31 Augusti 2010
Postat: 2010-08-31 / 16:06:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår kväll så for jag och Carolina iväg till Epsom för att gå på bio, äntligen fick jag se Inception. Men varför hade ingen berättat för mig att Ellen Page är med i filmen? Seriöst, hon är så irriterande.. jag tänker bara på Juno när jag ser henne och det kan vara den mest irriterande filmen jag sett. Haha. Filmen var bra i alla fall. :)

Jobbat förmiddag idag så har redan slutat, skönt, skönt, skönt. :D

Fullt hus
Postat: 2010-08-30 / 20:14:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag flyttade Matthews kompis in här, inatt kom Johanna så nu är vi 6 vuxna och 2 barn som bor i detta hus. Tilläggas ska att huset inte alls är stort och har fyra sovrum. Haha! Johanna sticker i alla fall i slutet på veckan, men kvar bli vi ändå sju personer varav fem är vuxna.

Galet vad mycket människor vi bor här. :P

30 Augusti 2010
Postat: 2010-08-30 / 18:50:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag var övertygad att jag fått bort all UV-färg från mitt ansikte i natt när jag duschade men när jag klev upp i morse så skrattade Herbing åt mig bara, halva ansiktet var visst fortfarande fullt av färg. Haha! Nu är det i ansiktet borta i alla fall och har bara kvar på armarna.
Och mina converse är rena igen efter skummet, yes.

Idag har vi haft Sam's födelsedagskalas, han älskar tåg så det var på något ställe där dem hade minitåg man fick åka på och så. Jädrans bra måste jag säga, barnen älskade det - och dem vuxna med(i alla fall vi). Vi var där i x antal timmar och kom hem för ett tag sedan.

FOAMPARTY
Postat: 2010-08-30 / 05:46:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll var det dags för utgång i Wimbledon, premiär för både mig och Carro så vi visste inte riktigt vad vi gav oss in på. Först blev det UV partaj och Herbing fick tag på en UV-penna som hon gick bananas med och jag blev offret som hon målade fulast.. jag skulle föreställa en docka. Haha! Jag är glad att jag inte såg mitt eget ansikte kan jag säga.

Sedan gick vi vidare till skumparty!! Fy så kletiga vi blev, huhu, mina skor är alldeles skummiga och blöta - dem ska jag slänga in i tvättmaskinen det första jag gör när jag vaknar.
Vi kommer hem efter fyra och alla envisas med att duscha, så kan det gå.fattar inte att jag visade mig sådär, hahaahah

29 Augusti 2010
Postat: 2010-08-29 / 22:03:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Snart ska vi ut på partaj i Wimbledon, jag hörde att det skulle bli skumparty så det hoppas jag på. Yay! :) Är dock sjukligt trött då jag somnade på eftermiddagen och vaknde för två timmar sedan, vill sova mera.

Och alltså, seriöst. Vad vill spindlar mig? Tidigare så hittade jag en spindel I min plånbok, hur en spindel kommer in i plånboken är en gåta för mig. Och nyss när jag kom hem så hittade jag en stor spindel på min axel. Nu får det vara nog med spindlarna tycker jag, så mycket gillar jag faktiskt inte spindlar. ;)

Dags att göra så klar!

Dagens skratt
Postat: 2010-08-29 / 18:01:07 / © sandraaandersson.blogg.se


JAG DÖÖÖÖR :D

28 Augusti 2010
Postat: 2010-08-28 / 21:18:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Heej alla glada :)

Just nu ligger jag i soffan och degar framför X Factor, det är så otroligt underhållande. I like it. :)

Idag har jag varit och storshoppat på Sainsbury's med Tina och Carolina, vi var där i två timmar - galet! Sen åkte jag och Carolina till Guildford och träffade Isabella och gick runt lite.. jag kom äntligen hem med Mockingjay, dock fanns den bara i pocket men det får duga för jag vill läsa den NU NU NU.

I morgon blir det utgång i Wimbledon, najs. :)

27 Augusti
Postat: 2010-08-27 / 21:54:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var ännu en lång dag! Phu. Men nu är det slut på det långa, började 7 i morse och slutade tekniskt sett klockan 7 nu ikväll, vid 5 lämnde jag dock hemmet och begav mig till Heathrow för att hämta den nya au pairen.. och nu är hon här.

Stackarn fick dock vänta ett tag på mig, han som skulle titta efter pojkarna medans jag for iväg var sen och hennes plan för tidigt. Det gick liksom inte ihop, så jag hade knappt lämnet Effingham när hon ringde och frågade vart jag var, haha, och det är en helvetes trafikdag idag - massa köer och olyckor och så.
Men jag kom fram och vi kom hem. :)

26 Augusti 2010
Postat: 2010-08-26 / 22:06:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har varit en låååååång dag, jag började när jag vaknade i morse och jag slutade för 30 min sedan. Typ en 13 timmars arbetsdag, ta mig i baken. Jag är så trött.

Det är på ett sätt skönt att jobba heldag, man kan planera som man vill och inte stressa och så men mot slutet på dagen är man verkligen slut. Att lägga mig och titta på film med pojkarna kanske inte var det smartaste i mitt tillstånd, haha.

Och alltså, vad är det med mig och brandlarm? Idag var vi på Mercendes Benz World(bilaffär som ni kanske hör, världens finaste och största typ. tycker jag) och larmet gick igång, måste jag vara överallt där det går igång larm? Denna gång var det i alla fall inte jag, men ändå.. lagomt kul att försöka rusa ut ur ett hus och ner för trappor med två panikslagna barn då. Inte spec kul.

Några bilder från idag :)
25 Augusti 2010
Postat: 2010-08-25 / 22:49:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Det regnar i Effingham, är någon förvånad? Suck, så trött på regnet nu.

Idag började jag 3 timmar tidigare för att vi skulle åka och bada med pojkarna, guu så jag haft ångest inför detta. Men när vi väl kom dit så var det faktiskt kul att plaska runt, jag har nog inte varit på ett badhus sedan i högstadiet så jag antar att det var på tiden. :P

I morgon bitti så åker Michaela hem till Sverige igen(i två veckor innan hon flyttar till eget här) så jag får jobba heldag eftersom jag är själv. Jag får mina myspojkar för mig själv :)

Ett misstag?
Postat: 2010-08-25 / 00:16:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll skaffade jag twitter, och jag har redan ångrat mig. Haha! Snacka om att ångra sig snabbt, men jag kommer bli så besatt att det bara skriker om det och uppdatera hela tiden om allt. Gah.

Det kanske var ett misstag att skaffa en.

Teenage Dream
Postat: 2010-08-24 / 13:19:33 / © sandraaandersson.blogg.seAmazing tycker jag!

Yesterday
Postat: 2010-08-24 / 09:36:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur var det nu, jag skulle berätta om igår va? :P

Jobbade 12.30-19.30 som vanligt då, jag tog med mig pojkarna till Polesden Lacey... vilket är typ, hur ska jag förklara det, nationalpark passar kanske inte in. Skitsamma! Det är ett stort område med gröna ytor, gamla hus och tjaffs på typ, det är den bästa förklaringen jag kan komma på. Jag tog en massa bilder så det kan jag vara snäll och dela med mig av sen.

Direkt när jag slutade så åkte jag till Weatherspoon i Guildford och träffade lite folk, vi kom dit vid åtta och det var typ tomt. Någon timme senare var det packat med partystudenter och jag kände mig lagomt underklädd. Jaja, så kan det gå.

Nu ska jag roa mig i fyra timmar tills jag böjrar.

23 Augusti 2010
Postat: 2010-08-24 / 01:09:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Jobbade till halv åtta idag och redan innan jag slutat så var Iréne här för att hämta upp mig, vi drog till Guildford för kvällen. Kom hem för kanske 40 min sedan.

Låter la er veta mer i morgon.
Sovdags, godnatt.

Vampires Suck sucks
Postat: 2010-08-23 / 11:48:14 / © sandraaandersson.blogg.seJag såg Vampires Suck igår,
jag brukar inte gilla såna filmer och jag brukar avstå från att se dem men denna verkade faktiskt lovande från trailern. Men jag måste säga att jag är glad att jag inte betalade för att se den, det enda som gjorde den värd att se var Matt Lanter som spelar Edward - han borde förresten spela Edward på riktigt också, skulle vara tusen gånger bättre. Haha!

Hur som helst, jag rekommenderar er inte att se den på bio, det är inte värt det. Den har ju sina lysande moments, men dem är inte många.

Sommaren '10
Postat: 2010-08-23 / 10:29:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Sommaren är slut och då är det dags för en lista ;)

Gjorde du någo i sommar som du aldrig gjort förr?
Flyttade till London

Dog någon som står dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?

Usa, Sverige, England

Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
Lite mer ledigt kanske

Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
29 Maj – hemfärd från Usa
3 Juli – flytt till London

Största misstaget?
Slösa bort alla mina pengar på onödiga saker

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej

Bästa köpet?
Jag har nog inte köpt något ”bra”

Vad spenderade du mest pengar på?
Film/serier

Gjorde något dig riktigt glad?
Ja

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2010?
Katy Perry – Teenage Dream
Tinie Tempah – Pass Out
B.o.b ft Hayley Williams - Airplanes


Är du gladare eller ledsnare denna sommar jämfört med tidigare somrar?
Gladare

Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på tiden

Vad önskar du att du gjort mindre?
Sova

Hur tillbringade du din midsommarafton?
I stugan med Emma

Blev du kär i sommar?
Nej

Hur många förhållanden?
0

Favoritprogram?
So you think you can dance och Pretty Little Liars

Bästa boken du läste i sommar?
Catching Fire

Största musikaliska upptäckten?
Vet inte

Något du önskade dig och fick?
Flytt utomlands

Något du önskade dig och inte fick?
Öhhhm, ledighet

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Hade inget sommarlov

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Ingenting är perfekt, så ja det finns det alltid

Vad fick dig att må bra?
Allt möjligt

Vem saknade du?
Alla där hemma

De bästa nya människorna du träffade?
Mina vänner här borta

Sommarens besvikelse?
Vädret

Sommarens bästa?
Flytten till London och allt jag gjort här

22 Augusti 2010
Postat: 2010-08-22 / 23:39:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Helgen är slut och ännu en arbetsvecka ligger framför mig, tjoho.
Jag kommer dock vara trött som en häst på fredag, jobbar mån-tis 12.30-19.30, ons ca 10-19.30 och tors-fre 7.00-19.30. Woho. Heldagar torsdag-fredag, känns roligt. Men så får det bli för Michaela åker hem till Sverige på torsdagmorgon och nya au pairen kommer på fredageftermiddag.

Maaha, sommaren börjar ta slut. Det märks på väl på vädret, buhu.


TURIST - JAVISST!

Twitter
Postat: 2010-08-22 / 13:23:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag var nyss påväg att skaffa en twitter, jag fyllde i alla uppgifter och skulle precis skapa kontot när jag tänkte "vad fan håller jag på med?" också stängde jag ner sidan. Haha!

Men jag blir själv förvånad om jag inte har ett twitterkonto snart, är det värt att ha en twitter?

Happy B-day Sister
Postat: 2010-08-22 / 00:28:12 / © sandraaandersson.blogg.seGRATTIS TILL MIN BÄSTA SYSTER SOM FYLLER 25 ÅR IDAG! :)

Turist i London
Postat: 2010-08-21 / 23:27:36 / © sandraaandersson.blogg.se

En dag i London
Postat: 2010-08-21 / 21:03:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag så åkte jag och Isabella in till London för att turista lite. Vi började med att åka till Camden för att kika runt på marknaden, åkte sedan till Notting Hill och yrade runt lite och kollade på marknaden där, myste på en pub ett tag, åkte vidare till Harrods, Picadilly Circus. Tog en sväng förbi Buckingham Palace och Big Ben... tiden bara försvann. Helt plötsligt blev det bråttom att åka hem. Haha!

Kom hem för en stund sedan och sitter nu och har ont i hela kroppen, jag är nästan glad för att jag inte kan gå ut ikväll så ont som jag har. Det värker verkligen.

En bildbomb kommer lite senare.. :)


Turistbild vid Picadilly. Haha, ni ser killen till vänster - en sekund efter att bilden togs så
gick han rakt in i mig. Snacka om att inte ha koll på vart man går, jag stod ju liksom still där och det var inte speciellt trångt runt mig. Haha!

20 Augusti 2010
Postat: 2010-08-20 / 21:30:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Heeeej!

Idag har jag varit ledig och degat hela dagen, bara legat i sängen och tittat på Greek och drömt om Milo Ventimiglia(inte för att han är med i Greek men). Resten av kvällen ska jag tillbringa på samma sätt, jag kan inte ta mig någonstans för Michaela har bilen så blir la hemma.

Alldeles precis bestämde jag och Isabella oss för att dra in till London i morgon, så det blire. Bara strosa runt och så, ska bli så billigt som möjligt. Haha! Jag har fortfarande inte varit till Notting Hill, Camden och så.


sen några dagar tillbaka så pryder detta min bakgrund på datorn, hihi :)

I'm lovin' it!
Postat: 2010-08-19 / 21:29:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag älskar när jag får beröm för min engelska.. jag hade inte förväntat mig att få det här i england, för jag har ju inte precis den brittiska dialekten, jag har snarare någon svensk/amerikansk brytning. Haha! Men nyss vid middagen så berömde Matthews pappa min engelska, yes, en engelsman... eller ja, han har ju bott i Sydafrika i 30 år men ändå - det är ett engelsktalande land.

OCH I MORGON ÄR JAG LEDIG! Det är helt fantastiskt, iofs - om jag jobbat i morgon så hade det inte varit speciellt jobbigt för farföräldrarna är här och ska ta med barnen på Zoo. Men ändå, jag är helt ledig och får sova och dega hela dagen. Sedan jobbar jag lördagkväll iofs, men det är en annan historia.

19 Augusti 2010
Postat: 2010-08-19 / 19:29:35 / © sandraaandersson.blogg.seHemma igen, trött som as
men jag får nog inte vila för farföräldarna är här(och ska vara hela helgen).

När jag kom ner i morse så satt båda pojkarna nere och tittade på tv,
TACK för att dem inte väckte mig idag och lät pojkarna titta på tv istället. Det handlar inte alls om lång tid jag får sova längre egentligen, men det gör så mycket.
Åkte in till Wimbledon idag för att luncha på Nando's med Tina, Johanna och Johannas kompis Emma. Alltid lika trevligt och alltid lika god mat, och man äter alltid för mycket. Haha, men så gott ju.

Jag passade på att stanna i Wimbledon sedan, min plan var att springa runt på varje bank dem hade för att fråga vad som behövs för att skaffa bankkonto osv. Efter två banker gav jag upp då jag insåg att alla banker kommer säga samma sak och jag bänkade mig på Starbucks(och senare en pub) med Johanna och Emma istället. Det var mycket roligare än att springa runt på banker tycker jag, så klart. ;)
Åkte med Tina hem när hon slutade jobbet och nu är jag hemma i min säng.

Men självklart kom jag inte hem tomhänt,
jag hatar när det är rea/nedsattpris på HMV - jag kan inte komma ut tomhänt därifrån. Och idag, ja det var tur att jag typ var pank för så mycket jag ville ha var nedsatt och ville köpa allt. Jag nöjde mig med One Tree Hill säsong 3, nedsatt från 17 pund till 8 - ett kap!

Dagens låt
Postat: 2010-08-18 / 22:49:24 / © sandraaandersson.blogg.seLåten som just nu betat sig fast i mitt huvud och vägrar lämna mig i fred.

Monkey Addy
Postat: 2010-08-18 / 18:14:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Adam är en liten apa, det enda han vill äta är banan. Haha! Seriöst, han kommer och frågar efter banan hela tiden och kan äta hur mycket som helst.. men det är bra, för vi har alltid banan hemma ;)

Han kom just och frågade om en, samtidigt som maten står kvar på spisen. Händer alltid.

18 Augusti 2010
Postat: 2010-08-18 / 16:31:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår trodde jag att det var torsdag, idag var jag inställd på att det var fredag... alltså, hallå!?!

Idag har jag jobbat som vanligt, förvånanade va? ;) Jag tog med mig pojkarna till ett Garden Centre och tittade på fiskarna, det fick mig nästan att vilja skaffa fisk.. fast vad ska man med en fisk till egentligen? Efter en dag skulle jag nog tröttnat att titta på den. :P
Sam har bara velat leka med sin nya "break down-truck" hela dagen, vilket man kan förstå. Födelsedagspresenter är ju roliga. :)

Efter jag slutat hoppade jag in bilen och brummade iväg till Sainsbury's för att inhandla lite mat(precis nu kom jag på att jag slängde kvittot så fick springa ner och ta upp det ur soporna, haha) till kvällens middag. Idag är det min middagsdag, laga mat, laga mat.. det är kul när man kan laga precis vad man vill, men inte när man känner "krav" på sig.


Sainsbury's är mitt nya hem ;)

Happy 4th B-day Sam
Postat: 2010-08-17 / 16:58:25 / © sandraaandersson.blogg.se


Idag är det min lilla pojkes 4års dag :)
Vi åkte in till Wimbledon för att luncha med Tina dagen till ära, och ikväll blir det tårta och presenter. För någon vecka sedan tänkte jag att det inte kommer vara några problem alls att köpa present till honom, men när det kom till kritan så stod det still.. och det slutade med att han ska få ett par Converse.

När jag tänker efter så är det rätt sjukt att jag ska ge någon som är fyra ett par Converse, men Adam har ett par så nu blir det rättvist. Haha. :P

16 Augusti 2010
Postat: 2010-08-16 / 15:14:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad skönt det är att jobba förmiddag igen, det är så otroligt skönt att redan ha jobbat klart för dagen när klockan bara är två. Så sjukt skönt. Även fast Tina väckte mig i morse och jag fick börja tidigare för att Adam vaknat, baaha. Men nu har jag slutat och ska bara ta de lugnt resten av dagen.

Denna jobbvecka kommer bli skön medans nästa kommer bli väldigt påfrestande. Detta är min förmiddagsvecka så jag jobbar 7-14, en dag ska jag ta ledigt så det blir antagligen fredag och sedan jobbar jag lördagkväll.
Men sedan nästa vecka, så kommer jag jobba heldagar. Phu. 7-19.30 kommer göra mig trött, men det kommer även ge mig dubbelt betalt. Najs!

Nuu ska jag dega lite och njuta av tystnaden som är just nu.

15 Augusti 2010
Postat: 2010-08-15 / 22:17:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det slut på friden, familjen är hemma och pojkarna var så trötta när dem kom hem så det var inte speciellt tyst om man säger så.
Jag for och hämtade dem på flygplatsen, gjorde min debut på M25(en motorväg som går runt hela London) och lyckades ta mig fram bra. Men gaaah så mycket bilar det var påväg in på flygplatsen, vadå bilkö liksom.

Det ser ut som jag kommer hem en vecka innan jul i alla fall, Tina ville att vi skulle flyga tillsammans för annars skulle hon bli ensam med barnen. Nu ska jag bara försöka få ihop pengar till biljetten, tjo. Hur länge jag stannar har jag svårt att bestämma mig för - över jul eller nyår? Hm.

Neee, nu ska jag ta det lugnt. Jag börjar klockan sju i morgon, gäsp.

En såndär dag
Postat: 2010-08-15 / 17:06:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är en såndär dag när jag bara vill vara i Sverige och mysa med Fabian, hoppa på Soffan(inte möbeln) och äta mammas mat. Och sen toppa allt med lite marabou och saltlakrits.

Men allt detta får vänta till i jul, bara fem månader kvar. Haha!

Nu är det över
Postat: 2010-08-15 / 12:22:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter en vecka av att vara ensamma så tar det slut idag, ikväll kommer familjen hem så idag ska huset köras igenom en gång till så det är skinande rent när dem kommer hem. Och sen ska jag hämta dem på flygplatsen.

Tjarrå!

Min nya tröja
Postat: 2010-08-14 / 20:59:34 / © sandraaandersson.blogg.seErkänn att den är kung ;)
Hittade dock bara ett exemplar av den i storlek "största ever", men jag köpte den ändå!

En dag i Portsmouth
Postat: 2010-08-14 / 20:07:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Imorse tog jag, Isabella och Iréne bilen och brummade ner till Portsmouth för att turista och shoppa lite. Det är en hamnstad så det hade varit roligt med strålande sol så man hade fått uppleva dens skönhet, men det gick bra med det mulna vädret också. :)

Vi shoppade lite, turistade lite, lunchade på Nando's och shoppade lite mer, sen begav vi oss hemåt igen. En lyckad dag, helt klart. Och jag kom äntligen hem med lite scrapbooking saker, nu gäller det bara att få hit mina foton - som är i Sverige.^^
Kom också hem med ett par promenadskor, världens fränaste tröja och strumpor. Egentligen hade jag inte råd med något, men vad spelar det för roll?

Nu ska jag nog ta och måla lite :)


titta, ja kör på fel sida av väääägenFilmkväll
Postat: 2010-08-14 / 00:45:59 / © sandraaandersson.blogg.seHär sitter nu jag och Isabella och kollar på Ocean's Eleven(NINA - Cloooooooney ser bra ut, haha). Hon ska sova här i natt och i morgon sätter vi oss i bilen och hämtar upp Iréne och sedan brummar vi till Portsmouth. Hihi.

13 Augusti 2010
Postat: 2010-08-13 / 17:13:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag så åkte vi till Kingston med målet att shoppa, jag hade lovat mig själv innan att idag fick jag shoppa allt jag ville ha och behöver för att sedan inte shoppa mer på länge. Men jag kom dit och var inte alls på humör för att shoppa, jag såg en massa snygga kläder men ville varken prova eller köpa dem.
Så när vi åkte hem igen hade jag inte köpt ett endaste plagg, inte provat ett endaste plagg.. bra för plånboken, men tråkigt för garderoben.
Hem kom jag i alla fall med en födelsedagspresent till Sam som fyller år på tisdag, bra gjort.

Nu har vi nyss ätit - jag, Michaela och Angelica, men jag dissar dem för jag är så trött.
Powernap time, eller film kanske.

Kingston
Postat: 2010-08-13 / 11:31:23 / © sandraaandersson.blogg.seNu drar jag till Kingston och slösar pengar, seeee ya.

Älska Ellen DeGeneres
Postat: 2010-08-13 / 11:09:13 / © sandraaandersson.blogg.seIgår var de final av So you think you can dance... äntligen vann en favorit igen.
Men de bästa var nog när Ellen DeGeneres dök upp och dansade ;)

Happy B-day
Postat: 2010-08-13 / 10:04:54 / © sandraaandersson.blogg.seGRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN EMMA!!! :)

I've got a plan
Postat: 2010-08-13 / 00:39:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har en plan..

1, Skaffa ett engelskt bankkonto
2, Skaffa ett gymkort
3, Anmäla mig till Göteborgsvarvet
4, Spara pengar
5, Boka Bungee Jump
6, Boka fallskärmshoppning
7, Spara mer pengar
8, Åka till Paris

Det hänger bara på om jag lyckas öppna ett bankkonto.. annars ser de bra ut ;)
I like my plan.

Och alla som känner mig kommer skratta åt punkt nr 3, det gör jag faktiskt själv när jag tänker på det. Men på nio månader måste jag kunna träna tillräckligt mycket för att ta mig två mil till fots. Eller hur?

POFF
Postat: 2010-08-13 / 00:17:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Det sa bara poff så slog tröttheten till, ska nog lägga mig snart. Funderar på om jag ska ta en "sovmorgon" i morgon eller inte, sova till nio eller kliva upp tidigare för att måla.. svårt val där faktiskt.

Ikväll har Iréne varit här, hon åkte alldeles nyss hem så nu sitter jag ensam här. Vi har tjattrat i timmar, det är vi rätt bra på båda två. Haha. Vi drog en sväng till Sainsbury's också och köpte glass och på vägen hem tog vi en omväg så jag kunde visa henne vart Chelsea tränar(som jag stolt vet vart de ligger^^) och hon fick se lite nya småvägar i Surrey. Hahaha. Intressant.
Vi tog en promenad i mörket också, min mörkrädsla har nog kommit tillbaka.. var fasen skiträdd när vi gick där, speciellt förbi kyrkogården. Engelska kyrkor och kyrkogårdar skrämmer mig även på dagtid. Hä.

Neee, sovdags tror jag.. snart iaf.


miiiiiin gata


såhär livligt är de på effingham high street klockan 10 en torsdagskväll

12 Augusti 2010
Postat: 2010-08-12 / 18:00:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har jag slipat och målat kökspallarna, gaaah, slipa var ju ett rent helvete. Men måla var i alla fall kul, det tog mig några timmar att först slipa och sedan måla dem.. och dem ska målas igen i morgon. :)
Nu är hela jag täckt av "sågspån" och målarfärg, undra om jag kommer få bort det eller inte. Hähä.

Nu ska jag vila lite innan ikväll då jag ska träffa Iréne.
Ciao.

Utslag
Postat: 2010-08-12 / 13:47:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter allt städande denna vecka har jag fått utslag på mina armar av alla medel jag hållit på med, NI KAN INTE ANA HUR MYCKET DET KLIAR! Gaaah, jag blir galen. Kliar nog av mina armar snart.

Idag ska jag avstå från allt medel och sandpappra istället. Woho.

Reading Time
Postat: 2010-08-11 / 23:22:58 / © sandraaandersson.blogg.seNu ska jag läsa Eclipse igen, jag känner att jag är tvungen efter att jag sett filmen. Kom dock in i en "inte läsa" fas efter att jag läst ut Catching Fire, men nu ska jag tvinga in mig själv i en läsa-fas igen. :)

Visste ni förresten att jag är en snöboll?
(Johan kommer vara såååå nöjd att jag nämner detta)

Dagens kärlek
Postat: 2010-08-11 / 19:33:39 / © sandraaandersson.blogg.seIan Harding, han som gör Pretty Little Liars värt att se på... eller näe, det är så bra så jag skulle se det ändå. Bara en vecka till nästa avsnitt nu. ;)

Och bilden ger honom inte rättvisa, men testa själv att googla bilder på han.. existerar knappt nå. :O

11 Augusti 2010
Postat: 2010-08-11 / 18:36:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, klockan tolv började jag jobba och höll på i två timmar innan jag fick nog och drog till Sainsbury's för att handla lite tjoffs till mitt rum. Jobbade sådär en timme till när jag kom hem, jag drog nitlotten och gjorde ren komposttunnan - gaaah, de stank.

Nu satte jag precis igång ett avsnitt av Morden i Midsomer som jag såg vi hade inspelat på tv:n, hoppas det är ett avsnitt jag inte sett förut.

Aquaphor
Postat: 2010-08-11 / 16:35:37 / © sandraaandersson.blogg.seDetta smörjde jag in mitt värdbarn i Usa med så gott som varje dag, innan jag åkte hem så köpte jag en egen tub och en vecka som denna är den min bästa vän.

I <3 Aquaphor

Dagens video
Postat: 2010-08-10 / 18:53:50 / © sandraaandersson.blogg.se

10 Augusti 2010
Postat: 2010-08-10 / 16:27:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Heeeej

Idag regnar det, det har säkert regnat hela natten också, det har regnat konstant sedan jag vaknade. Blääähä. Typiskt, jag som ville ta en promenad - men det tänker jag inte göra i detta väder, istället sitter jag vid datorn och försöker se på Teen Choice Awards som jag är för gammal för egentligen. Hihi. Ljög till och med om min ålder för att få rösta i år, ha.

Hittills idag har jag städat igen, skrubbat och städat i sådär 5 timmar. Det är kul, inte. Jag tycker huset är rent nu, men tydligen inte för jag har fortfarande 20 timmar kvar att städa. Lycka till att städa så många timmar i ett och samma hus på en vecka, nja va.

KAN DET INTE SLUTA REGNA?

Lyckorus
Postat: 2010-08-09 / 21:16:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Helt plötsligt så fick jag bara ett stort lyckorus genom kroppen, det hade kunnat bli så bra. Nu kommer det inte bli så, men bara tanken av vad det hade kunnat bli gör mig glad. Knepigt det där.
Jag hade varit ungefär gladast, eller nå.
Efter förra inlägget så stack jag ändå ner i köket och jobbade i 30 min till, sen började jag må konstigt så begav mig till sängen i ryggläge. Här ska jag stanna tills i morgon och hoppas att jag är pigg och kry och kan skrubba golv. Haha!

9 Augusti 2010
Postat: 2010-08-09 / 18:11:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har jag städat typ 9-15.30, konstant, med en liten paus för lunch. Seriöst, så mycket som jag städat idag har jag nog aldrig städat förrut, haha! Hur lång tid lekrummet tog vill ni inte veta, bara bokhyllan tog oss nästan tre timmar tror jag. Galet.

När vi städat klart så hoppade vi in i bilen och for till Cobham, jag stack till Sainsbury's för att handla och Michaela till banken.
Förresten så var det ett fotbollslag som sprang runt inne på Sainsbury's och störde min shopping, jag kände mig tvungen att ta reda på vad det var för folk så jag läste på deras tröjor och googlade nu när jag kom hem. Hähä! Det var amerikaner som var här för att träna på Chelseas fotbollsklubb(som ligger alldeles här, I can show you when you come and visit meeee ;) haha) och så, tänk så mycket man kan få reda på genom google.

Nu beter sig min mage konstigt, vila.

Dagens låt
Postat: 2010-08-08 / 19:44:28 / © sandraaandersson.blogg.se


B.o.B ft Hayley Williams - Airplanes

En promenad och lite städning senare
Postat: 2010-08-08 / 19:28:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Så fort jag gick ut genom dörren så försvann solen, så klart, jag som hade klätt mig så att jag skulle få en så bra bränna som möjligt. Men men. Det var varmt i alla fall och solen tittade faktiskt fram lite då och då, kändes verkligen att jag var i England när jag var ute och gick - det var skog och så stora öppna fält med får på. :)

När jag kom hem så bestämde jag mig för att
jobba lite och började städa pojkarnas rum, jag hittade x antal spindlar och 2½ timme senare var jag klar. Ett rum avklarat nu i alla fall, skönt.
8 Augusti 2010
Postat: 2010-08-08 / 14:54:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är söndag och det är strålande väder, hitills har jag spenderat dagen framför OC men nu tog sista avsnittet på tredje säsongen slut så nu ska jag bege mig ut i solen. Dags för en promenad!

Sedan ska jag nog se till att jobba lite, om jag orkar vill säga.

Soooova
Postat: 2010-08-07 / 21:04:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll skulle jag egentligen med Iréne på födelsedagsfest för Kate, men jag var så trött så jag skippade det. Tänkte istället tillbringa hela kvällen framför Heroes och vila.. tänkte jag, istället somna jag och vaknade nyss. Gaah, nu är jag ännu tröttare.

Bli.Pigg.Nu

Dagens kärlek
Postat: 2010-08-07 / 18:25:51 / © sandraaandersson.blogg.seSitter och tittar på Heroes och drömmer om Milo Ventimiglia... yummy.

7 Augusti 2010
Postat: 2010-08-07 / 15:08:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Hej hopp!

Idag skulle Michaela åka på jobbintervju och lägenhetsvisnings så jag passade på att åka med in till Wimbledon, hade planerat att bara gå runt och kolla läget liksom. Så gick jag in på HM och provade kläder och poff så ville jag ha allting, dock fick jag lägga tillbaka hälften för det hade jag inte råd med. 31 pund fattigare blev man där, tack och bock.

Sedan hämtade hon upp mig och jag följde med henne för att kika på lägenheten, den var super! Där skulle jag kunna tänka mig att bo faktiskt, ett fint område, fin lägenhet osv osv. Mhm mjaaa, kanske ska leta mig något sånt där jag med när jag är klar här i Effingham.

Nu är vi hemma, ska snart "jobba" lite. Får ju välja våra egna timmar nu när familjen är i Sverige.

Ciao.

50 min fritt
Postat: 2010-08-06 / 22:12:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Det fantastiska med mitt kontantkort är att även fast jag inte har några pengar alls på det så kan jag ringa gratis till Sverige och tjattra med min syster, allt bara för att jag har 50 min fria samtal när jag fyller på med 10 pund(fyller jag på med mer så får jag så klart fler fria min).

Detta ska jag iofs snart ändra, känner att jag har större behov av gratis sms än gratis samtal till Sverige. Ska jag ringa hem kan jag använda Skype.

Jaja, de var bra just ikväll när jag inte hade pengar på mobilen.

OC night
Postat: 2010-08-06 / 20:27:25 / © sandraaandersson.blogg.se
Fredagkväll och jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte få tag med någon så jag tar ensamheten i huset till vara och sätter mig nere vid tv:n och kollar på lite OC. Jackpot.
Billigt och bra!

Bilderna skyller vi på tillfälligt hjärnsläpp och uttråkning.

Dagens bild
Postat: 2010-08-06 / 17:35:22 / © sandraaandersson.blogg.seJag är sugen på att gå på en landskamp igen, här är jag på min första.
6 Juni 2007 Sverige - Island 5-0

6 Augusti 2010
Postat: 2010-08-06 / 16:19:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Heeeej, nu är det familjefritt i en vecka.

För en stund sedan så åkte familjen till flygplatsen så nu blir det tyst och lugnt i en vecka, jag och Michaela kan stöka runt hur mycket vi vill. Haha. Men nee, vi ska tillbringa veckan åt att städa hela huset. Tjo.

Idag jobbade jag 9-15 eftersom dem skulle åka bort, skulle kännas onödigt att börja 12.30 och sedan sluta typ 2 timmar senare så jag började 9 istället också åkte vi med pojkarna till Crazy Tot's som är ett soft play ställe. Jag var helt slut när vi två timmar senare lämnade stället, det är inte precis byggt för vuxna så där kröp/sprang jag runt med pojkarna och var galen.

Nu ska jag njuta av tystnaden, ciao.

Design
Postat: 2010-08-05 / 23:31:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill ha en ny design på bloggen!

1. Jag är trött på den jag har nu.
2. Denna stämmer inte överens med verkligheten, bor inte i NY längre.
3. Vill ha något helt annat, men ändå inte. Gillar upplägget, men vill ha en helt annan sorts header.
4. Är helt enkelt trött på den jag har nu.

5 Augusti 2010
Postat: 2010-08-05 / 20:53:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns konstigt på något vis att det är 5 Augusti, jag får inte riktigt ihop det.

Idag när Tina kom hem så hade hon papper med sig till mig från något läkarställe, gaah, jag ska alltså försöka fylla i dessa så att jag kan registrera mig där utifall jag blir sjuk eller något. Baaha, vill inte. Sen när blir jag sjuk liksom? ;) Haha.

Slutade nyss så nu ska jag tillbringa resten av kvällen i sängen framför Heroes. Tänk om man bott i centrala London, då hade man kunnat vara ute och göra saker varje kväll - det enda man kan göra här är att gå på en pub, allt annat är stängt.
Iofs så är jag rätt trött om kvällarna så detta passar mig ganska bra ändå.


Malta 2007

Gratisbio
Postat: 2010-08-05 / 12:09:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Vill du ha gratis presentkort eller biobiljetter?
Ni har säkert hört om flera sidor där man kan få gratis saker, jag har testat de flesta och en som verkligen fungerar är GratisBio. Du samlar snabbt ihop de poängen du behöver, utan krångel.

Det är lätt att samla ihop poängen, du behöver bara besöka olika hemsidor, delta i tävlingar, testa gratis saker, värva medlemmar och blogga.
Du väljer själv vad du vill göra, att värva medlemmar(200 poäng) och blogga är två lätta sätt att få poäng och det är även två av de sätt där du kan få mest poäng. Genom ett blogginlägg kan du få 5-1000 poäng och samtidigt är du med och tävlar om ett presentkort på Nelly.com.Vad kan du då växla in poängen mot?
200 poäng - En menybiljett på bio eller valfritt presentkort(50 kr)
400 poäng - En biobiljett eller presentkort hos Nelly(100 kr)
1000 poäng - Presentkort hos Nelly(300 kr)
1500 poäng - Presentkort hos Nelly(500 kr)

Bli medlem du också, det skadar ju inte att ge det en chans? Blir du medlem genom mig får du dessutom 75 startpoäng, visst låter det toppen? :)

Till oändligheten och vidare
Postat: 2010-08-05 / 00:24:23 / © sandraaandersson.blogg.seJag vill för mycket i livet, eller kan men vilja för mycket?
Teoretiskt sett så går ju det mesta, man kan lyckas med det mesta och nå sina mål. Man kan bli president, austronaut, åka u-båt eller bli miljardär. Allt beror väl på vad det är man vill och vilka mål man har.

Det finns en sak som kan stå en i vägen - tid. Jag vill för mycket för att tiden ska räcka till.

Sådär nattliga tankar bara.

4 Augusti 2010
Postat: 2010-08-04 / 23:11:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag älskar att köra bil, det är något av de bästa som finns. Man kanske borde satsa på att bli rallyförare eller något sådant, fart gillar jag ju så det kanske skulle passa mig. Fast nja, jag gillar mest att bara åka omkring planlöst.

Idag jobbade jag 12.30-20.00 typ. Jag lyckades på något sätt fördriva alla timmarna hemma på något sätt utan problem, helt otroligt. Haha! Men pojkarna var glada idag och lekte utan problem, och jag hade ingen lust att åka någonstans i dagens tråkiga väder.

I morgon jobbar jag eftermiddag, på fredag lite halvt förmiddag/eftermiddag och sen blir vi familjefria i en vecka.

Dagens vill se
Postat: 2010-08-04 / 11:37:40 / © sandraaandersson.blogg.seVärldspremiär: 20 Aug
UK premiär: 1 Sep
Hittade dock inget datum för Sverige.

Ett hopp mot..
Postat: 2010-08-04 / 00:01:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skulle precis boka en tid för att hoppa bungee jump om några veckor, när jag gjort klart typ hela bokningen så kom jag på att man nog måste betala när man bokar och jag har ju inget engelskt bankkonto. Detta sög ju.

Får hoppas att detta kan fixas på något sätt i veckan för både bungee jump och fallskärm ska bokas, har hittat bra ställen till rimliga priser nu. Najs!

Jag har alltid velat göra dessa två saker och för någon vecka sedan tog jag upp det med mina vänner, en av dem är på att hoppa bungee med mig och tre är på att hoppa fallskärm.
Nu ska vi ta tummen ur röven och boka! ;)


3 Augusti 2010
Postat: 2010-08-03 / 21:25:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det en månad sedan jag satte mig på planet hit, tiden har gått så snabbt. Känns faktiskt som det var alldeles nyss.

Jobbade eftermiddag idag igen, så klart. Började med att åka till Sainsbury's för att handla till dagens middag, tror ni dem hade det jag letade efter? Nepp, klart dem inte hade så jag fick tänka om i panik och det slutade med att jag gjorde pasta med pesto och kyckling. Yum.
Tog ju så klart hand om pojkarna också, haha, åkte till biblioteket i East Horsley en sväng baah.

Nu är jag trött, men det ändras nog efter jag duschat.

Turkiet '09
Postat: 2010-08-03 / 12:14:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Fick en plötslig längtan tillbaka till Turkiet, take me back.
Nu tack ;)

Kan inte sluta skratta
Postat: 2010-08-03 / 00:27:30 / © sandraaandersson.blogg.se- Jag heter Ash, du vet som han i Pokémon
*börjar sjunga på introt*

HAHA!
Kanske borde nämna att människan var 22 år också, kan.inte.sluta.skratta.

2 Augusti 2010
Postat: 2010-08-03 / 00:12:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Poff, så var ännu en dag slut. Haha :)

Jobbade 12.30-19.30 idag, tog med barnen till en lekpark i East Horsley och där hade vi picknick och så. Nice. Direkt när jag slutade så bytte jag om och åkte iväg, hämtade Iréne och for till Guildford där vi träffade Kate och hennes vänner på en pub.
Var där i någon timme innan vi får hem igen.

Det är så skönt att jag känner mig bekväm med vänstertrafiken nu, inne i Guildford är det flerfiligt på flera ställen och så och allt sånt. Kändes inte som nå problem att köra i det, det jobbigaste är att parkera. :P Haha.

Svar
Postat: 2010-08-02 / 11:09:56 / © sandraaandersson.blogg.se

hej Sandra har suttit och kollat lite bloggar då min dotter åker den 4 sept till london ett år som aupair,du kanske kan hjälpa mig ,med några frågor!räcker det att ha med försäkringskassans gröna eu kort? och fråga två ska hon ta med sin mobil skaffa annat nummer eller just nu har hon tel med comviq kontant kort!hoppas du kan hjälpa mig ha ett underbart år!mvh åsa

Eftersom du inte lämnade någon mejl eller något så svarar jag här.
Det enda jag har med mig hemifrån är Försäkringskassans EU kort, då har man rätt till samma läkarvård som alla andra som bor här.
Jag tog med mig min mobiltelefon och fick ett nr av familjen, om hon inte får ett nr av familjen så är det väldigt lätt att skaffa ett. Jag har O2, de sim-korten kan man få gratis och kan välja bland olika sorter.. jag har just nu att man får gratissamtal utomlands när man fyller på, tex när jag fyller på med 10 pund så får jag 50 gratisminuter så jag kan ringa hem till Sverige. Jag skulle rekommendera att hon kollar upp vad som passar henne bäst.

Tejpa igen munnen
Postat: 2010-08-01 / 23:04:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tittade nyss på en video från i vintras/våras och insåg att jag har den mest irriterande rösten på jorden, jag borde helt enkelt vara tyst för ingen förtjänar att lida och lyssna på min röst.

Va bara de jag ville säga, hej.

Pretty Little Liars
Postat: 2010-08-01 / 18:45:06 / © sandraaandersson.blogg.seJag har hittat en ny dunderbra serie att följa, Pretty Little Liars heter den. Har sett fem avsnitt av den idag, haha, fastnar jag vid något så gör jag verkligen det.

Rekommenderas.

1 Augusti 2010
Postat: 2010-08-01 / 14:30:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Min trötthet går inte att beskriva, jag förstår inte vart den kommer ifrån. Herregud. Så dagen tänker jag spendera i sängen med datorn, vila, vila.. kanske borde slumra till en stund nu. Hmm.

Och att det är Augusti förstår jag faktiskt inte, såhär säger jag varje månad. Haha, men Augusti innebär att sommaren är slut och det är katastrof för den har knappt börjat. :P

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB