Dag 1 - Presentera mig själv
Postat: 2010-11-30 / 23:36:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag heter Sandra och är född 23 Mars 1990. Jag är uppvuxen i den lilla hålan Iggesund där vi bodde tills jag var 13 och bråkade med mina syskon dagligen. När jag var 13 flyttade vi till Hudiksvall och där bodde vi under mina högstadie och gymnasieår.

På gymnasiet studerade jag foto/film. Helt onödig linje egentligen för jag lörde mig nog inte speciellt mycket, men den var slapp och passade mig alldeles perfekt för jag var alldeles för lat för att plugga. Haha!

Så länge jag kan minnas så har jag velat fly fältet, lämna Hudiksvall och Hälsingeskogarna så i December 2009 slog jag till och flyttade till New York. Där jobbade jag som au pair i fem månader innan jag kom hem till Sverige igen. I Sverige blev jag kvar i en månad innan jag satte mig på ett plan igen - denna gång till England.

Här i England, närmare bestämt Effingham, Surrey så har jag nu varit Au Pair i världens bästa Au Pair familj sedan den 3 Juli. Jag tar hand om två underbara pojkar - Adam 3 år och Sam 4 år.

Framtiden är obestämd, jag har mycket jag vill göra och många tankar just nu om vad jag ska göra härnäst.

Jo, det var väl lite snabbt om mig det.

30 dagar
Postat: 2010-11-30 / 23:27:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom alla andra gör denna så kan jag passa på också, eller i alla fall ge den ett försök och se om jag tröttnar.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

30 November 2010
Postat: 2010-11-30 / 19:49:45 / © sandraaandersson.blogg.se

I eftermiddag har jag och pojkarna varit ute och lekt i snön, jag invigde mina nya fula uggs(ja, jag köper fula skor) och dem var så sjukligt varma.

Dock gillar jag inte snön längre, landet står still. I princip i alla fall. Det tog Tina två timmar att komma hem från jobbet, något som i vanliga fall tar 30 min - bara från tågstationen som brukar ta 5 min så tog det henne en timme. Jag kan inte ta mig någonstans med bilen för att landet är så puckat, varför har man inte vinterdäck och snöröjning? Seriöst? Dumma britter.

Tina berättade också att dem aldrig haft snö innan jul förr, detta kan ju kanske betyda att snön kommer ligga länge för dem i år. Den ligger ju vanligtvis bara i en vecka, förra året fanns den i en månad.

Snow!
Postat: 2010-11-30 / 10:03:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tänkte bara säga att DET SNÖAR :D

Jag är happy happy nu, kommer väl tröttna på snön om tio minuter när jag inser att detta land faktiskt inte kan hantera snö och att landet förmodligen kommer stå still snart. Utan vinterdäck och vägplogar så blir det svårt att leva och alla blir insnöade typ.
Men än är vi inte insnöade, idag ska jag dra med mig pojkarna ut i snön - om den är kvar när dem kommer hem från skolan alltså.

Sömn tack
Postat: 2010-11-29 / 20:50:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har jag varit en zombie, fy så trött jag fortfarande är. Nina väckte mig strax innan fem i morse, jag klev upp och skjutsade dem till flyget. När jag kom hem la jag mig den timma jag hade kvar innan jag började jobba halv åtta, jag somnade när jag la Adam på dagen och när jag slutade klockan sex så gick jag raka vägen till sängen.

Jag vill bara sova, det är det enda jag tänker på just nu. Och på att min mage skriker efter mat.

IOR, min IOR.
Postat: 2010-11-29 / 00:30:25 / © sandraaandersson.blogg.se

JAG HAR GLÖMT SÄGA - jag har köpt min Ior. Ior som jag gått och tittat på sedan i somras men som jag hela tiden tyckt varit alldeles för stor. Men nu, nu var han nedsatt till nästan halva priset så jag slog till(efter en massa tänkande förståss). Dock är han så stor så jag måste passa på att ta hem han i jul, för annars kommer jag aldrig få hem honom.
Ni ska få se han en vacker dag. :)

Ne, om sådär 5 timmar väcker Nina och Maria mig och vill ha skjuts. Måste stänga datorn, vill inte. HAHA.
Och bilderna kommer såsmåningom, dem finns på andra datorn baaah.

Kallast sen '95
Postat: 2010-11-28 / 23:23:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag sa dem på radion att detta har varit det kallaste November sedan 1995, jag har ju tyckt att det varit kallt, men egentligen så har det ju inte varit det - tekninskt sett liksom.
Jag kan inte låta bli att undra hur "varmt" det vanligtvis brukar vara här denna tid på året.

OCH VET NI VAD? Äntligen har Wagner och Katie lämnat X Factor, jag är lyrisk. HAHA.

Jag borde sova, jag ska ju snart upp.

28 November 2010
Postat: 2010-11-28 / 20:50:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Helgen är slut och jag är helt död, insåg precis att det är i natt jag ska kliva upp och skjutsa småflickorna till Heathrow.

Igår for vi in till London, kikade runt på lite turistsaker, drog till Notting Hill och försökte sedan oss på Oxford St igen, men vi gav upp rätt snabbt då det var något enormt med folk där - mer än vanligt. Vi var hemma rätt tidigt igår, käkade pizza och tittade på X Factor.

Idag drog vi till Guildford för att shoppa och kika runt lite. Vi fastnade på Primark i 1½ timme, lite kortare än i fredags i alla fall. Också gick vi på bio - Unstoppable.

Nu ska vi ta det lugnt ikväll, käka och titta på X Factor typ.

26 November 2010
Postat: 2010-11-27 / 01:21:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är dödstrött efter en dag i London, att det alltid ska trötta ut en så mycket!?!

Vi hann ändå inte med så värst mycket idag, vi började med Madame Tussauds - fy fan vad tråkigt det var att gå dit en andra gång. Men vad gör man inte för sina vänner? ;)
Sedan lunchade vi på Nando's, första gången ever jag haft problem där. Jag beställer åt alla, tre st av allting och när jag sätter mig och kollar på kvittot står det fyra burgare och pommes. Vafan, köar om och klagar. Medans jag köar så hinner dem servera maten på bordet, haha, dem tog tillbaka en tallrik i alla fall och jag fick pengarna tillbaka. Gillar hon i kassans reaktion när jag berättade misstaget för henne "OH My God", hahaha.

Efter lunchen började helvetet - Primark. Nina och Maria fick aldrig nog, men det fick jag så jag övergav dem och begav mig till Hyde Park istället och hittade Winter Wonderland. "Oj, ett litet nöjesfält" tänkte jag, tills jag gick in i det och upptäckte hur stort det var. Fantastiskt. Dit ska jag nästa helg, med Kristin, har jag bestämt. Haha!
Hur som helst, dem var klara på Primark efter några timmar och hade alldeles för mycket grejer med sig ut. Gah.

Kikade in London Eye och Big Ben en snabbis innan vi tog tåget till Wimbledon där vi bokat bord på en restaurang. När vi kommer in skriker ägaren "SAAAAAAAAAAAAAAAAAAANDRA". Mjo, alla där inne stirrade och det var ju trevligt - så försökte han förklara för Nina och Maria att jag nästan hade ihjäl pojkarna igår. HAHA, vilket jag förresten inte hade.
Dem hade god mat i alla fall och det var mysigt.

Äntligen dags för hemfärd sen, åh vad skönt det var att ha bilen i Wimbledon och inte behöva ta tåget ända hem.
Nu, sova.

DETTA SKULLE JU BLI ETT KORT INLÄGG! :o

25 November 2010
Postat: 2010-11-26 / 00:52:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen är dagen slut. Dagen har känts så sjukligt lång, började när jag vaknade i morse - 07.30 och jobbade sedan tills ja satte mig i bil och for till Heathrow.
For in till Wimbledon med pojkarna på eftermiddagen för att träffa Tina, käka på Nando's och kika på lite julgrejs där borta.. vi missade iofs det mesta av julgrejset men. Haha! Sedan satte jag mig i bilen och åkte till Heathrow, ingen aning om vart jag körde men det var nog det mest centrala jag kört här borta... och då var jag ju inte precis inne i London. HAHA.

Nu är Nina och Maria här i alla fall. Najs. Fick stå och vänta på dem ett tag på Heathrow, dötråkigt vare. Nu blir det en fartfylld helg, phu.

Nina kommer hörrni
Postat: 2010-11-25 / 17:00:00 / © sandraaandersson.blogg.se

17.00 - pojkarna och jag möter Tina i Wimbledon, käkar på Nandos och kikar på julgrejs.
20.00 - Nina och Maria landar på Heathrow, jag kör direkt från Wimbledon för att hämta upp småflickorna.
21.00 - 21.30 - förhoppningsvis anländer vi i Effingham och jag visar upp mitt hem.

HAHA!
Min dag sådär.

Genialiskt.
Postat: 2010-11-24 / 23:28:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår upptäckte jag något genialiskt. Jag kanske är efter, men man kan inte hänga med i allt som händer. För några år sedan så att jag slaviskt och följde en massa kändischattar, tex på aftonbladet. Detta har har har jag inte gjort på år nu men igår var det dags igen och jag förväntade mig en helt vanlig chatt.
Men till min glädje upptäckte jag att det var en webcam-chat. Genialiskt. Det var hur kul som helst att se betänketiden, beteendet och se ur svaren kom direkt ur munnen. Skitkul.

Varför har jag inte upptäckt detta tidigare?
Nu är det iofs bara kul när man är intresserad av vem chatten är också, och det var jag ju så klart.
Jag satt och asgarvade mig igenom det.

23 November 2010
Postat: 2010-11-23 / 22:55:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad tiden går snabbt, det är redan 23e. 23 November liksom, galet. En månad till jul, fyra månader tills jag är 21. Hm. Knepigt.

Jag ser mig numera som sjuk, jag är sjuk. Jag är aldrig sjuk. Jag sov inte många timmar i natt, jag la mig halv tolv och sist jag kollade på klockan var den nästan tre, fattade ingenting sen när klockan ringde sju. Jag låg och hosta, hade ont i halsen, kunde inte andas och grät. Seriöst, jag hade så ont i halsen att det började bli blött i ansiktet och på kudden - det tog ett tag innan jag ens förstod att det var tårar.

Idag har jag gått runt och knaprat på is, jag har käkat halstabletter, tvingat i mig någon teaktig dryck som skulle hjälpa och jag har ätit glass. Allt för att få min hals att bli glad igen, allt fungerar för en liten stund.

Jag vill bli frisk, jag behöver bli frisk. Nina kommer ju på torsdag, hallå, jag kan inte vara sjuk om jag ska ränna en massa inne i London.

Ointressant fakta, fast ändå intressant för mig
Postat: 2010-11-22 / 23:10:51 / © sandraaandersson.blogg.seI brist på annat att dela med mig av så kan jag ju dela med mig av det ointressanta faktat att människan på bilden ovan(hoppas jag nu har bild på rätt människa) som spelar någon i Harry Potter kommer härifrån. Från lilla Effingham. Stört, för detta är verkligen en håla och det finns typ bara gamlingar här.

Tom Felton är hans namn tror jag, jag har dock ingen aning om vem han spelar i filmen. Och ni behöver inte kommentera och skriva vem han spelar för jag skulle ändå inte fatta vem det är, och inte behöver jag fatta heller.

HP is not my thing.

Ont i halsa
Postat: 2010-11-22 / 20:47:36 / © sandraaandersson.blogg.se

JAG HAR ONT I HALSEN!!! Jag har haft lite småont i flera dagar, men inatt så blev det hemskt.. jag sov nog inte många timmar kan jag säga. Skit hals. Klev upp i morse och var påväg att klaga men jag hann inte säga något innan Tina sa att hon hade superduper ont i halsen också.
Jag är inte ensam i alla fall.

Har jobbat hela dagen och varit inomhus konstant, men har inte ens velat vara ute med min hals. Gaaha.

Det var ungefär det jag ville säga..

My man, my man
Postat: 2010-11-21 / 23:39:41 / © sandraaandersson.blogg.seJag är mer kär än jag var för någon dag sedan, gaaah. Alltså, jag satt och rös när jag såg detta på tvn för ett tag sedan.. vad fan äre för fel på mig? Detta är inte likt mig, och det borde inte vara likt någon annan heller för det är creepy. HAHA. Jag känner mig som en stalker eller något.

Men Olly, åh Olly. Han är wonderful. Och turne ska han på, gissa vem som ska vara där? ;)

21 November 2010
Postat: 2010-11-21 / 20:23:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Helgen är slut, wtf - när började den ens?
Idag har jag varit i Guildford med Kristin hela dagen, dagens uppdrag: köpa julklappar. OCH DET GJORDE JAG, känner mig enormt stolt, dock är jag nu mer pank än en kyrkråtta vilket är ett problem för jag har fortfarande ingen julklapp till Tina och Matthew. Men jag hittade till pojkarna, pappa och alldeles för mycket till mina syskon. Känns bra då.

Känner mig duktig som inte kom hem med en massa åt mig själv, det enda som är till min egen tillfredställning är nagellackborttagning och det är inte ens speciellt roligt att köpa till sig själv. Well, well.

Jag vill ha lite snö, give me some snow.

Nagellack
Postat: 2010-11-21 / 01:00:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Kristin fick mig idag till att köpa nagellack, så nu när jag kom hem kladdade jag på det. Detta är första gången sedan typ högstadiet, eller antagligen mellanstadiet som jag har nagellack på mig. Jag förstår inte varför jag inte brukar använda det för det ser ju mycket bättre ut, så nu ska jag börja använda nagellack. :P

Jag köpte även en sparbössa som man måste öppna med typ konservöppnare, perfekt. Nu kan jag inte gå och nalla av mina sparpengar hela tiden. Så jag har nu proppat i typ alla mina mynt där i, sparat lite till parkering, men resten är där i.
Och den ska inte öppnas förrens den är full, eller jag flyttar hem - det som kommer först helt enkelt.

20 November 2010
Postat: 2010-11-20 / 23:52:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Hej alla glada!!

Jag kom nyss hem från en heldag i London med Kristin. Vi åkte in mitt på dagen, vårt första mål var Tower Bridge men det gick så klart inte som vi tänkt oss att ta oss dit så vi fick oss en rejäl promenad. Nu har Kristin fått sett bron i alla fall, vi drog och lunchade på Nando's(ofc).
Sen var det dags för dagens mål - julklappsshopping. Dock kom jag inte hem med en endaste julklapp, vi skyllar på folkmassorna på Oxford St men jag fick i alla fall tag på en födelsedagspresent åt Adam och lite saker till mig själv(alldeles för mycket egentligen).
Vi avslutade dagen med bio - vi såg You Again. Vi hade hittat ett ställe där den visades på och den var sjukt kul, förstår inte varför den visas på så få ställen.

Nu är jag hemma och började precis se på X factor. Matt sjöng precis, njaaa, vet inte vad jag tyckte om det.. Olly sjöng samma sak förra året om jag minns rätt och det var bättre. Hihi.

Tog inte en endaste bild idag, ooops, så kan det gå.

This one's for the girls
Postat: 2010-11-20 / 11:55:14 / © sandraaandersson.blogg.seLåten som går på repeat på min Spotify just nu, älskar'n.

19 November 2010
Postat: 2010-11-19 / 21:07:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är helg, äntligen helg. :) Skulle egentligen vilja ligga i sängen hela helgen och bara ta det lugnt, men neee, jag ska till London i möra. Jag måste köpa lite julklappar, buhu, och vad i hela friden ska jag köpa till Tina och Matthew? Gah, svårt.

Drar alltså till London i möra - shopping, Nando's och bio. Typ.

En fundering
Postat: 2010-11-19 / 01:20:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur mycket får man youtuba en och samma sak innan man räknas som besatt? Hur många timmar om dagen, hur många dagar i streck? Typ. Hur många gånger?
Om man nu youtubat samma sak några timmar varje kväll i några dagar, är det till att gå överstyr? Hm.

18 November 2010
Postat: 2010-11-18 / 22:03:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Phuuuu, idag har jag jobbat 07.30-20.00. Jag är typ död, dock inte pga jobbet utan jag är bara trött. Haha! Tror jag börjar bli sjuk också, fantastiskt.

Drog med mig pojkarna till Claremont Park idag, kolla lite på ankorna typ. Också lekte vi så klart, kom en mamma fram till mig och frågade om jag var från Sverige - ogillar när folk förstår lite av vad jag säger, då kan jag ju inte säga vad jag vill. ;) Haha!

Sedan åkte vi till Guildford där dem tänkte Christmas Lights ikväll, Tina kom och mötte oss och vi åt middag på Nando's  - jag kan inte få nog av det.
Detta med julbelysningen är en stor grej här borta i England förresten, det kändes för mig som om det var nyår för det var sjukt mycket folk, en massa massa julmusik och det räknades ner från 10 till 1 när lamporna skulle tändas och sedan jublade alla. Haha! Efteråt var det fyverkerier också, även det räknade dem ner till.

Vi kom hem strax efter åtta, phuuuuu. Jag är trött.

Att knuffa runt vår barnvagn runt halva Guilford är förresten inte det roligaste, staden består av backar.. eller ja en backe är det och gatorna går pararellt där.

Lite bilder från Claremont
Guildford

Grattis Kraftpaketet
Postat: 2010-11-18 / 21:47:39 / © sandraaandersson.blogg.seHAPPY B-DAY NINA!!!!

20 år nu, det var på tiden ;)

-
Postat: 2010-11-17 / 23:11:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag överväger att lägga ner bloggen, värt?

HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!
Postat: 2010-11-17 / 00:25:35 / © sandraaandersson.blogg.seSeriöst! Är detta ett skämt?

Mannen i mitt liv
Postat: 2010-11-16 / 23:33:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har hittat min man i livet, han heter Olly.
Nu ska bara han förstå att vi är perfekta för varann. ;)

Dagens kärlek
Postat: 2010-11-16 / 20:45:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Ung & Bortskämd
Postat: 2010-11-15 / 23:30:10 / © sandraaandersson.blogg.se

YEEEEEEEEEEES, det går att se Ung & bortskämd på svtplay :D :D :D

Musikkunskap
Postat: 2010-11-15 / 20:29:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är fortfarande bummed om gårdagens resultat, haha. Men mitt liv blir lite roligare när Sam gillar samma musik som mig och ber mig spela samma låt igen när jag har musik på, och jag blir förvånad över hur mycket han vet hela tiden. Idag hade jag tv:n på när jag donade också kommer Sam in och säger "Why is it Please Don't Let Me Go again?" Wtf, hur vet han vad låten heter liksom.. och nu har jag börjat med musikkunskap med honom. Han frågar alltid vad låtar heter och vad artister heter.

Hans favoriter just nu är Willow Smith - Whip my hair(THE COLOR SONG, som han säger) och Olly Murs - Please Don't Let Me Go och Thinking of Me. Han bad mig youtuba dem nu ikväll.
Och han bad mig youtuba Jedward, vilket det tog emot att göra. Haha.

Jag ska göra killen till ett musikproffs i alla fall, han älskar't. Idag började han rappa när vi skulle duscha, hahahhahahaha. Jag dog.

Buhu
Postat: 2010-11-15 / 01:31:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Tänkte bara meddela att jag kommer fortsätta vara sad hela dagen i morgon.. buhu. Jobbar 7.30-18.00 gör jag också, buhu för det med. Regnar det i morgon så blir det buhu för det också. Men mest buhu för Aiden.

Buhu.
Buhu.
Buhu.


Jag är som en fjortonåring, när jag tänker efter så är jag nog en fjortonåring.

I'm sad!
Postat: 2010-11-15 / 00:37:35 / © sandraaandersson.blogg.se

JAG OFFICIELLT AVSKYR X FACTOR!!! Buhu! Wagner var inte ens i botten - igen. Katie var i botten för typ hundrade veckan i rad... också åker Aiden ut. AIDEN? Hur var han ens i botten? Hur fan gick detta till? Hur? Hur? Hur?

I'm sad. Buhu. Nu, om One Direction åker.. eller Matt eller någon annan bra inom de närmsta veckorna så fäller jag en tår på riktigt, idag var det nästan.
Nu ut med Wagner, sen Katie, sen Mary!!


här har ni han för någon vecka sedan

14 November 2010
Postat: 2010-11-14 / 23:52:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Som ni såg i det tidigare inlägget så har idag mest bestått av att måla köket, woooho. Blev väckt i morse av att jag Matthew kom och sa att jag måste äta nu eller aldrig för dem skulle täcka över allt för att det skulle målas.

I alla fall, vi målade ett par timmar på förmiddagen och sedan for vi till Guildford och lunchade på Nando's. Åkte hem och fortsatte måla några timmar till.
Sen drog jag till Guildford igen för att träffa Kristin, vi hade bestämt att vi skulle se You Again men dem visade inte den jädrans filmen här än och ingen annan var vettig heller så det slutade med att vi gick till Wetherspoon men jag tjatade om obegränsad cola så vi gick till Nando's. HAHA! Tre gånger på två dagar, men jag och Kristin anser att man aldrig kan få för mycket.

Vi satt och tjattrade tills det stängde. När jag kom hem nyss och gick in i köket så fick jag en chock över hur vitt det var, kritvitt.. så jag längtat efter denna dagen. Dem var precis klar nu när jag kom. Maaaa, mitt vita kök. Jag vill ta med det hem, tror ni man får ta med det på flyget? :)

Nu ser jag på mitt älskade X Factor.. hoppas någon skit åker ut. :D
JLS uppträdde precis, dem är ju faktiskt rätt bra dem..

This is what we do today..
Postat: 2010-11-14 / 13:28:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Men darling, I didn't know.
Postat: 2010-11-14 / 01:13:36 / © sandraaandersson.blogg.se

VARFÖR I HELA FRIDEN HAR INGEN BERÄTTAT FÖR MIG ATT JOE MCELDERRY ÄR GAY? HALLÅ, här har jag gått runt och dregglat i veckor och lyssnat på honom och dregglat lite mer. Och nu, nu för typ två minuter sedan så fick jag reda på att han vill ha en karl istället för mig. Blaha.

Jag vägrade till och med tro på det först, tänkte att det bara var något korkat rykte.. men sen ser jag han erkänna det själv i en intervju. Ne, men dra på fasen.

Det känns som alla snyggingar gillar män. Jag kanske också borde vara man och gilla män? Så jag kunde få någon av dem? ;)


här har ni han förresten, ni som inte vet vem karln är

Veckans bästa på X Factor
Postat: 2010-11-14 / 00:49:24 / © sandraaandersson.blogg.se


MINA FAVORITER One Direction var bäst. Så bäst, gaah så bra.

En massa andra var ju också bra.. Matt, Aiden, Rebecca. Dock blev jag besviken på att Cher fick min favorit låt med Elton John(veckans tema).
MEN NU FÅR NI GE ER, ut med Wagner. Vem i h-vete röstar på honom? Och Katie kan ju också åka, hon är ju uppenbarligen inte populär eftersom hon är i botten typ varje vecka också räddar juryn henne.

Lättroad man är ibland
Postat: 2010-11-14 / 00:01:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag må kanske vara sjuligt lättroad. Fick nyss för mig att jag skulle googla lite och se om jag kunde få upp vad som filmades på Trafalgar Square idag så googlar "trafaglar square 13 november 2010" och den första länken som kommer upp är till min blogg. Till det inlägg jag nyss skrev. Jag började asgarva. Hahahaha.

Neee, nu ska ja googla lite mer och se om jag hittar de samtidigt som jag ser på X Factor. :)

13 November 2010
Postat: 2010-11-13 / 22:34:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma igen efter en dag i London! :) Åkte in runt tolv med Kristin idag, vi såg dem vanliga turistiga sakerna för Kristins skull så som London Eye och Big Ben, sen mötte vi Ida vid Trafalgar Square. Vi drog till Nando's och lunchade lite, ni hemma i Sverige förstår inte hur gott det faktiskt är där. Vi är helt fast och lyriska. Haha!

Vi turistade lite mer, tog fel väl till Oxford St så vi fick världens promenad. När Ida skulle hem så försökte jag och Kristin ta oss till Tower Bridge och där gick allt snett. De flesta tubar var avstängda idag och vi visste inte riktigt vilka så vi lyckades ta tuben till Notting Hill där det var tänkt att vi skulle byta, men nej då var den stängd så vi tog bussen istället men då gick inte bussen dit den skulle så vi var tillbaka där vi började - på Oxford St. Haha!

Vi gav upp och började dra oss mot Waterloo. Vårat flyt idag var inte de bästa. Men så kan det gå.

Ida har typ alla bilder, för vi var lata och orkade inte ta upp kameran speciellt mycket. Ska tvinga na att skicka lite så jag får lite iaf. :) :) :)

JUST JA, på Trafalgar Square så var det någon inspelning också. Vi stod rätt länge och tittade men vi lyckades aldrig lista ut vad det var, något med Donken hamburgare i alla fall. Vi får la se om vi lyckas se det på tv eller något i framtiden.gladaste tönten med sockervadd i handen

Dagens video
Postat: 2010-11-13 / 10:48:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Babysitting
Postat: 2010-11-13 / 01:12:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Landade precis i sängen efter kvällens babysitting. Hur kommer det sig att det ska vara storm med världens regn varje gång jag ska bege mig dit? Nu var det visserligen bara andra gången, men ändå. Haha. Det gick bra i alla fall, jag satt för de mesta och tittade på gamla avsnitt av Desperate Housewives och så ett avsnitt av UK Border Control eller vad det heter, det sistnämnda facinerar mig alltid. Att folk så desperat försöker ta sig in i landet, roligast tycker jag är dem som försöker ta sig in genom Frankrike på lastbilar.. typ alla är från Afghanistan och vissa får man se flera gånger för dem försöker om och om igen. Haha. Och dem flesta kan inte ett ord engelska heller.

Gött med lite kosing i plånkan i alla fall. Speciellt nu när jag helt plötsligt antagligen ska till London i morgon, vilket jag inte alls har råd med egentligen men jag får ju umgås med Kristin om jag åker in också behöver jag ju faktiskt börja köpa julklappar + födelsedagspresent till Adam.

12 November 2010
Postat: 2010-11-12 / 19:06:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad är felet? Det är mörkare klockan fem på eftermiddagen än vad det är klockan sju på morgonen, stört. Det var kolsvart i mitt rum för en timma sedan när jag la mig för en luten tupplur.

Men nu är det i alla fall fredag, jag fryser som en snöboll i snöstorm och jag ska iväg och jobba om en timma. Nu måste jag käka, hoppas och ber att det är ätligt.

Celebrity crush
Postat: 2010-11-12 / 00:25:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Aaah, jag har världens kändiscrush för tillfället. Och offret är Olly Murs, kanske ni redan märkt iofs. Haha! Men han är så charmig och bra så det är svårt att låta bli att crusha lite.


En cover av Cheryl Coles låt Parachute, love it.
Orginalet är bra de med, så kolla in den om ni inte hört den.


Please Don't Let Me Go

11 November 2010
Postat: 2010-11-11 / 15:55:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Imorse klev jag upp klockan sju som vanligt och gick ner för att jobba, när jag kommer ner säger Tina "du börjar väl inte nu?". Nehe, så jag gick och la mig igen.. men var alldeles för trött för att byta om så fick sova med kläderna på.
Nu har jag slutat, Matthews föräldrar kom för ett tag sedan så jag fick sluta tidigare idag och i morgon jobbar jag bara 3 timmar så har i stort sett slutat för helgen. Det är skönt.

Någon som vet någonstans på internet då man kan se hela EMA? Jag hittar det ingenstans, är lite irriterande.

Klappat och klart.
Postat: 2010-11-10 / 23:53:47 / © sandraaandersson.blogg.se

SÅÅÅÅÅÅ, nu är hotell bokat för nyår. Klappat och klart, äntligen. Så, nu kan jag släppa den tanken också. Hihi.

Whip My Hair
Postat: 2010-11-10 / 21:55:52 / © sandraaandersson.blogg.seDen mest irriterande låten just nu: Willow Smith - Whip My Hair.
Jag blir galen på den och den sätter sig på skallen, gaah.
Och tjejen är bara 10 år, stört.

8 November 2010
Postat: 2010-11-08 / 23:54:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Ååååh, jag är så trött och jag har sovit så dåligt de två senaste nätterna. Blä, hoppas det blir bättre i natt så att jag slipper ligga vaken hela natten och bara vända på mig. Buhu, synd om mig. ;)

Idag har jag jobbat i 11,5 timmar, det är alldeles underbart att jobba så långt dagar må jag säga. Speciellt när man tar hand om en 3 åring och en 4 åring, men det fungerar. :)
Jag var med Sam på skolan som han ska börja på i vår idag, alla barn är så söta i sina skoluniformer(önskar att vi hade de i Sverige, vad skönt att inte välja kläder på morgonen liksom). Men standarden på de svenska skolorna är sjukt mycket bättre, är glad att jag gick på en skola där må jag säga.. och här, jag kom fasen inte ens ut ur byggnaden. Jag drog och ryckte i dörren men inget hände så försöker Sam förklara mig att jag ska trycka på en knapp, så jag trycker på den(jag når den knappt för den sitter så högt upp) och försöker igen.. men neeee - man måste hålla in den jäveln och öppna dörren samtidigt. Tacka fan för svenska skolor där man kan komma och gå som man vill!!!!!!!

Förresten så har nu jag och Emma bokat tåg till Arlanda för när vi ska hit, nu är det bara hotell kvar och det ska jag boka i morgon. Hoppas bara det finns kvar, för annars blire svårt.

7 November 2010
Postat: 2010-11-07 / 22:09:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Så är helgen slut igen, dem bara försvinner tycker jag.
Nu är min bil hel och glad igen så jag åkte in till Guildford och träffade Kristin, vi gick runt lite, lunchade på Nando's och så såg vi på Due Date. Den var riktigt rolig, haha, stört film men rolig. :)

Nu tittar jag på X Factor - UT MED WAGNER!!!!!

6 November 2010
Postat: 2010-11-07 / 00:06:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har jag gjort absolut ingenting - jag sov alldeles för länge, låg i sängen ännu längre och det jag gjort är i princip att titta på gamla avsnitt av CSI och CSI:Miami. Jag har varit sjukligt rastlös men har inte kunnat ta mig någonstans för bilen har fortfarande punka, men i möra ska det tack och lov fixas och då ska jag dra till Guildford.

Nu tittar jag på The Xtra Factor, mest bara för att se om det är värt de.
Bäst på kvällens X Factor var mina kära One Direction och Matt Cardle, de flesta andra var faktiskt SKIT!

I WANT TOOOOOOOOOOOOOOOO
Postat: 2010-11-05 / 22:24:11 / © sandraaandersson.blogg.seJAG VILL PÅ FOTBOLL, jag vill på en Sverige match NU!!!
Det är alldeles för längesedan och jag har behov för år och dar att ta igen ju, kan inte Sverige få för sig att komma hit och spela en match mot England nu så att jag kan gå? :) Det skulle vara great. Mer än great egentligen, fast ja, nu kommer det inte hända.

Men jag vill gå på en match! Och jag vill se min Kim!
Sådeså!

UPDATE: Jag såg precis att dem ska spela mot Wales i Wales i Mars, det ligger bara 30 mil bort och skulle ta sådär 3½ timme att köra. Jag kanska ska ta min röda lilla racerbil och köra? ;)

 

5 November 2010
Postat: 2010-11-05 / 21:56:44 / © sandraaandersson.blogg.se

ÄNTLIGEN ÄR DET HELG! Som jag har väntat på helgen denna vecka, dryga vecka. Igår sa jag och Tina att vi ska radera denna vecka, haha, bra idé tycker jag. Ingenting har varit som det brukar och ingen av oss har orkat brytt oss speciellt mycket om någonting.
Så kan det gå ibland.

Jag har även upptäckt att jag inte kan göra ett skit de närmsta veckorna typ, borde spara i stort sett all lön om jag ska klara Ninas besök, jul(klappar och att överleva i Sverige) och Emmas besök i nyår. Buhu. Så fram tills att Nina kommer så kommer mina helger nog bestå av att ligga i sängen och få tiden att gå, haha.

Damn, vi har ju fortfarande inte bokat hotell tills Emma kommer heller. EMMAAAAAAAA, vi måste göra de nu. Vart är du???????

Dreams
Postat: 2010-11-04 / 23:42:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur kan man välja mellan två drömmar man har för livet?

Take me back to
Postat: 2010-11-04 / 00:04:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag antar att alla mina läsare har tröttnat på mitt tjat om New York, men det skiter jag fullständigt i. Lite då och då får jag extrema flashbacks, känner mig tvungen att titta igenom alla mina bilder därifrån och då känner jag mig naturligtvis tvungen att lägga upp några här. Bara för att.

Saken är den att jag saknar New York något enormt, jag kände mig som hemma i den staden. Jag har kikat på möjligheter för mig att flytta tillbaka dit, eller till något annat ställe i Usa.
Det är konstigt för mig, så länge jag kan minnas har jag drömt om Usa.. men om västkusten, och tillslut hamnar jag i New York på östkusten och jag älskar det. Jag trodde ju att västkusten var min dröm, men det kanske inte var så ändå?

Som några av mina tröjor säger "I <3 NY"! :)
Olly Murs
Postat: 2010-11-03 / 23:00:35 / © sandraaandersson.blogg.seJag har fått Olly Murs på skallen tror jag, men det skadar inte för han är bra. Bra att ha!
Så jag bjur på hans audition, som jag förövrigt älskar. Gillar att han bjur så mycket på sig själv, det gör inte dem flesta som söker.
Ni kan hoppa fram till typ 1,20 om ni inte vill se allt babbel.

Det enda som stör mig med honom är att han ibland liknar Heath Ledger, den likheten ser ni mer i videon ja la in igår om jag minns rätt.

3 November 2010
Postat: 2010-11-03 / 18:11:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Inte nog med att vi alla här i huset är dåliga(utom pojkarna då så klart, som istället tar kål på oss) så fick jag idag punka på bilen. Så typiskt mig. Oturen som jag hade vi vintras/våras kanske har kommit tillbaka? Det hoppas vi inte.

Maaha, two days and then there is weekend again.


fast inte kan man bli arg på dessa två sötnosar fast dem tar kål på en ;)

4 months
Postat: 2010-11-03 / 12:40:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det fyra månader sedan jag lämnade Sverige för England, det känns som jag varit här så mycket längre.. typ sjuttio år eller något. 1/3 del av mitt år här är gjort, jag vet inte vad jag känner om det faktiskt.

4 månader i alla fall, om 1½ månad är jag i Sverige igen. Det går nog snabbt.

Dagens video
Postat: 2010-11-02 / 23:38:38 / © sandraaandersson.blogg.seJag diggar Olly Murs :)

2 November 2010
Postat: 2010-11-02 / 17:37:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Blaahaa, jag mår inge bra. Både jag och Tina har mått blä idag, Tina iofs sämre än mig. Blaaha, direkt när jag slutat så gick jag och däckade i sängen i två timmar, jag är fortfarande trött och hela kroppen värker.
HALLÅ!?! Jag blir ju aldrig dålig, vad är detta för stil liksom? Buhu.

Nu ska jag trösta mig framför 90210 :)

Ovettig rubrik
Postat: 2010-11-01 / 00:08:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Veckorna går sakta medans helgerna flyger iväg.
Kan det inte vara tvärom istället?

I morgon är det i alla fall November och sedan kommer det bara säga poff så är det nyår och jag måste börja planera mitt liv. Buuuhu, ne nu ska vi va glá.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB