Jedward till Eurovision
Postat: 2011-02-27 / 22:41:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hörde detta när jag var i Frankrike, att Jedward skulle representera Irland i årets Eurovision Song Contest. Jag visst inte om jag skulle skratta eller gråta och funderade på vad fasen dem hittat på denna gång. Idag youtubade jag det och nedan hittar ni deras bidrag, det förvånar mig inte om dem går långt men heller inte om dem kommer sist. Det är Storbritanniens mest irriterande tvillingar men på något sätt så gillar folk dem ändå.

Fast ja, dem kommer nog komma före Sverige i alla fall. Vad har Sverige gjort i årets Melodifestival egentligen? Ingenting är ju bra! Eric Saade är bäst men det bidraget är egentligen inte ens bra, what's up liksom?

Ne, i år hejar jag nog på Storbritannien. Jag har inte hört bidraget än och jag vet att i detta land så ser alla på Eurovision som ett skämt.. men hur kan jag låta bli att heja på dem när dem ställer upp med Blue. Blue liksom, ni vet dem som trallade "Sorry seems to be the hardest word" med Elton John.

14 Maj i år ska vi ha partaj. Eurovision partaj, det ska bli najs.


här har ni Jedward

27 Februari 2011
Postat: 2011-02-27 / 20:29:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Halloj!

Vad har hänt sen sist? Jag har jobbat en massa as usual, jag har barnvaktat och tjänat lite pengar. Jag har varit på bio och sätt I Am Number Four och dregglat efter Alex Pettyfer och fyllt i min bedömmning av filmen åt dem - så snäll som jag är. Jag har snokar runt på HMV rean och försökt hitta något, men för mycket folk och när de redan var utrensat gjorde att jag tröttnade.
Osv osv.

Till veckan kommer jag jobba hysteriskt många timmar mån-ons och på torsdag så drar jag till Sverige. Tjoho. Jag kommer frysa ihjäl. Brr. För er som inte vet så är det rätt så varmt här, för någon dag sedan så sprang alla omkring i t-shirt - förutom jag som står i min vinterjacka och fryser.
Jag vet heller inte hur jag ska få ner all packning, ska ta med mig saker hem till Nina, mamma och Soffan så hur ska jag få plats med mina egna saker?

Dagens låt
Postat: 2011-02-25 / 00:36:57 / © sandraaandersson.blogg.se


Tinie Tempah Ft Ellie Goulding - Wonderman

"Do you have a baby in your tummy?"
Postat: 2011-02-24 / 23:48:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter att ha varit i Frankrike och umgåtts med Tabitha i en vecka så har Sam blivit besatt av bebisar och vill absolut ha en lillasyster och tycker att vi måste ha en.. så denna konversation hade vi för någon dag sedan.

Sam: Do you have a baby in your tummy?
Jag: No, I don't
Sam: But I want you to have a baby in your tummy!
Jag: Why, Sam?
Sam: Because I want a baby
Jag: Men om jag har en bebis i min mage så är det ju inte din bebis, då är det min.
Sam: We need to go to the babyshop and buy a baby. I want a baby. We need a baby.

Och ja, jag blandar svenska och engelska när jag pratar med dem. Borde egentligen bara prata svenska, men ibland är det så mycket enklare att ta till engelskan med dem.

23 Februari 2011
Postat: 2011-02-23 / 23:03:50 / © sandraaandersson.blogg.se

När jag hade träningsvärken från förra veckan så bara klagade jag och åmade mig hela tiden, låg typ konstant still för att inte känna den. Men nu, nu när den är borta så tycker jag att det är astråkigt. Kanske borde ge mig ut på en snowboard igen, synd då att det varken finns snö eller berg i England.

Idag åkte jag och badade med pojkarna, galet med folk var det. Och så blir det väl alltid på lov antar jag, roligt var det i alla fall. Mindre roligt vär det när jag står och byter om och Sam öppnar dörren till "rummet", för här vettni så är inte omklädningsrummen och duscharna som hemma. Alla duschar tillsammans, så alla duschar med badkläderna på. Sedan finns det ett omklädningsrum för tjejer och ett för killar, där det finns små kuber(minismå är dem) som man byter om i. Också finns det ett omklädningsrum för familjer, med istället sjukt stora kuber. Gillar inte riktigt systemet, men här i England har dem ju lite knasiga idéer.

Snart är det helg, yiiiha. Barnvakt här hemma imorgon, barnvakt hos andra familjen på fredag och jag ska jobba några timmar på söndag så kanske inte kommer kännas så mycket som helg ändå. Men men.
Nästa torsdag så far jag i alla fall, hihi.

Dagens låt
Postat: 2011-02-23 / 00:38:26 / © sandraaandersson.blogg.se


Chipmunk Ft Chris Brown - Champion

Pics from France
Postat: 2011-02-21 / 23:02:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Slänger la upp lite bilder från veckan i Frankrike då, blev dock inte mycket fotande och absolut inte med kameran min. Så kass kvalité och kassa bilder.
Enjoy.21 Februari 2011
Postat: 2011-02-21 / 15:42:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag jobbar jag bara 3,5 timmar, najs bajs säger jag. Böjar om 20 minuter och jobbar till halvsju. Dock jobbar jag längre dagar senare i veckan och jag jobbar några timmar på söndag, men så kan det gå.

Ska försöka lägga in bilderna från Frankrike på datorn sen så jag kanske kan dela med mig av några, dock är det mest bilder från mobilen. Upptäckte när vi kommit hem att de enda bilderna jag tagit med kameran är på flyget på vägen dit och på flyget på vägen hem, typ.

Dagens låt
Postat: 2011-02-21 / 01:06:29 / © sandraaandersson.blogg.se


Bruno Mars - Grenade

Dag 30 – Din favoritsång
Postat: 2011-02-20 / 12:06:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har inte bara en favoritsång, det är svårt att välja ut bara en när det finns så många som är bra eller betyder något extra. Man har så mycket minnen till olika låtar. Skriver la ut sex st jag har fin fina minnen till då.

Anders Johansson - Without You
Alexander Rybak - Fairytale
Olly Murs - Thinking of Me
Papa Roach - Reckless
Jimmy Jansson - Vi kan gunga
Kesha - Tik Tok

Home Sweet Home
Postat: 2011-02-19 / 17:41:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma igen och jag är så sjukligt trött. Vaknade klockan sex i morse, fransk tid vilket innebär klockan fem brittisk tid. Gäsp! Nu är jag i alla fall hemma och ska ligga i sängen i en vecka, haha, ne då men resten av helgen i alla fall. Jag har inte haft en sån helg på månader tror jag - förutom när jag var sjuk.
Det är behövligt nu.

Dag 29 – Dina favorit filmer
Postat: 2011-02-19 / 12:01:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gillar många filmer, väldigt många.. några av dem är:

The Notebook
Brokeback Mountain
Coyote Ugly
Donnie Darko
Cruel Intentions
Freedom Writers
Eclipse
Notting Hill
The Boy in The Striped Pyjamas
Remember Me
The Martian Child
127 Hours
Armageddon
Raise Your Voice
Step Up
Cube
Keith
Pocahontas
The Butterfly Effect
The Last Song
Wicker Park

18 Februari 2011 - Alperna
Postat: 2011-02-18 / 22:24:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Så, sista kvällen här i Frankrike då. Ska bli skönt att komma hem måste jag säga, till mitt egna rum och min säng.. första nätterna så sov jag på soffan här, men fick aldrig sova på morgonen då så jag flyttade in i familjens rum istället. Tre vuxna och två barn i ett rum, fantastiskt. Sover brevid Adam på golvet, i morse vaknade jag av att slängde ett par byxor på mig och sedan hoppade på mig. Förstår att det är kul att störa någon annan än mamma och pappa.

Hur som helst, veckan har varit toppen. Jag har jobbat och när jag inte har jobbat så har jag varit i backen så mycket jag kunnat - tre dagar skidor och tre dagar bräda blev det. Fantastiskt. Hela kroppen är öm och varenda muskel jag har skriker att jag inte ska röra mig på några dagar, men det är det värt.. dock lyckades jag med en sketans riktigt ond vurpa idag. Fy satan. Aj aj.

Idag satt jag föresten på en restaurang i t-shirt och solade, najs bajs. Det var riktigt varmt idag. Så skönt. Dock har jag inte fått någon färg, tror jag.
Men i alla fall, jag gillar alperna.. jag vill till alperna igen. Någon som är på?

Dag 28 – Det här saknar jag
Postat: 2011-02-18 / 11:55:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Är la mycket man saknar eller hur?
Sommarloven när man var barn. Sommaren för övrigt. Vintern när man var barn. Tiden när man gick i skolan. Thailand. Turkiet. Malta. Usa. Vänner. Familj. Fabian. Svensk mat. Goldfish(inte djuret). Den svenska våren. Ica. Min säng. Alla mina saker hemma i Sverige. Det amerikanska vädret. Dagis. Campingsemestrar. Rida. Systeryster.

osv osv

17 Februari 2011 - Alperna
Postat: 2011-02-17 / 22:40:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Fy i helvete vad ont jag har i rumpan, i resten av kroppen också iofs men det är ju rumpan jag sitter på. Var bara ute och åkte i två timmar i eftermiddag men det hann tydligen förstöra hela min kropp, haha. Det är sånt jag får ta. I morgon är sista dagen i backen och jag ska ut hur ont jag än har, även om mina skinkor är helt blåa.

För några dagar sedan så snöade det och täckte bergen med snö, den snön är nu borta igen. Känns fasen inte som jag är i alperna på skidsemester. Eller jo, när jag är på toppen för då ser man bara andra toppar med snö på så långt ögat når.

En dag kvar här alltså, först i backarna i någon timme och sedan jobba resten av dagen. En dag kvar med fyra barn, tjo. Att klä på fyra barn för att gå ut och leka tar förövrigt en evighet, och sedan är jag lite fast för att jag har en bebis på magen. Men det är gosigt. Bebisar är gosiga. :)

Neeee, för ont i rumpan för att blogga nå mer.

Dag 27 – Min favoritplats
Postat: 2011-02-17 / 11:49:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har många favoritplatser, men en av dem är..

16 Februari 2011 - Alperna
Postat: 2011-02-16 / 20:40:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var jag och bytte ut mina skidor mot en bräda, sådär superroligt att göra när ingen i shoppen pratar engelska. Så står han där och pratar franska och jag försöker gissa vad han säger innan han tillslut använder teckenspråk och jag fattar knappt ändå. Nu har jag i alla fall en bräda, dock hann jag inte åka så mycket för jag var så seg ut och skulle tillbaka och jobba sen.
Men, jag hann ramla så mycket att jag har blåmärken på knäna i alla fall och jag hann få hela liften i huvudet. Typ.

Sen var jag hemma och passade barnen hela eftermiddagen igen, så vilda dem blir när de tre leker ihop. Alltid, det är alltid så. Tilly brukar vara hemma och leka hos oss nästan varje vecka och dem är alltid galna och huset ser alltid ut som fan själv efteråt. Jag förstår inte hur det går till.

Nu barnvaktar jag igen och väntar just nu på att Matthew ska komma hem med en pizza åt mig, jag vet inte ens vilken smak jag får.

Dag 26 – Mina rädslor
Postat: 2011-02-16 / 11:48:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är rädd för sjukhus. Jag är rädd för att inte kunna uppfylla mina drömmar. Jag är rädd för tandläkare. Jag är onaturligt rätt för sprutor. Jag är rädd för att inte få jobba med någonting jag vill. Jag är rädd för en massa mer men orkar inte komma på någonting just nu.

Nära en kollaps?
Postat: 2011-02-15 / 22:20:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tror att min dator är påväg att kollapsa helt och hållet, vad fantastiskt. Den har på sista tiden stängt av sig en massa bara sådär ändå utan förvarning och nu har den börjat blåskärma sig och det är aldrig ett bra tecken. Suck.

15 Februari 2011 - Alperna
Postat: 2011-02-15 / 21:16:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är redan tisdagkväll och halva skidåkningen är över, oj så snabbt tiden går. Jag har åkt skidor i tre dagar nu men i morgon ska jag se om jag kan byta till en bräda istället - jag är lika kass på båda så tänker att jag lika gärna kan byta. Haha!
Idag snöade det äntligen också så nu är det snö på bergen, dock var det inte så roligt för mig så fick åka på morgonen och inte kunde se någonting men nu har vi lite mer snö i alla fall och i morgon kanske jag kan få nytta av den.

Nu sitter jag barnvakt medans de andra är ute, försöker bli sams med internet men det är svårt när det är så sjukligt segt. Buhu.

Insåg idag också att jag aldrig ska ha fyra barn som är så små, det går oftast bra men tex att sitta och äta middag med en bebis, två treåringar och en fyraåring. Neeedu, det är ingenting jag vill göra själv.

Dag 25 – En första
Postat: 2011-02-15 / 11:46:00 / © sandraaandersson.blogg.se

En första? Första gången jag blev stoppad av polisen var i Usa, han var elak och tog min bil. Jag sket nästan ner mig.

Där hade ni en första.

Dag 24 – Dina favorit TV serier
Postat: 2011-02-14 / 13:27:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Detta var verkligen min punkt känner jag, mohaha. Ska jag rangordna dem? Och ska jag välja ut favoriter? Nee, jag skriver upp alla jag följer bara. Det blir väl bra?

90210
One Tree Hill
Gossip Girl
Hellcats
Pretty Little Liars
Desperate Housewives
Better With You
Cougar Town
Chase
CSI Miami
Southland
Glee
Greek
No Ordinary Family

Frankrike
Postat: 2011-02-13 / 21:31:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Hej hopp!

Nu är jag här, i Franska Alperna. Najs bajs. Asvarmt väder och på ena berget är det ingen snö alls och på det andra är det en massa, knasigt. Jag åkte skidor idag för första gången på så sjukt många år, najs vare men jag var nog sämre än sämst. Haha! Men kul ändå. Dock inte lika roligt när någon åker in i en bakifrån, sväng för fan! Och fy vilken utsikt det är från toppen och vad långa backarna är, det går inte att jämföra med Sverige. :P

Har btw aldrig varit så sen till ett flyg som vi var igår, jag tyckte vi var sena i julas men nu var det värre tror jag. Jag har alltid skrattat åt alla dem ropar efter i högtalarna och sen så var vi med om samma sak(fasen inte mitt fel i alla fall).

Nee, internet är segast på jorden här så ska nog sluta.
Hare!

Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Postat: 2011-02-13 / 11:21:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Sol & klarblå himmel
Musik
Sovmorgon
Nandos
Nöjesfält
Resor
Filmer/Serier
Promenader
Fabian
Choklad
Tystnad
Att få vara ensam
Köra bil planlöst
Framtiden
Vänner

osv osv..

Dag 22 – Det här är vackert
Postat: 2011-02-12 / 11:17:00 / © sandraaandersson.blogg.seSkämt åsido, jag vet inte som är vackert.. jo, jag på bilden så klart. Fast inte riktigt vacker på det viset som jag tror "punkten" menar.

On my way
Postat: 2011-02-12 / 08:40:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu sitter jag antagligen på planet mellan London och någon flygplats i Frankrike, har verkligen ingen koll på vart det är vi ska mer än franska alperna. Mer behöver jag inte veta heller.

Jag fick nyss veta att vi inte kommer ha något internet där borta i snön, vilket innebär att jag kommer dö under denna vecka. Haha, ne inte riktigt men jag kommer inte kunna faceboka, youtuba och blogga så mycket som my brain needs.
Hur som helst, jag har tidsinställt "dags-inläggen" - 30 dagars listan ni vet så ett sånt om dagen kommer komma upp i alla fall.

Vi ses igen 19 Februari!

Fantastiskt
Postat: 2011-02-12 / 00:12:10 / © sandraaandersson.blogg.se

FANtastiskt! Jag har tappat bort mitt svenska SIM-kort, eller jag har inte tappat bort det.. det har rymt ifrån mig. Fattar inte vart det kan vara, jag hade det när jag var i Sverige. Jag bytte tillbaka när vi landat men sen kommer jag inte ihåg vart jag la det. Vart fan la jag det? Jag har vänt upp och ner på mitt rum nu, hittar det ingenstans.

Hade tänkt använda det i Frankrike eftersom det engelska är så jävla dyrt, men nu blir det inte så verkar det som.

Svar på fråga
Postat: 2011-02-11 / 23:28:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Hej, din blogg är jättebra! jag ha en fråga ska åka som aupair till hösten har dock inte bestämt mig om jag ska åka t usa eller england, vilket tyckte du va bäst?

Hej :)
Personligen så passade Usa mig mycket bättre.
Livet i Usa och livet i England är väldigt olika, här i England så hamnar alla au pairer väldigt utspridda om man inte bor i en storstad. I min by bor ingen, men finns i grannbyarna.. dock så finns det ingenting att göra om kvällarna här i England. Allt stänger vid sex, och då menar jag exakt allt utom pubar och bion.
Medans man i Usa hade massvis med saker att göra på kvällarna. Man slutar ju vanligtvis vid sex-sju som au pair och man vill ju inte sitta inne varje vardagskväll heller så det fanns definitivt mer att göra i Usa då. Även om det bara var att ta en fika på Starbucks eller gå runt planlöst inne på Target så fanns det faktiskt söker att göra.

Men här i Englnad är folk mycket trevligare än vad dem är i Usa, så där är ett plus för England och det är nog lite närmare vår egen kultur tror jag(även om dem matväg äter väldigt konstiga saker här ibland).

Jag kan inte säga vad du ska välja, vad som är bäst för dig. Men för mig som alltid drömt om Usa så är det helt klart Usa som vinner för mig. Även om jag här i England har en SÅ mycket bättre familj(stormtrivs i den) så trivdes jag bättre under tiden jag var i Usa och var mycket gladare där än jag är här.

Tänk efter vad det är du verkligen vill. Tänk på att till Usa måste du åka i minst ett år, medans till England så kan du åka i bara två månader om du vill och du behöver inte skaffa visum eller någonting.

tror detta inlägg blev yrt och jag säger säkert emot mig själv på ett flertal ställen, men jag hoppas det hjälper ändå.

11 Februari 2011
Postat: 2011-02-11 / 21:10:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är nog sämst på jorden på att packa. Jag orkar verkligen inte packa, jag vill verkligen inte packa. Fy så tråkigt det är att packa. Jag har nu i alla fall lagt fram allt på sängen, eller jag hoppas det är allt för jag orkar inte dubbelkolla. Borde kanske göra det?

Jobbat idag igen.. som vanligt. Roligt att veta va? Och nu blir det en vecka med inte en lugn stund för mig själv, I need en lugn stund.

Jaja.. kanske ska ta tag i packningen då. Kanske.

Dag 21 – En bild på dig från förra året och nu, hur har du förändrats
Postat: 2011-02-11 / 11:07:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom detta år knappt har börjat och jag inte har några speciellt bra bilder från detta år så tar jag en bild från 2009 och en från 2010 istället(hittade inte bilder som gjorde något rättvisa nu heller men).


Juni 2009

VS


Mars 2010

 

Look at that face! Skillnad? Oh ja. 9 månader och x antal kilo tyngre, men ack så mycket mer happy jag var.

10 Februari 2011
Postat: 2011-02-10 / 22:30:22 / © sandraaandersson.blogg.se

För två dagar sedan hade vi världens finaste dag med klarblå himmel och värme, idag har det varit grått hela dagen och bara regnat. Och pga det så har jag inte lämnat huset, så blir det när man bor på sitt arbete.. det är ju inte direkt någon höjdare att dra någonstans med pojkarna när det bara regnar.

Känner mig duktig nu som har skrivit min packlista i alla fall, har säkert glömt skriva upp hälften men jag vet att pass och plånbok står på listan och det är ju det viktigaste, eller hur?
Tog nyss ner resväskan från vinden också men den tänker jag inte röra förrens i morgon kväll - tidigast. Och sedan drar vi ju vid fem på lördagmorgon. Sa jag att jag köpte lila täckbyxor igår? Love them, Tina köpte exakt likadana.. det är rea på alla snögrejer här nu. Inte konstigt iofs, fast jag tycker det är konstigt att dem ens säljer vintersaker. Hade vi snö i 10 dagar innan jul eller vad var de?

Nu ska jag dega lite, samla kraft inför en vecka där jag inte kommer få en sekund för mig själv.. förutom om jag sticker ifrån dem andra i backarna. Mohaha.


jag googla på dit vi ska, och hoppas att bilden visar rätt

Dag 20 – Din favorittid på året
Postat: 2011-02-10 / 11:57:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Min favorit tid? Årstid eller tidsperiod bara ändå eller vadå? Men tiden då det är sol och värme, i Sverige blir det ju automatiskt på sommaren.. är jag i något annat land så behöver det ju inte vara samma sak.

Dagens låt
Postat: 2011-02-10 / 00:35:48 / © sandraaandersson.blogg.se


Chris Brown - Yeah 3x

9 Februari 2011
Postat: 2011-02-09 / 23:53:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu får jag sitta ner och andas, äntligen. Känns lite skönt. Haha! Sov ända till nio idag, händer inte ofta kan jag säga - speciellt inte om veckorna, vill inte slösa bort tiden liksom. Direkt när jag gick ner frågade Tina och jag ville följa med till Guildford så vi for dit och shoppade inför resan på lördag, jag kom hem med ett par lila(!!!) täckbyxor, två solbrillor, lite tjockare leggings och ett skärp.

Vi kom hem halv ett och ett började jag jobba så hann inte vila mycket där mellan kan jag säga, och jag höll på att somna i bilen på vägen hem. För att inte somna under jobbet så tog jag med Adam och simmade, jag kommer bli stammis där - jag lovar. Vi plaskade runt och så kom jag hem och jobbade lite innan jag slutade typ.

Slutade halv sex och sex drog jag till Guildford för att träffa Kristin. En träff som vi planerat in för superlängesen, hon åker ju hem på fredag och idag var sista dagen vi kunde träffas så vi bestämde för rätt längesen att vi idag skulle gå och käka på Nandos en sista gång. Gullig som hon är lämnade hon en påse med en massa saker till mig som hon inte vill släpa hem till Svea, jag är nu en hårfön rikare och en jädrans massa krämer av olika slag.
Vi skildes åt med hål i hjärtat, men vi kommer ses igen.. det har jag bestämt.

Så nu sitter jag äntligen ner och får andas. I morgon börjar jag 11 så har la några timmar på mig att andas nu i alla fall.

Dag 19 – Detta ångrar jag
Postat: 2011-02-09 / 11:56:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad ångrar jag? Egentligen så ska man ju inte ångra något, förutom saker man sket i att göra. När man gjorde saker så gjorde man dem ju av en anledning så man borde inte ångra någonting.
Men ändå.. vad ångrar jag?

Jag ångrar att jag inte pluggade mer i gymnasiet, att jag varit sjukt lat sedan jag kom till England, att jag slösade så mycket pengar på skit i Usa, att jag inte tagit mer chanser, att jag ätit så mycket choklad(fast de ångrar ja egentligen inte) osv osv.

8 Februari 2011
Postat: 2011-02-08 / 23:32:54 / © sandraaandersson.blogg.se

What a beautiful day!

Idag har de varit superfint väder, blå himmel och stårlande sol hela dagen. Najs. Har jobbat mycket idag, men det är Tinas födelsedag så det tänkte jag att jag lika gärna kunde. Lååång dag och nu på kvällen tog jag mig i kragen och åkte iväg och simmade. Känner mig sjukt duktig, har ju bara tagit mig 7 månader att komma igång. Haha!

I möra äre onsdag.. tjo

Dag 18 – Nästa födelsedag ska jag..
Postat: 2011-02-08 / 11:12:00 / © sandraaandersson.blogg.se

.. jobba? Det är vad jag gissar på i alla fall. Det är ju nästan två månader kvar så jag har inte direkt några planer. 21 år fyller jag i alla fall.

Tinie Tempah
Postat: 2011-02-07 / 23:15:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gissar på att nästan ingen av er visste vem herr Tempah var när jag la in bilden på han för några timmar sedan(mest för att Nina inte hade en aning om vem han var). Så tänkte att jag skulle dela med mig av lite Tinie Tempah nu då.

Mina favoriter är Pass Out och Frisky, men chansen är större att ni har hört någon av de andra låtarna där borta i Sverige. Swedish House Mafia borde ju spelas där hemma?
Såg nu att han var på Way out west i somras med, så någon publik borde han ju ha i Svea?


7 Februari 2011
Postat: 2011-02-07 / 21:19:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Måndag igen och ny vecka.

Igår for jag till Guildford och träffade Kristin, jag köpte ett par vinterskor tills nästa vecka. Välbehövligt, jag lämnade ju mina i Sverige när jag var där över jul.. trodde inte att jag skulle stöta på någon mer snö här liksom.
Så käkade vi på Wagamama och gick på bio - A little bit of heaven. Den var söt.

Idag har jag jobbat, 11-18 och så sitter jag barnvakt nu. Jag la pojkarna för en stund sedan så hoppas att dem sover nu.

Dagens kärlek
Postat: 2011-02-07 / 20:09:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Dag 17 – Ett favoritminne
Postat: 2011-02-07 / 11:08:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad är det med alla dessa ögonblick och minnen och hela faderullan egentligen? Jag älskar att resa så de flesta får bli resor och liknande.

Ett av mina favoritminnen är resan till Malta 2007. Jag och Emma åkte på språkresa i tre veckor, när vi bokade resan så kände vi knappt varann och när vi väl åkte så kände vi inte varann speciellt heller men det var med den resan som vår fina vänskap började.
Vi hade tre veckor av skola, sol, bad, utflykter, nya vänner osv. Det var underbart. Vi bodde i en värdfamilj och vi hade tur för vi bodde faktiskt i en egen lägenhet en våning under värdfamiljens, väldigt skönt må jag säga.
Under de tre veckorna var det full rulle, inte en lugn stund - förutom när man sov eller solade på stranden(även då sov jag, och på bussen så fort vi satt på den). Men det var underbart. Underbara underbar Malta.


ett kollage ja gjorde för något år sedan

Dag 16 – Bilder på ställen du har varit
Postat: 2011-02-06 / 11:23:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag slänger la in lite bilder från lite olika platser då..


Thailand 2004Turkiet 2006


Fjällen 2007


Malta 2007


Turkiet 2009


Malmö 2009


New York 2010


Brighton 2010

Bilder från Isle of Wight
Postat: 2011-02-06 / 09:10:00 / © sandraaandersson.blogg.seIsle of Wight
Postat: 2011-02-06 / 00:33:00 / © sandraaandersson.blogg.seTjooo!


Idag var det Isle of Wight som stod på schemat, jag och Kristin drog härifrån vid nio och hämtade upp Isabella i Guildford innan vi for ner till Portsmouth för att ta färjan över till ön. Fick snurra runt ett bra tag i Portsmouth innan vi hittade vart vi skulle men kom till slut rätt, och fick komma med på färjan som gick innan till och med. Fantastiskt.

Dagen tillbringade vi till stor del i bilen och for runt på ön, for till ett gammalt slott men det var för dyrt att gå in så vi struntade i det så vi for vidare till "The Needles". Där ute var det en bit att gå för att komma dit man skulle och fyyy så det blåste, jag tror aldrig att jag varit med om sådan blåst förut. Vi kikade runt och vandrade runt där ett bra tag, drack lite varm choklad i kylan och så.

Drog till huvudorten på ön också, käkade lite och shoppade loss på Poundland litegrann innan vi bestämde oss för att dra till färjan och vänta på att få åka. Planen vår var också att käka i Portsmouth på vägen tillbaka men det var så lång kö så vi gjode det när vi var tillbaka i Guildford istället. Götta.

Nu är jag sådär hyffsat trött.. hela dagen har ju i stort sätt gott ut på att köra bil eller gå för min del.
Bilder kommer, och en video har jag men vi får se hur bra den blev.

Dag 15 – Mina drömmar
Postat: 2011-02-05 / 21:52:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Mina drömmar? Jaha. Jag har många drömmar.. dagdrömmar, mardrömmar, vanliga drömmar och så klart framtidsdrömmar. Vad vi ni höra om? Nattens dröm? Den var alldeles för störd. HA!
Jag vet att denna punkt fanns med på förra listan jag gjorde också och jag borde väl inte ta samma så får la hitta på något annat.

Okej, jag orkar inte tänka på något annat.. förutom, jag drömmer om att aldrig behöva göra ett skit och bara få ligga på en strand resten av livet? ;)

Maten är påväg
Postat: 2011-02-04 / 19:51:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter här hemma och väntar på att Kristin ska komma med take away från Nandos, jag är sjukligt hungrig. Är barnvakt ikväll men kan inte lägga killarna förrens hon kommer eftersom hon måste hämtas på tåget, typiskt att vi bor en bra bit ifrån tåget liksom.. det går att gå, men det tar 35-40 min och är inte en enda lampa på hela vägen och det är inte så kul när det är kolsvart ute. Haha.

I alla fall så ska vi ha en najs bajs myskväll och hon ska sova här innan vi i möra drar rätt tidigt söderut. Hoppas på great väder också, annars blire inte kul. Men skit samma, jag ser fram emot att se Isle of Wight vilket väder det än är.


this is what i want to see tomorrow

Dag 14 – Min favoriträtt
Postat: 2011-02-04 / 14:32:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Det finns super mycket god mat, kan inte ens komma på all god mat som finns för det finns så mycket. Det mesta med pasta är ju gott, och det mesta med kyckling är ju gott och bacon är gott hur som helst.

Men min absoluta favoriträtt, om jag ska nämna någon, är mammas fläskfilé med klyftpotatis och en riktigt god sallad.

4 Februari 2011
Postat: 2011-02-04 / 10:59:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg! Börjar jobba alldeles strax och jobbar tills jag lägger mig ikväll, typ, barnvakt ikväll alltså.. fast denna gång här hemma och jag slipper vara ensam - Kristin gör mig sällskap. Och i morgon bitti sätter vi oss i bilen, hämtar upp Isabella och åker mot Isle of Wight.

Jag bokade nyss biljetterna till båten, 3 per + bil = 40 jävla pund. Ett rån ju. Men men, det får man stå ut med om man vill se lite härligheter här i livet. Blir en heldag där i morgon i alla fall och kommer hem sent i morgon kväll. :)

Dagens kärlek
Postat: 2011-02-03 / 23:47:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Dag 13 – En bild av något som gör dig glad
Postat: 2011-02-03 / 11:30:00 / © sandraaandersson.blogg.se

7 Months/ 1 Month
Postat: 2011-02-03 / 11:10:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det exakt sju månader sedan jag satte foten på Engelsk mark för första gången, sju månader sedan jag flyttade in här i mitt lilla rum. Sjukt så snabbt tiden faktiskt går.
Idag är det även exakt en månad tills jag sätter foten på svensk mark igen, hallelujah.

Dag 12 – I min väska
Postat: 2011-02-02 / 11:28:00 / © sandraaandersson.blogg.se

I min väska finns:
Plånbok
Headset
Näsdukar
Scarf
Vantar
Kamera
Tågtabell
Tuggummi

1 Februari 2011
Postat: 2011-02-01 / 23:52:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är kass på att blogga nu för tiden, jag vet. Men jag har ingen ork eller lust, de kommer tillbaka när de gör. Livet rullar på som vanligt, ja jobbar och jobbar. I morgon hade ja tänkt fara iväg och bada med Adam, de var längesen.
Och till helgen så har jag och Kristin tänkt fara till Isle of Wight, najs bajs.

Heart On My Sleave
Postat: 2011-02-01 / 12:51:59 / © sandraaandersson.blogg.seOllys nya video släpptes igår och jag blev lite kär på nytt :)

Dag 10 – Smeknamn du har, och varför du har dem
Postat: 2011-02-01 / 11:02:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har inget speciellt smeknamn och jag har aldrig riktigt haft det heller, inte något som folk riktigt tilltalat mig med liksom. Nina kallar mig för Kungen, men det är bara för.. okej, jag vet inte varför och det är inte precis att hon ropar "Kungen" när hon ska ropa på mig heller. I Usa kallades jag av vissa för Sandersson och här brukar Matthew kalla mig för Sandrina/o.

Men som sagt, inget som folk i övrigt kallar mig för eller som jag någonsin skulle kalla mig själv för. Mitt namn är Sandra, kort och gott.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB