Nu är det något fel
Postat: 2008-09-30 / 22:44:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Min dator kommer nog få en chock alldeles strax, ska stänga av den och lägga mig i sängen för att läsa Arbetsmiljön och sedan lite Psykologi.
Konstigt nog känner jag inte alls för att sitta vid datorn, jag vill inte ens se nya Heroes avsnittet. Det måste vara något fel på mig.

Helst av allt vill jag bara sova, nej nu sa jag fel, jag vill drömma. Och inte vad som helst, underbart tack! <3
Kan man bli kär i personer man drömmer om? Jag börjar fan nästan tro det. Sjukt!

Naah, nu ska jag stänga ner här och lägga mig med skolböckerna i sängen.
Hare!

Jäääävla bil!
Postat: 2008-09-30 / 22:03:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är arg! Bilen vägrar starta, jag har ingen aning om hur jag ska få igång den. Den är stendöd. Måste få tag i pappa imorrn och se om han kan göra något åt det.
Så imorrn måste jag vara duktig och cykla till skolan, hoppas det inte är för kallt bara.

Även att jag hatar mig själv. Jag känner helt plötsligt världens längtan efter att gå ut och supa ner mig totalt. Hatar det! Jag borde inte och jag ska inte, fast frågar någon mig i helgen om jag ska med så kommer jag nog göra det.
Fan Fan Fan Fan!


feeeeeeeeeeest!

Kvällens aktivteter
Postat: 2008-09-30 / 18:57:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Träna är jobbigt, i alla fall när det innebär att ha vikter. Jag har sagt det förr och kommer säga det många fler gånger, styrka är inte min grej. Men vafan, det behövs så jag måste väl köra lite sådant också.

Kvällen består av att försöka få igång bilhelvete och plugga Psykologi.
Känns som en kul kväll.
Hoppas nu bara att det är som pappa tror och att jag nu kommer få igång bilen, annars blir jag ledsen. Om en månad kan den väl gå sönder, då ska den ändå skrotas.. men nu kan den väl i alla fall fungera, för min skull.

Jag är halvt död och vill bara sova!

bildlösa inlägg är tråkigt, jag vet

Tisdag
Postat: 2008-09-30 / 15:41:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Ingen kan ana hur skönt det var med sovmorgon i morse, riktigt skönt. Gjorde dock det osmarta att somna om igen efter att jag vaknat, det ska man inte göra. Man blir ju bara så grymt mycket tröttare, hur folk klarar av att snooza förstår jag inte, det gör en ju bara ännu tröttare.

Fick sms av Helena i morse om att hon ville att jag skulle ta bilen och plocka upp henne på stationen på vägen, snäll som jag är bestämde jag mig för att göra det när jag egentligen hade tänkt cykla idag när jag inte behövde några böcker med mig.
Jag kände att jag var ute i sista minuten när jag försöker snabba mig ut till bilen, sätter mig i bilen och den startar inte. Jag försöker flera gånger, men den vägrar helt enkelt starta. Lill lite panik jag fick då när jag började om en kvart och skulle även hinna plocka upp Helena.
Försökte ringa mamma, men hennes telefon var avstängd. Vafan, tänkte jag och sprang in och hämtade nycklarna till hennes bil. Eftersom jag var så sent ute var jag tvungen att ta en bil, hon fick bli hur sur hon ville. Det var nödfall!
Hennes bil fungerade i alla fall och vi kom till skolan i tid ;)

På skolan hände inte alls mycket, ledarskapen var nice som vanligt. Samhällen var trök och vi stack därifrån rätt så snabbt.
Jag och Helena åkte ner på stan, kikade runt lite och gick sedan och satte oss på Jambo. Satt där väldigt länge, men det är nice att få tid att prata som det tyvärr är alldeles för lite av nu för tiden.

Ska snart iväg och träna nu, skivstång. Och nu vill jag ha träningsvärk, love it! samtidigt som jag hatar det.


Jambomacka, looooove it!

<3
Postat: 2008-09-30 / 08:46:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Underbara drömmar kan göra en så jävla glad.
Jag älskar att sova!

Hur går detta till?
Postat: 2008-09-29 / 22:21:43 / © sandraaandersson.blogg.se


Grabben är Amazing!
Är han kvinna eller är han man? ;)

Hej hej farbror blå!
Postat: 2008-09-29 / 21:24:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Alla som känner mig vet om min polisskräck. Jag åkte till Iggesund tidigare idag för att hämta Jonas och jag tycker att det är så töntigt att de sänkt hastigheten på E4 mellan Iggesund och Hudik så jag vägrar köra 80, självklart är det en poliskontroll vid vågen. Jag fattar inte ens att det är poliser förrens jag är kanske 30 meter därifrån, lite sent att släppa på gasen då va. Tack och lov hade de fullt upp med lastbilar och personbilar just då så de inte tog in mig, jag hade seriöst kissat på mig om jag blivit stoppad.
På väg tillbaka till Hudik var det kanske en bil som var stoppad och de stod och tittade efter fler, tur att jag inte kom då för då hade jag ju garanterat blivit stoppad.
Jag vill inte köra bil om det ska vara på detta viset.

Var på träning nu på kvällen, medel 75, och seriöst så är det ett sånt jävla jobbigt pass. En stund där tror jag att mina ben ska gå av, och sen sista rörelsen på näst sista låten kan gå och hänga sig. Den går inte att utföra, den är mänskligt omöjlig! Både jag och Nina stod som två stora fån och tittade på.

Ingen Turism imorrn så börjar 10 istället för 8, skönt. Då kan jag vara uppe lite längre ikväll och plugga Psykologi, har jag faktiskt prov denna vecka och eftersom det är ämnet jag är intresserad av så kanske jag borde satsa på högre än G?


Snälla farbror Blå, stoppa aldrig mig!

Desperate Housewives
Postat: 2008-09-29 / 15:35:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Desperate Housewives har börjat igen, yaaay!
Och inte nog med det, Shawn redan i första avsnittet :D
Jag känner på mig redan nu att säsongen kommer bli grym.
och jag följer för mycket serier

Praktikplats klar
Postat: 2008-09-29 / 13:50:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen i skolan gick snabbt. Naturkunskapen gick väldigt snabbt, jag, Mikaela och Carro drog en Donken på lunchen sen for jag, Helena och Malin ner på stan och filmade lite. Poff, så var skoldagen slut. Grymt skönt att sluta lite tidigare :)

När jag kom hem så skyndade jag mig att kolla mejlen, visste att jag hade fått mejl om praktikplatsen. Och jaaaa, jag ska praktisera på Räddningstjänsten.
Jag fruktar redan för konditionstestet vi ska göra andra dagen, så nu ska jag fan ge mig in i träningen ordentligt. Jag vill inte vara sämst på det där, och nu har jag många mål att nå upp till så denna gång kanske det ska gå.

Jag måste bli lite snabbare/ starkare till Praktiken, lite smalare till Höstlovet(kanske) och så klart till i vår då det är Studentresa, Studenten och Balen(?).. och så klart Beachen 09.
Det är lika bra att ta tag i det nu när jag måste till praktiken och sedan hålla efter ända till sommaren, jag vägrar se ut såhär en sommar till. Ingen strand för mig då, så nu ska jag träna ordentligt och äta nyttigare. Jag säger inte att jag ska gå ner i vikt, för seriöst så skiter jag i vikten, jag tycker att alla är alldeles för viktfixerade. Alla vet att muskler väger mer än fett, så jag tänker strunta i att väga mig och istället satsa på att bygga lite muskler och minska lite i omkrets. Det låter bra tycker jag.
Men jag vill inte bli världens muskelknutte, lite sådär normalt vältränad bara.. lite starkare, lite snabbare, lite smalare. Lite mer perfekt helt enkelt.


Jag någon gång i framtiden?

Börjar det likna ett beroende?
Postat: 2008-09-28 / 22:31:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Har varit grymt trött hela dagen, vill dock inte gå och lägga mig för tidigt eftersom jag då kommer vakna alldeles för tidigt imorrn. Jag sover hellre för lite än att vakna för tidigt på morgonen, snart blir det sovdags i alla fall.

Efter att jag kom hem från bärplockningen har jag inte gjort mycket alls egentigen, har helt enkelt inte haft speciellt mycket energi.
Åkte en sväng med Emma, skjutsade Niklas fram och tillbaka till Friskis(hör och häpna, grabben har köpt gymkort), efter det har jag mest suttit framför Beverly Hills och ätit choklad.

Och ja, jag tycker att Beverly Hills är bra. Är på sjunde säsongen nu, har tagit mig sådär två år att komma dit eftersom jag tittar i perioder. Bra är det i alla fall.
Sen det där andra, choklad delen. Fan, jag måste sluta. Ingen vill veta hur mycket choklad jag ätit den senaste 1½ veckan, mer än vad man borde äta på flera månader. Långt över ett kg, antagligen närmare två, det borde ingen veta om egentligen, men det ändå knappt någon som läser detta så jag orkar inte bry mig.
Men seriöst, det är grymt svårt att äta lite när man får 400 gr Toblerone av pappa, chokladkakor har varit vidrigt billigt på Kvantum i veckan och mormor kastar på en choklad.

Börjar nio(läs: tidigt) imorrn så det är väl bäst att gå och lägga sig nu, ska ju försöka vänja mig av med att lägga mig kring tolv-ett om vardagarna.


Mitt förjävliga beroende!

Nybliven pappa och gay
Postat: 2008-09-28 / 21:07:08 / © sandraaandersson.blogg.seFör ca två veckor sedan fick jag genom Janina reda på att herr Aiken hade gått och blivit pappa, samtidigt gick han även ut med att han var gay. Vad är det för kombination egentligen?
Det har alltid gått rykten om att han är gay, men att han både hade blivit pappa och kommit ut ur garderoben samtidigt lät helt enkelt inte sant. Och inte nog med det, gissa vem de påstod att var mamman? Jo, hans bästa vän.

Eftersom jag inte trodde på det så glömde jag bort det rätt så snabbt, tills igår. Det är sant! Som ni kan se i klippet här ovan och bilden nedanför så är det alldeles sant, men jag vill fortfarande inte tro det.
Jävla fasoner alltså.
Han har gått från att vara en ful nörd till att vara snygg, sen så är han intresserad av killar. Vad är det för stil?

Som ni kanske förstår fick jag en rejäl chock om pappa-delen, gay-delen är inte lika chockerande eftersom rykterna har funnits i sådär fem år.

Men vem bryr sig egentligen? Han är kung vilken läggning han än har, och kul för honom att han nu har en son när han alltid har velat ha barn :)


Kvinnlig vs. Manlig
Postat: 2008-09-28 / 20:41:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Okej, jag har tråkigt och vill fördriva tiden en stund.


Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] Pratat känslor
[x] Tänkt på att se bra ut / matcha mina kläder
[x] Berömt en person för sitt utseende
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte
[x] Funderat på namn åt mina barn
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand
[ ] Druckit Cosmopolitan
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"
[ ] Sett två säsonger av "Sex and the city"
[ ] Känt mig sugen på en kopp te
[x] Känt glädje över att få blommor i present
[ ] Gjort någonting romantiskt för någon annan
[x] Blivit arg utan anledning
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell
[x] Pratat skvaller
[x] Varit arg/sur utan att tala om det
[x] Kramat en kille
[x] Dansat
[x] Bakat åt dig själv

15/22


Min manliga sida:
[x]
Ljugit om hur mycket jag har druckit
[ ] Ätit en blodig stek
[ ] Läst en biltidning
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[ ] Skött grillen under en grillfest
[ ] Läst en bok av Jan Guillou
[ ] Läst ett nummer av slitz
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna
[x] Diskuterat bröst
[ ] Gjort lumpen
[ ] Läst nick hornby
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[x] Lagat någonting på egen hand
[ ] Skrikit "kom igen nu killar" på en fotbollsplan

9/20

Tydligen är jag mer kvinnlig, vilket iofs borde vara rätt.
Men det hade inte förvånat mig om det nu blivit tvärtom.

Gilmore Girls - The Complete Collection
Postat: 2008-09-28 / 19:01:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har hittat något perfekt för mig, alla säsonger av Gilmore Girls.
5 November släpps boxen, 1999 kr. Någon som vill ge mig? ;)


Söndag
Postat: 2008-09-28 / 15:55:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skulle egentligen skjutsat folk i natt, men jag var trött och gick och la mig istället. Känner mig så snäll när jag stänger av telefon och lägger mig istället för att sitta och vänta halva natten på att folk ska höra av sig.

Steg upp tidigt imorse för att åka till Forsa och plocka bär, men fan vad det blåste, vi blev inte ute länge. Vi fick i alla fall ihop lite pengar, alltid bra.
Varenda krona ska jag spara så jag kanske har möjligheten att åka någonstans på Höstlovet, känns som det skulle behövas :)

Ska nog bara vara hemma resten av kvällen, sova tidigt så jag är ordentligt utvilad imorrn.

Att jag aldrig gör det rätta
Postat: 2008-09-28 / 00:41:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll var kvällen då jag borde gått ut, istället för alla andra gånger så borde jag gjort det ikväll. Jag visste om det, varför är jag ändå så dum att jag inte gör det?
Jag vet inte, ingen vet.
Jag är bara dum!

Jag hade ju möjligheten att göra det jag velat göra så jävla länge, men ändå.. det hade lätt kunnat bli för mycket och bara förvärrat allt. Men nu får jag aldrig veta, för jag valde att inte gå.

Jag längtar till om ett år, då jag förhoppningsvis flyttat härifrån och slipper ha dessa beslut att tänka på. Jag tänker för mycket, det förvärrar allt.
Om jag ändå bara kunde sluta tänka.
Om jag ändå bara kunde få en chans till.

borde även ge upp mitt nörderi, men det är svårt

Ikväll blir det bil igen
Postat: 2008-09-27 / 22:24:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade tänkt vara hemma hela kvällen, kanske lägga mig tidigt, kanske skjutsa folk. Men så hade Soffan tråkigt, snäll som jag är så erbjöd jag mig att följa med ut och åka bil.
Så jag ska tillbringa ännu en kväll i en bil på stan, känns bra!
Med rätt sällskap så kan kvällarna på stan bli så jävla kung om man säger så, om man har min humor alltså. Annars är det trist, tuta for life! Följa efter annat folk är roligt det med, dock hinner vi aldrig följa någon speciellt långt innan de parkerar eller gör något annat tråkigt.. Hudiksvalls befolkning, framför allt bilförare, måste lära sig att vara lite roligare.

Men, jag ska försöka komma i säng rätt så tidigt ikväll. Ska upp i skaplig tid imorrn och fara till Forsa. Farfar ringde tidigare idag och frågade om jag ville komma, självklart säger jag. Jag har dock inte bestämt mig om jag ska vara snäll mot Niklas eller inte, ska jag åka själv eller ta med mig skitungen?

Så tänkte jag göra det hela lite roligare och lägga in en bild på en bil som Soffans, tror ni att det fanns någon vettig bild på precis en sån som hon har? Öhm, näe!
Så inlägget blir tråkigt och bildlöst! :(

Sundsvall hela dagen
Postat: 2008-09-27 / 19:19:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Just nu är jag helt slutkörd, jag tror jag behöver mer sömn.
Efter en vecka i skolan, med väldigt lite sömn vissa nätter och att sedan sova inte ens fem timmar för att åka till Sundsvall redan halv 9 på morgonen är det kanske inte så konstigt att man är trött.

Vi kom väl till Sundsvall kring 10, samtidigt som det öppnade, det är den tiden det är som skönast att gå på stan, alldeles folktomt. Grabbarna skulle in på systemet så jag tog mig en vända på stan, tyckte att de tog lite väl lång tid på sig inne på systemet så ringde efter Jonas men ingen svarade. Efter några försök att få tag i honom tänkte jag att det är väl bäst att gå mot bilen då, det skulle inte förvåna mig om de glömt bort mig och åkt ut till Birsta utan lilla mig. Aja, Jonas kom springande bakom mig och sa att han hade lämnat mobilen i bilen när vi var på stan och inte kunde få tag på mig och sedan sprungit runt i alla affärer och letat mig. Vi hittade varann till slut i alla fall, bra det.

For ut till Birsta, drog lite korv på Ikea innan vi for upp till MediaMarkt och Stadium. Ingen vill veta hur mycket pengar Jonas hade gjort av med efter vi varit på de tre första affärerna.

Alla var sönderstressade att vi måsta åka därifrån senast klockan tre, eftersom de stressade så blev även jag stressad och sprang runt som en galning inne på Birsta och försökte hitta skor. Efter många om och men hittade jag ett par som jag är rätt så nöjd med, ibland är det bra att ha en pappa som betalar :)

Det jag längtat efter med att åka till Sundsvall var självklart Max, men tror ni jag fick det jag ville? Nej, fan heller. De skulle bestämt ha någon Amerikansk Pizza buffé, kul för mig som inte ens gillar pizza. Jag var dum nog att gå med på att äta det ändå, men fan vad jag ångrar mig nu. Det var inte gott och absolut inte värt 70 kr.

Hemma nu i alla fall, ett par skor rikare och utan det jag åkte upp för att köpa.
Nu har jag bil igen i alla fall och imorrn ska jag förhoppningsvis bli lite rikare.

En kväll i bilen
Postat: 2008-09-27 / 07:28:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade ju tänkt att vara hemma igår kväll, ville få ordentligt med sömn eftersom jag skulle upp rätt så tidigt idag.
Som vanligt blev det inte som jag tänkt mig, Emma ville att jag skulle följa med ut och åka bil och självklart gjordet jag det :)
Vi for runt på stan ett tag innan vi åkte hem till henne och väntade på att Johan och Jakob skulle ha skjuts, sedan for vi igen. Det blev några timmar i bilen om man säger så, haha. Det var väl vi och alla biltöntar ute om man säger så ;)
Man vafan, hon tog ju nyss körkort och vi gillar att åka bil och vara allmänt störd!

Kom hem vid två i natt, fick inte alls många timmars sömn och nu är jag uppe igen. Om ungefär en timme kommer grabbarna och hämtar mig sedan bär det av till Sundsvall.


Hudiksvalls nyaste bil nördar?!?

Fredag
Postat: 2008-09-26 / 18:56:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag fick ju några timmars extra ledighet idag pga den inställda lektionen, har dock inte gjort något vettigt. Städade upp lite i rummet sedan har jag mest gjort ingenting alls, men det är skönt det också :)

Imorrn blir det Sundsvall med Jonas, Erik, Emil och Björn!
Jag kommer vara så trött.

Hemma igen
Postat: 2008-09-26 / 12:38:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad kul det är när man har en lektion, kliver upp på morgonen gör sig i ordning och cyklar till skolan. När man väl kommer till klassrummet så sitter det en lapp på dörren om att läraren är sjuk och att vi får jobba hemma istället. Lite irriterande då!!
Fast jag ska inte klaga, det tarinte ens 10 minuter för mig att cykla till skolan, det finns de som måste åka hemifrån 2 timmar tidigare för att det inte går någon annan buss. Det är väl de människorna det är mest synd om, men ändå.. nu har man klivit upp, gjort sig i ordning och cyklat dit, helt i onödan.

Så nu är jag irriterad, helt uppe i varv. Detta är stunden då det passar bra att städa och dylikt, så jag tänker ta den närmsta tiden till att göra sånt. Mitt rum kanske ser lite mer beboligt ut sedan.

Äntligen fredag
Postat: 2008-09-26 / 11:03:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag säger då bara det, gud vad skönt det var att få sova ut idag.
Att börja 12.15 på fredagar är nog den bästa avslutningen man kan ha på en vecka, väldigt behövligt om man säger så. Som vanligt har jag endast en lektion idag, psykologi, drygt bara att från förra veckan är klassen så överfull att alla inte ens får plats att sitta i klassrummet. Dåligt! Sånt borde de fixa, jag tänker i alla fall se till att vara där i tid så jag får en bra plats :P Orka sitta på en stol mitt i klassrummet utan bänk liksom.

Nej, nu borde jag göra mig i ordning.
Och jag hoppas vi inte hade någon läxa, isåfall har jag helt glömt den.

Om man ändå såg så bra ut
Postat: 2008-09-25 / 23:22:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skulle också vilja vara modell-snygg, dock inte lika smal.
Eller jag skulle i alla fall vilja fota grymt bra.
Top Model är grejen ;)
Grattis till körkoret Emma :)
Postat: 2008-09-25 / 21:40:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag som hade tänkt att idag skulle bli en rätt så lugn dag, blir det någonsin som man tänkt sig?

Naturkunskaps provet gick bra, tror jag i alla fall. Hoppas på det, ett G borde det i alla fall bli och då är jag nöjd.. men man hoppas så klart på ett MVG, det gör man ju alltid.
For hem så helt plötsligt skickar Emma sms och säger att hon ska komma, jag fattar ingenting och säger att det får hon väl göra. Hon kommer, jag fattar fortfarande ingenting.. ända tills hon börjar vifta med en bilnyckel framför ansiktet på mig. Kvinnan har tagit körkort! Fan vad nice säger jag.
Hon höll mig sällskap här hemma tills jag skulle iväg och träna, sen fick jag den äran att bli skjutsad dit av henne.

Yogan då, rörelserna var väl ungefär vad jag förväntat mig. Men alltså, inte fan trodde jag att det skulle var sådär jobbigt att göra det. Hon sa att man skulle kunna få träningsvärk av det, så det är väl bara vänta till imorrn och se om man fått det eller inte.

Efter träningen så kom Emma och hämtade mig, så tog vi och åkte lite bil. Hade damp! Ingen borde veta vad vi egentligen höll på med och vart vi egentligen for runt och nördade oss, haha. Kul var det i alla fall. Och nu har jag fått mig en privat chaffis :D


Grattis Grattis Grattis!

Dagens bilder
Postat: 2008-09-25 / 11:58:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tänkte att jag kunde bjuda på lite av min begåvning*host*
Dagens två bilder jag fixade, fan vad jag suuuuuuuuuuuuger på detta!
Positivt Positivt Positivt
Snark snark snark
Postat: 2008-09-25 / 11:49:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter på fotolektion nu, har varit ute och fotat och redigerat bilder.
Nu är jag så trött att jag kommer somna på lunchen, ingen kan ana hur jävla trött jag är. Tur är att jag börjar 12.15 imorrn så jag får sova ut imorrn i alla fall :)

Provet kommer väl gå åt helvete om jag är så här trött, fan!

Naah, nu ska jag leta upp en bänk och lägga mig och snarka lite.

Trööööött!
Postat: 2008-09-25 / 09:23:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är otroligt trött, men ändå piggare än igår. Konstigt det där med tanke på att jag i natt bara sov kanske 5-5½ timme. Men men.

Kändes lite onödigt igår när jag vid fyra åkte till Iggesund och lämnade av honom för att jag skulle ha bilen, sen ringer han sex timmar senare och frågar om jag behöver bilen idag. Då är det bara sätta sig i bilen igen och åkte till Iggesund och hämta honom så att han ska kunna ha bilen, slöseri med bensin och tid enligt mig.
Och jävla skit att de nu sänkt hastigheten mellan Iggesund och Hudik, jag fick ju en chock igår eftersom det inte varit ändrat dagen före.

Just nu känns det bra, inför eftermiddagens prov alltså. Känns som jag kan det mesta av det, om några timmar kommer det nog kännas annorlunda och jag kommer vilja sitta och megaplugga rasten innan provet.
Haha, aja. Vi hoppas på det bästa, i detta ämne är jag nöjd om jag får G så.

Mark Kanemura
Postat: 2008-09-25 / 00:42:02 / © sandraaandersson.blogg.seJag vill också kunna dansa, och skulle lätt byta plats med Courtney ;)
Sen Mark, som är så jävla grym så det inte är sant!


Pluggkväll
Postat: 2008-09-24 / 21:11:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Har världens sämsta och förhoppningsvis det sista kemiprovet i mitt liv imorrn. Jag som hatar att plugga och verkligen inte klarar av det har tvingat mig själv att hela kvällen sitta och försöka få in skiten i huvudet, det har väl gått sådär. Just nu kan jag "det mesta", imorrn kommer det låta helt annorlunda.
Men som sagt, kemi har aldrig varit min starka sida.

Nu ska jag försöka slänga ihop sista uppgiften till Arbetsmiljö & säkerhet med så det är avklarat, det känns som trean kommer innehålla mer plugg än ettan och tvåan tillsammans. Icke bra.
Sen borde jag även börja på psykologin.. och turismen. BLÄ!En tanke slog mig tidigare ikväll, eller ah jag kom att tänka på en kväll från förra året. Mer specifikt en Gfest, jävlar vilka minnen som kom upp.
Ena sekunden en glädje jag inte kan beskriva, sen kom något inte direkt kul. sen att vara inte så väldigt full på en gfest är aldrig kul. Men, jag har kommit in i en period.. igen. Jag är en sådan periodare, vilket är både positivt och negativ.
Naah, tänker inte säga nåt mer. Var bara tvungen att få ur mig lite tankar.
Men den där lilla stunden, den stunden som sitter fast på min näthinna just nu, den skulle jag kunna göra mycket för att få tillbaka. (och det är ingen idé att någon gissar för ingen kommer gissa rätt, det är nog bara en som vet HA!)

Clay Aiken
Postat: 2008-09-24 / 19:52:02 / © sandraaandersson.blogg.seFasiken, kom till Sverige snart karl ;)

Samhälle kan dö!
Postat: 2008-09-24 / 15:59:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tror det är något fel på mig, hela veckan har jag haft psyk. Som om jag druckit alldeles för mycket kaffe och är über pigg samtidigt som jag är trött, vi skyller på Helena. Humorn våran är bäst, inget klår den ;)

Även att jag kommer få IG på nationella i Svenska B, det är liksom svårt. Jag kommer aldrig lyckas, lär mig aldrig något på dessa jädrans svenska lektioner.
Samhällen hatar jag mer och mer för varje dag, kan vi inte få en annan lärare?

Hela dagen har jag funderat på om jag ska träna eller inte, nu har jag bestämt mig för att inte göra det. Känns inte som jag har tid.
Snart kommer Jonas, så ska jag skjutsa de till Iggesund för att sedan åka hem och sätta mig och plugga. Plugga hela kvällen lång, ska försöka göra sista arbetsmiljö uppgiften och sedan försöka lära mig Naturkunskapen. Prov helvete imorrn.

Snart är det lördag, sundsvall för hela slanten.
Kul för mig att åka med Jonas, Erik, Emil och Björn.
Jag kommer känna mig ensam!

David Anders, riktigt ögongodis
Postat: 2008-09-24 / 08:32:31 / © sandraaandersson.blogg.seHeroes igår fick mig att börja drömma igen.
Nu känns det som jag måste titta om alla avsnitt av Alias,
fast jag ska försöka hålla mig och inte göra det ;)
Men David Anders, jag säger då bara det. Kattdjur!

Onsdag
Postat: 2008-09-24 / 08:05:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag sa tidigare att jag gillade mina onsdagar, då jag började 9 och slutade 11.50. Visst, det är fortfarande en kort dag, men samhällen har kommit till och för i helvete vad det är ett trist ämne.. ofc är det med lärarens fel. Kan man inte få en lärare som man vill lyssna på lite i alla fall? Eller en som pratar så man förstår och gör ämnet lite intressantare?
Men näe. Mina onsdagar har gått från att vara nästan bäst till pest. Svenska, Arbetsmiljö och Samhälle, ingenting är roligt. Men alla är väl kärnämnen så jag skulle varit tvungen att haft det vilken linje jag än gick, just idag gillar jag inte det svenska skolsystemet alls.

Träning idag eller inte? Är ju ingen träninge på fredag fick jag veta så då skulle jag kunna ta det idag istället, fast näe jag borde plugga.
Beslutsångest igen, vi får se hur jag känner mig när det är dags.

Sömn tack
Postat: 2008-09-23 / 23:33:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vägrar att sova för mycket ännu en natt så jag tvingar mig uppe ett tag till, borde somna sådär vid ett för att vara så pigg som möjligt imorrn. Sex timmars sömn är perfekt för mig.

Eftersom jag behövde plugga ikväll men samtidigt ville se alla serier som jag så slaviskt följer så kände jag att jag skulle slå ihop båda två.
Så nu har jag hela kvällen suttit och tittat igenom serier och pluggat Naturkunskap, jag har till och med lyckats skicka iväg Arbetsmiljön.
Jag har ett Heroes avsnitt och The Hills kvar att se, allt annat har jag lyckats hunnit sett under kvällen.
Hur jag hunnit med så många har jag ingen aning om :S

Naah, nu ska jag försöka komma på något att fördriva tiden med tills det är tillräckligt sent för att lägga sig.


Erkänn, visst är han snygg? ;)

Hur ska jag hinna?
Postat: 2008-09-23 / 19:17:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hoppade över mötet ikväll, kände att det skulle bli alldeles för stressigt om jag gick på det.

Skoldagen var lång men gick snabbt. Dagens träning var tyvärr inte speciellt rolig, det där med styrka är ingenting för mig.
Nu sitter jag och funderar på hur jag ska hinna titta på alla serier jag har att titta på idag, tre avsnitt av Heroes, Gossip Girl, One Tree Hill, Prison Break och The hills. Jag kommer aldrig hinna, jag ser på för mycket serier helt enkelt.

Ska även hinna plugga lite Naturkunskap, fan för provet på Torsdag.
Sen blir det Igge fram och tillbaka en sväng.

Mest av allt vill jag bara ha helg!


GRRRRRRRRRRRR!
Nu när Heroes börjat igen kan jag få
dregla över dessa två varje vecka :)

Tisdag
Postat: 2008-09-23 / 07:35:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Nej tack, idag skulle jag faktiskt kunna hoppa över.
  • Skola 8-16
  • Träning 17-18
  • Möjligtvis möte 18.30
  • Iggesund ca 21.30
Någonstans mitt i allt ska jag även hinna plugga och jag måste försöka hinna se Heroes.
Ingen vet hur jag ska hinna, positivt idag är ju att jag har både ledarskap och photoshop. Dagens glädje.

Nackdelen med fint väder
Postat: 2008-09-22 / 21:34:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har knottbett i hela hårbotten, det kliar och kliar hela tiden. På armarna också, men det är värst i hårbotten och i nacken, fy fan säger jag bara. Jävla knott som ska vara ettriga när det är fint väder.
Gaaaaaaaaash!


Haha! Det är bra att hela världen inte kan läsa ens sms.
Jag skulle skämma ihjäl och aldrig mer använda en telefon.

Sometimes Love Just Ain't Enough
Postat: 2008-09-22 / 18:45:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Bästaste låten kom på när jag lyssnade på musik, ingen vet varför jag inte lyssnar på den oftare. Underbarste låten i alla fall. Försökte leta upp verisionen på YouTube, självklart fanns inte den med Anders Johansson och Ida Hedberg.
Men låten, underbar!

I don't wanna lose you,
I don't wanna use you
just to have sombody by my side
And I don't wanna hate you
and I don't wanna take you
But I don't wanna be the one to cry
and I don't really matter to anyone, anymore
But like a fool I keep losing my place
And I keep seeing you walk through that door

But there's a danger in loving somebody too much
And its sad when you know it's your heart you can't trust
There's a reason why people don't stay where they are
Baby sometimes love just ain't enough

Now I could never change you
I don't wanna blame you
Baby you don't have to take the fall
Yes I may have hurt you
But I did not desert you
Maybe I just want to have it all
It makes a sound like thunder
It makes me feel like rain
And like a fool who will never see the truth
I keep thinking something's gonna change

But there's a danger in loving somebody too much
And its sad when you know it's your heart you can't trust
There's a reason why people don't stay where they are
Baby sometimes love just ain't enough

And there's no way home
when it's late at night and you're all alone
Are there things that you wanted to say
Do you feel me beside you in your bed
there beside you where I used to lay

And there's a Danger in Loving somebody too much
And it's sad when you know it's your heart they can't touch
There's a reason why people don't stay who they are
Cause baby sometimes love just ain't enough
Baby sometimes love just ain't enoughSjälvklart var jag ett galet Anders Johansson fan för några år sedan ;)

Måndag
Postat: 2008-09-22 / 16:54:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Fy faen vad kallt det var att cykla till skolan imorse, annat var det när jag skulle hem och istället svettades ihjäl redan innan jag kommit till Frasses. Väder skillnader eller vadå.

Kort och skön skoldag. Det finns kansk en chans att jag klarar Naturkunskapsprovet på torsdag ändå, dock är inte chansen så stor men den finns i alla fall där.
Filmen blev kort, slutade redan efter en timme, kunde inte göra speciellt mycket när Malin inte var där och vi inte har fått material från Vänsterpartiet än. Nästa vecka måste vi tydligen ut och filma, gå och trycka upp en kamera och mikrofon i ansiktet på en politiker vi inte har en aning om vem det är, eller bryr oss om för den delen.

Ända sedan jag kom hem har det varit meningen att jag ska plugga, tror ni jag gjort det? Näe, självklart inte. Jag är sämst, att jag aldrig kan göra det jag ska. Men faktiskt, jag förstår inte speciellt mycket av arbetsmiljön.
Svenskan har jag ingen aning om vad jag ska göra på och jag är inte speciellt pepp för att sitta och läsa om kemi jag inte förstår.
Nja, fast jag antar att jag måste sätta igång efter maten för imorrn kommer jag knappast ha tid med sånt här.

JAG VILL HA SNÖBOLLSNÖ!

Ny vecka, nya tag
Postat: 2008-09-22 / 07:36:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Var for ut i skogen även igår, så gott som hela dagen blev det. Hittade dock inget bra bär ställe förns på slutet, men vi fick ihop lite i alla fall.
Och det var nog många år sedan jag klättrade så mycket sist, och ramlade och hade mig. Det sliter på kroppen att vara ute i skogen och klättra och ramla ner i hål titt som tätt. Tur att man inte är där ute i vildmarken allt för ofta.
Kom hem runt sju igår kväll, var helt slut och gick och la mig redan klockan tio.

Nu är det en ny vecka, känns som jag har ton med plugg att göra, fast så mycket är det väl ändå inte antar jag. Ett prov och lite inlämmningsuppgifter. Suck.

Och idag är dagen då jag ska sluta vara lat, jag ska cykla till skolan igen. Känn på den ni ;)

Gratisbio
Postat: 2008-09-21 / 00:21:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Okej, jag vet att sidan inte är sådär speciellt ny men jag har inte orkat blivit medlem förns nu. Och jag rekomenderar er att bli det med.
Även fast det vara alldeles precis nyss jag blev medlem så har jag redan fått ihop riktigt mycket poäng, det är hur lätt som helst. Genom att bara besöka olika hemsidor så kan du samla poäng, eller om du registrerar dig gratis på vissa sidor.Detta kan du få när du samlat ihop poäng

400 poäng = 1 biocheck
1000 poäng = presentkort 300 kr
1500 poäng = presentkort 500 kr
2000 poäng = presentkort 700 kr

Det är verkligen inte svårt att samla ihop poängen.
När jag registrerade mig fick jag 50 startpoäng, men om ni registrerar
er genom här och låter Sanddy90 stå kvar som värvare så
får ni istället 75 startpoäng. Det låter inte dåligt va? :)

Först trodde jag att presentkorten bara var på SF men så är det inte,
det finns ett flertal olika affärer att välja bland att få sitt presentkort på.
Bra va? :)

Tekniken blir bara sämre och sämre
Postat: 2008-09-20 / 22:40:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag säger då bara det, dagens teknik är inte bra. För några år sedan fungerade mobiltelefonerna hur bra som helst, det var aldrig några problem med de. Man kunde göra så gott som vad som helst med de utan att de gick sönder, jag vet inte hur mycket både min Nokia 3210 och 3310 var med om innan de slutligen började lägga av.

Nu krånglar allas mobiler verkar det som, vilket märke de än köper så är det något problem med den. Borde det inte vara tvärtom egentligen, att dagens mobiler är bättre än de för 5-6 år sedan?

Jag har haft min mobil i fyra månader, största delen av tiden har det varit problem med den. Först fick jag byta ut den efter bara tre dagar och fick en ny för att batteriet drog ut hela tiden och jag hade fått ladda den ca fyra gånger på tre dagar, så ska det inte vara.
Denna som jag fick då fungerade felfritt ett tag, sedan började den bli seg när jag skrev sms, den hänger sig lite titt som tätt, stänger av sig själv helt utan anledning och nu idag så gick det inte att ringa till mig. När vem det än var som ringde så gick det någon signal för de och sedan dog det, jag svarade och hörde ingenting.. kanske något "hallå" ibland när de förgäves försökte få kontakt med mig.

Nu får det vara nog, på måndag tänker jag lämna in den.
Jävla skit mobiler säger jag bara, dagens teknik suger.

En dag i skogen får en att bli helt slut
Postat: 2008-09-20 / 21:11:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Ja, det var dags för lingon plockning idag igen.
Dock kom vi iväg lite väl sent, jag tror jag var uppe lite för länge i natt så det var helt mitt fel. Blev så att Emma följde med också, några timmar i skogen och vi tjänade ihop några kronor :)
Och fy vad varmt det var idag, t-shirt i slutet på September trodde man inte att man skulle kunna gå i :P

Nu borde jag egentligen plugga, men jag är helt slut. Ska lägga mig framför tv:n och glo ett tag, sedan måste jag nog ta tag i Arbetsmiljön, vet inte när jag ska hinna det annars.. och Naturkunskapen, har ju snart prov.

Imorrn ska vi ut igen, då ska även far med ut. Och vi ska se till att komma iväg tidigare, jag missar min skönhetssömn ännu en natt. När jag ska ta igen den vet jag inte.
Hoppas på att kunna få ihop mer imorrn i alla fall, inget av pengarna jag fått ihop hittills har jag kunnat behålla så det skulle sitta fin fint med lite extra.

TRÖTT!!!!
Postat: 2008-09-20 / 10:55:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är vidrigt trött, skulle helst av allt sova hela dagen. Men icke, nu ska jag göra mig klar och sedan åka ut i skogen.  Jag kommer somna på en sten eller något. Men I need the money, så jag har väl inget val.

Igår då, det sög. Fast jag har aldrig gillat Bockarna och att då vara där nykter är icke kul.
Nu kommer inte Soffan försöka övertala mig att gå ut mer heller, så nu ska det inte bli nå problem att hålla mig borta från den där skiten. Nu säger vi nyår igen, ingen dricka förns nyår. möjligtvis om någon fyller år eller nå.

Näe, dags att sätta fart.
Frukost och sen skogen!

Suck
Postat: 2008-09-19 / 23:46:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Hatar mig själv. Borde inte dricka. Vill inte på bockarna. Jag är trött. Hatar mig själv. Vill hem. Vill sova. Borde gå hem och sova. Hatar mig själv. Hatar att jag nu drack igen, två veckor sen sist.. över tre månader tills det var meningen. Jävla Soffan. Vill inte dricka. Vill inte på bockarna. Vill hem. Vill sova. Hatar mig själv.

Utgång på ingång?
Postat: 2008-09-19 / 21:35:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter hemma hos Soffan nu, kanske blir utgång ikväll. Jag faller för Soffan trycker, ingen vet varför.. jävla skit syster säger jag. Vi får se, antingen blir det bockarna eller så går jag hem härifrån. Sen detta med alkohol, jag vet inte alltså.. nu är jag sämst mot mig själv som sagt att jag inte ska dricka förns nyår. Sug på mig!

Jag borde inte, verkligen inte.


In i dimman eller inte?

Hatar mig själv!

Bästa träningspasset denna termin
Postat: 2008-09-19 / 18:45:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Kom precis hem, går in i rummet och hittar en stor fet toblerone på skrivbordet. Mitt chokladsug blir nöjd, men hallå jag skulle ju sluta med sånt. Men gratis choklad tackar man fan inte nej till ;)

Var och tränade nu på eftermiddagen/kvällen, medel 75 min. Fy fan vad jobbigt det var kan jag säga, men så jävla roligt. Lätt det bästa passet som finns att välja på just nu, typiskt bara att det ligger på fredagar, man vill ju inte gå dit varje fredag. Men så ofta jag kan ska jag gå dit i alla fall. Kul, svettigt och härligt!

Näe, nu blir det duschen, sen tacos.
Vad ska jag göra av resten av kvällen?

Bli en vinnare
Postat: 2008-09-19 / 15:22:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Vem vill inte vinna saker?
Tryck på bannern och tävla du med ;)

Bli en vinnare

Ett tips är att bli medlem på sidan, då är det mycket lättare att hålla koll på vilka tävlingar man redan varit med i och så.
Vissa perioder kan jag gå in på sidan flera gånger om dagen och kolla om det kommit upp nya tävlingar, chansen att vinna är visserligen inte stor.. men någon gång borde man väl ha turen? haha!

Äntligen helg
Postat: 2008-09-19 / 13:56:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Skolfotot gick bättre än väntat, allt räddades av att jag fick stå upp istället för att sitta. Lill lite lycklig jag var då, har fått stått en gång i hela mitt liv tidigare vilket var i sexan.
Klassfotot var dock inte så vackert, men när ser alla i en klass bra ut på ett klassfoto? Aldrig.
Eftersom jag inte knäppt enskilt kort sedan jag gick i nian så tänkte jag att det nog var dags för det i år, faktiskt så är jag nöjd. Det blev så bra det kunde bli, vilket dock inte är speciellt bra.

En lektion sen, psykologi. Jag tror jag kommer börja övertänka allt jag gör bara för den där kursen.

Nu sitter jag här och trycker i mig vindruvor, så gott. Jag har abstinensbesvär så jag är tvungen att äta något, jag saknar min choklad. Men sånt ska det vara slut på nu, så jag antar att jag kommer sitta och trycka i mig frukt av alla dess slag för att försöka minska mitt choklad behov.

Om tre timmar ska jag träna, vad jag hört så är detta pass extremt jobbigt.
Hoppas det är kul bara :)

På två år har klassen förändrats rätt så mycket.

Skolfoto
Postat: 2008-09-19 / 09:21:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Snart är det skolfoto, panik!
Håret ser förjävligt ut, snygga kläder har jag inte.
Men jag antar att jag tänkte lika förra året.

Jag vill inte vara med idag när jag ser ut som en häxa, fan heller!

-
Postat: 2008-09-18 / 23:42:36 / © sandraaandersson.blogg.seHave you ever heard the expression "The best things in life are free."
Well that expression is true. Every once in a while, people step up, they rise
above themselves, sometimes they surprise you and sometimes they fall short.
Life is funny sometimes. It can push pretty hard but if you look close enough,
you can find hope in the words of children,
in the bars of the song and in the eyes of someone you love.
And if you're lucky, if you're the luckiest person on this entire planet,
the person you love decides to love you back

Jag gillar inte rubriker
Postat: 2008-09-18 / 22:32:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag kanske borde gå och lägga mig, imorrn borde man se relativt pigg ut eftersom det är dags för skolfoto. Lika jobbigt varje år, man oroar sig lika mycket varje år. Och varje år blir det lika förjävligt.
Ingen idé att försöka egentligen, man ser ut som man gör. Men såklart man vill visa sin bästa sida i skolkatalogen.. om man nu har någon sådan, bra sida alltså.

Jag är inte trött
Jag är hungrig
Jag vill inte kliva upp åtta imorrn
Jag gillar min träningsvärk i rumpan
Snart är det helg!

Livet är inte dom dagar som går,
utan dom man minns

Jag och mina datum
Postat: 2008-09-18 / 17:45:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hatar mitt minne, att jag minns de flesta datum och vad som hänt den dagen. Visst, det kan vara till nytta ibland men oftast är det bara stört och ingen förstår hur jag kan komma ihåg att det hände just den dagen.

Idag är ett sånt datum, ett inte så bra.
De gånger jag kommer på att just det är just det datumet så kan det förstöra hela dagen och det behöver inte vara ett år sedan, det kan vara ett år och fyra månader något hände.. bara det är just det datumet.
Idag är det ett och ett halvt år sedan, dagen som enligt mig förändrade mycket(fast det antagligen inte var så). En vän*host* fick mig att göra något.

Hate it, minnet alltså.
Jag önskar att jag ramlade, slog huvudet och glömde det mesta.

Mirakel?
Postat: 2008-09-18 / 17:07:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Helt plöstligt gick mobilen med på att starta, jag förstår inte.
Näe fan, jag måste lämna in den.

Skitmobil!

Finally home
Postat: 2008-09-18 / 16:19:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag suger på att fota och jag suger på photoshop, behöver jag säga mer? Jag har helt enkelt valt fel linje.

På lunchen skulle jag som sagt åka och lämna bilen till Jonas, Nina följde med så jag skulle slippa vara ensam. Det blev ju lite stressigare än tänkt, samma minut som vi började igen stannade vi utanför skolan. Jag kan i alla fall säga att lunchen gick snabbt när man inte var på skolan, tur det. :) Dock hann vi inte äta, så lill lite hungrig jag var sen.

Lång skoldag, slutade strax före fyra. Drygt!
Och det verkar inte vara min dag idag, mobilen gick sönder och allt är inte precis bra. Blä.

GAAAAAAAAAAAAAAAH!
Postat: 2008-09-18 / 11:39:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Kul att mobilen vägrar starta, trasiga jävla sop mobil!
Hate it. Hate it. Hate it!

Torsdag
Postat: 2008-09-18 / 10:11:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Sitter på fotolektionen nu, ska antagligen lära oss kamerahelvete idag. Ingen vet hur det ska gå för mig, jag kommer aldrig att lyckas.. sämst på sånt. Sen vill jag inte lära mig heller, haha!
Hoppas vi får sluta lite tidigare i alla fall, så jag slipper stressa iväg till Iggesund på lunchen. Aja.

btw, på vägen hit blev jag livrädd. var säker på att jag hade fått punka på bilen, lyckat om jag hade fått det sista dagen med pappas bil. Som tur var inbillade jag mig bara! :P

naah, måste lyssna nu!
tjarrå!

Lillördag?
Postat: 2008-09-17 / 22:43:23 / © sandraaandersson.blogg.se

När man har en syster som går ut så gott som varenda onsdag och helg så antar jag att man är så illa tvungen att ställa upp som chaffis.
Jag som vill sova, men icke.. ska skjutsa ner syster på Bockarna om ett tag. Sen sova :) Niice!

Börjar 10 imorrn, skönt med liten "sovmorgon" i alla fall. Dock går jag till fyra och på lunchen ska jag till Iggesund och hämta bror, blir nämnligen av med bilen imorrn så i fortsättningen måste jag använda skroten igen. Blä på det.

jag älskar choklad,
och att vara rund och glad

Once again
Postat: 2008-09-17 / 20:40:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har fått något för detta med listor, kan bero på att jag
inte har något annat att göra och det är ett rätt så bra tidsfördriv. :PMig själv med tre ord: envis, pratig, känslig
Jag ville bli när jag var liten: arkitekt
Är du kittlig: alltså, aah
Mitt rum kan beskrivas som: töntigt, fult
Spelar du något instrument: nääe
Något du absolut inte äter: senap & gröt
Vad sa du senast: Minns inte
Det här är jag bra på: Prata
Brukar du svära mycket: för mycket!
Vad vill du jobba som: psykolog
Gillar du att sjunga: vem gör inte det?
Gungar du på stolen: tror jag slutat med det faktiskt
Vilken hand håller du gaffeln i: beror på om jag har kniv eller inte
Anser du att du är stark: knappast!
Använder du knark: naah
Tänker du någonsin pierca eller tattuera dig? kanske, kanske inte

 

Favorit
Färg: röd, lila
Mat: vet inte, mycket de
Låt: öhm, finns många bra
Ämne: psykologi, ledarskap
Plagg: mysbyxor och tjocktröja
Skor: de sköna
Ställe: en varm strand
Tidning: ingen
Film: ööh, The Notebook kanske
Bok: hmm, vet inte

Senaste
Person som sovit i din säng: minns inte
Person som du pratade med: Niklas
Person som du gick på bio med: Emma I guess
Person som du gick på stan med: säkert Carro
Person som du skällde på: bitchen från sthlm
Låt du hörde: I kissed a girl
Film du såg: Catch and release
Mat du åt: kotlett och ris
Kram: vet icke
Puss: vet icke
Strul : that's a secret I never tell ;)
Känslan: less
Resa: Thailand
Glädje: hmm..
Dröm: minns icke, dagdrömmarna är secret
Person du träffade: Niklas då, före de Nina
Pratade i telefon med: Jonas
Personen du fick sms av: Emma
Gången du åt 7-eleven korv: ?, aldrig gjort
Gången du var utomhus: när jag kom från träningen
Hela din familj åt middag tillsammans: det var längesedan det
Saken du köpte: choklad


Fjortis
Hur många foundation har du: ingen
Hur många puder har du: 1
Hur många mascaror har du: 1
Dricker du för att det är roligt: aah
Har du en bästa vän som är fjortis: naah
Använder du uttrycket omg: haha, en gång på tusen kanske

Vänner
Har du en bästa vän: alla är bra
Vem säger du allting till: ingen
Vem förstår dig allra bäst: vet inte
Vem kan du inte leva utan: vänner & familj
Vem finns alltid där: öööh

Träningsvärk
Postat: 2008-09-17 / 20:12:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är inte så bra på det där med att träna med träningsvärk, imorrn kommer det säkert vara värre så jag kommer väl inte orka något på träningen då heller.
Det är nackdelen med träningsvärk, att det känns som bara den så fort man gör något.
Irriterande!

Jag vill lära mig surfa.

Do you remember?
Postat: 2008-09-17 / 20:01:18 / © sandraaandersson.blogg.seHahahahahaha!
Helena, kommer du ihåg?
Att jag fortfarande tycker det är kul^^

Studentmössa beställd
Postat: 2008-09-17 / 15:30:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Om två månader ska vi ha nationella i Svenska B, jag förstår ingenting. Jag känner redan nu att det inte kommer gå bra, men hallå! Nationella brukar vara lättare än allt annat under kursen, gaah känns inte så nu.
Jag får väl hoppas att jag kan det dagen det är dags i alla fall :P

Idag var dagen då vi skulle prova studentmössor och beställa. Det där med storlekar var då det svåraste, de satt antingen för löst eller för hårt. Jag hoppas den sitter som den ska när jag får min i alla fall. Några dagar nu har jag gått och funderat på vad jag vill att det ska stå på mössan, men när det väl var dags så kändes det så självklart att skriva namn, klass och året. Hoppas den blir snygg i alla fall!
Beställde en studenttröja också, något student tryck fram och mitt efternamn bak. Den enda storleken som fanns att testa var XS, riktigt dåligt tycker jag. Så jag hoppas att den passar på mig när den kommer och att den inte ser förjävlig ut :)
Tillsammans går allt på 899 kr. Jävligt dyrt för en mössa och en tröja enligt mig, men som sagt så tar man bara studenen en gång i sitt liv.

Om en timme ska jag iväg på träning, inte pepp idag heller. Går väl bra när jag väl kommer dit ändå.
På tal om träning, jag var förbannad imorse när jag vaknade upp utan träningsvärk.. men under dagen började den komma. Fint nöjd jag blev då! :D

Jag hatar detta med rubriker
Postat: 2008-09-16 / 22:43:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tar mig sovmorgon imorrn, eftersom jag och Nina fortfarande inte vet något om vårat projektarbete så är det ingen idé att komma till skolan klockan 8. En timmes mer sömn tackar man inte nej till.

Och imorrn är ju även dagen då vi ska prova studentmössor, gaash! Man alltså, ska vi imorrn även bestämma vad vi vill att det ska stå på mössorna och så? Jag har ingen aning om vad jag vill att det ska stå på den.
Men men, det löser sig.

Hoppas även på att jag vaknar med träningsvärk imorrn, det borde jag göra med tanke på hur det kändes efter träningen. Götta!

All I know is that you love me...in my dreams

Att man är så känslig
Postat: 2008-09-16 / 21:52:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Att serier och filmer kan få en att gråta, det är cp. Det är ju inte på riktigt och man har ingenting med det att göra, ändå kommer man på sig själv med att sitta och gråta, bli arg eller bli glad för något som händer. Alltså, det är stört!

Jag säger bara; det är tur att jag så gott som aldrig ser film eller serie med någon så jag kan gråta och skratta hur mycket som helst åt vad som helst utan att någon får reda på det. Det är bra!

Den dagen jag får barn så önskar jag att han blir som Jamie, sötaste någonsin.

Dödens träning
Postat: 2008-09-16 / 18:24:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Armarna värker, magen skriker och jag gör ingenting åt något.
Jag tror jag har Hudiksvalls svagaste armar, just nu värker de så mycket som jag inte trodde var möjligt. Jävla styrka, förhoppningsvis resulterar detta i lite muskler i alla fall.
Hungrig är jag också, inte konstigt. Var väl sådär 5 timmar sedan jag åt något, förutom choklad då ;)

Nah, ska försöka klara av att ta mig till duschen nu. Eller att ta mig dit är väl inget problem men att få av mig kläderna, i värsta fall får jag duscha med kläderna på.

Dusch!
Mat!
Plugg!
Snark!

Tjarrå!Ett och ett halvt
Postat: 2008-09-16 / 15:01:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns som jag pluggar varje dag nu, jag som i vanliga fall brukar göra det typ aldrig.. knappt dagen före provet eller då jag ska lämna in uppgifterna.

Turismen verkar väldigt slapp i alla fall, känns som ett sånt ämne där man nästan har en liten chans att få MVG, chansen är dock inte stor i mitt fall.
Det är en stor skillnad på lärare och lärare, på ledarskapen kan man sitta och lyssna på Micke i två timmar utan något som helst problem och nästan ändå inte vilja gå därifrån när lektionen är slut. Sen på samhällen orkar man inte lyssna på Ingvar i ens två minuter innan man längtar därifrån, alla lärare borde vara bra. Jag förstår inte hur vissa ens får undervisa.

Och ja, det blir mycket plugg prat på bloggen nu. Men eftersom jag går i skolan om dagarna och pluggar om kvällarna så finns det inte mycket annat att skriva.
Ni får stå ut!

Om någon timme ska jag iväg och träna, är inte speciellt pepp.
Men fan vad jag längtar efter en skön träningsvärk!

A dream is a wish your heart make
Postat: 2008-09-15 / 22:05:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jävlar vad kyligt det har blivit, jag var ut en sväng för några timmar sedan och höll på att frysa ihjäl. Detta får mig verkligen att vilja åka utomlands. Kyla är inget för mig!
Hälsinglands väder är ännu en anledning till att jag vill flytta härifrån, i arton år har jag stått ut. Jag vet inte hur jag klarat mig. Jag vill ha antingen strålande sol och 35 grader eller minus grader och massvis med snö. Här är det aldrig något av de.

Jag har kommit fram till att jag älskar psykologi, i alla fall hittills. Kursen är nästan över förväntan och jag kunde nästan inte slita mig ifrån böckerna idag när jag pluggade.. fast när jag väl kom ifrån de orkade jag inte börja igen. Det tar vi någon annan dag, imorrn kväll kanske :)

Börjar 8 imorrn, sug på det. Två timmars turism, sedan två timmars ledarskap för sedan helvetes lektionen en timme och 15 minuters samhälle.
Naah, hate tomorrow. Fast älska ledarskapen!

psst. jag kommer gå av på träningen imorrn


Något jag minns som om det vore igår är denna kväll.
Snöstorm och snöbollsnö. Det gillar jag :)

Vad är det rätta?
Postat: 2008-09-15 / 19:53:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Vad ska man göra när en tjej frågar om man vet om hennes pojkvän varit "otrogen" eller liknande och man vet att han varit det?
Ska man vara ärlig och säga som det är till tjejen eller ska man ljuga för killens skull? Eller ska man helt enkelt bara inte svara när tjejen frågar?

Okej, det kanske är självklart att man ska vara ärlig eftersom ärlighet varar längst.
Men just nu har jag ett stort problem!

En Prilla
Postat: 2008-09-15 / 19:06:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Jävla Nina, men nu skulle en snus inte sitta helt fel!

Tröttheten öser över mig
Postat: 2008-09-15 / 15:12:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Måndag igen och en ny skolvecka.
Som vanligt var det en slapp skoldag, började med 1½ timmes föreläsning om så kallad "tjejkraft", haha! Fortsatte sedan med en filmlektion på två timmar, nu ska vi tydligen fixa ihop en intervju med någon från Vänsterpartiet.. hallå! Jag kan ingenting om politik.

Jag, Nina och Malin sprang till Benny på lunchen och frågade om cv:t så när jag kom hem satte jag mig med det direkt och försökte göra klart det. Ska förmodligen göra någon liten ändring innan jag skickar iväg det, sen kan vi hoppas på att jag får någon praktikplats :)
Praktik är inget för mig, då gillar jag mycket mer att sitta i skolbänken och plugga. Det är mer min stil.

En vän frågade mig idag om jag ville åka utomlands och vem säger nej till det? Vi kikade lite på resor och så, problemet sitter ju bara i att vi måste åka vecka 44 och vart kan man åka den tiden på året? Thailand vet jag, men aldrig att jag åker bara en vecka till något ställe som det är så lång flygtid till.
Hjälp oss! Vart kan man åka vecka 44 som inte är allt för dyrt och inte allt för långt bort men ändå få sol?

Nu sitter en dusch fint, sen ska jag gräva ner mig i skolböckerna resten av dagen.. i alla fall någon timme.

Söndag
Postat: 2008-09-14 / 21:40:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är död.
Borde plugga.
Vill sova.
Skola imorrn, kuk.

Jag kompromissar lite
Lite plugg
Beverly Hills
Sova!

IDIOT!
Postat: 2008-09-14 / 20:05:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag bara måste göra av med lite aggressioner, jag hatar Niklas!
Hur kan jag ha ett sådant psykfall till bror? Jag förstår inte. Jag önskar att jag hade jobb och kunde flytta hemifrån redan nu, fan vad jag längtar till dagen då jag flyttar. Så hit med ett jobb så jag kan flytta! Jag klarar inte av ungen längre, ingen förstår hur jag kan ha stått ut med honom i 17 jävla år.
Hade det var tillåtet och jag hade haft en pistol hade jag skjutit honom för längesedan.

Vill någon ha honom?
Det är bara att ta, jag vill inte ha honom kvar i min närhet! Fan heller!

Ta mig fram ett år i tiden så slipper jag se honom varenda jävla dag!
Dö!

SUUUUUUUUUUUUG!
Postat: 2008-09-14 / 09:43:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Ibland tycker jag att jag har världens jobbigaste vänner, som när man verkligen behöver sova och sover så skönt. Så strax efter halv 3 vaknar man av något man inte förstår vad det är, sedan inser man vad det är och pallrar sig upp ur sängen.. kommer fram till telefon och ser att det är Jonas som ringer och tänker "vad fan vill han nu då?" Men när man svarar är det inte alls Jonas, det är Helena som ringer mitt i natten och väcker en bara för kul skull. DÖ!
Jag var för trött för att orka bry mig om något, men tro inte att jag kunde somna om sen. Nej nej, jävla Helena.. och Jonas som sa att hon skulle ringa.

Och det är typiskt, jag brukar alltid stänga av telefonen om nätterna för att jag vet att jag vaknar när jag får sms eller någon ringer, i natt hade jag den igång endast för att pappa skulle ringa och väcka mig nu på morgonen. Och självklart tar någon tillfället i akt och ringer mitt i natten,
Idioter!

Naah, nu blir det frukost innan far min kommer.
Sen skogen.

Justin is here!
Postat: 2008-09-14 / 00:39:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag fick något konstigt infall och kände mig tvungen att glo lite Justin på YouTube,
nu undrar jag varför jag knappt lyssnar på honom längre. GÖR bra ju!Jag minns när jag avskydde Justin och när han kom med Sexyback så tycker jag den sög, sen hände något och jag älskade låten. Under en period, en väldigt lång period som nog nästan var på ett år så lyssnade jag så gott som bara på Justin. Nu förstår jag varför, han är ju bra!
Även att jag inte tror jag känner någon annan som gillar honom, eller ah Åsa då vi tänkte ju åka på konserten och allt men kuk att det var dyrt för det hade verkligen varit kul.. och sen råkade det ju vara samtidigt som jag var på Malta så det hade ju inte gått så bra.

I adore him och nu ska jag börja lyssna igen.
Tyck vad ni vill, I think he's great!

Men, jag vet inte vem jag gillar mest. Herr Timberlake eller Timbaland?
Timbaland är ju kung har jag upptäckt, äsch. Båda är bra, på varsitt sätt!

Allt detta skolarbete
Postat: 2008-09-13 / 22:58:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Medans alla andra ränner på krogen på en lördagskväll så sitter jag själv hemma och pluggar, lite nörd jag känner mig.
Men seriöst, orka ränna på krogen varenda jävla helg. Jag förstår inte! Max en gång i månaden räcker, till och med det är för mycket enligt mig. Men alla tycker olika så. Alkohol är inte min vän, där har jag väl anledningen till att inte jag gillar det.

Hur som helst, bestämde mig för att försöka göra de frågorna jag inte förstod på Naturkunskapen, förstod de inte nu heller så jag gav upp rätt så snabbt. Satte mig med samhällen istället, inte heller där förstod jag allt. Är det jag som är trög eller är det bara det att det alltid finns med ett par frågor man inte förstår?

Ska nog lägga mig rätt så snart, eller i alla fall sätta igång en film.
Det blir en tidig morgon imorrn, tidig för att vara en söndag alltså, eftersom jag ska skjutsa pappa till bussen och sen åka iväg till skogen så snabbt som möjligt.
Och imorrn vill jag vara utvilad! :)

-
Postat: 2008-09-13 / 21:22:13 / © sandraaandersson.blogg.se

love founds you, you don't find love

En dag i lingonskogen
Postat: 2008-09-13 / 20:11:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Mamma kom in och väckte mig imorse och tyckte att jag skulle kliva upp tidigt om jag skulle ut och plocka lingon, jag höll inte med och tänkte att Linnéa ville säkert sova länge eftersom hon hade varit fest.
När jag väl kom upp upptäckte jag att hon inte alls sov och hade skickat sms tidigt och frågat om vi skulle bege oss till skogen, sagt som det var gjort.. vi for ut till skogen och kände för att bli rika.
Dock blev vi inte så rika, 343 kr att dela på.. surt tyckte vi så imorrn ska vi ut igen.

Haha! Roligaste saken hände ändå när vi skulle åka och sälja lingonen, jag råkar titta ner på mitt knä när jag kör och ser att det är en spindel där.. en spindel jag aldrig sett förr så jag började skrika och Linnéa började skrika. Jag rekommenderar inte att köra när man upptäcker något sådant, bilen gick som den gick och det var tur att det inte var mycket trafik.
Den ramlade ner till mina fötter och Linnéa skulle lyckas döda den samtidigt som jag skulle lyckas gasa, inte den bästa kombinationen kan jag lova. Hon fick i alla fall död på den samtidigt som jag lyckades hålla oss kvar på vägen.
Såhär efteråt är det kul, då var det inte lika kul.
Roligast tycker jag är att jag inte brukar vara rädd för spindlar, men vafan jag hade ingen aning om vad detta var det hade ju kunnat vara en mördarspindel. Linnéa kom fram till att det var en korsspindel iaf, efter detta var vi noga med att kolla vart vi stoppade händerna och dylikt!

När jag skjutsade hem Linnéa passade vi på att spela lite Rock Band med, och vet ni vad? Jag klarar av att spela normalt på gitarren, iofs har jag aldrig testat förr tror jag men. Haha!

Nu är jag mör och orkar ingenting.
Lite plugg, sen sova.. imorrn ska jag upp tidigt och få pappsens bil :)

Är man lättroad så är man
Postat: 2008-09-13 / 00:29:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vet att jag nyss gjorde en lista, men eftersom alla
 andra håller på och gör listor hela tiden så får jag också
 lusten att göra en. Så här kommer ännu en ;)

Hur gammal var ditt äldsta hångel?
89a
Hur gammal var ditt yngsta hångel? 91a
Har du flashat/strippat nångång? Haha^^
När kramade du någon sist? Öhm, förra helgen?
När pussade du någon sist? Förra fredagen skulle jag tro
Saknar du någon speciell person? Jaa!
Har du svårt att bli kär? Nja, jo det har jag nog. Så aah!
När kysste/hånglade du med någon sist? Somras
Ångrar du det? Näe ;)
Är du singel? Ohyes
När fick du senast en komplimang? Ingen aning
Har du hånglat med någon av samma kön? Hmm

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? Om svimmat/däckat räknas, så ja
Hånglat med någon riktigt ful? Jo, jag har väl det
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? Nej!
Gjort något riktigt dumt? Tyvärr så
Gjort något du verkligen ångrar? Jaaa! :/
Varit nykter på nyårsafton? Japp, alla :)
Åkt ambulans? Tror jag icke
Sagt jag älskar dig och menat det? Aldrig sagt
Har du varit kär i någon du inte haft en chans på? Mjo, det har jag
Är du ensam nu? Japp

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Längesen, så vet inte
Såg dig gråta? Vet inte
Fick dig att gråta? -
Du delade en drink med? Carro I guess
Du gick på bio med? Vet inte, Emma tror jag
Skällde på dig? Ingen aning, för längesedan

Fredagskvällarna
Postat: 2008-09-13 / 00:04:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Förr satt jag ofta med mamma i vardagsrummet och tittade på tv, nu för tiden händer det nästan aldrig. Jag antar att det är mest för att jag inte orkar titta på hur många kriminalserier som helst, idag sa mamma att Numb3rs började igen så jag tänkte att jag kunde se det.
Och jag gillar det, de fredagskvällar jag är hemma tänker jag tillbringa framför tv:n med Numb3rs. Det är bra!
Jag längtar även till CSI: Miami börjar, även det är grymt bra.. sen gillar jag också Brottskod: Försvunnen. Jag orkar dock inte följa det sista, men tänk förr då följde jag vanliga CSI, Cold case, Jordan rättsläkare, alla tre Law & Order, Mord i Sinnet, Fastlane + de jag ser nu och antagligen några till som jag inte kommer på. Och detta är ju bara "kriminal serierna", jag såg självklart minst 10 serier till. Hur orkade jag?

Jag känner att jag varit duktig ikväll, i ett par veckor har jag tänkt lägga ut bilder från sommaren på Facebook, nu har jag äntligen gjort det. Jag har bara skjutit på det hela tiden, Emma har tjatat sönder på mig och jag hade till och med valt ut vilka bilder jag skulle lägga upp.. men inte orkade jag göra det.
Nu är de uppe i alla fall, duktig jag är^^

Om jag ska ha en hund
Postat: 2008-09-12 / 22:11:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag for till mormor och åt, var jättekul att sitta där och vara den enda som inte förstod finska. Det känns så välkommnande när man sitter där och inte förstår ett skit av vad de säger.
Tack och lov fick jag åka och hämta Soffan efter en timme, kände mig inte lika ensam då längre :)

Och hundarna, jag älskar de. De är sötast någonsin. Om, och jag säger om, jag någonsin kommer vara så dum att jag skaffar hund så ska det vara en Pomeranians/Dvärgspets. Fast jag sökte på lite bilder på google och de var inte alls lika söta som Topi och Mimmi, inget klår de. Spelar ingen roll egentligen, för jag kommer aldrig vara så korkad att jag skaffar hund.

Soffan tvingade mig att skjutsa henne till Zara, så jag fick så lov att göra det. For sedan hem, nu tänker jag inte köra den där bilen på länge.. eller jo förresten, kanske. Aja.

 

Efter många års slit så är det snart slut
Postat: 2008-09-12 / 16:34:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är det nio månader till studenten, nio månader är inte alls lång tid egentligen med tanke på att vi gått i skolan sedan vi var sex år. Tolv år av mitt artonåriga liv har jag gått i skolan, hur tragiskt är inte det?
Hur som helst, på onsdag ska vi prova studenmössor. Jag förstår inte varför vi ska göra det redan nu, närmare jul hade varit lite mer normalt tycker jag. I och med detta så kommer det ju verkligen kännas att det snart är slut på skolan, aldrig mer behöver man lyssna på dryga lärare, aldrig mer läxor, aldrig mer klasskompisar man inte gillar.. om man vill då, man kan ju alltid plugga vidare och då får man ju vara med om det några år till.

Jag längtar i alla fall, 12 Juni 2009. Ohyes, kommer nog vara den lyckligaste och sorgligaste dagen i ens liv.

Sen, dagen efter så är det ju den tillställningen som kallas bal. Ska man gå eller ska man inte gå? Jag har i flera års tid varit helt insälld på att inte gå, medans folk redan börjar kika på balklänningar och beställt tid hos frisören och allt möjligt så har jag fortfarande inte bestämt mig för att gå.
Det känns faktiskt inte som det är värt det, slänga ut hur mycket pengar som helst för en kväll. Vissa säger att kvällen är underbar medans vissa är besvikna.
Hur ska jag göra, gå eller inte?


Redan hemma
Postat: 2008-09-12 / 14:34:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag älskar mina fredagar. Att börja 12.15 och ha en lektion, som dessutom är en av de bästa jag har, känns toppen :)
Men det kändes lite surt idag när jag åkte till skolan tidigare och på vägen fick jag ett sms av Carro att Benny var på möte hela dagen, vi som verkligen behövde prata med honom. Vi får ta det på måndag istället, hoppas bara han har tid då för annars kommer detta gå åt skogen.

Vi fick sluta tidigare från psykologin i alla fall, redan strax efter ett. Så jag, Helena, Carro och Micke drog en Donken, känns fan inte bra kan jag säga. Pengarna hade jag behövt till annat, suck.

Idag ska jag fortsätta med pluggandet så att jag får undan allt, fick självklart ännu mer att göra idag och jag antar att jag kommer prioritera det framför allt annat eftersom jag gillar det ;)
Sen ikväll ska jag fara till mormor, hennes systrar är här och de har hundarna med sig. Jag, som är rädd för de flesta hundar och helt enkelt avskyr hundar i största allmänhet älskar dessa två hundar. De är speciella, måste fan ta med mig kameran och få några kort på de söta varelserna.

Nytt schema igen
Postat: 2008-09-12 / 09:45:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Det som är mest irriterande med de första veckorna i skolan är att de ändrar schemat lite då och då, man måste nästan kolla om det ändrats varje dag innan man går till skolan.
Alltså är det ändrat nu igen, och nu hoppas jag att det inte ändrats mer.. men jag antar att någon kommer klaga på detta och så ändrar de igen.
Nu slutar vi i alla fall 2 h 15 min tidigare på måndagar, slutar 2 h senare på onsdagar och börjar en timme senare på torsdagar, även skönt att vi slipper den långa håltimmen på torsdagar.
Dock har de fortfarande inte ändrat mitt schema om i-valet, tagit bort fysiken på fredagar och satt in turismen på tisdagar.

-
Postat: 2008-09-11 / 23:43:00 / © sandraaandersson.blogg.se

I'll tell you what, love is just a four letter word
like it or not, love is just a four letter word

Lösenord igen?
Postat: 2008-09-11 / 22:34:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har ingen aning om vilka som läser min blogg och det är grymt tråkigt när det aldrig är någon som kommenterar, därför funderar jag på att ha lösenord på den som jag hade tidigare. Då hade jag koll på vilka som kunde läsa och kontrollerade själv vilka som skulle få tillgång till min blogg.
Vi får se vad jag bestämmer mig för.

Nina sa att Anne Frank skulle vara kung så jag hade ju ganska höga förväntningar kan jag säga, men jag blev riktigt besviken. Tre timmar dötrist film, det var först efter två timmar som det började hända något och blev lite bättre.. men eftersom de första timmarna hade tröttat ut mig rejält på allt så hjälpte det inte speciellt mycket att den blev bättre. Slutet var bra, det är allt.
Jag gillade den helt enkelt inte, sugfilm!

Torsdag
Postat: 2008-09-11 / 19:47:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Faktiskt, även om jag varit ruskigt trött hela dagen, så har jag fått en hel del gjort.. eller nå^^

En lektion - Nutidakonst
Iggesund tur & retur, två gånger
Carro en sväng här hemma
Psykologin
Stordelen av Nk:n
Städat, noga till och med

Nu ska jag fortsätta med resten av Naturkunskapen, möjligtvis även kika på svenskan lite. Sen ska jag försöka se klart på Anne Frank som jag började se på för några dagar sedan.
Börjar 12 imorrn, en lektion. Nice! :)

Ska försöka tjäna in lite pengar i helgen så jag kan betala alla skulder, men nu minns jag inte ens vilka jag är skyldig. Jonas, Sofie, Nina.. är det någon mer?
Vill även ha några slantar över till den 27:e då jag och Jonas förmodligen ska till Sundsvall.

Tjarrå!

Megatrött?
Postat: 2008-09-11 / 10:47:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Känns bra att jag började 09.05 idag och när jag vaknade stod klockan på 09.26, då kände jag att jag lika gärna kunde sova en stund till. Det var inte lite skönt att sova tills man vaknade av sig själv kan jag lova :) Nästa lektion börjar 12.55 så tills dess ska jag ta mig till skolan, har två timmar på mig.. känns skönt att jag inte behöver stressa fast jag sov över första lektionen :)

Jag berättar om igår lite senare, när jag orkat lagt in bilderna på datorn och så. Kom hem vid 02.30 i alla fall, men inte gick jag och la mig. Jag satte mig vid datorn och skulle så klart läsa om matchen och kolla på alla videor med Kim jag kunde hitta, blev depp när allt inte fungerade på datorn och gick och la mig efter ett tag.
Allt har gått för långt, men aah jag kan fan inte rå för det.

Naah, ska försöka få i mig lite frukost och göra mig klar nu.
Idag blir en pluggdag, kul.. not.

Tjarrå!

På med favoriterna
Postat: 2008-09-09 / 22:46:21 / © sandraaandersson.blogg.se


Oja, jag älskar mina tröjor.

Den senaste tiden har jag bott i den till höger, den är grymt skön.
Hade glömt bort att jag hade den så när jag hittade den en dag när jag städade garderoben så blev jag kär på nytt, tidigare har jag bara använt den kanske två gånger sen har den legat i garderoben och skräpat i två år. Men varför låta en sån snygg och skön tröja ligga och skräpa?
Jag förstår inte riktigt vad jag tänkt med.

Imorrn ska den vänstra på, inte lika skön och inte lika snyggt tryck. Men är det en Sverige match så kan jag inte komma i en klubbtröja, så imorrn blir det Sverigetröjan för hela slanten.
Dock börjar den bli lite utnött och liten, inte konstigt med tanke på att jag nog haft den i fyra-fem år. Till nästa år ska jag i alla fall köpa en ny, inte någon från marknan denna gång utan en riktig från svff med tryck. Kosta vad det kosta vill, jag vill ha en äkta tröja.

Nu ska jag bli lite laddad inför imorrn, youtube here I come. Allt med Kim ska ses, ska fasen leta på alla andra hemsidor med.

Imorrn kommer slita på mig, kliva upp klockan 6 och komma hem någon gång på natten för att sedan kliva upp vid 7 igen dagen efter, kul!
Och sex timmar i bil, vad ska jag fördriva tiden med?Jag känner mig tvungen att uppdatera igen efter att jag glott lite videor^^
På svt's hemsida kan man hitta underbar klipp från typ 2005-2006. Mumma!


Ingen vet varför jag tittar på intervjuer jag inte förstår,
jävla franska och att jag inte läst det.
och att jag sett denna säkert fem gånger, haha!inte lite avis jag är, hallå. jag vill också.jag känner att jag kan titta hur länge som helst,
slutet är bäst.. alla mål från djurgården. oh shit.

Fan att allt gått överstyr.
Jag borde låsas in och aldrig mer se på fotboll.

Tisdag
Postat: 2008-09-09 / 21:57:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Dödens dag var faktiskt inte så hemsk ändå, helt okej faktiskt :)

Hade första turism lektionen idag, tittade på Sällskapsresan. Och jag känner mig efter som inte sett den förr. :P
Sen hade vi världens håltimme så jag, Helena och Nina for till Iggeund och hämtade routern som Jonas tog igår, han ville tydligen inte ha den längre^^ Nina och Helena envisades med att vi skulle åka till Amanda och äta, jag gick motvilligt med på det och vi for dit. Det var dock ett misstag att köpa mat, efter några tuggor ville jag inte ha mer.
Håltimmar går snabbt när man inte är på skolan :)
Samhällen var dock trök, ingen förstår varför Ingvar envisas med att stå och prata hela lektionerna. Ingen lyssnar, ingen orkar lyssna. Kanske har ett projektarbete på gång nu i alla fall, men vi får se.
Måste bara tillägga att jag och Helena är nog bäst på att vara roliga och seriösa, bääääh!
Första photoshop lektionen sen, tror jag kommer gilla det. Härligt härligt :D

Ingen vet varför jag alltid skriver för mkt ^^

Seasons of love
Postat: 2008-09-08 / 22:22:06 / © sandraaandersson.blogg.se


Älska låten

Sjukling
Postat: 2008-09-08 / 19:57:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är härligt när man är beredd att sluta fyra för att sedan stressa ihjäl sig, men istället får man sluta klockan tolv och har all tid i världen.
Jag och Carro for hem hit, jag kände mig väldigt social som efter någon timme la mig i sängen och så gott som sov. Ingen vet hur jag kunde vara så trött.
Åkte iväg för att träna, slöseri med tid.. jag orkar inte göra ett skit. Det enda jag kände och tänkte på hela passet var min jävla förkylning. Kuk på sånt.

Så nu är jag sjuk.
Jag missar minst tre träningspass.
Har världens sämsta dag imorrn.
Kommer bli ännu sjukare på onsdag.

Känns som en bra vecka.. not.
Borde sova redan nu, eller i alla fall snart.
Har tre lektioner imorrn och går ändå 8-16.
Kul liv att har två megahål! SUCK!

Tyck synd om mig!

-
Postat: 2008-09-08 / 07:41:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag älskar mina drömmar ibland, den sista nu, ååh love it love it love it!
Puss på min gulleplutt <3 Men blond, vafan.. brunett ska det va.

Fuck på paret och foppis i den första, bra att jag får dåligt samvete av en dröm :SJag har haft en förkylning hängandes över mig ett tag,
nu har den slagit ut. Lagom till min proppade vecka.
Men det ska inte få stoppa mig nu faktiskt,
fotboll och träning, here I come.

En liten stund av ärlighet
Postat: 2008-09-07 / 23:30:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Har tråkigt och känner för att vara lite ärlig ;)
Det får låta hur patetiskt det vill.

DIG
1. Hur lång är du? Öhm, 162 cm kanske
2. Vad vill du bli när du blir stor? Finns ett flertal saker
3. Känns det viktigt för dig? Japp
4. Har du långt hår? Nja, för kort enligt mig
5. Vilken hårfärg? Fult, utväxt, blandat
6. Sminkar du dig? Oftast
7. Har du haft sex den senaste månaden? Nej
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svart

FAMILJEN
1. Bor dina föräldrar ihop? Nej nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda
3. Hur många syskon har du? 3
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? "slockar den när de är klart?"
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Ingen aning
6. Hur många ställen har du bott på? Iggesund och Hudik
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Niklas
8. Vilken familjemedlem är snällast? Jag så klart
9. När hittade du senast på nånting med dina syskon? Olika beroende på vem de är

KOMPISAR
1. När var du senast med nån kompis? Idag
2. Vilken kompis sov senast hos dig? Öhm, ingen aning
3. Har du kysst en kompis? Hmm
4. Har du varit tillsammans med någon du är kompis med? Nej
5. Vem har du varit kompis med längst? Helena
6. Vem känner dig bäst? Jag vet inte
7. Längsta tid du varit ovänn med en kompis? Haha, för länge
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja? Kankse :P
9. Känner du dig tvingad till att vara med vissa kompisar? Nej

KLÄDER
1. Vad har du på dig idag? Mysbyxor och linne
2. Har du bytt om idag? Japp
3. Favorittröjan? Just nu, min Lyon tröja
4. Sexigaste klädesplagget på motsatta könet? Öh, de som sitter bra
5. Har du gett bort kläder nån gång? Japp
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Aah
7. Har du handlat kläder genom internet? Japp
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Tror jag inte
9. Fulaste plagget motsatta könet kan ha? Det som inte passar
10. Vad använder du för skor? Olika

VÅGAR DU
1. Vågar du skrika åt dina föräldrar? Ja om de behövs
2. Vågar du klä dig annorlunda? Njae
3. Vågar du vara dig själv? Jarrå
4. Vågar du visa dig i bikini/badbyxor? NEJJE!
5. Vågar du pierca dig? Alltså, men nålskäck gör det svårt
6. Vågar du på dig utmaningar? Beror på vad det är
7. Vågar du ha sex på offentlig plats? Tror jag nog inte^^
8. Vågar du vara omogen? Alltid
9. Vågar du äta småkryp? Haha? Nej.

SKOLAN
1. Vad heter din skola? Bromangymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? PO.. eller Micke
3. Vad är ditt favoritämne? Ledarskapen
4. Snyggaste läraren på skolan? Alltså, ingen
5. Har du bra betyg? Haft bättre
6. Tråkigaste ämnet? Samhälle
7. Har du skolkat mycket senaste året? Nja, sådär
8. Har du fuskat på prov? Jarrå
9. Hur tar du dig till skolan? Bil, cykel eller går
10. Har du gjort något mer än att kyssas med någon när ni varit på skolan? Nejje

RANDOM
1. Vet du vem FATO är? Va? nej?
2. När tuggade du tuggummi senast? Tidigare idag
3. När var du på semester senast? öhm, utomlands? Mars
4. Vilken färg är det på din tandborste? blå tror jag
5. Är ditt hår tråkigt? oh ja
6. Vad har du för påslakan nu? grått/svart
7. När såg någon dig naken senast? de va nog längsen de
8. Hur ofta duschar du? så ofta jag orkar
9. Gillar du BUBBEL RULLER? öh?
10. När ska du gå och lägga dig? rätt så snart
11. Har du körkort? Jaa :D
12. Klarar du att tanka själv? Faktiskt så :P
13. Har du kräkts offentligt? Haha, aah
14. Är det något du absolut inte äter? Gröt.. och senap
15. Kommer du ihåg din första kärlek? Oh ja.
16. Känner du fortfarande något för honom? Det tar emot att säga, men aah.
17. Har du en besatthet? HAHA, jaa.. fler än en. Största är väl de om Kim dårå.
18. Senast sedda film? Rent
19. Vilken vän bor längst ifrån dig? Är nog Susanne tror jag
20. Vem var den sista som gjorde dig riktigt arg? Christian
21. Sover du på sida, mage eller rygg? Allt tror jag
22. Mest saknade upplevelse? Just nu är det de där jävla snöbollskriget
23. Vem pratade du senast i telefon med? Jonas
24. Vem skickade du senast sms med? Nina
25. Vem vet allt om dig? Ingen
26. Vem saknar du just nu? -
27. Vem fick dig senast att gråta? -
28. När var du senast riktigt full? Fredags
29. Favoritlåt? Just nu, Jason Mraz - I'm yours
30. Bästa som hänt i år? Körkortet så klart :)

Ingen vinst
Postat: 2008-09-07 / 20:36:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Näe, det blev ingen vinst på bingon idag heller. Oväntat, skit bingo säger jag bara. Emelie vann i alla fall, hade väl kunnat vara jag istället.
Jag antar att det är alla gamla tanter som drar hem storvinsterna varenda jävla gång.

Imorrn är det skola igen, börjar 9.30 med något jag inte vet vad det är. Information om praktik eller något liknande, det håller på i alldeles för många timmar i alla fall.
Sen är det foto och film sådär fyra timmar med.
Ingen vet hur jag ska klara av att sluta fyra på måndagar ända fram till Januari.

Aja, nu ska jag försöka tvinga med mig Niklas och hjälpa mig med cykeln. Den vägrar alltid fungera som den ska, skit cykel säger jag. För denna vecka ska jag fan cykla till skolan varje dag, utom förmodligen onsdag då.

Tjarrå!

Bilbingo
Postat: 2008-09-07 / 13:46:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Att man i de mest udda situationer kan förstå vad som betyder mycket för en, det är konstigt. Att i de stunderna kommer man att tänka på det man inte tänkt på förr, eller i alla fall inte tänkt på på mycket länge. När man sedan inser att den tiden var inne för mycket längesedan så ändras allting.
Jag försökte en gång, för längesedan. Jag tänker inte ge mig in i det igen, aldrig.


Imorrn är det måndag, en ny vecka och nya möjligheter.
Det känns som jag har hela veckan planerad, umgås med vänner känns det som jag kan glömma. Jag kommer inte hinna, det suger. Dock känns det som jag behöver det andra mer, det jag har planerat alltså.
Att jag går till skolan 4 både måndag och tisdag hjälper inte speciellt mycket och att jag sedan ska till stockholm direkt efter skolan på onsdag hjälper inte heller. Men onsdagen är det värt, så som jag längtat sen i Juni. :)
På söndag ska jag lämna in bilen på verkstaden, hjälp vad vuxet det känns. Från och med då ska jag även få låna pappas bil några dagar framöver. Då slipper jag skrothögen, skönt ska det bli^^

Nu har Nina lurat iväg mig på bilbingo, så jag tror jag måste skynda mig lite. Och idag ska jag fan vinna. Det är på tiden tycker jag.

88 Minutes
Postat: 2008-09-06 / 23:33:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Under fotbollen var jag på väg och somna x antal gånger så jag missade stora delar av första halvlek, efter det hävde jag i mig alldeles för mycket cola så nu är jag hur pigg som helst. Icke bra.
Matchen var inget vidare heller, mitt snyggo fick spela i alla fall.. och blev utbytt. Syntes dock inte mycket, men snygg var han. Haha! Och vafan har Albanien för jävla kameramän, jag fick psyk på hur allt filmades och kvalitén. Fy fan vad kasst, det såg snarare ut som det var 1988 än 2008. Riktigt dåligt.
Allt skakade, herregud. Såg ni intervjun med Kim, vad fan höll han på med där? Kamera mannen alltså,

Jag kom på en idiotisk idé för någon dag sedan, jag tyckte det skulle vara smart att ladda hem ännu fler filmer. Så nu har jag 78 filmer på datorn jag inte sett, jag räknade även ut att det skulle ta ungefär en vecka att se alla filmer och man tittade dygnet runt. För mig kommer det alltså ta lång tid, det borde inte gå att ladda ner. Jag kommer aldrig se alla.
Såg precis 88 Minutes nu, faktiskt rätt så bra.. och så är ju Ben McKenzie med, bara det är en anledning till att se den :P

Eftersom jag fått i mig alldeles för mycket socker under kvällen som gjort mig pigg så ska jag skjutsa Linnéa strax efter ett och på tal om henne så ska jag se på en film som hon tjatat på mig om medans jag väntar.

Godnatt.


visst är han väl snygg? ;)

Snart snart snart är det fotboll igen
Postat: 2008-09-06 / 18:11:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Fy fan vilken dag säger jag bara. När jag mådde på detta viset dagen efter sist har jag ingen aning om, tror inte ens att jag gjort det faktiskt. Inte så konstigt egentligen eftersom jag fortfarande var full när jag vaknade. Sen typ bara någon timmes sömn på det gör nog inte allt så bra.

Det började släppa lite på eftermiddagen i alla fall och jag cyklade ner på marknan med Emma, för mycket folk säger jag. Men jag är nöjd nu efter att jag fått mina baconchips och remmar. Tror dock inte att jag kommer äta de idag, kommer nog vara kvar länge de där.

Om 10 minuter börjar sändningen för fotbollen.Tjoho! :)
Ska springa iväg och lägga mig i soffan nu, det förvånar mig inte om jag somnar och missar hela matchen med tanke på hur trött jag varit hela dagen.
Jag känner mig till och med som ett äkta fan idag, springer runt med en Källström tröja på mig.. dock inte en landslagströja utan en från Lyon. Men vägra skita ner Sverigetröjan innan onsdag för då ska den på. :P

Tjarrå och antagligen godnatt.

Full och glad.. eller bara depp?
Postat: 2008-09-06 / 10:46:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Självklart skrev jag ett fylleinlägg i natt när jag kom hem, inget förvånande där. Dock förstod jag inte hälften av vad jag skrivit så jag tog bort det igen.

gfester suger, fulla nittotvåor borde bannlysas, sprit är skit, min mobil är halv, högklackat kan gå och dö, föräldrar på stan är kung, mina fötter är misshandlade, magen mår sämst, fylledrömmar är bajs, fyllesms förstår sig ingen alls på, mamma är bäst, cigaretter är dumt och snus ännu dummare

Kort och gott, igår sög. Gfester suger jämt.

Sämst var att jag inte fick gå in gratis.
Roligast var nu på morgonen när jag upptäckte vad jag skickat för sorts sms, att det ämnet alltid ska tas upp när jag är full.

Jag hatar alkohol.
Jag hatar livet.
Jag hatar mig själv.

Röööööööj
Postat: 2008-09-05 / 16:30:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Kort och skön skoldag idag, hade lektion i kanske en timme. Och som väntat så verkar Psykologi kung, jag längtar tills vi sätter igång ordentligt. Tror det kommer bli väldigt intressant och roligt. :)
Följde med Helena ner på stan sen, hennes telefon är seriöst dum i huvudet. Haha. Nu fungerar den inte alls, konstiga saker det där. Dagens teknik liksom.
For sedan till Iggesund och hämtade Jonas och Hallqvist, åkte in till PO och tittade på tv. Jonas är sjuk och köpte en tv, ingen vet hur grabben har råd eller vill slänga ut typ 15000 kr på något sånt.

Nu känner jag mig stressad.
Om ca två timmar kommer Helena och hämtar mig, jag måste äta, duscha och göra mig klar. Och eftersom jag är seg kommer det bli stress.

Jag är fortfarande inte taggad, why?

Fredag
Postat: 2008-09-05 / 11:04:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Veckans sista skoldag, skönt.

Hela tiden sitter jag och klagar på att jag är lat, ändå tar jag bilen eller åker bil till skolan varje dag. Och de dagar jag tänkt gå/cykla kommer något upp så det känns som det är bäst att ta bilen ändå.
Som idag, det hade varit vettigt och skönt att cykla eftersom vi börjar så sent men så ska jag till Iggesund direkt efter skolan och då är det bäst att vara lat ändå.
Nästa vecka ska det bli ändring.

Det är inte så konstigt att träningen igår var den jobbigaste på länge, det känns idag. Jag har fått en skön träningsvärk, love it. Såhär vill jag att det ska fortsätta, är dock lite besviken eftersom jag trodde jag skulle ha ont i hela kroppen men icke. Det känns bara lite lite.
Aja, jag får väl nöja mig med den värk jag har :D

Inte är jag sugen på gfesten längre heller, jag och min beslutsångest är i farten igen. Men såhär är det innan varje gfest, vill aldrig riktigt gå förns jag är på förfesten. Och jag antar att det blir likadant ikväll också.

Börjar om en timme.
En lektion.
Iggesund.
Hem.
Iggesund.
Röj.


Hoppas på en bra dag.

KUK KEMI
Postat: 2008-09-04 / 22:06:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag ger upp.. redan.
Jag förstår ingenting, en massa atomer och elektroner och skit. Jag hade faktiskt inte förväntat mig Kemi som det första vi skulle göra på Naturkunskapen. Och Kemi är nog faktiskt det enda ämnet jag verkligen inte förstår, vilket egentligen är konstigt eftersom jag älskar matte och är man bra på matte ska man tydligen även vara bra på Kemi.

Just nu har jag inte orken att försöka förstå något jag verkligen inte förstår. Kunde inte detta vara engelska eller matte istället? Det är något jag förstår i alla fall.
Redan nu, andra veckan i skolan så saknar jag matte och engelska. Jag gillade det, och jag ska nog fan plugga vidare på båda två sen.

MEN KEMI KAN TA SIG I RÖVEN!

Fattar nada, hjälp mig !

Love is a force of nature
Postat: 2008-09-04 / 21:55:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Träningen var det jobbigaste jag varit med om på jag vet inte hur länge. Ingen vet hur det kunde vara så jobbigt idag, men skönt var det kan jag lova :)
Dock har jag inte hittat de passen jag vill gå på än, det känns som det blir svårt att få in tre pass i veckan som jag gillar och ligger lite spridda. Och sur är jag över att söndagspasset inte var bra, jag gillar att träna på söndagskvällar ju.

Nu ska jag försöka göra klart Naturkunskapen så jag har den gjord, hoppas det går lite bättre än igår. Detta med Kemi är inte riktigt min grej, jag önskar att vi hade haft som samhälle och hade lite mer att välja bland på valbara. Bara för att vi går estet så har vi en massa "estetiska" ämnen jag inte är ett dugg intresserad av.

Börjar tolv imorrn, har en lektion, psykologi.
Hoppas det är kung, har längtat hela gymnasiet.

Drygdag
Postat: 2008-09-04 / 17:29:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner att våra torsdagar kommer bli jätteroliga med tanke på att vi har hål 10.25-12.55 varje vecka. Skitkul, okej tiden ska vi egentligen använda till vårat projektarbete.. men det är svårt när man varken vet vad man ska göra eller kan göra det på skoltid.
Nutida konsten är igång, lättaste ämnet i alla fall. Och faktiskt inte dötrist.

Sen har jag bestämt mig, det blir gfest. Men blir den misslyckad är det nog den sista, och nu bryter jag mitt "inte dricka alkohol", höll i två veckor. Bra jobbat!^^

Träning om ett tag, har ingen motivation.
Men det behövs och känns som jag måste.

the hot potato is the most beautiful
 human being I've ever seen.
the voice, the smile, everyting. love it

Old times
Postat: 2008-09-03 / 22:50:59 / © sandraaandersson.blogg.seOld times, love it.
Den kvällen, den veckan, ta mig tillbaka

Onsdag
Postat: 2008-09-03 / 22:26:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tror att onsdagar kommer bli mina favoritdagar med tanke på att vi slutar redan 11.50, riktigt skönt må jag säga.
Fredagarna är inte heller helt fel med tanke på att jag börjar 12 och slutar 2 :)

Träningen var jobbig, men jag dog inte i alla fall :)
Ska sätta igång med gymmet snart med, så fort jag får motivationen.

Om någon timme ska jag vara fyllechaffis, att alla bara utnyttjar en när man tagit körtkort. Jävla idioter säger jag. Men man måste väl ställa upp antar jag^^
Jag som vill sova

Imorrn kommer bli en drygdag, världens hål känns det som.

Godnatt!

-
Postat: 2008-09-03 / 20:47:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Three Words. Eight Letters. Say it, and I'm Yours.

Hate it
Postat: 2008-09-03 / 15:55:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner mig hatisk idag.

Hatar min mobil.
Den är inte precis gammal men den krånglar hela tiden,
dagens teknik fungerar sämre än gårdagens. Hur är detta möjligt?
Har idag suttit och raderat sådär 8000 sms, tror ni den är något snabbare för det? Öhm, nej. Hur kunde jag vara så dum och tro det egentligen.

Dagens väder är inte heller någon höjdare.
Först en massa regn, nu blåser det.
Skitkul, tur att man slipper vara ute :D

Något jag verkligen hatar är att jag är tillbaka där jag var i höstas.
Tack för att detta är sista hösten det kan hända, tack för mycket.
Jag gillare fast jag hatar det ännu mer.
Ställer bara till en massa problem.


Snart träning, ska ta i så jag dör.
Love it, dö delen alltså. Inte att ta i, det är jobbigt.

ge mig tvåtusenfem igen

Trötthet
Postat: 2008-09-03 / 12:17:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Grymt trött, orkar ingenting.
Orkar inge engagera mig i något.

Prison Break
Plugg
Träning
Plugg


oj jävlar vilken rolig dag.
skönt i alla fall att man slutade för en timme sedan :)

Ohoh, nu börjas det
Postat: 2008-09-02 / 23:24:58 / © sandraaandersson.blogg.seNu börjar allt igen. Kung!
Att jag ser för mycket serier, men vafan det är ju bra.

Sandra är glad! :)
Postat: 2008-09-02 / 15:57:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Skoldagen gick snabbt, började 10 med organsiation och ledarskap. Klart det roligaste ämnet vi har, lika som den pedagogiska ledarskapen vi hade förra året. Love it.
Slutade tidigare och fick världens lunch, jag och Malin tog tillfället för att byta I-val. Så från och med nästa vecka har vi turism istället för fysik, inte något jag är intresserad av egentligen men hellre det än fysiken. :)
Dagens andra och sista lektion var samhälle, ta dig i röven säger jag. Orkar inte.

Slutade två, hann precis hem så ringer pappa och vill att jag ska kommer ner med bilen till OK. Det var dags att byta ut ljuddämparen, vi passade även på att städa bilen lite sådär snabbt.
Så nu är bilen väldigt tyst om man jämför med tidigare och nystädad.
Fan för den som klagar på den nu!

Btw, det blir fotboll nästa vecka. Jonas ringde imorse och frågade om jag fortfarande ville åka. Och vem tackar nej till det? Skit samma om jag är pank, pengar fixar sig på något sätt. Nu är biljetterna köpta i alla fall. Det blir i alla fall jag, Jonas, Hallqvist och Emil som åker.. kanske Soffan, beroende på om hon kan.
Detta kan bli nice!

Nu ska jag följa med Carro och vara barnvakt.
Tjarrå!

Tisdag
Postat: 2008-09-02 / 08:27:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag kan bli en.. intressant dag ;)

 - organisation & ledarskap
 
- samhälle
 - mecka med bilen
 - träna eller barnvakt
 - oth, gg, pb :D
 - sooooova

Dagen ser bra ut faktiskt, förutom samhällen då, vilket beror mest på läraren.

Ändrade planer
Postat: 2008-09-01 / 22:25:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Precis efter att jag skrivit förra inlägget så sa Carro att det blev ändrat, jag skulle bli hämtad klockan 8 istället för 7. Så jag tänkte att jag hade gått om tid och började fixa med annat, halv 8 ringde Carro och sa att hennes pappa stod på parkeringen. Lite panik jag fick när jag inte var påklädd och inte hittade något jag skulle ha med mig. ^^

Vi åkte och hämtade Carro och for till Delsbo, åkte runt ett tag, käka korv, dumpa hennes far och for tillbaka till Hudik.

Och jag kan ju säga att det inte blev nå plugg, jag är dödstrött. Hinner jag imorrn så får det bli då istället, annars på onsdag för då vet jag att jag har tid :P
(det börjas redan, jag kommer skjuta på det till sista dagen.. som alltid, suck)

Godnatt, alldeles för tidigt.

Plugghäst
Postat: 2008-09-01 / 18:12:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Om ungefär en timme kommer Carros pappa och hämtar mig, då ska jag åka bil till Delsbo eller vad det var. Hihi.
Hur kommer det sig att man blir så otroligt bilnördig när man tagit körtkort? Imorrn ska jag laga en bil, Jonas bil. Typ byta ljuddämpare eller något, har inte så bra koll.. jag vet bara att jag ska göra det. Och tydligen så ska jag städa bilen också, vilket kan behövas så som den ser ut.
Skit kul, jag gillar inte att bli lortig. Det där är ett mans jobb.

Ikväll när jag kommer hem, när det än blir, så ska jag plugga. Efter en dag i skolan ska Sandra sätta sig och plugga, jag tror inte det har hänt förr. Det är inte likt mig. Men jag har trettiofem frågar att svara på till Naturkunskapen och det är lika bra att börja redan nu, så man har det gjort.. och möjligtvis kan få lite högre betyg än jag brukar.
Så ikväll blir det plugg!
Jag tror inte heller att det kommer finnas så mycket mer tid åt det denna vecka, så det kommer kännas skönt att ha det gjort. Och jag måste ju även skriva en film om, fan jag minns inte vad hon heter.


fjällen skulle sitta fint, oh yes

En kväll som denna
Postat: 2008-09-01 / 17:21:37 / © sandraaandersson.blogg.se


Full, glad och med tjockis magen framme

En kväll som denna skulle jag inte tacka nej till,
eller ska man säga natt? För det var då det mesta hände ;)

På bilden är man lite smått sliten sådär klockan 6 på morgonen,
står och fryser på däck i Åbo. niiiiiiiiiiiiiice!

Första riktiga skoldagen
Postat: 2008-09-01 / 16:28:02 / © sandraaandersson.blogg.se

09.05 imorse började skolan på riktigt igen.
Naturkunskap B var årets första lektion, faktiskt verkar det rätt så bra. Naturkunskap A plågade jag mig igenom och svor att jag aldrig skulle ha något liknande igen, ändå valde jag B kursen frivilligt.
Dagen fortsatte med först en filmlektion och sedan foto, genomgångar och planeringar av det mesta.
Och jag måste säga, skolan kan bli kul i år.

Två lektioner imorrn, två lektioner på onsdag, tre på torsdag och två på fredag. Ingen vet hur vi får tillräckligt med lektionstimmar när vi haft det lika slappt alla tre åren medans andra linjer har slitit häcken av sig genom hela gymnasiet.
Men jag kan inte påstå att jag klagar, det är grymt skönt att bara ha två-tre lektioner om dagen.

Pratade med PO idag också, har nu nästan helt bestämt mig vad jag ska ha för projektarbete. Nu gäller det att börja planera ordentligt och lära sig kameran tills det är dags.
För nu måste det bli av :D

Hungrig, mat nu tack!

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB