TRÖTT
Postat: 2008-01-31 / 21:53:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill sova, har varit trött hela dagen. Men inte fått vila en stund.. förns nu.

Skola först då, började 9 med fyra timmars Estetisk Verksamhet. Och bilden på mig var något av det fulaste jag sett, men tiden gick rätt så snabbt. Engelska sen, och sen det efterlängtade slutet på dagen.
Ner på stan med Malin och Helena. Shopping och svull på Jambo blev det. Köpte ett "linne" tills imorrn i alla fall och jag fyndade ett par rätt så snygga skor för 99 kr med. Jag fick strunta i leggingsen som jag hade köpt, kände att jag inte hade råd så jag gick och lämna tillbaka det knappt en timme efter jag köpt det. Men jag är nöjd :)
Sen blev det hem till Helena för att baka, och fy tusan så snygg den är kan jag säga. Kommer nog bildbevis på lördag eller något. Sjukt snygg är den i alla fall, och förhoppningsvis GOD! :)

Snart kommer jag somna och klockan är inte ens 10. Men det kanske inte är så konstigt eftersom jag var trött redan i förmiddags och sedan hållt igång hela dagen :)

Sovdags, typ nu, snart

Skickat
Postat: 2008-01-31 / 00:38:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Eftersom jag var tvungen att skicka historian idag så har jag nu skickat den, den blev inte precis som tänkt. Långt ifrån, typ dålig. Men det är i alla fall något, även om jag inte tror att den kommer hjälpa betyget något positivt. Men man kan ju faktiskt alltid hoppas! :)

Och nu blire sova, full rulle hela dagen imorrn fan, lika på fredag med. :)

Träning typ aah
Postat: 2008-01-30 / 23:17:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Träning ikväll dårå, jag gillare! Nya passet, eller nytt för mig i alla fall.. Bra var det, jag kommer "trivas" med det. Förutom musiken som hade sina svackor, men den hade ju sina toppar med så det blir nog bra :) Ingen träningsvärk hoppas jag på, för de var typ träningsvärks jobbigt.

Ja, historian då(har blivit mkt tjat om den nu). Det går ju som det går, är klar med själva grejset eller aah.. Jag har egna åsikter kvar typ, och vad har jag för åsikter om den industriella revolutionen? SUCK! Jag kommer sitta uppe länge för att få ihop detta.

Papa Roack - Reckless
Subways - Rock and roll queen

Låtarna har räddat dagen ungefär.

Trötter trötter
Postat: 2008-01-30 / 12:36:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött!
Skönt att få sluta tidigt om onsdagar i alla fall, även fast det tog en timme efter att vi slutat innan men gick hem :)

Idag måste och ska jag göra klart historian i alla fall, annars är det lika bra att skit i alltihopa. Men först ska jag se på American Idol, braigt värre. Kassa människor är underhållande, och tur är väl det annars hade världen varit rätt så mycket tråkigare :)

Aja, AI nu och sedan plugg! +o(

Susanne!
Postat: 2008-01-29 / 23:35:52 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag saknar det
Jag saknar dig
Jag saknar oss
Jag saknar våra tider
Underbara minnen
image138

Tiden går så snabbt, jag kan inte tänka mig att det nu är ungefär 6½ år sedan bilden togs. Att det är så längesedan vi för första gången träffades. Den där veckan både du och jag var där samtidigt. Det var så kul, veckan efter du åkt hem kändes så ensam då efter jag haft någon där att vara med. Jag är så glad att vi fortfarande har kontakt. Jag är så glad att jag lärde känna dig. Men, jag gillar inte att det är 1½ år sedan vi sågs sist.
Jag minns första gången du kom hit, den där veckan sommaren 2003. Den veckan var nog det bästa på den sommaren, när vi var i Delsbo och sov i tältet. Vi åkte och badade, vi gick på stan. Vi gick på stadsfesten och det var så kul.
Jag minns alla de andra gångerna vi träffats med, när jag kom till dig med bussen från Gävle, vi var i Karlstad och shoppade, vi ritade över hela min kropp och knäppte kort. Gången därpå när du var hos mig, och sedan åter igen när jag var hos dig. Jag saknar det, jag saknar det alltihop.
Det är dags att ses nu igen tycker jag, jag saknar dig Susanne Edvardsson!

Tjohej
Postat: 2008-01-29 / 22:09:45 / © sandraaandersson.blogg.se

Åhh, vad det var jobbigt. Eller så jobbigt kanske det inte var, men jobbigare än det brukar vara att träna. Men jag antar att det är så det är när man inte tränat på över två veckor. Men det gick bra i alla fall, och det var kul och det är det de handlar om :)

Känns bra att jag kommit igång med bloggandet nu med (Y) Fast det kanske är lite för mycket bloggning, men nu är det så det är :) Min bloggnings anda tar väl slut snart, så då blir det väl en period utan ett enda inlägg gissar jag på.

Nu  är klockan över 10 och jag och Jonas ska alldeles strax börja baka, jag hoppas det inte tar allt för lång tid... jag behöver ju faktiskt skriva historian med. Men gott kommer det bli i alla fall, även om det inte är till mig. Men bara av att titta på det gör mig.. jag vet inte vad.
Nej, nu blir det dags.. Ska dra med mig Jonas in i köket på momangen så det blir av någon gång. :)

Träning nurå
Postat: 2008-01-29 / 19:37:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har kommit en liten bit på historian nu i alla fall, men knappast att den blir klar idag som planerat. Det blir aldrig som planerat för mig, jag är så gott som sämst på att göra som planerat. Hinner kanske lite mer ikväll, annars måste jag göra det imorrn.

Nu blir det i alla fall träning, första gången på över två veckor. Jag tror jag kommer typ dö. Jävla förkylning säger jag bara som gjort så jag inte velat träna, men visst, döden är välkommen så :) Hoppas det är nice i alla fall, det nya passet är nog inte klart än så är antagligen fortfarande samma gamla vanliga pass. Men det kan jag i alla fall så jag behöver inte krångla in en massa nya rörelser i skallen. Nice ska det bli! :)

Är nog bäst att jag börjar tjata på bror att vi ska åka nu, annars kommer jag komma försent igen.

SUCK
Postat: 2008-01-29 / 17:37:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är verkligen inte bra på det där med att plugga,
det var två timmar sedan jag skulle börja på min uppsats.
Och hur långt har jag kommit?
Jo, jag har öppnat ett dokument och skrivit överskriften. Jag letade fram en hemsida med info och jag slog upp historia boken.
Efter det fick jag för mig att göra annat, så jag har inte kommit längre.
Men det är en start i alla fall! Vilket jag inte ska vara så glad över egentligen, med tanke på att den måste vara bra annars har jag skrivit den i onödan.

Tisdag
Postat: 2008-01-29 / 15:25:45 / © sandraaandersson.blogg.se

image136Eftersom I-valen börjde igen förra veckan så förlorar jag en timmes sovmorgon på tisdagarna, trist såklart tycker jag. Men ändå helt okej eftersom jag gillar lektionerna. Jag började alltså 9 idag, ledarskap först. Ganska intressant faktiskt :) Sedan engelska och matte. Eftersom Helena inte var på skolan och Malin inte skulle gå på filmen så kändes det onödigt för mig att gå så jag struntade i den jag med och gick hem.

Tack vare att jag inte gick på filmen så fick jag 2½ timmes mer fritid idag, jag har inte spenderat tiden hittills speciellt bra om man säger så, men nu måste jag sätta igång med historian om den ska hinna bli klar.
Sen ikväll blir det träning och så snäll som jag är så har jag lovat Jonas att jag ska hjälpa honom baka, så det är väl det som gäller idag antar jag. :) Något att göra i alla fall.

NU: Plugg Plugg Plugg. Uppsats om Industriella Revolutionen!

Deg dag
Postat: 2008-01-28 / 23:07:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag har varit en riktig deg dag, har inte gjort något speciellt.
Bara suttit hemma och tagit det lungt, tittat på lite filmer.. Rendition och Bring it on: In it to win it fick det bli. Den först nämnda fast faktiskt rätt så bra, fick bara lite psyk på att det var rätt så mycket icke engelska i den.. och ingen text så jag förstod det inte. Men bra annars i alla fall. Och så klart är det ett pluss att snygg Jake Gyllenhaal var med i den. Den andra filmen då, den fjärde Bring it on filmen, inte den bästa då kanske.. men klart bättre än tvåan som verkligen inte var bra. Och som alla andra High School, Dans och Cheerleader filmer så tyckte jag om att se den :)

Var iväg en sväng till kvantum nu ikväll med, jag hittade på en anledning till att unna mig själv något så jag köpte en Ben & Jerrys. Sista nu, i alla fall på ett tag, jag har verkligen inte råd att köpa den titt som tätt. Men gott är det, och så värt pengarna.. tycker jag i alla fall.

Nej, nu ska jag nog ta och se på en till film innan jag lägger mig. Kanske blir lite glass med, eftersom jag inte kommit för mig att öppna den än.

Skickat
Postat: 2008-01-28 / 23:00:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu är krönikan och engelska recensionen skickade i alla fall, några veckor försenade blev de. Eller iaf recensionen, krönikan har jag ju faktiskt skickat tidigare. Men nu är de skickade i alla fall..
Så nu är det bara historian kvar.. och såklart svenska recensionen som också redan skulle varit inne. Är inte så bra på det där med att lämna in saker i tid jag. Men historian måste in i tid annars ryker betyget och det vill jag fan inte..
Kanske dags att sätta igång med den nu då..

Tjohej
Postat: 2008-01-27 / 23:04:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Det har inte blivit mycket gjort idag, inget alls ska man väl egentligen säga..
Emma var hit en sväng ikväll i alla fall, så jag hade sällskap i några timmar och det var ju trevligt ;)

Och jag har absolut ingenting att skriva, så tack för mig

Thougts
Postat: 2008-01-27 / 01:32:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är konstigt, och oförståerligt..
.. men jag saknar det!

Full rulle
Postat: 2008-01-26 / 22:23:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag hade tänkt ta det lungt idag, jag gillar liksom det. Men så fick jag sms av Carro imorse som ville gå på stan, så jag följde med. Jag behövde ju faktiskt leta kläder till nästa helg bland annat plus köpa lite annat. Så vi gick runt där i några timmar och kikade.
Sedan tog vi oss till Donken, skulle äta och så innan vi skulle bege oss till Glysis för fotbollscupen. Blev en lång stund på Donken, fick vänta på Simon ett bra tag och sedan maaat, gott vare iaf. Så när vi väl kom till Glysis och skulle gå in så var vi på väg in och betala alla tre, så sa en gubbe i dörren att jag och Carro kunde ta den vägen, vägen där de som redan betalat eller de under 15 år(som gick in gratis) kunde gå. Alltså gick jag och Carro in gratis för att han trodde vi var under 15. Vilket var nice, men man ska väl kanske inte ta det som en komplimang att man ser 3-4 år yngre ut än vad man är. :P
Vi satte oss och kollade på fotbollen i alla fall, sen kom Helena och hennes far och joinade oss.. :) Även Emma och Matilda kom. Var där till ungefär klockan 8 då jag tog och gick hem :)
Dagen var trevlig i alla fall..  förutom att jag haft en dundrande huvudvärk större delen av dagen och fortfarande har det, det känns som det är något fel på mig. Suuuck, jag som inte är van att ha huvudvärk.

Resten av kvällen ska jag ta det lugnt iaf, och försöka bli av med värken i min skalle

Mhm
Postat: 2008-01-26 / 01:07:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vet inte vad det är med mig, men det känns som jag uppdaterar här lite för ofta nu. Men men, det får bli så, även fast 99% av inläggen är onödiga.

Jag satt och läste lite gamla inlägg, eller rätt så många faktiskt. Det fick mig att tänka, man är aldrig nöjd med tiden som är.. nu när jag tänker tillbaka på den tiden jag skrev det där så vill jag tillbaka men då ville jag bara därifrån. Det är stört egentligen, det borde inte vara så. Man borde vara nöjd med det man har och verkligen uppskatta det. Men hur lätt är det just när det händer? Det är mycket lättare sådär i efterhand.
Det finns mycket jag vill gå tillbaka och göra annorlunda, men det går inte så jag borde vara nöjd med det som är. De val jag gjort, det är ju ändå mina val.. så det är ju ingen idé att ångra de egentligen, men ändå så gör man det..

Maaaaaaaaaaalta
Postat: 2008-01-25 / 20:20:43 / © sandraaandersson.blogg.se

image124

Just nu saknar jag Malta och alla Malta-människor otroligt
mycket, jag vill tillbaka. Jag vill ha värme och sola och ha det
roligt med människor jag gillar. Ta mig tillbaka!
Jatack, helg nu
Postat: 2008-01-25 / 17:06:17 / © sandraaandersson.blogg.se

Det blev en lång dag idag, kom nyss hem från skolan.. slutade före fyra men väntade med Carro så det tog sin lilla tid innan jag kom hem. Men vad gör det, jag har inget att göra hemma ändå :)
Lilldryg skoldag bara. Gjorde ingenting vettigt på engelskan, och inget på matten, vilket inte är ovanligt. Förkylningen sitter kvar så det blev ingen idrott heller, så jag satt och tittade på vilket inte heller var så meningsfullt. Ledarskapen sedan då, vi tittade på film, jag var trött.. och somnade. Vaknade ner hela grejen hade löst sig liksom och det var bara några minuter kvar av filmen, känns bra (Y)

Jag är typ mega trött och vill bara sova, vilket jag inte borde. Blääh

Suck
Postat: 2008-01-24 / 21:14:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är verkligen sämst på att göra det jag borde göra, ingen pluggning för mig idag heller. Har latat mig framför dumburks datorn hela dagen och gjort ingenting vettigt, det är illa fan. Jag måste ge upp med detta, inte bra ju. Och jag måste se till att göra skolarbeterna jag har att göra med nu, engelskan och svenskan skulle ha varit inne för ett bra tag sedan. Historian har jag typ en vecka på mig med, men sen äre stopp eftersom de sätter betygen då. Suck! Jag har inte ork till skolan.

Sitter nu och mumsar i mig varm oboy, ibland är det alldeles för gott :)

:)
Postat: 2008-01-24 / 10:40:41 / © sandraaandersson.blogg.se

   

Memory is a way of holding on to the things you love,
the things you are, the things you never want to lose

Snow, white snow
Postat: 2008-01-24 / 10:13:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag klev upp i morse och tittade ut genom fönstret och det var vitt, snö :) Jag blev glad, äntligen har vi snö igen, dock en rätt så liten mängd.. men gatorna och gräsmattorna är i alla fall vita istället för grå och tråkiga. Även fast jag inte alls gillar vintern, snön och kylan egentligen, förutom när jag är i fjällen, så tycker jag att när det ändå är vintern och rätt så kallt så kan det väl vara snö.. för vädret som annars är är något av det tråkigaste som finns. Grått och trist. Nu vill jag ha mycket snö, jag vill åka pulka :) Jag antar att när snön väl kommer, om den kommer, så kommer jag klaga på den och vilja att den ska försvinna. Men just nu vill jag ha snö! Vit underbar snö, snöbollssnö :)

Nu måste man väl ta och bege sig till skolan, eller relativt snart i alla fall :D

Hoooockey
Postat: 2008-01-23 / 23:04:00 / © sandraaandersson.blogg.se

Så det blev hockey med Emma ikväll då , andra matchen jag såg i mitt liv :) Känns bra att jag sitter och tittar och förstår så gott som ingenting. Förstår aldrig varför folk blir utvisade eller varför domaren blåser, målen är nog det enda jag förstår.. och bråken då såklart :)
Hudik vann i alla fall, och det var ju bra.. 4-2 om jag minns rätt.

Och inte har jag då gjort det jag skulle idag, pluggade ytterst lite bara. Måste ta och göra det någon dag, blää.

Nu ska jag se lite Skärgårdsdoktorn innan jag lägger mig :) Slipper hela evighetslektionen imorrn iaf och börjar 11.30 :)

Trodde ja ja
Postat: 2008-01-23 / 11:01:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns ju väldigt bra att jag stannade hemma idag och kunde sova så länge jag ville, men ändå så vaknar jag vid 6-tiden. Kändes som jag liksom hade kunnat gått till skolan då, men jag är för lat så jag tvingade mig själv att somna om och sov i några timmar till ;)

Nu idag blir det till att först glo på One tree hill, om jag nu får hem det snart vill säga. Sen måste det bli lite pluggning, sen kan jag nörda ett avsnitt av American Idol och göra klart pluggningen. Om jag känner mig rätt så kommer det inte precis bli såhär, men man kan ju alltid hoppas lite.
Ikväll blir det kanske till att glutta på lite hockey med Emma då :) Nice, inte för att jag är ett hockey fan, men det är skönt att göra något och inte bara sitta hemma hela kvällen :)

Grattis fan
Postat: 2008-01-22 / 22:06:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag måste ju säga Grattis Malin, försten ut av oss att bli hela arton år nu :)
Fick världens godaste tårta på skolan idag bara för det, tack Sussi måste jag ju säga. Den var typ himelskt god, godaste jag ätit måste jag säga.
Följde med Malin hem sen med, jag och hennes släkt var där ;) Haha. Blev mer firande där, fika och så fick födelsedagsbarnet en massa presenter. Nice! :) Malin fick tillbringa hela sin födelsedag med mig ;) haha :) Men trevligt vare i alla fall.

Övriga skoldagen var mest trök, hände inget roligt.. som vanligt.
Och imorrn är jag ledig, eller ledig och ledig. Har en lektion så sa att jag inte skulle komma och skyllde på att jag är sjuk :) haha

Fuckförkylning
Postat: 2008-01-21 / 15:22:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Det är typiskt att jag blir "sjuk" när alla andra börjar bli friska, kändes nästan som jag skulle ha stannat hemma från skolan. Kändes inte bra att gå dit, och hem. Skulle haft bil eller något, då skulle det vara mycket lättare. Får se om det blir så att jag stannar hemma någon dag, det är äckligt drygt att hosta hela tiden i alla fall.

Psyk att de ändrar schemat hela tiden, sist jag kollade på schemat så stod det att vi började 11.30 idag. Men tydligen så hade de ändrat efter det så vi började redan klockan 11, vilket jag inte visste om och kom lite väl sent. Bra att det var foto i alla fall, då gör det ingenting om man är sen eller inte :) Kopierade porträtt bilden i alla fall, den blev helt okej faktiskt.

Tog reda på vad jag skulle göra för att fixa högre betyg i historia med, så nu blir det till att skriva en kukuppsats om någon revolution, som jag inte minns vilken. Känns bra, har till nästa vecka på mig i alla fall. Så det ska nog gå bra det :)

...
Postat: 2008-01-20 / 18:42:14 / © sandraaandersson.blogg.se

   

I'm not supposed to love you, I'm not supposed to care,
I'm not supposed to live my life wishing you were there.
I'm not supposed to wonder where you are or what you do...
I'm sorry I can't help myself, I'm in love with you

Plugg dööh
Postat: 2008-01-20 / 18:34:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Är fortfarande inte klar med Bokrecensionen till engelskan, men har i alla fall börjat nu. Och är så gott som klar, den måste bli lite längre bara men jag vet inte vad jag ska skriva. Men det kommer väl, måste in med den snart i alla fall. Är redan över en vecka sen, känns inte som Kicki kommer bli glad. Men hon har inte sagt något om det än i alla fall, och det är ju bra.
I alla fall så gav jag precis upp med den, det gick inte så bra som jag ville. Och jag kommer inte på något passande rubrik, skit att boken heter "Speak" det hade varit en passande titel juh. Men men.

Istället så kanske jag borde ta och skriva min och Ninas filmrecension till svenskan, som inte heller är klar och redan skulle vara inlämnad. Det känns som jag inte är bra på att lämna in saker i tid, men de kommer i alla fall in någon gång, och bättre sent än aldrig ;)

Ingen träning blir det idag heller, det känns inte bra. Ingen träning på hela veckan, jävla hals. Jag vill bort med hostan nu så att jag får träna, jag saknar det fan. Men det känns bäst att ta det lugnt tills det är helt borta istället för att börja för tidigt och så blir det bara värre sen. Men det går mig på närverna att jag inte kan träna, hoppa och skutta runt.

Aktiv?
Postat: 2008-01-20 / 14:20:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är verkligen sämst på det här med att vara aktiv, det fungerar i några dagar sen glömmer jag bort det igen. Bloggen är väl inte något jag prioriterar, men det kanske jag borde ändra på och ta och skriva lite oftare ;)
Gå tillbaka till som för ett år sedan då jag skrev flera inlägg varje dag ungefär, ingen vet hur jag kunde ha så mycket att skriva men.

I alla fall så var jag på Hockey igår då, första gången i mitt liv som jag sett en hel match. Jag är inte så haj på det där med hockey, så jag förstod så gott som ingenting. De vann i alla fall och det var ju bra, får nu se om jag orkar ta mig till att försöka ge hockey en chans eller om jag ska fortsätta tycka det är den värsta sporten även fast jag knappt vet något om det.
Kvällen spenderades med Emma, var här i några timmar först. Sen blev man hungrig så vi drog en Donken, sen blev det lite nattvandring på stan innan jag tillslut kom hem vid tvåtiden :)
Bra dag i alla fall :)

Nytt år, nytt allt
Postat: 2008-01-01 / 20:14:45 / © sandraaandersson.blogg.se

2008, ja nu är det nya året här :)
Och jag hoppas det blir bättre än det förra.

Det blev till att jag stannade hemma igår i alla fall, jag kände inte för att göra någonting. Och jag är rätt glad att jag stannade hemma, det var skönt.. och lungt.

Ja, när det blir ett nytt år så brukar alla slänga ur sig en massa nyårslöften som de sedan inte håller. Onödigt egentligen, bevisar hur dålig man är att göra saker man lovat och sagt. Så några löften för resten av Sverige tänker jag inte ha, jag har några saker jag tänker göra och ändra på, men jag håller de för mig själv. Säkrast så, lättare att hålla och ingen får reda på om jag bryter de. Men de ska gå (Y)

2008, början på resten av livet

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB