Jag älskar livet!
Postat: 2009-05-30 / 17:41:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag älskar Turkiet, jag älskar Side, jag älskar hotellet. Det enda jag inte älskar är här alla turkiska(och icke turkiska) inkastare till restauranger och affärer, men förutom det så är allt underbart. Idag har vi varit här i en vecka och om en vecka ska vi åka hem, ångesten börjar smyga sig på mig redan nu.

Har solat varje dag, vi har flygit parasailing, ätit god mat, tittat på hotellets shower. Gaah, jag kan leva så här riktigt länge. Idag träffade vi Louise, en svensk tjej som jobbar på en bar här, vi bestämde oss redan för några månader sedan när vi båda var i Sverige att vi skulle träffas när vi var här, hon jobbade på detta hotell för två år sedan så hon kan ju liksom området och så.

Ikväll kommer Malin och Johan så vi blir 8 st här. 6 st på detta hotell och så två på ett annat, tänk att först var det bara jag och Nina som skulle åka, några veckor senare bokade Soffan och Jennie, för någon vecka sedan bokade Malin och Johan och strax efter det så bokade Hannah och Sofia också.

ps. nina har kärat ner sig i en kille som jobbar på hotellet, världens sötaste turk skulle jag säga, de passar bra ihop. tänk, snart får de små turkbarn och bor i stamnäs och ba lever.


Tänkte slänga in bilder men nu ska tydligen datorn vidare.

HARE, livet leker

Det ljuva livet i turkiet
Postat: 2009-05-25 / 15:18:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tänkte att det kanske var dags att uppdatera lite. Sitter just nu på Soffans och Jennies balkong i solen och njuter efter andra dagen på stranden, vädret är underbart och värmen är ljuvlig.

Låg fem timmar på stranden igår och lika många timmar idag, kan man vara något annat än nöjd? Näe, jag skulle inte tro det då va. Hotellet är underbart, finare och större än jag hade förväntat mig.. dock har vi ännu inte testat någon av poolerna eller kikat in någon av hotellets alla aktiviteter(vilket är väldigt många). Frukostbuffén är nice, det finns allt möjligt.

Soffan och Jennie hade bokat bord till igår när vi skulle ut och äta, efter maten kom de in med en tårta där det stod "Sandra Nina Welcome". Haha.

Näe, nu ska jag vandra mig upp till mitt och Ninas rum och duscha.
Tur som det är har vi hamnat i samma hus som de andra, men på andra våningar, vi bor på fjärde och de bor på andra.

Ha det bra där hemma!


en del av utsikten från vår balkong


tårtan som vi fick, alldeles för stor för fyra personer

Nu är det dags!
Postat: 2009-05-23 / 11:03:53 / © sandraaandersson.blogg.se

I ett halvår har vi längtat - nu är dagen äntligen här. 23 Maj och vi ska åka till Turkiet, två veckor av vila, god mat, sol och bad. Det ska bli fantastiskt.
Resväskan är färdigpackad, handbagaget har jag inte ens börjat med eftersom jag fortfarande inte bestämt vilken väska jag ska ha. Vilka problem jag har.

Om ett tag kommer Nina och pappa, sen åker vi ner och kollar på karnevalen och så direkt iväg till Arlanda. Klockan 6 går planet, jag lovar att ni får höra av er innan ;)

Nu har jag någonting att göra i sommar
Postat: 2009-05-22 / 21:21:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår började nya säsongen av mitt favoritprogram, So you think you can dance så klart! För en stund sedan såg jag på avsnittet och nu är jag glad för att jag har någonting att följa hela sommaren, yes. I love it.

Tittar på Talang nu, vet faktiskt inte vilka jag vill att ska gå vidare till finalen. Har ingen favorit sådär. De där gubbarna var ju rätt så roliga i alla fall, och sen gillar jag gorillan och han dansaren.. ja, ser ni vilket problem jag har. Ingen favorit, alla ligger på samma nivå. Typ.

Efter Talang ska jag nog börja vara duktig, kan vara dags att plocka fram lite saker och börja packa.. jag orkar fortfarande inte, jag kommer göra det i morgon för då har jag inget val.

Funny little world
Postat: 2009-05-22 / 12:20:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag orkar inte packa, jag orkar inte ens tänka på att börja packa. Och nej, det är inte så att jag är lat för att det är fysiskt jobbigt, det sitter mest i huvudet liksom..  men hallå, det är ju ett helt dygn innan vi ska åka så det är knappast bråttom.

Idag ska till banken och sätta in pengar, träna, tvätta, träffa Emma och sen borde jag väl kanske börja packa, om jag känner för det.
Nja, kanske dags att börja med dagens sysslor nu så jag inte behöver stressa..


jag har blivit lite smått besatt, lite smått baah

Om två dagar, då ni!
Postat: 2009-05-21 / 22:44:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har städat lite till, jag har skrivit två rader på mitt personliga brev och jag har fått mina shorts lagade, mycket mer än så har jag inte fått gjort sedan sist.
Nu står jag och tvekar mellan tre saker; packa lite, se en film eller nöta älskling. Det personliga brevet går fet bort, så svårt.

Sitter och pratar med syster på msn just nu, de sitter i värmen och dricker drinkar på balkongen. De har ätit på den italienska restaurangen på hotellet och utnyttjat happy hour i baren, det låter soft, allt låter så soft. Eller ja, allt utom vädret för det har varit molnigt hela dagen tydligen..
Jag är avundsjuk ändå, bara det att få komma bort och skämma bort sig själv med att äta ute, göra ingenting och bara vara.. det är nice.


Jag och syster sist vi var utomlands tillsammans - Thailand 2004

Jag har bestämt mig, jag nöter lite lover och sedan ser jag en film.
Sedan sovdags!
I morgon har jag massor att göra :D

Jag laddar..
Postat: 2009-05-21 / 16:28:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har jag:
  • sovit länge
  • tittat på finalen av American Idol - vem trodde att Kris skulle vinna? Inte jag, men han är grym iaf.
  • varit och handlat inför Turkiet
  • hämtat saker hos mormor till Turkiet och fått resepengar(alltid nice)
  • hjälpt Jonas att flytta lite
  • städat - i högklackat(!), jag måste gå in de innan balen ju
  • börjat plocka fram saker inför packning
Nu borde jag fortsätta städa lite, förbereda packningen lite mer och skriva mitt personliga brev. Nu när jag har tid så borde jag göra allt det där, men jag orkar inte. Jag är sjukt trött och less.
Just ja, nu medans jag kommer ihåg det ska jag vara duktig och mejla om viktiga saker, sedan ska jag nöta min lover lite och bara ta det lugnt.

Well, ha en bra dag.
Ciao


Jaszon Mraz uppträdde på finalen igår tillsammans med Top 13, niiice!
Kass kvalité, men det var de enda som fanns.

It is what you think about!
Postat: 2009-05-20 / 21:10:50 / © sandraaandersson.blogg.se

It isn't what you have,
or who you are
or where you are
or what you are doing
that makes you happy or unhappy.
It is what you think about!

Det är inte så konstigt att jag är världens mest negativa människa med aggressionsproblem, det är inte så konstigt att de flesta ser mig som sur och negativ när det är vad man tänker på som gör om man är glad eller inte(tänkte skriva oglad, hö). Jag kanske borde komma på bättre tankar?

Forever strong
Postat: 2009-05-20 / 20:49:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag älskar amerikanska sport filmer, kan vara för att jag är en sportnörd. Eller alltså, jag gillar att kolla på sport, inte utöva sport. Haha.

"En talangfull rugbyspelare måste spela mot det lag som hans far är tränare för i det nationella mästerskapet."

Eftersom jag gillar sportfilmer så är det inte så konstigt att jag gillar den, en film för mig, helt klart! Och det är ju snyggingar med, haha att jag aldrig kan låta bli att nämna det. Sean Faris(Never back down) och Penn Badgley(Gossip Girl) är med, hihi.

Betyg: 4/5

Vad har hänt?
Postat: 2009-05-20 / 16:59:56 / © sandraaandersson.blogg.se

På något knasigt sätt så har min visningsbild och bloglovin"knapp" försvunnit på sidan av bloggen, eftersom jag inte vet varför de har försvunnit så kan jag ju inte få tillbaka de. Irriterande! Så nå måste jag sätta mig och göra om hela designen, suck.Jag längtar mer och mer för var sekund, tre dagar kvar till Turkiet!

Gammeldags är göttilötti
Postat: 2009-05-20 / 13:41:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det över - gymnasietiden alltså. Idag hade jag min sista lektion, jag lämnade tillbaka de sista böckerna, pratade om de sista betygen och tömde mitt skåp. Det är skönt men ändå känns det tomt.
Efter skolan for jag och Nina till dagis en snabbis, jag skulle få till de där med korten någon gång.. blev väl inte det bästa men de får duga, huvudsaken är ju att det är något kort.

Sen var det dags för det vi planerat i veckor, haha. Klasstjejerna for till Skutan för att äta glass eller ja, det man ville om man inte ville ha glass. Sista gången vi umgicks som klasstjejer, efter tre år så är det lite konstigt.. och efter 13 år med Helena, det är ju ännu konstigare.
Nu sitter jag här med världens glassmage, uppsvullen och "tom". Kanske är dags att acceptera att jag nog är laktosintolerant?


gammeldags är gööött!

Resten av dagen ska jag försöka njuta av, har egentligen tusen saker jag borde göra men de får vänta till i morgon. Nu ska jag bara försöka njuta av livet..

Det är någonting speciellt med idag
Postat: 2009-05-20 / 07:49:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det min sista skoldag, nu är den här efter 13 år. Det är mycket jag ska hinna med och komma ihåg på kort tid, jag måste lämna in alla böcker jag ännu inte lämnat in, jag måste tömma skåpet, jag måste skriva ut papper osv. Shit, idag är det sista dagen jag har lektion med mina klasskompisar.
Samtidigt som det är tråkigt så ska vi ändå fira det, vi klasstjejer ska gå till Skutan och äta glass och umgås. Nice!

Soffan skickade sms för ungefär två timmar sedan och sa att det snart var dags att kliva på planet och att det var skönt att komma till värmen, jag blev lite avundsjuk när jag läste det. Fast när jag i slutet läste "Ses om några dagar" så lugnade jag mig, jag ska ju faktiskt dit på lördag.

mina klassisar!

Boda Borg
Postat: 2009-05-19 / 23:30:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag for vi till Boda Borg med klassen, varför gjorde vi inte detta tidigare? Det var i ettan vi behövde göra samarbetsövningar och lära känna varandra, inte nu när vi ska ta studenten. Jag var i alla fall i samma lag som Christine, Leo och Jakob och ja, det gick väl hyffsat för oss. Stolt är vi i alla fall för att vi klarade Ship, grabben som jobbade där verkade lite överaskad då vi kom och sa att det var den enda vi klarat just nu.. haha. Efter det klarade vi faktiskt några banor till.

Ja, vad har dagen mer bjudit på? Jag har sett säsongsfinalerna av One Tree Hill och Gossip Girl. Besviken på One tree hill men Gossip var bra, det är alltid bra. Haha.

Vet ni vad jag precis gjorde? Jag skickade in min sista gymnasieuppgift någonsin, fattar ni att jag nu inte har något mer skolarbete att göra i gymnasiet? Det är ofattbart. Det enda jag har kvar att göra är att lämna tillbaka böcker ungefär, det är så nice. Tänk att jag bara har en lektion i morgon och sen behöver jag inte komma till skolan förns 12 Juni då vi tar studenten!

Nej, nu ska jag umgås med karln.
Godnatt

<3
Postat: 2009-05-19 / 17:46:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag måste börja sluta smälta i vissa stunder, liksom när ska smältandet upphöra?

Knas egentligen att säga börja sluta, men om man ska börja sluta göra någonting så borde det bli så, heller hur? Jag vet att det är fel, men jag vill att det ska vara rätt..

Jag måste börja sluta i alla fall, helst redan nu.

Steget ut i vuxenlivet
Postat: 2009-05-18 / 23:27:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag och Nina pratade idag om vart vi såg folk om fem år, enligt henne kommer jag bo i Norge med min amerikanska pojkvän om fem år. Ja, det hade ju inte jag gissat på i alla fall och vad ska jag jobba med där? Fiskrensning?

Det slog mig än en gång hur snabbt tiden går.
Vi har nu gått i skolan i 13 år, 13 år av mitt 19 åriga liv har jag tillbringat på någon sorts skola. För tre år sedan hade jag ingen aning om vilka Malin, Carro, Nina och Mikaela var, sedan dess har jag tillbringat nästan hela min gymnasietid tillsammans med dem. Nu slutar strax gymnasiet, vi går alla åt olika håll.. eller ja, vissa bor ju kvar i Hudiksvall men man utvecklas ju ändå olika i och med att man slutar skolan och blir vuxen(hallå? jag, vuxen?).

Man kan nästan säga att bara över en dag, eller i alla fall väldigt kort tid så kommer vi alla förändras.. gymnasiet är en tid för förändring men att ta steget ut ur gymnasiet är en ännu större förändring. Nu ska vi lära oss allt det som våra föräldrar skött åt oss i alla år, vi ska själva bestämma vilken hemförsäkring vi ska ha, vilket elbolag som passar oss bäst och lista ut vilket tvättmedel som är mest prisvärt.

Det närmsta året kommer vi alla förändras en hel del, åt helt olika håll. Vi har alla olika mål i livet, vissa har målet att bli framgångsrik med ett bra betalt jobb, vissa vill bara jobba med det de brinner för, vissa vill skaffa familj. Alla är vi olika.

Jag kan inte låta bli att fundera vart vi alla är om fem år. Vart alla mina vänner står om fem år, vart mina syskon står om fem år, vart mina klasskompisar står om fem år.
Kommer Mikaela att vara den vi tror att hon är om fem år? Kommer Malin vara den vi tror att hon är om fem år? Kommer jag vara den Nina tror att jag är om fem år(förmodligen inte, jag kan inte tänka mig att bo i norge med min amerikanske pojkvän, snarare tvärtom då.. att bo i usa med min norske pojkvän)?

En sak är i alla fall klar
, innan jag bestämmer mig för vad jag vill utbilda mig med och jobba med för resten av livet så vill jag uppleva saker. Jag vill se världen, åka ut på äventyr, söka utmaningar.. mitt första äventyr börjar i höst och det blir att packa min resväska och bege mig till andra sidan Atlanten och följa en dröm jag haft, vad som händer sen återstår att se.


Studentfotografering
Postat: 2009-05-18 / 15:06:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag hade vi studentfotografering på skolan, ett steg närmare studenten och det är verkligen inte långt kvar nu. Efter fotograferingen med klassen så var vi tjejer i studion och fotade lite egna bilder. :)


suuuck, ingen av de enskilda blev förståss bratjejerna :)

12 Juni då smäller det :)

Jag har tråkigt på Norges nationaldag.. eller ja, kväll
Postat: 2009-05-17 / 22:46:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är söndagkväll, jag har tråkigt, vill inte sova och i morgon börjar min sista skolvecka i gymnasiet.. och det firar vi med en jobbig lista som ingen orkar läsa ;)

Visste du att jag:

( ) Är kär i någon
(x) Sagt nej till sex
(x) Cyklat utan händer
(x) Tycker att sommaren borde komma nu (it's almost here)
(x) Hatat kärlek
( ) Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
(/) Älskar att gunga
( ) Gillar någon så att det gör ont
( ) Är höjdrädd
(x) Gjort mig själv illa
( ) Är homosexuell
( ) Kysst mig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Förlorat någon jag älskade
(x) Bakat sockerkaka
(x) Velat dö
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
(x) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Är kåt
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
( ) Varit otrogen
(/) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(x) Tror på det övernaturliga
( ) Har hatat mina föräldrar
( ) Ätit jättemycket och sedan spytt
(x) Har hatat min kropp och mitt utseende
(/) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
(x) Skrikit mig hes av panik
( ) Blivit strypt
( ) Har sett någon dö
(x) Har skakat av nervositet
(x) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
( ) Hatat hela världen
( ) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om.
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
( ) Drömmer ofta mardrömmar
(x) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
( ) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
(x) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Varit nära döden
(x) Hållit i en orm
(x) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
( ) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(/) Älskar regn (sommarregn är nice)
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) Har en studsmatta hemma
(/) Kysser med öppna ögon
( ) Gillar att städa
(x) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
( ) Kan över tre språk
( ) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
(x) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död
( ) Har aldrig druckit öl
( ) Har en fobi aggresiva människor som kommer nära
( ) Trivs med min kropp
(x) Har ätit kattmat
(/) Är dålig på att säga nej
(x) Har någon gång känt dödslängtan
( ) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
( ) Har förlorat en nära vän
( ) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta alvedon, koffeintabletter, panodil, ipren.
( ) Skriver dikter eller andra texter
(x) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
( ) Har/haft tandställning
(x) Faller nästan alltid för fel personer
(/) Tycker om Britneys musik fast än du aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(/) Gillar muskler
(x) Hatar mjölk
( ) Har haft tungan i någons öra
(x) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(x) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(/) Har snusat/snusar (testat dårå)
(x) Har rökt/röker
(x) Verkligen hatar att gå till tandläkaren (my biggest fear)
( ) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) Har dansat på scen
(x) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(x) Har syskon

också bjur jag på denna bara för att de nästan är två år sedan..

Studentfotografering
Postat: 2009-05-17 / 21:55:29 / © sandraaandersson.blogg.se

I morgon har vi studentfotografering, ja det är ett steg närmare studenten men jag vill inte ha fotograferingen. Jag ser ut som en idiot i mina studentkläder, bläää. Och så ser jag plattfotad ut med, suck.

Aja, det får bli som det blir.

Prison Break slut för alltid
Postat: 2009-05-17 / 17:38:54 / © sandraaandersson.blogg.se

I natt såg jag finalen av Prison Break, det absolut sista avsnittet någonsin... gaash, jag ville inte att det skulle ta slut även om det kändes så utdraget.
Det kändes som ett bra avslut i alla fall, de hade gjort det på ett bra sätt även om det var riktigt sorgligt. Jag är duktig att gråta i stunder som dessa..

Här i Sverige får ni nog vänta på slutet till i höst skulle jag tro, stackars er..


trailern till säsong 4

Favoriten som vann
Postat: 2009-05-17 / 00:32:29 / © sandraaandersson.blogg.se

YES! Favoriten min vann och utklassade alla, det känns extra härligt när man har norskt blod ;) Ni som inte har det är avis, det är jag bombsäker på en kväll som denna.
Alldeles innan de skulle börja dela ut poängen så åkte jag iväg en sväng och när jag kommer hem säger mamma "det här är inge kul" och jag tror att Sverige och Norge ligger dåligt till, sen lägger hon till "norge har dubbelt så mycket poäng som tvåan". Jag var nästan på väg att börja jubla.

Innan idag hade jag inte sett den norske grabben, jag hade endast hört honom på radio och hört honom beskrivas som "killen med fiolen" men nu när jag sett honom så är jag kär. I'm in love!


lyssna och njut

Tågbiljetter
Postat: 2009-05-16 / 14:06:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är möjligtvis ingen som behöver två tågbiljetter Hudik-Arlanda 10.58 23 Maj?

Jag är rubrikernas konung
Postat: 2009-05-16 / 13:29:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår hade jag min sista fredag i skolan, fantastiskt. Jag fotade äntligen min 60/70-tals bild och vi fick reda på att vi inte ska ha vårat sista religionsprov på onsdag.. skolan är så gott som slut.

På kvällen var jag och Nina och kollade på Julles uppvisning, Helena, Carro och Malin var ju med så man var ju tvungen att kolla ;) Jag vill också kunna dansa, tävlingsgrupperna är grymma.

Ursäkta kvalitén på bilderna men inte så lätt att knäppa under uppvisningar med en vanlig kamera...

I'm there again
Postat: 2009-05-14 / 23:55:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag kommit in i en såndär period igen, en sådan period när jag är lite jobbigare än vanligt mot andra människor för att jag tänker på fel saker. Ja, det är bara till att vara beredd på att jag kommer vara dryg, sur, jobbig och i min egna värld.. fast ja, om sex dagar så är det nästan ingen som behöver träffa mig igen på ett tag.

Jag tänkte bara låta er veta er veta att det finns en anledning till att jag är som jag är..

Take me back one more time
Postat: 2009-05-14 / 22:36:50 / © sandraaandersson.blogg.seJag satt precis och tittade igenom lite bilder sedan jag och mamma var i Thailand förra året, hittade denna bild från på min watermelonshake och en tonfiskbaguette, grymt gott. Det enda fiket som finns i Khao Lak som vi så duktigt hittade efter halva tiden fast vi hade gått förbi det varje dag, haha. Vi hade börjat tröttna på hotellfrukosten och ville hitta någonting nytt, gött!

Ta mig tillbaka till Thailand nu, eller vilket land som helst där man kan dricka watermelonshake till dagens alla måltider.

Ännu ett steg närmare
Postat: 2009-05-14 / 13:59:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag filmade vi vårat tv-program och jag hade mitt sista naturkunskapsprov, det känns fantastiskt. Allt känns fantastiskt just nu, jag är glad.
Nu är det bara 4 skoldagar kvar och lika många lektioner. En lektion i morgon, en lektion och studentfotografering på måndag, Boda borg på tisdag och två lektioner på onsdag, efter det är gymnasiet över för min del och varenda liten cell i min kropp jublar av lycka. It's hard to understand.

Jag såg precis veckans American Idol och jag kom på mig själv med att se väldigt dum ut när jag satt här och studsade upp och ner och jublade när jag såg vilka som gick till final.. att jag ens är så insatt kan jag inte förstå själv. Och jag tror nu att jag avslöjade mig lite om vilka som gick vidare, Malin kommer bli lite surer ;) Höhö.

Om ett par timmar ska jag åka till vovven en stund och sen fara vidare till Friskis och jobba, påminn mig att ta ut pengar till balbiljetten i morgon. Måste köpas.

Nu slog det mig att idag var min sista torsdag i skolan, herrejävlar...

Ett sådant där ointressant inlägg
Postat: 2009-05-13 / 20:40:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har insett att jag aldrig kommer få ett jobb jag vill ha för jag kommer aldrig utbilda mig för jag avskyr och är inte anpassad till att plugga. Det är bara kolla på mina betyg så ser man det, jag har alla förutsättningar till att få bra betyg för jag har inte svårt att lära mig men fy fan vad trist det är att plugga, jag förstår inte hur folk klarar av att bara plugga och plugga och lära sig allt som man ska lära sig i skolan.
I hate it!

Tur att jag bara har fem gymnasiedagar kvar - undra vad jag ska leva på resten av livet?

The Haunting of Molly Hartley
Postat: 2009-05-13 / 18:44:47 / © sandraaandersson.blogg.se

"Molly Hartley är en vanlig skolflicka som just när hon ska till och fylla arton år, upptäcker något mycket oroväckande om hennes föräldrar. Ondskan är på väg för henne och hon måste försöka hitta på något sätt att komma undan."

Inte precis den bästa filmen, den var rätt så kass men ändå inte. Jag vet inte vad jag ska säga, något positivt med den är ju att Chace Crawford är med, ni vet snyggingen Nate från Gossip Girl. Men ja, själva filmen var ingen höjdare.

Betyg: 2/5

It's over
Postat: 2009-05-13 / 16:48:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är det klart, nu är jag klar. Ja, jag har allså gjort mitt på dagis och det känns faktiskt tråkigt för det har ju trots allt varit en del av mitt liv hela våren att vara där med mina små barn. Men nu är det slut, eller ja jag ska tillbaka en snabbis nästa vecka men jag ska aldrig mer äta mellis med dem, jag ska aldrig mer klä på dem osv. Trist.

Nu borde jag plugga, men tror ni att jag ska det? Nej, provet som mitt betyg hänger på får vänta för jag är trött och vill se film.. (senare ikväll kommer jag använda att mamma fyller år som ursäkt till att inte plugga, sämst jag är)

Ciao

Ibland måste man vara en duktig dotter
Postat: 2009-05-12 / 22:28:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tillbringat kvällen med att baka, kladdkaka med marshmallows och chocolate chip cookies. Mamma fyller ju år i morgon och nu känner jag mig som en duktig dotter som bakat tre olika sorters kakor till hennes födelsedag. I morgon blir det svull, I'm looking forward to it.

Idag hade jag min sista samhällslektion någonsin, det kändes så skönt att lämna tillbaka boken och veta att man aldrig mer behöver gå dit.
Klassen diskuterade och bestämde lite smått om både karnevalen(and I don't care) och champagnefrukosten, känns så nära nu.. eller ja, det är nära nu.

Nej, nu ska jag vara duktig och diska för att sedan i lugn och ro kunna se klart på filmen. Vi kan ju hoppas att jag orkar plugga lite nk sen också, mitt betyg hänger på provet som jag har på torsdag.

Godnatt


Titanic
Postat: 2009-05-12 / 09:20:07 / © sandraaandersson.blogg.se

I söndags såg jag Titanic, ja jag är lite seg med vissa saker.

Titanic - 1997


"Den 10 April 1912 stävar Titanic ut från hamnen i Southampton på sin jungfruresa. I första klass, med lyxrestauranger, swimmingpool och promenadstråk, bor 17-åriga Rose i en skyddad värld, styrd av stränga moralregler och familjens förväntningar. I sällskapet finns också hennes förmögne fästman, ansedd som ett utmärkt parti för en societetsflicka. I tredje klass, långt under däck, ligger Jack på sin brits och drömmer om det stora äventyret. Jack har inga pengar men är ändå rik. Biljetten han har vunnit i poker ska förändra hans liv för alltid, och när ödet låter de två mötas väcks känslor de aldrig tidigare upplevt. De kommer från skilda världar men deras hemliga passion är gränslös. Nu färdas de mot drömmarnas land i världens modernaste skepp. Hela livet ligger framför dem... vad skulle någonsin kunna skilja dem åt?" 

Att detta var första gången jag såg hela filmen, 12 år efter den gjordes och nästan lika många år sedan alla andra i min ålder såg den och förälskade sig i DiCaprio(vilken även jag gjorde då utan att ha sett filmen) kanske har någonting att göra med att jag inte tycker att den är fantastisk. Den är okej, inte mer.
Hade jag sett filmen när jag var yngre hade jag antagligen tyckt att den var fantastiskt och fortfarande tyckt det, men nu sitter jag här och tittar på en film om ett fartyg som sjunker när jag är 19 år och tycker inte att den är märkvärdig - och förstår inte heller varför alla andra tycker att den är det.

Betyg: 3/5

Finns det någonting ljuvare än att sova i sin egna säng?
Postat: 2009-05-11 / 23:12:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Jaaaa, nu får jag sova i min egna säng igen - ingen kan förstå min lycka. Jag vill aldrig flytta härifrån, bra att jag säger detta nu när det är bara två och en halv månad tills jag ska fytta. Haha. Men det ska bli skönt att få sova i sin egna säng, i sitt egna rum nu fram till helgen.

7 skoldagar kvar, 5 av de är "aktiva lektionsdagar", 1 dag ska vi filma vårat tv-program och 1 dag ska vi till Boda Borg. Det är ingenting, jag kan inte förstå att 13 år av skolgång snart är över, 3 år av gymnasiet(som det känns som det nyss började) är över.
Livet börjar?!

Nu ska jag se en film - med en av mina favorit skådisar :)

Japp - en rubrik
Postat: 2009-05-10 / 23:28:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är dålig uppdatering av mig här på bloggen nu - av flera skäl. Ett av de är att jag fortfarande är hemma hos mormor och här orkar jag inte göra någonting alls, slappar hela dagarna och guuud så skönt det är.

Ska strax lägga mig, i morgon är det måndag och den sista hela skolveckan för mig. Det känns overkligt på något sätt, men men.

Jag återkommer - när det är dags för mig att återuppta bloggandet ordentligt

Hundvakt - igen
Postat: 2009-05-09 / 22:37:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Mamma fyller år på onsdag så idag bakade jag - morotskaka. Dock blev den inte speciellt bra, i alla fall inte stilig men hoppas den smakar bra, man ska inte äta med ögonen. :) Tänkte baka ännu mer också men jag har en smart bror som är expert på att göra slut på saker utan att säga till så alltid när man ska ha någonting så är det slut, typsikt. Jag får baka kladdkaka med marshmallows på tisdag istället.. och möjligtvis något mer.

Nu sitter jag hemma hos mormor och är hundvakt igen, ska ta och kika på någon film och sedan sova. Skönt.

Hurtiga Sandra
Postat: 2009-05-09 / 12:31:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Ibland är jag bra hurtig - som idag när jag klev upp strax efter åtta(en lördag!) och sedan cyklade fram och tillbaka till träningen. Och att jag efter jympapasset drog ett gympass, det var plågsamt eftersom man var rätt så slut efter jympan men jag ville dra ut på tiden eftersom det skulle komma några och kolla på lägenheten klockan tolv. Dock kunde jag ju inte dra ut på träningen hur länge som helst så strax efter att jag kom hem så kom de och tittade på lägenheten, jag som inte ville vara hemma.
Så nu går de runt och inspekterar allt i vår lägenhet, jag gillar inte att ha främlingar hemma iofs så gillar jag inte att ha folk hemma alls men främmlingar är ju värre än de man känner, självklart. Haha.

Nej, nu ska jag duscha(eller ja, vänta tills de kollat på badrummet så jag kan duscha) och ta mig någonting att äta. Mums.

The Garden
Postat: 2009-05-09 / 00:17:32 / © sandraaandersson.blogg.seLove it!
Jag har inte så stor koll på vilka klipp jag lagt upp från SYTYCD, kan hända att jag lagt upp detta förut men vad spelar det för roll. Jag gillart.
Mark in my heart!

Äntligen helg dårå
Postat: 2009-05-08 / 17:21:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg, så efterlängtat.  Slapp skoldag, vi tittade på film på religionen och på foton gjorde jag ingenting mer än att redovisa mitt tidningsomslag.
Jag och Nina var ner på stan och köpte våra biljetter till Julles uppvisning nästa helg, man måste ju gå när Helena, Carro och Malin är med ;) Sådant vill ingen missa..

Och vet ni vad? Jag har fått min referens från dagis, känns fantastiskt, nästa vecka är sista veckan och jag är lite sad. Jag kommer sakna mina små dagisbarn ju. För någon dag sedan så hjälpte jag moster över telefonen med hennes referens så alla barnreferenser jag behöver är nu ifyllda. Nice! Nu är det bara de personliga som är kvar, någon som känner sig manad att skriva lovord om mig? Näe, jag trodde väl det, haha. Jag ska tvinga någon ;)
Nästa vecka ska jag ta med mig kameran till dagis också så jag får bilderna med mig och barn någon gång, att allt ska vara så krångligt.
Men i alla fall, det är inte så mycket kvar nu. :D

Som sagt, äntligen helg. Ikväll ska jag vara chaffis åt mamma och städa. Sen ska jag soooova :)

I morgon är det fredag
Postat: 2009-05-07 / 23:45:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Morgondagens planer:
10.00-14.00 Skola - religion och foto
14.00-16.00 Dagis - nästan klar, glädje på hög nivå
Städning - någon ska komma och kolla på vår lägenhet på lördag så det är bäst att jag städar i morgon
Träning - jag känner press, beach 2009 är snart här och jag är långt ifrån redo

Jag och Nina ska även försöka ta oss ner på stan för att köpa biljetter till Julles uppvisning nästa fredag, 50 jävla spänn. Värsta rånet för en fattig student.

oj, nu var jag helt plötsligt väldigt aktiv inom kort tid.
ja, ni har något att läsa i alla fall.. även om det inte är intressant.även om bilden inte har någonting med inlägget att göra så ger den inlägget mer liv, visst håller ni med? inlägg med någon form av bild är alltid roligare.
och denna bild ger mig glada minnen.. kryssningen i somras, fantastisk. (min härliga utväxt var dock inte lika fantastisk)

Black or white?
Postat: 2009-05-07 / 23:34:42 / © sandraaandersson.blogg.seHur kan man inte gilla Adam Lambert?
Helt klart min favorit i årets American Idol, har i särklass bäst röst. Även om man inte gillar han som person eller inte gillar hans stil så måste alla(som inte är tondöva) höra hur jävla bra killen är, till och med juryn säger varje vecka att han är bäst och ger honom stående ovationer.
Han är grym, hoppas på vinst nu.

Och sugiga tv-bolag i Usa har tagit bort varje liveframträdande från American Idol med honom så det enda som finns är tråkiga videor med endast bilder, men ja det är ju det enda som finns så det får väl duga.

Näst sista torsdagen i skolan, är det verkligen sant?
Postat: 2009-05-07 / 23:27:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är en kass bloggare, borde stängas av egentligen. Haha!

Snart får jag sova.. i min egna säng och det ska bli så skönt.

Även fast vi fick sluta en och en halv timme tidigare idag så känns det som om dagen har varit "stressig", hann vara hemma en stund för att äta och så, sen for jag till mormor och tog hand om Osmo och sen till Friskis för att jobba på det. Kom hem vid halv 10, hoppade i duschen och sen har jag suttit här.. väntat på att håret ska torka så jag kan sova någon gång. Haha.

Ninas "nervositet" inför resan har smittat av sig lite på mig, hon sa idag att hon skulle skriva en packlista på datorn och så fort jag kom hem nu ikväll så började jag göra det. Nu har jag skrivit en grundlig packlista med kategorier och hela köret, faktiskt rätt så smart tycker jag(bara för att de var min idé). Dock är den inte riktigt klar än, jag måste kika vad jag har för kläder för att veta vad jag ska ta med och jag vill inte rota i tvättkorgen så jag tänker vänta tills det är tvättat, det är ju inte precis bråttom för det är ju faktiskt två veckor kvar till vi ska åka. Men det är alltid bra att vara ute i god tid.
Det går inte att beskriva hur roligt det är att skrämma upp Nina om resan, typ att planet ska störta, bli kapat eller att någon ska bomba hotellet osv. Bara för att jag är så säker på att inget kommer hända och hon är så osäker så är det skitkul, tycker jag.


snart, snart är vi där

Stressdag
Postat: 2009-05-07 / 10:01:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag började skriva ett långt inlägg sen insåg jag att ingen ville läsa ändå, raderade allt och började skriva detta.

Har mitt sista Nutidakonst prov idag, sen behöver jag aldrig mer ägna mig åt det ämnet och det är skönt. Bara 10 skoldagar kvar med idag nu, det känns så skönt att det inte går att beskriva.

Aja, ska ägna mig åt foton nu, ska försöka bli klar med mitt tidningsomslag.

Stressdag idag, tjao.

Den fungerar!
Postat: 2009-05-06 / 22:13:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Min kamera fungerar!!! Ingen förstår min lycka, ibland hjälper det att slå saker i bordet :D

Onsdag
Postat: 2009-05-06 / 08:29:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Svenskan får gå som den går. Jag är inte orolig över att diskutera etik och moral, det är ju bara vad man själv tycker i en viss situation men det där om författarna och epokerna förstår jag ingenting om så det kommer gå åt skogen. Hoppas Eva är snäll och förstår att det var omöjligt att lära sig för mig. Hehe.

Hoppas att svenskan går snabbt så att jag kan plugga på arbetsmiljön efter, den har jag ju inte hunnit med eftersom gårdagen gick åt till svenskan. Ja, livet suger. 17 skoldagar kvar, sen är jag fri.

Ska till mormor idag igen och sova där i natt, sen blir jag hemma två nätter i alla fall. Fan vilket rännande det blir fram och tillbaka, och nu funderar ni varför jag inte stannar där hela tiden bara? Men jag sover så dåligt där, känns onödigt att stanna där då jag sover mycket bättre hemma..

Tjarrå

Suck
Postat: 2009-05-05 / 21:54:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Svenskan kommer gå åt skogen i morgon, jag förstår ingenting.

Detta med rubriker alltså..
Postat: 2009-05-05 / 20:28:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Varning. Hyffsat långt inlägg, varning.

Suck vad jag sover dåligt hemma hos mormor, har svårt att somna och tidigt på morgonen börjar jag vakna en gång i timmen vilket gör att man senare under dagen blir jättetrött. Inte blir det bättre av att jag hatar att sova ensam, jag måste ha någon annan med mig i huset/lägenheten och Osmo är knappast mycket till hjälp, han skulle inte ens reagera om någon gjorde inbrott, stal allt i huset och sen mördade mig.

Jag och Soffan åkte upp till Sundsvall idag, vi skulle växla pengar(18 dagar kvar!), Soffan skulle köpa bikini och jag skulle köpa en klänning som jag spanade in sist jag var där uppe. Allt gick toppen, vi inhandlade våra saker och växlade våra pengar och det är då väldigt smart att man kan reservera pengar på Forex över internet så att man kan vara säker på att de har pengar åt en när man kommer och ska växla, de har ju inte precis obegränsat med pengar på kontoret och det händer nog lite då och då att det är slut när någon kommer för att växla. Så jag säger bara det, reservera pengar innan ni ska växla.

Nu sitter jag här och försöker förstå mig på svenskan, jag förstår ingenting och jag har ungefär hundra texter kvar att läsa och som jag borde förstå tillräckligt väl för att kunna diskutera de. Sista riktiga svenska grejen, tänk, jag kommer aldrig mer behöva plugga svenska efter detta. Nice.
Måste plugga till arbetsmiljöprovet som jag har i morgon också, åh vilken underbar kväll detta kommer bli.

Well, jag ska återgå till "pluggandet".

Vad gör jag uppe
Postat: 2009-05-05 / 00:21:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är dålig på att göra det jag borde göra, har suttit hemma hos mormor hela kvällen utan någonting speciellt att göra och då borde jag ju tagit tillfället i akt att plugga lite. Jo visst, jag läste några sidor i arbetsmiljö boken men jag gav upp, det är så många sidor att läsa. Ja, i morgon kväll måste jag ge gärnet. På onsdag så är det ju både svenska och arbetsmiljö som gäller och betygen hänger på det.

Och vad jag gör uppe nu? Ingen vet, hade jag varit hemma så hade jag antaglien lagt mig för flera timmar sedan redan. Borde ta ut vovven på en nattkiss och sedan lägga mig.
Godnatt.

Träningsvärk
Postat: 2009-05-04 / 20:37:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har träningsvärk i magen. Jag har träningsvärk i magen. Jag som aldrig brukar ha träningsvärk har träningsvärk.. i magen. Det är fett nice, såhär kan det gärna få fortsätta..

Jag fick förresten tågbiljetterna idag, det är fult när det står att de kostar 301 kr st när vi bara betalar 95 kr för dem. Och jag fick världens special faktura med en massa avdrag, haha. Det är ju bara 19 dagar kvar nu, 19 dagar sedan ska biljetterna användas. YES.

Nu borde jag plugga, tjao.

Ny vecka, nya tag och snart börjar livet
Postat: 2009-05-04 / 17:16:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen! Blev klar med filmen till film b idag, så jävla skönt att betyget är fixat och jag inte behöver oroa mig för att få ig. Dock har jag fortfarande kvar det problemet i foto b, man kan ju se det från den ljusa sidan och att det bara är ett ämne jag är på gränsen till ig i och inte flera.
11 skoldagar kvar sen aldrig mer gymnasiet.

Jag är snart klar med mina timmar på dagis, det är blandade känslor. Samtidigt som det kommer bli skönt att vara klar, att vara ett steg närmare att åka så känns det lite vemodigt. Jag har ju lärt känna dessa barn nu och tro det eller ej så gillar de mig(alla barn brukar hata mig) och är så söta.. idag hade de stått och skrikit efter mig när de såg att jag kom utanför och sen när de uppfattade att jag kommit in så stod de och skrek då också och skulle berätta för alla att jag var där. Så söta.

Nu ska jag ta och packa för att åka till mormor, ska ta hand om vovven nu ikväll, sova där och så i morgon blir det Sundsvall med syster. Vi ska växla pengar och shoppa, jag skulle behöva köpa nya skor.. men suck, jag har inte råd.

Tjarrå!

Into the blue 2: The reef
Postat: 2009-05-03 / 22:09:46 / © sandraaandersson.blogg.se

"Ett gäng dykare får jobbet att hitta Christofer Columbus sjunkna skatt. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort."

Helt okej film faktiskt, tror nästan jag gillar denna mer än ettan. En del "kända" skådisar med som Chris Carmack(Just my luck, The OC), Audrina Patridge(The Hills), Marsha Thomason(Lost) och snyggingen David Anders(Heroes, Alias).
Varför ska alltid David Anders spela the bad guy? Kan han aldrig spela den romantiske, rolige killen som alla faller för? And what's up with the british accent?

Betyg: 3/5

Nu är jag igång igen.
Postat: 2009-05-03 / 20:58:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Pust! Träningen kändes, det märks att jag tränat väldigt lite de senaste veckorna. Musklerna har brytits ner alldeles för mycket, varför bryts de ner snabbare än de byggs upp? Dåligt.
Nu ska jag komma igång med träningen i alla fall, jag måste eller så skiter jag både i resan och studenten.. jag är vrång.

Denna vecka har jag haft mitt breakdown, på flera plan. Alla har vi små breakdown då och då, det är bara olika hur stora de är och på vilket område, själv slog jag till med de flesta områdena på samma gång. Ja, det var ju inte så bra men nu är jag back on track.

Söndagkväll och jag borde plugga. På onsdag har jag min diskussion på svenska som hela mitt betyg hänger på, jag har inte riktigt förstått vad det är jag ska göra och jag har inte börjat än, känns inte bra.
Jag har två prov till veckan också och jag gissar på att betygen i båda ämnena hänger på de också, sug på skolan och på att man snart tar studenten och får dåligt samvete för att man inte är en bra student... och ändå gör man ingenting åt det att man är en dålig student.

Well, jag ska bara ta det lugnt ikväll.. det är ju faktiskt söndag.

YES MAN
Postat: 2009-05-03 / 14:38:56 / © sandraaandersson.blogg.se

"Carl Allen går med i ett självhjälpsprogram som baseras på en enda regel: säg ja till allt. Genom att släppa lös ”ja-krafterna” förändras Carls liv på häpnadsväckande och oväntade sätt, men han upptäcker snart att de nyfunna och obegränsade möjligheterna har sina nackdelar."

Rolig ide och ett bra budskap men filmen lyckas inte enligt mig, trist.
Men man ska kanske ändå börja säga Ja till allt, det skulle nog vara både positivt och negativt.. undra hur ens liv skulle bli.

Betyg: 3/5

Ett gott skratt förlänger livet
Postat: 2009-05-03 / 11:11:14 / © sandraaandersson.blogg.se

"They said a black man would be president when pigs fly. Well, 30 days into the Obama administration, swine flu"

Jag är nog hyffsat lättroad.

Hemma igen
Postat: 2009-05-02 / 22:44:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är en dålig bloggare. Jag orkar inte blogga lika mycket längre och när jag väl bloggar så är det om någonting ointressant, det är inte så konstigt att jag har väldigt få läsare. Men vad gör det, jag är inte ute efter att ha Sveriges största blogg.
Den dåliga uppdateringen beror på att jag just nu lever ett väldigt tråkigt liv då jag endast går i skolan, är på dagis och jobbar på Friskis. Just nu tränar jag inte ens, fan vad jag är trist(i morgon börjar träningen igen, jag ska trotsa min förkylning efter två veckor).
Jag ska försöka komma igång med bloggandet och försöka bli lite intressantare, försöka alltså.

Nu är jag i alla fall hemma igen efter två dagar hos mormor, blir hemma till på måndag och då ska jag tillbaka och passa vovven. Blir ett väldigt rännande fram och tillbaka de närmsta veckorna nu, ska bli skönt att sova hemma i natt i alla fall, har sovit dåligt i två nätter nu.


det har varit härligt sommarväder de två senaste dagarna, me like.
(bild från stugan sommaren 2008)

Bara för att min kamera har varit trasig den senaste månaden så har jag velat använda den, jag har psyk. Jag vill ha en ny kamera.. och en laptop.
Jag tror jag ska lägga beslag på mammas kamera så länge, borde gå och plundra Niklas rum nu och leta efter den.

Nej, nu ska jag kika på film och plugga lite.
Godnatt!

Det är första maj, första maj för fan
Postat: 2009-05-01 / 12:22:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är Maj, jag kan nästan inte förstå det. Detta är sista månaden jag har gymnasielektioner och nästa månad tar jag studenten, helt otroligt. Det är redan Maj, svårt att förstå.

Underbart sommarväder idag, eller ja det blåser så om man är ute och går är det inte speciellt varmt men sitter man på gården så är det jättevarmt och jag klarade inte av att sitta där länge. Satt ute på gården med Osmo en stund och pluggade, båda tyckte det började bli lite för varmt så jag gick in och bänkade mig framför datorn.
Får lite dåligt samvete för att jag inte tar vara på solen men jag är sjukt trött och orkar knappt tänka på att bli brun, ska ta och plugga lite mer inne nu istället och sedan se en film.. fan att det är dåligt batteri på datorn annars hade jag kunnat suttit ute och se film, det hade varit mysigt. 

btw, vi ska få nya tågbiljetter. vet inte om jag berättat att det blev knas med våra biljetter, stod när vi bokade och på våra biljetter att vi skulle åka med ett InterCity tåg men när man går in på sj´s hemsida nu så står det att det är ett x2000. sj´s kundservice hade ingen förklaring på varför det blivit så men nu ska vi få nya biljetter hemskickade iaf, skönt att det är uppklarnat.

Ha en bra och solig dag, det ska jag och vovven ;)

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB