Patrik 1,5
Postat: 2009-02-28 / 16:07:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag äntligen sett Patrik 1,5. Som vanligt så var inte filmen som jag trodde, men sen när är en film precis så som man föreställt sig att den ska vara? Den var bra i alla fall, jag gillade den och den som känner mig vet att jag aldrig brukar gilla svenska filmer så detta är ju ett framsteg.

Dock tror jag inte att jag kommer lära mig att se intima scener mellan två killar, pussar går bra men när det går längre.. nej tack, det vill jag inte se.

Balklänning
Postat: 2009-02-28 / 14:08:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag var och provade balklänningar idag igen och jag blev kär. I den första klänningen jag provade blev jag förälskad, jag vill ha den, jag vill jag vill jag vill. Men jag vet inte om jag borde eller ska, vi får se. Jag är kräsen av mig, efter det ratade jag alla klänningar jag fick prova, fel färg, fel tyg, för mycket pärlor, för mycket mönster, fel modell osv.

Det skulle vara skönt att vara klar med klänning redan nu, men vem har råd att lägga 3000 på något man använder en gång?

Hur som helst, jag är förälskad!

Jag är en astronaut
Postat: 2009-02-28 / 11:31:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har blivit kär.. i en låt. En låt av ett barn för barn.


Linus Wahlgren som liten


Och som stor

Dagens planer
Postat: 2009-02-28 / 09:27:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagens planer
09.30 - träna
hem, duscha
12.00 - prova balklänningar
hem, sova & äta
Ikväll - utgång(tydligen, inte på humör)

Nej, nu ska jag fara.

Vinn ett presentkort på 500 kr
Postat: 2009-02-28 / 08:59:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Att vinna ett presentkort på 500 kr hos Nelly.com låter väl inte helt fel, gratis biobiljetter och presentkort låter väl rätt så bra det också? :)
Vid det här laget känner väl alla till GratisBio, det finns fortfarande en hel del människor som inte tror att den fungerar osv, men det gör den, men det räcker inte med att bara bli medlem och tro att poängen kommer in av sig själva: gör erbjudanden, värva vänner eller gör som mig och skriv ett inlägg om GratisBio för att få ihop poäng.

Nu har GratisBio en tävling där man kan vinna 500 kr på Nelly.com bara genom att skriva ett inlägg på bloggen, i slutet av varje månad utses en vinnare. Men det är inte nog med det, bara igenom att skriva inlägget så får du 10-1000 poäng hos GratisBio.


Gör som mig, bli medlem på GratisBio, samla ihop poäng och få presentkort och biobiljetter.
Ange mig(Sanddy90) som värvare och du får 75 startpoäng.

Fredag
Postat: 2009-02-28 / 01:14:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Ibland är jag duktig, for till Friskis för att träna vid fyra då det var ett medelpass och efter det satt jag i fyrtio(!!!) minuter och väntade på att Sofie skulle komma så att vi skulle kunna köra ett gympass. Att köra dubbelt är nog inte riktigt min grej, var lite jobbigt ibland men det gick ju i alla fall :)

Hem - duscha, äta - vidare til Sofie


Idag var dagen då jag äntligen lyckades övertala någon att färga mitt hår, så nu är det färgat.. i samma färg som jag redan hade. Men det var inte helt gratis, jag var tvungen att muta henne så nu har jag inte längre något val, i morgon ska jag ut.

Nu ska jag lägga mig, jag ska ju faktiskt upp klockan åtta i morgon med en näst intill fullspäckad dag.. har jag lov eller inte? Är det helg eller inte?


Godnatt

Brooke White - Hold up my heart
Postat: 2009-02-27 / 14:06:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Förra veckan så skrev jag om att Michael Johns uppträdde på American Idol, denna vecka kom ännu en av mina favoriter från förra säsongen dit och uppträdde, nämligen Brooke White.

Herr Johns ska ju inom snar framtid släppa en skiva, lycklig Sandra som kommer lyssna sönder, och det ska även Brooke låter det som. Bara för någon dag sedan släppte hon en singel.
Det är nice när det går bra för ens favoriter.


Michael Johns & Carly Smithson - The Letter


Brooke White - Hold up my heart

ÄNTLIGEN
Postat: 2009-02-27 / 13:33:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen är alla i-vals kurser slut!
Dock kommer jag sakna ledarskapslektionerna, när man blir av med den enda läraren som riktigt kan lära ut någonting så är det trist, varför kunde vi inte bli av med Ingvar i denna stund istället för Micke?
Jag är less på psykologin också, under hela kursen har det bara varit problem och vi har inte riktigt haft någon struktur på det och nu i slutet hade vi en miljard uppgifter som skulle lämnas in + prov. Ja, det är inte konstigt att jag fick ett dåligt betyg som jag är besviken över, in lät vikarien mig göra extra uppgifter för att höja det heller. Sug på det.

Äntligen är det lov!
Jaaa, äntligen slipper man sitta uppe och plugga om kvällarna för att man har prov dagen efter. Man slipper sitta och göra inlämningsuppgifter ända in på småtimmarna osv.
Dock har jag en del skoluppgifter att göra och jag ska jobba varje vardag 9-14, så jag får inte precis göra vad jag vill och bara sova bort hela lovet.

För att få någonting gjort under lovet har jag skrivit en "to do list", nästa söndag ska jag visa er hur den ser ut och berätta hur det gått med allt som stod på den ;)

-
Postat: 2009-02-27 / 09:16:56 / © sandraaandersson.blogg.se

På tidens vingar flyger sorgen bort.
- La Fontaine

Var inte idag min turdag ändå?
Postat: 2009-02-26 / 21:40:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom vann mina biobiljetter idag så tänkte jag att jag kanske har lite av en turdag, så när jag åkte till Iggesund och hämtade Jonas så hade de "fest hos grannen"tävlingen på radion, jag som aldrig förut ringt in till något sådant fick för mig att ringa och det gjorde jag. 8-10 gånger, men inte fan kom jag fram, jag blev lite less eftersom jag för en gångsskull faktiskt hörde vad för låt det var de spelade.. Brandsta City Släckers - Kom och ta mig.
Yes, brandmän it is ;)

Och tydligen så har en massa ungar på dagis fått magsjuka och fick gå hem idag, får jag det så vet vi i alla fall vart det kommer ifrån. Suck.

Jag behövde inte stressa
Postat: 2009-02-26 / 17:30:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blev inte lika stressigt idag ändå, jag var sjukt trött så jag flirtade till mig skjuts av Nina och skippade sista lektionen och kom hem redan strax efter två.
Jag hann äta i lugn och ro innan jag i lugn och ro kunde åka och hämta Jonas i Iggesund och följa med honom på alla ärenden han skulle göra, nu kom jag precis hem och ska snart åka igen.. ska hämta mamma på station om en halvtimme.

btw, det var inte i lugn och ro jag hämtade Jonas. Jag fick inte upp garageporten, det hade snöat lite för mycket och var ett berg av is utanför så den gick inte upp. Fick stå där och sparka i en evighet innan jag tillslut fick upp den, tack och lov.

Jao, jobba ikväll alltså. Jag vill sova.

Jag vann!
Postat: 2009-02-26 / 14:34:05 / © sandraaandersson.blogg.se


Ibland är det rätt så bra att heta Sandra Andersson,
titta vad jag hittade när jag kom hem idag. Jag hade helt glömt bort att jag hade varit med i en tävling på Nolia och jag som aldrig brukar vinna vann. Det passar perfekt, för jag har längtat efter att gå på bio hur länge som helst.

Jag vet redan en av filmerna jag ska gå på, He's not that into you, om nu någon annan vill gå på den vill säga. Åhh, nu vill jag på bio redan idag.

Jag är trött, less och känner mig stressad
Postat: 2009-02-26 / 09:37:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har antagligen sagt det förut men jag säger det igen, det borde vara olagligt att börja skolan olika tider varje dag.. skulle man alltid börja 8 så skulle kroppen vara inställd på det och det skulle inte vara lika jobbigt, men när man börjar 10 vissa dagar och 8 andra så blir det jobbigt. Just nu är jag trött.

Fick mitt första "riktiga" ig under hela min gymnasietid idag, tjoho att jag ska göra omprov veckan efter lovet. Men men, det är helt okej för man lyckas ju övertala läraren att man ändå har chansen att få vg. Haha, det är ju alltid bra.

Skola 8-16 idag, sedan ska jag ta mig hem, hämta bilen och åka till Iggesund för att hämta Jonas, hem och äta och 18.00 ska jag hämta mamma på stationen. Hur ska jag hinna? Känns som det blir stessigt.

Sitter på foto nu, har ingenting att göra så nästa lektion börjar väl 12.55. Kul att fördriva tiden tills dess.

Vemdalen eller inte?
Postat: 2009-02-25 / 17:28:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Micke har tydligen också vunnit en plats till Vemdalentävlingen som Swedbank hade och frågade om jag ville följa med, jag har bestlutsångest.
Och jag måste bestämma mig typ snarast.

+
jag kommer ha en rolig dag
jag har aldrig varit i vemdalen och får se något nytt
jag slipper den höga ljudnivån med barn

-
jag missar viktiga timmar på dagis
jag kan inte åka bräda och kommer göra bort mig
jag har ingen bräda så måste hyra

Jag är mätt!
Postat: 2009-02-25 / 17:06:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen har gått snabbt. Började med information om balen och ja, det blir Folkan i år och jag har inte någon åsikt om det längre. Förutom att jag inte är så förtjust i Peter Siepen som tydligen ska vara konferencier och dj.
Eftersom vi hade håltimme på sådär 2½ timme så åkte jag och Nina ner på stan, vi kikade lite på bokrean och jag bokade tid för att testa balklänningar.

Idag, bara för att jag bestämde mig för att ha mina klackstövlar till skolan så fick de för sig att de skulle vara ute och leka efter mellis på dagiset. Självklart! Jag som i morse tänkte "äsch, vi är aldrig ute efter mellis ändå", det var nog väldigt moderiktigt med täckbyxor och de stövlarna..  halt var det i alla fall.

Nu är jag mätt, har precis ätit en tallrik med pasta och pesto(muuuuums).


Passar Peter Siepen in på en bal? Njaa

Onsdag
Postat: 2009-02-25 / 08:02:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagens planer:
09.00-13.55 Skola
14.00-16.00 Jobba
19.00-20.15 Träna

Roligt även att vår arbetsmiljölektion är inställd så att vi har håltimme 10.20-12.45

Fest på ingång?
Postat: 2009-02-24 / 22:25:15 / © sandraaandersson.blogg.seIdag när jag åkte hem från Carro
så fick jag ett plötsligt festsug, ett jävligt starkt sådant. Och jag vet att jag sagt att jag inte ska dricka innan jag ska åka till Turkiet, men löften är väl till för att brytas?
Hur som helst, jag överväger att gå ut på lördag. Jag + alkohol + krogen = katastrof, men sådant är livet.

Vill typ Carro, Malin, Nina, Helena eller någon annan följa och se mig bli full och göra bort mig inför halva Hudik ännu en gång? Det kan ju vara kul att se menar jag, och jag skulle behöva någon som minns kvällen åt mig ;)

Äntligen får jag sitta och ta det lugnt
Postat: 2009-02-24 / 22:04:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var meningen att jag i morse skulle skriva en "dagens planer" men det glömde jag helt bort så det får bli en "idag har jag" istället.

Idag har jag:
08.00-ca 13.00 Skola
14.00-16.00 Jobba - dagis
16.00-18.30 Carro
19.30-21.00 Träning

Jag har inte haft en ledig stund på hela dagen känns det som, även fast vi inte gjort speciellt mycket i skolan. Turismprov första timmen, gick inte speciellt bra. Betygssamtal och film på ledarskapen, överaskande bra betyg för min del, glad Sandra. Samhällsprov sista lektionen, gick åt helvete.

På dagis var det semla till Mellis, åkte sedan till Carro och där var det ju också en massa fika så där tryckte jag i mig semla, smörgåstårta och en massa annat onyttigt, men jag klagar inte för det är ju gott :D

Jag och Soffan drog en sväng i gymmet sedan, kändes rejält lite här och där kan jag säga. Skulle sitta fint om man hade träningsvärk i morgon, men tror ni jag kommer få det? Antagligen inte.

Nu sitter jag och äter min tredje semla, haha. Inte mitt fel att man får det överallt man går ;)

Caroline 19 år
Postat: 2009-02-24 / 21:46:37 / © sandraaandersson.blogg.seGrattis på 19års dagen Caroline! :)

Skola - Jobb - Hockey
Postat: 2009-02-23 / 22:41:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Att jag alltid är så trött hela tiden nu, jag förstår det inte.. fast ändå så gör jag ju det.

Helt okej dag faktiskt. Skola - Jobb - Hockey, inget slit, släng och stress. Slängde in några timmar till att jobba nu, det är bra att jag får fler och fler timmar så jag kanske blir klar någon gång och tydligen ska halva dagiset bli brandmän i framtiden, vilka trevliga arbetskamrater jag kommer att få ;)
Jag och Emma var helt lost på hockeyn, vi förstod nog minst av alla som var där. Vi förstod i alla fall att de förlorade.

Som sagt, två prov i morgon. Dags att börja plugga.

Sista veckan innan sista sportlovet någonsin
Postat: 2009-02-23 / 11:16:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är sjukt trött!
Sitter på skolan nu, har lunch. Om tjugo minuter börjar filmlektionen, jag och Helena ska nog hitta någonting vettigt att göra så vi inte bara sitter och väntar ut tiden som det lätt kan bli. Jag borde gå och prata med Bosse om provet i morgon med, hmm.

Dagens planer

09.00-13.45 Skola - två lektioner
14.00-16.00 Jobba - dagis
19.00-21.00 Hockey - måste passa på när det är gratis
All övrig tid ska jag ägna åt morgondagens två prov, jag har inbillat mig det iaf.

Balklänning
Postat: 2009-02-22 / 21:09:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu ikväll tog jag hem en potential balklänning, jag trodde aldrig att jag skulle få på mig den men det gjorde jag. Den är fin, men den är inte alls som min drömklänning, snarare säger nästan allt med den emot min drömklänning. Men vi får se, jag ska nog gå till Florist Design och se om de nu har någon klänning som är lite närmare det jag tänkt mig och passar mig bra, det är ju trots allt några månader kvar.

Jag har även kommit på hur jag vill att studentklänningen ska se ut, hör och häpna.. jag vill ha den vit.

Tåg bokat
Postat: 2009-02-22 / 17:42:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Jobbade idag, 13.45-17.15. Kul då att jag ska tillbaka dit om bara en timme för att träna.
Det är kul att se Ninas panik när hon gör saker som hon inte får göra och tror att hon förstört typ hela systemet, haha, fast det var mindre kul när vi aldrig listade ut hur vi skulle rätta till det hela och det tog en evighet.

Idag är det nittio dagar tills vi ska åka vilket innebär att vi idag kunde boka våra tågbiljetter, så nu är de bokade. 95 kr per person, nice pris.

Jag har två prov på tisdag, jag vet inte hur jag ska hinna plugga. Suck.

The Secret Life of the American Teenager
Postat: 2009-02-22 / 00:22:19 / © sandraaandersson.blogg.se


Jag är så dålig.
Bara för att jag var rastlös en liten stund så lyckades jag hitta en ny serie att följa, så nu är jag fast igen. Saken är den att de flesta serier jag följer inte ens är superbra men ändå kan jag inte sluta titta, hur sämst är inte det egentligen.
Denna gång är det The Secret Life of the American Teenager som jag fastnat för.

"Skolans tönt Amy blir gravid med skolans casanova Ricky Underwood. Den kristna hejaklacksledaren Grace lovar sina föräldrar att hon ska vara oskuld tills hon gifter sig. Serien fokuserar på ämnet tonårsgraviditeter."

Amy spelas av Shailene Woodley som spelade Kaitlin Cooper i första säsongen av OC, hon är inte sig lik om man säger så. Andra ansikten man kan känna igen är Francia Raisa(The Cutting Edge 3: Chasing the dream, Bring it on: All or nothing), Josie Bissett(Melrose Place) och John Schneider(Smallville, Sydney White).

Lördag
Postat: 2009-02-21 / 17:33:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag blev avskräckt från detta med att blogga igår, jag vet inte om jag vågar längre. Kommer därför antagtligen dra ner på bloggandet en del, kom ihåg antagligen, det är inte säkert alltså.

Skönt med lördag i alla fall. Sov alldeles för länge, har latat mig nästan hela dagen, pluggat lite.. och ja, kvällen ska bestå av lathet. Ohyes, that's life.

Fredag
Postat: 2009-02-20 / 15:05:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är ju kul när man kommer till skolan klockan tio och får reda på att första lektionen är inställd för att läraren har magsjuka, kul då att man får sitta på skolan och vänta i över två timmar på nästa lektion. Även kul att på nästa lektion så får man sitta och lyssna på att läraren pratar i sådär två timmar medans man själv håller på och somnar. Kul liv.
Tur att nästa vecka är sista veckan med detta schema.

Ska strax iväg och träna sen ska jag ta det lugnt hela kvällen, och det mesta av helgen.

Det är nog inte meningen att jag ska ta studenten
Postat: 2009-02-20 / 08:19:02 / © sandraaandersson.blogg.se

För ungefär en månad sedan hade jag en "mardröm" om studenten som ni kanske minns, nu har det hänt igen. Dagen innan studenten kommer några i klassen fram till mig och frågar vart på studentkortet jag ska stå och vad jag ska ha på mig, för att veta om alla passar ihop med varandra på bilden men det var ingen som hade berättat något för mig om studentkortet, alla andra hade fått reda på allt om det utom jag.

I samma sekund som jag kommer på att ingen berättat det för mig och att jag inte har en aning om hur det ska gå till med fotograferingen till det slår det mig även att jag inte har fixat någonting annat till studenten heller, jag får panik och frågar Mikaela om hon vill med till Sundsvall för att köpa en studentklänning till mig. När jag träffar mamma så börjar jag storgråta och säger att jag är sönder stressad och har panik eftersom jag inte har någon klänning, dock var inte klänningen det enda jag missat för allt under stundentdagen är helt ofixat och nu skulle jag fixa allting dagen före.
Jag gick runt och grät som en bebis och hyperventilerade som en full Niklas.

Även förra drömmen handlade om att jag inte hade fixat någon klänning till studenten, är det ett tecken?
Studentfotograferingen har vi inte samma dag som studenten så varför hände detta i drömmen?
Och tydligen skulle "Foppa" vara med på bilden, hallå han går inte i trean och inte ens samma linje som oss.. vafan gjorde han där? Jag frågade någon i drömmen men fick aldrig något svar.

Bara för alla mina jävla studentdrömmar kommer jag nu ha panik tiden innan studenten, fan.

Nu kan jag få en gratis biobiljett
Postat: 2009-02-20 / 00:18:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Vid det här laget vet alla som läser min blogg vad gratisbio är, jag har tjatat in det i eran skalle för många gånger och jag kommer fortsätta för det är en bra sida.
Nu, bara på några veckor har jag samlat ihop tillräckligt mycket poäng för att få en biobiljett utan att nästan göra någonting alls. Skrivit ett inlägg i veckan, loggat in någon gång då och då för att klicka på lite länkar osv. Men jag tänker inte nöja mig med en biobiljett, jag satsar istället på det högsta man kan få vilket är ett presentkort på 700 kr, det tar nog inte så lång tid att samla in tror jag.

Och saken är den att jag inte förstår varför folk inte går med på GratisBio, det fungerar ju verkligen och vem vill inte ha gratis saker? Det är ju perfekt. Så bli medlem du också och få gratis biobiljetter och presentkort genom att bara blogga, besöka länkar och vara med i tävlingar.

Ange mig(Sanddy90) som värvare och du får 25 extra startpoäng, alltså startar du med hela 75 poäng istället för 50.

Träningsglädje?
Postat: 2009-02-19 / 23:55:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Träningen var jobbig, mina vader var nära att ge upp där i slutet, iofs så kan min trötthet ha att göra med att jag på något vis kommit in i en "jag hatar att träna" period. Hoppas perioden är kort, och om den inte är det så tänker jag inte tvinga iväg mig för att träna på de pass jag fortfarande ser lite glädje i.

Jag var hem och åt, duschade och åkte sedan ner till syster för att se på film. Hon hade en hel drös med skräckisar men ingen av de jag inte sett verkade lockande så vi såg på Save the last dance istället, en film som både hon och jag sett tidigare. Men men, så kan det ibland.

Fredag i morgon, skönt att jag äntligen får komma hem före fyra.

Halv studiedag
Postat: 2009-02-19 / 17:01:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Halvdag idag, skönt! Man borde få studiedagar eller ialla fall halva studiedagar oftare, jag skulle behöva det nu i vår.
Filade lite på projektarbetet idag, bilderna är nog så gott som klara nu och det känns skönt. Nu måste vi ju bara börja på redovisningen, fy fan det är ingenting jag ser fram emot.

Jobbade från halv ett till fyra. Jag blir mer och mer fast för varje dag och jag gillar barn mer och mer för varje dag.


Ska snart iväg och träna, skönt! :)

Michael Johns släpper skiva
Postat: 2009-02-19 / 16:33:06 / © sandraaandersson.blogg.se

När jag tittade på American Idol tidigare idag kom det helt plötsligt ut ett välbekant ansikte på scen som skulle sjunga en duett med en deltagare från förra säsongen, jag satt länge och funderade på vem han var för jag var inte riktigt koncentrerad när de blev presenterade. När killen sa att han skulle släppa skiva inom kort så slog det mig, det är ju Michael Johns från förra säsongen. Min favorit som jag helt glömt bort nu, han kom på åttonde plats och jag minns att jag blev förbannad när han åkte ut för han var ju bäst.
Hur som helst, nu ska han släppa skiva och jag är överlycklig.


Kung han var under Hollywood week

18 februari tidigare år
Postat: 2009-02-18 / 23:01:26 / © sandraaandersson.blogg.se

När man sitter så här vid datorn på kvällen och egentligen borde lägga sig och sova men istället försöker komma på saker att göra vid datorn så kan man alltid roa sig med att ta reda på vad man gjorde idag för ett år sedan, eller kanske två eller tre år sedan.

Idag för två år sedan skrev jag tre st inlägg i denna blogg. 
Det första handlar om att jag är rastlös och ska se film, i det andra är jag tydligen en tönt och saknar att prata med någon, det tredje inlägget är skrivet till någon som aldrig ens läste det(antar jag) och det känns ju verkligen meningsfullt.

Idag för ett år sedan skrev jag fem st inlägg i denna blogg. Först ett citat från A cinderella story, det andra om en meningslös skoldag och att jag ska se film hela dagen, det tredje är en bit ur låten No Good med Kate Voegle(ni vet Mia i One Tree Hill), det fjärde om att jag fnittrar som en tjej och att jag tycker det är nice att titta på film hela kvällen, det sista handlar även det om film och att jag skulle gå och lägga mig.

 Jag antar att detta bara är roande för mig, det får mig att inse vilken filmnörd jag verkligen var(och är) och att jag fasen inte har något liv. Haha.

Och på tal om att gå och lägga sig, nu ska jag sova. Godnatt

En liten bit thai skulle inte sitta helt fel just nu
Postat: 2009-02-18 / 18:08:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Snart är jag fast
Postat: 2009-02-18 / 17:21:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Att jag är så sjukt trött jämt!

Det är konstigt vad man fäster sig vid dagisbarnen så snabbt, jag har bara varit där fem dagar nu hur ska det då vara när jag varit där till i sommar? Jag kommer inte vilja gå därifrån. Man beundrar barnen, vad mycket de kan och för allt de gör, allt de lär sig och hur de behandlar en, hur de välkomnar alla nya människor osv.
Av den lilla erfarenheten jag har nu kan jag säga att jag skulle kunna tänka mig att jobba inom dagisyrket i framtiden, men vem vet jag kanske kommer ändra mig.

Träning ikväll och i morgon är det halvdag. Skönt liv.

Firefighters, gratissaker och skolarbete
Postat: 2009-02-17 / 21:23:31 / © sandraaandersson.blogg.se


yes, we love firefighters

När jag började packa upp mina påsar från mässan upptäckte jag att jag hade fått med mig mer gratissaker än jag trodde: en tandborste, ett flertal pennor, plåster, reflex, nyckelband, en headset greg och en jävla massa godis. Gratis är gott.
Det är inte heller konstigt att det var tungt att gå runt och bära på allting för det var för många kataloger, de flesta kommer jag antagligen aldrig ens att öppna, men men.

Äntligen har jag skrivit klart om Joharis Fönster och skickat iväg den. Dock tror jag att den blev väldigt dåligt och mitt slutbetyg i kursen kommer nog tyvärr bara bli ett g, jag som inte har råd med endast ett g. Men sånt är livet.

Nu blir det film sen sova.

Noliamässan i Sundsvall
Postat: 2009-02-17 / 16:36:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är glad att jag åkte på Noliamässan, nu vet man lite mer om vad det finns för yrken och vart utbildningarna finns även om jag ännu inte öppnat de kataloger jag fick med mig hem. Jag har tittat in lite nya yrken som verkar intressanta, bland annat ett som jag trodde var helt orealistiskt men kanske inte ändå så det ska jag läsa på lite om.

Ni vet väl antagligen att jag är sugen på att bli brandman så självklart tog vi oss till dem och pratade med dem på mässan, i sommar ska de ha ett läger på Sandö för att få fler tjejer att bli intresserad av brandmansutbildningen och för att man ska få se hur det går till så att man inte går utbildningen på två år och sedan inte vill jobba som det. Självklart anmälde jag och Malin oss till det, snäll som jag är så skrev jag  även i en anmälan åt Nina så nu får vi hoppas att vi får komma. Det skulle vara kul.

När vi stod och fyllde i våra ansökningar så kom en tjej fram till oss och frågade om hon fick intervjua oss om detta, vi sa ja eftersom vi antog att det handlade om en tidning eller i värsta fall radio men ack så fel vi hade, hon var från tv4 och började ställa upp en kamera och så. Malin ställde upp men jag backade ur när det handlade om att vara med i tv, dock så kommer jag ändå vara med i bakgrunden eftersom hon tyckte att någon skulle stå där och se intresserad ut och fylla i papper så där i bakgrunden stod jag och pratade med branmän medans Malin blev intervjuad.

Lärorik dag i alla fall och trött blev man :)

Noliamässan
Postat: 2009-02-17 / 06:54:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag blir det Sundsvall och Noliamässan, fråga mig inte varför för jag har ingenting där att göra. Det är en ursäkt att missa skolan i alla fall..

Det hoppas lite hit och dit och handlar om lite vad som hälst, typ framtiden
Postat: 2009-02-16 / 22:58:26 / © sandraaandersson.blogg.se

VARNING! Inlägget kan uppfattas som långt, drygt, osammanhängande och väldigt ointressant. Läs på egen risk.

Ingen kan förstå min längtan efter att ta studenten, eller inte själva studenten men att sluta skolan och stå på mina egna ben. Under det året man tar studenten så är det så mycket som händer och man förändras så mycket i sig själv, eller vad vet jag som bara är inne på min andra månad av det året, men jag kan tänka mig.

Tiden flyger fram, nyss gick vi på dagis, nu jobbar jag på dagis. Liksom va? Hur är det möjligt? Som sagt, tiden flyger fram. När jag tittar på min nedräkning till studenten, eller vi kan ta sista skoldagen för mig så känns 90+ dagar väldigt mycket men sen såg jag det på ett annat sett, det är nästan prick på dagen tre månader sedan Nina fyllde år och det känns som det var bara någon vecka sedan vi åkte hem till henne på hennes födelsedag. Och om tre månader och fyra dagar är det sista skoldagen för mig. Kommer det gå lika snabbt? Antagligen.

Fram till och med den 20 Maj ska jag gå i skolan fem dagar i veckan, jobba på Friskis 1-2 dagar i veckan, jobba på dagis 2-3 dagar i veckan och träna 5-6 dagar i veckan. Förutom de dagar vi är lediga från skolan då jobbar jag på dagis hela dagen istället.
Med tanke på att man gör saker hela dagarna så går tiden snabbt, vilket betyder att snart sitter jag där 20 Maj på min sista skoldag i gymnasiet. Vad konstigt det kommer kännas. Tre veckor senare ska jag tillbaka till skolan och ta studenten, ska jag ta studenten liksom?

Sen är frågan vad man ska göra. Ska man stanna i Hudik över sommaren och jobba? Ska man åka bort över sommaren jobba? Ska man stanna i Hudik i höst och jobba? Ska man flytta någonstans och plugga? Ska man stanna i Hudik och plugga på distans? Ska man flytta någonstans och jobba?

Jag har två alternativ för den närmsta framtiden efter studenten.
Alternativ ett: stanna i Hudiksvall i sommar och jobba, i höst åker jag till Usa som au pair och lever loppan där som minderårig och shoppar sönder för all lön jag får.
Alternativ två: får jag inget sommarjobb så tar jag det lugnt första halvan av sommaren och åker till Usa som au pair i mitten/slutet av Juli.
Alltså rätt så lika alternativ, och allt hänger på om jag får sommarjobb eller inte.. jag skulle vilja ha en sista sommar "hemma" men får jag inget jobb så är det svårt, då skulle jag vara tvungen att isolera mig i pappas stuga och det vill jag inte.

Under min tid som au pair ska jag fundera på vad jag vill arbeta med i framtiden, en sak är klar och det är att jag vill arbeta med människor på något sätt. Jag insåg det när jag tänkte vilka yrken jag överväger t.ex. polis, psykolog och brandman, alla tre har med människor att göra. Frågan är bara vad det rätta yrket är för mig, det är tur att jag har en stund att fundera och att jag inte ska studera vidare redan i höst.

Oj, längre inlägg än det var tänkt.
Malin påminde mig om loggbok så nu ska jag skriva det och sedan sova.
Godnatt

Johari fönster
Postat: 2009-02-16 / 19:12:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Tills i morgon ska jag ha skrivit en "uppsats" om Joharis fönster till ledarskapen, flelet sitter i att jag inte har någon ork alls och ingen lust heller. Positivt/ negativt är att det är den sista uppgiften i kursen, även fast det ska bli skönt att bli av med några kurser nu så vill man inte bli av med den bästa, den enda där man har en lärare som kan lära ut.

Nu gör jag allt för att skjuta på pluggandet, just nu är det How To Lose A Guy In Ten Days som gäller.

En underbar dag
Postat: 2009-02-16 / 16:59:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Vissa dagar är bättre än andra, idag är en sådan dag.

Jag och Nina tog äntligen tag i saken med Räddningstjänsten, vi tog skivan med bilderna och åkte dit för att ge den till dem. Första karln vi mötte gjorde mig rädd, han fick oss inte precis att känna oss välkomna men alla andra var sådär super duper brandmanssnälla. ;)
Eftersom vi även skulle ta foton på mig och Nina i utrustning så tog vi med oss Stina som fotograf, vi sprang runt där lite överallt i alldeles för stora kläder, sex storlekar för stora skor och kläder som man skulle få plats två i. Och ja, där på slutet blev vi alla tre lite nöjda.

Vi känner oss även duktiga som äntligen tagit tag i att börja redigera bilderna våra, eller ja vi redigerar de nästan för snabbt tycker jag. Sådär snabbt ska det inte gå om resultatet ska bli bra.Idag fick jag mitt messmör! Fast jag var så mätt att jag inte klarade av att njuta.

Kvällen ska bestå av att plugga, i morgon ska ledarskapen in.. sista uppgiften någonsin i mitt favoritämne. Trist.

I en annan värld
Postat: 2009-02-16 / 07:54:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är förvånansvärt vad man kan göra saker utan att tänka och kolla ordentligt, speciellt när man nyss vaknat. Idag tog jag ett paket fil och ett glas för att sedan börja hälla fil i glaset, det tog en stund innan jag kom på vad jag gjorde.. det är ju inte precis första gången heller, för någon vecka sedan gjorde jag precis tvärtom då jag hällde mjölk i tallriken istället.
Undra vart man har sina tankar ibland egentligen?

En söndag med fart i
Postat: 2009-02-15 / 21:46:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Oj, riktigt oaktiv jag varit idag! Vi kan skylla på att jag inte riktigt haft tid.

Jag var duktig tidigare idag, jag gjorde klart psykologin och turismen, läste igenom läxorna till svenskan och arbetsmiljön. Det är inte likt mig, haha. Nu har jag bara ledarskapsuppgiften kvar och den gör jag i morgon.

Har tillbringat stordelen av dagen på Friskis, åkte dit vid tre för att gymma, satt sedan i en timme och pratade i telefon, väntade och åt innan det klockan fem var dags att jobba. Jobbade mellan fem och halv nio, finally home.

Nu ska jag se en film och sedan sova, i morgon är det skola och jobb igen. Suck.
pssst, idag är sista dagen att anmäla sig till högskoleprovet, glöm inte att göra det ni som ska.

Last thing on my mind
Postat: 2009-02-15 / 11:33:28 / © sandraaandersson.blogg.se


Detta är en av mina absoluta favoritlåtar!

Melodifestivalen
Postat: 2009-02-15 / 02:12:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Kvällen tillbringades hemma hos syster, vi kikade på Melodifestivalen, film och var dryg. Drog även en promenad sådär mitt i natten, nattluft är skönt.

Melodifestivalen då. Måns gick vidare, tjoho.. ahjo låten kanske inte var den bästa eller något "nytt" men han är bra och snygg(viktigast!). Tyckte dock att Amy Diamond skulle gå vidare också, fast ja Heat var bra de med så jag ska inte klaga. Men detta med duellerna, det suger ju, om de två bästa hamnar i en duell mot varann så kan ju inte båda komma till final. Skit saker!

Nu ska jag sova, i morgon blir en jobbig dag.


Lördag
Postat: 2009-02-14 / 11:02:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Fy satan, jag vill bara sova. Sova, sova och sova, jag var pigg för två timmar sedan men då ville jag självklart inte kliva upp så nu är jag trött.
Jonas ringde nyss och frågade om jag ville med på rally, efter mycket om och men tackade jag nej men nu tror jag att jag ångrar mig. Eller nej, jag vet inte vad jag vill. Stå ute i kylan och kolla på bilar(något som jag inte tycker är intressant) eller sitta hemma i värmen och göra ingenting, det är på två sätt det där liksom.

hmm..
som ni kanske förstår blev det ingen träning, lata jag.

En natt på akuten
Postat: 2009-02-14 / 02:44:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har gjort någonting som inte ni har, men det har Ninas pappa. Haha, lättroad jag vet. Men allvarligt då, jag har kört in i ambulansintaget på sjukhuset, det är ingenting man gör var dag precis och det kändes fel/olagligt att köra in med vår bil där ambulansen ska köra in liksom. Sedan har jag tillbringat ett par långa, dryga timmar på akuten.
Tjoho, natten blev verkligen som jag ville att den skulle bli.

Nu vill jag bara sova, undra om jag orkar upp klockan nio i morgon för att träna. Gäsp!

Utmaning
Postat: 2009-02-13 / 22:49:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Egentligen så ska ju denna in på bilddagboken och jag la in den där först, men jag gillar inte det längre så bloggen får duga istället ;)

Nämn fem saker du ska göra år 2009 och utmana fem personer
- åka på studentresa(två veckor av sooool & bad i turkiet med Nina)
- ta studenten(äntligen, efter tolv år i skolan är den slut)
- gå på balen(chock! jag som alltid sagt att jag inte ska gå på den ska nu helt plötsligt gå. ingen vet varför)
- flytta till ett annat land(lämna tryggheten hemma och ge mig in på något som jag inte har en aning om hur det kommer bli)
- klara av sista terminen i gymnasiet(plugg, två "jobb", träning & ordna inför hösten. tjohej!)

Jag utmanar

Carro
Nina
Soffan
Malin
Helena

Få gratis biobiljetter, presentkort och vinn tävlingar
Postat: 2009-02-13 / 19:03:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Gör som jag, bli medlem på gratisbio och få gratis biobiljetter och presentkort. Det behövs bara 400 poäng för att du ska få ditt första presentkort, det samlar du lätt ihop på en dag eller två.

Du får 50 poäng om du blir medlem, bli du medlem genom min länk och anger mig(Sanddy90) som värvare får du 25 poäng extra. Få 3 nr av Veckorevyn + nagellack & mascara och få 60 poäng, köp en bläckpatron hos inkclub för 1 kr få 80 poäng, köp en film för 1 kr och få 30 poäng.
Av bara detta får du 245 poäng, det finns också en rad klicklänkar som du får poäng för endast genom att klicka på och det finns ett flertal gratistävlingar som du får poäng genom att delta i.

Gratisbio har också en del tävlingar för de aktiva medlemmarna.
Varje månad har de en månadstävling, denna månad för de 10 medlemmarna som har värvat flest nya medlemmar vinner ett presentkort på Ica.
De har också en tävling där du kan vinna ett presentkort hos nelly.com endast genom att skriva ett inlägg om Gratisbio i din blogg, när du skriver inlägget får du även 1-1000 poäng. Tänk att du kan få 1000 poäng endast genom att skriva ett blogginlägg, det kan du byta in mot ett presentkort på 300 kr.
De har också en tävling där den medlem som först värvar 333 medlemmar vinner en Asus eee PC 900!

Så gör som jag, bli medlem på gratisbio.

Alla <3 dag
Postat: 2009-02-13 / 18:23:23 / © sandraaandersson.blogg.se

I morgon är det 14 februari, vilket innebär Alla hjärtans dag, en enligt mig överskattad "högtid". Nu tänker de flesta "sådär säger hon bara för att hon inte har någon pojkvän", men handlar verkligen alla hjärtans dag om endast pojkvänner och flickvänner? Den handlar väl om att visa lite extra kärlek för alla man tycker om vare sig det är ens partner, vän eller familj.

Så nej, jag säger och tycker inte detta för att jag inte har någon pojkvän utan för att jag inte tycker att man behöver en speciell dag för att visa vad vi tycker och känner om någon annan, gillar man någon så ska man väl visa det varje dag?

Alla hjärtans dag är bara ännu ett tillfälle för alla affärer och restauranger att tjäna lite extra pengar, det är bara en extra chans för alla affärer att sälja "alla hjärtans dagkort" som uppskattas i två minuter och stoppas sedan undan i en låda eller slängs, en extra chans för alla florister att sälja massvis med röda rosor som ändå kommer vissna om några dagar.


Varför firar vi alla hjärtans dag? Vi har tillräckligt med andra dagar på året som vi "firar", vi kan börja med jul där har vi julafton, juldagen, annandagjul, trettondedag jul och tjugondedag jul, till nyår har vi nyårsafton och nyårsdagen, till påsken har vi ytterligare 5 så kallade viktiga dagar, så kommer första maj, midsommar, halloween, morsdag/farsdag och ja sådär fortsätter det. Varför firar vi alla dessa och varför alla hjärtans dag?
Jo, de som inte har med vår religion att göra är endast till för att affärer och restauranger ska tjäna pengar.

Som sagt, jag tycker inte att man behöver en speciell dag för att visa sin uppskattning för någon. Och låt dig inte luras av alla säljares knep för att få dig att köpa någonting som du egentligen inte behöver din partner, vän eller familj på just den dagen.

Modevisning på skolan
Postat: 2009-02-13 / 14:48:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är sjukt egentligen vad vi har det slappt i skolan, och vi uppskattar det inte. Som t.ex. idag då vi först tittade klart på Schindler's List på religionen och sedan hade vi I-val. I-val har inte ens alla och jag hade har bara ett I-val på fredagar och det hade vi prov i, kort dag liksom.

Idag var det modevisning i aulan, fyra tjejer som går media har haft det som projektarbete. Smart projektarbete och antagligen riktigt kul, det var kul att titta i alla fall. Dock tyckte jag att den skulle varit lite längre, modellerna skulle representera de olika linjerna på skolan man långt ifrån alla linjer var med. Lite dåligt enligt mig.
Det var kul att titta på och det var proppat med folk.

Ett skratt förlänger livet.
Postat: 2009-02-13 / 13:30:27 / © sandraaandersson.blogg.se

I stunder som denna, när man är allmänt less på allt och alla(eller ja, vissa) så är det tur att någon kan få en att skratta. I morse så läste jag ett blogginlägg och jag kunde inte låta bli att le, läs här ni också och få er ett skratt.

Fast ja, jag kanske bara tycker att det är kul för att jag har en relation till det hela.

Ibland blir jag bara så arg
Postat: 2009-02-12 / 22:52:24 / © sandraaandersson.blogg.se

SUCK! Det är ju bra att man nyss fick reda på att det är ett obligatoriskt funktionärsmöte på Friskis på söndag, det är bra att jag får veta detta tre dagar innan det är. Bra är ju även att mamma är en av de mest engagerade i hela verksamheten och ändå inte har berättat detta för mig och när jag frågar får jag som svar "det står på funkissidan", något som jag inte minns lösenordet till och inte har en tanke på att kolla eftersom jag har hundra andra saker att göra i mitt liv också.

Enda anledningen till att jag ens fick reda på detta var för att jag sa till mamma att jag hade tänkt träna på söndag och hon frågade hur jag skulle hinna göra det eftersom det är möte, jag svarade att jag inte skulle på det där årsmötet eftersom jag inte har någonting där att göra. berättade hon för mig att före årsmötet är det ett möte för funktionärer som jag tydligen måste gå på.

Kan någon berätta för mig varför jag började jobba där?


Det jobbigaste är att jag har vad som känns som tusen inlämningsuppgifter och läxor till nästa vecka, nu kommer jag tydligen inte hinna göra de på söndag vilket innebär att jag måste göra allt på lördag.
Och ja, just nu är det tillåtet att klaga.

Inte blir allt bättre för att jag har världens Turkiet längtan idag, 100 dagar kvar nu. Och precis 4 månader till studenten, det kommer gå snabbt.

Hollywoodweek
Postat: 2009-02-12 / 21:53:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har precis sett det sista avsnittet av "hollywoodweek" på den nyaste säsongen av American Idol. Ibland förstår jag inte, vissa superduper bra som är en del av mina favoriter åker ur men vissa som inte alls är bra är kvar. Som t.ex. världens mest irriterande människa ungefär, jag förstår inte hur hon gick vidare från audition ens och nu gick hon vidare till liveprogrammen. Herregud, hoppas det amerikanska folket röstar ut henne direkt.
Det återstår väl att se nästa vecka eller något.


Nej, nu måste jag plugga. Prov i morgon och hur mycket tror ni jag pluggat? nada!

Jag tror jag är trött
Postat: 2009-02-12 / 17:00:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har varit en seg dag. Jag har varit grymt trött, och somnade nog några gånger där på nutidakonsten, vad är det för fel på mig?
Positivt är i alla fall att jag och Nina äntligen valt ut de bilder vi ska använda till projektarbetet, nu ska vi bara redigera sådär 20 bilder var.

Om ett tag ska jag iväg och jobba, och förhoppningsvis plugga.
Gud, jag vill bara sova.

Jag gillar inte idag
Postat: 2009-02-12 / 10:36:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill hem, typiskt att jag har en skoldag som räcker sig ända till klockan 4.. att jag sedan bara hinner hem och äta och sen ska iväg och jobba på Friskis ikväll gör inte saken bättre. Nämnde jag att jag har psykologiprov på kriser i morgon, jag ska hinna plugga på det med.

Just nu sitter jag på fotolektionen och väntar på att Nina ska komma så vi kan välja ut vilka bilder vi ska använda till projektarbetet, vi är sega jag vet. Det var 3 månader sedan vi knäppte bilderna men vi har inte gjort någonting med de än, dålig stil av oss.

btw, idag är det precis 4 månader kvar till studenten. tiden går snabbt.

Ibland överraskar jag mig själv
Postat: 2009-02-11 / 23:21:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Om man inte ens är hemma i tio minuter hinner duscha, hänga upp träningskläder och kolla mejlen + facebook, då är man väl snabb? Så snabb vet jag inte om jag någonsin varit förut, men någon gång måste ju vara den första.

Kvällen blev inte som jag först tänkt mig, pluggandet får vänta tills i morgon då jag hoppas det är lugnt på Friskis så jag kan koncentrera mig. Jag kom ju på att det var fotboll ikväll och frågade syter om hon ville titta, ingen av oss bangar en fotbollsmatch så jag tog mig ner dit så snabbt jag kunde efter träningen eftersom den började lite tajt inpå .
Goda nyheter, de vann mot Österrike med 2-0. Och ännu godare nyheter, Kim gjorde mål! :)

I morgon blir en lång skoldag, 8-16 så jag borde nog sova nu.
Godnatt!

Man blir slutkörd av småbarn
Postat: 2009-02-11 / 17:22:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Gud så sömnig jag är!
Dagen har gått snabbt men ändå inte, vi drog en Jambomacka på lunchen eftersom våra magar skrek och maten på skolan inte var den godaste, religionsprovet gick åt skogen och jag är inte förvånad om det blir ett g eller ig. Fan!

Det var lite lugnare på dagiset idag, färre ungar vilket var rätt så skönt men det blev inte lugnare för min del, snarare tvärtom. Barnen börjar veta vad jag heter och vem jag är och drar mig hit och dit och ska leka, när flera skriker på en från olika håll vem ska man då ge uppmärksamheten? Det är svårt att välja ibland.
Inte fick jag min messmör heller, typiskt.

Klockan sju ska jag träna, sedan borde jag nog tillbringa kvällen med psykologiböckerna eftersom vi har prov på fredag.
Tjarrå!

jag har också varit liten en gång i tiden

Onsdag
Postat: 2009-02-11 / 08:31:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Den senaste tiden har jag varit slö och svag på skivstången, jag har haft mindre vikter än jag brukar och ändå inte fullföljt övningarna. Nu har jag kommit på varför, jag tycker det är dötrist. Det handlar inte om styrka, om att orka eller inte orka, när man inte tycker någonting är roligt så går det ju heller inte lika bra. Förr tyckte jag bara att det var trist, men nu är det dötrist.. näe, jag tar en paus från skivstången ett tag.

Nu måste jag rappa på, ska med Soffan till verkstaden innan jag börjar.
Och jag hatar mig själv och  min självdiciplin, dagens prov kommer gå åt skogen.

-
Postat: 2009-02-10 / 22:15:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Ni vet när man bara klagar och klagar på hur
någonting är och hela tiden önskar att det ska förändras.
Sedan när allting har förändras skulle man kunna göra
nästan vad som helst för att få den tiden tillbaka.

Det finns stunder jag saknar så det gör ont.

(jag är sämst på att plugga, suck)

Jag gör framsteg
Postat: 2009-02-10 / 16:42:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag gick mycket bättre, tack och lov. Det kommer väl gå bättre och bättre hela tiden antar jag, och jag kommer väl lära mig fler och fler namn så jag slipper dua alla barn. Eftersom Lisa var där när jag kom idag så kändes det ju också lättare, en dag kvar denna vecka bara. Yes.

Om en stund ska jag iväg och träna skivstång och sedan ska jag tillbringa kvällen med religionsböckerna, har prov på judendomen i morgon och jag har fortfarande inte börjat plugga(as usual).

Surt sa räven
Postat: 2009-02-10 / 11:44:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom vi endast hade en lektion idag(vanligtvis 3-4) så tog jag mig till skolan och gick på den lektionen endast för att få reda på resultatet från förra veckans prov, men tror ni vi fick reda på det? Nej! Istället körde vi en tävling, som jag iofs vann första omgången av och blev arbetsrättsmästare på, och sedan fick vi en inlämningsuppgift. Lektionen ska vara i två timmar, vi slutade efter 45 minuter. Surt.

När jag slutade kvart i elva iställt för klockan tolv så valde jag att åka hem istället för att åka direkt till dagiset, jag kände att det är meningslöst att åka dit när de bara ska äta lunch och sedan gå och lägga sig. Nej, jag åker dit tills de vaknar istället.

Ha en bra dag!

På rymmen
Postat: 2009-02-09 / 22:56:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Bilderna från när vi var i Thailand 2004 har varit på rymmen väldigt länge, nu är de äntligen tillbaka i våra(mina) händer.


Vem är så dum att när den åker till Thailand glömmer underkläder men den sätter på sig ett par fotbollsstrumpor som inte ens är sina egna?  Jo, jag. Ingen vet varför jag tar på mig ett par fotbollsstrumpr när jag ska till en sådan värme, jag var nog dum på den tiden.


Vilken normal kille har denna frisyr? Ingen, bara de med längtan efter att bli klassad som tjej.


Vem är smidig och bränner sig på detta viset? Jag tror hon heter Sofie!


Fast sedan var vi två som brände fötterna, men det roligaste är ändå att kolla på Niklas ben.. varför sola i långa shorts och sedan få för sig att man ska sola låren också?

Det är roligt att titta på gamla kort, speciellt när man kan skratta åt de.

Jag känner mig duktig som idag har:
Postat: 2009-02-09 / 20:58:29 / © sandraaandersson.blogg.se

- tagit mod till mig och faktiskt gick till jobbet
- skrivit och skickat in min psykologiuppgift
- äntligen fixat tillbaka batteriluckan till mobilen
- tränat
- skrivit nödvändiga och vuxna mejl

Den är hel igen!
Postat: 2009-02-09 / 17:24:32 / © sandraaandersson.blogg.se


Titta! Efter ca 5 månader är den hel igen, min älskade mobiltelefon :)

Jag överlevde!
Postat: 2009-02-09 / 17:12:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var det meningen att vi skulle filma våran trailer som ska visas i vårat tv-program vi ska göra i vår, tror ni det gick bra? Nej, inte alls. Ena stunden hade vi inga alls som ville ställa upp, andra stunden hade vi ett överflöd av folk som ville ställa upp sen började allas lektion innan vi hann göra någonting bara för att vaktmästaren aldrig kom. Bajs!

Efter skolan var det alltså dags att åka till dagiset för första dagen, jag kände mig dum. Jag parkerade bilen utanför och hade sedan ingen aning om vart jag skulle ta vägen, när jag väl kom in så kände jag mig så enormt borta eftersom jag inte är van att ta hand om barn. Sandra + barn = katastrof. Det gick bättre och bättre med tiden i alla fall, även om jag nog mest var i vägen. Haha!

btw, på dagiset åt jag messmör för första gången på kanske 10 år. det var lika gott som då, varför slutade jag äta det?

Jag börjar ångra mig.
Postat: 2009-02-09 / 07:58:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag ska jag som sagt börja jobba, jag som inte vågar svara i telefonen när den ringer och knappt vågar säga hej till någon jag möter på stan ska gå till ett helt okänt ställe och börja jobba. Jag tyckte det var lugnt eftersom Lisa skulle vara där, nyss fick jag ett sms där det stod att hon inte skulle vara där när jag kommer. HALLÅ! Panik! Nu vågar jag inte längre, vad fan har jag gett mig in på?

Godnatt borde jag nog säga
Postat: 2009-02-09 / 00:51:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen hemma, jag borde egentligen varit hemma för flera timmar sedan och lagt mig eftersom det i morgon börjar en helt ny del i mitt liv. Jag kommer vara sjukt trött, vara tvungen att ha sjukt mycket med mig till skolan och jag kommer bli sjukt irriterad på att vi inte har någon radio i bilen för tillfället.

Jag och Sofie kom överens(?) om att vi ska börja videoblogga. Ja, jag hatar videobloggar och tycker att de som gör det oftast är korkade men det är även väldigt kul att titta på.. jag kommer håna mig själv, speciellt min röst.
Vi får väl se om jag vågar lägga in något i morgon!

Nu firar vi
Postat: 2009-02-08 / 22:30:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag sitter hemma hos syster nu, vi firar. Hon försöker alltid komma på anledningar till att inte leva som man borde så hon tyckte att vi skulle fira att det är 100 dagar kvar till vi åker till Turkiet, för henne är det 100 dagar idag och för mig är det 100 dagar på torsdag.

I förra inlägget skrev jag att ni skulle få se min fin fina bild på torsdag men eftersom vi sitter här och firar nu så kan ni få se den nu också eftersom det nästan är 100 dagar kvar ;)


Ser ni vem som är vem? ;)

Slapp dag
Postat: 2009-02-08 / 15:26:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var sjukt skönt att äntligen få sova ut, dock kommer jag antagligen ha problem att somna ikväll.
Idag har det inte hänt mycket, jag har gjort halva min psykologiuppgift(applåder), sett en fin film, gjort en fin fin fin bild som ni ska få se på torsdag och ja, inget mer har nog hänt än.

Ikväll blir det träning i alla fall, ska bli skönt att hoppa runt lite :)

Märks det att jag har tråkigt?
Postat: 2009-02-08 / 00:07:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter man hemma en lördagkväll, är övertrött(alltså pigg) och inte har någonting att göra så kan man roa sig med att svara på 100 frågor och publicera på bloggen.

1. Tre namn jag lyssnar till
: Sandra, "öh"(inte ett namn men), Sandy(kom inte på något annat)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag tänker leva mitt liv som jag vill!
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Det mesta
4. Detta är jag rädd för: Telefoner, ensamhet, läkare
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Sömn, träning, gemenskap
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Flyga, klättra på husväggar a la spindelmannen, gå ner i spagat
7. Detta tycker jag om att göra: Resa
8. Detta vill jag göra just nu: Sova
9. Bästa känslan: Kärlek
10. Värsta känslan: Ångest
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Acceptera mig för den jag är
12. Är jag kär just nu? Nej?
13. Jag vill gifta mig? Of course, jag har mitt drömbröllop utplanerat
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa jorden runt, hoppa fallskärm och bungyjump, utbilda mig, skaffa familj och bli självständig
15. Min käraste ägodel: Datorns hårddisk(själva datorn gillar jag inte)
16. Något jag vill ha i present: Laptop, videokamera & en jorden runt resa
17. Detta har jag på mig just nu: bingolottotröja + mysbyxor
18. Favoritkläder: Mysbyxor
19. Favoritdjur: Häst
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Lite allt möjligt
21. Favoritlåt just nu: Blake Lewis - How Many Words
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligast - Ledarskap, Tråkigast - Samhälle
23. Stjärntecken: Vädur
24. En bok jag älskar:  Alla Camilla Läckbergs
25. En film jag älskar: Cruel Intentions
26. Tv-program jag gillar: One Tree Hill
27. Favoritdoft: Christina Aguileras(vet icke vad den heter)
28. Detta äter jag gärna: Chokladglass
29. Dricker helst: Vatten
30. Favoritgodis: Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Överallt där det är varmt + Usa
32. Färg på mina ögon: Blå/grå
33. Min längd: 162 cm
34. Jag tror på: Mina drömmar
35. Jag spelar: Inte ett skit
36. Personer jag beundrar: Öhm, många
37. Så här bor jag: Lägenhet med mamma, bror och katt
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Ingen aning
39. Det här tänder mig: Haha, jag vet inte.
40. Det här gör mig avtänd: Skägg! Kroppshår! Snusare & rökare
41. Favoritfärg: Röd & Lila
42. Favoritcitat: Every moment is a second chance
43. En hemlighet jag vet: Säger jag det så är det ingen hemlighet längre
44. Bästa present jag fått: Mobiltelefonen eller kameran
45. Senast köpta skiva: HAHA! Ja undra, många år sedan ju.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Öhh, ingenting.. mina tänder säger vi väl då
47.  Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Rumpan, händerna, näsan
48. Udda förmåga/egenskap: I vissa fall är mitt minne extremt, tydligen, inget jag sjäv märker av
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En kungsörn
50. Vad lyssnar du på just nu: Mina tankar
51. Vad har du gjort/ska du göra idag: Provrace till högskoleprovet & varit på Iggesundsrevyn
52. Var är dina föräldrar födda: Jyväskylä i Finland och antagligen i Hudiksvall
53. Vad är det senaste du installerade på datorn: Det var en bra fråga
54. Vilken är din favoritrestaurang: Hmm, Max? Äter sällan ute
55. När badade du i en pool senast: I somras tror jag
56. Hur många barn vill du ha: 2-3
57. Vilken musikstil tycker du mest illa om: Klassiskt, opera
58. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet: Det är långt till nästa val
59. Vad har du för TV-kanaler: Vet inte, ser sällan på tv
60. Har du åkt moped någon gång: Japp
61. Har du busringt någon gång: Jaa, jag minns när jag och en vän ringde och spelade in på en killes telefonsvarare, jag gissar på att det var hans mamma som hörde det. Haha!
62. Har du fått felparkeringsböter: Nej
63. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump: Ska göra det
64. Vilken är den plats längst bort som du har besökt: Thailand
65. Har du en egen trädgård: Nej
66. Vilken är din favorit bland tecknade serier: Ingen?
67. Kan du alla orden i nationalsången: Nej
68. Badkar eller duschkabin: Badkar
69. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden: If Only
70. Favoritpizza: Gillar inte pizza
71. Chips eller popcorn: Chips
72. Vilken färg på läppstift använder du: Använder inte
73. Har du rökt jordnötsskal någon gång: Nej
74. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling: HAHA, vilket skämt. Nej
75. Apelsin- eller äppeljuice: Äpple
76. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni: Räknas Helenas & Carros rester? På Amandas
77. Favoritchoklad: Marabou's mjölkchoklad
78. När röstade du senast: Rösta? Whaaaat!
79. När åt du en hemodlad tomat sist: Ingen aning
80. Har du vunnit en prispokal någon gång: Inte vad jag kan minnas
81. Är du bra på matlagning: Nej
82. Klarar du att tanka själv: Ofc
83. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV: Nej
84. Pepsi eller Coca Cola: Coca cola
85. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb: Nej, eller ahh spec tröja på Friskis & Svettis
86. Vad var det senaste du handlade: Två äpplen och en banan
87. Har du kräkts offentligt: Japp
88. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Jag och kärlek verkar inte gå ihop så mångmiljadär då
89. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, men attraktion vid första ögonkastet
90. Har du ringt något betalnummer: Think so
91. Kan man vara vän med sitt ex: Varför skulle man inte?
92. Vem var det du besökte på sjukhus senast: Vet inte
93. Hade du mycket hår som liten bebis: Tror ni jag minns?
94. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Det som är när man köper telefonen
95. Vad har du i din väska: Kalender, halstabletter, headset, penna, skräp
96. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Se till att det är kolsvart i rummet
97. Vad har du att vara tacksam för: Allt antar jag
98. Var hittade du den här listan? Jag hittade den hos http://huddleformation.blogg.se/
99. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Nina, Caroline och den som vill
100. Har du svarat på alla frågor nu?  Yes!

Iggesundsrevyn!
Postat: 2009-02-07 / 23:37:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll var det alltså dags att åka till Iggesund för att se(jag tänkte säga den årliga, men den är ju faktiskt bara varannat år) revyn. Dock blev jag besviken, den var inte lika bra som den förra.. visst hade denna sina små ljuspunkter också men jag gillade den som var för två år sedan mer. Och jag håller med det som Helena sa, första akten var bäst den andra blev mest utdragen och jobbig.

Ja, nu är det bara vänta två år på nästa.

Long Way Down
Postat: 2009-02-07 / 23:30:42 / © sandraaandersson.blogg.se

jag var lite orutinerad när jag skrev om Long Way Round, jag lyckades på något sätt skriva Long Way Down i rubriken och lägga in en bild från Long way Down.. och detta märkte jag inte förrens idag, men nu har jag rättat till det.

Jag blev ju lite halvt besatt och gillade Long Way Round så mycket så jag kunde inte hålla mig i från att se Long Way Down också, denna gång tog Ewan McGregor och Charley Boorman sina motorcyklar och åker från norra Skottland ända ner till Kapstaden i Sydafrika på ca 85 dagar.


Dock var inte denna lika bra, det var enligt mig för få avsnitt så allt blev mer ihoptryckt så man såg mindre av deras verkliga resa. Backup teamet var en för stor del av allt, då de var med så gott som hela tiden. Men ja, den var bra även denna men inte lika bra som den första.. och jag hoppas det är sant det jag läste någonstans, att de planerar ännu en resa som ska heta Long Way To Go eller något liknande :)

Högskoleprovet
Postat: 2009-02-07 / 14:41:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Ja, imorse var det bara till att kliva upp klockan sju och bege sig hemifrån strax efter åtta. På en lördag! Sedan kvart i nio till klockan två har jag spenderat den största tiden i skolans iskalla aula och gjort ett provrace inför högskoleprovet. Jag vet inte vad jag ska säga, till vissa delar hade det behövts mer tid och till vissa delar behövde man bara hälften av tiden.. man borde få gå när man är klar för att sitta och vänta i 25 minuter i en iskall aula på att tiden ska gå ut är bara irriterande, och jag är lättirriterad.

När jag kom hem räknade jag ihop mina poäng och kom fram till att högskoleprovet kanske inte är min grej ändå, jag suger! Matematik och logik delen var lättast, det var den jag fick mest poäng på och det var även den jag bara behövde halva tiden till, det kanske bevisar vad jag är bra på.

Resultatet blev kasst i alla fall, men jag ska ge det riktiga högskolprovet en chans.. det kanske går bättre då.

Äntligen är det klart
Postat: 2009-02-06 / 23:48:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu känner jag mig lite duktig, jag har precis skrivit klart citaten till Evas Öga och skickat iväg de till Eva. Dock har jag ju fortfarande inte läst ut boken och jag avskyr att inte avsluta böcker som jag börjat på så nu ska jag lägga mig och läsa så långt jag orkar, hoppas jag blir trött och somnar snabbt för jag behöver vara pigg i morgon.

I morgon blir det:
8.45-14.00 Skola, på en lördag liksom!
14.00-19.00 Plugga(psykologi, prov och två inlämningsuppgifter nästa vecka) och promenera
19.30- ? Iggesundsrevyn

Blir antagligen tidig läggdags i morgon, jag gissar på att jag kommer vara trött. Och jag missar melodifestivalen, självklart!

Fool Again
Postat: 2009-02-06 / 20:17:46 / © sandraaandersson.blogg.seI flera dagar har jag velat lyssna på denna, men varje gång jag sitter vid datorn så har jag glömt bort det.. tills nu.
Detta har alltid varit min favorit låt med Westlife, eller ja det är den enda låten jag gillar tror jag.

Schindler's List
Postat: 2009-02-06 / 18:44:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns som jag aldrig är hemma, och från och med nu kommer jag knappast vara hemma mer än jag brukar, snarare tvärtom.

På religionen håller vi på och ser Schindler's List så vi började en timme tidigare idag, gäsp, sedan hade vi psykologi med en vikarie som jag inte förstår mig på.. jag vet inte vad hon håller på med och förstår inte vad hon säger.
Jag, Helena och Carro åkte till Amandas efter skolan, jag tittade på när de andra två åt för att sedan äta upp deras rester..  och jag säger då det ät inte en och en halv timme innan träning, fy fan, jag ville bara spy hela tiden under träningen. Nej, sådär två och en halv, tre timmar innan är lagom att äta.

Ikväll blir det bara till att slappa och lägga sig tidigt, jag ska ju trots allt upp klockan sju i morgon.


Just nu ligger Fabian och sover på diskbänken, idiotiska katt. Han gillar värmen från diskmaskinen! Men med tanke på vilka ställen han låg och sov på när han var liten så är det ju inte så konstigt. Se så liten han är på den översta bilden, bebis Fabian.Idag är det fredag
Postat: 2009-02-06 / 08:06:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Orkar man göra sig i ordning när man är trött, seg och allmänt seg? Nej. Det är då man drar på sig ett par mysbyxor, en mössa och går osminkad till skolan. Speciellt om man har två lektioner och på den första ska man se på film så det är ingen som tittar på en ändå, vad gör det då hur man ser ut? Haha!

Har som sagt två lektioner idag, religion och psykologi. Drygt tycker jag, men ja om några veckor så slipper jag den dryga psykologin som inte är genomtänkt och bra upplagd, ska bli skönt även om det är det ämnet som jag allra helst vill läsa.

Gäsp!

Dålig filmdag
Postat: 2009-02-05 / 22:54:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag såg jag en riktigt dålig film, Company Man hette den och jag säger då det: Se den inte! En av de sämsta filmerna jag någonsin sett, jag blev helt klart besviken.
Efter träningen satte jag igång en ny film i hopp om att se en riktigt bra film, jag blev än en gång besviken. Young Adam hette den och den hade fan ingen handling, det hände inte mycket.. det vara bara naket och sex hela tiden. Det var väl herr McGregor som fick mig att inte stänga ner den.

Första filmen kass, blä, fy och ingen borde se den.
Andra filmen gick att se, den var inte bra men heller inte dålig.

Vinn presentkort på 500 kr hos Nelly
Postat: 2009-02-05 / 17:37:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Att vinna ett presentkort på 500 kr hos Nelly.com låter väl inte helt fel, gratis biobiljetter och presentkort låter väl rätt så bra det också? :)
Vid det här laget känner väl alla till GratisBio, det finns fortfarande en hel del människor som inte tror att den fungerar osv, men det gör den, men det räcker inte med att bara bli medlem och tro att poängen kommer in av sig själva: gör erbjudanden, värva vänner eller gör som mig och skriv ett inlägg om GratisBio för att få ihop poäng.

Nu har GratisBio en tävling där man kan vinna 500 kr på Nelly.com bara genom att skriva ett inlägg på bloggen, i slutet av varje månad utses en vinnare. Men det är inte nog med det, bara igenom att skriva inlägget så får du 10-1000 poäng hos GratisBio.


Gör som mig, bli medlem på GratisBio, samla ihop poäng och få presentkort och biobiljetter.
Ange mig(Sanddy90) som värvare och du får 75 startpoäng.

Jag har tråkigt
Postat: 2009-02-05 / 16:40:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött och har egentligen ingen bloggkänsla.

Dagen har varit slapp, ingen samhälle i morse så fick två timmars sovmorgon och vi hade ingen naturkunskap så vi slutade två timmar tidigare. Hade prov i nutidakonst och det gick väl bra, vg i alla fall, hoppas på mvg.

Jag har ingenting som jag behöver göra tills i morgon och jag orkar inte göra någonting som ska vara klart nästa vecka så jag sitter och bara gör ingenting, har tråkigt helt enkelt. Det är sjukt vad man hittar på saker att fördriva tiden med när man borde plugga när man inte behöver plugga så har man ingenting att göra. Haha!


107 dagar kvar!

Fotolektion
Postat: 2009-02-05 / 10:12:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen en natt med ordentligt med sömn, har sovit dåligt i flera nätter nu men äntligen sov jag ordentligt.. dock är jag trött nu, jag tror jag sov för länge.

Sitter på fotolektionen nu, jag gissar på att vi inte kommer göra speciellt mycket förutom att vi ska gå och prata med elläraren om att göra om deras infoblad till nästa år.
Iofs borde vi planera inför filmningen på måndag också annars blir väl Lasse sur, ja vi får väl se hur det går.

Jag är nervös, jag vill inte börja jobba längre.

I GOT A JOB!
Postat: 2009-02-04 / 22:16:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Btw, jag har fått jobb! På måndag börjar jag jobba på dagis, tjoho tjoho. De ringde idag och sa att de var glada att jag ville jobba där och så, nu har vi gjort upp ett schema för ett par veckor framöver. Blir ju svårt att jobba samtidigt som jag går i skolan så på skolveckorna blir det inte så mycket, men vecka 10, 12 och 16 ska jag jobba som vanliga arbetsdagar. Känns nice!

Ingen vet hur jag ska orka med det egentligen, jag och barn brukar inte gå ihop, barn brukar inte gilla mig, de brukar bli rädda och gömma sig. Nu ska jag liksom jobba på ett dagis med en hel drös med ungar i åldern 1-3 år. Hoppas de inte tycker att jag är läskig.
Wish me good luck!

jag i dagisåldern

Home sweet home
Postat: 2009-02-04 / 21:40:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gick hemifrån tjugo i nio i morse och kom hem först för tio minuter sedan, lagomt skönt att äntligen vara hemma!

Eftersom dagen har varit så lång så orkar jag inte berätta allt detaljerat, det får bli en tidsredovisning.
09.00 - ca 10.00 - Samtal med SYV:en
10.30 - 11.15 - Arbetsmiljö
12.40 - 13.55 - Religion, Schindler's List
15.00 - 15.30 - Psykologiprov
15.30 - 16.45 - Umgås med daddy, vad var det jag sa? Fika igen! Haha.
16.45 - 18.20 - Vara hos Sofie
18.30 - 21.00 - Jobba på Friskis

Skööönt att vara hemma, nu ska jag se American Idol och sedan sova. Tack och lov är det ingen samhälle i morgon så börjar klockan 10.

Long Way Round
Postat: 2009-02-03 / 22:23:43 / © sandraaandersson.blogg.seDe senaste dagarna har jag satt mitt skolarbete åt sidan, jag har varit helt fast vid att se på Long Way Round. Det kändes inte som om det skulle vara någonting för mig och det låter som om det bara är någonting för alla motorcykelgalningar, men jag säger då det: den är kung!

Long Way Round är en dokumentär med Ewan McGregor(Star Wars, Moulin Rouge, The Island) och hans vän Charley Boorman(också skådis men ingen film jag hört talas om) när de reser jorden runt på sina motorcyklar. De börjar i London och åker österut genom Europa, Asien, flyger till Alaska och fortsätter där till de kommer till New York, vet ni hur långt det är? Enligt Wikipedia så var resan 31 000 km, det är långt enligt mig.

Dokumentären är ca sex och en halv timme lång om man ser special edition som jag gjorde, annars är den några avsnitt och någon timme kortare. Men jag gillade det jag såg så jag rekommenderar special edition

Och jag säger då det, att se detta har fått mig att ännu mer vilja ta motorcykelkörkort även fast jag inte är en sådan galning i det som vissa andra(läs: Nina) och den har fått mig att vilja resa ännu mer. Nu vill jag se världen ännu mer, och med tanke på hur mycket jag ville se världen innan jag såg denna så vill jag verkligen se den nu.

De har skrivit en bok om resan också, den ska jag läsa. Undra om den finns att beställa någonstans i Sverige.

Och jag kan ju erkänna att den enda anledningen till att jag ens började titta på den var för att Ewan McGregor är så jävla snygg, dock är han 19 år äldre än mig, har varit gift sedan 1995 och har tre barn. Men ja, det är ju tur att jag tycker han är snygg annars hade jag missat något bra.

Kommentera mera
Postat: 2009-02-03 / 21:23:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Bara för att jag haft lusten att kommentera folks bloggar idag och skrivit kommentarer så fungerar det inte att skicka de, sug!  Här har jag suttit och skrivit en massa kommentarer i onödan, blogg.se är inte bra idag.

Plugga plugga plugga bort din sura min
Postat: 2009-02-03 / 20:58:38 / © sandraaandersson.blogg.seKul liv! Ikväll måste jag plugga, men jag orkar inte.

Dagens
Postat: 2009-02-02 / 20:25:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har jag:
- haft exakt en lektion och ändå varit i skolan i fem timmar.
- tränat ett medelpass, konstigt det där att det var lättare fjärde dagen än tredje.
- gjort klart nästan hela min arbetsmiljöuppgift.
- sett några avsnitt av Long Way Round.

Idag ska jag:
- se ett till avsnitt av Long Way Round.
- ta mig ner till Sofie och hjälpa henne.
- sova, om jag någonsin tar mig hem.

Idag borde jag(men kommer inte):
- plugga till morgondagens prov i organsation & ledarskap.
- läsa ut den förbaskade boken(Evas Öga) och skriva citat.
- plugga till onsdagens prov i socialpsykologi.


A big smile on your lips is all you need.

Abstinens
Postat: 2009-02-02 / 19:48:02 / © sandraaandersson.blogg.se

Tänk er att ni är en rökare eller snusare, vi säger rökare. En rökare som är van att röka minst ett paket om dagen, om ni inte får era cigg så känner ni en enorm abstinens och att det är någonting som fattas, ni blir sura, griniga och allmänt jobbiga för att ni inte fått röka. Tänk er då att ni inte fått röka på några timmar, eller ja några dagar.. det är ungefär så jag känner just nu.

Fast ja, jag röker inte så klart!

Jag tycker det är jobbigt att gå i skolan
Postat: 2009-02-01 / 22:08:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill inte ha den kommande veckan, det känns som jag har för mycket att göra.

Tisdag: Prov i ledarskap & organisation
Onsdag: Bokcitat & arbetsmiljöinlämningar, psykologiprov
Torsdag: Nutidakonst prov
Lördag: Testprov till Högskoleprovet

Det största problemet är ju att jag knappt börjat på någonting, boken är tråkig så jag känner aldrig någon lust att läsa och arbetsmiljön förstår jag inte.
Och jag ska inte klaga, för varje vecka fram till sportlovet kommer antagligen se ut ungefär såhär. Redan nu vet jag att jag har två prov och en inlämning vecka sju, en inlämning och ett prov vecka åtta och ett prov vecka nio.. till veckan kommer det antagligen mera.

Trotsa kroppens signaler
Postat: 2009-02-01 / 20:51:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Varenda muskel i min kropp säger åt mig att vila och inte träna i morgon, det var jobbigt att ta sig igenom träningen idag och alla muskler bara skrek åt mig att sluta. Men jag säger att jag borde träna i morgon, jag får ju trots allt inte träna på onsdag och på lördag så jag borde passa på de dagar jag kan träna.
Frågan inför i morgon är bara: gym eller medelpass?

Nu ska jag vara lite duktig, plugg.

Självdiciplin
Postat: 2009-02-01 / 16:33:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Händelselös dag, jag har försökt läst Evas Öga men har inte kommit speciellt långt. Den verkar inte bra och det lilla jag läst har inte varit bra, på onsdag måste den vara utläst men jag har ingen lust. Suck! Jag orkar inte ta tag i något av skolarbetet jag egentligen borde göra, ge mig lite självdiciplin.
Jag kommer sitta på tisdagkväll och göra arbetsmiljöuppgiften, ögna igenom Evas Öga och titta lite på Psykologin, men det är så det går för mig när man har för mycket som ska vara klart samma dag.

Nej, jag orkar inte ens tänka på skolan. Istället tänker jag starta ett avsnitt av Long Way Round och dreggla efter herr McGregor.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB