Måndag
Postat: 2008-06-30 / 23:41:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Dålig uppdatering idag jag vet, förlåt.
Men jag har umgåtts med Carro hela dagen och jag vill inte sitta och skriva blogg då, plus att vi största delen av dagen inte haft tillgång till dator.

Det började med att jag for till Carro och hämtade henne, en sväng till stan för att ta ut pengar och så sen bar det av till Fönebo för att hälsa på Linnéa. Passande nog började det regna lite smått, det är ju kul när man är påväg till en strand och camping mitt ute i ingenstans. Vi kom i alla fall fram, umgicks med Linnéa ett tag och käkade. Vi fortsatte vidare för ett snabbstopp i pappas stuga, vi tajmade det bra med att han precis skulle åka iväg och jobba, men men.
Och sen.. vet ni vad vi gjorde? Vi for till OK och jag tankade själv för första gången i mitt liv, helt otroligt.. jag klarade det. Jag kommer aldrig våga göra det igen men ;)
Vi åkte runt lite på stan innan vi tillsist for hem till mig, här har vi sen tillbringat kvällen med att gjort mest ingenting. Försökt fått ordning på Carros blogg, men den verkar inte vilja fungera som vi vill.. ungefär som min alltså.

Nu ska jag äta lite jordgubbar och glass och se en film :)

Segfis
Postat: 2008-06-30 / 14:18:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är något otroligt seg, jag har pratat med Carro i timmar om att göra något men jag har inte kommit någonstans än. Så nu får jag ta mig i kragen och göra mig i ordning och fara till henne. Om jag får upp bilen vill säga, jävla billås säger jag bara.

Nej nu ska jag iväg. Och ha en nice dag med Carro :D

Hörs!

So you think you can dance
Postat: 2008-06-30 / 10:36:14 / © sandraaandersson.blogg.se


Jag vill också kunna dansa!

Bilbingo!
Postat: 2008-06-29 / 22:13:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blev bråttom när jag kom hem från pappa, snabbt in i duschen och sen bar det iväg på Bilbingo med Nina och Emelie. Det var fan rätt så kul, dock så vann ingen av oss något denna gång.. men jag tänker då fortsätta gå tills jag vinner ;) För vinna ska jag göra.
Det passar bra med sånt här nu när jag lånat Jonas bil medans han är i Bollnäs :) om bara bensinen kunde vara lite billigare.

Vi drog en Donken på vägen hem oxå, götta :D

Nu hoppas vi på fin fint väder imorrn så man kan sola :)

Äntligen klar
Postat: 2008-06-29 / 22:09:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Såå, nu är jag äntligen klar med veden och jag kan ju säga att jag aldrig mer kommer ta på mig att fixa med den. Att kasta och stapla hur mycket ved som helst är inte speciellt roligt. Jag har ont i ryggen, träningsvärk som satan och fina blåmärken börjar forma sig på armen, skit kul.. verkligen.

Har alltså tillbringat helgen i Delsbo hos pappa för att kunna göra klart veden. Mycket folk var det där, känns som det var släktträff för släkten där ;)
Jaa, mycket mer hände inte.. som vanligt när man är där.


Jag fick två rikskuponger av Mats för att jag tagit körkort,
de går att använda på Max va? Hoppas de ;) haha

Caroline är bäst ;)
Postat: 2008-06-27 / 16:38:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Hämtade upp Carro strax efter 11 i morse sen for vi till körskolan en sväng, sen var det dags för uppskrivning för Carro och den klarade hon galant.
Vi firade med att gå på Skutan och käka en gammaldags, en ny tradition börjar ta form ;) Hihi.
Sen avslutade vi det hela med att åka runt lite, så jävla skönt att ha körkort måste jag ju säga :D

Nu ska jag göra mig klar för att sedan skjutsa hem Carro innan jag far till pappa över helgen, så nu blir det tyst från mig tills på söndag :)

Ha en bra helg.

Godmorgon
Postat: 2008-06-27 / 09:30:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Uppe tidigt idag igen, eller kanske inte tidigt men tidigare än jag brukar. Ska hämta Carro klockan 11, jag förstår inte hur jag ska hinna. Måste äta frukost och göra mig i ordning + städa. Detta kommer bli stress känner jag. Fast det går oftast snabbare än jag tror att göra allt :P

Nej, nu måste jag skynda mig.
Ska till pappa i helgen, men blir nog ett inlägg innan jag åker :)

KÖRKORT! :)
Postat: 2008-06-26 / 20:19:37 / © sandraaandersson.blogg.se

ÄNTLIGEN!
Aldrig mer behöver jag köra körskolebilen.
Aldrig mer behöver jag ha en körlektion.
Aldrig mer behöver jag passa tider för att ha lektion.
Aldrig mer behöver jag oroa mig för uppkörningen.

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så nervös som jag var i morse, det går inte förklara hur nervös jag var. Jag var som galen, och helt stensäker på att jag skulle bli kuggad. Men nej då, allt gick bra.. toppen faktiskt och det är så jävla skönt att ha lappen i handen och kunna köra som jag vill. Jag är glad, så glad att det inte går att beskriva.
Det har blivit till att köra bil största delen av dagen. Två svängar hem till Carro, en sväng till Helena, en sväng till Nina och en sväng till stugan i Norrbo. Nice nice :)


Jag fick en tårta med Kim på av far ;)

Gäsp!
Postat: 2008-06-26 / 07:53:54 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött.
Har knappt sovit något i natt, det är sjukt jobbigt när man bara ligger och vänder på sig och aldrig kan somna. Och inte blir det bättre av att jag har en katt i sängen, han tar större plats än en människa, jag förstår inte hur han lyckas och att han alltid måste sova med mig. Jobbiga katt.
Aja, är uppe nu i alla fall.. trött som satan. Ska iväg på körlektion om en timme, att jag varit så dum och valt att ha körlektion tidigt. Jag borde tänka positivt, jag har hela dagen på mig för annat. :P

Det är i alla fall sol idag, helt blå himmel. Nice.
Dock ser det ut att blåsa lite.

Dags att göra sig i ordning, hörs!

2

Sovdags
Postat: 2008-06-25 / 23:02:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har inte tittat på en match i fotbolls-EM sedan Sverige åkte ut, jag blev så sur då för att de var så dåliga så idag satte jag mig och tittade en liten stund. Först blev jag glad 1-0 till Turkiet, Tyskland kvitterade och jag gick därifrån. Hörde sedan att det stod 2-2 och jag hoppades på Turkiet, men självklart vann Tyskland. Trist säger jag.
Well, jag hoppas Spanien vinner imorrn och finalen.

Jag tror jag borde gå och lägga mig, har körlektion 9.20(gäsp!) imorrn och det är inte bra att vara trött på lektionerna har jag märkt. De gånger jag har haft lektion 7.50 har jag varit så gott som död, man skulle inte kunna kalla mig levande då.. men så blir det när man inte är van att stiga upp tidigt och inte lagt sig tidigare kvällen innan fast man skulle upp klockan 6.
Ikväll ska det bli ändring, i sängen i tid idag och sen upp(och förhoppningsvis pigg) klockan sju imorrn.

Godnatt!

PANIIIIIK!
Postat: 2008-06-25 / 20:51:19 / © sandraaandersson.blogg.se

I've got panic!

Blondie igen
Postat: 2008-06-25 / 18:39:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har sedan länge velat bli blond igen, men ändå har jag fortsatt färga håret mörkt.. men nu får det vara nog. Efter sommaren ska det mörka bort och jag ska bli ljushårig, och det ska bli riktigt gjort hos en frisör. Det får kosta vad det vill, men jag vill bli blond igen.

Fast bäst vore nog om jag lät mitt hår vila, jag har färgat och tonat håret sen jag gick i femman.. Jag är blond i grund och botten så jag borde kunna ha det igen. Hur som helst, jag måste nog ha haft de flesta färger som finns. Blont - Rött - Brunt - Blont igen - Svart - Blont igen - Brunt igen och till sist brunt igen, som jag nu haft ett bra tag. Dock i olika nyanser.

Nu vill jag bli blond igen.

Denna färg skulle inte sitta helt fel enligt mig ;)

Äntligen har betygen kommit
Postat: 2008-06-25 / 16:37:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagens körlektion gick bra, var lite smått orolig efter i måndags men den gick bra sa Marie. Nu är det bara hoppas på det bästa, är trött på lektionerna nu. Tack och lov är det inte allt för många kvar nu, förhoppningsvis.. man vet ju aldrig. Säkerhetskontrollen sitter som handen i handsken med, känns bra ;)

Och äntligen, idag kom betygen. Jag kan väl inte säga annat än att jag är nöjd, eller de är helt okej bara. Det enda jag är missnöjd med är engelska betyget, jag vet att jag kan bättre så det känns lite surt. Och glad är jag att Gunnila inte gav mig IG i film, vilket jag var 99% säker på att hon skulle göra. VG i matematik B känns underbart, jag har slöat med matten hela året så fram tills någon vecka före sommaren var jag helt säker på att jag skulle få G. Och betyget i foto, det var väldigt många som fick MVG.. själv hade jag förväntat mig ett svagt G så får jag VG, riktigt roligt.. fast jag är inte precis värd det.
Man ska väl inte klaga, det är ju jag som sett till att jag fått de betyg jag fått ;)


Telefonskräcken
Postat: 2008-06-25 / 11:15:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag måste verkligen komma över min telefonskräck. Jag vägrar oftast svara hemma om jag inte är helt säker på vem det är som ringer. Mobilen kan jag inte ignorera när den ringer, ringer de till den så vill de ju prata med mig.. men jag försöker hålla samtalen så korta som möjligt och lyssnar oftast mer än jag pratar.
Som nyss, trafikskolan ringde och jag blev livrädd.. ännu räddare blev jag när jag svarade och hörde att det inte var Elisabet som ringde utan att det var Marie. Och jag kan ju inte precis strunta i att svara när de ringer därifrån eftersom de kan vilja något viktigt, som nu.. hon undrade om jag kunde komma 14.20 istället för 15.45.

Hur som helst, jag borde komma över min telefonskräck.
Förr hade jag inget som helst problem med det,
och jag har ingen aning om vad som startade det hela.

Sömntuta
Postat: 2008-06-25 / 10:58:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Om det är något jag är riktigt bra på så är det att sova länge när jag är ledig, för länge och sen går jag runt och är trött hela dagen. Inte bra alls. Bara för att det är sommarlov så ska jag inte sova hela dagarna så från och med nu, ska jag kliva upp senast 10(det är väldigt tidigt för mig) om vardagarna, helgerna kan jag få sova lite längre.
För det första så tror jag nog att jag blir piggare av det och för det andra så är det väl onödigt att sova bort hela sommarlovet :)
Problemet är bara det att jag behöver ca 6 timmars sömn så går jag och lägger mig klockan 1 så vaknar jag klockan 7 och är pigg, vem vill kliva upp då när man är ledig liksom? Och jag vill inte sitta uppe halva natten bara för att vara pigg dagen efter. Suck!

Imorrn måste jag upp vid sju i alla fall, det är alltid en början :)23

Last.Fm
Postat: 2008-06-25 / 00:24:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Förut använde jag last.fm för att hålla koll på vad jag lyssnade på mest och så, var så nöjd med programmet och tyckte det fungerade så bra. Men så i höstas så programerade jag om datorn och bytte från Windows till Linux och så fungerade det inte.. lite irriterad jag blev då eller.
Men nu fungerar det igen, Jonas hjälpte mig med ett nytt musikprogram som automatiskt gör så att det registrerar sig på Last.fm utan att behöva ladda hem programmet där ifrån, så skönt. Dock så är inte alla låtar registrerade så nu måste jag sitta och skriva in rätt album och artist på låtarna så att de ska kunna registreras. Drygt, men det är nästan värt det. Jag kommer dock inte orka sitta med det speciellt mycket så det kommer ta ett bra tag innan allt är klart :)
Men det är i alla fall något.
Bloggens utseende
Postat: 2008-06-24 / 19:47:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Som ni ser har bloggens utseende ändrats lite, jag tänkte att det var på tiden.. igen. Jag är dock inte nöjd med "headern" så den kommer nog ändras några gånger de kommande dagarna, har inte riktigt någon bild jag vill ha där.. och jag vill ha en bild där, så jag har lite problem :P

Något nytt är också att jag börjat lagt in lite annonser på sidan och under menyn, som ni ser (-->) så ligger det några uppe nu, och det kommer antagligen flera sådana med. Tills jag är nöjd med hur de ligger och många jag vill ha.

Mitt i allt så måste det ha hänt något i menyn, det kanske bara syns för mig, men under "Kategorier" och "Arkiv" så syns inte den översta länken ordentligt. Någon som vet hur det kan ha blivit så? Eller hur man fixar till det?

Efter gymnasiet?
Postat: 2008-06-24 / 14:04:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår fick jag en stark längtan efter att komma ifrån Sverige och började än en gång tänka på vad jag ska göra när jag tagit studenten. Självklart ploppade " plugga utomlands " upp i huvudet på mig, och jag började leta efter skolor i USA. Och säger bara shit vad dyrt det är, jag kommer ha skulder resten av livet om jag ska kunna göra det, men det kanske är värt det?
Jag hittade ett par skolor som känns lite lockande, problemet heter bara pengar. Men det får fixa sig, det är ju faktiskt över ett år kvar innan jag ska iväg.. kanske två, beror på om jag vill plugg direkt eller vänta ett år efter gymnasiet.
Men men, jag borde inte tänka på det där nu.. det får mig bara att längta ännu mer.Btw, jag fick sms av Emma igår. De har det 42 grader varmt nere i Spanien och där ska de vara i 4 veckor, jag är så avis som man bara kan vara kan jag lova. 42 grader liksom? Här är det nästan minus ;)

Monday
Postat: 2008-06-23 / 09:49:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Suck på att stiga upp klockan 6 när man är dunder trött. Men vad gör man inte för att få körkort egentligen ? ;) Ingen mera lektion såhär tidigt nu iaf, tack och lov. Tidigaste av de kvarvarande är 9.20, det är inte riktigt lika jobbigt i alla fall.

Och seriöst, om någon lyckas fixa så att en propp går efter att resten av familjen lagt sig så kan man väl gå och säga till så de kan ställa om väckarklockan. Det är sådär jättekul när klockan inte ringer på morgonen när man ska upp tidigt. Jävla bröder!

Jag funderar, ska jag gå och lägga mig igen eller göra något annat?
Det är så trist väder att man blir depp, det är nästan värt att lägga sig.

Spegelhelveten.

<3
Postat: 2008-06-22 / 18:23:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Att älska är att beundra med hjärtat.
Att beundra är att älska med hjärnan.

Tröööööött
Postat: 2008-06-22 / 13:37:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är sjukt trött, men jag vägrar gå och lägga mig nu.. för då somnar jag inte ikväll.

Vi for alltså till Carro igår. Blev kortspelande, svull och tjatter.. de andra två kvinnorna klunkade även i sig vin, själv spelade man ölspelet nykter :) Tälta skulle vi också göra var det tänkt, 4 st i ett litet tält ute på gräsmattan.. det enda som for runt i mitt huvud vad "värme", men största delen av natten så frös jag faktiskt. Carro och Helena hade fått för sig att de skulle vara vakna hela natten, den som somnade först skulle dricka en cl diskmedel.. klockan 8 gav de upp båda två, dåligt gjort ;) Haha, själv halvsov jag mest hela natten lång.. det är så det ska vara.
Jag sitter även och klurar på om jag har hjärnskakning.. eller i alla fall blåmärken hela huvudet, blev attackerad av Lars och Carro i natt med kuddar och knytnävar, aj säger jag.

Nu är jag i alla fall hemma, ska snart iväg till mormor I think.
Bilder kommer senare, om jag får av Helena och Carro för själv tog jag inte spec många.

Hörs!

Dagen efter
Postat: 2008-06-21 / 15:12:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Jaa, det blev utgång igår då. Var på förfest i vad som måste vara Hudiks snyggaste hus, där skulle jag inte tacka nej till att bo kan jag lova.. och jag skulle aldrig våga ha fest utifall något skulle gå sönder :P Blev Bockarna sen, inte alls så mycket folk som vi fått för oss att det skulle vara.. men det är skönt ändå, då blir det inte lika trångt :)

Jag var stensäker på att jag skulle må dåligt idag, men mot alla odds så vaknade jag upp utan att känna av gårdagen alls. Så skönt måste jag säga :D

Hade tänkt ta det lungt idag, det brukar vara skönt sådär dagen efter man varit ut. Men nu har Helena och Carro fått för sig at vi ska åka till Carro och tälta. Så där sprack min plan, så ikväll åker vi dit och umgås istället :) Niiice, bättre midsommardag går nog kanske inte att ha :)

Ha en bra dag, hörs!

Minnen
Postat: 2008-06-21 / 14:11:39 / © sandraaandersson.blogg.seAtt en låt kan få så många minnen att komma tillbaka..PARTY!
Postat: 2008-06-20 / 20:33:42 / © sandraaandersson.blogg.seUtgång med Helena ikväll.
Fan vad det ska bli bra! ;)

Midsommar
Postat: 2008-06-20 / 18:39:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Kom nyss hem, har varit och ätit "midsommar middag" hos mormor. Götta var det, grillat är alltid gott. :) Och jordgubbar till efterätt. jag ska bli jordgubbsodlare.. då har jag hur mycket jordgubbar som helst :D Haha

Ikväll blir det utgång, med Helena! Och jag ska satsa på att bli redlös.
Hoppas på en kanonkväll (Y)

<3
Postat: 2008-06-20 / 15:23:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Helt plötsligt förändrades allt

Skutan
Postat: 2008-06-19 / 22:25:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Var ner på Skutan en stund på kvällen med Emma, Matilda och Linnéa. Det var dags för Matilda att få sin födelsedagspresent sådär en månad försent, vi är sämst jag vet.
Vi gav henne en burk med tonfisk, de enda som tyckte det var roligt var jag och Emma. Men sen är våran humor som den är oxå. Haha! :) Hon fick även en Sverige tröja, inte vilken som helst utan en som det står "Landström" på ryggen :) ( även att jag skulle behöva en ny, någon som vill skänka mig en med nr 16 och med namnet Källström ? )
Vi var lite svull och åt lite glass, men det är nästan ett måste när man är på Skutan. Hihi.

Jag dissar fotbollen ikväll, Helena sa att det stod 3-1 till Tyskland nyss.. hoppas det vänder, jag gillar inte Tyskland. Inte Portugal heller men ändå.^^
Sovdags, tidigt. Trötter.

Mr. Brooks
Postat: 2008-06-19 / 16:17:59 / © sandraaandersson.blogg.se

För att få tiden att gå mellan lektionerna idag så tog jag och satte igång en film, Mr. Brooks. Jag brukar inte alls gilla den typen av filmer men denna gillade jag faktiskt. Och jag blev förvånad att hon från CSI var med i den, det hade jag inte alls förväntat mig.. och Danielle Panabaker, henne hade jag absolut inte förväntat mig att se i denna sorts film.
Den är klart sevärd i alla fall :)

De ringde från körskolan och frågade om jag kunde komma dit tidigare, visst kunde jag det så jag traskade ner när jag sett klart på filmen :) Jag har ju 1/4 lektion tillgodo med, för att hon var sen en gång.. lite av den kunde jag köra idag eftersom jag kom tidigare, känns bra.
Och idag gick allt bra, till skillnad mot igår då allt gick åt pipsvängen.
Höhö!


Omkörning
Postat: 2008-06-19 / 10:57:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Ja, då var omkörningslektionen gjort. Känns skönt, ett steg närmare körkortet.
En lektion som var mer än dubbelt så lång som lektionerna brukar vara, halva lektionen tillbringades i baksätet. Det var nice ändå. Och jag önskar faktiskt att jag hade Magnus som lärare, han är härlig, han är glad, han är väldigt pratglad. Honom hade jag inte tackat nej till, det var inte många tysta stunder i bilen. Det kan även bero på vilken den andra eleven var, Robert, han kacklade som bara den han med.. om allt och ingenting.
En gång kom fotbollen från igår på tal. Jag gillar Magnus, han sa att Kim var den enda i Sverige som ville vinna.. alla andra hade tagit emot mutan från den Ryska miljadären som ville muta Sverige. Men Kim var för dyr och kämpade på ;)
I alla fall så är det skönt att det är gjort, vi for till Ljusdal och tillbaka. Det blev en hel del omkörningar, men det är ju det som är meningen oxå... och jag fick höra en hel del roliga historier om gamla elever, det var en grabb som hade kommit tillbaka och tagit körkort 5 gånger, stackars honom.
Om tre timmar ska jag tillbaka, då blir det vanlig lektion med Marie.

Vad ska jag göra tills dess?

Passa på att städa kanske.. det skulle behövas.

4

Uppe med tuppen
Postat: 2008-06-19 / 07:03:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns som jag är den enda svenska 18-åringen utan jobb som är uppe nu, med undantag för de som var ut igår och fortfarande festar. Jag är inte van att stiga upp tidigt, det senaste året har jag nog stigit upp denna tid max 10 gånger. Så blir det när man går estet och aldrig börjar före 9, men det är skönt.. förutom när man väl ska upp och inte är van det.

Snart ska jag bege mig ner till trafikskolan, jag har fortfarande inte lärt mig hur lång tid det tar att gå ner så jag går alltid ner i god tid och får sen sitta och vänta i en evighet innan det är dags.
Jag kanske borde ta tid på vägen ner idag?

Jag är fortfarande besviken för igår.
Och behöver mer än 4½ timmes sömn.

Jaha, var det fotboll vi spela?
Postat: 2008-06-18 / 23:30:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är så arg.
Jag är så besviken.
Jag är ledsen, nästan så jag gråter.

Hela vägen hem gick jag och tänkte; hur gick det här till? Helt klart är att vi underskattade Ryssland, och att Sverige spelade den säsmta matchen någonsin, i alla fall som jag sett. Hur kunde de spela så dåligt? Det var fan inte ens fotboll. Ryssland spelade medans Sverige stod och tittade på, jag förstår verkligen inte.
I slutet hade vi fyra anfallare och två offensiva mittfältare på plan, av det borde man få fram någonting i alla fall, men icke.. det bara stod still. Elmander var klart sämst på plan, så många bollar han slog bort, han höll kvar bollen för länge så han missade chanserna, ja allt han gjorde var helt fel.
Isaksson var en stjärna, förlusten är inte hans fel.. han gjorde ett bra jobb och tog många bollar. Tack att vi hade han i mål och inte Shaaban, då hade vi släppt in ännu fler bollar.
Ljungberg gjorde det bra han med, bättre än i de andra matcherna under EM, han är ju trots allt skadad, vi kan inte begära för mycket av honom.
Äntligen fick Kim lite mer matchtid, alldeles för lite ändå enligt mig. Och jag kunde inte ens glädja mig åt att se honom spela, jag brukar alltid skina upp så fort han kommer in på plan, men inte idag. Jag var så arg. Han gjorde ett bra jobb i alla fall, var en av de få som förstod att det var fotboll som skulle spelas.

Jag kan inte med ord beskriva hur besviken jag är. Jag tror det behövs en storförändring i det svenska spelsystemet, för det har fungerar ju inte.

Nu ska jag se en film och tröstäta choklad så länge jag orkar. Kul att jag ska upp klockan 6 imorrn, fan.
På Fredag ska jag och Helena tröst-supa. Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer hälla i mig då.
Och jag kan inte säga annat än att jag är glad att jag bestämde mig för att inte se fotbollen hemma, mitt undermedvetna måste ha förstått att vi skulle förlora. Att vara hemma med mamma när Sverige förlorar, ja det vill ingen vara med om kan jag ju säga.


Jag slänger iväg några tröstpussar till Kim,
det förtjänar han faktiskt.

Fooooosball
Postat: 2008-06-17 / 23:42:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Imorrn är det fotboll, igen. Sverige - Ryssland.
Jag kom på den smarta idén att jag kunde titta på matchen ute, jag blev glad, skulle slippa sitta hemma med min galna mor. Sedan kom jag på att det inte alls är någon bra idé att gå ut en onsdag när jag dagen efter ska upp klockan 6 och köra bil före 8. Där sprack den planen.
Jag får se matchen hemma i vardagsrummet med mamma, hur kul är det? Inte kul alls, om någon av er varit med och tittat på fotboll med min mor så vet ni hur det är, jag skäms.

Istället så funderar jag på att gå ut på midsommar istället, party fredag. Även att jag trodde att midsommar var på lördag så jag hade tänkt gå ut då istället, och även att jag vill gå ut då med.. om Sverige tar sig vidare till kvartsfinal, för då spelas den.
Så, jag hoppas och vill gå ut både fredag och lördag. Någon som är på?

Tråkigt att Rumänien inte gick vidare idag.
Kul att Frankrike fick en utvisad,
och deras fulaste spelare blev skadad.
Jag är skadeglad, jag vet.

Peeeeesto :D
Postat: 2008-06-17 / 16:30:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är typ glad, jag har just ätit den godaste måltiden på nästan ett år. Jag tror sist jag åt det var när jag var på Malta, men herregud vad gott det är. Så klart syftar jag på Pesto. Himelskt gott.
Det är nästan så att jag skulle kunna leva på det.

Var till OK innan körlektionen med, hämtade ut ett paket. Vi som var så oroliga att det inte skulle hinna komma, så kom det redan idag. Nu är vi glada, för att det kom i tid.
Jag har även kommit på att det är lite farligt nu när jag kan beställa saker från internet själv, jag gissar på att jag kommer få hem lite saker då och då. Och sen komma på att jag inte har råd.

Just ja, jag höll på att köra över en hel Ank-familj idag. Stackars ankor som är ute och går på en stor väg, jag hoppas de klarade sig. Jag tycker synd om de iaf, lika som jag tycker synd om så gott som varje människa just nu verkar det som.

Körning.. igen
Postat: 2008-06-17 / 13:11:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag börjar tröttna på det här med körlektioner, det är ännu mer irriterande nu när man är ledig. Jag har lektioner mitt på dagen, vilket gör att hela dagen förstörs, men hinner inte göra något före och inte efter heller.. speciellt inte om jag ska träna. Det är drygt.
Förhoppningsvis har jag inte allt för många lektioner kvar nu.
Och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, tror det blir säkerhetskontrollen eftersom vi inte gjorde den förra gången. Suck på vad det än blir, jag har ingen lust.

Kan jag inte bara få körkortet nu så jag slipper detta?


Sommar?
Postat: 2008-06-17 / 11:27:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill ha sol och värme så jag kan bli riktigt brun!
Skit på den senaste tidens väder. Blä.

Hela förmiddagen har jag suttit och letat resor,
och jävlar vad allt är dyrt just nu.
Kan det inte finnas någon 2 veckor semester för typ 1000 kr? (A)
Det skulle behövas.Och Nej Malin. Jag tänker inte skicka sms ;)
Håll dig till datorn så får du reda på det tillräckligt snabbt :P

Jag är död
Postat: 2008-06-16 / 18:53:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Mina armar är döda, blääh på det.
Jag kanske borde hoppat över träningen idag, men näe. De 2 kommande veckorna är det ingen träning alls så det behövs.

Jag kom på en sak.
När jag tagit mitt lilla körtkort, om jag nu lyckas, så tänker jag då inte slösa pengar på att skicka sms till varenda jävel som skulle vilja veta. Så jag skriver det endast här, möjligtvis på bdb. Och jag vet att folk inte sitter vid datorerna lika mycket på sommaren, så vissa kommer det nog ta ett bra tag innan de vet det. Höhö, bara för att jag ska göra allt för att inte låta folk veta de.

Naah, hungrig nu!

Frisör kanske ;)
Postat: 2008-06-16 / 16:26:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag kanske borde satsa på att bli frisör, har klippt bror min idag.. Modell större, eller aah, jag klippte och sen rakade. Dock är det inte klart än, rakappareten dog :P haha.
Han är riktigt stilig nu i alla fall :D

Det enda som är bra med att det inte är bra väder är att det inte blir så varmt att träna, skönt de. Men kuk vad jag har ont i armarna sen igår, aj aj. Så det kommer inte bli lyckat detta.


Jag kan just nu vara en av Sveriges lyckligaste! :)

Hemma :)
Postat: 2008-06-15 / 18:58:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma igen. skönt som vanligt. Kanske skönare än vanligt till och med.

Jag segade mig ordentligt igår så det blev ett kort besök hos far min. Kom dit, kikade på fotboll och la mig och sov. Även att jag är riktigt besviken på resultatet i matchen, så besviken att jag nästan grät. Glad är jag i alla fall för att snyggot fick spela :D:D:D:D det väger nog upp allt.
Inte fan fick jag sova ut idag, upp i skaplig tid och sedan har jag tillbringat stordelen av dagen ute och fixat med veden. Guud vad det är trist, och man får jävla ont i armarna kan jag lova. Inte ens hälften är klart, jag ser inte fram emot nästa gång jag ska dit. Suck!

Jag har latat till mig med bloggandet nu igen, men seriöst. Jag orkar inte.

Men aah
Postat: 2008-06-14 / 12:18:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är läskigt vad ni är lik varann.

Blev en lugn kväll igår, var ner på stan med Emma en sväng bara :)
Jag var trött och hade inte energi något, höhö.

Naah, nu drar jag.
Fotboll ikväll, storbild! :D :D
Och snyggot ska fan få spela.

Sommarlov :D
Postat: 2008-06-13 / 17:55:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen!
Grymt skönt att vara ledig i 10 veckor, men vad ska man göra hela sommaren?

Var till skolan och fikade en sväng idag, sen bar det ner på stan för att titta på studenten.. de borde sakta ner studenttåget, de nästan springer fram ju. Sen satte jag och Malin oss på Skutan i ett par timmar :)

Vad i helvete ska jag göra ikväll?
Jag har beslutsångest som fan.

Thelma och Louise
Postat: 2008-06-12 / 15:35:56 / © sandraaandersson.blogg.se

I vissa fall är jag väldigt efter med att se vissa filmer, jag antar att detta är ett sådant fall. Men nu har jag i alla fall sett Thelma & Louise.
Den var faktiskt bra, inte alls som jag trodde. Jag hade fått för mig att det skulle vara en massa kärlek och sånt, men icke.. Bra var den i alla fall.
Och Brad Pitt är schnygg!

"Klassens dag"
Postat: 2008-06-12 / 13:00:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Jadu, det var en väldans klassens dag detta.
Vi kom dit, satt och gjorde ingenting, gick och åt och sen fick vi gå hem. Meningslöst och inte precis något "klass"grejs. Men men, gratis mat fick vi i alla fall :P Även om ja inte är förtjust i pizza och kebab så är gratis gott ;)
Började 10 kom hem halv 1, kort dag.

Nu vill jag sova, bara för att jag är så otroligt trött hela tiden och vädret gör inte det hela bättre. Sömn kan det få bli, sen träning ikväll tror jag :)

Solen, vart är du?
Postat: 2008-06-11 / 21:55:08 / © sandraaandersson.blogg.seTänk att få ligga på stranden nu i strålande solsken..
Sveriges dåliga väder får mig att längta som bara den
Thai skulle inte sitta helt fel i denna stund kan jag lova,
eller vilket annat soligt land som helst. Sol sol, vackra sol.

Så kan det gå
Postat: 2008-06-11 / 20:00:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Ibland är jag lyckad, riktigt lyckad.
Tydligen så lämnade jag bilen olåst med bilnyckeln i igår, och så har den stått hela natten och dagen idag. Känns bra fan. Mor blev inte direkt glad på mig, men jag trodde faktiskt att hon tagit bilnyckeln.. men tydligen inte.
Den blev inte stulen i alla fall, och det är ju bra ;)

15

Halkbanan
Postat: 2008-06-11 / 19:20:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jarrå!
Ingen sovmorgon i morse alltså, fast jag var ledig. Lite surt ändå. Men vad gör man inte för att komma ett steg närmare körkortet egentligen ;)
Körlektion först, vädret ska vi inte tala om det växlade som bara den kan jag lova. Säkerhetskontrollen sköt vi på med tanke på vädret, istället bar det iväg ut på E4 och sånt igen. Hann med fickparkeringen som vi hoppade över förra veckan med, det var fan lätt.. jag som trodde det skulle vara skitsvårt.

Sen bar det av till Bergvik för halkbanan. Det var nice, ruggigt kul. Pinsamt bara när alla hör vad man gör för fel. Och växlarna var hopplösa, vi fick i fel växel flera gånger.. och ibland hoppade växeln ur. Men vad gör det, vi var där för att lära oss. Det var i alla fall roligt och jag är stolt över att jag och Marie klarade högre hastigheter än grabbarna som var där.
Och jag kände mig liten, två vuxna, tre 89or och en som jag inte har en aning om vad han var. Säkert äldre än mig vilket gör mig till yngst.
Dagen började sådär jättebra med att jag somnade sådär jättediskret i bilen direkt, jag skämdes eftersom det märktes. Wtf, jag var trött.
Btw, jag har fått ett nytt smeknamn. Bullock heter jag tydligen nu ;)


Malin och Helena ska ut ikväll, känns lite surt att jag inte kan följa med. Men ändå, jag hade nog inte orkat, jag somnar snart. Jag sitter här och funderar på om jag ska gå på Ica eller om jag ska lägga mig. Svårt val.


Trött
Postat: 2008-06-11 / 08:38:06 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är så grymt trött nu för tiden, och anledningen tror jag är att jag sover för mycket. Jag lägger mig tidigare om kvällarna och är tröttare ändå, det är konstigt, man borde bli piggare ju längre man sover.. i alla fall i rätt mängd. Men näe, jag fungerar som bäst när jag sover 6 timmar eller mindre. Tyvärr.
Tur nu att det är sommarlov så det inte gör något att jag är lite extra trött om dagarna, finns ingenting speciellt att koncentrera sig på.

Näe, nu ska jag ta och bege mig till körskolan. Säkerhetskontroll blir det idag, och landsvägskörning. Sen blir jag avsläppt på tågstationen och far till Halkbanan. Jag kommer skämmas om en massa folk står och väntar på stationen när jag kommer och kör. Men men, det blir bäst så.

Jag vill sova.
God(natt)morgon

Fooooooootboll.. och vinst :D
Postat: 2008-06-10 / 23:05:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är glad.. för att vi vann.
Och jag är depp för att min snygging inte fick en minut på planen.
Zlatan gjorde mål efter hela Sveriges tjat och nu kanske Jonas kan vara tyst om sin gud i någon timme i alla fall. Min lilla Max-kompis gjorde mål han med, mål vill han tydligen göra men inte köra rally med mig.
Men vinsten är viktigast, det finns fler matcher Kim kan få spela. Men jag är sur ändå, jag gillar att vara sur. Och bara därför ska jag sätta mig och se på VM-krönikan 2006, deppa, svulla och glo på Kim. Hihi, jag gillar mitt nörderi!

Ingen jävla sovmorgon imorrn heller.
Körlektion 9.10 sen 10.30 bär de av till Bergvik(?) för halkbana.


Sista skoldagen
Postat: 2008-06-10 / 20:24:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Så var allt gjort i skolan.. för i år. Känns skönt.
Hade engelska redovisningen idag, den gick åt pipsvängen kan jag säga. Jag har aldrig förr pratat så dålig engelska som jag gjorde idag, och jag kommer aldrig mer ställa mig och prata engelska inför så många människor. Kuk.

Körlektionen var nice, mest ute på E4! Var till Harmånger en sväng, var till Malsta och vände sen en sväng på Bersjövägen med. Fortsättning imorrn, då jag även ska göra säkerhetskontrollen om det inte regnar :) Det går framåt. Som Marie sa idag, snart är vi klara. Hoppas hoppas hoppas!

Träningen var dryg, jag orkade inte. Och nu är jag besviken, ingen Anna i höst. Jag grät, nu måste jag hitta en ny favorit. Hoppas någon av de nya är bra, hoppas verkligen hoppas nu.

Naah, nu ska jag sätta mig och deppa framför tvn med min choklad.
Kim är bänkad och jag är depp, mer depp än någonsin. Några tårar kom.. nästan.

EM 2004
Postat: 2008-06-10 / 00:40:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Ibland gillar jag hur nörd jag verkligen är.

Jag har precis suttit och kikat på Em-krönikan 2004. Jonas tyckte att vi skulle titta på de imorrn innan matchen, men jag hinner inte så jag tog och såg en nyss istället.
Att vi var så nära Semifinal, det hade jag inte insett tidigare. I kvarten mot Holland hade Sverige hur många chanser som helst, dock gick bollen aldrig in.. men ack så nära det var några gånger. Vi förtjänade faktiskt att gå vidare.
Klackmålet som Zlatan gjorde mot Italien kan ta och glömmas bort, visst var det snyggt.. men gud så jag har tröttnat på det målet nu, det visades om och om igen hur många gånger som helst om dagen efteråt.

Och gud så söt Kim var. Och så liten, för fyra år sedan liksom.. då var han 21. Liten och söt, nästan som en nallebjörn :) Och såna gillar vi, fast mest så gillar vi Kim. Höhö.

Imorrn ska jag försöka hinna se VM-krönikan 2006.
Hoppas hoppas, antagligen inte. Beror på hur snabb jag är.
Jag får väl ta och se den efter matchen antar jag.


Liten
Postat: 2008-06-09 / 22:52:46 / © sandraaandersson.blogg.seOm man ändå vore så liten igen :)

<3
Postat: 2008-06-09 / 20:29:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag borde aldrig sätta mig ner och tänka ordentligt, det slutar aldrig bra.

Tänk om jag skulle kunna få spola tillbaka tiden sex år, och aldrig ha skaffat lunarstorm. Tänk om jag inte hade varit lika data-nördig för fyra år sedan. Tänk om jag inte tagit steget att träffas den dagen för tre år sedan. Tänk om jag inte varit så känslokall för sådär två år och åtta månader sedan. Tänk om jag tagit chansen direkt när jag var förlåten. Tänk om jag insett tidigare vad jag kände.
Skulle allt vara annorlunda då? Om jag endast ändrade en av sakerna? Troligtvis.
Att jag håller reda på att det om sex dagar är ett år sedan känns inte bra. Så som jag försökt och försökt att glömma, det går inte.. det är bara inse. Men jag klarar heller inte av att fortsätta som det är nu, helt utan men ändå inte.
Jag säger att jag önskar att vi aldrig träffats, att vi aldrig börjat prata.. men det gör jag inte. Det jag önskar är att jag handlat helt annorlunda för tre år sedan, att jag inte varit så dum. Att jag varit mer ärlig med mig själv.. och med dig. Att du är den enda människan någonsin jag kunnat prata helt öppet med om allt, precis allt, måste väl säga något?
Jag vill säga allt till dig, men orden kommer inte fram. Jag hade allt så klart framför mig för ett tag sedan, men nu.. nu är allt borta. Vi har tappat kontakten helt, det borde jag inse.. men jag vill verkligen inte, jag klarar det inte. Och du ska inte behöva dras med mig nu, nu när du inte vill.

Nej, nu känner jag mig som en mes.

Allt låter så mycket finare på engelska, tyvärr så är jag ingen stjärna på engelska och kan inte få saker att låta fint. Jag håller mig till svenska, det känns säkrast så.. även om det låter mycket "fulare".

Om jag ändå fick en chans till

Snark Snark
Postat: 2008-06-09 / 15:22:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Sista fotolektionen för i år, aldrig mer ska jag behöva vara inne i mörkrummet och kämpa med bilderna. Aldrig mer, det känns jävligt skönt att säga. Blev klar med den sista bilden idag, gick snabbt så största delen av lektionen gjorde jag ingenting.
Pratade betyg med PO med, jag är glad. Och tydligen så underskattar jag mig själv och det är ju bättre än att jag skulle överskatta mig i alla fall. Jag kan inte annat än att vara nöjd med betyget :)

Cyklade ner på stan sen och gick runt en sväng med Emma, vi är så bra på att planera. Höhö. Vi är pågång nu i alla fall, det är på tiden. Segisar som vi är.

Nu vill jag allra helst sova, men Jonas har lagt beslag på min säng så det går inte speciellt bra. Men det är synd om honom, så han får ligga kvar. Så snäll är jag :)

1 skoldag kvar, känns strålande.

Aldrig mer, aldrig någonsin mer

Dansa
Postat: 2008-06-08 / 23:18:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Haha, säger jag bara.
Danspasset var svårare än jag trodde och jag var nog mest lost av alla där inne, jag förstod inte mycket och jag kände mig som ett fån hela tiden kan jag lova. Men kul var det i alla fall, lite annorlunda. Och det var skönt att slippa styrkan som alltid är på alla andra pass :)

Jag gillar att köra bil förresten, så jag tog en sväng till Iggesund när vi skulle hämta brors bil. Han har inte fått köra bil på hela helgen eftersom han har gått på smärtstillande, grabben har njursten. Det verkar lika mysigt som det låter och själva undersökningen på sjukhuset lät inte så mysig, jag säger att jag skulle vägra.. men i de smärtorna så skulle jag nog inte det, men efteråt då skulle jag må dåligt av tanken vad okända människor gjort med mig. Blääh!
Och mysigt att han nu ska kissa ut en sten, eller inte en sten men aah. Och det där var kanske för mycket information.

Nu sitter jag och trycker i mig en godispåse, jag gillar godis. Det är gott. Och det passar perfekt när man sitter och ser på film, vilket jag ska göra nu :)

Kommer bli ovant att ställa klockan och kliva upp imorrn igen efter en 4 dagars ledighet nu. Tack så är det i alla fall bara 2 dagars skolgång kvar innan lovet, nice!

Nu blir det film, hörs!

Sköna sköna värme
Postat: 2008-06-08 / 16:26:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Värmen är kvar, och gud vad skönt det är :)

Jag sov lite för länge i morse så det kändes lite onödigt att sticka till skolan, alla kopieringsapparater skulle säkert vara upptagna. Och hur kul skulle det då vara om man tagit sig till skolan på en söndag och ändå inte kunde göra något där.
Så jag tänkte vara hemma hela dagen istället, men så blev det inte. Emma tyckte jag skulle komma till henne så jag tog och cyklade dit. Låg och degade på hennes gård hela dagen idag med, varmt var det kan jag lova.. men ack så skönt.

Kom nyss hem, men är bara hem och byter om. Ska nu iväg och träna, och fy fan vad det kommer bli varmt. Jag kommer seriöst dö av värmeslag, men det är ett danspass och finns i vanliga fall inte här så det känns som jag måste träna. Och man kan inte strunta träna hela sommaren bara för att det är fint väder, vilket jag hoppas det fortsätter vara :)

Nu ska jag iväg och svettas ihjäl.. frivilligt.
Hörs!Hängmattan
Postat: 2008-06-07 / 18:48:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag cyklade iväg till Emma idag, stordelen har tillbringats halvsovande i hängmattorna nere vid vattnet på hennes gård. Nice var det, och tack att det fläktade så man slapp svettas ihjäl sådär som man gjort när man legat på maln de senaste dagarna :)

Solen gillar vi.

Jag funderar på om jag ska vara nörd ikväll,
och lägga mig framför tv:n och kolla på EM.
Vi får se, jag är trött så orkar inget speciellt.


<3
Postat: 2008-06-06 / 23:54:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Var det meningen att det skulle bli såhär?

Fredag
Postat: 2008-06-06 / 19:17:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Det bränner i ansiktet på mig, det känns att man börjar få lite färg i alla fall.
Skönt det.

Blev en sväng på Glysis för att kolla på fotboll idag, sen blev det maln resten av dagen med Carro, Emma och Oskar. Dock inte lika nice väder som igår, men det dög. Vattnet var fortfarande iskallt och jag förstår inte hur man klarar av att bada.
Jag håller mig på land i alla fall.

Ikväll vill jag bara ta det lugnt, så det blir nog bara till att se en film och slappa. Alltid skönt :)

Maln idag igen?
Postat: 2008-06-06 / 09:54:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns att jag var i solen hela dagen igår, men det verkar inte som jag bränt mig i alla fall.. och tur är väl det. Idag blir det nog Maln med Carro igen, jag hoppas bara att molnen som syns nu försvinner.. alltid mycket roligare när det är klarblå himmel när man ligger på stranden.

Just nu är jag vrålhungrig, så det är nog dags att stoppa något i magen  och göra mig klar. Jag ska försöka hinna ner och kolla när Lars spelar fotboll oxå, vi får se hur snabb jag är att göra mig i ordning idag ;)

Men nu, frukost.

JAG VANN
Postat: 2008-06-05 / 23:12:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är nästan stolt över mig själv, inte för att det är något att vara stolt över.. men ändå. Jag brukar aldrig vinna något, men nu så.
Jag fick flest människor att prova på Friskis under Maj månad, det trodde jag då inte. Eller jag fick inte flest människor, det fick Tim så han vann för det, men jag fick in flest biljetter helt och hållet. :) Känns bra detta.

Nu ska jag bara lista ut vad den lilla bollen är till för.
Någon som vet?

Röd som en kräfta
Postat: 2008-06-05 / 22:47:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har tillbringat hela dagen på stranden, vi var nog de sista från Maln av de som legat där hela dagen. Men skönt var det, mysigt varmt och nu är jag röd som en kräfta. Hoppas färgen lägger sig och blir till brunt tills imorrn, för då blir det mer solning.
Dock var vattnet grymt kallt så jag vågade mig inte i, jag är inte lika modig som Emma och Carro :P

Tillbringade hela kvällen på stan med Carro, blev mat på donken. Svull vi är! Och sen gick vi runt på stan och  hade det trevligt , till slut hamnade vi på möljen och satt där resten av kvällen.. tills det blev alldeles för kallt och vi gick hem.
Det är nog inte meningen att man ska sitta i shorts och linne ute klockan 10 på kvällen när man bor i Norrland ;)

Mobil bilder är bra ibland ;)Sola :)
Postat: 2008-06-05 / 10:15:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag ska bikinin på för första gången i år. Jag och Carro ska på maln och sola hela dagen, hoppas på att jag ska få lite färg i alla fall :)
Det blir tidigare än planerat med, Carro hade ingen körlektion och skulle inte vara barnvakt som det var planerat så nu kan vi sola längre. Det är bäst att jag skyndar mig att göra mig i ordning nu, hade 6 st sms från henne när jag vaknade.. jag tror inte hon vill vänta längre faktiskt :P

Dagen ska bli great i alla fall :)NÖRD
Postat: 2008-06-04 / 22:54:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag älskar att jag är en sådan stor nörd.
Jag slängde precis iväg ett mejl till Rixfm, anledningen till detta är så jävla nördig så jag borde skämmas.. men det gör jag inte. Förra veckans uppdrag på "Sverige mot morgon zoo" var ju att Gert skulle stå i mål när Kim Källström slog straffar, och i måndags när man fick höra detta på radion sa de att det skulle komma upp bilder och en video med detta på en hemsida.
Bilderna kom, efter väldigt lång tid.. men inte har videon kommit än. Och jag vill se, så det fick bli till att slänga iväg ett mejl.
Nu vill jag se resultat.


Här är man snabb ser jag
Postat: 2008-06-04 / 16:52:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Nehe, det blev ingen redovisning idag. Vi som åkte till skolan tidigare bara för att kunna skriva ut det och så, men men allt inför den är klar nu i alla fall.
Körlektion idag, parkeringar och vändningar. Det sistnämnda är något jag måste träna på, parkeringar är jag rätt så haj på, i alla fall backparkeringar. Nästa vecka blir det landsväg, efterlängtat att få köra på E4 kan jag säga :)

Efter lektionen satt jag på Donken i säkert två timmar med blandat sällskap, det blev mat och en glass där. Sen gick jag och Emma ut och gick innan vi tillslut satte oss vid Lillfjärden och pratade, sen gick vi igen.. till öster. Åt helt fel håll än vad jag bor, jag fick i alla fall skjuts hem.. av Emmas far. Skönt det efter att varit ute och gått i stekande sol i flera timmar faktiskt :)

Känns bra att jag kom hem ungefär 6 timmar efter jag slutade skolan utan att ha gjort något vettigt, förutom körlektionen dårå. Men det är fan skönt att vara ute.

Träning ikväll nu, jag kommer dö av värmeslag.
Ingen skola förns på måndag.
Tre lektioner kvar innan sommaren.
Helgen ska tillbringas i solen för att få färg.

Hörs!

Morgon pigg?
Postat: 2008-06-04 / 07:31:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vaknade klockan 6 i morse och var på väg att kliva upp, varför har jag ingen aning om eftersom jag aldrig kliver upp så tidigt nu för tiden. När man som tidigast börjar klockan 9 behöver man inte kliva upp klockan 6, väldigt gammal vana måste det vara som sitter i :S

En lektion idag, förhoppningsvis veckans sista.
Körlektion på det, och sen hoppas jag att jag tar mig till att sola. Jag behöver få lite färg, känns som jag är den enda som inte solat en endaste gång än. Så jag känner mig grymt vit, men sen så är det inte lika lätt för mig att sola som det är för de som bor i hus heller så.
Men hoppas på lite solning idag i alla fall :)


Ska jag våga mig på att riktigt bada i år?

Lov?
Postat: 2008-06-03 / 23:48:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Imorrn är sista "riktiga" skoldagen innan sommaren,
vilket innebär engelska redovisning och sluta 10.35. Härligt!
Torsdag, kanske ledig.
Måndag, en lektion.
Tisdag, en/två lektion.
Onsdag, ledig.
Torsdag, klassensdag.
Fredag, sommarlov.

Känns fan bra! :)

Hela dagen lång
Postat: 2008-06-03 / 20:45:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Först nu får jag sitta i lugn och ro,
och jag har inget skolarbete att tänka på förns i Höst. Känns bra.

Imorse hade jag sista ledarskaps lektionen någonsin, är fan trist. Jag gillar de lektionerna och Micke är grym som lärare. Vi fick tillbaka provet vi hade i fredags och fick veta betygen. Provet jag skitbra enligt mig själv. Så det blir ett VG i betyg i alla fall, och det måste jag vara nöjd med.
Eftersom vi varken hade engelska eller matte så hade vi sen håltimme i 3 timmar, jag tillbringade största tiden av de timmarna ute på gräsmattan i solen. Gud vad härligt det är nu när det är varmt.
Och kul på filmen att hårddisken med våran film typ kraschat, jag hoppas det fixar sig med det där nu och att det inte drabbar våra betyg. För det är ju faktiskt inte vårat fel. Och den var så gott som klar.

Hade körlektion direkt efter skolan, cirkulationsplatskörning var det som gällde idag. Det gick super, klar med det nu. Behövde inte hela lektionen, trodde det skulle ta lång tid efter vad man hört av de andra som gjort det :)
Mamma fick hämta upp mig där så åkte jag direkt och tränade. Skönt!

Efter att jag duschat och ätit satte jag mig och fipplade med engelskan till redovisningen imorrn, så nu är den klar. Så jävla skönt med det sista gjort.
Som sagt, nu får jag äntligen ta det lugnt :)

Nu hoppas vi på fin fint väder i fortsättningen så det blir maln :)

Sol
Postat: 2008-06-03 / 08:30:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Trots att det är sol och superfint väder här hemma nu så kan jag inte låta bli att längta utomlands, det är ändå något speciellt med det liksom. En annan sorts värme, en annan kultur, allt är annorlunda.. men ändå lika på något sätt.
Jag hoppas hoppas hoppas att jag och Helena kommer iväg efter sommaren, det skulle vara så grymt skönt att bara kunna göra vad man vill någonstans där man inte känner någon. Ligga och lata sig i solen hela dagarna.

Jag måste se till att scanna in bilderna sen jag var utomlands som liten :)

Kreta 2001


Thailand 2004 & 2008


Turkiet 2006


Malta 2007


Sverige - Ukraina
Postat: 2008-06-02 / 22:45:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Vi var som sagt till Stockholm igår för att kolla på fotboll, Sverige - Ukraina.
Jag gillar det där med att se fotboll jag, live är det härligt. Fjärde matchen vi var iväg och kollade på nu :) Sverige spelade riktigt uselt i alla fall, eller jag är ingen fotbollsexpert men det såg inte speciellt bra ut i mina ögon. Och hur blev Zlatan matchens lirare? Gjorde han någonting alls på planen? Och Shaaban i mål hela andra halvlek?
Men men, det är Lagerbäck som bestämmer.. inte jag.
Jag är nöjd ändå, jag kunde sitta och njuta i solen och titta på Kim hela matchen. Jag träffade honom till och med på Coop, i pappersformat. Det var nära till att jag tog med mig honom hem, men jag vågade inte riktigt.
Just ja, Frans "sjöng" i pausen. Shit vad söt han är, och gud vad liten han är. Han var knappt till knäna på de vuxna ju. Mini Frans :)

På hemvägen stannade vi till i Uppsala för att äta på Max, så sitter vi där och äter och vem kommer in där om inte självaste Petter Hansson. Landslagsspelare ju, det hade varit roligare med någon annan.. men ändå, det är i alla fall något. Och jag skrattar åt mig själv, och antagligen så skrattar Petter lika mycket åt mig när jag tänke på hur jag betedde mig när vi skulle därifrån. Jag var stensäker på att han skulle hem till Söderhamn, resten kan vi hoppa över. Kul var det i alla fall. Och han glodde, pinsamt läge.

Dagen var i alla fall grym, det vill vi göra om :)

Jag har inte fått Emmas bilder än, så än så länge får det duga med några av mina.
Orkar inte lägga upp så värst många, fler kommer nog på bdb senare.Körlektionen
Postat: 2008-06-02 / 20:25:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Kul att jag kommer till körskolan och receptionisten säger att Marie sitter fast ute på E4 och kanske inte hinner tillbaka till fem, great tänkte jag och satte mig och väntade.
2 minuter över fem kom hon, dock skulle hon på toa och sådant så vi kom iväg lite sent. Så dagens lektion blev lite kortare, men nu har jag 15 minuter tillgodo som jag kan använda någon gång, och om inte så får jag pengar tillbaka :)
Även att någon var lyckad och fick en punktering precis när den svängde i korsningen vid kyrkan, sådär jätte smidigt ställe. Man fick i alla fall något att skratta åt.

Omkörningen är bokad nu med, känns skönt.
Ännu ett steg närmare att ha körkortet i handen :)
Mozart and the whale
Postat: 2008-06-02 / 16:15:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom solen försvunnit från balkongen så satte jag igång en film i väntan på att sticka iväg till körlektionen.
Det blev Mozart and the Whale med Josh Harnett. Söt film och ännu sötare skådespelare ju. Jag tänkte se den för något år sedan men fick för mig att den skulle vara jättekonstig med tanke på att titeln till filmen inte är den mest normala precis. Men jag gillar den, kärlek i filmer är oftast bra :)

Nu ska jag bege mig iväg till körskolan :)
Hörs!

Betyg?
Postat: 2008-06-02 / 14:43:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma från skolan nu, ska vila mig ett tag innan jag ska iväg på körlektionen som jag har klockan 5 :)
Måndagar är som vanligt slappa med endast en lektion, foto som alltid är slappt. Har hunnti en bit i alla fall, är så gott som klar med mitt reportage nu. Känns bra. Så sådär bara ändå bestämde jag att jag skulle ha utvecklingssamtal med PO,  och seriöst.. jag trodde jag låg rätt så bra till, men att höra betygen sådär en efter en, nu känns det inte bra längre. Jag har de sämsta betygen i världshistorien, herregud. Jag skäms, nästa år får jag inte få såhär dåliga betyg, då bryter jag ihop.

Veckan känns skön i alla fall, imorrn har jag endast Pedagogiskt Ledarskap och Film. Tyvärr så är en lektion den första och en den sista på dagen och alla lektioner mellan är inställda, så jag tror faktiskt det blir så att jag går på Ledarskapen och sen går jag hem.
Jag kan ändå inte vara med på hela filmlektionen eftersom jag har körlektion.
Så på onsdag har jag som vanligt bara en lektion.
Torsdagen och Fredagen är vi lediga, så det blir en riktig långhelg denna vecka :) Hoppas på fin fint väder nu bara så jag kan ligga och pressa, vill få lite färg på mig i alla fall.

Bilderna från igår kommer upp senare,
jag kanske slänger upp en "dagens outfit" med.

Hemma
Postat: 2008-06-01 / 23:08:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Hemma från Stockholm och fotbollen nu,
orkar inte skriva om dagen och lägga upp bilder nu.
Men det kommer förmodligen imorrn :)

Dagen var kanon i alla fall, och vädret ska vi inte ens nämna.
Kanonkul! (Y)

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB