Konsten att surfa
Postat: 2009-01-31 / 23:02:37 / © sandraaandersson.blogg.seJag vill lära mig surfa, erkänn att det skulle vara coolt. Synd att jag bor i ett land där vädret är dåligt, där vi knappt har någon sommar längre och vi har absolut inte den sortens vågor man behöver för att surfa. Tänk om man bodde någonstans där det var varmt och man kunde surfa året runt, så man fick chansen att verkligen lära sig det. Åh, det skulle jag vilja.

Ge mig sommar
Postat: 2009-01-31 / 20:22:37 / © sandraaandersson.blogg.seJag vill ha värme.
Jag vill ha sol.
Jag vill ha sommar helt enkelt.

Tiden går snabbt
Postat: 2009-01-31 / 17:42:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag för två år sedan hände någonting roligt, just då tyckte jag att det var hysteriskt kul och pinsamt. Nu undrar jag bara varför jag agerade som jag gjorde, vilket jag nog undrade då också men kom aldrig riktigt fram till någon förklaring.. kan ha varit för att Sandra was in love eller något, eller ja hon trodde att hon var det i alla fall.

Jag borde vara tyst.

Träningsvärk
Postat: 2009-01-31 / 17:10:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vaknade upp med träningsvärk i benen i morse sedan skivstången igår, ändå tog jag mig iväg till gymmet och körde ett pass. I morgon kommer jag antagligen ha ännu mer träningsvärk, det kändes redan när jag gick ifrån gymmet idag att träningen hade tagit på mig, och det är ju bra.

Det har inte gått så bra med skolarbetet, först sov jag alldeles för länge, sedan var jag och tränade osv. Efter att jag kom hem har jag inte orkat gjort speciellt mycket, jag läste nyss igenom mina papper till ledarskapen(självklart gör jag inte det viktigaste och svåraste först) så jag har det avklarat i alla fall.
Men jag borde verkligen läsa Evas Öga och jag borde verkligen göra arbetsmiljön.


Istället för att plugga sitter jag och lyssnar på denna.. om och om igen.
Ibland gillar jag att jag gillar samma musik som för fem år sedan.

Om jag ändå vore så lyckligt lottad
Postat: 2009-01-31 / 00:47:52 / © sandraaandersson.blogg.seJag skulle typ dö, eller i alla fall bli galen och svimma!

Jag har inget liv
Postat: 2009-01-30 / 22:59:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Medans alla andra i helgen är i fjällen, är med sina pojkvänner eller är på Glysis Cup så ska jag..

- läsa på till tisdagens prov i organisation & ledarskap
- plugga till onsdagens prov på socialpsykologi
- plugga till torsdagens prov på filmens historia (nutida konst)
- läsa ut Evas Öga + skriva citat (svenska b)
- göra instuderings frågor om Kriser (psykologi)
- göra en inlämningsuppgift till arbetsmiljön
- göra en inlämningsuppgift om perception (psykologi)

Låter som en rogivande helg va?
Det känns som jag har alldeles för mycket att göra till nästa vecka, jag har även en inlämningsuppgift i turism att göra men den får vänta till nästa helg.

För att göra helgen lite roligare så slänger jag in två träningar, gym i morgon och ett medelpass på söndag. Då gör jag något jag själv vill i alla fall.

Morgan Alling är great!
Postat: 2009-01-30 / 21:36:11 / © sandraaandersson.blogg.seHur lyckas man få fyra tiopoängare redan i det fjärde programmet? Morgan Alling är bra, han är nästan för bra för att vara med i Let's Dance. Att Maria säger att hon inte sett något liknande sedan Måns Zelmerlöw säger ju en hel del, för Måns var grym och en värdig vinnare.

Jag hoppas och tror att årets vinnare heter Morgan Alling.

Vad säger tigern?
Postat: 2009-01-30 / 19:14:28 / © sandraaandersson.blogg.se

jag hann inte lägga in detta innan träningen, stress.


Efter skolan hämtade pappa upp mig och vi åkte till Elgiganten för att se om de hade fått in min batterilucka, tyvärr så hade de inte fått in den än. Att posten ska vara så seg, men jag klagar inte för killen som jobbar där är grr så det skadar inte att jag får åka dit en gång till, haha! ;)

Vi tog en runda på stan sen, och som ni ser på bilden så skadar det inte
att ha med pappa på stan. Jag slapp betala min hårspray själv och pappa tyckte att vi skulle gå på skorea så jag blev ett par skor rikare också. Nice säger jag. Ibland är det bra med en pappa som vill köpa saker åt en hela tiden, och jag är så dålig på att säga nej och tyvärr också dålig på att visa min tacksamhet.
Andra gången denna vecka som jag träffar pappa och det är andra gången han drar med mig på en fika, det är inte bra och jag är som sagt dålig på att säga nej. Och det är ju gott så vem vill säga nej egentligen?

Hur som helst, jag gillar mina nya skor och de låg inte precis i min prisklass så det var bra att man hade pappsen med sig :)

Magsjuka
Postat: 2009-01-30 / 16:19:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Alla ränner runt med magsjuka, snart är det väl min tur också. Fan!
Jag hoppas på det bästa och att jag slipper, jag har inte tid.

Nu är det prov, prov och prov som gäller
Postat: 2009-01-30 / 15:55:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tror våra lärare har fått provmani! Nästa vecka har jag prov tisdag, onsdag och torsdag, idag ville vår religionslärare och vår psykologilärare att vi skulle ha prov nästa fredag, tack och lov lyckades vi prata av oss båda proven så vi ska ha de veckan efter istället. Jag hade inte klarat av fem prov nästa vecka, absolut inte två psykologiprov.
Det känns även som jag har tusen inlämningsuppgifter som måste vara klara nästa vecka eller inom snar framtid, skolan suger just nu.

Det är skönt med fredagar i alla fall, två lektioner. Även om våran vikarie på psykologin var yr och först säger att man kan gå, sedan ska hon helt plötsligt ha betygssamtal med alla och tror att hon även ska hinna med att gå igenom Kris & Stress med oss. Hon hann inte med det sista kan jag ju säga, och tur var väl det för nu fick vi ju skjuta på provet en vecka.

På lunchen drog jag, Helena, Malin och Mikaela en Frasses. Det var gröt på skolan och det är blä, hamburgare som är riktigt stekta är godare. haha! :)

Jag kom nyss hem, om en timme ska jag träna så jag känner mig stressad. Proppmätt är jag också!

Jag är sugen..
Postat: 2009-01-29 / 21:16:06 / © sandraaandersson.blogg.seJag känner att jag är grymt sugen att dra på mig Sverige tröjan och åka på en match nu igen, senast var ju 10 september. Alldeles för längesedan enligt mig och vädret var ju ingen höjdare då, regn, regn och åter regn. Positivt var ju att Kim gjorde mål och att Sverige vann så klart!

Tyvärr så är jag i Turkiet, eller jaa jag sitter på flygplatsen i Antalya i väntan på flygplanet hem den 6 Juni då Sverige möter Danmark så den matchen missar jag. Den första matchen jag skulle kunna gå på är Sverige - Albanien 14 oktober, men hallå(!) då bor jag antagligen inte kvar här. Detta suger, jag vill se fotboll och Kim nu.

Jag vill inte behöva vänta i ett och ett halvt år(hör ni hur länge det är) för att se en match, då blir det en EM-kval match. Nej, jag hoppas att de ska ha någon vänskapsmatch i vår eller i sommar som jag kan tvinga med mig mina syskon på.

Ett liv som fotbollsfru skulle inte sitta helt fel, dock är Kim gift. Men man får väl alltid drömma ;)

Högskoleinformation
Postat: 2009-01-29 / 20:05:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har inte varit speciellt händelserik. Vi var på högskoleinformation på skolan, inte speciellt nödvändigt för mig eftersom jag redan vet vilka yrken jag är intresserad av och vad som krävs för att komma in på utbildningarna men det skadade ju inte att gå. Vi fick reda på att det var någon mässa i Sundsvall 17 Februari så jag, Helena och Malin anmälde oss till det, det är ju alltid skönt att få slippa skolan en dag ;)
Naturkunskapsprovet gick åt helvete, inte så konstigt egentligen eftersom jag inte kunde speciellt mycket, speciellt ingenting om vissa saker.

Har bara slöat sedan jag kom hem, hade inte orken att träna så jag lägger in en extra i helgen istället. Då får jag ju sällskap också! :)

Summerland
Postat: 2009-01-29 / 18:41:39 / © sandraaandersson.blogg.se


För någon dag sedan fick jag en plötslig längtan efter att se Summerland så jag laddade ner alla avsnitt, vilket inte är speciellt många eftersom serien bara sändes i två säsonger. Synd säger jag som verkligen gillade den, men den var tydligen inte så populär i Usa vilket jag kan förstå med konkurrens som One Tree Hill, Lost, OC, Gilmore Girls osv.

Eftersom jag minns serien så tydligt så tyckte jag inte att det var speciellt längesedan den sändes men när jag började titta och såg Jesse McCartney och Zac Efron så förstod jag hur längesedan det är, de är så små! Zac ser ut som en stor söt bebis med en glugg som en 8-åring mellan framtänderna, och Jesse ser inte speciellt gammal ut han heller.

Jag har precis börjat på säsong två nu, och jag gillart!

Beslutsångest
Postat: 2009-01-29 / 18:01:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Träning eller inte träning, det är frågan.

Telefonskräcken spökar
Postat: 2009-01-29 / 15:54:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner att jag måste komma över min telefonskräck, tidigare idag ringde det från ett nr som började på 04 till min mobil och eftersom jag inte hade en aning om vart det var ifrån så stuntade jag i att svara. Det hade ju faktiskt kunnat vara ett sånt där nummer som drar en massa pengar så fort man svarar, eller så hade det kunnat vara någon jobbig försäljare.

Direkt efter kollade jag upp nummret som hade ringt och det var ju till mig, det var Skandinaviska Institutet som ringde. Dum jag var som inte svarade, för det var ju mig de ville prata med och det var ju om något viktigt. Hon som ringde lämnade ett meddelande i röstbrevlådan och sa att jag skulle ringa upp om jag hade några funderingar osv, klart som fan att jag har funderingar men inte kommer jag våga ringa upp. Nej, jag mejlar istället.

When nothing can make you happy, you know something is wrong
Postat: 2009-01-28 / 17:01:16 / © sandraaandersson.blogg.seWhen you are used to have a fake smile on your lips,
it's hard to believe there's something real worth smiling for.

Varför ska jag veta hur en cell är uppbyggd?
Postat: 2009-01-28 / 14:36:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött på pluggandet! Och jag kommer aldrig lära mig allt, cellen är fan omöjlig att lära sig, det andra är inte speciellt svårt men den där jävla cellen är omöjlig. Hur ska jag kunna lära mig alla cellens delar och skillnaden mellan växtcell och djurcell? Skit saker!
Matsmältningen, andningen, cirkulationen och blodet kan jag nästan utan att plugga men jag kommer inte lära mig cellen även fast jag pluggar så det känns lönlöst!Blä! Jag tar en paus, igen.

Magdalena Graaf akutopererad
Postat: 2009-01-28 / 13:36:16 / © sandraaandersson.blogg.seÄnnu en deltagare har tvingats lämna Let's Dance, Magdalena Graaf har fått en blödning i hjärnan och har lämnats tävlingen. Hon åkte in till sjukhuset på söndagskvällen och opererades under natten, enligt uppgifter ska hon må bra under omständigheterna.

Det är den andra deltagaren på bara några veckor som tvingas lämna tävlingen på grund av allvarliga sjukdomar. Det verkar vara livsfarligt att ställa upp i Let's Dance.

Enligt Let's Dance pressansvariga ska ingen ersätta Magdalena och de jobbar just nu på en lösning.

Studiedag och naturkunskapsplugg
Postat: 2009-01-28 / 12:04:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det studiedag och jag ska ägna hela(läs: en del) min lediga dag åt att plugga naturkunskap. Tjoho, vilken rogivande dag det kommer att bli, men jag har ju världens största och krångligaste naturkunskapsprov i morgon så jag har inget val.
I alla fall så har jag redan hunnit varit lite duktig idag, jag klev upp relativt tidigt och har sedan suttit och pluggat en hel del. Nu ska jag ta en paus för att se American Idol sedan ska jag dyka tillbaka ner i mina skolböcker.

Jag tänkte vara duktig och ta en promenad under dagen men jag går ju alla andra dagar så jag struntar i det idag, istället drar jag iväg på ett träningspass ikväll.

Ha en bra dag.

Freestreet
Postat: 2009-01-28 / 11:54:25 / © sandraaandersson.blogg.seÄnnu en gratissida har öppnat och det verkar som det är riktigt enkelt att samla poäng på denna. Sidan heter Freestreet och eftersom den är nyöppnat så har den ännu inte så många medlemmar, jag blev medlem 580, så det är enklare än någonsin att värva medlemmar. De har redan ett stort utbud av klicklänkar och erbjudanden, och det bästa av allt är att det behövs inte speciellt många poäng för att få ett presentkort.

När man samlat ihop poäng kan man välja mellan presentkort på Nelly.com, Caliroots.com och Superpresentkortet(där man kan välja mellan 60 olika butiker, så som H&M, Stadium, McDonalds osv).

Så bli medlem här du ockå!

Maria (I like it loud)
Postat: 2009-01-27 / 21:34:47 / © sandraaandersson.blogg.seDenna fart borde det vara i all träningsmusik.

Jag är trött.
Postat: 2009-01-27 / 15:19:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är jobbigt att börja olika tider varje dag, jag skulle hellre börja åtta varje dag än att börja åtta en dag, nio två dagar osv. Idag var dagen då jag började åtta och det kändes att jag inte är van, jag höll på att somna hela tiden under ledarskapen.
Blä på att börja olika tider!

Om en timme ska jag iväg och träna(bräda och jag kommer väl göra bort mig igen), sedan direkt efter bli det jobba. Stress. Slutar klockan nio, när jag kommer hem ska jag bara sova! Tur att jag är ledig i morgon.

Jag är avundsjuk
Postat: 2009-01-26 / 22:18:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag var nyss in och läste på Kenzas blogg, hon hade frågestund och någon frågade hur mycket hon tjänade på bloggen. Eftersom hon blivit kallad lögnare tidigare när hon svarat på frågan så printade hon från sin internetbank för att bevisa och herregud!Tjejen är 17 år och tjänar över 100 000 i månaden, i alla fall vissa månader. Jag skulle vara överlycklig om jag fick en tiondel av det där.
Om man ändå vore en storbloggerska som tjänade tusentals med stålar i månaden. Jag är avundsjuk!

GratisBio
Postat: 2009-01-26 / 16:51:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Ingen har väl undgått gratissidan GratisBio där du genom att samla poäng får gratis biobiljetter och presentkort. Poängen samlar du lätt genom att besöka hemsidor, göra erbjudanden eller genom att göra som jag och skriva ett inlägg i bloggen.
För att få en biobiljett behövs endast 400 poäng, när du blir medlem får du 50 startpoäng och anger du mig(Sanddy90) som värvare får du 25 bonuspoäng, alltså har du redan 75 poäng från början.Varje månad lottar GratisBio ut ett presentkort på 500 kr hos Nelly.com till en av medlemmarna som skriver ett inlägg om sidan i sin blogg. Förutom att man tävlar om ett presentkort tjänar man även poäng på att skriva inlägget, du kan få upp till 1000 poäng.

Hur går det till:

Villkor:

  • Vi accepterar högst ett inlägg per vecka.
  • Inlägget måste innehålla länk till GratisBio.
  • Inlägget måste enbart handla om GratisBio.

Inläggen bedöms och värderas baserad på följande kriterier:

  • Välbesökt blogg
  • Välskrivet inlägg
  • Bloggens utseende
  • Etc..
Bli medlem du också!

Rikspolisstyrelsen & Elgiganten
Postat: 2009-01-26 / 14:59:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Även fast jag avskyr måndagar så gillar jag de, för det är faktiskt inte en sådan jobbig dag i skolan. Idag såg jag & Helena på lunchkonserten två gånger, den var bra eller aah i alla fall slutet, det var grymt. På filmen planerade vi våran trailer också, vi bestämde vilka som är tvugna att ställa upp och att vi ska filma nästa vecka. Här går det undan!

Pappa hämtade mig efter skolan och vi for till Elgiganten för att prata om batteriluckan till min mobil, jag har ju gått med tejpad baksida på mobilen i bra många månader nu och jag har tröttnat så nu tog vi tag i saken, grabben som jobbade där skulle beställa en ny lucka till mig och förhoppningsvis kommer den i slutet på veckan. Happy Sandra! Min mobil kommer bli hel.


såhär har mobilen sett ut sedan september.

När jag kom hem upptäckte jag att jag fått brev från Rikspolisstyrelsen, det gick snabbt. Det skulle ta ca 2 veckor att få det, Nina postade brevet i onsdags och redan nu har jag fått det. Tydligen är jag ingen pedofil eller något, det känns bra. Haha!

Evas Öga
Postat: 2009-01-25 / 23:08:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner att min blogg är tråkig och innehållslös, jag vet inte om jag vill fortsätta eller lägga ner.
Vem vet, det kanske bara känns så nu ikväll.


Nu ska jag i alla fall lägga mig och läsa Evas Öga, sedan sova.
Godnatt.

Söndagkväll
Postat: 2009-01-25 / 21:08:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var tungt att träna idag, mina ben protesterade ganska rejält om man säger så och träningsvärken i mina fina bröstmuskler var inte så glad heller. Jag som hade tänkt dra en sväng i gymmet i morgon efter skolan men jag tror att jag får skippa det, min kropp behöver vila sig lite från all "onormal" ansträngning.

Egentligen borde jag plugga men nej, jag ska tillbringa kvällen med en film.

-
Postat: 2009-01-25 / 15:17:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter.
- Michel de Montaigne

Balklänning
Postat: 2009-01-25 / 15:08:56 / © sandraaandersson.blogg.se

För några dagar sedan skrev jag om studentklänningar, något som jag funderat rätt så mycket på men det finns en sak jag funderat ännu mer på.. nämligen balklänningen. Det känns som det är viktigt och jag har ett stort problem med vad jag ska ha.
Jag vet i alla fall vad jag inte ska ha för färger, jag vägrar ha en vinröd(det har ungefär hälften av alla och hur kul är det då att ha det?), en vit(hallå? bröllop) eller en brun(man ser väldigt väldigt blek ut och dessutom tycker jag det är fult), förutom de tre så är jag öppen för nästan vilken färg som helst även om jag har två st som jag har som favoriter.
Sedan är ju designen ett stort problem: lång eller kort, halterneck eller tub, puffig eller inte puffig. Ja, det är mycket att tänka på.

Idag när jag kikade runt hittade jag en klänning som jag föll för direkt, men den känns lite dyr och att beställa från internet och sedan inte kunna ha klänningen. Alltså, nja.

Det kommer sluta med att jag står där samma vecka som balen är och fortfarande inte har någon klänning.

The I Inside
Postat: 2009-01-25 / 11:53:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag såg som sagt The I Inside igår, igår måste ha varit dagen för knepiga filmer som hoppas ur de vill. Filmen var okej i alla fall, Ryan Phillippe var het som vanligt, det är ju det viktigaste ;) haha.

"Simon Cable vaknar upp på sjukhuset efter en olycka. Men det sista han minns är vad som hände för två år sedan. Verklighet och fantasi smälter samman vilket gör hans tillvaro jobbig."


Och nattens dröm, fy fan
. Allt prat och tänkande på studenten måste ha skrämt upp mig. Jag drömde att jag sov för länge, var alltså inte på champangefrukosten, sedan gick jag ner på stan istället för att vara i skolan, jag hade ingen studentklänning så jag tog mina lila shorts och en ljus tubtop, fem minuter innan vi skulle gå studenttåget var jag fortfarande hemma och kom då på att jag inte köpt några rosor till mina vänner så jag ringde förtvivlat efter mamma så att hon skulle fixa det. Hallå? Fem minuter innan jag ska gå studenttåget är jag fortfarande hemma utan studentkläder och får för mig att mamma ska hinna köpa rosor till mina vänner.
Dryg dröm! När jag berättade det för mamma nyss så sa hon bara "det är väl lite för tidigt att stressa upp sig inför studenten nu". Haha, jag kan inget annat än att hålla med henne.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Postat: 2009-01-24 / 23:25:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Fy vilket väder det har varit ikväll. Det var inte kul att vara ute och köra kan jag lova, man såg knappt något alls och underlaget var inte det bästa precis. Snöa kan det göra på natten när vi andra sover, inte när man ska vara ute och köra bil.

Sofie kom på den brilijanta idén att vi skulle baka chokladtårta och se på film. Haha, det är den fulaste tårtan som någonsin har funnits, det är inte det lättaste att lägga på glasyr på något som gått sönder och är i hur många bitar som helst. Men gott var det.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind visades på tv så vi kollade på den. Jag vet inte vad jag ska säga om den, Elijah Wood är snygg i alla fall ;)


Nu är jag trött, ska kolla klart på The I Inside som jag började titta på tidigare ikväll bara sedan ska jag sova.
Godnatt!

-
Postat: 2009-01-24 / 16:44:14 / © sandraaandersson.blogg.se

The Dark Knight
Postat: 2009-01-24 / 16:27:15 / © sandraaandersson.blogg.se


Nu har jag sett The Dark Knight och helt ärligt förstår jag inte varför alla tycker att den är så fantastisk, jag tyckte mest den var jobbig. Jag brukar älska filmer som denna, alltså "superhjälte" stuket som t.ex. Spindelmannen och Stålmannen är superbra filmer så egentligen är det konstigt att jag inte gillade denna också, men som sagt så tyckte jag den var jobbig. Sen kan ju det också vara det att jag hört så bra om den och har haft alldeles för höga förväntningar, det är ju rätt så vanligt att det blir så.
Den var bra, men inte fantastisk.

Men jag kan hålla med alla om att Heath var grym som Jokern, det var han som gjorde filmen värd att ses.

Träningsvärk som värker
Postat: 2009-01-24 / 13:38:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Gårdagens träning tog nog riktigt rejält på mig, idag hade jag världens träningsvärk i mina bröstmuskler(om man nu kan kalla det muskler) och mina ben var stum så jag vet inte vad, de vägrade liksom studsa så mycket som jag ville och vara protesterade hela tiden. Resten av dagen får jag sitta still så att benen får vila ;)

Sedan jag kom hem har jag varit lite duktig i alla fall, jag började städa garderoben och byrån + skrivbordet så nu är det lite "finare" här inne. Sängen är äntligen fri från katthår den med, frågan är bara hur länge den kommer vara det.
Eftersom jag kommit på att jag har väldigt mycket i skolan vecka 6 så tänkte jag vara lite smart och göra några av inlämningsuppgifterna redan nu, jag började med att kika på Arbetsmiljön men jag förstod ingenting, gick vidare till Psykologin och förstod lika mycket där. Ja, detta känns ju kul.

Jag tror jag ska sätta igång en film, det känns som jag borde se The Dark Knight men jag vet inte om jag är sugen på den sorts film. Den är ju rätt så lång också, nästan två och en halv timme.
Äsch, det får bli den.

Ge mig lite sömn
Postat: 2009-01-24 / 08:59:36 / © sandraaandersson.blogg.se

I natt drömde jag en knasig dröm, jag minns endast små fragment just nu men knasig var den.

För mig är helger till för att vila och göra ingenting alls, att jag då sov mindre i natt än jag gör på vardagar känns inte bra. Det borde vara tvärtom, fast nu är ju detta mitt egna val eftersom jag vill träna klockan tio på morgonen. Så om en timme ska jag träna, jag hoppas att syster inte är bakis så att hon också kan träna, sedan tror jag att även Emma skulle träna. Nice.


Gäsp! Jag borde ringa och väcka Sofie och sedan göra mig klar.
Jag vill bara sova, men snart blir jag pigg.

Blondinbella ute ur Let's Dance
Postat: 2009-01-24 / 01:26:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är jag trött, jag borde lägge mig och sova för jag ska trots allt träna om åtta och en halv timme. Gäsp!

Kvällen har bestått av en del bilkörande och så har jag umgåtts med Emma, och tittat på Let's Dance så klart. Och jag är besviken på att Blondinbella åkte ut, hon var inte sämst ikväll och hon har potential. Kitty, Carl Jan och Elisabeth kan inte dansa för fem öre och kommer inte lära sig heller så vad gör de kvar i tävlingen? Blondinbella hade kunnat lära sig i alla fall, suck på detta. Nu hoppas jag mer än något annat att Kitty åker nästa vecka, och Carl Jan veckan efter det och sen Elisabeth.
Men jag gillar Niclas, Morgan, Laila och Magnus. De är bra, så ja jag hoppas att någon av de fyra vinner.Nej, nu behöver jag sömn.
Godnatt!

Det där var jobbigt
Postat: 2009-01-23 / 17:45:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Phu, jag har precis varit och tränat ett medelpass. Ny ledare för terminen och det var faktiskt ett riktigt roligt pass, och jobbigt. Dock trivs jag fortfarande inte i mina nya skor, träningsskor ska vara gamla men inte för gamla, haha.
Jag måste komma iväg och testa på gymmet någon dag, annars är ju gyminstruktionen onödig. Fast ja, jag gillar inte att gymma.Om en timme ska jag åka och hämta Jonas på tåget och skjutsa honom till Iggesund. Resten av kvällen ska nog tillbringas framför tv:n och Let's Dance.

Maybe I'm Amazed
Postat: 2009-01-23 / 15:16:27 / © sandraaandersson.blogg.se


Jem - Maybe I'm Amazed

Jag har denna låt i min spellista, varje gång den spelas så får man en sådan otrolig OC längtan. Första säsongen av OC kan vara det bästa som någonsin gjorts i tv-seriernas historia, den är så grym. Man kan inte låta bli att önska att man vore Marissa och hade en pojkvän som Ryan.

Någon gång ska jag köpa dvdboxen med alla säsonger, det är så värt pengarna. Säsong ett var grym, säsong två så gott som sög, säsong tre och fyra var bra. Överlag var allt superbra!
Jag kanske borde önska mig boxen när jag fyller år.

Och hallå, Ryans utseende i första säsongen. Grr, går det att vara sötare?

Hon är sjukskriven, igen
Postat: 2009-01-23 / 13:12:18 / © sandraaandersson.blogg.se

För en timme sedan när vi kom till våran psykologilektion fick vi reda på att våran lärare är sjukskriven igen, denna gång till och med 17/2. Det känns ju kul eftersom kursen slutar 27/2 och för att vi redan har missat flera veckor av den innan jul. Denna gång hade de i alla fall fixat en lärare som kom och berättade detta för oss och gav oss uppgifter att göra.
Ja, jag undrar hur hon kommer att göra med betygen. Det borde bli svårt för henne att betygsätta oss och det känns surt eftersom det är denna kurs jag längtat efter igenom hela gymnasiet och nu får jag inte ens göra den ordentligt.Bra nu är att vi även har religion på fredagar så vi inte går till skolan i onödan när det inte är någon psykologi, idag blev man inte lika arg som de gånger man tagit sig till skolan endast för psykologin och så har vi inte haft någon.

Nu ska jag ta ut min besvikenhet på att städa istället, jag måste ju göra någonting vettigt någongång.

Heath Ledger - en tragisk bortgång
Postat: 2009-01-22 / 23:36:13 / © sandraaandersson.blogg.seIdag är det ett år sedan Heath Ledger dog, endast 28 år gammal. Hur tragiskt är det inte egentligen, ingen ska behöva dö så ung.
Jag är inget stort fan av Heath och de enda filmerna jag sett med honom är Brokeback Mountain och 10 Things I Hate About You men det är fortfrande en tragedi att han gick bort.

Idag på årsdagen av hans bortgång blev han Oscarsnominerad för sin roll som Jokern i The Dark Knight, fast jag ännu inte sett filmen så har jag endast hört gott om den och han var favorittippad till nomineringen redan för längesedan. Så utan att ha ett filmen så säger jag; jag hoppas att han vinner.

Jag ska inom snar framtid försöka se några av hans filmer, det känns som jag måste se The Dark Knight, Casanova och I'm Not There. Genom det så kanske jag lär mig att tycka om honom, vi kan ju alltid hoppas.

Jag behöver skriva av mig
Postat: 2009-01-22 / 22:39:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Allting går i perioder, livet går i perioder. Det går upp och ner, ibland är det bättre och ibland är det sämre. Ibland känner man sig ensam och ibland känner man att man inte får tid till att vara ensam.

Just nu finns det ingenting jag längtar mer efter än att ta studenten, eller ja först vill jag ju till Turkiet, men jag vill ta studenten. Jag vill aldrig mer behöva sätta min fot på Bromangymnasiet, jag har tillbringat alldeles för mycket tid i den skolan och ändå är det så mycket mindre tid än många andra.
Jag vill starta ett nytt liv i en annan stad, i ett annat land, där ingen känner mig och ingen vet någonting om ens förflutna. Jag vill i alla fall ha det så i några år, sedan kan jag flytta tillbaka till Sverige och utbilda mig till det jag tänkt och sedan bosätta mig i Hudiksvall igen, för det är här jag vill jobba.. men inte bo.

Om 121 dagar åker jag till Turkiet, om 141 dagar så tar studenten. Ingen kan förstå min längtan. Om ca 6 månader lämnar jag förhoppningsvis Hudiksvall, eller ja förhoppningsvis lämnar jag Sverige för ett annat land och en annan världsdel, i alla fall för ett tag.

Jag vill inte tänka på skolan, jag vill inte tänka på alla inlämmningsuppgifter, fotouppgifter och prov som jag har framför mig. Jag tycker att jag har för mycket redan nu, och självklart skjuter jag på allt till sista minuten.. om jag ens gör det jag ska.
Fem veckor i skolan, sedan är det en veckas lov, en vecka i skolan och sedan är vi ledig en vecka, tre veckor i skolan och sedan är det en veckas lov, fyra och en halv vecka i skolan och sedan är det slut. Vad blir detta sammanlagt, tretton och en halv skolvecka kvar. Det är ingenting egentligen!

Jag är inne i en dålig period, det kanske märks eller så gör det inte det.

Ursäkta, jag vet inte vad jag yrar och skriver jag bara var tvungen att skriva något.
Och jag vet nu blev detta ett sånt där jobbigt bildlöst och långt inlägg, precis såna inlägg som jag hatar och oftast struntar i att läsa när andra skriver de bara för att det är drygt. Liksom, en massa text drar inte läsare. Korta texter och mycket bilder är vad som är intressant.
Nu började jag ju yra igen, jag får nog avsluta detta.
Tack och hej!

When the stars go blue
Postat: 2009-01-22 / 21:46:05 / © sandraaandersson.blogg.se

,

Bara för att låten är en av mina favoriter, och den finns i en hel hög med versioner.
Minns jag rätt så har jag tidigare lagt upp versionen av Tyler Hilton & Bethany Joy Galeotti.


BLAKE! :D

Jag vill vara pigg och kry
Postat: 2009-01-22 / 17:16:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blev inte en sådan stressig dag som det var tänkt. Skolan bestod mest av väntande, det enda vettiga jag gjorde var nog provet som jag hade i morse.
Jag mådde fruktansvärt dåligt under nutidakonsten så jag skippade naturkunskapen och träning för att åka hem och sova i hopp om att må bättre, men inte fan mår jag bättre nu och om ca en timme börjar jag jobba.

Blä att jag får kämpa mig igenom kvällen med världens magvärk och huvudvärk..  ja, illamåendet kommer och går det också. Suck!

Fotolektion
Postat: 2009-01-22 / 10:15:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen har jag läst ut Sjöjungfun, lika bra som alla andra Camilla Läckbergs böcker och jag längtar till nästa kommer.

Sitter på fotolektionen nu, jag har ingen aning om vad jag ska göra för reportage så jag har ingenting att göra på lektionen. Det får nog bli till att kika lite på projektarbetet så att jag kommer någonstans med det, det har ju stått still en bra tid nu.
Började åtta i morse, samhällsprov det första man hade.. ja, det gick ju som det gick. haha!

Näe, nu måste jag sätta igång. Ciao!

Studentklänning
Postat: 2009-01-21 / 22:14:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Den senaste veckan har jag funderat mycket på det där med studentklänning, jag har letat och letat efter den perfekta. Men alltså, måste den vara vit? Måste den vara ljus? Är det farligt att sticka ut från mängden och ha något helt annat på sig?
Jag har hittat en del klänningar jag verkligen gillar, men ingen är vit. Och jag älskar axelbandslösa klänningar, det är det finaste som finns.

Jag kommer nog aldrig lyckas hitta den där "perfekta".

Vad tycker ni? Ska den vara vit? Ska den vara lång eller kort? Ska den se ut på något speciellt sätt?

       

How Many Words
Postat: 2009-01-21 / 21:09:27 / © sandraaandersson.blogg.seVarför vann han inte?

Nu sätter träningen igång på riktigt
Postat: 2009-01-21 / 18:43:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner att jag kommit igång lite med träningen. Igår var det skivstång, idag var det medel/puls, i morgon blir det gym och på fredag funderar jag på medel. Ibland känner jag mig duktig. Fast iofs, det förvånar mig inte om jag latar till nästa vecka och inte orkar ta mig iväg på något, haha!

Nu borde jag verkligen ta fram samhällsböckerna och plugga, men vem fan vill plugga samhälle, vem fan vill ha prov i det i morgon och vem fan vill ha lektion med Ingvar?
Suck! 

Jag vill bara lägga mig och läsa Sjöjungfrun!

Att göra eller inte göra
Postat: 2009-01-21 / 16:22:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Denna vecka började period fyra vilket innbar ett nytt schema, idag började vi med det enda nya ämnet för perioden, nämligen religion. Hur kursen blir återstår att se, mycket hänger på läraren, om den blir intressant eller inte vill säga.
Från och med denna vecka börjar vi även åtta på torsdagar, jag ska egentligen inte klaga men jag är inte van nu eftersom vi knappt gjort det under hela gymnasietiden, och så går vi till fyra. Åtta till fyra är jobbigt.

Jag har svårt att bestämma mig, att göra högskoleprovet eller att inte göra högskoleprovet. Någon gång måste jag göra det så varför inte redan nu egentligen, jag vet att jag har för dåliga betyg för att kunna komma in på det jag vill med dem så högskoleprovet är ju min enda chans. Men ändå, jag ska inte plugga vidare redan i höst så jag har ju tid på mig.
Hmm, jag har lite över tre veckor på mig att ta ett beslut.

Nu ska jag ta handen ur röven och träna, sedan ska jag tillbringa kvällen med mina samhällböcker. Tjoho!

Final Destination
Postat: 2009-01-20 / 22:32:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Under de senaste veckorna har jag blivit mer och mer osäker och "rädd" för att flyga, även fast jag egentligen älskar det. Jag har ingen aning om varför, men det känns som om denna gång kan det hända något(och såhär får jag inte prata för Nina, hon kommer slå mig i morgon) som inte borde hända.

Just nu sitter jag och tittar på Final Destination och det gör ju inte saken bättre, filmen börjar med en flygkrasch eller rättare sagt så sprängs planet i luften. Det känns ju kul att om fyra månader så ska jag sätta mig på flyget, utan någon vuxen med mig.. bara jag och Nina.

Äntligen förstår vi lite
Postat: 2009-01-20 / 21:07:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen hemma, fortfarande grymt trött så jag orkar inte plugga till samhällsprovet vi ska ha på torsdag. Hoppas det är så lätt att jag lär mig det i morgon istället.

Skivstången var jobbig, det märks att jag varit lite lat med träningen den senaste tiden för jag har verkligen tappat "muskler". Haha, hoppas jag kan få igen de små jag hade snabbt bara.
Direkt efter hade vi gyminstruktion, ja nu kan vi lite mer om sakerna inne i gymmet och nu får vi för i helvete se till att träna där också.. dock var det kanske inte det smartaste att gå direkt från skivstången till gymmet. Men men.

Nu får det bli film, tjao!

Vissa dagar är man sömnigare än andra
Postat: 2009-01-20 / 17:09:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är gött att sova, jag vaknade precis och ska snart iväg för att träna. Gäsp!
Jag var less hela dagen på skolan och gjorde ingenting vettigt, känns lite meningslöst. Sen vara jag så trött och obekväm att jag åkte hem redan vid tvåtiden, men sånt behövs ibland det med.

Nu är jag ûber trött, men det blir man väl av att sova antar jag. Jag kommer somna under skivstången, och om inte så kommer jag somna på gyminstruktionen.

tjarrå!

Måndag
Postat: 2009-01-19 / 22:09:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är svårt när man inte är en höjdare på engelska och ska fylla i en massa saker, haha, det får gå som det går. Man kanske borde valt engelska c ändå, fast det verkar inte så kul av vad jag hört.

Jag vet inte när jag ska hinna äta i morgon, skola 8-16 sedan ska jag gå hem för att sedan vara på Friskis 18.00 och träna. Direkt efter träningen så ska jag på gyminstruktion, jag kommer ju dö om jag inte får äta förns efter allt. Shit, hoppas det inte är någon photoshop så jag slutar två istället, då blir allt mindre stressigt.

Vet någon om det finns en fax på skolan?

-
Postat: 2009-01-19 / 18:58:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill byta skola, eller nej jag vill bara sluta i skolan.
Vill inte, vill inte, vill inte dit igen.

Inbillar jag mig?
Postat: 2009-01-19 / 16:00:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Antingen så håller jag på att bli sjuk eller så känner jag fortfarande av en där bakfyllan, jag mår dåligt helt enkelt. Vrålhungrig är jag också, vill äta hela tiden men å andra sidan så har jag ont i magen så jag vill inte äta.
Något måste jag stoppa i magen, undra vad vi har hmm.

Jag ber till allt som finns att jag inte håller på att bli sjuk och att allting bara är inbillning, jag som aldrig blir sjuk borde inte bli sjuk nu heller.

Nu är det fixat
Postat: 2009-01-19 / 15:48:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag kommer precis hem från frisören, äntligen har mitt hår blivit klipp och äntligen har jag fixat allt med uppsättning och smink till balen.
Det känns skönt att jag nu slipper gå och oroa mig för att inte ha någon som gör min baluppsättning och sminkar mig, nu är det fixat och klart. Jag bokade även in färgning några dagar innan så mitt hår kommer vara snyggt när studentdagen kommer.

Ni ska se mitt hår nu, supersnyggt, hon gjorde en balfrisyr på mig för att se lite vad jag passade i och så att vi slipper tänka på det när dagen kommer. Nu är mitt hår lockigt och fint, bortsätt från min skabbiga hårfärg då ;)

Nu måste jag bara hitta en balklänning, balskor, balväska, studentklänning och studentskor. Inte det lättaste enligt mig, jag har ingen aning om vad jag vill ha.


Ge mig studentens lyckliga dag!

Sofie är min räddare i nöden
Postat: 2009-01-18 / 23:45:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu såhär på kvällskvisten så ska jag vara ärlig. Alkohol är skit, ett gift som kroppen inte borde utsättas för.. ni kanske kan förstå att dagen inte har varit den bästa, fy fan säger jag, såhär dåligt har jag aldrig mått förut. Kul för mig också som skulle jobba 17.00-20.30, jag såg verkligen inte fram emot att åka dit men det gick bra, blev ju bättre och bättre ju längre kvällen gick.

Jag gick runt där och tänkte att jag ville ha fet mat, fet mat är alltid gott dagen efter och som en räddande ängel ringde Soffan och frågade om jag ville åka och äta på Max, inte tackar jag nej till det. Halv nio hämtade hon och Sara upp mig och vi for de där 8 milen till Sundsvall för att äta, hela vägen längtade jag efter min garlicburgare men inte fan hade de den när vi kom dit. Jag fick nöja mig med en Frisco, endast vald för brödets skull.Kom hem för en stund sedan, nu ska jag sova och jag kommer antagligen somna samma sekund som jag lägger huvudet på kudden. Gud så skönt.

Godnatt!

Söndag
Postat: 2009-01-18 / 09:55:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är rätt så roligt när man läser sina fylleinlägg och knappt förstår vad man skrivit, haha. Jag tog bort nattens i alla fall, det var inte passande.
Jag vill bara sova hela dagen lång, men inte går det för jag har saker att göra. Blä!

Partaj!
Postat: 2009-01-17 / 18:40:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blir utgång, eller det bli i alla fall förfest sen får vi se om jag går hem eller följer med ner på stan. Gratis är iofs ganska nice, jag har gjort en ny regel: jag får gå ut fram till Turkiet så länge det är gratis för mig ;)  haha! Rätt så smart enligt mig, det är tur man har syskon som tycker det är viktigt att jag går ut.

Ahjo, jag ska väl åka och hämta folk i Iggesund och Enånger nu och sedan blir det partaj!

Skål, godnatt.


vi ska köra hattleken, och jag ska vinna IGEN! ;)

Film film film och åter film, ja jag älskar film
Postat: 2009-01-17 / 16:55:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Hittills har inte dagen bestått av mycket mer än film.

Först ut var If Only, underbar jävla film säger jag då bara. Jag fick gåshud, hur jag lyckades med det har jag ingen aning om men den var grym! Den rekommenderar jag verkligen.
Sedan tvingade jag mig själv att se ännu en av de långa filmerna jag har och fortfarande inte sett, det fick bli Åter till Cold Mountain. Den var faktiskt bra, inte lika bra som If Only men bra. Och Jude är ett kattdjur! Grr ;)Emma och Sofie håller på och kör operation övertalning på mig. Det är tydligen väldigt viktigt att jag går ut ikväll, alltså jag vet inte. Jag brukar inte vara så bra på det där med att gå ut, det är inte riktigt min grej.
Hmm, ja vi får se helt enkelt.

Vinn ett presentkort hos Nelly.com
Postat: 2009-01-17 / 15:47:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Att vinna ett presentkort på 500 kr hos Nelly.com låter väl inte helt fel, gratis biobiljetter och presentkort låter väl rätt så bra det också? :)
Vid det här laget känner väl alla till GratisBio, det finns fortfarande en hel del människor som inte tror att den fungerar osv, men det gör den, men det räcker inte med att bara bli medlem och tro att poängen kommer in av sig själva: gör erbjudanden, värva vänner eller gör som mig och skriv ett inlägg om GratisBio för att få ihop poäng.

Nu har GratisBio en tävling där man kan vinna 500 kr på Nelly.com bara genom att skriva ett inlägg på bloggen, i slutet av varje månad utses en vinnare. Men det är inte nog med det, bara igenom att skriva inlägget så får du 10-1000 poäng hos GratisBio.


Gör som mig, bli medlem på GratisBio, samla ihop poäng och få presentkort och biobiljetter.
Ange mig(Sanddy90) som värvare och du får 75 startpoäng.

-
Postat: 2009-01-17 / 14:59:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Ge alla ditt öra, men endast några få din röst
- William Shakespeare

Lördagen den sjuttonde januari tvåtusennio
Postat: 2009-01-17 / 12:55:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött, less och förkyld(Malin, du kan gärna få ta förkylningen).
Det blir ingen utgång för mig ikväll, jag har ingen som helst lust och vill inte bli mer snorig än vad jag redan är. Bäst är nog att bara stanna inne hela dagen, hela dagen lång och inte göra ett skit.

mhm, aah. godnatt skulle jag vilja säga.

He's my friend and that's what makes me fat
Postat: 2009-01-17 / 01:44:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Kvällen har spenderats med syster. Vi började med Let's Dance och Sofie är kär och galen i Niclas Wahlgren, själv föredrar jag lillebror i familjen, det om något är ögongodis. ;) De jag ville fick stanna kvar i alla fall, av de tre som var kvar i "botten" så brydde jag mig inte speciellt mycket om vem som åkte ut, mest med tanke på att jag för två veckor sedan inte hade en aning om vem någon av de var.

Vi var nyttiga och drog en Donken också, med plusmeny. Hur ofta äter jag på Donken och hur ofta tar jag plusmeny? Typ aldrig! Och jag säger då bara det, burgarna är godare på Max, pommesen är godare på Max och dippen är godare på Max. Och fan vad hamburgarna på Donken är salta!


yes, donken is our friend and he's the one making us faaaat!

Resten av kvällen spenderade vi i bilen med Sara, vi for runt på stan och glodde på alla fjortisar som var på gfesten.

Tydligen ska jag på fest i morgon, njaa.. hmm, det tåls att fundera på.

Jag kände att jag var tvungen
Postat: 2009-01-16 / 19:47:30 / © sandraaandersson.blogg.seEfter veckans längtan så kände jag att jag var tvungen att lägga ut en nedräkning, nu kan ni alla längta med mig även fast ni inte får följa med. ;)
Sofie och Jennie kan bara ta bort 3 dagar och ca 12 timmar så får de tiden till sin avgång. Tjoho!
Det är ju inte så långt kvar egentligen, det kommer bara säga poff så är vi där.

Jag längtar, jag längtar, åh jag längar!
Alla har nog tröttnat på mitt tjat, men vad fan bryr jag mig om det?

Man kan inte uppdatera mycket varje dag
Postat: 2009-01-16 / 19:05:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Riktigt dåligt uppdaterat idag, jag vet. Jag har inte varit hemma så mycket liksom: jag klev upp, gjorde mig i ordning, åkte iväg, kom hem och har sedan sett en film.. när skulle jag hunnit uppdatera? Näe, precis.

Om en timme börjar Let's Dance, frågan är vart jag ska titta på det. Finns tre alternativ och alternativ två får jag inte kontakt med. Haha! :)


Visst skulle det vara kul om Blondinbella eller någon av de andra deltagarna ramlade med näsan före. Jag kan nog vara den mest skadeglada människan i detta land, tjoho!

American Idol, säsong 8
Postat: 2009-01-16 / 00:17:10 / © sandraaandersson.blogg.se

American Idol är tillbaka, äntligen! De är inne på säsong åtta nu, jag såg nyss de två första avsnitten och I love it! Det är så mycket bättre än svenska Idol, och där är nog anledningen till att jag slutade titta på det efter den tredje säsongen.

Under våren kommer ett flertal nya talanger komma fram genom American Idol, jag kan egentligen inte förstå hur bra de är. Deltagarna som går vidare från audition är ungefär lika bra som vinnaren av svenska, förstå då hur bra den som vinner hela säsongen är. Typ super duper bra!

Varje säsong som går har man en eller flera favoriter, och faktiskt så har det ett flertal gånger varit så att mina favoriter vunnit.
Säsong ett vann Kelly Clarkson, se hur bra det har gått för henne, se hur framgångsrik och grym hon är idag.
I säsong två kom Clay Aiken tvåa och även fast han inte vann så har han fått en fantastisk karriär, han är väl inte super känd i Sverige men borta i Usa är han en stjärna och han är grym.
Carrie Underwood var min favorit i säsong fyra, och hon vann. Se hur det har gått för henne sedan dess, hon är en av de som även klarat sig utanför Usa's gränser och det kan jag förstå. GRYM!
I den sjätte säsongen hade jag två favoriter, Blake Lewis och Jordin Sparks och vilka var det som stod i final? Jo, precis de två. Jordin har ju även hon slagin igenom i Sverige, mycket tack vare duetten med Chris Brown. Blake har jag faktiskt inte lyssnat på mycket sedan dess, jag skäms, men jag tror att han släppt ett album(måste kollas upp).
Förra säsongen så älskade jag Brooke White och David Cook. Brooke kammade hem femteplatsen i tävlingen och vi alla vet ju att David Cook vann.
Och jaa, alla dessa är så grymt mycket bättre än alla de som vunnit svenska Idol.
Frågan är bara vem som är min favorit, hmm, det får nog bli Clay.

Vem vinner American Idol säsong 8?

Bloglovin is the shit!
Postat: 2009-01-15 / 23:35:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har länge tyckt att bloglovin är superbra, istället för att sitta och klicka runt på en massa bloggar för att se om de uppdaterat är det bara gå in på sidan så får man reda på det. Dock så orkar jag aldrig lägga in nya prenumerationer så fram till idag har jag prenumererat på några få och resten av de jag läser har jag haft som favoriter och klickat in på sådär tusen gånger om dagen.

För en stund sedan gick jag igenom de bloggar jag läser och sökte på de, vips så prenumererar jag på 13 bloggar till och endast har 5-6 bloggar kvar på favoriter, sådana bloggar som inte har bloglovin. Och känner jag människorna rätt så kommer de inte börja göra det heller.

Men jag lovar, det är då mycket skönare att gå in där än att klicka in på bloggar och sen se att de inte har uppdaterat.
Om du inte redan är bli medlem så bli det du också, och prenumerera på mig vettja. ;)

Och jag erkänner, jag läser alldeles för många bloggar! Men det är svårt att låta bli, sina vänners måste man läsa vare sig de är bra eller inte, lika så "vissa" människor som man vet vilka de är eller känner lite halvt.

och ja, jag vet att det är tråkigt med inlägg utan bilder man vad ska jag lägga in för bild i detta inlägg liksom?

Det där är nog ingenting för mig
Postat: 2009-01-15 / 21:24:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag kan nog vara den mest okordinerade människan som tränar på Friskis & Svettis, i alla fall när det gäller någon sorts jympa där man ska använda en bräda. Jag var på mitt första brädpass någonsin idag och jag snubblade, snavade och förstod ingenting, jag tittade nog på mer än vad jag rörde mig eftersom jag inte förstod någonting.
Jag var kass helt enkelt.

Men jag lovar, jag ska ge det en eller två chanser till. Mirakel kan ju hända ;)

Ibland är jag stolt över mig själv
Postat: 2009-01-15 / 17:32:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag trotsade min nålskräck idag. Vi skulle testa vårat blodtryck och kolla vad vi har för blodgrupp på naturkunskapen idag, först vägrade jag titta vad jag hade för blodgrupp men jag blev så jävla nyfiken så till slut trotsade jag nålskräcken och lät Tomas så blodprovet på mig medans jag blundade och försökte göra allt för att inte förstå vad som hände. Nu vet jag vad jag har för blodgrupp i alla fall, det kan ju vara bra att veta.
Att kolla blodtrycket gick väl inte sådär superbra för mig heller, apparaten verkade inte gilla mig och bara drog åt och drog så att jag inte fick något blod till handen. Haha, det var lite små mysigt ;)Om sådär en timme ska jag iväg och träna, jag ska testa på bräda för första gången i mitt liv och jag blir inte förvånad om jag bryter benen eller så. Haha! 

Fotolektion
Postat: 2009-01-15 / 11:37:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter på fotolektionen nu, jag redovisade min senaste bild för en och en halv månad sedan och vi har fortfarande inte börjat med något nytt eftersom det är flera stycken som inte klarar av att hålla deadline och är fortfarande inte klara. Dålig stil, varje vecka ger PO de mer tid att sitta och redigera klart på lektionen o.s.v. men ändå blir de inte klara, de går ifrån lektionen och går och äter istället.. så får vi sitta här och göra ingenting alls. Trist!
Fast ah, det är skönt att jag inte behöver gå runt och oroa mig för vad jag ska fota hela tiden eftersom jag inte är någon talang.

Trots att jag bara har tre lektioner på torsdag så är det långa dagar som gäller, slutar klockan fyra. Drygt, blir skynda mig hem och äta så att jag hinner smälta maten innan träningen ikväll.

Jag är hungrig, man kanske ska smita ifrån och gå till matsalen för att äta. Hmm!

Varför bor jag i lägenhet och varför har vi bara ett badrum?
Postat: 2009-01-15 / 09:17:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Varför har man en bror som alltid ska duscha när man behöver badrummet? Alltid när man ska iväg och har en tid att passa, jag kan även tillägga att han inte är världens snabbaste på att duscha utan han är där inne i evigheter. Ibland suger det att bo i lägenhet, och framför allt att bara ha ett badrum.

Det suger också att Niklas dator nu fungerar och att han är tvungen att dunka hög musik så fort han kliver upp på morgonen, det är inte så kul att vakna av hans musik någon timme innan man ska kliva upp. Och ungen vägrar förstå att man inte kan dunka musik vid sju på morgonen för att grannarna kan sova, enligt han är det ingen som hör den.. nej nej, det är ju aldrig så att jag så gott som varje onsdag och helg störs av mina grannar som spelar musik natten lång. Nej nej.

Hur som helst, kommer jag för sent till skolan så är det Niklas fel.
Fan vad det ska bli skönt att flytta.

Den Gröna Milen
Postat: 2009-01-14 / 21:39:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom jag inte kunde åka och träna idag så tog jag istället en promenad och sedan tittade på film, jag hade så mycket tid kvar av kvällen så jag tänkte att jag nu måste jag se en av de långa filmerna jag har och satte igång Titanic. Tyvärr var det kass kavlité, eller kanske inte kass men konstig så jag stängde av den och såg Den Gröna Milen istället.

Under ungefär halva filmen försökte jag komma på exakt hur långt jag tidigare sett, men jag förstod det aldrig. Jag vet i alla fall att jag aldrig förut sett slutet.
Och jag måste erkänna, filmen är bra.

Seriernas slut?
Postat: 2009-01-14 / 19:45:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Prison Break läggs ner, säsongen som sänds nu är den sista. Och ja, jag kan väl hålla med om att det är dags eftersom de dragit ut allt lite väl mycket nu kanske, tack och lov är det fortfarande tillräckligt bra för att följa. Fyra säsonger av det räcker, jag tänker inte sörja.

Lost läggs ner, våren 2010 sänds det sista avnittet i amerikansk tv. Säsong ett var bra, säsong två var lite sämre och sen gick det bara nedåt. Det har nu sänts fyra säsonger, av sex och jag förstår inte hur den fortfarande kan ha så mycket tittare. Jag ser det när jag inte har något annat att göra, men liksom med tanke på hur förra säsongen slutade, med att hela ön försvann, vad ska de göra nu? Hela serien handlar ju om ön och vad som händer där, enligt mig.

One Tree Hill läggs ner? Är detta sista säsongen av One Tree Hill, min absoluta favorit serie eller fortsätter den? De flesta av skådespelarnas kontrakt går ut efter säsongen som sänds nu, ingen av de har ännu förnyat det och det finns ingenting om säger att de ska förnya det men det finns heller ingenting som säger att de inte kommer att göra det.

Det skulle inte heller förvåna mig om Desperate Housewives läggs ner, de har ju trots allt sänts i rätt så många år nu.
Finns det någon serie som är helt säker att den ska fortsätta? Knappast!

För två år sedan lades två av mina absoluta favorit serier ner, Gilmore Girls och OC. Hur kan man inte sakna Rory och Lorelai i Gilmore Girls? Fasen, nu känner jag att jag måste köpa boxen igen.

Ge mig ett bättre minne, tack!
Postat: 2009-01-14 / 16:38:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blir ingen träning idag, jag sprang runt hemma och letade efter garagenyckeln som en galning. Till slut gav jag upp och ringde mamma för att fråga om hon lagt den någonstans, samtidigt kom jag på att den kan ligga i bilen i garaget. Mamma hade inte rört den i alla fall så antagligen så har jag lämnat den i bilen, frågan är bara när för jag vet inte när jag använde den sist.
För säkerhetsskull så sprang jag ut för att kolla om vårat eller grannens garage var öppet, tyvärr så var det inte det så jag får stanna hemma istället.

Nej, nu ska jag laga mat. Undra vad vi har hemma.

Träna eller inte träna, det är frågan
Postat: 2009-01-14 / 15:25:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är sjukt trött! Min kropp vägrar ställa om sig till att gå upp tidigt och sedan vara pigg hela dagen, det går bra fram till ett, två sedan blir jag trött. Drygt!

Nu sitter jag här och är sjukt trött, jag funderar på om jag ska åka iväg och träna eller om jag ska skippa det. Jag behöver ju det, men frågan är om det är värt det.. stannar jag hemma så kommer jag antagligen inte göra något vettigt ändå så jag borde väl åka. Hmm!

Mojje fick hjärtattack
Postat: 2009-01-14 / 14:38:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Efter bara en vecka i Let's Dance så hoppas Mojje av, på grund av en hjärtinfarkt. Och hans ersättare blir Niclas Wahlgren, jag kan inte säga att jag klagar för jag gillar Niclas och det har jag alltid gjort.
Hoppas han är bra, hoppas han är super duper bra och sopar mattan med alla de andra. Hur det går återstår att se på fredag då han ska dansa Rumba.

Synd bara att Mojje var en av mina favoriter, men huvudsaken är ju att han mår bra.

Det kan hända att jag är väldigt impulsiv
Postat: 2009-01-13 / 22:36:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag kan vara väldigt impulsiv ibland, göra saker utan att riktigt tänka igenom det och tro att det är det jag vill och att det ska gå bra.
Det kan också hända att jag helt plötsligt ändrar mig och vill någonting annat. Som t.ex. hur många gånger har jag inte ändrat drömyrke? Eller hur många gånger har man inte köpt ett klädesplagg och sedan när man kommer hem så är det inte snyggt längre, det har nog hänt alla. Haha! 

Ibland är impulsiviteten vara bra och ibland inte så bra, dagens impulsiva Sandra känns just nu rätt så bra.. frågan är bara vad jag tycker om saken när jag vaknar i morgon.

Nu ska jag lägga mig och läsa, försöka tänka på någonting annat.

Ge mig 23 Maj och en glad Sandra
Postat: 2009-01-13 / 17:27:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är kul den enda dagen då man börjar åtta och kommer till skolan för att få veta att man inte har någon lektion, och alltså har håltimme i två timmar. Hyffsat irriterande.
Att dagens avslutas med veckans värsta gör inte tisdagar bättre, suck.
Jag borde inte klaga, haha.

Idag har jag haft en förjävlig Turkiet längtan, jag vill att det ska vara 23 Maj nu och att vi ska vara på väg till Arlanda för att ha två veckor sol framför oss. Gud så skönt!Om en timme ska jag jobba igen, hmm ja sånt är livet.

Första dagen på veckan och fem månader kvar
Postat: 2009-01-12 / 17:28:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Egentligen så borde jag inte klaga för jämför man med andra linjer så har vi det rätt så slappt i skolan, men ändå så klagar jag bara för att jag inte är van högre tempo. Pluggar jag någonsin vidare så kommer jag antagligen få en chock av det tempot som är på högskolor och universitet, egentligen så kanske jag borde ha valt samhälle eller någon annan tråkig linje med lite mer tempo.. bara för att vara van alltså.

Mjuk start på veckan med bara två lektioner, naturkunskap och film och som vanligt hände det inte speciellt mycket.
Efter skolan fixade jag och Nina äntligen bilderna från Räddningstjänsten, nu måste vi bara hitta en tid som passar oss att åka dit och lämna de.


Jag skulle inte tacka nej till ett till försök på klätterväggen på brandstationen. Nice!

Om en stund ska jag åka och hämta mamma på tåget och sedan åka iväg till Friskis & Svettis för att jobba, hoppas tiden går snabbt för jag vill sova.

psst, idag är det precis fem månader till studentens lyckliga dag

Sju veckor kvar, sedan lov!
Tack hej

Söndag
Postat: 2009-01-11 / 21:18:55 / © sandraaandersson.blogg.se

När man inte tränat kondition på nästan en månad så är det rätt så jobbigt när man sätter igång igen, och jag gillar fortfarande inte mina nya träningsskor. Jag får ont i fötterna.

Jag funderar på om jag ska plugga psykologi utifall jag har prov på onsdag, kan ju vara bra att kunna det då om så är fallet. Dock har jag ingen som helst lust och ska nu komma på en anledning till att inte plugga, typiskt mig.

Imorrn blir det skola, projektarbete och jobb.
Åh, vad kul med vardag! :/

-
Postat: 2009-01-11 / 12:21:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening,
kan du ta dig igenom både rädsla och utmattning och ta nästa steg.

- Arlene Blum

En hektiskt vår utan beroende?
Postat: 2009-01-10 / 23:12:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Three Words, Eight Letters. Say it and I'm yours.

Jag har hittat ett nytt beroende, Gossip Girl. Första säsongen var bättre nu andra gången jag såg den än första gången, hur kan det komma sig? Har precis börjat på säsong två nu, när jag kommer ikapp ska jag sluta mitt nördande. Jag ska inte hitta någon ny serie att slaviskt se igenom från början till slut, jag har ju egentligen inte tid, jag lägger allt annat på sidan och så ska det ju inte vara?
En ändring måste ske!


Jag känner att våren kommer bli rätt så hektiskt.
Det kommer antaligen bli mycket mer skolarbete; hemuppgifter och prov än vanligtvis. Jag och Nina måste sätta igång med projektarbetet snarast, vilket innebär att vi kommer få tillbringa mycket mer tid på skolan efter skoltid. Jag ska jobba på Friskis 1-3 gånger i veckan hela våren, undantag för kanske en eller två veckor då jag förvånansvärt inte har ett enda pass. Förutom att jobba där ska jag även hinna med att träna.
På sidan om detta har jag även planer på att hinna med en annan sak.
Och självklart så måste jag hinna med mitt privatliv, som blir vadå? Ingenting?
Jag får tänka att det bara är i 4½ månads tid, det är en liten tröst.

Efter det är jag fri.

Sundsvall ännu en gång
Postat: 2009-01-10 / 17:50:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Mikaela ville följa med så det blev Sundsvall idag. :) Jag var dock inte på shopping humör(vilket jag aldrig verkar vara nu för tiden, vad är fel?) och köpte ingenting, jag hittade en jättefin klänning men den var lite för dyr för mig.. men jag borde ha unnat mig den med tanke på hur sällan jag handlar för fin var den, väldigt fin.

Jonas var självklart duktig och brände en massa pengar igen, även fast han inte hittade allt han skulle ha så brände han alldeles för många tusenlappar. Om man själv ändå hade så mycket pengar till hands, ja det kanske vore lycka det.

På hemvägen blev det ett stopp på Max, självklart när man är till Sundsvall. Det blev en Garlicburgare, man måste ju passa på när den inte kommer finnas så länge.. fortfarande proppmätt, jobbigt.


Nu ska jag avstå från Sundsvall ett tag, jag har varit där fyra gånger på mindre än en månad vilket inte är likt mig och det är inte speciellt nödvändigt. Ingen av gångerna har jag kommit hem med nya kläder, varför fortsätter jag åka dit?
Inget Max ska det bli heller, jovisst är det gott men inte är det nyttigt.

Jag är trött, snark!

Let's Dance
Postat: 2009-01-09 / 22:10:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag som så gott som aldrig tittar på tv tvingade mig själv till att se på Let's Dance nu ikväll, bara för sakens skull. Jag följde det för tre år sedan när Måns(min favorit) vann, året efter det följde jag nog det lite halvt, tillräckligt dåligt för att inte minnas vem som vann och förra året vet jag inte om jag såg ett endaste program. Men det är ju faktiskt bra.


Min förhandsfavorit för i år var Blondinbella, mest för att jag inte visste så många fler som var med, nu tror jag nästan att jag ändrat mig för jag stör mig så jävla mycket på hur hon pratar.
Haha! Det är bra att jag inte bryr mig om dansen något, men hallå sen när kan jag någonting om dans? Jag kan se när någon är riktigt jävla kass men inte mer.
Nu vet jag inte vem jag favoriserar längre, Mojje kanske eller Morgan. Jag vet inte, det återstår att se.


Vem är er favorit?
Och vem borde åka ut nästa vecka?

Äntligen helg
Postat: 2009-01-09 / 14:45:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg och äntligen hade vi våran första psykologilektion sedan November. Och självklart så ska vi ha prov nästa vecka och jag missar det, vilket betyder att jag ska få göra min första onsdagsskrivning någonsin. Hjälp!Ja, undra vad man ska göra resten av helgen då. Jag funderar på att åka till Sundsvall i morgon, beror på om någon vill följa med. Någon som är sugen? Vill inte åka själv. :P

Nu är jag trött, igen.

Första arbetspasset
Postat: 2009-01-08 / 21:40:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Nutida konst provet idag gick åt helvete, jag vet inte när det senast gick så dåligt på ett prov för mig.. om det ens någonsin gjort det. Jag hoppas att jag skrapade ihop till ett g i alla fall, men det är tveksamt.

Nu på kvällen hade jag det första arbetspasset på Friskis & Svettis, nu är det bara 25 gånger kvar och sista gången är den 18 Maj. Det gick väl bra tror jag, tiden gick snabbare än jag trodde och det är inte så krångligt att hålla på med allting.Nu är jag trött och vill sova.
I morgon ska jag ha den första psykologilektionen sedan vecka 45, jag gissar på att vi kommer ha provet nästa vecka bra för att jag är ledig då. Typiskt!

Tjarrå!

Årets första fotolektion
Postat: 2009-01-08 / 10:22:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter just nu på första fotolektionen för i år, som vanligt kommer vi antagligen inte göra något. Vi kommer nog få en ny uppgift och få tillbringa resten av lektionen att sitta och försöka komma på vad vi ska göra med den, ja det känns lite onödigt att ha en två timmars lektion då man inte kan göra någonting.

Borde ta tiden till att plugga till provet jag har i eftermiddag, jag kan fortfarande ingenting.

btw så har jag kommit på varför jag har en sådan träningsvärk, jag glömde stretcha låretsframsida efter träningen. osmart av mig, för att se det från den positiva sidan så kommer jag väl aldrig mer att glömma det ;)Jag kan ju inte säga att jag skulle tacka nej till en av skolans kameror.

Lauren Conrad collection
Postat: 2009-01-07 / 22:26:40 / © sandraaandersson.blogg.seJag har helt fastnat för detta linne, åh vad jag skulle vilja ha det.
Synd bara att det kostar nästan 1300 kr, vem har råd med det? Inte jag i alla fall.
Jag tror att jag är riktigt inne på det där med axelbandslöst nu faktiskt, kanske ska införskaffa mig lite fler sådana plagg, ja synd att jag har sådan dålig ekonomi och bara köpt ett endaste klädesplagg sedan i somras. Suck, vad jag är efter.

ps. och självklart missade jag chansen att få träffa elias.
så som jag längtat, typiskt mig.

Lugn men ack så dryg skolstart
Postat: 2009-01-07 / 11:17:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Ingen kan förstå hur sjukt trött jag är, det är jobbigt att ställa tillbaka dygnet efter lite längre lov. Det blev inte många timmar sömn i natt, jag ska försöka hålla mig vaken hela dagen i alla fall och hoppas på att jag somnar gott ikväll.

Vi fick sluta våran svenskalektion efter bara 30 minuter vilket resulterade i 3h 15min håltimme, med min trötthet så var det inget alternativ att stanna på skolan för att vänta på samhällslektionen. Nej nej, jag åkte hem.

Egentligen borde jag tillbringa resten av dagen med att försöka lära mig Nutida konsten, jag orkar inte.
Eftersom vi fick en ny bok att läsa på svenskan så skulle det också vara en fördel att läsa ut Sjöjungfrun så jag inte behöver läsa två böcker parallellt.

Gäsp!Lat som denna unge skulle det vara skönt att vara i denna stund, kunna sova jämt!

Vad var det jag sa!
Postat: 2009-01-07 / 08:15:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Träningsvärk!
Ben och rumpa, det kommer inte bli roligt att promenera till skolan idag.

Och det känns att det är första skoldagen, jag kunde inte sova ordentligt i natt så är grymt trött.. och förkyld.

I morgon är det första dagen på den sista terminen i gymnasiet
Postat: 2009-01-06 / 21:25:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det sista dagen på det sista jullovet i mitt liv som gymnasieelev, jag vill inte tänka på det för jag vill inte tillbaka till skolan i morgon. Det finns inget plus med att skolan börjar igen, möjligtvis att jag kanske får lite kunskap under våren och för varje dag som går så är det en dag närmare studenten. Men ingenting annat, jag är så skoltrött så att det inte är sant.

Vad ska jag då tillbringa kvällen med, jag är helt slut efter träningen så jag orkar inte plugga(vilket jag egentligen borde göra eftersom jag har prov på torsdag och jag kan inte skippa provet igen). I mina öron lät det perfekt med att se en film, men så började titta jag vilka filmer jag hade och insåg att alla jag har är långa och jag orkar inte med en lång film.
Magnolia är 3 h 5 minuter, Da Vinci-Koden är 2 h 22 min, The Dark Night är 2 h 25 min, Titanic är 3 h 3min, A beautiful mind är 2 h 15 min, Den gröna milen är 3 h och Seven är 2 h 6 min, hallå! Hur ska jag orka se någon så lång film när jag är trött och vill lägga mig vid elva, det går inte ihop.

Niklas hyrde Barnhemmet för någon dag sedan och tycker att jag ska se den innan han lämnar tillbaka den, men tror han seriöst att jag vågar se en skräckfilm alldeles själv och alldeles innan jag ska sova? Aldrig.Hmm, faktiskt så har jag även Pieces of April men filmen verkar inte vara någon höjdare. Äsch, det är den enda filmen som är under en och en halv timme som jag har så det får bli den, hoppas den duger. Jag tror Katie Holmes spelar huvudrollen.

Jag vill inte ha i morgon.
Godnatt!

Jackson Brundage intervju
Postat: 2009-01-06 / 20:37:58 / © sandraaandersson.blogg.seHan är så söt! Och det är då ett lätt sätt att få pengar till college han har, kan inte jag också få 20 dollar så fort någon svär när jag är i närheten? ;)

Tydligen är hans bästa vän av skådisarna Sophia Bush och Chad är dålig på basket, haha.
Jag vet att alla bryr sig så mycket^^

Årets första träning - skivstång/ kondition
Postat: 2009-01-06 / 20:10:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Årets första träning avklarad, den första sedan vi fick lov och det kändes. Just nu har jag värk i hela kroppen och i morgon kommer jag antagligen vakna upp med en hej dundrande träningsvärk lite här och där i kroppen. Jag valde ju inte heller det kanske mest passande passet att starta med, skivstång/ kondition är ju inte det lättaste. Värk värk värk!

Jag har fortfarande blåmärken och ont i mina knän sedan juldagen, det är inte det roligaste när man tränar. Det gör ju ont så fort man står på knäna, stretcha är smärtsamt om man säger så. :P

btw, jag fick ju nya träningsskor i julklapp och jag invigde de idag. Till en början kändes de hemska, men i slutet så kändes de faktiskt riktigt bra och de är nog bättre än mina gamla i alla fall ;)

Jag känner inte för att gå till skolan med världens träningsvärk i morgon!

Things a mama don't know
Postat: 2009-01-06 / 16:41:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Yes, One Tree Hill har börjat igen. Iofs så var det ju bara några dagar sedan jag var klar med att se igenom alla säsonger, men i alla fall. Och jag säger då bara det, love it. Grymt bra avsnitt(jag började gråta redan efter två minuter) säger jag som oftast inte brukar tycka det, i alla fall inte när Malin och Nina sitter och säger att avsnittet de just sett var grymt bra.

"Peyton shares some startling news with Lucas, who discovers that Julian has been keeping another secret about the movie. While searching for runaway Sam, Brooke is forced to confront her lingering feelings over her attack. Nathan struggles with his new professional environment."


Jag känner mig besatt och beroende, det är nog så det ligger till.

Trettondagsshow
Postat: 2009-01-06 / 16:17:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu sitter jag här och er genomfrusen, kom precis hem från stallet där jag varit och tittat på deras årliga Trettondagsshow. Det var flera år sedan jag var och tittade på den sist, varför förstår jag inte för det är kul att titta. Maskeradhoppning, B-ponnyrace, Gymkhana m.m.

Soffan och Bea var med på maskeradhoppningen, dock vann de inte i år, varken på tiden eller maskeraden. Luna var lite vrång där på första hindret, men ändå, de som vann var riktigt snabba om man säger så.
Fast maskeraden hade de fått kunnat vinna, det var de som hade den bästa "showen".
Gymkhanan är grymt rolig att se med, dock vann inte Hudiksvall utan Gnarp. Haha!

Det är synd att det är så jävla kallt i ridhuset bara!
Det blev lite bilder i alla fall, och ja det är dålig kvalité. Jag skyller på ljuset i ridhuset.


"Ronny och Ragge"


Soffan som Danny ;)


Bea som Sandy


Greeeeeeeeeeeease!Hopp hopp ;)


Rallytjejerna vann för maskeraden
och
Bananer i pyjamas vann på tiden.

Boys don't cry
Postat: 2009-01-05 / 23:22:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag såg en hemsk film idag, Boys don't cry. Vanligtvis är jag ett stort fan av verklighetsbaserade filmer, denna var inte heller dålig men det var inte min sorts film.. och den var hemsk, att folk kan vara så dumma i huvudet.

"En sann historia om det mod som krävs för att vara sig själv. I en liten amerikansk småstad avslöjas ett märkligt och gripande dubbelliv, en komplicerad kärlekshistoria och ett brott som chockerade hela USA. När Brandon Teena av en märklig slump hamnar i det lilla samhället Falls City är han en främling på väg mot en ljus framtid. Kvinnorna dyrkar honom och alla som träffar den unge och karismatiske nykomlingen dras till hans charm. Men den karasmatiske killen bär på en hemlighet: han är inte den som de tror att han är!"Filmen har vunnit över 40 priser, bland annat en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll, det måste väl säga något om filmen?

Ge mig några års sömn
Postat: 2009-01-05 / 23:09:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill bara sova, sova och sova, det måste vara något fel på mig. Jag orkar inte återgå till de vanliga rutinerna, jag orkar verkligen inte med skolan igen.

Imorrn blir det Trettondagsshow i alla fall, jag kommer frysa häcken av mig.

-
Postat: 2009-01-04 / 23:19:38 / © sandraaandersson.blogg.se

En äkta vän står aldrig i vägen för dig,
om du inte råkar vara på väg nedåt.
- Arnold Glasow

Borde jag ha dåligt samvete eller inte?
Postat: 2009-01-04 / 20:36:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har nästan dåligt samvete för vad lite jag gjort under lovet, för det mesta har jag bara suttit hemma och tittat på One Tree Hill. En dag var jag till Sundsvall med Emma och Sofie, en dag jobbade jag, en kväll var jag ut, mycket mer har jag inte gjort.
Äsch, egentligen har det bara varit skönt att gjort ingenting och laddat batterierna.

På tisdag ska jag börja träna igen, det är exakt 16 dagar sedan jag tränade nu. Känns kasst, men på tisdag då ni!
På onsdag börjar min sista termin på gymnasiet, sista terminen! Tiden går snabbt, jag tyckte det var nyss jag började gymnasiet.
På torsdag börjar jag jobba på Friskis, hjälp! Vad har jag gett mig in på? Min fritid försvinner.

Ja, till veckan återgår allt till det vanliga igen. Skolan och träning, tack och lov att det bara är 4 ½ månad kvar!


Jag skulle inte tacka nej till att tillbringa någon vecka här på White Sand Beach.

Awake - nu är skräcken värre
Postat: 2009-01-04 / 16:09:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tänkte att jag borde titta igenom mitt filmförråd som jag har, första filmen ut blev Awake!

"Clay Beresford har allt man kan drömma om: pengar, en vacker fru och en fantastisk karriär. Men inte det han behöver allra mest; ett nytt hjärta för transplantation. Så finner läkarna äntligen en donator och operationen kan genomföras. Men det som skulle göra Clays liv komplett förvandlas snart till en värre mardröm än han någonsin kunnat föreställa sig. Under operationen blir han lämnad vaken och vid medvetande, men helt paralyserad."Jag med min fina läkar- och sjukhusskräck borde inte se filmer som denna, jag kommer aldrig våga mig till sjukhuset, ännu mindre kommer jag låta mig opereras. Tänk om man skulle vara vaken under en operation utan att kunna göra någonting, känna allting de gör utan att kunna säga till. Fy fan!

Top 5 - 2008
Postat: 2009-01-04 / 14:05:13 / © sandraaandersson.blogg.seJag tror visst att jag lyssnat rätt så mycket på Jason Mraz under 2008 eftersom tre av hans låtar är med på top 5, hmm, så mycket tycker jag ändå inte att jag lyssnat på honom.
Årets två bästa låtar var i alla fall etta och tvåa, bra att jag lyssnat mest på dem ;)

Jag borde börja lyssna mer på varierad musik, istället för att lyssna på samma låtar om och om igen hela tiden.

Kryssning
Postat: 2009-01-03 / 23:12:48 / © sandraaandersson.blogg.seEmma är bra på att tjattra, speciellt om fest och resor och något som handlar om både och är kryssningar och just nu sitter hon och tjatar om att vi ska åka på kryssning. Well, nu har hon fått mig att vilja åka lite också.. det skulle trots allt vara kul, och skönt att komma bort från Hudiksvall även om det vara skulle vara över en natt.

Så vad sägs, en repris på kryssningen i somras? Förutom mina två reskamrater som var bakis hela dagen.

Sötaste ungen!
Postat: 2009-01-03 / 18:00:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Some people lead, and some people follow.
- James Lucas Scott


Hallelujah
Postat: 2009-01-03 / 00:01:51 / © sandraaandersson.blogg.seJag vet att det finns sådär en miljon olika versioner av denna låt, men jag gillar Kate så därför gillar jag hennes version också ;)

Kung Fu Panda
Postat: 2009-01-02 / 21:19:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tittade på Kung Fu Panda nu ikväll, ja vad ska jag säga.. det var inte den bästa filmen jag sett men inte heller den sämsta. Den var okej, ingenting märkvärdigt.

Jag vill se en ny helt makalös film, som The Notebook, Donnie Darko(som btw ska få en uppföljare och min nya celebrity-crush ska vara med) eller Freedom Writers.
Frågan är bara om det finns någon, som jag inte sett.

Pulsfabriken
Postat: 2009-01-02 / 18:58:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Mamma kom nyss hem med schemat över vilka som ska jobba när på Friskis & Svettis nu i vår, nu är det nästan så att jag ångrar mig och inte vill jobba där längre, haha. 20 vardagskvällar och 6 st söndagar, iofs så är det inte så mycket om man tänker på att det är utspritt under fyra och en halv månad.
Det är tur att jag varje gång ska jobba med Nina i alla fall, och vi får ju gratis träningskort. Jag ska försöka se det positiva i det hela, det är ju en merit också. Haha.

Jag måste börja ta tag i träningen igen också, har inte tränat en endaste gång under lovet och nu är jag förkyld men så fort jag känner mig tillräckligt pigg så ska jag ta tag i det igen. Jag måste försöka vara duktig någon gång.

Nytt utseende på bloggen
Postat: 2009-01-01 / 18:28:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu när det är ett nytt år så tänkte jag att det kanske är dags att uppdatera bloggen lite också, jag är inte klar än men lite förändringar har det skett som ni kankse kan se. Ny header och bakgrund bland annat, ska läsa på lite mer om bloggdesign innan jag testar på något mer, vill ju inte förstöra hela bloggen. Haha.

Bilden till headern är något gammal men jag har tyvärr ingen ny som jag tycker passar så det får vara som det är, hittar jag någon nyare som är skapglig så byter jag ;)

"It's my life, I'm taking a stand"

2009 är här
Postat: 2009-01-01 / 16:41:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Ja, nu är det 2009.
Året då jag fyller nitton, tar studenten och flyttar hemifrån. Hoppas året blir bra bara.

Igår var det parmiddag och slapp som gällde, god var maten i alla fall vilket inte var så konsigt eftersom jag var med och lagade den ;) Haha. Största delen av kvällen tittade vi på film, vi skjutsade även mina fylleskallar till syskon(i fortsättningen så får ingen i familjen kalla mig för full, om man jämför med de där två), vid tolvslaget hade vi en kladdkaka i ugnen och var ute och gick med hunden.
Ja, det var då ett bättre nyårs"firande" än jag haft tidigare i alla fall.
Tack vare att Jonas ringde och störde och ville ha skjuts mitt i sista filmen så kom jag inte hem förns efter tre, gissa om jag var trött och sov länge idag.

kul också att jag börjar bli förkyld, undra vem som smittat ;)

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB