådär 7 timmar senare var vi framme. Det kändes rätt konstigt, när vi stannade och åt i Ventura klockan fem så var det 23 grader ute men ju senare det blev och ju närmare vi kom Vegas så blev det bara varmare och varmare. Så när vi var framme i Vegas klockan elva så var der 33 grader ute. Det var lite udda.
 
Vi spenderade helgen med att turista och ha det bra i mega värmen i alla fall. Gick runt och kikade på alla hotell och sånt som man måste göra när man är i staden. Jag hade tänkt spela lite men hittade ingen jädrans bank så spelade bara för 6 dollar, vilket kanske var tur. Haha.
 
På söndagen när vi vaknade så satte vi oss i bilen och styrde hemåt igen, sex timmar senare så var vi tillbaka i Santa Barbara.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB