Dagens vill se
Postat: 2010-07-31 / 23:50:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Remember Me
Postat: 2010-07-31 / 22:44:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag stannade hemma ikväll, kändes bäst så. Nu sitter jag i loungen och tittar på Remember Me, hihi, I love it! Fast jag förstår inte hur jag kunde se den på bio fyra gånger inom så kort tid, nu är de längesen jag såg den och jag tycker att jag kan den helt.

Sen ska jag glo lite på OC :) Hihi.

31 Juli 2010
Postat: 2010-07-31 / 21:53:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag hemma igen, tog tåget till Guildford tidigare och träffade Iréne och Isabella i några timmar innan jag satte mig på tåget tillbaka. De andra två skulle på en spelning till något i Guildford och det var jag inte riktigt sugen på så åkte hem.

Nu sitter jag och försöker bestämma mig för om jag ska stanna hemma ikväll eller åka till Wimbledon..

Det känns förresten som det är söndag, men nej, det är bara lördag. Hähä!

Bjur på lite fyllebilder från igår, kameran lyckades visst inte användas på Dusk

I'm alive
Postat: 2010-07-31 / 16:13:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen lever jag och är vaken igen, gaash. Klev upp vid tio men sen var jag så trött så halv ett gick jag och la mig igen, vaknde för en stund sedan och nu är jag pigg. Yes.

Berättar om igår senare för nu ska jag göra
mig klart och åka till Guildford och sen får vi se vart kvällen bär av.. Guildford eller Wimbledon? Eller ska jag ta en hemmakväll? Beslutsångest på högsta nivå.


en hoppbild från igår

Note to self
Postat: 2010-07-31 / 11:51:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Tvätta bort allt från händerna efter en utekväll så slipper du vakna upp med ett rött kryss i ansiktet som inte går att få bort. Kom ihåg de nu Sandra ;)

Dagens vill se
Postat: 2010-07-30 / 18:13:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Bästa skorna ju
Postat: 2010-07-30 / 16:23:48 / © sandraaandersson.blogg.seJag kanske borde börja använda några andra skor istället för Flip-Flops. Men det är ju dem skönaste skorna, gaah, lever i dem från och med att snön försvinner till att den kommer igen ungefär.
Bästa skorna ever!

Guildford today
Postat: 2010-07-30 / 15:56:33 / © sandraaandersson.blogg.seIdag for jag till Guildford
på bikinijakt. Det är fasen omöjligt att hitta bikini denna tid på året, de enda som finns är på rea och det betyder konstiga storlekar och finns överdelen så finns inte nederdelen osv. Jag hittade till slut en överdel för 5 pund som fick duga i alla fall.

Jag lyckades även komma hem med ett linne och en tröja.. och så klart Remember Me. Dock var den slutsåld på HMV så fick köpa den på någon bokaffär istället där den var dyrare.
Nu är jag pank, har kanske 2 pund. Haha! Tur att jag får lön idag.

Guildford är förresten en jättemysig stad, den är värd att besökas för alla.
Och dem ska öppna Primark där, yeees! Billigt och bra.


30 Juli 2010
Postat: 2010-07-30 / 11:00:52 / © sandraaandersson.blogg.seIdag är jag ledig så jag ska åka till Guildford och shoppa. Eller shoppa och shoppa, jag är så gott som pank så det kommer inte bli mycket shoppande, men jag ska leta bikini i alla fall. Och om jag får pengar över så kommer jag garanterat hem med Remember Me också.

Jag hade planen att jag skulle gå ut ikväll, men jag fick inte lönen igår eftersom dem var ute så sent så vi får se hur det blir med den biten. Problemet sitter i att jag isåfall ska iväg innan dem kommer hem och kan ge mig lönen.
Jaja, vi får se hur det löser sig.

Blogg.se är inte alltid så bra
Postat: 2010-07-30 / 00:34:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Av någon anledning så gick jag in på mina kommentarer här på bloggen och upptäckte att jag fått en massa kommentarer som inte skickats till mig på mejlen. HALLÅ?!? Nu har jag missat en massa, detta blir jag ju galen på.
Nu får jag ägna lite tid på att gå igenom dessa. Blogg.se är inte så bra ibland.
Det är ju så behändigt att ha kommentarerna kopplade till mejlen så man slipper gå in på bloggen och kolla varje gång, men tydligen så fungerar inte detta... eller så har någon varit in på min mejl och raderat.

Anledningen till att ja inte svarat på nå kommentarer är ju då att jag inte fattat att ni kommenterat, haha.

Dagens vill se
Postat: 2010-07-29 / 23:16:46 / © sandraaandersson.blogg.se

29 Juli 2010
Postat: 2010-07-29 / 22:10:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Phuuu, nu är jobbandet förhoppningsvis slut för idag. Jag började 12.30 idag och jobbar fortfarande kan man säga, det är babysit night så för första gången fick jag idag lägga barnen själv. För stunden är dem i alla fall tysta så jag hoppas att dem sover eller i alla fall håller på och somnar.

OCH GUUUU SÅ SKÖNT ATT JAG ÄNTLIGEN KAN KÖRA, vilken frihet alltså. Att inte vara fast i huset hela tiden med pojkarna, det är underbart, så idag tog jag med mig pojkarna till en lekplats i Cobham. Det var skönt att komma ut lite med dem.

Nu sitter jag och glor på OC, näst sista avsnittet av säsong 2.

New York, I love you
Postat: 2010-07-29 / 13:06:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det två månader sedan jag lämnade New York, fy vad tiden går snabbt. Gaash, två månader liksom. Jag saknar New York, jag saknar värmen, jag saknar livet där borta, jag saknar Target, jag saknar Manhattan, jag saknar det och det.

Missförstå mig inte, jag trivs här i England, det gör jag verkligen. Men det är Usa som alltid varit min dröm, England är inte samma sak, jag kan inte se mig bosätta mig här i England - men jag trivs.

När jag är färdig här vill jag flytta tillbaka, New York är min stad.


28 Juli 2010
Postat: 2010-07-28 / 23:14:25 / © sandraaandersson.blogg.se

En jobbdag kvar denna vecka, sen är det helg. Yay. Skönt. Men i morgon blir lång, jag börjar 12.30 och sedan jobbar jag till kvällen för Tina och Matthew ska ut. Så kan det gå.

Farmorn var här idag också så blev ännu en soft arbetsdag, jag sprang runt och städade här och där medans hon tog hand om pojkarna typ. Så vissa delar av huset, typ köksbänken som jag torkat av fyrtioelva gånger borde vara skinande ren. Haha.

Jag var ute och körde lite med Tina på kvällen med och sen för en timma sedan så åkte jag och hämtade Michaela så börjar få in detta med körningen nu, så fel att köra på fel sida vägen ju. Svårast är att veta vart man har bilen på vänstersidan, men det går bättre och bättre. :)

Nu ska jag se sista avsnittet av Happy Town, see ya.

27 Juli 2010
Postat: 2010-07-27 / 22:10:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Ännu en dag har passerat i mitt liv, en dag närmare öööhm, Sverige?!?

Jobbade eftermiddag idag men den blev rätt soft. Matthews mamma kom idag så pojkarna var med henne, dem lämnade huset i tre timmar så jag passade på att städa och göra pojkarnas middag och så då. Så rätt softiloft dag alltså, sådant är alltid skön.

Men att klockan redan är nio är inte lika roligt, vill inte sova. Mähä.


Fördriver tiden lite med att bjuda er på lite bilder på mitt rum


Dagens vill se
Postat: 2010-07-27 / 13:18:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Första körningen
Postat: 2010-07-26 / 21:31:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag kört för första gången här i England, gaaah, det är så fel att köra på fel sida vägen. Men det gick helt okej, ska ut och köra i morgon också och sen ska jag nog bege mig ut på vägarna själv. Nu hade jag ju någon som satt och granskade mig hela tiden också, det gör ju inte precis en mindre nervös.

Är så trött, nu får jag äntligen sova.
Godnatt.
(kommer nog inte lägga mig än på 3 timmar ändå, haha)

26 Juli 2010
Postat: 2010-07-26 / 18:18:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är så sjukligt trött efter helgen, man ska ju bli uppvilat och trött på helgerna så man har energi till jobbveckorna. Men icke. Jag är så trött så. Somnade i två timmar idag efter att jag slutat, det var inte riktigt meningen.

Arbetsveckan kommer inte riktigt bli som det var tänkt heller, detta är ju min förmiddags vecka men idag var min enda förmiddag, tis-tors jobbar jag eftermiddag och fredag är jag kanske ledig(annars förmiddag). Jag som gillar förmiddagarna är så sköna, men man måste ställa upp för varann. :)

Ne, nu ska jag slöa lite mer framför OC. Och kanske slumra.

Dagens vill se
Postat: 2010-07-25 / 23:29:09 / © sandraaandersson.blogg.seHAHAHA, den verkar så sjukt rolig.

Och Matt Lanter(yummmmmmy) är med i den, upptäckte jag nu. Till mitt försvar så ser han inte ens ut som sig själv, känner knappt igen han fast jag tittar noga.. det är snubben som spelar Edward för er som inte visste.
Äntligen en snygg Edward ;) höhö

Bilförsäkring
Postat: 2010-07-25 / 23:17:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll fixades bilförsäkringen, från och med midnatt har hela familjen blivit försäkrade med någon annan försäkring. Yes, jag är äntligen försäkrad och får äntliegn börja köra.

I morgon börjas det, jag är livrädd!

Lite bilder från dagen i London
Postat: 2010-07-25 / 22:42:27 / © sandraaandersson.blogg.se


London Eye
Buckingham Palace


Picadilly Circus


London Eye och Big Ben


Ida
Tower Bridge

25 Juli 2010
Postat: 2010-07-25 / 22:00:49 / © sandraaandersson.blogg.seIdag for jag in till London för att träffa Ida och turista lite, vi gick, vi gick också gick vi lite till. Jag hade ont i fötterna redan innan dagen började men nu du, nu ska du veta hur ont jag har. Haha.

Vi gick lite hit och dit och tittade på
allt möjligt och jag har ingen aning om vad allt hette, men Buckingham Palace, Picadilly Circus och Tower Bridge var vi till i alla fall. :)

Jag lyckades dock inte med mitt uppdrag för dagen, som var att hitta en bikini. Vafan, dem har ju slutat sålt dem överallt, seriöst, de som finns kvar är på rea och i konstiga storlekar. Så jag får bege mig till Guildford någon dag till veckan och kolla igenom alla butiker. Gaah.
Istället lyckades jag komma hem med sista säsongen av OC, andra säsongen av OTH och Donnie Darko. I love movies, hihi.

Nu har jag ännu en arbetsvecka framför mig, med tre förmiddagar och två eftermiddagar.

London
Postat: 2010-07-25 / 09:32:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Dödligt trött efter en natt med dålig sömn drar jag nu in till London, ciao!

Thorpe Park i bilder
Postat: 2010-07-24 / 23:33:37 / © sandraaandersson.blogg.se


Colossus med världens underbaraste skruv


Glada tjejer i kön till Slammer


Slammer - som jag var den enda som inte hatade ;) Garvade ihjäl mig istället


Saw - the ride


Polis, polis potatis gris


Det som skulle vara det läskigaste någonsin.. var bara mesigt


Stealth som vara amazing!


Blöta tjejer efter en åktur i Tidal Wave


Nemisis Inferno - favoriten och den enda vi hann med två gånger

24 Juli 2010
Postat: 2010-07-24 / 22:54:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Att komma hem och sätta sig ner efter en heldag på Thorpe Park var så skönt att det inte går att beskriva, dock kom också tröttheten då och att jag skakade när jag åt var nog inget bra tecken. Haha!

Jag har haft en grym dag i alla fall, vädret var härligt och Thorpe Park var great. Dock var det väldigt litet och väldigt mycket folk så köerna var enorma, för första åkturen köade vi i mer än 60 min och sedan gav vi upp det och började köpa Fast Track biljetter, vilket innebär att man får gå förbi kön typ. Det var värt det, för i början gick allt så segt och vi hade ändå bara sju timmar på oss där inne så hann inte med mycket alls ändå.

Men svenska nöjesfält kan slänga sig i väggen när det kommer till attraktioner, allra helst berg- och dalbanor. Dem här var amazing. Seriöst, underbara var dem.
Vattenattraktioner är dock inget för mig, seriöst - dem hade en som man blev genomblöt i. Stört.

Parken stängde klockan sex(alltså, varför så tidigt?) och jag kom hem vid nio. Kom till Effingham Junction vid kvart över åtta och bestämde mig för att gå hem.. vilket är supersmart när man är blöt och har gått en hel dag på ett nöjesfält. Det gjorde något ont kan jag säga.

Bilder kommer om en stund.

Jag drar till Thorpe Park, see ya.
Postat: 2010-07-24 / 08:38:15 / © sandraaandersson.blogg.se

23 Juli 2010
Postat: 2010-07-23 / 22:11:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag helg, finally.
Dagen är gått snabbt, riktigt snabbt faktiskt.. kan vara för att vi gick till en lekpark som är en bit bort och på vägen hem tog det en timme för oss eftersom pojkarna gick själva och lekte hela vägen hem. Kom hem liiiite senare än det var tänkt då. :P

Och det ser inte ljust ut på bilfronten, försäkringsbolaget vägrar försäkra mig så nu måste dem byta försäkringsbolag för allihop. Seegt, vill ju börja köra jag.

I morgon drar jag till Thorpe Park.. karuseller!!! Taggad.

Mockingjay
Postat: 2010-07-23 / 13:09:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår läste jag ut Catching Fire, gaaah på det slutet alltså. Vill läsa nästa bok, Mockingjay, nu på direkten men den släpps inte förrens 24 Augusti. Och den släpps väl säkert inte ens här då, undra hur länge jag får vänta.
Vill veta hur allt slutar ju.

Blir galen, haha.

Förresten, är det någon som vet när nästa Camilla Läckberg bok släpps?

Friday
Postat: 2010-07-23 / 11:01:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är freeeedag och om lite mer än 9 timmar så har jag helg, yes. Börjar jobba om 2½ timme så gissa vad jag gör nu? Haha.

Idag hoppas jag att min bilförsäkring blir fixad så att jag kan börja köra, vill ha börjat för längesen ju men allt verkar bara krångla. Som alltid när det har med mig att göra, haha, men förhoppningsvis så blir det fixat idag. I hope so! :)

Det är fredag, fredag, fredag. Helg, helg, helg. Woho.

22 Juli 2010
Postat: 2010-07-23 / 00:13:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Poff, så var dagen slut. Galet så snabbt dagen har gått.

När jag började så hämtade vi upp pojkarna på skolan och sedan åkte vi till Wimbledon och lunchade, guuud så gott det är på Nando's och jag åt alldeles för mycket.
Det tar ca 30 min att köra till Wimbledon och sedan gick vi ju ut och åt och sedan tillbaka igen så klockan var rätt mycket när vi kom hem igen ändå, så då satte jag och pojkarna igång att baka för det är sista dagen i skolan i morgon. Efter det så var det supper och bath time och sen vips så var klockan halv åtta och jag slutade.

Matthew fick för sig ikväll att vi skulle åka till puben, så det gjorde vi efter att han fått pojkarna i säng. Han tyckte det var på tiden att jag fick den engelska pub upplevelsen eller nå, haha. Så vi åkte dit och satt och pratade i någon timme, sen for vi hem.
Men nu har jag gjort mitt första pub besök iaf.

Nu sitter jag här och försöker fördriva tiden lite, pratar med syster och ska nog snart lägga mig och läsa ut min bok. Hihi, nu är den slut och jag vill läsa sista delen nu(släpps i augusti).

Jag är så trött att mina ögon går i kors, woooho.

Uttråkad
Postat: 2010-07-22 / 13:07:33 / © sandraaandersson.blogg.seÄr lite uttråkad som det kanske märks, hähä. Snart ska vi i alla fall hoppa in i bilen och fara till Wimbledon för lunch.

Förresten så spöregnar det, kul liv. Det är sommar, jag vill ha sol. :)

Hörs

En dag i soffan
Postat: 2010-07-22 / 00:01:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött och vill sova, var på väg att lägga mig tills jag kom på att om jag lägger mig nu kommer jag sova för mycket och vara trött i morgon igen. Så jag ska vara uppe ett tag till.

Sedan jag slutade jobba idag har jag typ legat i loungen med datorn i knät och tittat på OC, med ett avbrott på en timme när jag lagade mat och åt. Sedan gick jag tillbaka och la mig, sedan duschade jag och så la jag mig igen, sedan låg jag där tills för 20 minuter sedan.
Batteriet på datorn tog slut så då var de inge kul längre, Tina och Matthew knappade på sina datorer så jag kände mig lite mobbad utan min. Hähä, men nu är den till liv med sladden i.

I morgon börjar jag halv ett igen,
så jag ska kliva upp i tid och lägga mig i loungen och fortsätta titta på OC. Livet är rätt soft ibland alltså.
Och när jag börjar så ska vi åka till Wimbledon och luncha med Tina, dem båda gamla au pairerna och en av deras mor.

Nu ska jag komma på något att göra tills jag ska sova.


titta förresten på vårt underbara kök! :)

Dagens låt
Postat: 2010-07-21 / 19:57:47 / © sandraaandersson.blogg.se


Taio Cruz - Break your heart

21 Juli 2010
Postat: 2010-07-21 / 15:39:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Så skönt det är att ha förmiddagspassen alltså. Nu är klockan bara halv tre och jag har jobbat mina sju timmar för idag. :)

Idag var det dags för mig att följa med barnen till skolan, så tillbringade hela förmiddagen där. Det var faktiskt kul och tiden gick rätt snabbt, pojkarna var så söta och ville inte leka något utan dem ville bara sitta i mitt knä hela tiden. Söt ungar dem är.

Nu ligger jag i loungen och kollar på andra säsongen av OC, funderar på om jag ska käka lite hallon & choklad scones.
OC är bäst.

När man gör saker man inte borde
Postat: 2010-07-20 / 23:54:00 / © sandraaandersson.blogg.seNu när jag egentligen borde sova så sitter jag och äter Geisha(som jag köpte på svensk shoppen i lördags) och lyssnar på låten nedan som jag inte kan släppa.

Låten som jag la in för någon dag sedan, de är den som spelas i Eclipse när dem tränar inför fighten.

20 Juli 2010
Postat: 2010-07-20 / 23:18:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Även fast man inte har ett sådant värst jobbigt jobb så blir man helt slut, fast jag antar att barn drar ur krafterna ur en rätt lätt. Haha!
Idag har vi byggt lego och lekt med play-doh, jag fixade även så vi åt middagen som picknick på gården. Ungefär det som hänt, ja.

I morgon jobbar jag förmiddag istället, detta är sista veckan i skolan och Tina vill att jag ska vara med en hel dag på skolan så vi fick byta shift. Så i morgon ska jag sitta på skolan i tre timmar och titta på alla barn, woho.

The Woods
Postat: 2010-07-20 / 13:06:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Här är förresten lite bilder från igår när jag tog med pojkarna till skogen.

Dagens låt
Postat: 2010-07-20 / 12:35:14 / © sandraaandersson.blogg.se


Tinie Tempah - Pass Out

Au Pair Sökes
Postat: 2010-07-19 / 22:22:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu tänkte jag vara lite kontaktannonsig här dårå!

Den andra au pairen i min familj åker hem i slutet av Augusti så familjen söker nu febrilt efter ännu en au pair. Någon där ute som är sugen?

Jag kan inte säga annat än gott om denna familj, dem får en att känna sig hemma direkt, pojkarna är underbar, föräldrarna är underbara, man jobbar bra tider osv.
Det är nära till London och till andra orter, vi har tillgång till bil och så.

Är det någon som är intresserad av att komma och vara Au Pair här?
Hör av dig om du är intresserad så ger jag dig mer info :)

Tråkig rubrik
Postat: 2010-07-19 / 10:02:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Ursäkta för mitt extrema bloggande igår, men jag var uttråkad. Haha!

Denna vecka jobbar jag eftermiddag, så jag har sovmorgon. Vilket nog var bra idag för jag kunde inte sova i natt, men nu är jag vaken.

Well, japp, så äre.

Berättelsen om mig
Postat: 2010-07-19 / 00:25:10 / © sandraaandersson.blogg.seJag är för stunden väldigt uttråkad så tänkte att jag kan berätta lite om vem jag är för alla er läsare, vet att jag den senaste tiden fått en del nya läsare och ni vet ju så gott ingenting om mig och mitt liv - så kan lika gärna berätta lite(för mycket, ingen kommer orka läsa) om mig själv nu när jag har tråkigt.


Sandra Andersson heter jag, som ni nog har förstått så bor jag just nu i Effingham, Surrey en bit söder om London.

Men hur kom det sig att jag hamnade här?
Jag är född och uppvuxen i Hälsingland, vilket är så gott som öde, haha. Så länge jag kan minnas så har jag velat flytta därifrån, med siktet inne på Usa och under gymnasiettiden(där jag studerade foto/film) så funderade jag mer och mer på hur jag skulle komma iväg efter studenten.
Under det sista året så kom jag fram till att Au Pair är det lättaste sättet att ta sig till Usa, så under hela våren under det sista året så praktiserade jag på ett dagis efter skolan och på lovet - så det var ungefär det mitt liv gick ut på då. För att komma iväg.

Den 27 December 2009 så satte jag mig äntligen på planet till det stora landet på andra sidan Atlanten. Jag flyttade till en familj i Scarsdale med fyra barn, men där kände jag direkt att jag inte passade så i Februari bytte jag familj och flyttade till Larchmont.
Där bodde och jobbade jag, och skaffade mig ett liv till den 29 Maj då jag igen satte mig på ett plan.. denna gång tillbaka till Sverige.

Att flytta tillbaka till Sverige var det sista jag ville göra, jag var inte färdig med världen än så redan innan jag åkte hem bestämde jag mig för att jag skulle ut igen. Jag hade siktet inställt på England, Frankrike eller Italien och målet var att flytta efter sommaren.
Men rätt som det var så fanns drömfamiljen där, här i Effingham, och dem behövde en Au Pair omgående. Men vi kom överens om att jag skulle få vara hemma Juni ut och komma till dem så snabbt jag kunde i Juli.

Den 3 Juli satte jag mig på planet igen, till ännu ett okänt land för att bo med en okänd familj. Och nu är jag här, i en superfamilj där jag trivs som fisken i vattnet och jag hoppas att dem är lika nöjda med mig som jag är med dem för här vill jag stanna.

Vem är jag då?
Vem är jag, vem är jag, vem är jag? Jag är en filmbesatt tjej som kan se på film 24/7 och ändå aldrig tröttna, att gå på bio är det bästa jag vet. Är även besatt av tvserier och jag följer det mesta, älskar att läsa böcker men tyvärr så tar filmtittandet över alldeles för ofta.

Jag har aldrig varit en shoppingtjej men under min tid i New York så växte något sorts beroende fram, så nu shoppar jag mer än aldrig förr - för mycket tycker jag men det är ändå mindre än vad alla andra gör.

Jag absolut älskar fart, snurr, höjd och att vara upp och ner. Högst upp på min "att göra"-lista just nu är att hoppa bungee jump och fallskärm innan året är slut. Nöjesparker ligger mig också nära om hjärtat eftersom jag där kan få åka snabbt, snurra, vara högt upp och vara upp och ner på samma gång. Fantastiskt.
Om jag kunde så skulle jag bygga ett eget nöjesfält.

Min katt är den bästa som finns, han är svart och fin och om jag flyttar hem så ska jag sno honom från mamma. Han är min pojkvän för er som inte visste - sötast, bäst och svartast. Han gillar att sova och det gillar jag också, och han gillar att jag ligger i sängen och tittar på film för då kan han ligga där med mig och sova. Great.

Jag älskar att resa, jag vill se allt i världen och lite till. Storstäder, stränder.. whatever, jag vill se och uppleva det. Åka på Safari i Afrika skulle vara coolt, eller Sydney, Rom och alla andra coola ställen i världen. Resa är bäst, både i Sverige, Europa och världen.

Jag har även en stor längtan efter att färga mitt hår rött igen, men jag vågar inte. Jag vågar heller inte testa att fixa tillbaka min urspungliga hårfärg. Sådär babyblont som jag hade som liten, vågar inte - men vill.

Framtiden?
När jag är klar här så skulle jag gärna vilja se mig själv bo i New York då jag blev förälskad i den staden, om jag inte gör det så skulle jag vilja bo i någon annan storstad i Europa och leva loppan för resten av livet.
Men om ni inte någon av de drömmarna skulle gå i uppfyllelse och jag skulle flytta tillbaka till Sverige så vill jag jobba som Ytbärgare eller Brandman(och detta har folk skrattat åt tillräckligt mycket i år, så knip igen).

Är det något mer som vill vetas så är det bara att fråga på.

Obsessed
Postat: 2010-07-18 / 22:52:40 / © sandraaandersson.blogg.se


Jag har blivit helt fucked up av att bo här, redan. Innan vi skulle ut i fredags så var det bara Glee musik som spelades, idag kom jag på mig själv med att lägga in alla Glee låtar jag gillar på min Spotifylista. Så kan det gå.

Jag har ju tittat(självklart) på Glee, men jag har inte varit någon fantast som lyssnat på musiken efter eller köpt dvdn eller något. Men det förvånar mig inte om jag i detta sällskap snart kommer hem med första säsongen av Glee.

18 Juli 2010
Postat: 2010-07-18 / 18:32:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är sol och fint igen, jag är så glad för det. Hela veckan har varit grå, mulen och regnig men nu är solen här igen.

Jag har varit fast i mitt rum hela dagen(till typ nyss då jag gick och åt), jag har slappat, tittat på film, surfat, försökt organisera mitt rum som har varit i kaos sen jag kom osv. Orkar liksom inte vara social idag, helt slut i kropp och själ. Haha!

Saknar min dator för stunden, vill titta på säsongerna av OC jag köpte men kan ju inte stoppa i skivor i denna pluttdator. Har ju extern dvd men orkar inte krångla med den, hmm, nee... nu får någon där hemma se till att min dator blir fixad och sen ta och komma hit med den. På momangen.

Sool, yaay.

Dagens låt
Postat: 2010-07-18 / 14:19:36 / © sandraaandersson.blogg.seNågon som känner igen den? ;)

Trötthet
Postat: 2010-07-18 / 12:40:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår var jag sjuuuukt trött så jag la mig redan vid halv elva och jag somnade som en stock, jag är fortfarande trött och ska tillbringa dagen i sängen - typ.

Var bara det jag ville säga.
Ciao.

17 Juli 2010
Postat: 2010-07-17 / 22:27:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Så idag var det då dags för min London debut.

Klockan stod på åtta i morse och efter bara några få timmar sömn så hoppade jag upp ur sängen och var glad över att jag inte var bakis, fy hur det hade varit. Haha.
Vi var tre svenskar och en australienare som åkte in och jag var den enda som aldrig varit där förut så för att göra mig lite glad så drog vi en snabbis förbi London Eye och såg Big Ben och så innan vi drog vidare. Först ut var den svenska shoppen där jag inhandlade lite Marabou som jag var dum nog att inte ta med mig hemifrån när jag kom hit.

Sen var det dags för shopping och vi hade siktet inställt på Primark på Oxford St. Alltså, jag säger bara: Aldrig mer! Det var så sjukt mycket folk där och kaos, det kändes som jag var på ett Ullared med bara kläder. Jag kom ut med några få plagg medans Isabella och Jacinta kom ut med 18 plagg var, phuu säger jag bara.
Men billigt var det där inne och hade det varit lite mindre kaos så hade jag nog lyckats köpa en hel del.

Vi fikade på Starbucks, gick runt lite mer och sedan tog vi tunnelbanan tillbaka till Waterloo innan vi bestämde oss för att strunta äta och satte oss på tåget hem.

Helt slut är jag och orkar nu inte flytta mig ur sängen.
Utgång i Guildford
Postat: 2010-07-17 / 21:01:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår när Johanna och Tina kom hem så fick dem så fint för sig att vi skulle dra ut, så ja så blev det. Vi drog till Guildford där Michaela och hennes vän sedan mötte upp oss och vi dansade och hade det kul, mot slutet där så dog jag nog mest. Mina fötter dödade mig verkligen och när vi kom till Burger King sen så förstod jag varför, hade blåsor över hela tårna efter skorna - så kan det gå när man har klackskor. Haha!

Lunch in Wimbledon
Postat: 2010-07-17 / 19:52:52 / © sandraaandersson.blogg.seIgår så for jag och Michaela med pojkarna till Wimbledon för att luncha med Tina, vi åt på Nando's vilket var supergott. Kycklingställe, supermums.
Innan vi åkte hem igen så gick vi in i en filmaffär, självklart kom jag ut med något - denna gång andra och tredje säsongen av OC. Men billigt ju! Ca 160 kr st, that's nothing.

Ready to go
Postat: 2010-07-17 / 10:20:31 / © sandraaandersson.blogg.seTina(mamman) och Johanna(gamla au pairen) lurade ut mig igår, så igår blev det partaj. Kom hem vid tre, klockan stod på åtta och nu är det dags för London.

Ha en bra dag, för det ska jag!

Sovmorgon? In my ass
Postat: 2010-07-16 / 10:30:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag bytte jag och Michaela pass så hon jobbar förmiddag och jag eftermiddag så jag skulle få sovmorgon, men tror ni jag fick det? Vaknade ändå halv åtta så klart, woho, sov 30 min extra.
Jaja, nu är jag vaken och börjar om tre timmar. Sen jobbar jag till halv åtta ikväll.

Hörs.

Dagens vill se
Postat: 2010-07-16 / 00:46:27 / © sandraaandersson.blogg.seBarnet inom mig finns fortfarande kvar.
Go Toy Story

Vädergalen
Postat: 2010-07-15 / 23:09:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagens väder har verkligen gjort mig galen, det kunde liksom aldrig bestämma sig.
Jag öppnade dörren i morse när jag skulle med pojkarna till skolan och det regnade så jag satte på dem stövlar och regnkläder, det slutade regna när vi kunnat ca 50 meter. När jag hämtade dem så regnade det inte när vi gick ifrån skolan men började regna efter typ 50 meter och det hann sluta igen innan vi kom hem.
Så har det hållit på hela dagen, super irriterande.

Tog en promenad på eftermiddagen
och satte på mig tjocktröja som skydd mot regnet även fast det inte regnade när jag gick, började regna strax efter jag kommit ut och sen slutade det och blev sol, blev moln, blev sol och så höll det på. Blev ju galen jue, super galen.

Men men, sånt är livet. Det får regna om det vill, men då kan det liksom hålla på.. behöver inte hålla på och sluta hela tiden.

The Hills ending
Postat: 2010-07-15 / 15:39:15 / © sandraaandersson.blogg.seJag tittade precis på det allra sista avsnittet av The Hills,
jag har ju varit besatt av detta ända sedan tiden då Laguna Beach sändes. Och ja, nu var det dags för allting att sluta.

Slutet var, ja - annorlunda. Oväntat men ändå inte, roligt och stört skulle jag nog säga. Haha.

Jag borde kanske köpa alla dvdboxar med både Laguna och The Hills, saknar tiden då LC var med juuue.

15 Juli 2010
Postat: 2010-07-15 / 12:53:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Det regnar och har sig, hurra, hurra. Nej, men allvarligt, nu är jag trött på regnet men jag antar att jag får skylla mig själv eftersom jag klagade på värmen som var förra veckan och att det inte gick och jobba i den och så.. denna vecka har vi istället blivit fast inomhus hela veckan bara för vädret. Kul.

Om en halvtimme ska jag gå och hämta pojkarna, hoppas att det inte regnar då, även fast det bara är en promenad på typ 3 min så är det jobbigt när pojkarna ska ha på sig regnkläder och dylikt.
Näe, nu får solen gärna ta och komma tillbaka.. speciellt i helgen eftersom jag ska in till London.

Hörs!

14 Juli 2010
Postat: 2010-07-14 / 21:32:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Onsdag redan, veckan känns som den varit så lång men ändå gått så snabbt. Knasigt det där.

Idag hade pojkarna sportdag på skolan, vilket jag inte hade en aning om att dem hade. Så vi kom dit helt ovetandes, känns ju bra.. jag lämnade i alla fall av dem och sedan gick jag och Johanna tillbaka och hade picknick med pojkarna och tittade på dem lite.
Tjopp så var jobbdagen slut, fast sen försvann resten av dagen rätt snabbt med för jag följde med Michaela och pojkarna till Mercedes Benz World, mest för att jag skulle veta vart det ligger till i framtiden. Så nu vet jag. Och när vi kom hem så råkade jag slumra, vips så var klockan mycket.

Snart är det helg, snart är det helg, snart är det heeeeelg. Yay!

Old Spice
Postat: 2010-07-13 / 23:50:39 / © sandraaandersson.blogg.se
Skönaste reklamerna

Helg va
Postat: 2010-07-13 / 18:39:16 / © sandraaandersson.blogg.seJag vill ha helg och åka in till London, utforska London och leva Londonlivet.


Jag har ju ännu inte varit inne i centrala London, känns som en skandal men ändå inte. Lever livet på landet jag, haha. Ne, men in till London vill jag till i helgen.. har inga förväntningar tror jag, för vilka förväntningar jag än skulle ha så tror jag att jag skulle bli besviken - inget går att jämföras med mitt New York och det är precis det jag kommer göra, jämföra.

Ge mig helg va.

13 Juli 2010
Postat: 2010-07-13 / 18:02:45 / © sandraaandersson.blogg.seVad tiden går fort här borta egentligen, den bara försvinner.. snart sitter jag på ett plan hem till Sverige igen. Hehe.

Pojkarna har blivit riktiga sömntutor, fast bra att det är denna vecka då jag jobbar förmiddag, jag fick väcka dem båda vid åtta idag eftersom dem inte vaknar ännu och för att vi skulle hinna bli klar i tid för att gå med Sam till skolan.
Tråkigt också att det småregnat hela dagen, jag hade tänkt ta med Adam till en lekpark medans Sam var i skolan men vi blev fast i huset. Eftersom jag ännu inte kan köra så kan vi ju inte ta oss speciellt långt.

Idag gjorde jag debut på matlagningsfronten också, middag till hela familjen fronten alltså. Vi har en varsin dag i veckan och idag var det min tur, tortillalasagne blev det och Michaela gillade det i alla fall.. får se vad resten tycker. Hoppas det går hem annars kommer jag inte våga laga mat igen, haha.

När Michaela slutat så kanske vi ska ut på en promenad
, det behövs för både igår eftermiddag och idag har jag varit sjukt trött. Igår somnade jag till och med, fy på tröttheten.

12 Juli 2010
Postat: 2010-07-12 / 15:23:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag slutat för dagen och måste säga att det är SÅ skönt, klockan är bara strax efter två liksom och jag har jobbat mina 7 timmar.

Idag gick man förresten första antagningsbeskedet från högskolorna, jag kom in på det jag sökte. Jag vet inte hur jag ska reagera egentligen för jag kan ju inte tacka ja, jag är ju här borta i England och kan ju inte precis plugga i Sverige samtidigt.
Nepp, får tacka nej.. typiskt.

Ska nu ta det lugnt hela dagen lång.

11 Juli 2010
Postat: 2010-07-12 / 00:00:48 / © sandraaandersson.blogg.se


erkänn att ni älskar tröjan min ;)


Så var första helgen här borta förbi, jag har varit här i en vecka men det känns så mycket längre. Jag känner mig så hemma så det känns som jag bott här i månader. :)

Nu börjar jobbet på riktigt, rutiner ska formas osv. Denna vecka har jag förmiddagspasset så jag börjar 7.00 varje morgon och slutar redan 14.00, det kommer vara skönt.

Saker vi gillar med idag..
Postat: 2010-07-11 / 01:21:03 / © sandraaandersson.blogg.se.. jag fick höra att jag var bra på engelska - av en australienare!
.. vädret var underbart
.. jag fick veta att jag tydligen är brun, och när jag sa jag vill bli brunare så fick jag reaktionen "Can you get more tanned then that? Lucky you"

Borde nog börja med den här saken helt, det sägs ju att om man skriver upp tre positiva saker om dagen varje dag så blir man sedan mer positiv. Det kanske behövs.
Även om jag får höra här borta att jag går runt och ler hela tiden, mohaha.

10 Juli 2010
Postat: 2010-07-11 / 00:23:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var det dags för min första helg i England, det var så skönt att sova och inte behöva bry sig om att stiga upp.. även om jag så klart vaknade när pojkarna vaknade, men jag somnar om så lätt så. Nice.

Innan jag kom hit så visste jag EN person från Hudiksvall som var au pair i England, av hela stora England så visade det sig att hon är au pair i grannstaden - vad är chansen till det liksom.
Bestämde mig idag för att träffa henne i alla fall så följde med henne till Guildford och träffade några av hennes vänner, vi gick på bio, strosade runt på stan och så. Guuuud, vilken mysig stad det där var alltså.. dit måste jag en massa mer, supermysig.

Och dagens värme, underbar var den. Galet underbar och varmt, tråkigt då att jag inte tillbringade så mycket tid ute.

Jag skulle egentligen ut ikväll, Mikaela och Johanna tjatade på mig men jag orkade verkligen inte. Dessutom fick jag skavsår idag så skulle inte få på mig några andra skor än flipflops och dem skulle jag tappa om jag gick ut i. Haha. :P

Jag har även varit övertygad om att jag haft en bikupa i min fönsterglipa så jag inte vågat stänga fönstret, det visade sig vara en snigel. Dålig jag kände mig, men ändå.. jag hade varken velat peta bort den eller stängt fönstret på den. Men nu är den borta, skönt.Fungerar
Postat: 2010-07-10 / 22:12:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Bilen fungerar igen, ratten fungerar och allt tjoho.. om man tjuvkopplar den förståss, men den fungerar. ;)

Är jag otursfågeln eller vad?
Postat: 2010-07-10 / 00:45:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är så löjligt, det är så löjligt alltså.
Detta är då min första fredagskväll i England.

Ikväll efter vi slutat så skulle jag och Johanna(familjens gamla au pair) åka hem till henne i London och hämta lite saker och så skulle vi handla på vägen och så. Vi började med att handla och när vi kommer ut med alla matvaror igen från affären så upptäcker vi att bilnyckeln är av.

Den är av, av på mitten! Vi står alltså på parkeringen med all mat utan att komma in i bilen, ringer till Matthew som får komma(bor 15-20 min bort), och våran tanke var att han bara skulle hämta upp oss och maten men nej - hans tanke var att få igång bilen, som vi inte hade någon nyckel till.. för en extranyckel finns inte.

Han börjar försöka komma in i bilen, efter en evighet har han äntligen brytit sig in i bilen.. sen vet jag inte vad han höll på med där ett bra tag. Men sen börjar han försöka tjuvkoppla bilen och efter en evighet så startar faktiskt bilen, han tjuvkopplade bilen och vi hurrade och var glada.
Jag och Johanna hoppade in i bilen för att åka hem, då kommer nästa överraskning - ratten sitter fast. Den går inte att röra en cm åt något håll.

Tillslut gav vi upp, lämnade bilen på parkeringen och åkte hem.
Allt detta tog oss 3 timmar, TRE TIMMAR(!) tillbringade vi på parkeringen med att försöka komma in i bilen och få den att fungera.

Jag kan slå vad om att det är min otur som gjorde det, helt klart.

Så nu är vi utan bil, kul för oss au pairer.
Men en sak är bevisat - det går att tjuvkoppla en bil precis som dem gör i film ;) Haha

BTW
Postat: 2010-07-08 / 20:10:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag slutade använda mitt svenska nr för några dagar sedan så om ni smsat under de dagarna så har jag inte fått de, synd för er. Men det är bara smsa till det nr jag använder nu istället, inte direkt att det kostar er något extra ju, dvs har ni gratis sms så är det ju även gratis till mig.
Jag har dock för tillfället inga pengar på mobilen, inte ett skit alltså, noll pund. Men det ska fyllas på och då kan jag bli social med er, hihi.

Jag får förövrigt 50 min gratis internationella samtal varje gång jag fyller på mobilen med 10 pund, så jag kan även slå dem jag vill en signal.

Well, ville bara säga.. använder inte mitt svenska längre.

Meningslöshet
Postat: 2010-07-08 / 18:16:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vet att jag är sådär ruskigt kass på att dela med mig av bilder just nu, varenda inlägg blir bildlöst - dels för att jag är lat och dels för att jag inte har några bilder.
Jag ska bli bättre på att fota, kommer nog bli lättare att göra det när jag får rutiner och en socialkrets.. så vänta, det kommer. ;)

Så länge bjuder jag på en bild på hur jag levde medans jag var i Sverige, jag levde ur resväskorna. Iofs är det inte SÅ rörigt på bilden eftersom jag tömt en resväska så det blev plats på golvet i alla fall, vilket jag gjorde efter vadå? 3 veckor av 5.

Detta var ett sånt där meningslöst inlägg, men jag är uttråkad.

Favoritscen
Postat: 2010-07-08 / 15:52:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Charlie Swan: What's going on?
Jacob Black: [pause] I kissed Bella.
[pause]
Jacob Black: And she broke her hand.
[pause]
Jacob Black: Punching my face.
[pause]
Jacob Black: It was a complete misunderstanding.

I LOVE IT!

På tal om herr Lautner så drömde jag om honom i natt, eller rättare sagt han var med i min dröm.. som var en mardröm. Kul de.
Jag kommer ha men i livet efter den drömmen.

Men alltså hallå
Postat: 2010-07-08 / 12:29:04 / © sandraaandersson.blogg.se

MEN HALLÅ! Här hänger jag inte alls med i svängarna, min blivande man har fått barn.. för TVÅ MÅNADER SEN, typ. Inte riktigt säker på datumet dårå men någon gång där i April/ Maj.

Nu ska jag gråta en skvätt :(

Hjälp!
Postat: 2010-07-07 / 23:56:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Tina kom nyss in och frågade om jag kunde jobba själv på morgonen i morgon, hjälp. Men det ska nog gå bra. Så i morgon jobbar jag från att pojkarna vaknar och sju timmar framåt - ca 7.30-14.30 och pojkarna är ju i skolan 9.15-12.30 så det blir inte så mycket pojktid i morgon.

Nu ska detta gå bra, nu ska det.

Sötast
Postat: 2010-07-07 / 22:56:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Pojkarna är sötast i världen ungefär, Sam kom alldeles nyss in i mitt rum och skulle säga ett skämt men så blev han för blyg och ville att Matthew skulle göra det istället.. så i morgon för jag förhoppningsvis höra det. Sötnos han är.

Idag jobbade jag förresten själv i några timmar för första gången. Jag och Mikaela jobbade tillsammans från att pojkarna vaknade till elva och så jobbade Michaela till tre och jag började då och jobbade ensam till strax efter sju då föräldrarna kom hem. Gick faktiskt bra, dem lyssnade för det mesta, haha.

Film, ciao.

6 Juli 2010
Postat: 2010-07-06 / 19:31:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Andra jobbdagen avklarad, phu. Fick sovmorgon till halv nio i morse eftersom Tina jobbade hemifrån så det var skönt och sedan fick vi sluta halv sex. Well, well.. har haft folk över så pojkarna har mest lekt för sig själva, vilket är skönt.

Nu sitter jag nere i soffan med datorn och nördar, orkar inte dra mig upp till tystheten i mitt rum för jag är för trött. Haha.

Mja mja, vi hörs.

Intresseklubben antecknar
Postat: 2010-07-05 / 21:04:22 / © sandraaandersson.blogg.se

- Det är sjukt svårt att bara hålla sig till svenska när pojkarna bara svarar på engelska.
- Vänstertrafik ser inte ut att vara lika svårt som jag trodde.
- Surrey är väldigt grönt.
- Effingham är väldigt litet.
- Vägarna här är sjukt smala och träden växer i vägkanten, galet.
- Brittiska är inte lika irriterande som jag tidigare tyckt, men fortfarande irriterande.
- Pund ser ut som leksakspengar.
- Jag älskar köket i detta hus.
- Eclipse har inte haft premiär här än, loooosers. ;)

Jag skulle ju komma på en massa nu, men det tog stopp i huvudet.

5 Juli 2010
Postat: 2010-07-05 / 20:37:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var första arbetsdagen gjort, phu.

Denna vecka jobbar jag och Michaela tillsammans eftersom jag ska lära mig så det blir väldigt långa dagar för oss båda, så vi börjar när pojkarna vaknar vilket idag var vid halv åtta. Sen pågick jobbet till kanske halv sex?

På förmiddagen åkte vi med pojkarnas skola till ett självplockningsställe och plockade jordgubbar, hem och åt lunch och sen tog jag med Sam till lekparken. Hem igen och lekte med pojkarna och sedan var det dags för middag och dusch.
Så kom Tina hem lägligt till att duschen var klar så slutade. Nice.

Var meningen att vi skulle till Wimbeldon på bio idag, men tydligen fick vi inga biljetter så vi åkte till Leatherhead istället och fikade. Sen var vi så trött så vi åkte hem igen.

I morgon börjar ännu en lång dag, så skulle kunna sova redan nu. Haha.I'm alive
Postat: 2010-07-04 / 12:52:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade lovat en hel drös med människor att jag skulle skicka sms när jag är framme, men min mobil vill inte ha någon direkt mottagning här ute. Haha. Men jag lever.

Jag kommer sluta använda mitt svenska nr helt och övergå till det engelska, säg till om ni vill ha det. Så ger jag er det när jag vet vad det är.

Nu är jag här, nu är jag i England, nu är jag i lilla Effingham
Postat: 2010-07-04 / 00:40:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är här, jag är här, jag är här.
När vi kommer till Arlanda så ser vi att mitt flyg är en timme försenat, jackpot. Checkade in och började vänta, en och en halv timme försent så lyfte äntligen planet.
Satt brevid en skön snubbe på planet, vi båda sov iofs största delen av resan men jag försökte vänja mig vid hans dialekt så fint när vi väl var vakna. Haha.

Tog en evighet att komma till bagaget, när jag väl kommer dit så håller väskorna redan på att komma.. men tror ni min kom? Nej, fick vänta en evighet. Men den kom i alla fall, det är huvudsaken.

Tina hämtade mig och så åkte vi hem, så nu sitter jag här i soffan och tittar på tv med Tina och Matthew. Great.

Jag är här, jag överlevde. Phu.

Today is the day
Postat: 2010-07-03 / 11:23:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har låtsas att inte alls vara nervös hur länge som helst, men i morse gick det inte att låtsas längre. Fy vad nervös jag var, sedan ringde Tina(mamman) och då blev jag genast lite lugnare. Jag tror och hoppas att detta kommer bli bra, hoppas, hoppas. :)

Nu är jag färdigpackad och jag ber för att inte ha övervikt. Resväskan väger ca 20 kg och handbagaget 11 enligt vågen här hemma, jädrans om resväskan väger mer än 23 kg på flygplatsen.

Färdig och klar alltså, flyget går 18.40 så ska lämna Hudik om några timmar och före det ska jag ner på stan. Så nu ska jag packa in väskorna i bilen och dra.

See ya.

Hej å hå
Postat: 2010-07-02 / 23:24:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter det förra inlägget så la jag mig på soffan och sov i en och en halv timme, tills Jonas och Fredrik kom och bombarderade mig. Nu är i alla fall minidatorn fixad så jag kan använda den hur jag vill och allt har räddats från min vanliga så nu ska den bara lagas. Yes, snart kanske jag har min egna dator igen.

Resten av kvällen har jag spenderat åt att åka till förrådet och rota igenom en kartong som jag packade i julas inför Usa, kände mig tvungen att ha lite saker ur den nu till London och självklart låg det underst i kartongen. Självklart!
Sedan har jag skjutsat Niklas, jag har försökt packa osv osv.

Packningen går inte bra för mig. Har delat upp vad jag absolut inte ska ha med mig, vad jag absolut ska ha med mig och vad jag kanske ska ha med mig. Längre kommer jag inte.

Hm, nu borde jag städa huset och duscha innan jag åker till mamma och hämtar min tvätt.

Lättskrämd
Postat: 2010-07-02 / 16:12:28 / © sandraaandersson.blogg.se

HAHAHAHAHA, vad jag är lättskrämd. Skulle av någon dum anledning alldeles nyss kolla på trailern till Paranormal Activity 2.. någon dum anledning ja, för jag har inte ens vågat sett första filmen så varför är jag intresserad av trailern till den andra?

Hur som helst, 11 sekunder in så stängde jag av. Ingenting hände, ingenting hände, poff så hände något och jag sket ner mig.. mitt huvud dunkar fortfarande efter rädslan.

Jag är en feglort.

2 Juli 2010
Postat: 2010-07-02 / 16:06:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är så sjukligt trött, har legat på soffan och inte orkat göra ett skit sedan jag kom hem. Lite sömn är inte min grej, absolut inte de där timmarna heller - lägga sig klockan tre och kliva upp mellan sju och åtta. Nja va.

Jag och Nina for till Sundsvall idag då, vandrade runt i lite affärer, var på Ikea och så. Nina handlade på med skor och resväskor(väskorna iofs inte till henne) och jag kom hem med en kofta. En kofta som jag letat länge, yes. Behövs nu innan jag ska flytta.

Ska vila nu tills Jonas kommer och ska fixa med min dator. Han ska rädda allt på min dator så jag äntligen kan lämna in den på lagning och så ska han ta bort sitt förbaskade lösenord på denna dator så jag kan använda den normalt.. eftersom han vägrar säga lösenordet till mig.

Dags för vila, ciao.

Middag och bio
Postat: 2010-07-02 / 08:35:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår kväll gick jag och Emma ut och åt mat på Kina, första gången jag åt där faktiskt.. men sen är inte jag den som äter ute ofta i Hudik heller, det är typ när jag äter pizza. Haha.
Sen hela kvällen umgicks vi med Matilda som jag inte träffat sedan studenten(1 år!!!!) så det var roligt, några timmars pratande där och vi hade kunnat fortsätta i minst lika många till tror jag. Haha. Vi tog la en promenad, satt på möljen ett tag och så.

Vid midnatt gick jag och Emma till bion för att gå på Eclipse. Den var absolut lika bra andra gången jag såg den och det var absolut värt det. Undra om jag ska åka iväg och leta efter boken ikväll, hmm, får se om jag hinner.

Åååh, eftersom det var midnattsbio så slutade den inte förrens efter klockan två i natt och då skulle jag cykla hem. Underbart att cykla hem den tiden, det var tyst och lungt och inte en själ ute.. och det jag gillar med Sverige på sommaren - det blir aldrig mörkt.

Efter fyra-fem timmars sömn så ringde klockan och det var dags att kliva upp igen, snart kommer Nina och hämtar mig och vi drar till Sundsvall över dagen.  :)
Det ska bli roligt, men jag fick lite panik igår på bion... helt plötsligt mitt i filmen så kom jag på att jag måste tvätta innan jag åker och att jag inte hinner idag och mina kläder inte kommer torka isåfall. Panik! Ringde till mamma nu på morgonen och hon ska tvätta ikväll, phu, där löste sig det problemet.

MEN jag ska fortfarnade hinna packa mina väskor, en kartong och städa huset innan i morgon.. det finns för lite tid.

Packa!
Postat: 2010-07-01 / 16:59:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag borde verkligen börja packa, verkligen. Om två dagar flyttar jag, om två dagar är jag liksom påväg. Jag vill inte ens tänka på att börja packa eller att börja sortera.
När jag kom hem från New York hade jag två stora resväskor, en liten resväska(handbagage) och en handväska. Alla fyra var proppfulla och den lilla resväskan vägde alldeles för mycket - tur att dem inte vägde den.

Denna gång ska jag bara ha med mig en av mina stora resväskor så jag måste tänka lite mer på vad jag ska ha med mig, det som är bra är att jag ska flyga med British Airways och då får man ha så tungt handbagage som man vill bara man kan lyfta upp det på hyllan(oftast brukar de va 6-7 kg man får ha) så jag kan trycka ner rätt mycket och tungt i den väskan.
Alla böcker ska lämnas hemma(utom den jag läser så klart), alla filmer ska lämnas(det gör ont) och andra småsaker jag samlade på mig i NY ska också lämnas. Men ändå, jag har alla kläder jag köpte i New York + dem jag hade med mig dit. Jag vill inte ens prova packa, usch.

Det skulle inte förvåna mig om det skulle gå jättelätt när jag väl börjar, om allt får plats och det blir lite plats över. Haha. Det skulle vara typiskt så som jag oroat mig.

Men det återstår att se, den dagen jag börjar. :P

1 Juli 2010
Postat: 2010-07-01 / 15:28:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag ensam igen, Soffan och Johan har åkt på semester så jag får bo ensam till jag åker på lördag. Gillar inte att bo ensam, är livrädd om nätterna.. haha, vilken mes jag är.

Jag klickade alldeles nyss hem biljetter till Eclipse ikväll, mobba mig inte, men jag kände att jag måste se den en gång till innan jag åker. Hihi. Så ikväll är det dags att se den igen, yes. Den är ju AWESOME!

Just nu sitter jag med hårfärg i håret
och vill att den ska bli klar snabbare så att jag kan cykla till affären och handla snart. Finns massvis med mjölk hemma som jag måste dricka innan jag åker och oboyen är slut - jag dricker inte mjölk utan oboy så här måste det inhandlas. ;)

Hörs!

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB