28 December 2011
Postat: 2011-12-28 / 16:53:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Dålig jag är på att blogga nu för tiden då, men men, så kan det gå.

Nu är julen över i alla fall och lagom till det så försvann all snö och Dagmar hälsade på, tur att jag bor i stan och inte drabbades något alls av det men det verkar som alla utanför centrala Hudik drabbades på ett eller annat sätt. Och snön liksom, hur har den mage att försvinna nu? I December? Gah.

I söndags så for jag och Soffan till stallet vid sex på morgonen för att ta hand om de små liven, sen lurade hon upp mig på en häst så de senaste dagarna har jag haft träningsvärk. Tjohej! Vad har mer hänt då? Jag har fått umgås med Nina igen efter några månader i från varann och nu är hon påväg till Thailand den jäveln.
Och igår for vi upp till Sundsvall för att trängas med alla andra idioter som ville shoppa på rean, vi gick i princip på en affär.

Neeeee, nu ska jag nog ta mig upp ur soffan.

23 December 2011
Postat: 2011-12-23 / 22:00:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Dan före dopparedan är la dagen idag.

Igår for vi till Vemdalen över dagen för att åka lite, jag försökte än en gång mig på snowboard och jag är så otroligt dålig. Men jag kommer ju ner för backen i alla fall, haha. Efter lunch så bytte jag och Soffan så hon fick testa snowboard för första gången och jag fick åka lite skidor istället. Och jag säger då det, jag har en sjuhelvetes värk i kroppen idag, både träningsvärk och all möjlig annan värk.

Idag har jag varit ner på stan i två omgångar för att trängas med alla andra idioter som är nere på stan dagen innan julafton. Nu sitter vi och spelar bingolotto i hopp om att vinna något great.

Imöra är det alltså jul, jag och Soffan rymmer och sticker till stallet fram till tre eller något sen kommer vi hem och käkar sill och prinskorv(är jag den enda som inte gillar julmat?).

21 December 2011
Postat: 2011-12-21 / 23:56:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna märker jag, men men. Vad har jag gjort sen sist? Minns jag knappt själv. Jag har i alla fall varit till Sundsvall och shoppat julklappar samt äntligen fått tag på en adapter så jag kan använda min dator här hemma, skönt. Igår for även jag och Mikaela hem till Carro för att hälsa på lite.

Mitt minne sviker mig och jag minns ej vad jag gjort. Men i morgon ska jag fara till Vemdalen i alla fall och det minns jag ännu. ;)

17 December 2011
Postat: 2011-12-17 / 22:13:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Hej hopp!

Har inte mycket mer att säga än att idag har vi klätt granen, bakat lussebullar och slagit in paket. Tittat på skidor har vi också gjort.
Hare!

16 December 2011
Postat: 2011-12-16 / 11:49:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Honey, I'm home!

Jag befinner mig nu i Svealand efter en sjukligt lång resa, som inte kändes lika lång som den var men den kändes ändå lång. På något vis lyckades jag somna redan på bussen från Santa Barbara till LAX, sedan lyckas jag somna på första flyget innan jag ville och på andra flyget så sov jag i princip hela vägen med. Men söva är gött.

Konstigt nog så kände jag mig mer hemma på Heathrow än vad jag gjorde när jag landade på Arlanda. What's up med det liksom?

Ne, nu ska jag nog göra mig klar innan jag ska vandra iväg till dagis.

Ciao.

Hemfärd!
Postat: 2011-12-14 / 17:57:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det 14 December och det innebär att jag ska fara heeeeem. Haha! Om en stund så ska jag fara till flygbussen som tar mig till LAX och därifrån går mitt plan 16.30, mellanlandar i London och landar förhoppningsvis på Arlanda 17.40 i morgon.

Snart ses vi Sverige

Betygen är satta!
Postat: 2011-12-13 / 23:47:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen har jag fått alla mina betyg, nöjd är jag också för den delen. På något konstigt vis så har jag fått bättre betyg här under denna termin än vad jag någonsin fått i Sverige där allt är på mitt modersmål.

Engelska - A
Italienska - B
Film Genres - A
College Success - A

Kan ju hoppas att det fortsätter såhär nästa termin, men jag tror inte att det kommer bli riktigt lika lätt nästa termin med de kurserna jag valt. Sen får vi se om jag kommer hålla mig till de kurserna iofs. :P

Om ett dygn är jag på LAX och resan hem har påbörjats.

12 December 2011
Postat: 2011-12-13 / 03:24:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Hej hopp!

Det är skönt med jullov må jag säga, riktigt skönt är det. Nu är det bara en hel dag kvar här innan jag far hem över jul, tjohej, hem till kyliga Sverige.

I lördags så for jag, Suad, Anna och Svante till Santa Monica. Vi kom iväg lite sent så vi hann inte med så mycket, men vi kikade på en lägenhet Suad ska flytta in i och så kikade vi runt på stan i alla fall. Igår så bestämde vi oss för att vi skulle kika in Montecito och lite dyra hus, det slutade med att vi var långt uppe i bergen med en sjuk utsikt över Santa Barbara. Vi passade även på att kika in Summerland lite medans vi ändå hade bil. :)
Jag och Kristin passade även på att dra på Drive-In bio när vi hade bil, dem visade tre filmer igår så man fick se alla tre filmerna till priset av en. Vi såg två av dem, den sista som visades var Breaking Dawn men jag var trött och vi hade ändå redan sett den två gånger så kände att vi kunde skippa den så vi for hem istället.

Nu är det kväll och jag borde dra mig mot State St för att leta julklappar, men det är jobbigt att ta sig utanför dörren. Haha!


Lyckades inte få någon bättre bild över SB, men det är lite svårt att fota när man kör

Favoritlåten atm
Postat: 2011-12-10 / 09:34:30 / © sandraaandersson.blogg.seÄlskade Olly släppte sitt nya album för något vecka sedan,
detta är min favoritlåt at the moment. In case you didn't know heter den, precis som albumet. Awesome!

7 December 2011
Postat: 2011-12-08 / 06:50:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag total failade inte på italienskan som jag trodde, jädrans lättnad må jag säga. Lyckades på något konstigt vis få ett C på provet vilket gav mig ett B i betyg. Jag tycker själv inte att jag förtjänar det, men skööööönt ändå. Det höjde ju mitt GPA lite om man jämför med det D jag hade förväntat mig. Haha!
Nu väntar jag bara på mitt filmbetyg, håller tummarna.

Italienskan firar vi med en stor fet skål glass!

Sophia Grace & Rosie
Postat: 2011-12-07 / 23:46:34 / © sandraaandersson.blogg.seDem är ju överallt! Och sjukt roliga.

Dagens trailer
Postat: 2011-12-07 / 07:53:39 / © sandraaandersson.blogg.seVILL SE! :)

JULLOV!
Postat: 2011-12-07 / 04:42:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen! Nu är det jullov, äntligen jullov. Ca 7 veckors jullov. Fanastiskt fantastiskt. Imorse blev uppsatsen klar och skickades in, eftermiddagen spenderades på biblioteket där jag försökte banka in italienskan i min skalle - vilket jag inte lyckades så bra med. Finalen kan ha gått hur som helst, kan bli ett F men kan bli ett B. Vad fasen som helst kan det bli.

Men nu kan jag släppa allt, äntligen är det lov.

1537 ord och nu går jag hem!
Postat: 2011-12-06 / 06:09:39 / © sandraaandersson.blogg.seX antal timmar senare är jag såhär glad för att jag kommit upp i 1537 ord av mina minimum av 2000 ord. Nu fryser jag och är less på biblioteket, klockan är nio och det är jävligt tomt här.

617 ord in i uppsatsen känner jag såhär!
Postat: 2011-12-06 / 02:59:56 / © sandraaandersson.blogg.se


5 December 2011
Postat: 2011-12-05 / 23:58:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har nu skrivit mina första ord på min uppsats, om dem är användbara eller inte återstår väl att se. Hur som helst, jag sitter på biblioteket igen och fick tack och lov en plats vid ett eluttag(igår dog dator och det var proppat med folk här så fick traska hem), om 7 timmar stänger biblioteket och då ska uppsatsen vara färdig. Förhoppningsvis blir den färdig tidigare för jag har ingen lust att sitta här till klockan 10, men det ser inte så lovande ut just nu.

Ne, ska sätta fart nu. Måste hinna hem och plugga italienska sen också, fick inte så jädrans bra på det muntliga(går inte att göra annat än att skratta åt mitt resultat) så måste göra bra ifrån mig på finalen i morgon.

4 December 2011
Postat: 2011-12-05 / 00:51:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter på skolan och har sådär underbart roligt idag igen, yay. Proppat med folk är det här också, welcome finals week säger jag bara. Ska egentligen inte klaga, då jag inte hade ett endaste midterm och endast har en final. Men det är mycket för mig som har noll självdiciplin.

Jag har skrivit exakt noll ord på min filmuppsats, bra Sandra. Har gett upp där för stunden, så nu sitter jag med italienskan istället. Känns som den är rätt körd faktiskt, ska lyckas pränta in hela terminens gramatik och ordlista i huvudet - igen.

Sitter på skolan och har det såhär roligt
Postat: 2011-12-03 / 21:02:42 / © sandraaandersson.blogg.se

1 December 2011
Postat: 2011-12-02 / 06:39:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är första december idag och jag har glömt att köpa chokladkalender. Dåligt av mig! Jaja, lite gladare kan man bli när man tänker på att jag inte har någon mer lektion förrens 23 Januari! Det är en bra bit dit, hihi. Har min italienska final nästa vecka, men that's it. Ingen mer lektion förutom det provet. Yaay.

30 November 2011
Postat: 2011-12-01 / 07:00:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det sista November, wtf. Detta år har gått så sjukt snabbt, denna termin har gått ännu snabbare.

Så idag var det dags för oss att äntligen göra vårat College Success projekt, gick asbra. Vi gjorde en film med några sketcher, bra tycker jag för då slapp jag stå och redovisa någonting för klassen. Haha. Vår lärare älskade den i alla fall. Aaaas bra. Så förhoppningsvis så blir det ett A i den kursen, eller ja troligtvis.

Vår engelska lektion idag gick ut på att få tillbaka allt vårt material och få vårat betyg. Wooohhoooo, jag fick ett A. A som i ASBRA. Vilket jag är, eller så inte. Haha!
Detta är ju bra för mitt GPA i alla fall. ;)

Nee, nu borde jag göra något vettigt. Typ skriva min filmuppsats.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB