London Town
Postat: 2010-10-31 / 01:09:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Fireworks
Postat: 2010-10-30 / 23:41:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll var det en FunFair här i Effingham, så vi alla vandrade dit vid sex och kikade runt lite. Pojkarna åkte lite karuseller och så, sen tändes det en bonfire och så var det fyverkeri. Det var nog de längsta fireworks jag sett i mitt liv, det tog liksom aldrig slut.. lite för mycket enligt mig. But it was fun.

Sen drog vi hem och tittade på X Factor i vårt kalla hus. VARFÖR ÄR INTE HUS ISOLERADE SOM I SVEARIKE??????

30 Oktober 2010
Postat: 2010-10-30 / 16:15:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag sov jag till tolv, aaaah så skönt det var, det var så längesedan jag sov så länge. Fast ja, jag var riktigt trött hela dagen och kvällen igår så det är inte så konstigt att jag sov så länge. Skönt vare iaf.

I helgen ska jag göra nada, absolut nada. Jag måste spara pengar och jag vill ha en vilohelg, så det blir bara slapp. :)

Babysitting
Postat: 2010-10-30 / 02:37:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Kom precis hem från kvällens jobb, som visade sig ligga mitt ute i ingenstans. Verkligen! Jag märkte det mest nu när jag körde hem då det bara var skog, skog, skog och sedan var jag helt plötsligt mitt i Effingham. Haha! Vägen var inte den roligaste heller, supersmal - bara "en bil smal" alltså och det var "lerväggar" på båda sidorna om vägen. Mjaaa, och det regna. Lagomt kul må jag säga.

Men men, jag tjänade pengar iaf. Fick lika mycket för att titta på tv i skogen nu ikväll som jag fick för att jobba hela veckan hos familjen. Lättförtjänta och välbehövda pengar. :)

Så sjukligt trött nu, godnatt.

29 Oktober 2010
Postat: 2010-10-29 / 18:09:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är skönt att vara ledig, dock inte lika skönt när man inte får sova för man har tid på banken på morgonen. Gäsp. Något som för övrigt tog mig 5 minuter.

Idag har jag och Isabella varit på bio, Despicable Me i 3D. Blev dock väldigt besviken på den då jag hört att den skulle vara väldigt rolig, nja va. Den var inte så bra, önskar att vi gått på en annan film istället då.

Nee, ska slappa lite i en timme till nu. Sen ska jag iväg och sitta barnvakt ikväll och tjäna lite kosing. Najs.

Bra tider
Postat: 2010-10-28 / 22:09:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Ibland känns livet lite bättre än andra gånger, som nu. En massa bra sker.

- min lön ska höjas
- jag har blivit erbjuden ett babysittingsjob, börjar i morgon kväll
- nina kommer i slutet på november
- jag jobbar nu inte längre ensam och häcken av mig
- jag åker hem 18-30 december
- emma följer med mig tillbaka och firar nyår här med mig

OCH JAG ÄR LEDIG I MORGON! Och jobbade inte speciellt mycket idag heller.

Sovdags
Postat: 2010-10-27 / 00:36:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Maaaha, nu ska jag sova. Börjar om 7½ timme och jobbar heldag, verkligen heldag alltså.. från sju på morgonen och ända tills pojkarna sover. Men jag gick med på det så. :) Och jag har Isabella här med mig i morgon så då blir allt lite lättare, och roligare.

För ett tag sedan satte jag mig i bilen och åkte och hämtade henne, hennes värdfamilj var störd så nu har hon lämnat dem här och för nuet så bor hon i rummet brevid mitt.

Yepp, så liggere till.

ÄNTLIGEN
Postat: 2010-10-26 / 20:46:59 / © sandraaandersson.blogg.se

JAG HAR FÅTT MITT BANKKORT! Äntligen säger jag, det tog bara nästan 8 veckor och flera besök på banken för att gnälla innan det idag äntligen damp ner i brevinkastet.
Finally, nu kan jag ha koll på mina pengar lite mer.. och jag kan spara lättare OCH JAG KAN ÄNTLIGEN SKAFFA GYMKORT!

26 Oktober 2010
Postat: 2010-10-26 / 20:24:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var det tisdag och mer än halva jobbveckan var gjort, så skönt. Tinas föräldrar kommer i helgen så jag jobbar bara några timmar på torsdag och är helt ledig på fredag, det ska bli skönt. :)

Dock är det inte lika kul att det regnat hela dagen idag och att det är lov så att vi blivit inne hela dagen, men men. Så kan det gå.

Kan även meddela att det inte ser ut som det blir någon flytt, så jag drar inte till Asien inom kort. I'll be right here.

Veckans X Factor favoriter
Postat: 2010-10-25 / 00:01:07 / © sandraaandersson.blogg.se


Ignorera hans sjukt irriterande scenspråk och lyssna bara, jag blev så positivt överaskad denna vecka. En ny favorit må tro?


Även om jag tröttnat på Cher så sjukt mycket som person så kan jag inte neka att hon var grym denna vecka.. också. Tycker dock att hon borde variera sig lite mer, på ett annat sätt än vad hon nu gör.


Och sen, så klart - One Direction. Som jag tycker är bra hur bra/dåligt dem en presterar en vecka. Och bäst av dem alla är Liam Payne :)

24 Oktober 2010
Postat: 2010-10-24 / 21:42:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag vaknade jag av att Isabella ringde och väckte mig, det var då bara att hoppa in i bilen och hämta henne. Vi for sen till Guildford och gick på bio - The Social Network. Jag hade sjukt höga förväntningar på filmen, den nådde inte riktigt upp dit men den var ändå rikigt bra. :)

Ikväll har jag varit ut med familjen och ätit, kom nyss hem.
Fy så helgerna försvinner snabbt. Nu blir det ännu en jobbvecka, och det är halfterm så det är ingen skola = jag har pojkarna hemma hela dagarna.

Nu väntar jag på att se X Factor :)

En konversation från idag när jag kom hem
Postat: 2010-10-24 / 01:26:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Matthew: So is that your new boyfriend?
Jag: Huh? Are you talking to me? What?
Matthew: That guy?
Jag: What guy? I haven't met a guy!
Matthew: You said this morning that you were going to see the same guy.
Jag: HAHAHAH. NOOOO, I said Swedish girl. Haha, not a guy... I don't have a guy.

Förstår inte hur han kunde tro att de va en kille, hmm, ja. Min engelska är väl inte den bästa. Men ändå, jag hade nog inte berättat för han om jag träffat en grabb.. eller jo, det hade jag nog.

Cheryl Cole
Postat: 2010-10-24 / 00:39:38 / © sandraaandersson.blogg.seCheryl Cole är nog den vackraste kvinnan på jorden. Att se ut som henne skulle man inte precis tacka nej till. Gillar henne både som domare i X factor och som sångerska.
Ashley Cole måste ha en skruv lös som var otrogen mot henne.

23 Oktober
Postat: 2010-10-24 / 00:08:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Så trött jag var igår och så utmattad jag måste ha varit, jag slocknade ungefär innan jag lagt huvudet på kudden och sov hela natten(ovanligt för mig) tills jag vaknade av en av pojkarna vid sju i morse. Så skönt att få sova ut kan jag säga också.

Idag drog jag till Guildford och träffade Kristin, en ny au pair en bit härifrån. Vi checkade in Guildford lite, käkade på Nandos(börjar bli lite mycket kanske, två gånger förra helgen och idag) och sen gick vi på bio - Easy A. Filmen var awesome, jag skrattade konstant kändes det som.

Kom hem vid nio och då satte vi oss och tittade på X factor, i love it. Min nya favorit är Aiden, jag ogillar hans scenspråk men hans röst är grym.

22 Oktober
Postat: 2010-10-22 / 21:52:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg! Tekniskt sett så jobbar jag iofs fortfarande, men pojkarna ligger i sängen och förhoppningsvis sover dem så jag kan titta på tv resten av kvällen. Satte precis igång säsong 2 av Gilmore Girls och hoppas att jag får titta på det ostört.

Min lediga tid under dagen idag kändes inte speciellt ledig, jag skulle till banken och gnälla så jag åker till Cobham och när jag kliver in på banken upptäcker jag att jag inte har mina papper hem så jag åker hem igen och hämtar dem och får åka tillbaka. Sen får jag sitta där och prata med karln mycket längre än vad jag trodde att jag skulle behöva.
Jag behöver i alla fall inte betala den avgiften dem ville att jag skulle betala, men jag fick även veta att dem ännu inte skickat mitt bankkort av något säkerhetsskäl. Eller ja, nu har dem nog skickat det men jag borde liksom fått det för längesen.

Jag kom i alla fall hem exakt i tid för att hämta pojkarna på skolan, så ja, inget kändes ledigt där.

21 Oktober 2010
Postat: 2010-10-21 / 20:19:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Det ser ut som kylan kommit hit för att stanna, brr. Men sånt är livet, jag kanske inte behöver stå ut med den i mer än två månader i alla fall. ;) I might be moving again.

Jobbat hela dagen idag, från sju i morse till typ nyss. Är trött och har inte haft världens bästa dag, men sånt är livet. Och nu sitter jag här nöjd med en drink brevid mig - behövligt idag.
En dag till, sen är det helg.

Imorgon måste jag ta mig till banken och gnälla, annars kommer dem vilja att jag betalar dem ännu mer nästa vecka. Suck.

Give me some heat
Postat: 2010-10-21 / 00:28:15 / © sandraaandersson.blogg.seLite värme hade inte suttit helt fel nu, typ som värmen vi hade på Malta 2007.
Så ja, take me back there now.

Dagens låt
Postat: 2010-10-20 / 23:01:44 / © sandraaandersson.blogg.se


Joe McElderry - Ambitions

20 Oktober 2010
Postat: 2010-10-20 / 21:55:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Fy sjutton, det är redan 20 Oktober. Tiden går så galet snabbt. Brr, kallt är det idag också som jag redan sagt.. fast kallare är det hemma i Hudik för där fick dem snö. Haha!

Jobbade 7-19.30 idag, långa dagar nu. Men det gör mig ingenting för det ger mig även mera kosing. På tal om kosing, idag fick jag ett brev från banken och dem tycker att ja ska betala en öööh "böter" på 8 pund för att jag inte hade pengar på kontot och dem inte kunde föra över pengar till mitt sparkonto. Men det är väl klart att jag inte har pengar på kontot när jag ännu inte fått mitt kort? I morgon ska jag dit och gnälla på dem, vi får se hur de lyckas.

Mitt liv kan snart även ta en liten oväntad vändning, så kan de gå. :)

Kyla
Postat: 2010-10-20 / 11:07:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har kylan kommit till Effingham också, det var frost ute i morse och fy så jag frös när pojkarna skulle till skolan. Alltså, denna årstid är inte rätt årstid för mig. Jag vill ha sommar, jag vill ha värme.
Nu ska jag börja använda halsduk, mössa och vantar och låtsas som att kylan inte alls är här. Maaaha.

I want to
Postat: 2010-10-20 / 10:53:33 / © sandraaandersson.blogg.se

I mitten på Mars spelar Katy Perry i London, i slutet på Mars spelar Taylor Swift i London. Jag vill gå på båda! Plus en massa mer som jag inte ens vågar skriva ut här.
Jag vill, jag vill, jag vill.

Dagens låt
Postat: 2010-10-19 / 23:39:39 / © sandraaandersson.blogg.se


Olly Murs - Please Don't Let Me Go

19 Oktober 2010
Postat: 2010-10-19 / 21:41:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är min sköna vecka slut, både igår och idag har jag jobbat få timmar för att Johanna har varit här och hjälpt till. Men resten av veckan jobbar jag 7-19 typ, plus barnvakt på fredagkväll. Så nu är det slut på slappet och jag har en hel veckas arbete på tre dagar ungefär.

Sitter nu och kollar på Casse 39, min senaste hyrfilm(Tina gav mig 3 månaders obegränsad filmhyrning). Den började precis men det ska tydligen vara en skräckis, kommer väl skita i brallan eller något snart.

Dungeons
Postat: 2010-10-18 / 18:30:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag bjuder på dem två oerhört vackra bilderna från London Dungeons! :)


18 Oktober
Postat: 2010-10-18 / 15:35:11 / © sandraaandersson.blogg.se

I morse vaknade jag kvart i sju av att Adam skrek "I need a grown up", så söt han är, det var bara att kliva upp sängen och gå ner. Haha! Jag jobbade till typ halv tolv då Johanna kom, skönt det. En riktigt kort dag och jag börjar inte förrens i morgon eftermiddag.
Men sen resten av veckan är jag själv så då blir det lite längre dagar om man säger så.

Sedan jag slutat så har jag städat mitt rum, det var verkligen på tiden. Och så rent som det är nu har det inte varit på sjukligt länge. Men nu är det rent och fint och allt är på sin plats, dock har jag lyckats slarva bort saker i mitt lilla rum. Hur lyckas man? Dem kan liksom inte tagit vägen någonstans.

Nu blir det lite vila innan jag ska ta mig i kragen och gå till posten och skicka hem photoshop till pappa.

Veckans sista X Factor inlägg
Postat: 2010-10-17 / 23:56:18 / © sandraaandersson.blogg.se

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Diva Fever är ute ur X Factor, så bra.. då slipper jag se dem igen. Visst, det är roligt att se på dem.. typ en gång. Haha. Dock är Wagner kvar, han hängde inte ens löst, istället åkte Storm Lee ut. Men men.

Här har ni Diva Fever från igår

Scrapbooking
Postat: 2010-10-17 / 22:00:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen har jag börjat på riktigt med min scrapbook. Jag har tre st jag ska göra, en om Usa, en om England och en om mitt "vanliga" liv fram till typ förra året. Jag börjar med den sistnämnda och idag började jag med första uppslaget vilket är "Thailand 2004".

Nu ska jag ta mig tid åt detta så ofta jag kan så att det blir klart någon gång och så att jag kan börja med Usa sen, jag tycker redan att detta är sjukligt kul.

Upptäckte förresten att alla mina foton jag framkallat i Sverige inte går in i fotoalbumet jag köpte idag, så får se till att framkalla lite bilder här som jag vill ha i det. Så kan det gå :P

17 Oktober
Postat: 2010-10-17 / 20:07:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Home again!
Idag har jag varit i Guildford med Isabella, vi har inte träffats sedan vi var i Brighton i början på September så det var verkligen på tiden. Vi gick på bio och såg The life and death of Charlie St Cloud, jag gillar den - och att herr Efron är med i den gör den ju inte sämre precis.
Sedan gick vi runt och kikade i lite affärer, jag hittade ett fint fotoalbum jag fick med mig hem och en fin lila halsduk från Primark.

Efter bio ringde Tina och frågade om jag ville ut och äta med dem för dem var också i Guildford så när alla affärer stängde så gick jag och mötte dem på Nando's för att äta supergod mat. :D

And another X Factor post
Postat: 2010-10-17 / 11:42:28 / © sandraaandersson.blogg.se

När jag ändå är inne i någon X Factor grej här på bloggen så kan jag ju bjuda på några av dem som jag inte förstår kunde komma med till veckofinalerna i år.
Hoppas någon av dem åker ut ikväll, hoppas...

Here you have Wagner!


And... Diva Fever!

Cher Lloyd
Postat: 2010-10-17 / 01:56:43 / © sandraaandersson.blogg.seHär har ni en till bra från årets X Factor, tror alla visste redan från början att hon skulle gå långt.. och än är hon kvar så. :)
Har iofs börjat tröttna lite på henne, men det går inte att neka att hon är bra.

Spola fram lite om ni vill hoppa över allt babbel.

16 Oktober 2010
Postat: 2010-10-16 / 22:04:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var det London som gällde igen. Jag och Jacinta drog in i morse och for direkt till London Dungeons, vi har pratat om det i månader men det har aldrig blivit av att vi gått dit. Men nu har vi varit där. Vi var som två småbarn, vi var nog mest rädda av alla som var där, och då var det typ 7-8 åringar där med. Haha.
Men det var kul och värt pengarna i alla fall.

Och för första gången ever köpte jag de foton som dem tar på attraktioner, jag köpte båda som de knäppte. Dem är så fula, haha. Jag dödar Jacinta på ett av dem.

Efter Dungeons så drog vi en lunch på Nando's(love it!) och sen drog vi till Camden ett tag.
Sjukt irriterande dock, mitt tågkort fungerade inte på hela dagen.. eller det fungerade när vi kom till Waterloo men sen fungerade det inte på resten av dagen så varje gång jag skulle på eller av en tub/tåg så var jag tvungen att gå och be om att bli in eller utsläppt. Baaha.

X Factor
Postat: 2010-10-16 / 21:43:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Lördagkväll innebär att jag sitter framför tv:n och tittar på X Factor, alldeles precis så var det mina favoriter - One Direction som är ett pojkband. Dem blev ihopsatt som en grupp på bootcamp, innan hade dem sökt var och en. Tur att dem blev en grupp, jag blev så grymt arg när Liam åkte ur - gladare blev man när dem tog tillbaka han i gruppen. :)

För er som inte vet så är X Factor ungefär som Idol fast tusen gånger bättre. Dem har fyra olika grupper - pojkar, tjejer, grupper och över 28. Så vidare till veckofinalerna kom fyra av varje. :)


här har ni min favorit från One Direction - Liam Payne
han är så grym!

15 Oktober 2010
Postat: 2010-10-15 / 20:09:05 / © sandraaandersson.blogg.se

NU ÄR DET HELG! Det är alltid lika efterlängtat, haha. Det blev inte så himlans mycket extra arbete denna vecka, båda pojkarna går just nu, när jag är ensam, i skolan varje dag så jag är ledig 9.30-12.00 på dagarna. Har jag räknat rätt så blev det 5 timmar extra och det är ju lite pengar i alla fall. :)
Idag jobbade jag 12.00-17.00 typ, riktigt skönt.

London i morgon då, jag har inte råd egentligen, men vad gör väl det? ;) Man måste ju leva lite också.

14 Oktober 2010
Postat: 2010-10-14 / 12:18:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Snart är det helg!! Så skönt må jag säga. Idag jobbar jag till 18.15 eller något och i morgon jobbar jag 12-17 om allt går som planerat, skönt. :)

På lördag blir det London igen, jag och Jacinta ska äntligen ta oss till Dungeons som vi pratat om i 2-3 månader. Nu är det dags, haha.

Nee, ska vila lite.. en timma till jag börjar igen ungefär.

Volontär 2012
Postat: 2010-10-12 / 13:21:41 / © sandraaandersson.blogg.se

SÅ, Done. Nu är jag anmäld som volontär till OS 2012. Jag har hållit på med ansökan i evigheter men aldrig orkat hämta passet och göra klart den, haha. Men nu är den klar.

Ni borde förresten göra samma sak, ni har till 27 Oktober på er. ;)

11 Oktober 2010
Postat: 2010-10-11 / 21:53:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Från och med i morgon är jag ensam au pair, vilket innebär att jag kommer få jobba häcken av mig tills dem hittat någon ny. Det försöks iofs lösas genom att sätta Adam fler dagar i pre-school och att jag får sluta tidigare och få lite sovmorgon.
Denna vecka blir det inte så mycket extra timmar, men nästa vecka blir det några fler osv.

Idag blev det jobb 7.45-16.45 typ och sedan for jag iväg till Tesco för att hämta alla mina foton. Har nu suttit och sorterat dem i år och kategorier så att det ska bli mycket lättare när jag håller på med scrapboken, glömde dock köpa lim idag.
Och sjukt vad mycket bilder jag har nu, det var 175 bilder jag framkallade och jag hade väldigt många redan innan + att jag ska framkalla typ 80 till som jag ska ha till boken. Blir mycket bilder här. Men jag gillare.


en gång i tiden var man blond och brunbränd

10 Oktober 2010
Postat: 2010-10-10 / 17:16:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Älskar vädret vi har nu, förstår dock inte vart det kommer ifrån. Idag har vi klarblå himmel och över 20 grader, riktigt varmt och jag satte nästan på mig shorts.

Dagen har bestått av att sova alldeles för länge, sen fixade jag och Matthew bilen(jag tittade iofs mest på men, rör jag så går väl nå sönder) också har jag varit till Tesco och framkallat bilder så i morgon ska jag åka och hämta mina fina små kort.

Nu ligger jag i sängen och gör nada, det ska jag nog göra resten av dagen.. eller i alla fall till X Factor. Förresten så förstår jag mig inte alls på Simon Cowell och hans wildcard, men men.

Paniken börjar komma
Postat: 2010-10-10 / 01:28:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag börjar få panik över vad jag ska göra nästa år, efter att mitt år här är slut alltså. Jag vet att det är nästan 9 månader kvar, men paniken börjar ändå krypa sig fram. Jag vill veta vad jag ska göra, jag vill bestämma mig för vad jag vill göra - för just nu är det det som är problemet.

Vill jag..
.. stanna i London och jobba?
.. börja på utbildning 1 i Sverige?
.. börja på utbildning 2 i Sverige?
.. plugga här i England?
.. plugga på College?
.. stanna här i familjen?
.. flytta till ännu ett nytt land och jobba?

Det är så mycket som lockar, det är så mycket jag vill.

New Years in London
Postat: 2010-10-09 / 20:53:59 / © sandraaandersson.blogg.se

YEEEEEEEEEEEES, idag bokade Emma sin biljett hit och hon flyger tillbaka med mig när jag varit i Sverige vid jul. Så hon firar nyår här med med. Hihi!
Det kommer bli fantastiskt.

Nu är det bara hotell kvar som gäller, någon som har tips på hotell i London?


två mongon i götet för tre år sedan

3 Oktober - London
Postat: 2010-10-09 / 17:23:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Här kommer sista uppdateringen om förra helgen!

Vi vaknade upp till ett fint regn, suck, igen, men det stoppade oss inte så vi for till London ändå. Började med att kika hur lång kön var till Madame Tussauds och den var alldeles för lång så vi gick till Oxford St och gjorde lite shopping. Sedan gick vi tillbaka til Madame och då var det knappt någon kö alls så vi passade på att gå in. Kikade runt på alla gubbar där inne och träffade några söta varelser - Zac Efron, Justin Timberlake och Shrek. Yum. Dock blev jag lite besviken, enligt mig är MT i New York mycket bättre.

Några fick jag i alla fall träffa för andra gången, som typ Justin Timberlake(även om han är från NSYNC tiden i NY), Pattinson, Hulken och så.
Och här fick jag ju träffa min älskade Prins Harry! ;)

När vi var klar gick vi till Nando's och åt, jag var ju tvungen att visa dem min kärleksmat här borta. Älska Nando's. Hoppade på tuben och drog till Tower Bridge som vi kom på att vi glömt, jag hade inte heller varit dit tidigare utan bara sett den på långt håll så nu gick vi över den och for sedan tillbaka till Waterloo och tog tåget hem.

9 Oktober
Postat: 2010-10-09 / 16:36:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Phuuu, så jag är trött.
Klockan ringde vid åtta i morse och vid nio åkte vi mot Guildford, det var dags att bada med Matthew och pojkarna. Tänk att jag kliver upp klockan åtta en lördag för att åka och bada helt frivilligt, det är otroligt. Kul var det i alla fall.
Sedan drog vi till Cobham och käkade lunch på en Italiensk restaurang, jag gick nästan emot mitt eget löfte när servitören hällde upp ett glas rött åt mig - men jag höll mig, jag ska inte smaka rödvin.
Gick runt i Cobham och kikade i lite affärer efter det i alla fall och nu är vi hemma. Mjaa, så trött jag är.

Nu ska här bokas flygbiljetter, hihi, och hotell. Hihi.

Thoughts
Postat: 2010-10-08 / 23:23:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur kan man gilla någonting så mycket men samtidigt inte?

2 Oktober - London
Postat: 2010-10-08 / 20:54:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har ju inte hunnit uppdatera om förra helgen än så här kommer det.

I lördags så satte vi oss på tåget till London,
vi hade tanken att vi skulle utforska så mycket som möjligt men så mycket hann vi inte med ändå. Vi började med Camden där vi gick runt ett tag och sedan lunchade, for vidare till Notting Hill och letade bland annat upp den blå dörren(som inte är blå längre) från filmen Notting Hill.
Tog tuben tillbaka till Waterloo och kikade på London Eye och Big Ben innan vi började gå mot Picadilly. Kikade runt lite där och köpte biljetter till Mamma Mia. Tur var det för efter musikalen så upptäckte vi att det spöregnade ute.  Mamma Mia var förövrigt riktigt bra och jag rekommenderar alla att se den. :)

8 Oktober 2010
Postat: 2010-10-08 / 20:31:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg, så efter längtat det är kan jag lova. Efter förra helgen var jag helt slutkörd så i helgen ska jag bara sova och dega och så sova lite till efter det. Maah, så skönt det ska bli.

Idag var Adam sjuk också så idag hade vi två sjuka pojkar här hemma. Jag är inte van att vara omkring sjukdom, jag är aldrig sjuk själv och är aldrig med folk som är sjuka så vet knappt vad som händer. Haha!

7 Oktober 2010
Postat: 2010-10-08 / 01:14:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad har jag då hållit på med sedan internet dog i tisdags? Egentligen inte mycket alls kan säga, jobbade knappt i tisdags och sen såg jag på film och läste resten av dagen. Jobbade 7-16 igår och sen fastna jag nere i soffan och orka inte röra mig ur fläcken ungefär. Och idag dårå, fantastiska dag - Sam var sjuk så vi har degat hela dagen ungefär.

Idag efter vi slutat så ville jag och Marie ut ur huset en sväng så vi drog till Guildford för att se på film. Jag var fast besluten om att Charlie St Cloud hade premiär i fredags, men det var visst denna vecka så vi såg Eat, Pray, Love istället. Den var mysig, men lång.

Nee, sovdags nu kanske.. börjar ju ändå klockan sju i morgon.

Internetlös
Postat: 2010-10-08 / 00:58:55 / © sandraaandersson.blogg.se

När man blir utan internet så märker jag hur beroende jag faktiskt är av det, haha, vi blev av med vårat i tisdagsförmiddag och nu ikväll fick vi tillbaka det. Jag kom hem från bion för en kvart sedan och upptäckte att det fungerade, nu kan jag inte slita mig även fast jag börjar jobba om sju timmar och har en hyffsad lång arbetsdag framför mig i morgon. Haha!

Tur att vi fått tillbaka det i alla fall, alla vi här i huset har gått runt och varit irriterade i flera dagar nu.

Au Pair Sökes
Postat: 2010-10-05 / 12:06:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu tänkte jag slänga ut en liten annons här igen. Min familj söker au pair som kan starta omgående typ, dem har lite problem att hitta en au pair så jag tänkte hjälpa till lite i hopp om att hitta den perfekta. ;)

Vad kan vara intressant att veta? Hmm.
Vi bor i Effingham, Surrey - ca 45 min söder om London och rätt nära Guildford. Jobbet och familjen är verkligen det bästa man kan ha som au pair, eftersom vi är två au pairer så jobbar vi i shift så ena veckan jobbar man 7-14 och andra veckan 12.30-19.30. Vi har tillgång till bil, är alltid ledig på helgerna och tar hand om världens två sötaste pojkar.
Den enda haken är att du måste ha körkort och vara 20 år(pga bilförsäkringen).

Vet inte vad jag mer ska säga,
hör av er om ni är intresserade eller har några frågor.

1 Oktober 2010 - Thorpe Park
Postat: 2010-10-04 / 23:05:14 / © sandraaandersson.blogg.se

I fredags så vaknade vi upp till ett fantastiskt spöregn, men inte stoppade det oss från att sätta oss i bilen och åka till Thorpe Park. Jag blev fövånad över hur mycket folk det faktiskt var där trots regnet, men det var i alla fall sjukt mycket mindre än vad det var i somras när jag var där.. om man jämför så var det inte en kotte där denna gång ungefär.

Det regnade hela dagen typ, nästan konstant från morgon till kväll och vi bara fortsatte åka karuseller. Det blev mest berg- och dalbanor måste jag erkänna, tror nästan att det bara var en annan vi åkte. Haha. Men vi älskar berg- och dalbanor.
Måste också säga att det var lätt värt att sitta fast i regnet mitt i en berg- och dalbana för att få gratis priority pass, vilket innebar att vi fick gå före i kön. Vi lyckades haffa några extra till och med, najs najs säger jag.

På kvällen så drog vi till Guildford för att gå ut, blev en kort kväll för vi var så trötta men lite festanade blev det i alla fall. :)


Vi se det regnar, vi se det regnarMan måste bju på sig själv när man har gratis biljetter ;)


Någonstans där i sitter Skitmåsen och jag i dagens sitsta åkturPartajj

4 Oktober 2010
Postat: 2010-10-04 / 21:08:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det måndag igen, syster och Johan har åkt hem och jag har återgått till jobbet. Jobbade 13.00-19.30 idag, trött som satan efter helgen så kändes som jag skulle somna hela dagen typ. Men jag klarade mig igenom dagen.

I morgon får jag i alla fall vila, har världens drömdag. Jobbar 7-10 och sen 12-13, fyra timmars jobb bara. Underbart.

När jag fått över alla bilder från i helgen till denna dator så börjar jag uppdatera om helgen. :)

Återkommer
Postat: 2010-10-02 / 02:53:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag återkommer med bloggnadet till veckan, det finns ingen tid nu i helgen när jag har besök. :)

Idag har vi varit på Thorpe Park hela dagen i ösregn och sedan var vi ut i Guildford ikväll, men mer om det till veckan.
Hare!

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB