Äntligen bokat
Postat: 2009-07-31 / 21:20:49 / © sandraaandersson.blogg.se

ÄNTLIGEN! När mitt tålamod hade tagit slut för längesedan och jag hade blivit galen, då hörde min intervjuare äntligen av sig. Samtalet tajmades smidigt in när jag var på affären så jag förstod nog inte hälften av vad samtalet handlade om men nu har jag bokat intervju i alla fall, äntligen.

På fredag, om en vecka, ska jag till Gävle för intervju. Fy fan, jag är redan nervös och livrädd för att min engelska inte ska hålla - tänk om den är "för dålig"?
Sedan är jag jätte nervös över att jag inte vet hur intervjun går till, hur lång den är eller vad som sker under tiden. Någon som varit iväg på en intervju för Skandinaviska Institutet och kan berätta? Det skulle vara mycket till hjälp.

Men även om jag är sjukt nervös så känns det skönt, nu händer det ju äntligen någonting.

Idag är det fredag, i morgon är det augusti
Postat: 2009-07-31 / 21:14:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har jag gjort ingenting alls tänkte jag säga, men det har jag visst.. öhm, jag har hämtat det sista på Håsta, varit på Skutan, läst, sovit, handlat, ja det var väl typ det jag gjort. Ingenting viktigt alltså.

I morgon ska jag på fest i Norrbo, tur att det är i vår stuga så att jag kan känna mig säker.Något jag glömde nämna i föregående inlägg om min jävla otur var att de ringde om min dator idag, det går inte att rädda någonting på den, självklart! Då är det bara börja om igen, börja om från början, börja om från nytt.. för vadå? Sjuttionionde gången med den datorn? Fast de sa inte när jag skulle få tillbaka den, skumt.
Det är nästan så att jag hoppas att den kommer krångla igen när jag får tillbaka den, då tänker jag kräva en helt ny fast en annan. Haha!

Inte en sak till
Postat: 2009-07-31 / 21:06:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner att allt går åt rätt håll, verkligen. Inte nog med att min kamera, mobil och stationära dator gått sönder denna sommar, att min nya laptop gått sönder två gånger och bara krånglat sedan jag fick den.. näe, nu är min plånbok borta också.
Jag orkar inte fixa nytt bankkort(igen), körkort, träningskort och allt annat som jag har i plånboken, jag orkar inte krångla och ringa till polisen och allt vad det innebär. Jag hoppas innerligt att den ska komma fram igen, när ska någonting gå min väg?

Love it - love it - love it
Postat: 2009-07-30 / 18:52:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har kommit fram till att om man har en riktigt bra bok så är läsa något av det bästa som finns, jag vill nästan inte sluta läsa Eclipse. Idag när jag läste så blev jag helt galen, när jag sedan insåg att om den scenen är med i filmen så kommer jag svimma för att den är så underbar - galet underbar scen med sjukt mycket kärlek. Herregud.För någon dag sedan sa mamma till mig att hon läst att i år har ansökningarna om att åka iväg som Au Pair ökat med 200%, det känns inte så bra för min del. Känns som man inte kommer kunna vara lika kräsen då det gäller att hitta familj, suck.
Jävla lågkonjunktur!

JAG VANN!
Postat: 2009-07-30 / 18:37:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår fick jag post jag blev glad av - oftast så får man ju någon räkning eller reklam.

Men vet ni vad? Jag har vunnit en resa till Liseberg, inträde + åkband och hotellövernattning för fyra personer. Sjukt nice. Eftersom jag älskar(är lite smått besatt) av choklad så har jag länge velat ha en marabou handduk, när jag i början på sommaren såg att man kunde få en om man skickade in streckkoder så var det klart att jag gjorde det, samtidigt hade man chans att vinna en resa till Grönan, Skara sommarland, Kolmården eller Liseberg.. inte fan trodde man att man skulle vinna, men jo jag vann.
Frågan är bara när man ska komma iväg..

Jag är less på att allt går fel
Postat: 2009-07-30 / 18:32:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Min dator är trasig, gud vad kul! Suck, jag var och lämnade in den idag så nu hoppas jag att den bli bra, det har bara varit krångel med den sedan jag fick den, surt.
Sitter hemma hos mormor nu, måste ju kolla mejlen varje dag nu utifall jag får höra något men än har jag inte hört något, mitt tålamod är snart slut. Men men.
Har i alla fall fixat så vi ska få låna Jonas bärbara till jag får tillbaka min, vilket jag hoppas är snart.

Igår hade vi tjejkväll, jaaao. Middag, spel, buzz(som jag helt förälskade mig i) och några badade. Niice, vi måste ju passa på nu innan Helena flyttar, vilket är om typ två veckor. Shit!
Bilder kan jag tyvärr inte bjuda på eftersom jag sitter vid mormors dator som sagt, de kanske kommer upp någon gång.

Hare!

Tisdagen den tjugoåttonde juli tvåtusennio
Postat: 2009-07-28 / 14:52:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter i gamla lägenheten nu, har sjukt tråkigt. Åkte hit enbart för att cykla hem min cykel och snylta lite på internet, snyltat på internet har jag nu gjort så jag ska väl ta och trampa hemåt snart.

Soffan och jag ska iväg och träna om någon timme, ååh, jag känner redan vad jobbigt det kommer bli. Jag kommer dö, det är sjukt vad otränad jag är för stunden. Gaah.

Jag funderar på en sak. Thailand eller Turkiet, vad är värt det?

Jobb, jobb, jobb
Postat: 2009-07-27 / 17:28:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter på Friskis och har det tråkigt just nu, inte speciellt livat här för studenten. Tack och lov är detta sista jobb-passet för sommaren i alla fall, skönt att äntligen få det överstökat.

Jag har ingenting speciellt att dela med mig av, väntar fortfarande på att min intervjuare ska höra av sig. Det går mig på nerverna att inte ha hört något än, även om detta är första vardagen som hon skulle kunna göra det, haha. Men jag vill få det gjort så att jag kan komma någonstans med allt detta, suck.

Tror jag ska roa mig resterande 3½ timme med att läsa Eclipse, den är ju så lång så känns som jag aldrig kommer någonstans^^

Bilder från roadtripen
Postat: 2009-07-26 / 15:08:31 / © sandraaandersson.blogg.se

I början av sommaren åkte ju jag och Jonas på en roadtrip till södra Sverige, igår fick jag äntligen tillbaka bilderna så jag tänkte bjuda på några ;)

Även fast det är grymt bra vidvinkel(för att vara vanlig digitalkamera) på kameran så var Turning Torso alldeles för högt för att få med hela på bild. Sjukt höga hus, eller ja skyskrapa ska man väl säga.

Finns inte så mycket bilder på mig och Jonas från veckan då vi fotade mest under matcherna, jag var ju sjuk under stordelen av tiden så jag orkade liksom inte anstränga mig att skaffa minnen. Haha.

-
Postat: 2009-07-26 / 14:01:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter sådär tusen försök lyckades jag få min dator att fungera igen, äntligen.
Det är så mycket skönare att använda sin egna än att använda någon annans, så mycket skönare.

Näe, nu blire film och sova.

Tröttheten är obeskrivlig
Postat: 2009-07-26 / 13:05:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Det går inte att beskriva hur trött jag är idag och hur ont jag har i hela kroppen sedan igår, fy fan. En sak är då säker, nästa gång jag ska flytta så ska jag anlita flyttgubbar.. att flytta själv är bara idiotiskt. Vi höll på i nästan tolv(!) timmar igår, ingen vet hur vi fick plats med allt i den gamla lägenheten.
I den nya lägenheten är det kaos just nu, det står saker överallt och jag har ingen som helst lust att befinna mig där. Usch, varför flyttar man?

Just nu sitter jag hemma hos mormor, är hund och katt vakt skulle man kunna säga medans mormor och mamma är och rensar det sista i gamla lägenheten.
Min dator vägrar starta så jag lånar mormors, suck, jag som hade velat slå igång en film och bara slappa men är man 74 år så har man knappast filmer på datorn och på tv:n går det väl ingen film denna tid på dygnet antar jag. Näe, jag får väl lägga mig i soffan och läsa Eclipse istället.. fast jag kommer nog somna.

Näe, ska dra mig.
Hare gött!

Nu kan jag andas ut, för ikväll
Postat: 2009-07-24 / 23:48:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen! Jag har äntligen packat klart, känns så jädrans skönt.
Det kommer nog bli dåligt med bloggande de närmsta dagarna, datorn följer med flyttlasset i morgon och vi får inte internet i den nya lägenheten förrens på onsdag. Vi får se hur mycket jag orkar släpa med mig datorn hit de kommande dagarna, något måste jag ju ta med den för jag måste komma åt mejlen.. viktigt nu faktiskt, haha. Men i alla fall, några dagar klarar ni er utan mitt bloggande ;)

Näe, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Eclipce. Gaaah, sista natten i min säng på över ett år, jag blir galen.

btw, mitt msn är helt fucked up. det fungerar typ inte.

Harry Potter and the goblet of fire
Postat: 2009-07-24 / 23:23:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Har ni tagit mig igenom den andra Harry Potter filmen för idag, Harry Potter och den flammande bägaren. Jag måste nog erkänna att jag inte kan förstå Harry Potter hysterin, bra är ju faktiskt inte filmerna och själva fenomenet om magi har ju alltid funnits. Visst, filmerna är bra men ingenting speciellt.


I denna film hade man ju i alla fall nöjet att titta på herrn till vänster, Robert Pattinson.

Fredagsbestyr
Postat: 2009-07-24 / 21:21:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har det inte hänt speciellt mycket, jag har packat lite(betoning på lite), varit och firat mormor som fyller år idag, varit till nya lägenheten och lämnat lite saker och så.

Just nu sitter jag och kollar på Harry Potter och den flammande bägaren, tyckte att det var lika bra att fortsätta i det stuket nu när jag väl kommit igång. Och allt blev ju mycket roligare när det äntligen är någon med i filmen som faktiskt ser bra ut, jag tycker i allmänhet inte att britter har ett speciellt bra utseende.

Ska väl packa klart när jag sett klart på filmen, i stort sätt allt ska ju vara nedpackat när jag går och lägger mig. Fy fan, sista natten här och i denna lägenhet, men vi kan ju se det från ljusa sidan - från och med i morgon bor jag typ granne med Malin ;)

Någon gång måste man ju komma över sin skräck, eller hur?
Postat: 2009-07-24 / 16:10:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har x antal fobier, en av de är att prata i telefonen. Ofta när jag inte vet vem som ringer så dissar jag samtalet, i hemtelefonen svarar jag aldrig om jag inte vet vem det är, detta kan ofta ställa till problem. Som t.ex. när jag jobbar på Friskis och det inte finns någon annan där som kan svara, eller som när massa nr som inte är från Hudiksvalls trakten ringer till min mobil - detta resulterar i diss.
De senaste dagarna har jag dock tagit mod till mig, det kanske är på tiden liksom. Idag svarade jag så fint i min mobil när de ringde från SI(alltid dissat de, de kan ju skicka mejl istället för fan) och inte var det farligt precis, vi fick ordning på allt i min ansökan. Och tjohej så mycket barnerfarenhet jag hade helt plötsligt.
I alla fall, egentligen förstår jag inte vad jag är rädd för - de kan ju inte precis göra mig illa genom telefonen.

Förövrigt så har jag inte kommit så långt med det jag skulle idag, det är så sjukt trist att packa. Det mesta som ska bli undanstoppat är nedpackat i alla fall, det som är kvar är typ kläder och saker jag kan ha användning för. Men det är tråkigt att packa det också, fy så tråkigt.

Istället för att packa satte jag igång en film, Harry Potter och fången från Azkaban. Jag hade tidigare bara sett de två första så tänkte att det kanske var på tiden att se fortsättningen nu när de kommit med sådär 25 filmer(har ingen aning om hur många det faktiskt är).
I nästa film är ju faktiskt Robert Pattinson med, det ska bli intressant att se.

Ramalama Bang Bang
Postat: 2009-07-24 / 11:29:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag såg nyss gårdagens avsnitt av So you think you can dance, de firade att det var det 100:e avsnittet av serien. De bjöd på de bästa numren från andra säsonger, och vet ni vad de dansade? Jo, Ramalama! Så glad jag blev när jag såg det, dock var inte hela gänget med.. två var borta, men vad gör det när alla andra var med. Me like!

Titta och njut!Dock åkte en av mina favoriter ut i avsnittet, iofs inte så konstigt eftersom det var top 8 idag. Fyra killar och fyra tjejer, var bara en av killarna jag inte gillade så självklart fick han stanna.
Nästa vecka är det top 6, jag gillar fyra st av dem. Det blir lite svårt att behålla alla ;)

Aj!
Postat: 2009-07-24 / 11:24:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Fy! Jag vaknade upp med värk i hela kroppen, jag antar att jag får skylla mig själv som gömt mig från träningsgolvet så pass länge som jag gjort.. men nu är jag igång igen, kanske. Ont har jag i alla fall.

Dagen kommer inte bjuda på någonting speciellt. Jag måste packa klart, suck, det slog mig i morse att jag bara får sova en natt till i min säng och sedan kommer den vara undan packad i något förråd. Jag kommer sakna den, det är väl det jag kommer sakna mest antar jag, man trivs ju alltid bäst i sin egna säng.

Ha en bra dag!

Kasta loss?
Postat: 2009-07-23 / 22:05:24 / © sandraaandersson.blogg.seAlltså, vad är det här egentligen?
Varför måste de översätta texten till svenska? Även om den används i en svensk musikal så kan man väl sjunga på engelska? Och Kevin Borg som Troy Bolton? Hallå!!

Näe, detta dissar jag. Orginalet är mycket bättre

De har kommit!
Postat: 2009-07-23 / 20:30:23 / © sandraaandersson.blogg.seGlad tjej! De efterlängtade böckerna har kommit, nu kommer jag inte vilja göra annat än att läsa ju. En sak som är säker är att jag kommer inte packa mer idag i alla fall för här ska läsas, ååh, jag hoppas innerligt på att de är lika bra som de två första.
En sak jag redan upptäckt är att de är sjukt mycket längre i alla fall, medans de två första böckerna var på ca 450 sidor så är dessa två närmare 700 sidor. Oj, vad jag kommer få läsa.

Jag är dock inte lika glad över att betala räkningen.

The Kids - Forelska i lærer'n
Postat: 2009-07-23 / 16:21:41 / © sandraaandersson.blogg.seSoffan, denna är till dig. Dock är det ju sådär världens sämsta låt, haha.

Snabba svar = me like
Postat: 2009-07-23 / 13:16:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Det tog inte lång tid efter att jag skickat iväg mejlet till SI för att jag skulle få svar, känns skönt att de är så snabba att hjälpa en. De hade lite synpunkter på min ansökan, men nu är det tillfixat.
Känns så skönt!

Nej, kanske dags att fortsätta städa/packa rummet nu då - tog ju ett uppehåll när jag upptäckt att jag fått svar. :)

Det vankades fest
Postat: 2009-07-23 / 12:19:12 / © sandraaandersson.blogg.seSpontan utgång igår alltså. Jag kanske ska sluta avsky Bockarna så mycket, allt beror ju faktiskt på vilka man är där med. Kvällen var rolig i alla fall, jag är dålig på att beskriva, haha.

Idag mår man som man förtjänar, skulle egentligen vilja ligga i sängen hela dagen med en påse chips och coca cola(ingen vet, känner konstiga sug dagen efter, saker som jag aldrig vill ha annars). Men här ska inte liggas i sängen hela dagen, jag pallrade mig upp vid tio bara för att, är så glad att jag tänker röja i rummet hela dagen - just nu är det kaos. Skulle egentligen behöva ta mig ner på stan och köpa en ny bikini eftersom mitt på något konstigt sätt har blivit alldeles för stor, borde kolla priser på en extern hårddisk också.. men det får vänta till i morgon, faktiskt.

Kom på att jag ska träna ikväll också, tjohej vad det kommer gå bra.

Äntligen
Postat: 2009-07-23 / 11:21:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Pust! Äntligen har jag fått upp mina barnfoton på Au Pair sidan, äntligen så kan jag boka den efterlängtade intervjun. Skickade precis iväg ett mejl till SI i hopp om att få en tid så snart som möjligt, nu sitter jag här med ett leende på läpparna.

Dock verkade det inte som Jonas lyckades rädda alla mina bilder, jag saknar en del. Men men, det finns ingenting jag kan göra åt det. Det viktigate räddade han i alla fall, tur det.  :)

Det blev lite stressat igår
Postat: 2009-07-23 / 10:30:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag vaken och har tid för bloggen! :)

Anledningen till brist på tid igår var för att Soffan ringde på eftermiddagen och tyckte att vi skulle fixa lite bilder på mig när jag red medans det var fint väder, roligare med sol på bilderna än en massa svarta moln.
Vi åkte till stallet, båda två red och fixade bilderna och så, klockan gick och under tiden vi var där så försökte Soffan övertala mig att vi skulle gå ut, genom att Helena ringde och också var sugen så blev det bestämt. Utgång på kvällen ;)

Det blev en stressig stund, då jag inte hunnit ätit, skulle hinna till Iggesund och hämta mina bilder hos Jonas(som jag just nu håller på och lägger in på datorn, lycka lycka) och hämta Helena.
Men det gick i alla fall.


jag kan la bjuda på en bild på mig på hästryggen

Varsågod!
Postat: 2009-07-23 / 02:26:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Detta inlägg är tillägnat Soffan, Johan och Helena. Det var någon som påstod att jag alltid efter jag var ut skrev inlägg på natten som jag sedan ångrade på morgonen och tog bort, så varsågod, här är ett inlägg jag kommer behålla.

Utgång ikväll alltså, en spontan sådan. Soffan, Johan, Helena, Sara, Maja, Emma och jag blev det som gick på Bockarna och det var nice, jag som vanligtvis avskyr bockarna men nu var det faktiskt kul.

Haha, okej. Jag erkänner, detta är ett fylleinlägg som jag knappt själv förstår nu på natten men jag tänker låta det vara kvar bara för Soffans skull, så varsågod.

Godnatt!

Utgång!
Postat: 2009-07-22 / 20:54:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tänkte blogga seriöst ikväll, slänga in en massa bilder från dagen och så. Men nu hinner jag inte, för vet ni vad? Jag ska ut!

Blir Bockarna med Helena, syster och några till. Det var en evighet sedan jag var ut, i morgon får ni mycket uppdatering istället ;)

Måns Zelmerlöw - Hold on
Postat: 2009-07-22 / 16:19:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Ett leende på mina läppar
Postat: 2009-07-22 / 15:33:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Jonas ringde precis och han hade goda nyheter, han har fått igång en av mina hårddiskar. :D:D:D Här är det lycka på hög nivå just nu, dock är det inte den hårddisken som jag har alla mina bilder på men nu låter det lite lovande att han ska få igång den också. Hoppas!

Ikväll kanske jag kan skicka in mina bilder - ikväll kanske jag kan boka intervju!

James Franco
Postat: 2009-07-22 / 12:28:34 / © sandraaandersson.blogg.se


Den senaste tiden har jag hittat en ny favorit, jaaaaaaaaaaaaao.

Kan vara besatt
Postat: 2009-07-21 / 23:02:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag sätter igång Twilight för andra gången idag - är det något fel på mig?

Dagens roligaste
Postat: 2009-07-21 / 22:15:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Helena bjöd mig precis på dagens asgarv, jag skrattade så jag fick ont i magen.Visst, om jag träffade en sån "stor" kändis eller vad man ska kalla honom så skulle jag kanske också bete mig lite konstigt men jag kan säga att jag skulle aldrig bete mig sådär.
Hon fick mig att skratta i alla fall, och det är ju bra.

Sen är ju han rätt så söt i videon också.

Dagens bild, haha
Postat: 2009-07-21 / 21:19:55 / © sandraaandersson.blogg.se


I brist på något att göra så lägger jag in en "dagens bild", en engångs grej från min sida. I brist på bilder, eftersom de flesta fortfarande är förlorade, så får det bli en bild från när vi var i Sundsvall med klassen i Juni 2007.

Vi ser ju ut att ha roligt i alla fall.

Helt ärligt så saknar jag redan lite att gå i skolan, då hade man någonting att göra om dagarna liksom. Undra hur mycket kontakt man kommer ha med de man umgicks med i skolan om ett halvår, ett år eller tre år..

~
Postat: 2009-07-21 / 19:28:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter.

- Michel de Montaigne

Tidsfördriv och undanflykter
Postat: 2009-07-21 / 16:07:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har jag sett Twilight för sådär femtioelfte gången, eller egentligen var det nog bara tredje-fjärde men jag skulle lätt kunna se den igen ikväll, i morgon och dagen efter det. Det är ju en sådan film som man blir beroende av, undra vad det beror på egentligen.

Jag gör allt för att slippa tänka på att packa, jag vill inte bli färdig, skulle faktiskt kunna bo i denna röra bara för att få bo kvar här. För varje dag som går och det inte händer någonting på Au Pair fronten så det en extra dag jag får stanna i Hudik och en extra dag jag kommer få sova på en madrass på golvet, suck.
Jag vill bo kvar här till jag ska lämna Hudik, jag vill inte flytta på lördag - vill verkligen inte.

Just ja, igår fick jag mina flyttkort. Haha, jag kommer inte använda ett enda för jag har ingen aning om vad jag skulle behöva de till men i alla fall, det fulaste på dem är att det står att jag bor i Näsviken. Näsviken liksom, fy fan.


undra om jag ska se twilight en gång till nu direkt - bara för att liksom

Kate Voegele - Only fooling myself
Postat: 2009-07-21 / 12:34:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Ryggbesvär.. eller något
Postat: 2009-07-20 / 22:26:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Nöjd tjej! Nu har jag kommit hem och fått avnjuta låten jag nynnat på hela eftermiddagen och kvällen, jag vågar inte avslöja vilken det är riktigt än för jag skäms. Haha.

Jag kan i alla fall säga att jag har ont i ryggen efter dessa timmar i receptionen, suck, detta tar kål på mig. Jag kommer ha fel på ryggen och resten av kroppen innan jag hunnit fylla tjugo, tjoho.
Tillbringade en hel del tid när jag jobbade på att försöka övertala Nina att vi ska åka till Grekland, det går ju sådär med det om man säger så. Hon vägrar släppa Turkiet ur sina tankar, men jag vill till Grekland.

Nu ska jag luta mig bakåt, avnjuta min choklad, en film och så småning om min älskade låt en gång innan jag lägger mig.
Godnatt.


probably the best chocolate in the world.
finsk så klart!

Önskar att man alltid hade tillgång till att youtuba
Postat: 2009-07-20 / 19:05:55 / © sandraaandersson.blogg.se

ÅÅÅÅÅÅH! Under hela tiden jag varit här nu så har jag haft en låt i huvudet, det är jätte jobbigt när jag inte har tillgång till att lyssna på den. Jag önskar att det fanns ljud på datorn så att jag kunde utnyttja YouTube en sväng, det skulle behövas för mitt psyke just nu.

Två timmar kvar, sedan kan jag njuta hela natten.

För det är vi ändå

Tre och en halv timme kvar av arbetspasset
Postat: 2009-07-20 / 17:25:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Så sitter jag här på Friskis & Svettis för mig själv och har tråkigt igen, det var roligare när jag jobbade med Nina och hade någon att prata med. Nu får jag roa mig själv med msn eller facebook, lite då och då kommer någon ny motionär och ska köpa kort eller ha hjälp med någonting annat och sedan får jag roa mig själv igen.

Jag kom hit ca femton-tjugo minuter innan jag skulle öppna - vilket man ska göra. Men varför är man här som motionär redan innan den som jobbar kommer, varför är man här tjugo minuter innan stället öppnar? Det var likadant förra veckan, det är likadant varje gång man är här först och ska öppna, men kan väl komma strax efter det öppnat istället och inte stressa den som jobbar.. det känns ju som man är sen när någon är här och hänger på låset redan när man kommer.

Nu ska jag nog göra någonting vettigt, jag tog med mig en bok så här ska läsas lite. :)

Ljuva svenska sommar
Postat: 2009-07-20 / 13:54:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Fy vilket väder det är idag. Typisk svensk sommar med bara regn, det är inte lite det regnar heller.

Nu är det mesta i mitt rum färdigpackat, det som är kvar är väl kläder och de saker jag tänkt att jag kan behöva använda de närmsta månaderna.. saker som jag tänkt packa ned i väskor och inte i kartonger. För övrigt så är rummet i kaos med kartonger över allt, inte det roligaste stället att vara på men vad ska jag göra en dag som denna? Hela lägenheten är full med kartonger, ska iväg och jobba om några timmar så är ingen idé att åka till någon heller.

Well well, jag får njuta av det underbara sommarvädret här hemma helt enkelt ;)

Jag vill inte, vill inte, vill inte
Postat: 2009-07-20 / 10:53:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill inte flytta.
Jag vill inte flytta.
Jag vill inte flytta.
Jag vill inte flytta.
Jag vill inte flytta.

Eller ja, jag vill flytta ifrån Hudiksvall men inte från denna lägenhet.

Jag drömmer mig bort till paradiset
Postat: 2009-07-20 / 00:15:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Såhär på natten är det lätt att drömma sig bort, nu har jag suttit och tänk på hur jävla gärna jag vill utomlands. Ingenting konstigt med det, jag vill alltid utomlands, jag älskar att resa och jag älskar värmen. Men gud så sjukt mycket jag vill utomlands, resemålet spelar inte så stor roll egentligen, bara det är sol och värme så är jag nöjd. Med undantag för Bulgarien och Ayia Napa, dit vill jag aldrig åka - men förutom det så spelar det inte så stor roll.

Ta mig till paradiset nu tack..Fast när jag inser att jag snart kommer flytta till utlandet så känner jag inte längre ett lika stort behov om att behöva åka någonstans nu, men ändå.. det är aldrig fel med en utlandsresa.

Clay Aiken - Solitaire
Postat: 2009-07-19 / 20:48:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Megan Fox är snygg
Postat: 2009-07-19 / 17:41:35 / © sandraaandersson.blogg.se


Megan Fox är snygg, och inte är det något fel på Shia LaBeouf heller.

Jag såg precis på Transformers, inte precis min typ av film men man kan inte neka att den var bra, eller ja den var bra gjord i alla fall. Och filmer över två timmar, de tar död på mig.. jag förstår inte varför de ska envisas med att göra så långa filmer.

Söndagsbestyr
Postat: 2009-07-19 / 13:21:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Här hemma kämpas det med packningen, fy fan. Det är så tråkigt, ännu tråkigare blir det när jag tänker på att jag inte kommer få packa upp mina saker innan jag fixar egen bostad nästa år eller när det nu blir. Men men, det går framåt sakta men säkert i alla fall, det är så svårt att veta hur jag ska packa eftersom det borde vara organiserat  utifall jag skulle behöva något av allt som är nedpackat under sommaren/hösten.

Jag funderar på att kanske köra första träningspasset på två månader ikväll, det låter inte så frestande faktiskt. Men jag kanske borde? Hmm, det tåls att tänkas på.Jag trodde ju att alla mina bilder var förlorade, att jag inte sparat någon på en skiva. Men titta, en massa bilder från 2007 finns faktiskt kvar.
Nu vill jag tillbaka till Malta..

Dagens låt
Postat: 2009-07-18 / 22:15:55 / © sandraaandersson.blogg.se


Three Days Grace - Are you ready

Det var längesedan jag slängde in en dagens låt nu så det var på tiden att göra det igen, ännu längre sen var det då jag sist lyssnade på denna.. när den precis startade på Spotify kände jag att jag var tvungen att dela med mig.

Städa, packa.. va?
Postat: 2009-07-18 / 20:31:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Har försökt rensa bland alla mina saker idag, jag förstår inte hur man kan ha så mycket skräp som man egentligen inte tycker att är skräp. Haha. Jag har slängt en hel del idag kan man säga, och mer kommer antagligen att slängas.
Jag har även kommit fram till att det inte är speciellt roligt att städa, det enda roliga är då man hittar flera år gamla saker som man inte trodde man hade kvar eller som man glömt att man en gång hade.

Jag vill faktiskt inte ens tänka på att detta är sista lördagen jag sover i denna lägenhet.

Det är tur att man har musik som tar en igenom städningen.

Hur ska detta gå?
Postat: 2009-07-18 / 15:16:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var meningen att jag skulle tillbringa hela dagen åt att packa och rensa mitt rum, men hur lätt är det att packa när man inte får in fler flyttkartonger i rummet? Eller ja, fler går in men då tar man sig inte runt här inne.

Nu vet jag ju inte hur detta ska gå till. En sak är i alla fall säker - jag avskyr att flytta.

Tidsfördriv såhär på natten
Postat: 2009-07-18 / 00:43:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag sitter vaken för mig själv mitt i natten och har inget bättre för mig än att lyssna på musik(det är konstigt vad musik kan få en på bra humör) och svara på en alldeles för lång lista.

1. Tre namn jag lyssnar till: Sandra, Kungen, Sääändy(fast bara av Helena)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Vettefan, att jag är kort? Haha
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Det mesta
4. Detta är jag rädd för: Prata i telefon, misslyckas, läkare och att bli känd
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Sömn, träning, gemenskap
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Flyga, klättra på husväggar a la spindelmannen, gå ner i spagat
7. Detta tycker jag om att göra: Resa
8. Detta vill jag göra just nu: Sova
9. Bästa känslan: Lycka
10. Värsta känslan: Ångest
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Acceptera mig för den jag är
12. Är jag kär just nu? Nej
13. Jag vill gifta mig? Kanske, långt in i framtiden
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa jorden runt, hoppa fallskärm och bungyjump, utbilda mig, skaffa familj m.m
15. Min käraste ägodel: Min nya älskade laptop(även om den krånglar) och nya kameran
16. Något jag vill ha i present: Videokamera
17. Detta har jag på mig just nu: Shorts och Animation-tröjan
18. Favoritkläder: Det som är bekvämt
19. Favoritdjur: Häst
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Lite allt möjligt
21. Favoritlåt just nu: Alexander Rybak - "Kiss and tell" alternativt "Roll With the wind"
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Går inte i skolan längre*jippi*, men roligast var väl ledarskapen och tråkigast var nog samhällen
23. Stjärntecken: Vädur
24. En bok jag älskar:  Twilight serien!
25. En film jag älskar: Cruel Intentions
26. Tv-program jag gillar: One Tree Hill
27. Favoritdoft: Christina Aguileras(vet icke vad den heter)
28. Detta äter jag gärna: Något med chokladsmak
29. Dricker helst: Vatten
30. Favoritgodis: Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Överallt där det är varmt + Usa
32. Färg på mina ögon: Blå/grå
33. Min längd: 161 cm
34. Jag tror på: Tror gör man in kyrkan och jag går inte i kyrkan. Skulle det vara någonting jag tror på så är det väl sanningen då
35. Jag spelar: Inte ett skit
36. Personer jag beundrar: Öhm, många
37. Så här bor jag: Lägenhet med mamma, bror och katt
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Ingen aning
39. Det här tänder mig: Haha, jag vet inte.
40. Det här gör mig avtänd: Skägg! Kroppshår! Snusare & rökare
41. Favoritfärg: Röd & Lila
42. Favoritcitat: Finns så många bra - svårt att säga ett
43. En hemlighet jag vet: Säger jag det så är det ingen hemlighet längre
44. Bästa present jag fått: Datorn och kameran
45. Senast köpta skiva: HAHA! Ja undra, många år sedan ju.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Ööh, inget? Får väl säga mina tänder eftersom det är de enda folk ger mig komplimanger för, de är tydligen raka och vita. Haha
47.  Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Rumpan, händerna, näsan
48. Udda förmåga/egenskap: I vissa fall är mitt minne extremt, tydligen, inget jag själv märker av och sedan har jag en tendens att alltid(oftast) minnas mina drömmar vilket tydligen inte alla gör(?)
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Något coolt
50. Vad lyssnar du på just nu: Alexander Rybak - If you were gone (jobbig låt faktiskt)
51. Vad har du gjort/ska du göra idag: Varit med Nina, solat, firat Niklas
52. Var är dina föräldrar födda: Jyväskylä i Finland och antagligen i Hudiksvall
53. Vad är det senaste du installerade på datorn: Det var en bra fråga
54. Vilken är din favoritrestaurang: Hmm, Max? Äter sällan ute
55. När badade du i en pool senast: I TURKIET - i Juni alltså.
56. Hur många barn vill du ha: 2-3
57. Vilken musikstil tycker du mest illa om: Klassiskt, opera och sånt där de bara skriker och headbangar
58. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet: Det är långt till nästa val
59. Vad har du för TV-kanaler: Vet inte, ser sällan på tv
60. Har du åkt moped någon gång: Japp
61. Har du busringt någon gång: Jaa, jag minns när jag och en vän ringde och spelade in på en killes telefonsvarare, jag gissar på att det var hans mamma som hörde det. Haha!
62. Har du fått felparkeringsböter: Nej
63. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump: Ska göra det
64. Vilken är den plats längst bort som du har besökt: Thailand
65. Har du en egen trädgård: Nej
66. Vilken är din favorit bland tecknade serier: Ingen?
67. Kan du alla orden i nationalsången: Nej, men kanske mer än jag tror att jag kan
68. Badkar eller duschkabin: Badkar
69. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden: Twilight kanske
70. Favoritpizza: Gillar inte pizza
71. Chips eller popcorn: Chips
72. Vilken färg på läppstift använder du: Använder inte
73. Har du rökt jordnötsskal någon gång: Nej
74. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling: Haha, nej
75. Apelsin- eller äppeljuice: Äpple
76. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni: Hm, kan ha varit Nina, Malin och Johan i Turket. Vad vi åt minns jag dock inte
77. Favoritchoklad: Marabou's mjölkchoklad eller Fazer's blå.
78. När röstade du senast: Rösta?
79. När åt du en hemodlad tomat sist: Ingen aning
80. Har du vunnit en prispokal någon gång: Inte vad jag kan minnas
81. Är du bra på matlagning: Nej
82. Klarar du att tanka själv: Ja, det ska man kunna om man har körkort
83. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV: Nej
84. Pepsi eller Coca Cola: Coca cola
85. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb: Uniform och uniform, får väl säga ja eftersom det är "dresscode" på Friskis
86. Vad var det senaste du handlade: Jordgubbar
87. Har du kräkts offentligt: Japp
88. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Jag och kärlek verkar inte gå ihop så jag får väl välja att bli mångmiljardär då.. och det är ju inte helt fel.
89. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, men attraktion vid första ögonkastet
90. Har du ringt något betalnummer: Think so
91. Kan man vara vän med sitt ex: Varför skulle man inte?
92. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Vet inte
93. Hade du mycket hår som liten bebis: Tror ni jag minns?
94. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Ingen aning faktiskt
95. Vad har du i din väska: Den är nog ganska tom just nu, kanske tuggummi och näsdukar
96. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Se till att det är kolsvart i rummet
97. Vad har du att vara tacksam för: Allt antar jag
98. Var hittade du den här listan? I min egna blogg
99. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Du, du och... DU
100. Har du svarat på alla frågor nu?  Yes!

Nej, dags att sova. Ska bara lyssna klart på Michael Jackson - Thriller först.

Detta är vad jag vill just nu
Postat: 2009-07-18 / 00:06:39 / © sandraaandersson.blogg.se


Just nu känner jag ett sådant starkt sug efter att åka på en landskamp, gaah vad jag vill. Är fortfarande lite nedstämd över att vi inte kan åka på matchen 12 Augusti och hoppas lite smått på att jag fortfarande ska bo i Sverige 14 Oktober(fast egentligen vill jag ju inte) bara för att kunna gå på en match.
Visst jag var på två st Sverige matcher med U21-landslaget för en månad sedan, men jag vill se riktiga och det är sådär 9 månader sedan sist.

Jag vill bara dra på mig min gula Sverige tröja, sitta på läktaren på en match och vara helt lyrisk. Japp, det är vad jag vill.

Nu när jag sitter här vid midnatt vid datorn och inte har någonting att göra så ska jag snart lägga ner tid och energi på att göra en lista och lägga in här som sedan ingen kommer ha orken att läsa - så värt!psst, Nina. Jag har bestämt mig. Vi drar utomlands!

Grattis lillen
Postat: 2009-07-17 / 17:20:42 / © sandraaandersson.blogg.se


Jag antar att jag borde slänga in ett grattis till lillen till höger på bilden. Lillebror fyller 18 år idag, fasen vad för att lillebror fyller 18 när jag nyss fyllde 15, haha.
Nu är det nästan slut på krogen för min del i alla fall, jag kan inte vara där när Niklas är där. I vintras kom jag och Soffan upp med en plan att vi båda skulle skaffa pojkvän innan denna dag, Soffan lyckades ju för ett tag sedan men jag sitter fortfarande här själv - fast jag kan ju inte precis säga att jag försökt heller. Haha.

Men grattis i alla fall.

Gratis är gott!
Postat: 2009-07-17 / 16:55:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har gått och väntat på post i flera dagar, det är flera saker jag har väntat på och idag när jag kom hem upptäckte jag att jag fått tre brev. Tjoho, lycka där då.

Bland annat så fick jag ett presentkort på H&M på 150 kr och ett presentkort på valfri affär på 100 kr. Gratis presentkort sitter väl aldrig fel? Näe va!

Dock väntar jag fortfarande på mina böcker, kommer nog ta ett bra tag - nästa helg skulle jag gissa på.


ursäkta kvalitén, lånade ut kameran till Nina idag så fick så lov att använda mobilen.

Home sweet home
Postat: 2009-07-17 / 16:07:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma igen! Jag for till Nina igår och där har jag varit till typ nu, eller nästan i alla fall. Jag släpade med mig cykeln dit så att vi kunde sticka ut och cykla, undra vem som klagade på ont i baken hela dagen idag? Haha, inte var det jag i alla fall.
Duktig var jag och solade med, det är inte ofta det händer. Haha :)

Näe, nu ska jag hoppa i duschen.

Adjö för en dag
Postat: 2009-07-16 / 13:31:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Nina klagade på att jag var hemma för mycket så för att göra henne nöjd så tar jag mitt pick och pack för att åka hem till henne nu.

Kommer hem i morgon, ha en bra dag.

Hemma, pust
Postat: 2009-07-16 / 00:27:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag lyckades tömma en av mina garderober helt från kläder idag, helt otroligt. Nu är det bara alla mina skor och lite skräp kvar där i, tänk så mycket man inte använder men som tar upp så mycket utrymme här hemma.

Ikväll har jag varit social, jag har cyklat och promenerat runt stan med Emma sedan satte vi oss på Möljen och hade det gött. Kom nyss hem, tiden bara flög förbi och helt plötsligt så var det midnatt. Sommaren lurar en på många sätt, det är ljust på natten och framför allt är det varmt, men jag ska inte klaga för jag gillar ju värmen :)

Näe, godnatt.

<3
Postat: 2009-07-15 / 19:16:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Att älska är att beundra med hjärtat.
Att beundra är att älska med hjärnan.

Nu är den uppe
Postat: 2009-07-15 / 18:24:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag slängde in den nya designen, den är inte riktigt klar men det är en förändring i alla fall. Headern är helt provisorisk, den gamla passade inte in med måtten och eftersom jag varken har bilder eller ett program jag kan med på datorn nu så fick det bli en provisorisk.
Förändring är bra, haha :)

Kan ni inte se den tryck F5

Varför all hysteri?
Postat: 2009-07-15 / 15:08:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var egentligen detta klipp jag ville lägga upp tidigare idag, men då hade det inte kommit upp på svt´s hemsida än så det kommer nu istället.

Jag kan säga att en del av mig är lite besviken, jag hade velat höra det helt live, men icke. Sedan hoppades jag innerligt igår att han skulle köra "Roll with the wind" istället, vilket jag gissar att kommer bli nästa singel - efter denna alltså.

 

En sak till bara, varför skriker alla tjejer som de precis vunnit sju miljoner kr? Jag förstår det faktiskt inte, han är en helt vanligt människa, visserligen en väldigt charmig sådan men inte skriker man åt en kille man träffar på krogen om han är charmig? Näe, det gör man inte.
Och sedan detta med att anfalla kända människor när de går på stan, hallå? Låt dem ha sin fritid för i helvete.

Ny design på väg
Postat: 2009-07-15 / 14:44:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har börjat! Jag har börjat rensa bland mina kläder inför flytten, fy så mycket som inte ska behållas. Det som är trasigt ska slängas, det som är helt men inte ska behållas ska skänkas bort(jag känner mig generös och miljömedveten) och ändå så behåller jag alldeles för mycket, kläder jag vet att jag inte kommer använda men inbillar mig att jag ändå kommer göra det.
Nu tog jag en paus, det var inte speciellt roligt att rensa så att man har två så gott som tomma garderober nu istället för två fulla.

Har idag förövrigt trixat med en ny bloggdesign, tyckte att det var på tiden att förnya mig lite. Dock klarar jag inte av att få dit profilbilden, ingen vet vad jag lyckats med för jag hade den förr och utan att jag gjorde någonting så var den borta. Konstigt.
Sedan önskar jag just nu att jag hade Linux oxh kunde göra en "snygg" header, jag är inte en stjärna på paint så det är ingen idé att försöka i windows.

Borde nog fortsätta med rummet nu, suck.
Spotify räddar dagen ;)

Varje dag - Varje morgon - Varje kväll
Postat: 2009-07-15 / 10:29:49 / © sandraaandersson.blogg.se

- Varje morgon, vilken tid jag än lägger mig, så vaknar jag vid åtta och är pigg - dock är jag för lat för att kliva upp och ligger vaken i sängen i 1½-2 timmar.
- Varje kväll tänker jag "i morgon ska jag ut och springa" - det blir aldrig av.
- Varje kväll tänker jag "i morgon ska jag börja flyttpacka" - med knappt en vecka kvar har jag typ inte börjat och det kommer ta tid.
- Varje kväll tänker jag "i morgon ska jag inte sitta så mycket vid datorn" - dagen efter sitter jag ändå framför den alldeles för mycket.
- Varje dag då det inte är fint väder tänker jag att nästa gång det är sol så ska jag ta vara på solen - solen kommer och jag sitter inne, för att jag bor i en rutten lägenhet.
- Varje dag oroar jag mig för om jag kommer flytta i höst eller inte - ändå gör jag inte speciellt mycket åt att försöka få till det just nu.
- Varje dag funderar jag på vad jag ska utbilda mig till och jobba mig - varje dag ändrar jag mig och vill bli någonting nytt.


lite halvt en favoritlåt just nu

Det är tisdag, hyffsat väder och jag sitter inne.
Postat: 2009-07-14 / 15:33:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är inte bra på att spara pengar till den kommande Turkiet resan. Nu har det betalas räkning, mobilen har fyllts på och böcker har beställts, man får väl hoppas att pengarna räcker ändå för Turkiet skulle sitta fint, ja det skulle det.

Har kommit fram till att jag avskyr att bo i lägenhet, man har ingen möjlighet att bara gå ut och vara när det är fint väder. Istället får man sitta inne och häcka, göra ingenting och bara glo.
Just nu sitter jag och önskar att jag var på Skansen, tänk om jag varit där. Egentligen borde jag väl börja packa, nästa vecka flyttar jag ju, tjohej vilket liv det ska bli.

Näe, nu ska jag äta vattenmelon.
Ignorera inlägget, jag vet inte vad jag själv skrev.

Det personliga brevet är klart - för andra gången.
Postat: 2009-07-13 / 22:26:41 / © sandraaandersson.blogg.se

När jag satt på Friskis och gjorde ingenting alls och hade tråkigt kom jag på att jag kunde vara effektiv. Jag började skriva ett nytt personligt brev till SI, jag skrev ju ett för någon månad sedan men det försvann som sagt så det var dags att skriva ett nytt. Jag och engelska går inte alltid ihop men på något sätt lyckades jag komma upp i nästan 900 ord fast minumum bara var 600, ingen vet hur jag lyckades.

Jag ska skicka in det nu ikväll så det blir av, sedan ska jag leta upp någon med en fungerande scanner så jag kan scanna in Malins referens och mina betyg. Sen kan jag nästan boka intervju, känns SÅ skönt.
Bara bilderna som fattas, jävla bilder.

Näe, nu ska jag se film.
Godnatt

Jag har tråkigt
Postat: 2009-07-13 / 18:09:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var det meningen att jag skulle göra mycket, ingenting blev av, jag har blivit extremt lat sedan jag kom hem från stugan - jag orkar inte ens ta tag i flyttpackningen.

Sitter just nu på Friskis och jobbar, jobbar alldeles själv för första gången och jag har haft lite smått panik. Allt skulle självklart krångla när det kom som mest med människor, självklart. Det är tur att jag har tillgång till dator nu när det är lungt, det skulle inte vara roligt att sitta och stirra in i väggen i fyra timmar och göra ingenting, msn och facebook är lite rogivande i alla fall.

Dock är det trist att det inte finns något ljud på datorn, jag hade gärna utnyttjat youtube under tiden jag sitter här.

Söndagkväll
Postat: 2009-07-12 / 23:01:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tillbringat de senaste dagarna med att försöka övertalat mina vänner att följa med mig till Stockholm på tisdag, eller ja dem som jag tror att skulle tycka det var i alla fall lite kul att åka dit - men ingen nappar. Alla tycker att det kostar för mycket och att de inte har råd, suck. Egentligen så vet jag inte varför jag så gärna vill åka, jag vet bara att jag verkligen vill.
Men men, det blir tydligen inte av så i morgon ska jag lägga pengarna jag tänkt lägga på Stockholm på någonting annat istället. Jag ska beställa Eclipce och Breaking Dawn, funderar på om jag ska beställa hela serien ändå och få med de två första böckerna. Även om jag redan läst dem så blir det ju en annan sak på engelska, tycker jag.

Nu ska jag nörda lite YouTube och sedan kanske sova, jao!

När jag hör din röst
Postat: 2009-07-12 / 10:32:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är den slut, tyvärr. De senaste dagarna har jag segat mig otroligt och försökt spara på boken så länge som möjligt men samtidigt försökt läsa lite varje dag, och nu är den slut. Denna bok var nog snäppet bättre än första, fortsätter det i denna takt så kommer jag bli arg när jag läst ut allihop.

Jag funderar på om jag ska beställa Eclipce och Breaking Dawn nu på en gång, på engelska alltså. Det känns som det skulle vara bra att träna upp språket lite inför hösten och det känns som det finns saker man missar när man läser översättningarna till svenska.

Jag vill se New Moon nu, just nu är jag övertygad om att den kommer vara bättre än Twilight - det känns som det.

btw, de svenska titelöversättningarna suger. hur får man new moon till "när jag hör din röst"?


Jordgubbar och glass
Postat: 2009-07-10 / 21:42:39 / © sandraaandersson.blogg.seYummy! Jordgubbar och chokladglass är ett perfekt avslut på dagen. :)

17 again
Postat: 2009-07-10 / 19:17:12 / © sandraaandersson.blogg.seSom jag har väntat på att se denna och jag säger då det - det var värt väntan. Vem kan helt ärligt säga att de inte ser någonting speciellt i Zac Efron? Okej, förr kunde jag säga det men inte efter denna. Raaawr!

"Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer. En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen."

Som jag har väntat
Postat: 2009-07-09 / 21:29:41 / © sandraaandersson.blogg.seNU ÄR DEN HÄR, jag har väntat och undrat om det någonsin skulle komma en video. Nu är den här, men vad jag är besviken. Detta kan vara en av de tråkigaste videorna jag någonsin sett, efter att ha sett framträdandet sådär 500 gånger är det en stor besvikelse när man upptäcker att videon är nästan exakt likadan.
De hade väl kunnat komma på någonting nytt?

Hemska väder
Postat: 2009-07-09 / 13:23:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemskt väder idag, regn och blåst, känns nästan som storm. Usch, jag vågar inte gå ut, jag kommer väl blåsa bort eller någonting om jag skulle våga mig ut.

Idag är en perfekt dag till att stanna i sängen hela dagen med en bra bok, ja det låter nästan som en plan. Jaao, inte behöver man ha dåligt samvete heller :D

9 Juli idag - tiden bara flyger iväg. Bra bra bra!

Can my dream come true?
Postat: 2009-07-08 / 21:05:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag ser min dröm försvinna längre och längre bort, det ser inte ljust ut för min del och tanken på att ge upp har slagit mig flera gånger. Kanske borde jag försöka skaffa mig ett jobb nu och söka en utbildning till våren, kanske är det vad jag borde göra.. men det är inte vad jag vill.

Jag skulle hellre dra till Norge och jobba, kanske borde jag göra det? Då tjänar man pengar i alla fall.

Omotiverad?
Postat: 2009-07-08 / 13:46:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Det händer inte mycket i mitt liv just nu, jag bara degar och hare gött med mig själv. Har haft så mycket att göra de senaste ööh månaderna(?) så det är grymt skönt att göra ingenting och bara vara, dock hade det varit skönare om jag varit i stugan och gjort ingenting, degat på verandan hela dagarna i en tjock varm tröja och "När jag hör din röst" i handen, underbart.
Ni har väl redan förstått att jag dissade Boda Borg idag, kände att jag borde spara pengarna, vilket jag antagligen inte kommer göra utan jag kommer lägga de på något annat istället. :/

Är inte speciellt motiverad till någonting just nu, jag försöker komma igång med träningen igen men det går inte speciellt bra, jag kommer aldrig iväg.

Det finns fem saker jag är motiverad till och vill göra:
- åka till stockholm på tisdag och gå på allsång på skansen(hej nörd!), kommer dock inte hända eftersom ingen verkar vilja följa med. så om någon vill är det bara säga till.
- uppföljningslägret som är i augusti. fan vad kul det ska bli, träffa alla tjejerna igen och ännu mer utmaning.
- åka till stockholm och kolla på fotboll i augusti, dra grönan, hälsa på släkten osv. kommer dock inte hända eftersom det krockar med lägret. den nyheten förstörde min dag igår.
- turkiet med nina. det måste bli av, det ska bli av.
- Flytta, flytten med det stora F:et, alltså inte flytten från denna lägenhet om två och en halv vecka. jag pratar om flytten till andra sidan atlanten, jag längtar sönder och önskade att jag kunde åka redan i morgon.

Hur mycket av detta kommer hända? Öhm, två kanske? Men men, man kan inte få allt man vill.

Magen skriker, man kanske ska ta någonting att äta.

Boken eller filmen?
Postat: 2009-07-07 / 23:32:43 / © sandraaandersson.blogg.se

När jag först såg Twilight blev jag glatt överraskad och tyckte den var superbra, jag gav den en solklar femma. Nu när jag läst boken och håller på med den andra boken så är inte filmen lika fantastisk för mig längre - böckerna är så mycket bättre.

Filmen ger inte boken rättvisa, kärleken mellan Bella och Edward i boken är obeskrivlig, det är galet underbar kärlek enligt mig och den går inte att fånga på film. Det går bara inte.
Kristen Stewart ger inte Bella rättvisa, enligt mig visar hon inte upp Bellas rätta jag - så som jag ser Bella i boken.

Men ändå sitter jag här och längtar till den 20 November - dagen då New Moon har premiär.Sedan är det en sak till jag inte förstår, människors besatthet av kändisar.
Jag såg en intervju med Robert Pattinson och Taylor Lautner(han är förresten bara 92a - han ser ut att vara sjukt mycket äldre), hysterin på tjejerna i publiken går inte att beskriva. Jag förstår det inte och jag kommer nog aldrig att förstå, varför skrika och vifta med armarna och gråta osv osv, de är bara vanliga människor, helt vanliga människor precis som du och jag.
Fast lite avundsjuk är jag på tjejen som vann bilen som Edward kör i filmen, att få en gratis bil bara sådär liksom.

Chill
Postat: 2009-07-07 / 22:38:30 / © sandraaandersson.blogg.seChilla med en bok om dagarna är nice, i alla fall när de är lika grym som denna.

Jag vill till Stockholm på tisdag!
Postat: 2009-07-07 / 15:37:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag. Jag vill till Stockholm på tisdag.

Sa jag att jag vill till Stockholm på tisdag? Jag vill på Allsång på Skansen, jag håller på och blir galen här hemma, jag har en fjortisförälskelse och tror att jag går på mellanstadiet igen, känns som det.
Dock har jag ingen att åka med, suck! Men jag vill, jag vill, jag vill - jag vill inget hellre än att åka!

(jag börjar bli rädd för mig själv)

Fireproof
Postat: 2009-07-06 / 23:38:46 / © sandraaandersson.blogg.se


Idag såg jag en bra film - Fireproof. Det kan hända att jag är den enda människan som gillar den, det kan ha att göra med att jag beundrar brandmansyrket - men filmen handlar huvudsakligen inte om brandmän utan om kärlek och vem gillar inte kärlek egentligen? :D

Beslutsångest
Postat: 2009-07-06 / 21:59:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Boda Borg eller inte Boda Borg på onsdag? Jag sitter här med beslutsångest, får fundera på detta hela natten tror jag.

Promenad idag
Postat: 2009-07-06 / 20:45:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det en paus från flyttpackandet, eller ja rensandet av vårat förråd är det väl än så länge egentligen.

Har inte gjort någonting speciellt idag, tog en promenad och sedan unnat mig själv att bara titta på film och det är underligt hur många filmer man hinner med på en dag egentligen. Haha.

Passade på att testa min nya kamera medans jag var ute och gick..
förutsättningarna och motivet var ju inte de bästa, men det är en fungerande kamera :D

-
Postat: 2009-07-05 / 11:28:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tänker fortsätta vara lite halv oaktiv här tills jag har fått ordning på designen, men jag kan inte göra en ny header förns jag har fått alla mina bilder.. om nu det kommer att hända någon gång.

Idag blir det antagligen lite mer flyttpackning, sen vet jag inte.
CIAO!

Ingenting går min väg
Postat: 2009-07-04 / 22:43:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag blir galen! Förr kunde jag inte använda min scanner för att jag inte hade windows, nu kan jag inte använda min scanner för att jag har ett för nytt windows. Suck. Sedan har jag inte hört något om mina saker på gamla datorn går att räddas eller inte, galen är vad jag blir.

Jag kommer aldrig komma iväg med min ansökan och räddas inte mina saker på datorn så ger jag faktiskt upp, då struntar jag i allt och försöker söka jobb här hemma istället, pluggar upp betygen i höst och söker in till utbildningen jag vill gå till våren.

Har jag förresten sagt att kameran som jag lånade av pappa till Turkiet m.m och lyckades "förstöra" kostar mer att laga än att köpa en ny? Jag och elektriska ting går inte ihop just nu så jag är lite rädd när jag sitter här med en ny laptop, mobil och kamera.. jag bara väntar på att allt ska gå sönder riktigt ordentligt.

Lördag
Postat: 2009-07-04 / 12:07:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har vår lägenhet kommit till det stadiet att ingen utomstående borde komma in, det är kartonger överallt.. det börjar kännas att flytten närmar sig, även om det fortfarande är tre veckor kvar. Mitt rum kommer vara kvar som det är så länge som möjligt i alla fall, ända fram till dagen innan typ.
Eller ja, som det är kommer det inte vara för det kommer bli invarderat av kartonger, men allt annat kommer vara orört.

Inget kanon väder idag, det är bra för då behöver jag inte ha ångest över att jag sitter inne men det är dåligt för nu kanske inte respriserna går ner. Jaja :P

Jag har träningsabstinens som en galning, det är fasen en och en halv vecka kvar till att jag kan träna... jag blir mer och mer galen för varje dag. Och nej, jag tänker inte ge mig ut och springa för det klarar jag inte av.

Jag vill spola fram tiden lite, sådär i slutet av augusti eller början av september. TJOHO :D

Min bloggnivå bara går nedåt heeeeela tiden, kan det vara för att det blivit så lite bloggande de senaste sex veckorna?

Roll with the wind
Postat: 2009-07-04 / 00:05:22 / © sandraaandersson.blogg.se


Det känns som min musiksmak sakta men säkert får större bredd, ja musik som denna skulle jag nog avskytt för en tid sedan men nu gör den mig glad.

Denna karl, speciellt denna låt har fått mig igenom dagen... jao, I like it. Jag blir sentimental på något sätt.

Jag vill..
Postat: 2009-07-02 / 21:50:08 / © sandraaandersson.blogg.se

.. ha ett jobb till i höst
.. ha fantastiskt väder hela sommaren
.. bli riktigt brun
.. boka turkresan NU, helst nyss
.. bli klar med allt inför de kommande året
.. flytta
.. få en alldeles egen bil
.. festa, en skön sommarfestJust nu skulle jag behöva ett jobb och tjäna några tusenlappar, inte alls många, jag kräver inte mycket men tre-fyra tusen skulle vara välbehövt nu.

Fast mest av allt skulle jag vilja att allt på  min gamla dator kan räddas, jag bryter ihop om mina bilder går förlorade, om mitt brev och allt liknande bara försvinner.. då kan jag lika gärna somna in för alltid, typ.

Btw, jag har fått en ny kamera.. en alldeles sprillans ny som är tusen gånger bättre än min gamla, jag är så nöjd. En ny mobiltelefon och en ny kamera inom loppet av några dagar, livet flyter på..

Hemma igen - jag känner att alla rubriker liknar varann ;)
Postat: 2009-07-02 / 17:35:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma igen, det känns som jag bara fladdrar fram och tillbaka helt tiden och aldrig är hemma. Men nu är jag hemma igen, i alla fall över helgen sedan får vi se vad som händer.

På tal om hemma, nu när jag varit borta så tog jag tag i saken och gjorde adressändring. Jao, det börjar bli verklighet och från och med första augusti så bor jag officiellt i Norrbo, eller ja adressen säger Näsviken. Om en månad har jag inte längre mitt rum, om en månad är jag inte längre "stadsbo", fy fan.

Vad har mer hänt dessa dagar? Jo, jag har tagit årets första dopp och kanske årets sista i svenska vatten.

Näe, jag ska återgå till att fixa med datorn.. den är störd och jag var tvungen att formatera om mig, jag tror seriöst inte att windows gillar mig.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB