Godnatt
Postat: 2008-05-31 / 22:51:29 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blev en slöis kväll ikväll.
Jag såg en lite halv rolig film, Just Friends. Jag älskar komedier och kärleksfilmer så när de är både och i en film så blir jag glad, de flesta är då väldigt bra :)
Mycket mer blev det inte gjort ikväll.

Och nu ska jag gå och lägga mig, sådär ovanligt tidigt för att vara mig. Men vi ska ju åka iväg till Stockholm och se på fotboll imorrn, Sverige - Ukraina.
Eller jag ska mest stå och tråna efter Källström jag. Snyggare finns inte.

<3
Postat: 2008-05-31 / 20:17:10 / © sandraaandersson.blogg.se

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
And I'd stay

I don't know why I did the things I did
I don't know why I said the things I said
Prides like a knife it can cut deep inside
Words are like weapons, they wound sometimes
I didn't really mean to hurt you
I didn't wanna see you go
I know I made you cry, but baby..

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
And you'd love me, love me, like you used to do

Sålt moppen?
Postat: 2008-05-31 / 19:11:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Pappa ringde för en stund sen och berättade att han sålt moppen.. för att köpa en gräsklippare. Jag blev inte glad kan jag lova, åka moppe är en av de få saker som är roliga när man är i stugan. Hur kul är det nu att han sålt den? Han har inte haft den länge, minns jag rätt så köpte han den förra året.. eller året före det och nå sålde han tillbaka den.
Nu när jag snart har körkort och allt, och får köra den.. lagligt. Han hade väl kunnat vänta till efter sommaren i alla fall. Men nej nej, han gör som han vill den karln.
Jag tror jag avstår från att åka till Norrbo och hälsa på något mycket iår, så snäll är jag.

Vad vore livet utan munkar?
Postat: 2008-05-31 / 16:30:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom solen vägrade titta fram imorse så gjorde jag mig i ordning för att åka ner på stan, så vips tittade solen fram. Men jag stack ner på stan ändå, dock så har jag 35 kr på kortet för hela denna månad och vi fick pengar igår. Det känns bra. Jag kunde i alla fall inte köpa något, så jag är hemma lika tomhänt som jag åkte.
Jag förstår inte hur jag ska klara mig denna månad på det jag har, var tvungen att betala fotbollsbiljetten och kläderna jag beställde för ett tag sen. Suck!

Efter en sväng på stan så for jag till mormor. Munktajm!
Götta, och jag måste passa på nu medans det finns. Snart är de slut :)

Jag hade tänkt tillbringa dagen med att städa, men eftersom jag åkte så blev det inte av så jag antar att jag borde börja med det nu, så duktig som jag är.

Träning
Postat: 2008-05-31 / 11:35:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag som alltid brukar sova alldeles för länge på helgerna ställde klockan till imorse och klev upp 9(!) för att kunna träna 10. Det var inte det passet det skulle vara så jag blev lite besviken, men skönt var det i alla fall.
Struntade i att äta frukost innan, så nu är jag vrålhungrig. Jag tror nästan jag ska unna mig ägg till och med, det är så gott.. men drygt att koka.

Det verkar inte som solen vill lysa lika mycket idag som jag vill att den ska göra, så solning blir det nog inte av idag. Tyvärr.
Jag som skulle behöva få lite färg nu så Nina inte ser allt för brun ut när hon kommer hem från Mallorca.


Ge mig en dag som denna nu tack.

Kortis kväll
Postat: 2008-05-31 / 00:03:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma igen, det blev en kort kväll.
Trevligt var det i alla fall, jag ska fortsätta gå nykter tror jag. I alla fall med dessa människor, så jag skrattat :) Bästa reglerna på ölspelet med ;)

Nu ska jag se klart filmen jag började titta på innan Fredrik ringde, Wild at Heart. Den verkar inte så bra, men vafan jag har ju börjat titta, lika bra att se klart.

Träning klockan 10 imorrn, så sen blir det sova eftersom jag måste upp tidigt.

Godnatt!

Ändrade planer
Postat: 2008-05-30 / 21:07:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade tänkt ha en hemmakväll ikväll, men så ringde Fredrik.
Så nu blir det "fest", jag måste rappa på att göra mig iordning nu för han vågade inte gå dit själv, är tvungen att vara klar när han kommer in alltså. Haha, hoppas det blir trevligt nu bara :) Men det blir det nog. :DDetta kan nog vara världens mest attraktiva bild ;)
Bra skärpa oxå ser jag.

Öppen blogg
Postat: 2008-05-30 / 19:21:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har nu tagit bort lösenordet på bloggen, så nu är den öppen för alla. :)
Kom överens med Helena lite, ska bli lite mer aktiva i bloggandet vi. Överaktiva. Ingen kommer orka läsa, men skit samma. Haha :) Kul ändå ju.

Nej, nu ska jag ta och äta. Pasta & Baconsås, mumma!

SYTYCD
Postat: 2008-05-30 / 16:41:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Så glömsk som jag är så hade jag helt glömt bort att finalen i So you think you can dance var igår, så när jag väl kom på det igår kväll så vågade jag inte gå in på några sidor alls där det kunde stå vem som vann. Jag laddade hem det imorse och nu har jag äntligen sett det.


Favoriterna mina var Mona och Daniel.
Och jaaa, Mona vann. Daniel kom trea eller fyra.
Jag är glad, även en tönt ;)
Lite trist bara att det inte var en svensk som tog segern.Och jag måste bara säga, Fredrik "Benke" Rydman är heet.
Bounce- och Jurymedlemmen.
Grrr! Dansa kan han med och det är ju ett plus ;)

Skööööönt
Postat: 2008-05-30 / 15:19:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg, grymt skönt.
Det mesta i skolan avklarat, ännu skönare.
Gjorde klart matten och lämnade in den idag, så aldrig mer matte nu. Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag nog läsa Matte C någon gång. Hade ledarskapsprovet idag med, 3 delar och det tog kanske 15 minuter att göra det. Det känns bra, hoppas på ett bra betyg nu :)
Och så smart som jag är valde jag själv att göra Cooper testet, dumt av mig. Men ändå smart tyckte jag, och jag dog. Bra var ju även att Bonnica stannade klockan när Carro kom, så det blev liksom ingen tid på mig. Jobbigt var det i alla fall, och varmt.

Så Mikaela har ju tagit körkort så på lunchen tog vi och åkte bil. Och jag passade på att köpa mig en Jambo macka, grymt gott är vad det är :) En sån skulle man äta till frukost varje dag.
Jag fick även vara Mikaelas personliga GPS, vi kom fram till att hon skulle behöva ha med mig när hon kör i stan så hon vet vart hon får köra och vilka vägar som är snabbast.

Jag kom på en sak, jag såg en söt film igår. Dying Young heter den, romantik.  Jag gillare, Julia Roberts filmer brukar ju ofta vara bra. Och denna skulle jag kunna se en gång till :)
Tänk om man kunde få vara liten igen :)

Fredag
Postat: 2008-05-30 / 07:48:18 / © sandraaandersson.blogg.se

  • Sista idrottslektionen idag, skönt slipper plågas något mer.
  • Lämnar in matten så aldrig mera matte, trist ändå fan.
  • Prov i pedagogiskt ledarskap, kul kurs men ändå skönt att bli av med det.

Det är skönt när det närmar sig sommarlovet såhär och man märker att det är saker man aldrig mer kommer behöva göra. Engelskan är tydligen flyttad till på tisdag, det hade varit skönt att bli av med den idag. Men men.

Dagens prov då, jag kan ingenting. Det vägrar fastna i mitt huvud, jag tror inte det är meningen att jag ska ha bra betyg i ledarskap. Det är information om hur många gubbar/gumma som helst som ska in, men näe det vill helt enkelt inte.
Jag får hoppas på det bästa och att det går ändå.

Näe, nu ska jag ge ledarskapen en sista chans att fastna.

Travis
Postat: 2008-05-29 / 23:10:18 / © sandraaandersson.blogg.seHur kan man vara så begåvad?
Och samtidigt se så bra ut?

Mattegeni
Postat: 2008-05-29 / 15:49:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blev ingen skola för mig idag, det var inte en sån bra idé precis.
Istället har jag latat mig och försökt komma någonstans med matten, det går långsamt framåt. Jag är för trött för att försöka förstå denna jävla geometri. Jag får fråga om hjälp på matte lektionen imorrn. :)
Ledarskapen den står still, jag kommer aldrig få in allt det där i huvudet tills imorrn. Kul.

Jag tog en paus och kollade på Children of Men, den var lite mysko. Man kunde tydligen inte få barn längre, så var det år 2027 och sista barnet föddes 2009 eller något. Men den var rätt så bra faktiskt.

Nej, nu ska jag stoppa ner huvudet i matteböckerna igen.
Och sen ledarskapen.
Och jag ska fan träna ikväll, för nu känner jag mig bättre :)

Jag mår illa
Postat: 2008-05-29 / 09:40:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill spy, jag mår bajs.
Jag är glad att vi börjar halv 2 idag och jag struntar fan i att sticka till skolan tidigare. Jag mår för dåligt och jag har helt enkelt inte tid. Idag ska det pluggas, matte och ledarskap. Det sista jag har att göra som är "plugg" innan sommaren. Har två fotouppgifter kvar att kopiera med men det fixar jag nästa vecka.

Vi var hos Helena igår kväll då, det blev bjudet på tacos och så. Trevligt var det.
Och sen fest på det och utgång till sist. Jag hade en jävla beslutsångest om jag skulle med ut eller inte, först var jag helt bombsäker på att jag inte skulle det men så blev jag lite sugen ändå och följde med ut. Så utgång blev det i alla fall och jag antar att det blev lite för mycket att dricka för mig, och när jag kom hem var jag för lat för att fixa något att äta vilket jag lovat mig själv att jag skulle göra. Inte smart då.
Btw, klanten nr 1 tappade telefonen min.. i toaletten. Hur kul är det då? Den fungerar nu iaf, det är jag glad för.

Nu ska jag tvinga i mig något att äta och sen sätta mig med matteböckerna. Om jag klarar det, annars blir det inget kul. Jag vill ha Vg liksom.
Och så ledarskapen, kuk prov imorrn ju.
Idag kommer suga, jag längtar till träningen. Bakis träning, woho!

Jag kom bara på en sak jag måste berätta, nattens dröm. Den var roande.
Vi kom till Delsbo med buss eller något, alla var asfulla ( jag vet inte vilka det var som var med typ,  bara de namn ja nämner ) så stod Anna och skrek att vi skulle gå hem till henne på fest iaf. Sen helt plötsligt var jag, Nina och Emelie i centrum och skulle ta en taxi. Nina satte sig fram och jag och Emelie bak så gick chaffisen ut ur bilen i två sek, och vad tror ni Nina gör? Jo hon hoppar över i förarsätet och stjäl bilen. Så kör vi runt, fulla i en stulen taxi i Delsbo. Smart drag. Hon skulle i alla fall skjutsa hem mig, så hade vi helt plötsligt polisen efter oss så hon kunde inte åka ända hem till mig så hon yra något annat och släppte av mig vid en skog och där stod Tobias Bergström och jag skulle göra något med en ekorre och en massa så poliserna inte skulle få tag på mig. Hur det gick för Nina och Emelie har jag ingen aning om.
Sen helt plötsligt var jag i Delsbo igen, denna gång med Helena. Och gissa vad vi gjorde? Jo, vi stal en taxi. Helena körde och det gick inte speciellt bra att köra så var polisen där så vi körde in i någon gränd och gömde bilen för att inte åka fast.. sen började vi springa från centrum hem mot pappsen.
Jag tyckte den var humor, och jag gissar på att taxi delen har något att göra med att jag inatt åkte svensktaxi för första gången i mitt liv.

Bilder från igår kommer lite senare.

Oscar i ett nötskal
Postat: 2008-05-28 / 16:24:51 / © sandraaandersson.blogg.se

2 månader och 5 dagar.
Brukar man säga grattis till någon så långt efter någon fyllt år? Heter man Oscar så gör man det, och jag är lättroad nu. Men det var lite roligt faktiskt. Han sa inte ens "grattis i efterskott", utan bara ett enkelt "grattis".
Men bättre sent än aldrig eller hur? Det var sött i alla fall :)

Ska snart åka till Helena nu, jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig eller vad som ens passar ihop. Känns bra med tanke på att Nina snart kommer hit och att Malin kommer och hämtar oss om 20 minuter. Jag är nästan stressad, ändå sitter jag kvar framför datorn.
Jag blir väl den enda som håller mig nykter ikväll och den enda som är 18 som inte följer med ut, men det ska bli kul ändå :)

Nu måste jag rappa på.
Adios!

Driving one of your cars
Postat: 2008-05-28 / 12:20:01 / © sandraaandersson.blogg.se

En lektion nice, det är alltid nice. Och när man ser film på den så är den nästan ännu mera nice :) Jag gillar mitt schema fan, jag gillar att jag börjar 13.30 imorrn ;)

Körlektion idag igen, efter 3 veckors uppehåll. Sen är jag så snäll att jag kommer och krånglar till det för körskolan, nu får de flytta på en massa människors lektioner för att jag ska få.. jag tror det i alla fall. Men men, enkelriktat idag och mera stadskörning. I like it. Nästa vecka ska jag nog ut på landsväg, i slutet på nästa vecka alltså för jag har inte hållit på med trafikljus och cirkulationsplats än. Så skulle praktikanten med idag igen, men henne glömde vi så jag slapp na. Var även sådär jättebra att jag körde utan övningskörningsskylt i början på lektionen^^

Nu ska jag sätta mig med matteböckerna, kul liv.
Sen blir det göra sig iordning och fara hem till Helena :) En liten stund funderade jag på om jag skulle följa med ut, men tanken försvann snabbt för jag vill fan inte och varför ska jag göra något jag inte vill?

GRATTIS HELENA 18 år!
Nu är hon stor :)

Atonement
Postat: 2008-05-27 / 22:34:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag såg precis Försoning, I liked it.
Som vanligt inte alls som jag trodde, men den var bra. Grymt bra enligt mig, men alla har ju olika smak så det är inte säkert att någon annan gillar den. Jag gillade den i alla fall :)

Hade tänkt se en till film egentligen, men näe. Jag ska fan plugga, för en gångs skull. Jag ska se till att försöka lära mig ledarskapen så bra som möjligt, och jag måste plugga matte. Kuk på det, men vad gör man inte för bra betyg? (heter man sandra så oftast ingenting)

Never be afraid again
Postat: 2008-05-27 / 20:23:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen har gått supersnabbt och jag har faktiskt gillat den, för det mesta i alla fall.

Kul imorse när man kom till ledarskapen oxå ska man ha prov, kuk. Jag hade riktat in mig på fredag, spelar ingen roll egentligen eftersom man inte kan plugga på den delen. Dock så sög det och gick åt helvete. Mitt VG är långt borta nu känns det som.
Fick reda på nationella på engelskan, ingen överaskning att den muntliga delen var sämst, det var den förra året med så. VG på läs- och hörförstålsen kändes bra :)
Och matten, jag blev förvånad. Jag trodde jag fått G- på de flesta proven iår men det visade sig att jag fått VG och G+ typ så jag har en chans på VG, ska göra lite uppgifter som jag ska lämna in. Känns bra fan.

Jag sitter och skakar, mina armar är som spagetti. Jag hoppas på en härlig och inte allt för plågsam träningsvärk imorrn, för träningsvärk vill jag i alla fall ha. Förra veckan så hade både Emma och Malin träningsvärk men jag kände inte ett skit, jag tar i för lite verkar det som.. eller så är jag stark, men så är det knappast.
Btw, tjuvlyssna is the shit. Ibland är det fan bra :)

Nu borde jag plugga.
Matte, engelska och ledarskap.
Matten kan jag göra imorrn, engelskan ser ut att bli på torsdag. Ledarskapen borde jag läsa lite då och då så att jag får in det, det hjälper inte att sitta och nöta nöta hela tiden. Nej, jag läser den en gång nu och sätter sen igång en film.

CIAO!

KUK
Postat: 2008-05-27 / 16:00:08 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag borde inte få ha en mobil,
nu är den FUL jue.
Bara för att den ville ut på en flygtur.
Den är liksom bara 3 dagar gammal, blä!


KUK!

This is my now
Postat: 2008-05-27 / 07:45:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Som sagt, bloggen strulade igår när jag skulle skriva så.

Måndagar brukar vara bra på det viset att vi börjar 11 och bara har en lektion, dock blir den mindre bra när inte PO är där när man mest behöver hjälp. Jag tror faktiskt inte det gick bra för någon igår och alla var nog lite surer för att PO inte var där. Och hur kul är det att jag kommer vara tvungen att göra mitt reportage skit litet, bilderna blir så korniga som det bara går. Trist.

Så var jag för lat för att träna igår, eller jag hade ingen skjuts heller för mor min var seg och sen så blev jag hungrig. Aja, ingen träning blev det i alla fall. Istället satte jag mig och såg film, det gillar vi. Först ut var Battle Royale, sjuk film och tyvärr på japanska så man förstod inte ett skit av vad de sa. Men den var faktiskt bra :) Sen tvingade jag mig själv att se 30 days of night, vampyrfilmer är ingenting för mig men den var värd att se ändå eftersom Josh Hartnett var med ;) På kvällen såg jag ännu en Josh Hartnett film, Blow Dry. Bra var den inte, men det tyckte jag ändå för lite bra var den^^ och det var kul, för Josh pratade sådär icke amerikansk engelska, brittiska alltså.
Fråga mig inte hur jag hann med 3 filmer, för det vet jag inte själv.

Så var det ju fotboll med :D Me like. Sverige vann för den delen, alltid nice. Dock fick min älskling och framtida make inte spela en endaste sekund vilket jag förstår och visste redan innan matchen men på söndag då jävlar, då ska han spela ;) Då blir det live och jag längtar typ.

Kuk dag idag, skola 9-16.
Jag hoppas vi gör något på ledarskapen annars blir jag arg.
Nationella tillbaka på engelskan.
Vad fan ska vi göra på matten?
Klar med filmen, så blir nog foto istället.

Träning 17.30-18.30.
Sen plugg, suck!

Glassigt
Postat: 2008-05-26 / 23:35:22 / © sandraaandersson.blogg.seJag var ett glassmonster redan som liten ;)

Blogg jävel
Postat: 2008-05-26 / 23:00:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skrev nyss ett långt och rätt så vettigt inlägg,
tänkte ladda upp lite bilder och så.
Så poff försvann allt jag skrivit för att bloggen strular.
Jag skriver om det imorrn, i en förkortad verison tror jag

2006
Postat: 2008-05-26 / 09:21:36 / © sandraaandersson.blogg.seSommaren 2006 skulle jag inte tacka nej till igen,
eller i alla fall vissa delar av den.. som denna kväll ;)

Nörd
Postat: 2008-05-25 / 14:30:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag upptäckte att So you think you can dance började i Usa för någon dag sen, så jag var tvungen att ladda ner det och gud vad kul det är att kolla på alla som är så sämst och folk som söker år efter år och suger. Det är så roande.
Så jag har tillbringat dagen med att se på både svenska och amerikanska verisonen av det. Det är ju final i den svenska nästa vecka :) Heja Daniel och Mona säger jag ;)

Från och med nu hade jag ju även tänkt vara så snäll att dela med mig av de filmer jag ser, nu när jag ska titta igenom alla jag har på datorn liksom. Så igår kväll såg jag Fight Club och Collateral, de var faktiskt rätt så bra båda två.. ingen av de som jag trodde, som vanligt.

Nu blir det snart till att cykla iväg till mormor och äta grillat och tzatziki, mumma :) Så blir det träning efter det. Nice nice.

GRYM
Postat: 2008-05-25 / 02:01:18 / © sandraaandersson.blogg.seI väntan på att få alla bilder från Nina så har jag roat mig med youtube,
senaste stunden har det varit Christian Walz som gällt.
Och han är fan grym, ska då börja lyssna på detta igen kan jag lova.
Jag minns för 3 år sedan när han var på Stadsfesten, jag var som besatt.
Minns jag rätt så hittade jag inte hans album när jag skulle ladda ner de förr,
jag hoppas att jag hittar de nu för jag orkar inte använda skivan jue.

Det jag vill komma fram till är att han är lika bra nu som då, alltså grym.
Snygg är han med.. och kort, och så luktade han öl ;)
sen har han även ett jädrans snyggt namn

Ny nalle.. igen
Postat: 2008-05-24 / 19:35:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Tydligen så hade pappa ring till Elgiganten idag och pratat om min telefon, fast jag hade sagt åt honom att vi skulle vänta ett par dagar och se hur det blev, så vi fick ta till att åka iväg till Elgiganten med telefonen i alla fall. Och tur var faktiskt det, för idag var sista dagen för att jag skulle få en ny telefon. Vilket jag fick bara sådär ändå utan att de kollade något alls på den, känns bra. Drygt nu att jag måste lägga in alla nummer igen och sånt tjaffs. Men men, hoppas inte batteriet är lika dåligt denna gång bara.

Jag och mor for till mormor sen och käkade munkar, götta vare :) Jag tror faktiskt att det blev lite för många för min del, men vad gör det? :)

Resten av dagen får bli en filmdag, två sedda redan. Guldkompassen och Joe Jättegorillan, och jag har faktiskt inte laddat ner nå fler filmer, jag är nästan stolt över mig själv ;)
Vad ska man prioritera ikväll, film eller melodifestivalen?

:)
Postat: 2008-05-24 / 13:43:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Känslan <3

Vad ska man säga?
Postat: 2008-05-24 / 01:54:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma från gfesten nu då, jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om kvällen. Den blev inte som väntat i alla fall, den gick upp och ner för min del.. ibland var toppen medans vissa stunder var botten.
Förfest blev hemma hos Emelie i alla fall, eftersom hon bor på samma gata som mig blev det att jag stack hem två gånger under kvällen.. första gången blev det klädbyte och andra gången bytte jag skor, mina nya dödade mig så jag var tvungen.
Jag & Nina traskade ner på stan, om resten av kvällen vet jag inte vad jag tycker så den är det bäst att inte säga något om. Kom hem nu för ett tag sedan i alla fall :)
Jag vet inte om jag vågar sova än på ett tag, jag har inga bra erfarenheter av cider. Jag borde hålla mig till sprit, i lagom mängd.

Under kvällen blev en sak klar för mig,
det är inte över, det är inte borta.. fortfarande inte.
Efter allt, jag förstår inte.
Jag kan inte annat än vänta ut det, vilket jag redan försökt.
Och ingen skulle förstå, så jag borde vara tyst.

Fredag
Postat: 2008-05-23 / 14:52:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Carro kom hit imorse, jag hade hunnit äta frukost i alla fall ;)
Så gick vi ner på stan för att gå och prata med ht, men inte fan öppnade de dörren när vi kom dit så vi får ta det en annan dag istället. Matteprovet gick sådär, g borde det bli i alla fall.. annars är det illa. Slapp ledarskapsprovet idag med, skönt. Dock så ska vi väl ha det nästa vecka istället.

Nu borde jag duscha och leta kläder, jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha ikväll. Samma problem som alltid, kuk på det.
Party party ska det bli ikväll, det måste bli ruskigt kul.

Smart dårå
Postat: 2008-05-22 / 22:40:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vet hur sämst jag är på att plugga, och vet att jag ändå bara kommer läsa igenom både ledarskapen och matten en gång innan jag lägger mig så då tänkte jag att jag kunde se en film innan, så sätter jag igång The Guardian och efter ett tag ser jag att den var 2 timmar och 20 minuter. Vilket betyder att jag kommer ha sett klart den rätt så sent, efter det ska jag alltså orka läsa igenom allt plugg.
Well, jag är inte så smart jämt.

Jag får kliva upp lite tidigare imorrn och läsa det en gång till. Jag är ändå tvungen att kliva upp rätt så tidigt imorrn, Carro kommer vid halv 9 och jag vill inte vara helt nyvaken då :)Jag har börjat kommit någonstans med att kolla igenom alla filmer utan att ladda hem nya i alla fall :) Är nästan stolt över mig själv, för att jag kommer någonstans alltså.. inte för att jag sitter inne vid datorn största delen av dagarna.
I alla fall så tittade jag på När Harry Träffade Sally tidigare idag, den var inte som jag trodde. Men lite söt och gammal med för den delen.


PARTY IMORRN NURÅ! :)

Yaaay
Postat: 2008-05-22 / 21:50:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Btw, David vann American Idol :)
Vilken av Davidarna det var får ni lista ut själva.
Båda är grymma, en lite grymmare.
Min favorit var det i alla fall, av de två.


Torsdag
Postat: 2008-05-22 / 20:44:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen blev inte som planerat.
Inget HT och ingen Aerobics. Istället fick det bli ett medelpass, och jag var duktig och gick hem. Varmt var det, för varmt. ;) Höhö.

Och som vanligt har jag fortfarande inte börjat plugga, trots att jag har både geometriprov och ett ledarskapprov på hela kursen. Det kommer inte gå bra detta, känner jag mig själv rätt så kommer jag läsa igenom det 1-2 gånger och sedan sätta igång en film istället. Men men.

Jag fick min choklad, men nu är jag inte sugen längre.

Btw, JAG HATAR MIN TELEFON, JAG HATAR FUCKING ERICSSON.. Jag förstår inte varför jag inte köpte en samsung istället, jag säger då bara det.. detta är nog min sista ericsson telefon.

Kuk
Postat: 2008-05-22 / 13:54:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu tänker jag sluta försöka, jag kommer aldrig få en kropp som är godkänd för att visa mig offentligt i bikni. Så jag ger upp, jag tänker inte försöka mer. Jag får helt enkelt strunta i att följa med på maln i sommar, jag får åka till pappas stuga och sola där och när inte det går får jag ligga hemma på balkongen och lida för brun ska jag bli.
Synd är nu bara att jag slösat bort pengar på en ny bikini när ingen kommer få se den ändå, jag skulle lika gärna kunna använda min gamla nu ju.
Och eftersom jag ger upp så kan jag äta vad jag vill, fan vad skönt! Just nu känner jag ett starkt sug efter choklad så när jag varit på Ht tänker jag gå in på Hemköp och köpa mig choklad. Tyck att jag är svull om ni vill, men man ska fan få äta det man vill.. inte behöva rätta sig efter vad som är nyttigt och inte nyttigt och vad andra tycker är rätt och fel att äta.
Eftersom det inte ser ut som det blir någon gfest för mig, alkohol problemet fortfarande, så kan jag istället lägga pengarna på annat.. och ändå inte behöva ta av fondpengarna. Så det är ju bra i alla fall, men jag vill ändå fortfarande gå på gfesten.. hmm.

Så träning ikväll, det känns inte som aerobics är något för mig så jag funderar på att köra medelpasset efter med. För jag gissar på att jag mest kommer stå och glo och inte förstå ett skit på aerobicsen. Dock är jag idag tvungen att cykla till och från träningen, kuk på det och kuk på att mamma ska vara så jävla engagerad i Friskis.

Onsdag
Postat: 2008-05-21 / 22:34:17 / © sandraaandersson.blogg.se

En lektion idag, det var skönt.
Och svenskan för iår är över, inget mer att göra.. ännu skönare :)
Dock stannade jag kvar på skolan för att framkalla mina bilder, skönt det. Nu slipper jag sticka till skolan imorrn. Även att jag trodde det bara fanns två fotolärare på skolan, men näe tydligen inte.. Så verkade han vilja få bort mig därifrån så fort som möjligt, han verkade lite weird.

Idag skulle jag se till att plugga till proven på fredag, men som vanligt har jag fortfarande inte rört böckerna. Typiskt mig. Istället har jag tillbringat dagen med att se De 12 Apornas Armé och Shooter. Ingen av de var som jag trodde, fan va jag blev besviken på den förstnämnde, jag trodde de skulle vara en helt annan film.. men nej nej det var det såklart inte.

Jag fick äntligen hämta telefonen min med, känns skönt. Jag gillar den redan fast jag inte börjat använda den ;) Höhö. Det är i alla fall en SE K660i för den som ville veta.

Och typiskt att Jonas är ledig och är i Sundsvall denna vecka, känns inte ljust ut om gfesten nu för jag tänker då fan inte gå dit nykter i alla fall. Full ska man va ;) Och det blir svårt utan alkohol, men jag vill fan gå.. det är ju den sista innan sommaren.

Tungt
Postat: 2008-05-21 / 12:41:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner mig inte välkommen längre,
det har jag inte gjort på länge.
Men nu orkar jag inte längre.
Jag ska bli asocial, det känns fan bäst.
Koncentrera mig på det jag får något tillbaka av.
Jag är less.

Jarrå
Postat: 2008-05-21 / 07:50:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns bra att om 3 timmar har jag svenskaredovisningen gjord. På fredag eftermiddag har jag gjort de två sista proven och nästa fredag engelskaredovisningen. Sen är allt klart. Eller allt utom foton, men allt "plugg". Grymt skönt :)
3½ vecka kvar till sommarlovet. Det är fan inte lång tid. Och sommarlovet kommer gå supersnabbt och man kommer inte hinna med det, egentligen borde man skippa alla andra lov på året och ha ett megalångt sommarlov istället :) Det skulle vara nice.

Jag orkar inte göra mig iordning, jag har ingen lust att gå till skolan.
Kul att jag slutar 10.35 men ändå måste vara kvar för att fixa foton, kuk. Imorrn är jag ledig i alla fall, men jag borde till skolan ändå för att göra klart foton.. vilket jag ändå är för lat för så. Något jag ska göra imorrn är att gå till HT, det känns som jag kommer tacka nej till att jobba om de har ett jobb åt mig. Visst, jag behöver pengarna. Men jag orkar inte dela ut tidningar om nätterna, om nätterna ska man sova.

Men jag antar att jag nu måste flytta mig härifrån och göra mig iordning.. fast jag verkligen inte vill. Det är inte varmt ute heller, jag kommer frysa. Jag vill ha sol.
Idag kommer bli en såndär inte så positiv idag.

CIAO!

:)
Postat: 2008-05-20 / 23:38:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Things aren’t always going to be fair in the real world.
That’s just the way it is. But for the most part, you get what you give.
Rest of your life is being shaped right now. With the dreams you chase..
..the choices you make….and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now.

Tisdag
Postat: 2008-05-20 / 21:55:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gillar inte tisdagar, de känns så långa.
I alla fall så är jag klar med minutfilmen nu, vilket känns grymt bra. Den är inte bra, men det är i alla fall en film så den duger :)

Jag fick stressa hem, slänga i mig lite mackor innan jag skulle iväg igen.
Skivstång, helt otroligt att jag gick frivilligt på det.. Det var faktiskt inte lika hemskt som jag trodde, men ändå inte kul. Plus att jag skulle få nackproblem om jag fortsatte gå eller något.
Fotade reportaget i gymmet sen, hoppas det blev bra nu.. eller bra och bra, hoppas att det duger så jag slipper göra om skiten. För det har jag verkligen ingen lust med.

Btw, surt slut på One Tree Hill. Och även Gossip Girl tog slut.
Jag avskyr sommaren av den enkla anledningen att alla serier har uppehåll.

Just ja, jag är surer. Min mobil har kommit, den är på OK.. men inte fan kan jag hämta den. Jag får inget jädrans sms någon gång ju, känns surt. Hoppas jag kan hämta den imorrn i alla fall.

Carro ska med på fotbollen förresten :)
Nice nice ska det bli. Och jag ska tvinga mor att vi ska svulla på Max, för det är gott och man är sällan någonstans där det finns ett Max. Höhö!

Naah, nu ska jag renskriva svenskaredovisningen och sen sätta igång en film :)

Måndag
Postat: 2008-05-19 / 23:20:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Mitt schema sprack direkt, men faktiskt inte mitt fel :)
Men nytt försök senare. Det måste göras lite ändringar i det märkte jag.

Kom någonstans på foton idag i alla fall, äntligen av med skärpedjupet. Även fast det tog sin lilla tid, alldeles för lång tid bara för att de aldrig gick bra.
Dock har jag alldeles för mycket kvar, och imorrn ska jag fota reportaget på Niklas in tha gym. Det kommer bli skit, men det är i alla fall något.. jag är inte känd för att vara en stjärna på foto precis.
Jag klarade även filmprovet, skönt det. Men jag vet inte vad hon yrade i om jag skulle vara tvungen att göra något mer ändå.. för liksom, jag klarade det ju. Aja, det märks imorrn.

Det fick bli en promenad på kvällen med, med Emma. Jag gick ut och fick en chock, det var nästan en orkan ute.. det såg inte ut som det blåste nästan något alls när jag tittade ut 5 sekunder innan. Men jodå, visst blåste det allt. Skönt var det i alla fall att komma ut, jag förstår inte varför jag självmant sitter inne största delarna av dagen. Idioti!

Ibland är jag lättroad.
Mamma påminde mig om att vi måste gå till HT någon dag denna, så precis efter får jag ett sms från från Carro där det står "Vi MÅSTE gå till HT".
Tajming var ordet.

Det känns bra, jag är klar med svenskan. Eller jag ska renskriva det, men jag har i alla fall skrivit ner det jag ska säga och det är det som är det jobbiga, som inte alls är jobbigt egentligen men jag är så extremt lat.
Nu borde jag bara plugga till geometrin och ledarskapen på fredag, sen är det mesta över. Engelska redovisningen nästa vecka, men den har man inte ens börjat på. Och den kan seriöst ta sig i stjärten, jag är urusel på att prata engelska.. ännu sämre är jag på att prata inför folk. Vilken bra kombination det är då när jag både måste prata engelska och prata inför folk. Yaay!

Jag vill att Jonas ska flytta hem.
Dock endast för att han ska fixa min skrivare och för att det då är lättare att övertala honom att pallra sig ner till systemet åt mig. När han inte är här så kan han omöjligt hjälpa mig med skrivaren, som jag förövrigt tjatat på honom om i månader, och han ignorerar mig när jag börjar prata om alkohol.
Så, Kom Hem Bror.

Känns bra att jag oftast i mina inlägg hoppas mellan hundra olika saker att skriva om^^

Kul att jag imorrn går i skolan 9-16 och har 2½ lektion... på 7 långa jävla timmar. Hårt liv. Känns så meningslöst att jag nästan har lust att skolka, men det jag inte göra.

Fördärva inte det du har,
genom att tråna efter det du inte har

 

Liiiiiiiista
Postat: 2008-05-19 / 23:00:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har inget liv så jag gör en lista så att alla andra
 utan något liv ska ha något att göra en liten liten stund.
Jag vet att jag gjort listan förr, men saker förändras.

Namn
: Sandra Andersson
Födelsedag: 23 Mars
Hemstad: Hudik
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Mörkbrun.. nästan svart
Längd: Öhm, 161 cm kanske
Högerhänt/vänsterhänt:
Höger
Civilstatus: Singel
Värsta ovanor: Äter när jag har tråkigt
Stjärntecken: Vädur
Är dina föräldrar skilda: Japp
Svagheter: Lat, pratar för mycket i fel situationer
Rädslor: Läkare dårå, och sprutor och sånt tjaffs
Mål för året: Att sluta upp med datornördandet
Det första du tänker på när du vaknar: Vad jag drömt..
När går du & lägger dig: Mellan 21.00 - 03.00
Mest saknade upplevelse: En sommarkväll för 5 år sedan

FAVORIT

Mat:
Pasta med baconsås/pesto
Sport:Fotboll att se på, sen gillar jag brädor. Skate/Snowboard
Djur: Häst
Glass: Riktigt chokladig
Godis: Choklad
Låt: Just nu är de nog Jordin Sparks - Tattoo
Helgdag: Finns bara två att välja på, men lördag då
Årstid: Sommar, helt utan tvekan
Tandkrämsmak: Vettefan vad den heter, men de spelar roll iaf
Radiostation: Typ rix? Enda ja lyssnar på iaf
Smör: Allt smör smakar lika, skit.

HAR DU NÅNSIN
Rymt hemifrån: Nope
Skolkat: Jarrå
Sovit utomhus: Japp
Gråtit i skolan: Mhm
Spytt i skolan: Haha, ja faktiskt.. i handfatet
Velat bli modell: Har ja säkert velat
Sett en död människa: Hmm, jag vet inte?
Druckit alkohol: Tyvärr så ja
Använt droger: Njet
Ätit sushi: Rå fisk? Nej tack

KAN DU
Gå ner i splitt: HAHA, nej nej
Skriva med båda händerna: Tro det eller ej, men ja. Dock inte läsbart
Vissla: Självklart, de kan väl alla? ;)
Blåsa en bubbla: Jupp
Rulla din tunga i en cirkel: Aah
Ha dina ögon i kors: Tror så
Nudda näsan med tungan: Njet

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Niklas^^
Du pratade i telefon med: Pappa
Du msnade med: Nina..
Du kramade: Ja vet inte, händer inte så ofta.
Du skällde på: Kan nog vara Niklas

SENAST DU
Skrattade: Hmm, inte så längesen. Kan dock inte klockslaget
Grät: Ja vet inte, någon dag sen
Såg en film: Nyss
Tuggade tuggummi: Idag
Drog ett skämt: Jag skämtar aldrig
Sjöng en sång: Idag, på skolan

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol: Nej
Använt droger:
Men Nej
Shoppat: Japp
Skejtat: Näeee, har ingen bräda än jue :( :( :( GIVE ME!
Bakat: Baka? Va?
Motionerat: Jarrå
Solat: Nej nej

VEM
Saknar du: Just i denna stund, *från och med nu är det censur här*. Om det nu är möjligt? :S
Vet allt om dig: Ingen
Kan du berätta allt till: Fabian, han håller tyst
Är snyggast: Jag har grubblat ett tag nu, jag vet fan inte.

<3
Postat: 2008-05-19 / 18:36:52 / © sandraaandersson.blogg.se

I would've given you all of my heart
But there's someone who's torn it apart
And he's taken just all that I had
But if you want I'll try to love again
Baby I'll try to love again but I know
The first cut is the deepest baby I know
The first cut is the deepest

"Ursäkt"
Postat: 2008-05-18 / 23:58:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Någon tyckte att jag var lite väl elak mot "nörd Gustav" så jag lovade att jag skulle be om ursäkt, så jag får väl lov att göra det då. Jag menade inte precis något illa, jag tyckte bara att det var så kul att han bor granne med far min.. att jag till och med tror jag varit hemma hos honom utan att reagera. Och allt jag fick höra om honom idag, allt var bara så otroligt roande att jag inte kunde låta bli att skratta åt det.
Och den som fortfarande inte vet vem jag pratar om, ni vet han som går el-ettan, långt brunt hår, liten keps och går så gott som alltid runt med sin dator.. han är det.
Well, kanske inte så bra förklarat.. men det är i alla fall en förklaring.

Jag vill sova, 30 min kvar av filmen.. sen sooooova!

Schema
Postat: 2008-05-18 / 22:33:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Ibland känner jag mig bra, just nu är ett sådant tillfälle.
Jag har gjort ett schema över veckan, ett mycket detaljerat sådant. Jag upptäckte att jag har väldigt mycket tid över till vad som helst även fast jag gör allt jag måste och ska göra, vilket är rätt så bra. Nu hoppas jag att jag tvingar mig själv att göra detta, för det känns rätt så bra... fast imorrn när jag ska börja med det kommer det nog kännas helt annorlunda.
Men det ska fan gå :)

Dock har jag ett problem just nu, vad ska jag göra?
Jag är inte trött, så sova är inte ett alternativ. Plugga eller film?
Film blir de nog.. om jag hittar någon sevärd :)

Gfest eller inte på fredag?
Jag kan aldrig bestämma mig i god tid.

Home sweet home
Postat: 2008-05-18 / 17:34:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jarrå, hemma igen.
Som sagt så spenderade jag helgen hos min käre far i Delsbo. Höhö. Och det må vara den enda gången jag är glad att han bor långt ut i ingenstans, så ful jag var när jag satt i trädgårdlandet igår och idag har jag då fan inte varit sen stenåldern. Dock var min bror rätt så duktig med att få med mig på kort, men visas de för någon så åker han på däng.
Jag fick även reda på något som roade mig väldigt mycket medans jag satt där i jorden mitt bland alla maskar och spindlar. Jag såg allas våran älskade nörd, och det visar sig att han bor granne med min käre far.. guud vad jag skrattade. Så snäll är jag :) Men det var seriöst äckligt kul. För de som ville veta så har han även ett namn, Gustav. Nörd Gustav!
Jag känner mig nästan elak.

Ibland gillar jag min far väldigt mycket, nu är en telefon beställd. Så snart har jag en ny, dock kommer jag nog sakna min nuvarande ändå. Och jag har nu gratis sms igen, längesen sist nu :)
Ibland är han rätt så bra, min käre gamle far.

MUMMA, mormor ringde nyss. Hon har bakat munkar! Nu måste jag nästan bege mig dit och vara lite nyttig någon gång :) Götta Götta Götta! :) :) :)

När jag nu är igång med ett inlägg kan jag passa på att svara på kommentarerna från förra inlägget. Nej, Helena och Malin, jag tänker inte tatuera mig med någon av er ;) Inget personligt liksom, jag tänker helt enkelt inte tatuera mig bara.

Snart träning nurå, ska bli skönt :)

Jag älskar glass..
Postat: 2008-05-16 / 16:42:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Hela ledarskapen satt jag och var vrålhungrig, så direkt när jag kom hem tog jag fram min glass. Bra att mätta magen med liksom ;) Bara för att jag är svull och glass är så jävla gott.
Och för att det inte är någon idé att äta något riktigt eftersom det förmodligen snart bli mat.

Blir Delsbo i helgen i alla fall, hoppas det blir fin fint väder så jag kan göra det jag vill. Dock så fruktar jag att det blir snö eftersom det kommit snö i Ljusdal.. och Delsbo är fan inte långt därifrån. Kuk på snö jue.

Jag vill tatuera mig.. men jag ska inte.
Drömde inatt att jag gjorde det, eller att jag skulle göra det typ. Så nu vill jag göra det med, skit snyggt. Svart ska det va, svarata tatueringar är snyggast :)
Men men, tatueringar är inget för mig.

Mitt minne är sämst, jag skulle skriva något speciellt.. men jag minns inte vad det var. Så skit samma, adjöss. Kommer på söndag.. eller något.

Blogg.se?
Postat: 2008-05-15 / 23:01:00 / © sandraaandersson.blogg.se

För någon dag sedan tog jag tag i det där med att flytta bloggen, lika bra att göra det nu eftersom man måste göra det någon gång liksom.
Men, jag fortsätter att försöka logga in på blogg.se gång efter gång när jag ska in på bloggen. Varför kan jag inte bara komma ihåg att från och med nu är det publishme.se som gäller?
Mitt minne är nog inte på topp nu för tiden.

Och jag passar på att svara på Malins kommentar här;
Inte så svårt att ladda hem 11 filmer, leta filmer som verkar bra och vips så var man uppe i 11 st ;)

Aj.. typ
Postat: 2008-05-15 / 20:56:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Sista engelska nationella idag, läs- och hörförståelse. Jag kan ju säga att det inte gick bra, jag väntar mig ett IG när jag får reda på hur det gick. Men det var faktiskt skitsvårt, typ engelska F eller nå.. eller okej, språket kanske inte var det svåraste men ändå var det inte mycket jag förstod.

Det var i alla fall skönt att komma hem klockan 12, jag var duktig och pluggade lite matte. Geometri provet måste gå bra för mig, för inte fan är det speciellt svårt.
Resten av dagen har jag tillbringat med att försöka se alla filmer jag har på datorn, har hunnit bli två idag.. Båda Fantastic Four filmerna, dock så laddade jag även hem 11 nya filmer. Jag kommer aldrig se allt jag har på datorn.
Den kommer hinna krascha innan det.

Nörden i mig måste bara tillägga, Go Whitney. Äntligen att en "plus size", som egentligen inte alls är specielt tjock utan helt normal, vann Top Model. Och grymt snygg är hon med, skulle inte tacka nej till att se ut som henne. Grät gjorde jag med, både till Top Model och American Idol.. så töntig är jag.

Btw, jag har en förfärlig träningsvärk.
Jag vettefan hur jag kan ha fått den, jag har inte tränat mer än vanligt precis. Och den sitter lite här och där, det är det som är irriterande. Att jag har träningsvärk på ett ställe kan jag stå ut med, men på 3-4? Nej fan, sjukt drygt.
Skönt nu att det inte är någon träning förns på söndag i alla fall.

Och alltså det där med minnen, jag satt och läste lite gamla blogginlägg så helt plötsligt kom ett minne från December upp på näthinnan.. och nu kan jag inte tänka på något annat. Jag skulle kunna stå där igen, även om jag just då inte var speciellt glad så var jag det ändå.
Jag gillade det helt enkelt.
På tal om minne så såg jag imorse något om en som mindes allt sen hon var fjorton år. Varje dag, allt hon gjort.. allt liksom. Hur underbart skulle inte det vara då.. fast det finns ju nackdelar med allt, att inte kunna glömma sina misstag skulle väl inte vara speciellt kul kanske.. Men ändå, tänk att kunna minnas allt bra som om det vore igår.

Tears are words the heart can't express

<3
Postat: 2008-05-13 / 18:37:47 / © sandraaandersson.blogg.se

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause Ill never be with you.

Dööh
Postat: 2008-05-12 / 22:17:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har ett problem, eller snarare kanske jag är ett problem.
Jag kan verkligen inte plugga, när jag ska börja plugga och tar fram grejerna så är det något som säger "inte behöver du det här, plugga är bara för dumma", och inte vill jag vara dum så jag läser igenom det en gång, om ens det, och gör sedan något annat.
Sådär är det varje gång jag ska plugga, vilket ämne det än är. Inte undra på att mina betyg inte är bra, jag kommer aldrig lyckas komma in någonstans så jag kan plugga vidare.
Men kan jag skylla på någon annan än mig själv? Nej, egentligen inte.. men jag skyller på min hjärna. Den vill inte plugga, den avskyr det. Den tror att den redan kan det de är meningen att den ska lära sig när den i själva verket inte kan ett skit.
Jovisst, jag får oftast G i alla fall. Men det klarar vem som helst, följer man med på lektionerna så klarar man G. Men vafan, jag vill inte bara ha G, hur långt kommer man i livet om man bara går runt och har G i alla ämnen? Jag skulle inte ens kunna bli sopgubbe med de betygen.

Just nu säger jag KUK på min hjärna och att jag inte ens läste igenom filmpappret helt innan jag la ifrån mig det för jag inbillade mig att jag kunde varenda jävla svar.

Naah
Postat: 2008-05-12 / 21:53:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Ingelas pass är verkligen inte något för mig.
Det är udda musik och udda rörelser, allt är fel. Och att passet var 85 min istället för 75 min gjorde mig näst intill förbannad eftersom jag ville därifrån efter en kvart. Nej, jag tror inte jag tänker gå på det där passet något mer.. inte denna termin i alla fall.

Nu ska jag se till att läsa igenom filmpappret ett gång, prov imorrn och jag måste lyckas annars blir kärringen arg. Hon gör väl allt för att se till att jag får IG, men fan heller.. hon ska inte ge mig dåligt betyg bara för att hon inte gillar mig.
Strindberg får vänta tills imorrn, jag vill hinna se en film idag med :)

På något sätt känns allt väldigt bra just nu.
med undantag för något så klart

                       

Love that we can not have is the one that lasts the longest,
hurts the deepest and feels the strongest..

Måndag
Postat: 2008-05-12 / 14:31:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött!
Segt att det är måndag igen, tack och lov är det inte många skoldagar kvar till lovet nu :)

I alla fall så var jag till körskolan innan skolan. Bokade uppkörningen, halkbanan och provuppkörningen. Skönt att det är gjort nu, körkortet kanske inte är allt för långt borta. Jag vill ha det typ nu.

Aja, nu blir det Desperate Housewives innan jag ska gå och möta Carro :)
Även att ja borde träna till filmprovet och skriva svenskan, suck!

Söndag
Postat: 2008-05-11 / 17:47:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Det fick bli en latis dag idag, höhö (ja måste sluta med att höhö:a så mkt)
Fick bli till att se två filmer PS. I love you och Something new. Bra båda två faktiskt :)
Och jag tvingade mig själv att städa det sista, så nu är det klart. Ska bara orka gå ut och slänga allt som ska slängas.. och orka dela upp allt i olika påsar för som det är nu går det inte in i sopinkastet.

Och jag vet att jag inte skulle, men jag kunde inte låta bli och jag tyckte jag förtjänade det just då. Och det var faktiskt inte så dyrt som det brukar vara, så jag ska unna mig själv det ikväll fast jag inte borde göra det.
Jag gillar mig själv när jag pratar och skriver så ingen förstår ;)

KUK, att det blir samma sak varje gång. Fast jag innan varje gång tror att det inte ska bli så och allt är normalt, men fan heller.
Kuk Kuk Kuk Kuk Kuk!

Btw, jag är mästare på att skämma ut mig.. och andra.
Men hur i helvete skulle jag kunna veta att ungen har en tjej på rummet?
Haha, jag är så jävla lättroad just nu.

Träning ikväll, och så ska jag försöka orka skriva svenskan.

All I know is that you love me
...in my dreams

.
Postat: 2008-05-11 / 13:08:35 / © sandraaandersson.blogg.se

image245

Det skulle inte sitta helt fel med sommarlov och detta väder nu!
Bara för att jag vill bli brun som bajs nu.

Maaaaaatilda
Postat: 2008-05-11 / 00:06:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Jarrå, tillbringade kvällen hos Matilda :)
Nice nice, tonfisk<3 Det gillar vi, i alla fall jag och Matilda.
Trevligt var det i alla fall och nu är jag trötter.

Btw så funderar jag på att ta bort lösenordet på bloggen,
och satsa på att bli som Blondinbella. Blond, dum och "känd".
Vilket jävla mål jag har.
Grejen är ju den att jag inte är rik och bortskämd som hon,
jag kan inte shoppa för 10 000 kr i månaden. Vilket jävla liv, tragiskt.

Godnatt

Lördag
Postat: 2008-05-10 / 16:09:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Härligt fin väder idag alltså :)
Dock så sov jag lite väl länge och har sedan tillbringat dagen i mitt rum och städa, solen får fan vänta till sommarlovet för min del. Men städa var kul det med, det borde man göra oftare.. i alla fall såhär noga. Att hitta en massa saker man inte visste hade eller trott man slängt, det är kul. :) Höhö! Sen kan man även skratta åt sig själv hur man var för sisådär 5 år sedan.

Aja, om ett tag bär det av till Matilda iaf :) Nice kväll ska det bli.

Btw, gårdagen. Haha!
Om man är på ett ställe där man inte förväntar sig ett visst folk, som man även precis lyckats nämna, och så möter man de. Det är lyckat.. och läskigt. Roande är det med, i alla fall för oss.
Och ska man vara ute på kvällen ska man ha tillräckligt mycket kläder med sig för att slippa frysa.. tro mig, jag vet.

Naah, nu ska jag göra mig iordning.

CIAO!
                       

Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.

Sol
Postat: 2008-05-10 / 12:27:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är dagar som denna man önskar att
man hade en trädgård att ligga och sola i.
Istället får jag sitta inne och muppa medans
alla andra ligger ute och blir bruna. Suck!

Fredag
Postat: 2008-05-09 / 19:40:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Efterlängtad helg, och denna helg ska de bli ändring :)

Och shit vad det var varmt idag, svett svett^^
Idrott ute var varmt, även när man inte var speciellt aktiv.
Och att cykla med Nina på sadeln är inte det lättaste, höhö ;)

Nu blir det till att äta och sen fara till Maln och umgås med Emma och Matilda :) Nice nice! Inte sitta hemma en fredagskväll, det är fan ovanligt för mig.. det märks vilket socialt liv jag har.

och jag borde fan sluta med mina meningslösa inlägg

Jag, mat, nu! :)
                       

If you wait to do everything until you're sure it's right,
you'll probably never do much of anything

Jarrå
Postat: 2008-05-08 / 22:48:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Alltså, det är inte kul att träna nu längre. Det är så jävla varmt i salen, det är bättre på vintern, då man slipper solen. Nu svettas man genom att endast vara där inne, så ska det fan inte vara. Blää.

Btw, jag känner mig duktig.
Jag har städat mitt rum ordentligt. Allt, rubbet, eller nästan i alla fall. Inte skrivbordslådorna, de är så stökiga.. men resten i alla fall, så nu ser det nästan ut som man kan bo här inne :) Jag gissar på att det är lika stökigt igen efter helgen. Höhö, men jag ska försöka hålla efter. Och jag ska försöka orka städa det sista imorrn, det skulle sitta fin fint :)

Ibland är min mamma bra. Hon köpte vaniljmunkar åt mig för att jag klarat uppskrivningen, det var snällt av henne. Inte för att det är nyttigt, men det är i alla fall gott.. för gott nästan.

Jag har ett jädrans problem med designen, jag vill att den ska vara snygg. Men det är lite svårt att göra den snygg när man inte är bra, och inte har photoshop så man kan göra en snygg header liksom. Så mina "kunskaper" är väl det som får räcka.

Börjar 10.30 imorrn.
Skönt.


Godnatt

Torsdag
Postat: 2008-05-08 / 16:19:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Nationella idag, kuk på det.
Jag är rätt så säker på att det blev ett stort IG, jag förstod ingenting. Jag var nog ute och yrade på precis varje fråga. Men men, jag hoppas på att jag får G i alla fall... vilket inte kommer hända men ändå.

Och uppskrivningen den gick galant! :)
Men fett närvös jag var innan, tack att jag hade Carro med mig i alla fall. Där strax innan trodde jag att jag skulle misslyckas stort, men nej då. :) Nu är skiten över i alla fall, och det är jag glad för :)
Sen drog vi en skutan som det var sagt, nice det.

Trötter nu, men ska iväg och träna klockan 6 så inte fan får jag sova.
Och sen vill jag färga håret ikväll med, höhö.

                       

Trying to make someone fall in love
with you is about as pointless as
trying to control who you fall in love with

Matte b
Postat: 2008-05-07 / 22:48:09 / © sandraaandersson.blogg.se

JAG KOMMER FÅ IG!
Första matteprovet ever jag kommer få ig på, jag förstår INGENTING!
Edward kommer bli surer och jag kommer bli depp.

Jag gillar inte imorrn!

Och kul att jag kommer vara tvungen att plugga hela natten !
 KUK ! KUKIGARE ! KUKIGAST !

Onsdag
Postat: 2008-05-07 / 21:24:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är duktig på det där med att plugga, har jag börjat med matten än? Nääe!

Nördade datorerna med Carro idag igen, känns som det börjar sitta nu snart :) Man kan ju alltid hoppas att man kan det i alla fall, höhö. Sen stack vi på stan en sväng.
Så kom jag hem, och jag vet inte vart jag gjort av tiden. Jag hade typ 2 timmar hemma och det enda jag minns att jag gjorde var att äta, vart försvann resten av tiden?
Ingen vet.

Och Kuk!
Jag hade glömt Anders Johansson på träningen, jävla minnen liksom <3
Och seriöst, apologize. TRÖTT PÅ DEN, det har jag varit i ett halvår.. om inte mer. Och jag stavade säkert fel på skiten med, men jag är så trött på den att jag inte orkar bry mig om det är rättstavat eller inte.

BTW, Clays nya album är ute nu. Underbart. Det var på tiden liksom :)
Den ska in på mp3n snarast :) :) :) :) :) Happy me!!

Naah, nu borde jag äta något och plugga.
Imorrn måste det sitta, imorrn ska det sitta.. förhoppningsvis.

The love that lasts the longest
is the love that is never returned

Bläääh
Postat: 2008-05-07 / 13:44:10 / © sandraaandersson.blogg.se

ÄCKLIGA Jävla Katt Jävel Som Spyr I Mitt Rum!
Tack som fan att jag hann få bort han från sängen.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Kanonkul
Postat: 2008-05-07 / 12:39:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag säger bara, körlektionen idag var kung.
Roligaste hittills, jag gillade hård inbromsning kan man säga ;)
Dock så har jag nu ingen lektion på tre veckor nu, man kan ju alltid hoppas att karln som förstört allt avbokar lite av sina lektioner. Och jag är inte den enda som hoppas det, höhö.

Resten av dagen är fullproppad kan man säga.
Ska se klart AI nu, sen plugga plugga resten av dagen.
Träning ikväll och nörda datorerna med Carro vid 2 ;)
Kuk dag ändå!

Nu vill jag sitta på skutan och äta gammeldags med Carro! :D

Dårå
Postat: 2008-05-06 / 22:38:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag i alla fall bestämt mig, jag behåller alla kläder.
Ångrar jag mig sen så får mamma eller Soffan ta de :)
Och ska jag våga använda leggings imorrn? Inte min stil precis.

KUK att jag kommer vara tvungen att plugga häcken av mig imorrn.
Och jag har inte hur mycket tid som helst heller, körlektion, datorerna och träningen förstör lite. Men resten av tiden måste jag ägna åt att plugga. Fan, och jag som vill färga håret. Och se American Idol.
Naah, imorrn kommer inte gillas.
Fint att jag i förra inlägget skrev att imorrn kommer vara skön, jag vet inte vad jag tänker med :S

Nu får de bli ett till avsnitt innan sängen, nöööörd!

Can't you come and take me away

KUK
Postat: 2008-05-06 / 21:05:07 / © sandraaandersson.blogg.se

image244Jag är less.
Less på att plugga fast jag knappt börjat.
Matten kan ta och dö, jag orkar inte. Skit nationella.
Jag orkar inte med trafiken heller.
Suck, vart har motivationen tagit vägen?

Tack och lov känns det som det mesta plugget är över efter nästa vecka.
Matte på torsdag, film på tisdag, svenska på onsdag, engelska torsdag.
Sen är det väl inget mer? Eller?

Nu vill jag sova, men det får bli något mattetal till.
Sen Prison Break, lite trafik.. och efter det sova.
Skön dag imorrn i alla fall, tack för det :)

Aah
Postat: 2008-05-06 / 18:37:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Helena och Malin bad om att se kläderna jag beställde, så det fick bli såhära dårå.
Ursäkta fjortisposerna i spegeln, men är fan bästa sättet att visa kläder på.
Koftan är stor, borde nästan skicka tillbaka den. Men grejen är den att jag tror det blir dyrare om jag skickar tillbaka den än om jag behåller den, men ändå känns det ovärt att behålla något som är för stort.
Btw, den helvita har jag även beställt som blå.
Nu när jag är pågång kan jag lika gärna fråga, vad tycker ni? Ärlighet please!

Söndag
Postat: 2008-05-05 / 22:27:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner mig så duktig, har pluggat så mycket idag.
Gjorde hela ett tal sen förstod jag inget mer. Kuk på det!
Nördade Prison Break istället, det är roligare ;)
Och sen tog jag mig en kvällspromenad med Emma, kallt.

Naah, nu borde jag plugga matte.. eller iaf trafik.
Men vad jag kommer göra är att se på Prison Break.
Jag borde göra det jag borde göra istället för det jag vill.

Love is a force of nature

Kläder :)
Postat: 2008-05-05 / 18:45:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har fått mina kläder :) :) :)

Men, är det jag som är liten eller kläderna som är stora?
Jag beställde minsta storleken och var rädd att allt skulle vara för litet, men fan heller. Allt är typ mega stort, jag drunknar i de.
Speciellt koftan, den hade gärna fått varit lite tajtare och kortare.. men jag gillar den så mycket att jag tänker behålla den ändå. Jag behöver ju inte visa mig ute i den, och den kanske krymper lite i tvätten :) Man kan ju i alla fall hoppas
Och sen tröjan, okej den är en storlek större än allt annat. Men den fanns inte i den minsta och jag skulle tvungen ha den, den är typ stoooor, en jätte skulle kunna ha den nästan.
Allt hade gärna kunnat vara en eller två storlekar mindre i alla fall :) Men allra helst koftan och tröjan.

Bläääh
Postat: 2008-05-05 / 16:14:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har precis haft den värsta körlektionen någonsin.
Eller det kanske var lite att ta i, finns antagligen folk som har värre,
men för mig var det den värsta. FY FAN!
Jättekul att ha en praktikant med sig i bilen, då vill man inte precis göra något fel. Och vad gjorde jag? JO FEL!
Och att ha lektion mitt på dagen när det är studiedag är inte att rekommendera, det var åt helvete vad mycket folk man kände igen på stan. "Fel" folk, och folket gillade att glo. Kuk !
Lektionen sög, tack och lov är jag av med stadskörningen nu, landsväg på Onsdag :)

Jag orkade inte sitta vid datorerna, eller det var fullt och jag orkade inte säga till i receptionen helt enkelt. Så jag stack ner på stan istället och köpte hårfärg, men vettefan om jag orkar färga det nu.
Och herregud vad varmt det var ute, dock så blåste det lite och då frös man. MEN när det var vindstilla då vare varmt kan jag lova. Och soligt, när den inte var i moln dårå.

Ikväll måste jag ta en promenad i detta underbara väder, men just nu är det för varmt. :D

Dööh
Postat: 2008-05-05 / 13:30:05 / © sandraaandersson.blogg.se

6 skolveckor kvar om jag räknat rätt, fan vad lite.
Snart sommar dårå, underbart :) Höhö!
Dock gillar jag inte veckan, blääh. Nationella och tandläkaren på torsdag, kul dag? Naah. Jag borde komma över min tandläkarskräck, vilket jag aldrig kommer göra men ändå.. jag borde verkligen.

Och jag får psyk, bloggen vägrar se ut som jag vill att den ska se ut så jag ger upp. Nu får den se ut såhär till den dagen jag har ork att engagera mig igen. Nu är den ju till och med fulare än den var innan, icke bra. Iofs, vad spelar det för roll? Det är så gott som ingen som ser det ändå ;)

Och jag borde sluta babbla på om en massa meningslösa saker här.

Naah, borde göra mig klar nu så jag kan kila iväg till körskolan
och sen ner på stan och köpa hårfärg.
Jag är less på skiten så Niklas ska få äran att förstöra håret ännu mer! (Y)

CIAO!

Söndag
Postat: 2008-05-04 / 22:31:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är jättekul när ens familj är seg.
Jag klev upp tidigt imorse, typ 10, för att vi skulle komma iväg och filma i god tid. Men vi kom inte iväg förns vid 1, lite less jag blev eftersom vi var tvugna att åka till Iggesund och hämta Jonas med.
I alla fall så är skiten filmad nu, tack och lov för det. Jag hoppas nu bara att det duger och är tillräckligt med material, jag orkar inte filma igen. Och det börjar bli lite stressigt eftersom allt ska vara klart om 3 veckor.

Träning på kvällen i alla fall, fick med mig Nina idag igen.
Varmt vare kan jag lova. Jag typ dog.
Jag funderar, ska jag gå på skivstången på tisdag eller inte?
Det är så tråkigt och jag hatar det, men bra träning ju.

Och bajs att jag kommer vara tvungen att gå till skolan på tisdag.
För jag kommer inte lyckas cykla med kameraväskan, stativet + skolväskan.
Det skulle gå åt helvete och kameran skulle gå sönder.. eller något liknande.
Jag borde ha körkort, då hade jag kunnat tagit bilen.

image234


Be aldrig om ursäkt för dina drömmar.
 Be aldrig om ursäkt för den du är.
Lev ditt liv - utan att vara begränsad av andras fördomar


ÄNTLIGEN!
Postat: 2008-05-03 / 22:50:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Klaaaaaaaaaaaaaaaar!
Jag är klar med engelskan, sådär 2½ månad sen.
Men nu är den klar, och fan vad jag är glad att va av med skiten.
Även att jag säkert gjort fel och att den suger, men so what?
Finslipade bildmanuset med, det suger ännu mer kan jag lova.
Ingen ska få se den filmen iaf, suger hårt!

Tänkte börja med svenskan med, men såg att klockan närmar
sig 11 så nja, jag tror inte det dårå.
Den tar jag någon annan dag.

Nu blire film och sova!
 Jag vill ha ägg

Lördag
Postat: 2008-05-03 / 18:28:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Det dåliga med att vara ledig är att jag har så sjukt dålig koll på vilken dag det är, både igår och i förrgår trodde jag det var lördag. Jag vettefan hur många gånger igår jag sa saker som om det vore lördag. Och idag, när det väl är lördag så tror jag det är söndag.
Suck på mig.

Och idag hände något otroligt, jag fick med mig Nina att träna. Och hon tyckte det var kul, det trodde jag då fan inte att hon skulle göra. Så nu tänker jag tvinga med människan i fortsättningen med :)
Det ska bli nice! :D

Älska älska älska grillat.. med tzatziki. Mumma.
Jag vill till Grekland och äta tzatziki och vitlökssmör :)

Jag älskar att det är härligt väder, nästan så att jag vill bege mig ut på en promenad ikväll. Vi får se hur det blir med tiden, men hoppas jag hinner. För det måste vara grymt skönt väder att gå i.

Life's hard and then you die

Klääääder
Postat: 2008-05-02 / 18:48:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Tjatmoster ville se kläderna och eftersom det är
så gott som omöjligt att skicka bilder till henne
så är det mycket lättare att lägga upp bilderna här.
Jag orkade inte engagera mig tillräckligt mycket för att
klä på mig kläderna eller fixa så kläderna ser någolunda ut.
Kass kvalité på bilderna, klaga fan inte!

Fredag
Postat: 2008-05-02 / 16:48:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Blev Sundsvall idag då, efterlängtat :)
Och nu är jag nog så gott som pank.
Blev lite sådär smått bråttom och stressigt men det gick i alla fall
och för en gångs skull så handlade jag i alla fall.
Körde dit och tillbaka iaf, fy fan för att stå i kö i typ
en evighet och röra sig 2 m i minuten typ. Det är antsträngande.

Blev iaf;
  • 2 par skor
  • 1 bikini
  • 1 par solglasögon
  • 2 koftor
  • 3 linnen/tröjor
  • 1 väska
Jag tänkte vara dryg och knäppa kort på allt och lägga in,
men inte fan skulle någon vara intresserad av att se ändå^^

Nu borde jag städa och sen ge mig ut på en promenad i dagens trök väder.

When nothing is sure,
 everything is possible

<3
Postat: 2008-05-02 / 00:10:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little to long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy but I think you feel it too
Maybe I, Maybe I just gotta get next to you

Torsdag
Postat: 2008-05-02 / 00:03:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Händelselös dag.
Nördat Prison Break och film bara :)
Eller aah, var och tränade med Emma en sväng med.
Så gjorde jag faktiskt klar matten.

Jag vill utomlands typ NU!
Kan jag få reda på om jag får jobb eller inte eller?
Så kan vi kanske boka snart Helena?! :)
SOL nu tack, värme!

We all have our time machines.
Some take us back, they're called memories.
Some take us forward, they're called dreams.

Onsdag
Postat: 2008-05-01 / 01:58:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gillar dagen! :)

Körlektion först, började på stadskörningen. Omg(kan fan vara första och sista gången jag använder det) säger jag bara, för mycket folk och för mycket bilar.
Tillbaka på körskolan så väntade Helena och Zara på mig så det blev till att nörda datorerna, btw så har jag funderat på det där med uppskrivningen. Jag borde flytta fram den lite.
Blev stan och en Jambo efter det. Tonfisk <3 Me like!

På kvällsingen tog jag och Emma oss till Matilda och hade det nice :)
Är det så här när man är kär när man är liten? Jag har Bert på hjärnan!

Kom nyss hem nu i alla fall,
och det får bli ett Prison Break innan jag lägger mig.
Alldeles försent.

You can't change the past,
but you can ruin the present
by worrying about the future

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB