Dagens låt
Postat: 2011-05-31 / 22:52:51 / © sandraaandersson.blogg.se


Aloe Blacc - I Need A Dollar

30 Maj 2011
Postat: 2011-05-31 / 00:02:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var ännu en helg över, en långhelg denna gång och guuu vad sköna dem är långhelgerna. Igår var det party som stod på schemat så det blev en bank holiday utgång för mig och Cecilia, förvånansvärt lite folk ute dock men det var kul ändå. Dagen har vi tillbringat först i sängen med att vara sega och titta på Big Brother och sedan får vi in till Guildford och såg The Hangover 2, passande film såhär dagen efter. ;)

Nu börjar jobbveckan igen och det är half-term så ingen skola heller = ha båda pojkarna hela dagarna. Förutom i morgon då jag bara jobbar två timmar här hemma och resten av dagen har jag Tilly & Tabitha.

Jag längtar redan till nästa helg, haha!

28 Maj 2011
Postat: 2011-05-29 / 00:22:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Hejsan alla glada!

Hur kan det redan vara 28 Maj? Det är sjukt, på onsdag så är det Juni, JUNI! Syns dock inte på vädret här, i påskas hade vi UNDERBART väder men nu är det bara grått och tråkigt igen. Känns som det är höst, suck.

Trots det usla vädret så for idag jag och Cecilia in till London för att vara lite turist. Första stopp var Westminster Abbey, ni vet kyrkan där de kungliga bröllopet var för en månad sedan. Sjukt vad stor den var, nästan förvirrande stor för det fanns så många rum där inne. Sedan drog vi en lunch och en sväng på Primark innan vi drog oss hemåt igen och nu sitter jag här en lördagkväll och är barnvakt.

Men i möra, i möra då är det partaj som gäller. Tagga!

Från pepp till opepp
Postat: 2011-05-27 / 00:35:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Man drar till gymmet och är jättepepp att träna så inser man när man kommer dit att lurarna till ipoden ligger hemma, så ser man att ens lurar till mobilen i alla fall ligger i väskan - då får man ett litet hopp ändå, tills man inser att mobilen faktiskt ligger hemma på laddning.

Ne, fan vad tråkigt det var att träna utan musik. Min musik alltså. Hade varit bättre om jag glömt ipoden och haft lurarna med mig, då hade jag i alla fall kunnat se på tv.

1D
Postat: 2011-05-25 / 23:55:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur fan blev One Direction kända i Sverige? :S

Ge mig lite sommar och härliga tider
Postat: 2011-05-22 / 23:49:44 / © sandraaandersson.blogg.seI ena stunden så är jag sådär sjukligt glad och känner glädjen ända ner i magen och i den andra så känns det som allt bara går emot mig och att ingenting någonsin kommer bli som jag önskar. Jag går konstant runt med en klump inom mig som blir större för varje dag.

Att vi just nu bor i ett kaos av byggarbete gör ingenting bättre, att jag inte fått lön på en månad gör inte heller något bättre, att jag vet att jag snart inte kommer se mina pojkar varje dag gör det heller inte speciellt bra och att jag vet att de vänner jag hittat här borta inte kommer vara i mitt liv på samma sätt längre. Inget av detta gör det bättre, men det är ändå inte det som gör det sämre heller. Det finns det andra saker som gör.

Skulle vilja ha lite gamla goa vänner här med mig nu, typ Emma pemma. Vart håller du hus egentligen?

21 Maj 2011
Postat: 2011-05-22 / 00:33:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var jag en duktig au pair och städade bilen, haha, första gången sedan jag kom hit och den såg ut som skit. Men hur kul är det att dammsuga bilen liksom? Trök var det, men nu är den ren och fin.. eller ja, lite renare och lite finare i alla fall.

I morgon är det söndag och jag vill ha sol, jag vill sola sola sola. Men tydligen ska det regna, jaja, umgås med Cecilia ska jag göra i alla fall. Vare sig det regnar eller inte. :PAdam: Where does nuts come from?
Jag: Jag tror att de kommer från buskar och träd
Adam: No, I mean nuts that's under your winkle

HAHAHAHA! Jag dog.

Rättvist ska det va!
Postat: 2011-05-19 / 21:16:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Ibland är pojkarna så jädrans söta och roliga, idag satt jag och Adam i bilen och väntade på att Sam skulle sluta skolan och helt plötsligt från ingenstans så säger han

"Sandra, if you crash mammas car again I will put you on naughtystep"

Jag börjde asgarva direkt. På sätt och vis håller jag iofs med honom, jag sätter ju han där när han gör något han inte borde göra så han borde ju få sätta mig där när jag gör något jag inte borde göra. Jag lovade honom att nästa gång det sker så får han göra det, vilket inte kommer ske eftersom den inte fungerar längre. Hahahaha!

Au Pair Sökes
Postat: 2011-05-19 / 21:00:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag försöker igen! Min tid här i England är snart slut och min värdfamilj letar för fullt efter min efterträdare, det är världens bästa värdfamilj och man vore dum om man inte ville komma hit om man är intresserad av att vara au pair. Är DU intresserad eller känner du någon som är intresserad, så hör av dig!

Du kommer ta hand om världens sötaste pojkar!


Dagens låt
Postat: 2011-05-19 / 11:17:07 / © sandraaandersson.blogg.se


Chris Brown - She Ain't you

The Future
Postat: 2011-05-16 / 22:25:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag börjar få panik, eller jag ska nog inte säga att jag börjar få panik utan att jag haft panik ett bra tag nu. Panik över framtiden, vad som ska ske när min tid här är över. Och den är ju faktiskt över relativt snart, jag flyttar härifrån någon gång 9-20 Juli - jag ber för att det kommer vara 9 Juli, jag känner mig klar här.

Men framtiden då, vad kommer ske? Jag har sökt skola Sverige och jag har sökt skola utomlands, men kommer jag komma in på någon av dem? Jag får panik av att inte veta, jag vill veta nu vad jag ska göra. Jag vill redan sitta där på min första skoldag och kunna vara lugn över att jag har de närmsta åren i mitt liv planerade utan att behöva tänka på om jag måste söka jobb eller något.

Jag vill veta nu, jag vill vara där nu.


Vill förresten ha mitt röda hår tillbaka!

14 Maj 2011
Postat: 2011-05-15 / 01:03:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Hej hopp!!! :)

Idag har varit en lång dag och jag är sjukligt trött. Cecilia hämtade mig i morse och vi begav oss mot Guildford för att sedan ta tåget till Oxford, med målet Oxford University. Dock hade vi inte satt in oss så mycket som vi borde om skolan, vart den låg och bla bla bla.. jag trodde tex att det var en skola, men det var typ en miljard olika college. Haha, och vi gick så klart först till fel.. där dem faktiskt hade graduation idag. Hittade rätt sen i alla fall, Christ Church, där dem spelar in delar av Harry Potter.

Efter att jag kom hem har det varit full fart här hemma. Eurovision partaj här, Go Sverige tyckte vi! Dock vann dem ju inte, men jag vann ändå kan man säga. Vi drog alla varsitt land ur en skål och den som fick de vinnande laget vann potten(alla la pengar i skålen) och jag drog det vinnande laget - Azerbajdzjan, så jag kammade hem vinsten. Tjoho!
Blev dock förvånad att det inte gick bättre för Irland, hur kan man inte gilla Jedward? Dem är ju skitroliga, samtidigt som man skäms för dem. :)
UK fick sin bästa placering på år och dar - tack Blue för det! ;)

Eurovision 2011
Postat: 2011-05-12 / 23:20:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jedward gick vidare, vad var det jag sa? HA! Förvånar mig inte om dem vinner hela skiten för dem är så jävla roliga att se på, samtidigt som jag skäms när jag ser dem. Dem beter sig som om dem vore barn.

Svea gick ju också vidare, trodde jag faktiskt inte även fast jag så klart hoppades. Och dem väntade med hon om till sist, haha, vi satt som på nålar och sen jublade både jag och Tina. Ni skulle hört den engelska kommentatorn, han älskade Sverige "If Sweden doesn't get through I will cry, I need my Eric Saade in the finale. COME ON SWEDEN!..... YEAH HE'S THROUGH!!!" Han var galen, och rolig. Haha!

7 Maj 2011
Postat: 2011-05-07 / 22:41:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är helg, helg gillar vi! Ligger nu hemma framför tv:n och är barnvakt, bra sätt att tillbringa en lördagkväll på va? Ha. Ska i alla fall sova ensam hemma med pojkarna, jag ber till allt som finns att be till att dem inte vaknar i natt.. jag orkar inte hantera det. Lat som jag är liksom.

Idag for jag till Guildford och träffade Cecilia, vi kikade runt på stan en sväng också var vi på bio - så klart. Såg Something Borrowed, riktigt bra faktiskt så den rekommenderar jag. :)

Nu ska jag koncentrera mig lite mer på So you think you can dance.

Some pics
Postat: 2011-05-05 / 00:11:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har ju fortfarande inte delat med mig av bilderna sedan mamma var här, har inte fått hennes än heller men här får ni se några av mina - inte många dock. Jag har blivit så sjukt dålig på att använda kameran, den ligger alltid i väskan men kommer sällan upp.

10 Months
Postat: 2011-05-04 / 00:16:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det 3 Maj och att det är den 3 Maj betyder att jag bott i England i 10 månader, känns rätt sjukt när jag tänker på det. Detta betyder ju även att jag bara har två månander kvar här borta och dem kommer gå så jävla snabbt.

Nu är ju långhelgerna och kortveckorna slut också, har varit så skönt med två fyra dagars helger och tre korta jobbarveckor. Nästan som semester. Men jag upptäckte idag den fantastiska grejen att det är en till bank holiday innan jag far hem, glad blev jag då - så en tredagars helg till blir det för min del..

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB