Syster yster är hos syster nu
Postat: 2010-09-30 / 23:03:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Emma klagade på att jag uppdaterade dåligt här nu, så får la slänga in ett inlägg för hennes skull då.

Jobbade förmiddag idag så började sju i morse och vid halv två slängde jag in Adam i bilen och brummade på Heathrow där vi hämtade upp syster + Skitmåsen. Så idag har vi varit i Guildford och utforskad Primark lite och sen avslutade vi med att äta på Jamie Olivers restarang där, mycket god mat måste jag då säga.

I morgon ska vi på Thorpe Park, jag hoppas och ber för att det inte ska regna. Inget regn tack, fy.

Återförenade
Postat: 2010-09-30 / 20:24:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter fem månader isär så är vi nu återförenade - jag pratar så klart om mig och min kära dator. Den är fixad och den är i England, men det som gör mig mest glad är att ALLT på den är kvar. Ingenting är borta, allt jag hade på den är här. Det förväntade jag mig inte.

Ja jo, så är ju syster och Johan här nu med. :)

Bilder från i fredags
Postat: 2010-09-28 / 23:49:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Bättre sent än aldrig, eller vad är det man säger? Här kommer lite bilder från i fredags i alla fall, blev inte mycket vettigt fototagande om man säger så - men vad kan man kräva när man intagit alkohol egentligen?
Och första bilden, vi hittade marabou inne i Effinghams lilla supermarket, har aldrig sett de här förut så hittar vi det i vår lilla butik. Jag fick en chock.

Dude, I need some help
Postat: 2010-09-28 / 00:38:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skulle behöva någon som kommer hit i typ November med lite saker åt mig, typ vinterjacka och täckbyxor. Eller helt enkelt någon som bjur mig på en resa hem över en helg(för själv har jag inte råd att betala, håller ju på och betalar december resan nu så jag är redan pank) så jag själv kan ta med mig en massa hit för jag kommer ju inte till Sverige förrens 18 December och jag gissar på att jag behöver lite varmare kläder innan dess.

Mössa, vantar, raggsockar och långfillingar får jag redan på torsdag, tur det. Jag gissar på att jag snart kommer få sova med både mössa och sockar.

Någon frivillig som vill hälsa på och samtidigt släpa med lite skit åt mig?
Sen behöver jag förståss en frivillig som letar upp vart jag har mina saker också, för jag vet inte om dem ligger i mammas eller Jonas förråd. HAHA!

Hur jag ska få hem allt den dagen jag flyttar till Sverige igen är en bra fråga för en hel drös med saker kommer ju som sagt på torsdag, plus att jag självklart inhandlat en massa när jag varit här.
Jag kanske får stanna här för alltid helt enkelt.

26 September 2010
Postat: 2010-09-26 / 23:34:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Bilderna från i fredags har jag tyvärr inte orkat kolla igenom än, men nu ligger dem i alla fall på datorn så jag kanske kommer till skott i morgon och laddar upp några.

Idag har jag degat, socialiserat mig lite, sovit, degat och typ så. Gick upp tidigt i morse, var pigg till klockan tolv typ, efter tre la jag mig igen och klev upp vid fem - what's wrong with me? Jag har börjat ta eftermiddagslurar typ varje dag nu, börjar jag bli gammal? Är ju ingen tonåring längre så nu går det utför antar jag. ;)

Den kommande veckan kommer jag få jobba stenhård mån-tors för jag ska vara ledig på fredag. På torsdag eftermiddag drar jag till Heathrow och hämtar syster och Johan, tjoho. Så jag antar att det är värt det att jobba extra de andra dagarna.

25 September 2010
Postat: 2010-09-25 / 20:18:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag hemma igen!
Direkt efter att jag slutat igår så hämtade Irene upp mig, det blev partaj igår och idag har vi legat helt döda hemma hos henne. Jag kom hem först för 1½ timme sedan, problem med skjuts där.. men men, that's life. Nu är jag hemma, nyduschad och har äntligen fått mat i magen. Så skönt. :)

Resten av helgen ska jag göra ingenting, absolut ingenting. Ta't lugnt och ladda inför nästa helg.

Jag har inte orkat titta igenom bilderna än, så beroende på hur dem ser ut så kommer de upp lite bilder sen.

24 September 2010
Postat: 2010-09-24 / 12:02:22 / © sandraaandersson.blogg.se

ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG! Äntligen helg, så skönt, så skönt. Jag börjar om 1½ timme och jobbar till halv 8, sen blire partaj. Irené fyller år i helgen så vi ska köra all in i kväll, hähä.

Resten av helgen blir lugn, måste ju spara pengar till nästa helg då syster kommer. ;)

För någon dag sedan var det sjuk sommarvärme och det var ljuvligt, nu är vädret bajs. Igår regna det hela dagen och nu regnar det, bläääh.
Ge mig sommarvärmen tillbaka please.

The Other Guys
Postat: 2010-09-23 / 00:41:44 / © sandraaandersson.blogg.seFilmen var bra och Mark Wahlberg är het, that's all I have to say.

22 September 2010
Postat: 2010-09-22 / 20:05:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll ska jag på bio igen, känner att jag måste passa på när det är gå två betala för en - billigt och bra. Det tycker till och med jag som är så gott som pank och kommer knappt få någon lön i evigheter nu, och jag måste köpa en jacka, och jag måste slösa pengar nästa helg när syster kommer. Hur går allt ihop?

Tänk om man kunde vinna på lotto eller nå - utan att spela.

Hur som helst, ikväll ska vi på The Other Guys tror jag. Det är ett rätt dåligt filmutbud just nu, men snart så har en massa filmer jag vill se premiär.

Scott Pilgrim VS the world
Postat: 2010-09-22 / 00:48:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Sista gångerna jag varit på bio har jag fått "gå två betala för en" biljetter, dessa går ut på torsdag så jag och Marie skulle använda dem denna vecka. Jag hade två kvar och vi begav oss till bion idag, när vi kommer dit inser jag att jag glömt biljetterna hemma. Typiskt.
Well, detta betyder att vi borde gå på bio både onsdag och torsdag för att göra av med dem och gå billigt på bio. :)

Filmen då, jaa den var ju lite annorlunda om man säger så. Lite för lång enligt mig, dem hade kunnat korta ner den minst 20 minuter. I slutet ville jag bara att den skulle sluta, den var inte dålig, absolut inte, men den var lite väl lång.

Scrapbooking
Postat: 2010-09-20 / 23:34:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag satte jag igång lite med min scrapbooking, som jag längtat alltså. Nu väntar jag bara på alla mina foton hemifrån innan jag kan sätta igång på riktigt, men om två veckor så.. då ska jag sätta igång och sitta varje dag. Jag tycker redan att det är superroligt och har inte ens gjort en sida, detta känns ju bra.

Visserligen kommer min scrapbook inte bli speciellt bra då det är min första gång, men vem bryr sig? Det är roligt att göra ändå och roligt att sitta och bläddra i ändå.. mycket roligare än att bläddra i ett gammalt hederligt album.

Scrapbooking here I come. Har nu planer att göra tre st, detta är den första av dem.. mjaaaa, vad jag gillar detta. Min nya hobby.

11 days to go
Postat: 2010-09-20 / 00:18:05 / © sandraaandersson.blogg.seSnart har jag na här hos mig igen, min kära syster. Vad jag ska pussa på na så det är galet och inte släppa taget om jäntan, hähä. Hon kommer få det jobbigt här borta hon, stackars lille flickebarn.

Eleven days to go.
Vi tog 5 månader ifrån varann, 1 månad boende ihop och nu kommer de bli 3 månader innan vi har träffats och sen kommer det ta.. vadå? Till nästa sommar igen.

Ba 3 månader kvar..
Postat: 2010-09-19 / 22:41:32 / © sandraaandersson.blogg.se

18 December landar jag på svensk mark igen, då ses vi Sverige ;)

19 September 2010
Postat: 2010-09-19 / 19:21:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är redan söndag och helgen är slut, galet så snabbt helgerna går. Men men, fem vardagar och sedan är det helg igen. Haha! ;)

Idag var vi hela familjen på Hogroast, mhm, jag tyckte synd om den där grisen jag som bara hängde där. Men gott var det i alla fall.
Mycket mer har inte hänt, jag försöker nu spara mina pengar tills systeryster kommer om två veckor så kan inte springa ut och spendera dem precis.

18 September 2010
Postat: 2010-09-18 / 22:07:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Tror ni att dem hade jackan kvar i min storlek i den färgen jag ville ha? NEJ, så klart dem inte hade. Kom alltså hem utan jacka idag.. och vi som for ända till Kingston för att shoppa. Så klart den inte fanns va.

Sedan vi kom hem har jag deeegat och tittat på X Factor ungefär, mja mja.

12 dagar kvar! :D

17 September 2010
Postat: 2010-09-18 / 01:30:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen är det fredag och äntligen helg, jag har ju jobbat förmiddag i två veckor nu och börjat sju så det är skönt att få sova ut kan jag säga. :)

Kom hem för en liten stund sedan, har varit i Leatherhead och träffat lite tyskar som jag pratat med på facebook, facebook är en underbar liten uppfinning det - hitta nya människor sådär ba som man kan bli vän med. Perfekt! Vi gick i alla fall på två pubar och pratade och höll på.
Träffade Jacinta också, vi kom fram till att det nog var 2 månader sedan vi sist sågs. Sjukt, så nu är det allt på tiden igen!

Neee, sovdags nu. I morgon ska jag köpa jacka.. och kanske festa, vi får se vart dagen tar mig.

Snart kommer dem!
Postat: 2010-09-17 / 15:12:56 / © sandraaandersson.blogg.se

OM TVÅ VECKOR SÅ ÄR SOFFAN OCH SKITMÅSEN HÄR! Om två veckor så har jag min Soffan här och ska klämma sönder na, haha! :)
Dem kommer torsdag om två veckor och stannar tills på måndagen, hihi. I'm so happy, I'm so glad.. tralala.

Jag är som ett barn, jag vet.

Kyla
Postat: 2010-09-15 / 23:24:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Det börjar bli kyligt här i England nu, jag måste verkligen köpa en jacka nu.. vi får se när jag har råd med det, i helgen ska jag antagligen till London så tvivlar att jag kommer ha råd med det denna vecka i alla fall, fast det skulle behövas. Jag får la använda tjocktröjor istället, det börjar bli iskallt på mitt rum med.. jag fryser som en galning varje morgon när jag vaknar och sätter på mig så mycket kläder jag kan - för att sedan svettas.

Kylan får mig att längta efter värme, typ till Turkiet. Nu inbillar vi oss att vi har värme här och njuter av att titta på lite turk på burk bilder. :)

14 September 2010
Postat: 2010-09-14 / 22:10:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Förstår inte vad det är med mig, jag är trött hela tiden. Jag jobbar förmiddag, slutar klockan två och vill bara gå och lägga mig.. vilket jag många dagar också gör. Haha!
Idag har jag tittat på film typ hela dagen, det är skönt att bara glo på skärmen när man är trött.. har sett de nya avsnitten av 90210 och Gossip Girl(alla serier börjar ju nu igen), och jag har även sett filmerna Frozen, Twelve, Grown Ups och en bit av Eclipse. Ingen aning om jag hunnit med allt, och nu ser jag på Jönssonligan och Dynamit Harry.
Well, det blev en sån dag idag.

Jag har hamnat i en bloggsvacka också, orkar inte, vill inte. Hähä!

Bada, simma, åka
Postat: 2010-09-13 / 20:11:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Att man blir så trött av att bada, helt otroligt. Vi åkte alltså och badade med pojkarna på eftermiddagen, var jätteskönt när vi kom dit för det var nästan inge folk där och vi kunde bara springa upp till rushkanorna och åka igen och igen och igen, men mot slutet kom det en hel drös med irriterande ungar. Haha.

När vi kom hem så var jag så sjukt trött att jag la mig och sov, inte ovanligt för mig nu för tiden. Jag börjar bli som ett barn och behöver sova någon timme på eftermiddagen.

Om 20 min börjar jag igen, barnvakts kväll. Hoppas dem lägger sig fint för klockan 9 ska jag sitta bänkad framför VMA!

Söndagkväll
Postat: 2010-09-12 / 21:06:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det söndagkväll igen och i morgon blir det en ny arbetsvecka. En fullspäckad en. Jobbar förmiddag mån-ons, i morgon ska vi också åka och bada med pojkarna efter jag slutat och sen är det barnvakt på kvällen. Tors-fre blir heldagar för min del då jag skjutsar Carro till flyget på torsdagseftermiddagen.
Det är tur att heldagarna är tors-fre i alla fall så det blir helg efter det, tur, tur. :)

Neee, ska lägga mig och kika på lite film nu. Skönt.

DYRT
Postat: 2010-09-12 / 11:02:56 / © sandraaandersson.blogg.se

ATT DET SKA VARA SÅ JÄDRANS DYRT ATT FLYGA HEM ÖVER JUL, det kommer sluta med att jag sitter ensam här över jul.. eftersom alla andra ska hem. Men dem flygpriserna som är nu vill jag inte betala, dyrt, dyrt, dyrt. För dyrt.
Suck.

11 September
Postat: 2010-09-12 / 01:25:36 / © sandraaandersson.blogg.se

I morse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så såg det ut som vädret skulle vara piss hela dagen, det småregnade och var grått men när jag gick utanför dörren så var det varmt. Varmt och skönt, det gillar jag.

Vi åkte in till London rätt sent och planen var att vi då skulle stanna kvar längre, det gick ju som det gick. Carro hade ju aldrig varit i London så vi såg dem vanliga turist sakerna, vi gick förbi London Eye, Big Ben, Picadilly Circus också shoppade vi på Oxford St. Jag begav mig än en gång in på Primark en lördag, fast jag lovat mig själv att inte göra det igen, fy så mycket folk - denna gång kom jag ut med ett par skor, en sjal och en tröja för typ 90 kr. Rätt bra.
Jag råkade även köpa en tröja på HM som jag spanat efter i veckor och så klart slank det ner något från HMV också.

Vid sju var vi båda helt slut och begav
oss tillbaka till Waterloo för att åka hem, tog åtta tåget hem och klockan nio klev vi innan för dörren hemma.
Jag var nästan död och slängde mig i soffan framför X factor.


Oxford StCarro vid PicadillyLondon Eye och Big BenMed vinden i håret och Big Ben in the background
(svettig och trött var jag också)

London today
Postat: 2010-09-11 / 12:26:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Det regnar och jag har så ont i magen att jag inte vet vad jag ska ta mig till - ändå ska jag in till London nu. Yes, sugigt väder och sugig mage, men det ordnar sig.
Vad som händer där inne får vi se, alla turistsaker är så dyra :(

Är avundsjuk på alla i Hudik som kan kila ner på marknan och äta langos idag, men det är ungefär det enda jag är avundsjuk på också för marknan är inte speciellt bra.. förutom langosen och nougaten då.

10 September 2010
Postat: 2010-09-10 / 23:49:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det fredag igen och helg, äntligen helg, skönt helg. I morgon behöver jag inte kliva upp klockan sju, tjoho. Men ska inte sova allt för länge ändå, i morgon är det London som gäller.. Carro har inte varit in dit än så vi ska passa på innan hon åker hem på torsdag, man kan ju inte vara här och inte besöka London - det går inte.

Jobbar förmiddag nästa vecka också så får inte sova då heller, och sen får vi se hur det blir.. kanske blir heldagar för mig ett tag framöver, tackar inte nej för jag får mer pengar i fickan. Men jobbigt ändå. 12 timmars dagar liksom.

Meeen ååh
Postat: 2010-09-09 / 15:47:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag fick nyss ett mejl från HMV att jag kunde förbeställa Eclipse nu.. och vilket datum den släpps. Fattar jag rätt så släpps den 6 December, 6 DECEMBER!!!!! Det är om evigheter. Fast förvånar mig inte om det bara är England som är så efter, för dem var ju efter med biopremiären också.

Suck, The Last Song släpptes i alla fall denna vecka så den ska jag köpa :)

Sötis
Postat: 2010-09-08 / 20:46:14 / © sandraaandersson.blogg.seDet är ju tur att man tar hand om världens sötaste unge i alla fall, han var lite trött idag - napat i sin säng så somnade han igen på min mage och sov så i en halvtimme tills jag väckte honom. Sötnos.Och igår kom han in till mig när jag såg på tv och ville ta kort med min mobil, "cheeeeeeeeese" och här är resultatet. Detta är nu min nya bakgrund på mobilen.
Han är så söt så jag dör, typ.

Roligt jobb
Postat: 2010-09-07 / 15:09:19 / © sandraaandersson.blogg.se

För en stund sedan så plingade det på dörren, jag funderade vem det kunde vara denna tid och gick och öppnade. Utanför står det en man.

Han: "Hi, I'm from blah blaaah(någon tidning) and wanted to know if you know what happend on *hur nr*?"
Jag: "Ööööööh, no idea"
Han: "Okey, thank you" och vände på klacken sur som en skitstövel.

Skaffa ett bättre jobb än att snoka runt i ett fall där en gumma högg ihjäl sin gubbe, fallet är avslutat. Punkt slut, finns det något mer att veta? Nej.
Roligt jobb att gå från dörr till dörr på en gata och fråga om ett mord, roligt jobb.

6 September 2010
Postat: 2010-09-06 / 18:23:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Guuu så trött jag är, hade världens sämsta sovnatt i natt och sedan började jag klockan sju. När jag slutade idag var jag så gott som död och somnade framför tv:n. Jag gick och la mig och klev nyss upp, men jag vill bara fortsätta sova. Sova sova.

Idag började skolan igen också, så hade bara Adam på förmiddagen vilken nog var bra med min trötthet. Haha. Vi drog till Polesden Lacey och myste.

Vill sova..

Dagens asgarv
Postat: 2010-09-05 / 15:36:59 / © sandraaandersson.blogg.seHAHAHA!
Det är sånthär som gör det sjukt kul att titta på X Factor, och seriöst.. hur fan beter dem sig? Och hur kan dem vara vänner? :S

Men det är kul att se, HAHAHA :D

4 September 2010
Postat: 2010-09-05 / 12:14:32 / © sandraaandersson.blogg.se

FY vad jag var trött igår kväll, jag låg nere i soffan och kände mig död och orkade knappt ta mig upp till mitt rum. Och när jag vaknade i morse kände jag mig bakis, haha, jag har inte intagit alkohol på en månad så det är lite knasigt ändå.

Igår eller i fredags blev förresten någon mördad här i Effingham, i lilla Effingham. Ni förstår inte hur litet det faktiskt är här, Matthew sa att det var "down the road" så ja det var väl rätt nära. Typ en fru som hade ihjäl sin man. Sånt tror man inte ska hända här på landsbygden i denna lilla håla..
.. fast jag har ju sett Morden i Midsummer så borde ju vara beredd på att en massa sånt händer på engelska landsbygden ändå. Hm, jaja.

UPDATE: Det är på våran gata, på vår lilla fjuttiga gata. Nu blir jag ju rädd, nästan.

En tur till Brighton
Postat: 2010-09-04 / 21:48:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter alldeles för få timmars sömn i natt så for vi imorse iväg mot Brighton, kusten ligger inte alls långt bort här men det känns som det gör det. Man borde åka dit oftare än man gör tycker jag.
Vi kom dit strax efter 10 och stannade till strax efter 17, vi vandrade på piren, shoppade lite, gick lite längs stranden osv. Bara gick runt runt och njöt av dagen kan man kanske säga.

Och vädret, vi lyckades pricka in en sån bra dag. Shorts och linne gick jag runt i hela dagen och ibland var det nästan för varmt ändå, haha, tur att vi var vid vattnet och att det fläktade iaf.

Dock lyckades jag inte få med mig varken Carro eller Isabella i någon av karusellerna. Gaah, jag som ville åka.

Till Brighton ska jag åka fler gånger, så är det bara :)
3 September 2010
Postat: 2010-09-04 / 02:58:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har bara försvunnit.. jobbade 12.30-19.30, drog till Cobham och köpte pizza med Matthew, kom hem och käkade pizzan, gjorde mig i ordning, for hem till Johannorna med saker och sedan var det utgång med Carro, Herbing, Bergsman, Matthew och hans vän/vår nya inneboende - Keith. Poff, så sitter ajg nu här klockan två på natten.
Dagen bara försvann där du.

Om fem timmar ska jag kliva upp för att brumma ner till Brighton över dagen, tjohej. Hoppas hoppas på sol och värme, jag ska ha shorts och få lite mer färg innan hösten sedan kommer på riktigt. :)

Go'natt.
Hörs i morgon om det hinns.

2 September 2010
Postat: 2010-09-03 / 00:13:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag sitter nu på mitt rum och inväntar Marabou, kommer nog dock få den i morgon. Hihi, gott ska det bli. Tina och Johannorna är på Ikea och jag har beställt choklad så jag hoppas att dem kommer ihåg den. Hoppas, hoppas. :D

En dag kvar sedan är det helg, yees. Efterlängtade helg, dock kan det bli så att jag spenderar lördagen på någon tråkig kurs, men så får det bli.. blir i alla fall ledig en hel söndag. Och i helgen blir det ut på äventyr igen. Yes, fin fint. Får se lite av England.


Matthew vill att jag ska bli blond igen bara för att han ska kunna säga att han
har en blond svensk au pair till folk, värt att satsa på?

Bankaccount!
Postat: 2010-09-02 / 12:28:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen har jag ett brittiskt bankkonto, äntligen äntligen. Nu väntar jag bara på mitt kort och min internet dosa och sedan ska jag boka bungyjump snabbt som ögat, och börja spara pengar på mitt lilla sparkonto. Haha. :D

Börjar jobba om en timme och jag är sjukligt trött, vill sova. Haha.

1 September 2010
Postat: 2010-09-01 / 21:14:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det September och i min bok är det då höst, brrr. Det märks redan i mitt rum hur dåligt isolerade dessa hus är, hela sommaren har jag svettats här inne och sovit med fönstret öppet - nu sover jag med fönstret stängt och fryser som en idiot när jag vaknar. Brr!

Idag har vi varit och badat med pojkarna, det var kul.
Vi åkte en massa stora vattenrushkanor och pojkarna älskade det och ville bara åka mer och mer och mer hela tiden, haha. Längtar redan till nästa gång vi ska dit.
Åkte till banken i Cobham nu på eftermiddagen också så i morgon har jag möte med någon människa där om att skaffa bankkonto, tjohej, jag hoppas det ordnar sig nu.


jag saknar min fina lilla kaninvän

Kryllar av spindlar
Postat: 2010-09-01 / 00:46:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Det kryllar tydligen av spindlar här, tur då att jag inte är rädd för dem, men jag vill ändå inte ha dem här omkringspingandes. Har ju hittat en i plånboken och en i axeln på väldigt kort tid, lite för intimt där tycker jag. Men ikväll slog allt, hahahah, jag skrattar bara jag tänker på det.
Typ världens största spindel kröp runt på golvet i köket och Johanna är skiträdd för spindlar och fick panik, hahahha, jag kan inte sluta skratta. Den kröp under soffan och Matthew kollade lite snabbt efter den innan han gav upp så det slutade med att jag fick jaga runt den och släppa ur den ur huset - för jag vägrade döda den som dem andra ville. Om dem vill ha den död får dem väl döda den själv.

Skrattar när jag tänker på Johannas reaktion, ahhahahaha.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB