Det är så det ska va
Postat: 2008-08-31 / 23:46:22 / © sandraaandersson.blogg.se

http://www.youtube.com/watch?v=HoNwbvvkrkA

Det gick inte att lägga in videon på bloggen, men titta vad jag hittade. Och jag måste ju erkänna, låten är inte dålig. Haha!
Sist man lyssnade på den var väl några år sedan och jag minns att jag tyckte den långhåriga grabben var så snygg. Vilken jävla smak man hade på den tiden. Iofs gillar jag fortfarande det där med långt hår, men en annan frisyr va?

Hur som helst, låten är fan bra!
jag tror min musiksmak är lite mesig

Jag gillar din stil, du är så magiskt fin
Du är vacker som få, när ska det bli vi två?
Du och jag, det är så det ska va

Jag vet vad du tycker och du är okej
Det spelar ingen roll du ska bli min tjej
För du och jag Det är så det ska va

Latheten har tagit över mig
Postat: 2008-08-31 / 21:19:47 / © sandraaandersson.blogg.se

När man tagit körkort så blir men något oerhört lat, i alla fall då man har tillgång till bil. För tre månader sedan tyckte jag det var självklart att gå eller cykla till skolan, även om det var snöstorm eller spöregnade.. nu funderar jag på att ta bilen även om det är strålande solsken.
Jag tror det kallas lathet.
Så nu sitter jag och försöker bestämma mig hur jag ska ta mig till skolan imorrn: bil, cykel eller gå. Under sommaren har jag blivit vidrigt lat så jag tar helst bilen, men jag borde inte. Cykel får det bli, ja jag måste cykla till skolan.
Jag måste sluta ta bilen överallt, det är varken bra för mig eller miljön.


Sådär helt plöstligt nu bestämde jag mig för att dra till med en msn strejk.
Jag satt och tänkte när jag åt, man sitter alldeles för mycket vid msn. Det är ju inte ens att bra sätt att kommunicera på, det blir bara en massa missförstånd och skit. Och just av den anledningen, missförstånden alltså, så drar jag mig ifrån msn under några dagar. Jag är trött på det, att man tror en sak och sen så är det bara ett stort jävla missförstånd. Skit saker, irl är mycket bättre! (Y)
Jag får passa på denna vecka nu innan mina gratis sms går ut, för då antar jag att jag måste vara inne på msn om någon ska få tag på mig.. för fylla på mobilen tänker jag inte göra.

Nu blir det film.
Tjarrå :D

En tur till Norrbo
Postat: 2008-08-31 / 18:26:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag säger bara det, jävlar vilken skön sömn jag fick i natt. La mig vid tolv igår och somnade direkt, klev upp vid halv 11. Perfekt!
Mindre perfekt är att imorrn börjar vanliga skoldagar igen och man måste kliva upp halv 8, det låter inte alls lockande med tanke på att jag kommer sova alldeles för lite.

Eftersom jag inte hade några planer idag for jag iväg till stugan och hälsade på pappa, att karln ska hålla på och göra om saker där hela tiden. Snart hittar jag väl ingenting alls där, men han är väl så illa tvungen om han ska klara av att bo där i vinter.

Kom hem för ett tag sedan, nu ska jag hämta Carro och sedan åka och träna.
NICE!

Lördag
Postat: 2008-08-30 / 23:51:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Tiden går alldeles för snabbt, snart är det September. Jag som tyckte det var nyss jag fyllde år.

Deg dag idag, det behövdes kan jag säga :) På kvällsingen följde jag med Carro en sväng, skjutsade Simone till Bergsjö. Jag gick i alla fall utanför dörren och det är ett framsteg, jag brukar inte ens reagera på vad det är för väder under mina latis dagar.

Ibland känner jag mig duktig, satte mig idag och fixade lite mer inför skolan. Känns som det är dags att jag har ordning på sakerna och inte behöver leta efter papper och dylikt alldeles för länge innan jag hittar de. Så i år är det dags för nya kollegieblock, mappar och pärm. Jag känner mig som en pluggis!
Det kommer väl hålla i en vecka eller något, sen skiter jag i allt igen.

Imorrn tror jag att jag åker till Norrbo, är nog inte så bra att sitta inne ännu en dag så blir nog en tur dit :P
Sen träning, oh yes jag längtar tills jag kommer igång ordentligt.

Take me away
Postat: 2008-08-30 / 16:57:33 / © sandraaandersson.blogg.seDet skulle inte sitta helt fel med lite sol nu,
att ligga på en strand och slurpa watermelonshake.
Himmelriket!

Tzatziki & munkar i Grekland
Yatzy & shopping i Turkiet
Watermelonshake & regn i Thailand
Trampbåt & chips på Malta

Jag vill utomlands typ nu!
Please take me awayBrännboll
Postat: 2008-08-29 / 19:00:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Med mitt humör i morse så bestämde jag mig för att ta bilen till skolan, kändes dock lite onödigt sen när jag, Mikaela och Carro kom i tre olika bilar och vi åker samma väg ungefär. Men men.
Strax efter åtta åkte jag till Lars och träffade Carro, for sedan vidare till skolan och plockade upp Malin innan det bar iväg till Ullsäter.
Iskallt var det enligt mig, kan ha att göra med att jag hela tiden satt och tittade på. Brännboll är meningslöst och att spela i foppatofflor är ingen höjdare.

Var inte ens där i två timmar innan jag for hem. Satte igång en film, blev störd av Emma som ringde och ville ha skjuts, snäll som jag är satte jag mig i bilen och skjutsa hem henne. Bra att det tog mig 1½ timme att skjutsa henne. Höhö!

Jag orkar inte vara social, så dagen har tillbringats framför datorn och film mestadels.
Men faktiskt så har jag varit lite smått duktig också, ordnat lite inför den kommande veckan, det kunde man inte tro om mig :)

Resten av helgen kommer vara död,
har ingen som helst lust att vara social så jag håller mig hemma.

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You were always on my mind
You were always on my mind

Freedom Writers
Postat: 2008-08-29 / 15:00:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Såg precis en film, kung bra var den.
Freedom Writers, rekomenderar den väldigt mycket kan jag säga. Precis min typ av film, verklighetsbaserad så klart :)
Och jag kan inte tycka illa om Hilary Swank längre, hon är ju faktiskt bra.

Se den!

Elvis
Postat: 2008-08-28 / 20:47:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Började klockan 9, var där i 45 min och fick sen sluta. Kändes lite onödigt att bara åka dit och lyssna på PO och Lasse, vi fick i alla fall veta att vi ska göra hur mycket som helst på filmen i år, och tydligen "samarbeta" men hundra andra ämnen. Suck!
Det enda positiva var att jag fick mitt skåp, nederskåp som resten av klassen. Har haft överskåp de två första åren så det var väl på tiden att jag fick ett underskåp antar jag och eftersom hela klassen fick det så klagar jag inte. Jag tror trots allt att jag fick bäst skåp ändå, på kanten sådär lite i skymundan :)

Sen hade vi tre timmar att fördriva innan vi skulle kolla på Elvis, så jag, Malin och Mikaela åkte ner på stan och kikade lite och käkade på Jambo. Tunabergare in my heart <3
Vid tolv åkte vi vidare till Håstaholmen, vi tänkte att vi ville ha bra platser och jag kan inte säga annat än att min var grym. Iofs tror jag att alla såg, men jag gillade min plats vid gången^^ Och det var meningen att jag och Amanda skulle vinna de där pengarna, men inte fan gjorde vi det. Istället vann några loosers, nu var jag elak.. känner de inte så jag ska vara tyst.
Fast jag sa att jag inte hade några förväntningar så trodde jag faktiskt att de skulle vara bättre, så lite besviken blev jag allt. Men det var bra ändå.

For i väg på träning nu ikväll, fy fan vad varmt säger jag bara. Jag vet inte om jag någonsin svettas så mycket i hela mitt liv, jobbigt var det.. mest bara för att det var så olidligt varmt där inne.

Hur som helst, nu ska jag klä på mig och kila ner till Soffan och kika på film :)
Hare!

Tillbaka, tyvärr
Postat: 2008-08-28 / 08:37:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag blev utpressad av syster att fortsätta skriva, så jag är väl så tvungen. Kan va lite sådär halvt aktiv, inte skriva riktigt mycket som jag brukar.. för det var för mycket.

Helena har tagit körkort kan jag ju börja med ett berätta. Härligt härligt, nu blir stan farlig ;) Tillbringade gårdagen med henne och åkte runt lite, nice vare.
Även att bror har dumpat bilen här så nu kan jag vara fyllechaffis hur mycket som helst, inte för att jag tror att jag kommer vara det ändå men.

Idag ska vi på Elvis, alla treor. Hoppas den är bra,  jag har inga förväntningar alls kan jag ju säga för jag vet ingenting om den. Men hoppas den är bra i alla fall.

Tjarrå!

Skjut mig
Postat: 2008-08-27 / 22:34:00 / © sandraaandersson.blogg.se

jag tog steget, och jag föll.
nu reser jag inte på mig mer,
så sparka på för jag ligger redan.


Att jag alltid ska få fram allt jag tycker och tänker, lär mig vara tyst någon!?! Kommer nog aldrig lära mig det, suck!
Ge mig ett svar

skjut mig, snälla, skjut mig!


mamma räddade kvällen,
hon köpte choklad åt mig.
välbehövt!

Nytt läsår, ny termin, nya förutsättningar
Postat: 2008-08-26 / 07:48:11 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår skrev jag världens längsta inlägg, i alla fall näst intill. Nyss kände jag att det var för mycket information och att jag inte ville ha det kvar, hur som helst. Samma sak gäller fortfarande.

Det ska ske en ändring, med start typ igår eller något.
Vi får se hur det går, vissa saker kommer nog inte var världens lättaste för mig om man säger så. Och vissa saker känns tungt redan nu, som jag sa igår: det känns som jag kommer slänga en bit av mig själv.
Det som kommer bli svårast är väl att klara av det där snacket jag pratade om, och slänga allt jag samlat på mig och inte borde ha. Ingen vet hur jag ska klara det.

Jag ska börja prioritera andra saker än vad jag gör nu, det är nog inte mer än rätt och det håller nog alla med om.
Eller aah, ska försöka i alla fall.

Samtidigt passar jag på att ta en paus från bloggen, hur länge vet jag inte. Beror på hur det känns, kan vara en vecka eller två månader.. möjligtvis kan det hända att jag aldrig kommer tillbaka.
Men känner jag mig själv rätt är jag tillbaka rätt så snart.


Tjarrå, idag är början på resten av mitt liv ;)

Sista första skoldagen
Postat: 2008-08-25 / 20:14:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill börja med att säga; GRATTIS CARRO till körkortet, nu känner jag mig inte lika ensam längre :) Snart sitter väl alla här med ett körkort i handen :)

Hur som helst, sista första skoldagen idag. Kändes meningslöst att stiga upp tidigt och gå till skolan klockan 8, vara där en timme och sen sluta. Inte hände det något viktigt där heller.
Umgicks sedan med Carro i väntan på hennes uppkörning, under uppkörningen som kändes som en evighet väntade jag med Emma och Helena. Människan kom och hade klarat det, men det visste vi iofs ;)
Så dagen har i princip gått ut på att åka bil, men det är nice.
Vi var till Linnéa en sväng också, spelade Rock Band. Synd för mig att jag spelar åt fel håll på gitarren så det inte var roligt, trummorna var därimot mycket roligare :)
Det slutade med att vi åkte och tittade på fotboll.

Nu är jag hemma och är trött.
Skolan en sväng imorrn, sen blir det bil igen :) Like it.

Btw, jag har gått och haft ont i knät hela dagen och nu såg jag att jag fått ett fin fint blåmärke. Ingen vet hur det hänt. Måste kommit till i lördags, någon som vet hur? :S


GRATTIS GRATTIS GRATTIS :D

Snark
Postat: 2008-08-24 / 22:01:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Ingen vill veta hur trött jag är.
Jag vill inte ens tänka på hur många gånger jag höll på att somna när jag tittade på film, jag missade nog halva handlingen av den i alla fall.
Och nu efter att ha legat halvdöd på soffan i en timme ger jag upp, jag går och lägger mig och hoppas på att jag kan sova hela natten. Men eftersom jag är som piggast efter 6 timmars sömn kommer jag väl vakna klockan 4 eller något och inte kunna somna om. Typiskt mig liksom.

Om 10 timmar börjar det sista året på gymnasiet. Kul?
Godnatt

Tiden går
Postat: 2008-08-24 / 21:32:57 / © sandraaandersson.blogg.se1,5 y
18 m
78 w
547 d
13128 h


Hur man än säger det så låter det länge för mig, för länge.
Jag vill inte ha det såhär och egentligen ser jag bara en utväg men den vill jag inte ta.. den ska jag inte ens tänka på egentligen, men vem kan låta bli?
Jag säger bara det; If i could turn back time..

Jag längtar, då kanske det blir bättre.
Man kan ju alltid hoppas på det bästa?

underbart att se hur patetiskt man är,
känns ju väldigt bra vid 18års ålder må ja säga.

Chasing Amy
Postat: 2008-08-24 / 17:29:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur kan något som man alltid tycker är hur gott som helst inte vara nå gott alls när man är bakis? Konstigt egentligen, jag höll på att dö av hunger så jag tvingade i mig några FinnCrisp. Jag måste lära mig äta dagen efter, det är icke bra att göra som jag gör.
Jag hittade dagens mat när jag var i kylskåpet och rotade, pastagratäng.. det är nästan snäppet bättre än grillat faktiskt. Nu kan kocken komma hem och göra i ordning maten tycker jag faktiskt :)

En film har jag hunnit med, Chasing Amy. Den sög, eller den var inte så dålig men inte fan var den bra. Nu vill jag se en bra film, en riktigt bra. Typ en The Notebook bra ;)

End of the road
Postat: 2008-08-24 / 15:16:56 / © sandraaandersson.blogg.seDet suger när man letat efter en låt i två år och ändå inte hittat den,
då får man nöja sig med att lyssna på YouTube.
Matt Goss - It's the end of the road
KUNG!

Home sweet home
Postat: 2008-08-24 / 14:51:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har kommit fram till att jag älskar min säng och att jag sovit i den alldeles för lite i sommar. Ingen vet hur jag en natt hellre sov i tält på Carros gård än i min säng, det är ett mysterium. Eller hur jag tillbringat flera nätter i stugan med Niklas som pratar i sömnen och sparkar mig. Jag borde ta med mig sängen nästa gång jag ska bort.
Jag har även kommit fram till att jag aldrig vill flytta från denna lägenhet, jag gillar den för mycket. Så jag tror nästan att jag tar med mig den också när jag flyttar, hur jag ska lyckas är en annan femma.

Jag trodde hela dagen skulle bli pest men nej nej så fort jag kom ut mådde jag bra. Känns skönt. Det är inte värt det att vara bakis, man borde helt enkelt inte dricka. Med tanke på min ekonomi just nu så tar det nog ett tag tills nästa gång, sådär några månader.
Och sug på att jag inte kan äta, jag hoppas det blir grillat eller något ikväll när jag är riktigt jävla hungrig. Det skulle sitta väldigt fint.
Trevligt är ju även att när jag kom hem nyss så hittade jag en stor fet godispåse i mitt rum, bra tajming med att få sånt. Det är inte precis så att jag är sugen på det idag och det passar inte in på min kommande livstil, jag gissar på att det är från Meeri eller mormor med tanke på att det är finskt godis. Någon som vill ha? Just nu blir jag bara äcklad av det.

Har varken lust eller ork att skriva om gårdagen mer än att det var kung hos Soffan, dock tror jag inte att jag skulle sett till att vinna de där två tävlingarna så jag hade sluppit shoten, som jag just då så gärna ville ha.
Om jag känner för det kommer nog bilder upp lite senare :)

Naah, nu ska det sitta fint med en lång varm dusch och sen krypa ner i min älskade säng framför en film. Perfekt dag för mig.

Dagens i-lands problem
Postat: 2008-08-23 / 11:11:12 / © sandraaandersson.blogg.se

För en stund sedan kom jag på att jag har ett stort jävla problem. Eller aah, det är inte så stort egentligen men det gör mig förbannad.

Om två veckor är det marknan, samma helg är det även gfest, Noice och fotboll. Ingen vet hur jag ska få ihop det. Visst, jag kan lätt skita i både marknan och gfesten för båda två är skit egentligen. Och iofs är marknan hela helgen så den skulle jag kunna gå på på dagen på lördagen eller söndagen. Och gfesten är på fredagen. Det är på lördagen det stora problemet sitter.
Jag vill se både fotbollen och gå på Noice, självklart är de samma kväll. Jag blev sur när jag missade Noice på Cityfesten så jag vägrar missa de en gång till, men fotbollen då? Jag missar aldrig en match, suuuuck.
Någon som förstår hur stort problem detta är för mig?

oh yes, dagens i-lands problem. eller näe, årets.

Sommarlovets sista dag
Postat: 2008-08-22 / 17:49:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är sista sommarlovets sista dag, sorgligt egentligen. På måndag börjar man sista året på gymnasiet, även det är egentligen sorgligt. Sen måste man lista ut vad man vill göra här i livet, äsch det kan man tänka på sen :P

Jag är bra på det där med tajming, en riktig förkylning har hängt över mig hur länge som helst nu.. snart kommer den ordentligt. Och eftersom det är fest imorrn vill jag inte riskera att bli värre tills dess, därför har jag suttit inne hela dagen och kommer sitta inne ända tills imorrn så jag ska iväg. Känns bäst så, även om det inte är speciellt kul.
Och det känns värdelöst att slänga bort sin sista sommarlovsdag någonsin på att sitta inne och titta på film, men men.

Som sagt, fest imorrn. Kul ska det bli, årets partaj?
Soffan fyller år idag, så jag får vara snäll och slänga iväg ett grattis till henne. 23 år, snart är hon gammal och skrynklig ;)


Sup å va glá

Sommaren 2008
Postat: 2008-08-22 / 15:33:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Gjorde du någo i sommar som du aldrig gjort förr?
oh yes, tog körtkort bland annat

Dog någon som står dig nära?
nej

Vilka länder besökte du?

inga, eller ah Finland lite på låtsas

Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
jaa, inte lite heller

Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
26 Juni

Största misstaget?
vet faktiskt inte

Har du varit sjuk eller skadat dig?
näe, as usual

Bästa köpet?
öhm, mina skor kanske

Vad spenderade du mest pengar på?
körkortet antar jag, sen kläder/skor

Gjorde något dig riktigt glad?
gjordet det säkert

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Jason Mraz - I'm Yours
Adam Tensta - My Cool

Är du gladare eller ledsnare denna sommar jämfört med tidigare somrar?
gladare skulle jag tro

Vad önskar du att du gjort mer?
träffat folk

Vad önskar du att du gjort mindre?
varit så insnöad

Hur tillbringade du din midsommarafton?
krogen med Helena?

Blev du kär i sommar?
insnöad, så nej

Hur många förhållanden?
0

Favoritprogram?
sytycd

Bästa boken du läste i sommar?
sjöjungfrun

Största musikaliska upptäckten?
Jason Mraz

Något du önskade dig och fick?
en bättre sommar än de tidigare

Något du önskade dig och inte fick?
mycket det

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
var i delsbo, kikade på snyggingen på storbild

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
ingenting är perfekt, så ja det finns det alltid

Vad fick dig att må bra?
vännerna

Vem saknade du?
dum fråga

De bästa nya människorna du träffade?
vet inte

Sommarens sötaste?
carro, hon gjorde första halvan bäst

Sommarens hetaste?
well, inte den alla skulle tro iaf

Sommarens största kärlek?
musiken

Sommarens besvikelse?
vädret

Sommarens bästa?
de mesta.. körtkortet!

Dreaming With A Broken Heart
Postat: 2008-08-22 / 00:58:30 / © sandraaandersson.blogg.seWhen you're dreaming with a broken heart
The giving up is the hardest part

Glassigt
Postat: 2008-08-21 / 23:07:27 / © sandraaandersson.blogg.seJag vill vara liten igen, allt var mycket lättare då.

Skateboardproffs?
Postat: 2008-08-21 / 22:56:07 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag var till Iggesund och lämnade tillbaka bilen till Jonas, samtidigt passade jag på att kika in våran skateboard. Fyfan säger jag, den ser väldigt grabbig ut.. alltså inte någon jag skulle valt, men skit samma det är i alla fall en bräda så jag får vara nöjd ;)
Testade den också, jag kan inte påstå att jag är en stjärna på det där med att åka bräda precis. Feg är jag också, hoppas det blir bättre med tiden i alla fall. Det borde det bli. Jag ska bli kung, kan vi låtsas iaf ;)

Dagens sanning
Postat: 2008-08-21 / 20:55:43 / © sandraaandersson.blogg.se

jag vet vad jag vill
jag vet vad jag inte kan få
jag vet att jag vill ha det jag inte kan få


nu drar jag till iggesund en sväng
ska nog testa min nya fina bräda,
 ah hoppas den är fin iaf

tjarrå!

Kryssningsbilder
Postat: 2008-08-21 / 18:37:24 / © sandraaandersson.blogg.se

Som sagt så har jag fått Emmas bilder från Kryssningen nu :)


Grannarna vars namn jag inte minns,
enligt Emma så heter han till vänster något i stil med Allan?


Någon som förstår syftet? Inte jag iaf


Sådär på morgonkvisten hittades en stackars däckad karl på däck,
tydligen så gick det inte att få liv i honom. Maybe he's dead.Karln kunde trolla, ingen vet hur


Man är sådär lagom pigg 6-7 på morgonen, sliiiiten


Jag tror inte det är speciellt uppskattat att springa in i någons hytt
och knäppa kort på de medans de sover.

Favorit
Postat: 2008-08-21 / 17:56:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Åhh, jag hittade snyggaste tröjan i min garderob. Den hade jag helt glömt, var tvungen att sätta på mig den och springa runt här som en nörd och visa den för alla :) Dock är den några storlekar för stor, men det gör ingenting.. absolut ingenting.

Det är synd att jag aldrig har någon användning för den. Jag borde åka till Frankrike och använda den, ja det borde jag verkligen. Fan, jag ska åka. Nu gäller det bara att spara pengar, har jag tur så kan jag åka till våran. Måste lura med Jonas också, vill inte åka själv precis.
Fasen vad jag kommer få leva fattigt det kommande året, men vafan det är det nog värt.

yees, fick nyss Emmas bilder från kryssningen så snart kommer de upp. hon hade visst mycket roligare bilder än mig.

Städa/klädrensning
Postat: 2008-08-21 / 16:59:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu har jag kommit igång på riktigt, bara inget/ingen avbryter mig nu för då kommer jag väl aldrig komma igång igen.
Jag har alltså börjat städa, ordentligt.. och rensa i garderoberna och byrån, igen. Alltid när man rensar och fixar bland kläderna så hittar man något plagg som man glömt bort och inte förstår varför man inte använder :P

Hur som helst, var tvungen att ta en snabb liten paus nu bara innan jag ska sätta igång igen. När man väl kommer igång är det ju faktiskt roligt, förra gången jag städade ordentligt hittade jag ett väldigt gammalt brev. Haha vad omogen man var en gång i tiden, fast lite sött var det ändå^^

Aja, ska fortsätta nu så jag blir klar någon gång :D

Tjejkväll
Postat: 2008-08-21 / 13:01:19 / © sandraaandersson.blogg.se

Har nu fått bilderna sen tjejkvällen i Tisdags :)
Tacooooos ;)

                        
Vi körde "hattleken"Guitar Hero


Sing Star


Badning för vissa

Gratis är Gott
Postat: 2008-08-21 / 11:28:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Gratis SakerJag vet att jag tipsat om detta förut, men det skadar väl inte att göra det en gång till? :) Och vem tackar nej till gratis saker?
Det skulle väl inte sitta helt fel med en Extern Hårddisk, en GPS, en Mobiltelefon, en Digitalkamera, 1000 kr på IKEA eller ett Playstation 2. Det enda man beöver göra är att bli medlem på GratisGen.se och värva några medlemmar så får man något.

Det låter väl fin fint? :)
Fylleskjuts
Postat: 2008-08-21 / 10:47:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag var ju så dum igår att jag skulle skjuta i natt, fick ju lov att göra det också.

Blev lite bråttom när de ringde och jag inte ens var hemma och jag var tvungen att byta bil och åka med till Iggesund och hämta den och så.. men men. Hata Jonas bil förrsten, den blir ju bara sämre och sämre.
Jag var till och med så snäll att jag skjutsade folk jag inte känner, men pinsammast då var ju att jag inte fick igång bilen sen vi hade tankat och vi var tvungen att rulla igång den. Skitkul.
Sen kan jag ju säga att när man är trött och på dåligt humör är det inte det bästa att skjutsa två fylleskallar vid namn Jonas och Fredrik som sitter och skriker en i örat hela vägen till Enånger och tillbaka.


Hungrig, frukost tack.

Fälld - Staff - Mål
Postat: 2008-08-21 / 03:09:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är glad att jag har vänner som ibland försöker förgylla dagen lite extra och sen blir det ju bara bättre av att jag har så dålig humor och tycker att det är roligt :)

 Jag hade panik över att jag inte hade Kanal 8, jag planerade istället att åka till mormor och se matchen. 30 minuter innan sändningen fick jag reda på att mormor inte längre har kanalen, lite panik jag fick då.
Som tur var hade jag ju en räddare i nöden, ”Martin” hade Kanal 8 och erbjöd mig att komma dit och titta, så jag slängde mig i bilen och for dit och tur var väl det.

Tänk vad jag annars hade missat, Sveriges absolut hetaste man sprang runt och jagade en boll i 90 minuter. Jag blev glad i alla fall, kommentatorerna öste beröm över honom hela första halvleken.. inte lite nöjd jag var då när det blev paus. Ännu mer nöjd vad jag över att de hela tiden visade honom i bild och när han sedan fick en staff och satte den så blev man ännu gladare.
Med risk för att låta som en extrem nörd/ tönt, mer än jag redan är vill säga, så är jag bara tvungen att säga detta. Såg ni intervjun efter matchen? Jag säger då bara det, jag har aldrig i hela mitt liv sett något snyggare. Hur kan någon människa se så bra ut? Och jag, som inte ens gillar muskler, kunde inte annat än att dregla över hur bra hans muskler såg ut. Eller aah, hela han ;)
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar att vara nörd. Love it.Jag borde ha gått och lagt mig för längesen, men jag hade ju lovat att jag skulle vara fyllechaffis ikväll så jag fick ju så lov att vara det. Blev längre än jag hade tänkt mig, men det kan vi ta imorrn.
Nu vill jag bara sova, godnatt

Oh Darling, your time's here
Postat: 2008-08-20 / 17:09:01 / © sandraaandersson.blogg.se

Har inte hänt mycket idag, fast enligt mig själv har jag varit duktig.. lite i alla fall. Resväskan är tom och ute ur rummet, vilket framsteg ;)

Jag tänkte att jag måste försöka få bort alla filmer från datorn, med tanke på att jag har 70 st som jag inte sett så kommer det ta ett tag. Lika bra att börja se på de på en gång, så idag blev det två st.. War, Inc och Gridiron Gang. Den första var väl ingenting speciellt men den andra är kung, skit bra film. Jag gillar verklighetsbaserade, de är oftast väldigt bra.
Fast iofs, jag gillar de flesta filmer ;)

Snart ska jag åka iväg och hämta mor och sen träna, äntligen.
Efter det blir det antagligen till att åka och titta på fotbollen, sug att den sänds på en kanal vi inte har. Men Kim ska spela och då är det ett måste att se, även om det blir krångligt att fixa det ;)


Hottie ;)

Onsdag
Postat: 2008-08-20 / 11:34:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skulle gärna skriva, gud vad duktig jag är som klev upp tidigt idag, men med tanke på hur mycket klockan är så tror jag inte det skulle stämma. Vi skyller på att jag kom hem sent igår och la mig ännu senare och att det var därför jag sov så länge.
Man kan ju även skylla på mina grannar som dunkade musik även i natt, jättekul att lyssna på någons musik kvart över tre när man försöker sova och det är inte så att man bara hör "dunk dunk" utan man hör det så tydligt att det skulle vara som om ljudet kom från rummet man var i. Man kanske borde ringa störningsjouren nästa gång? Suuuck, det suger att bo i lägenhet.. fast ännu värre att bo i hus ;) haha

Just ja, jag har lyckas fixa något som liknar msn som fungerar nu. Det suger, men det går i alla fall att prata med folk på det så lite nöjd är jag nu :)

Äntligen träning idag igen, efter ännu ett uppehåll denna sommar.
Och fotboll ikväll :D

Tjejkväll
Postat: 2008-08-20 / 02:47:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var tjejkväll ikväll då, riktigt trevligt må jag säga.
Tacos, lekar, singstar, guitar hero och badning.. det sistnämnda deltog jag tyvärr inte i men nästa gång så ska jag i badet med :)
Det var längesen vi träffades allihopa, det har nog aldrig hänt förutom på skoltid förr.. men det ska det bli ändring på hoppas jag. Jag ser fram emot många fler kvällar som denna under det sista skolåret.

Bilder kommer när jag fått av Mikaela/Nina, vilket betyder att jag måste gå igång msn(så det kommer nog ta ett tag)

Nej, klockan är mycket. Dags att sova, godnatt.

How To Deal
Postat: 2008-08-19 / 15:23:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är lat, jag har fortfarande inte packat upp fast det var flera dagar sedan jag kom hem.. inte har jag städat heller. Suuck.
Idag har jag istället tittat på film, How to Deal fick det bli. Tjejfilm! Men är man tjej så ska man gilla såna, så är det bara ;)

Nu ska jag väl snart göra mig klar och sen åka iväg, tjejkväll ikväll :) I like it.

Nackdelen med att bo i lägenhet
Postat: 2008-08-19 / 12:24:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Vem i helvete dunkar musik halv 2 på natten, på en vardag? Okej om man bor i hus, men när man bor i lägenhet och stör varenda granne? Idiot, jag är glad att jag inte skulle upp tidigt imorse i alla fall då hade jag blivit förbannad.
Inte hörde jag vartifrån musiken kom heller så att jag kan ge igen, det var ju synd.. hade varit väldigt kul att ge igen någon natt.

Suck, ibland är inte lägenhet det bästa.

Europe is a country and everyone speaks french here
Postat: 2008-08-19 / 00:14:05 / © sandraaandersson.blogg.se


Blond och dum, eller hur var det?

Coach Carter
Postat: 2008-08-19 / 00:07:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag var sugen på att se en riktigt bra film ikväll så jag satte igång Coach Carter, kung! Var ett tag sedan jag såg den sist så hade till och med glömt bort vad den handlade om och att Channing Tatum(!) var med, ingen vet hur jag kunde glömma det.
Och det finns väl ingen som tackar nej till att se en film med Channing, snyggfan!
Hur som helst, filmen var kung.. bättre än jag mindes :)

Caaaaaaaarro :)
Postat: 2008-08-18 / 21:23:27 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen, idag var dagen då jag fick träffa Carro igen :)
Jag skulle möta henne på trafikskolan efter hennes lektion, på något sätt lyckades vi vara sämst och gå om varann på vägen och missa varann. Hittade varann till slut i alla fall och bra var väl det ;)
Promenerade hem till Lars och var där ett tag innan vi åkte hem till henne, gjorde inte något speciellt.. bara umgicks. Well, det är alltid bra med Carro.

Suck, jag börjar bli sjuk. En förkylning har hängt över mig ett bra tag nu och snart slår den till, så bra tajming. Så jag tror att jag avstår från att bada och basta imorrn, tyvärr.. men det känns bäst så.

Bästa busringningen?
Postat: 2008-08-18 / 13:00:03 / © sandraaandersson.blogg.se


Går det att göra annat än att skratta?

Måndag
Postat: 2008-08-18 / 12:12:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag var jätteduktig på det där med att kliva upp tidigt, man kan även säga att jag inte var så duktig på det. Näe, imorrn ska jag kliva upp i skaplig tid i alla fall :)
Och jag med mina drömmar, hate it. Men jag tänker inte ta upp den här, då vet alla vad jag vill sen.. och det vill vi ju inte :P

Idag ska jag vara med Carro, äntligen. Vi har inte träffats på över en månad nu, katastrof säger jag. Men idag så :)
Före det så borde jag städa, jag har inte packat upp riktigt än.. och igår blev det stökigt när Soffan var här, den jäveln slängde ner alla mina kläder på golvet. Men men.

Undra om det är något roligt på OS idag..hmm.

Ställa tillbaka dygnet?
Postat: 2008-08-18 / 00:16:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Om en vecka börjar skolan, en vecka, det är hur lite som helst. Jag borde börja förbereda mig redan nu, jag borde ställa tillbaka dygnet, försöka börja med rutinerna jag skrev upp, försöka göra i ordning alla saker till skolan.
Men jag vill inte.
Jag satt nyss och tänkte, jag vill inte tillbaka till skolan och då menar jag verkligen inte. Jag trivs inte, jag hatar det. Ett år kvar, eller 9½ månad om man ska vara petig.. sen är det slut.
Innan skolan började förra året så tänkte jag precis samma sak.. förra året var det dock av andra anledningar och ska jag vara ärlig var jag rätt så nära att hoppa av, men det gjorde jag inte och jag vägrar göra det nu när jag bara har ett år kvar.
Det gäller att bita ihop och göra det bästa av det.

Hur som helst, jag borde börja lägga mig tidigare och kliva upp tidigare.. annars kommer jag sova mig igenom skoldagarna.

Ett år, sen åker jag.

Ögongodis är bra för kropp och själ
Postat: 2008-08-17 / 23:26:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är fortfarande trött sen igår, nu har jag även tråkigt och är på dåligt humör så för att komma på bättre humör sitter jag och klickar runt på YouTube. Försöker hitta lite nya videor med Mark att nöta sönder, dock tror jag att jag redan hittat alla bra och sett de en miljon gånger ungefär, men jag kan se de några till :)
För att vara lite snäll tänkte jag dela med mig av denna fantastiska grabb, han rör sig som jag vet inte vad.

Jag älskar att vara nöööööööörd :D


People say he's gay. I say: Go to hell, he's mine.

Om man ändå kunde dansa

Ansiktsboken
Postat: 2008-08-17 / 22:09:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har gjort det jag hela tiden sagt att jag aldrig skulle göra. Jag har blivit medlem på Facebook, världens mest överskattade hemsida.
Soffan lyckades på något konstigt sätt lura mig att bli medlem, men jag kan ju säga så mycket som att jag tänker inte vara inne ofta.. jag tänker inte ens ge det en chans, anledningen är att jag vill inte bli "fast" i ännu en sida. Jag är tillräckligt fast i bilddagboken och bloggen redan, det räcker för min del.

Varför tycker alla att Facebook är så bra egentligen?

Vi var på kryssning
Postat: 2008-08-17 / 21:04:22 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var ett bra tag sedan nu, men eftersom jag inte har haft någon möjlighet att lägga upp bilder så har jag inte brytt mig om att skriva om kryssningen, så här kommer det.

Jag vet inte hur jag ska börja.
Som alltid så kliver man ju alltid ombord på andra sidan båten än vad man har hytten på, typiska oturen liksom. Well, hittade de såsmåningom.. och de var faktiskt nice, dock utan fönster men vi får skylla oss själva som var så sega med att boka.
Kikade runt lite på båten i några timmar, spelade lite och drog en tax free. Soffan tyckte vi skulle festa, jag och Emma var inte sena med att hänga på. "Förfest" i hytten, sen vidare och kollade på något band som spelade, det var riktigt dåligt drag uppe på "discot" så vi gick nog inte upp dit förns allt annat stängde. Hittade några riktigt sköna människor, eller så hittade de oss, hur som helst.. de var trevliga. En massa grabbar och vi, och nu kommer det bästa av allt.. Soffan blev brädad, grabbarna trodde jag var äldre än henne, yeeeeeees segern till mig. Haha, hon blev lite sur det är trots allt fem år mellan oss ;)
Vid fem stängde discon och vi begav oss för efterfest i en hytt, att klämma in kanske 16 pers i en liten hytt är inte det smartaste så det var rätt så trångt. Vakterna var påväg och jag stack, blev hotad att bli slängd i fyllecellen för ingenting(?).
De kommande timmarna var jag lite överallt, tillbringade den mesta tiden med Adam.. alla andra tappade man bort. Emma sprang runt med några jag inte har en aning om vad de hette och Soffan satt i en hytt med en massa grabbar(tror jag)
Klockan 8 kom vi i säng i alla fall, efter en helt galen och skitrolig natt.

Jag vaknade av att någon knackade på dörren, trodde klockan var typ 10 men icke, den var 12.30. Inte konstigt egentligen eftersom vi var uppe så länge och utan fönster i hytten är det svårt att ha något tidsbegrepp. Väckte de andra sen gick vi och käkade frunch, sen började det roliga.
Båda mina hyttkompisar blev väldigt bakis och låg i hytten resten av dagen, hur kul var det för mig då? Jag fick försöka roa mig med annat medans de låg där inne och turades om att spy.

Vid sex kom båten i land, jag och Emma blev dumpade hos Cirsi medans de andra for hem.


Lika onormala båda två, det ligger i släkten


Coooooooolingar ;)


Sup å va glá


SKÅL!


Jag säger bara det, TOP NOTCH
Kopparbergs bröderna, eller är jag fel ute?

Gårdagen
Postat: 2008-08-17 / 20:30:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Igår var det "fart" hela dagen, klev upp tidigt för att packa, diska och städa lägenheten. Gick därifrån så snabbt jag var klar med tanken att jag skulle hinna en sväng på stan.
Tog tunnelbanan in till centralen och hämtade min biljett, shoppade lite och satte mig för att vänta på tåget. Klockan 3 var jag äntligen hemma :)
Stressat blev de, 20 i 4 skulle Soffan hämta mig och innan dess skulle jag hinna duscha, göra mig i ordning och packa upp. Men det gick. For till mormor och käkade, jag kan lova att det var underbart med riktigt kött igen :P

Kändes lite stressigt igen när jag kom hem, bytte om och gjorde mig klar sen kom Mikaela och hämtade mig. Hyrde film och for till Hög och tittade, sen blev det några turer till stan.. skjutsade folk och så.

Sängen var efterlängtad när jag väl kom hem^^

Bilbingo
Postat: 2008-08-17 / 19:51:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag som hade förväntat mig en lugn heldag i helgen, så blev det inte. Hade glömt att jag igår kom överens med både Soffan och Malin att vi skulle på bingo idag och eftersom de nu ändrat tid så började den inte så långt efter att jag klivit upp :P

Tyvärr blev det ingen vinst för någon av oss denna gång heller, man nära var vi några gånger ;) Att det alltid ska vara gamlingarna som vinner, typiskt^^

Äntligen hemma
Postat: 2008-08-17 / 12:55:57 / © sandraaandersson.blogg.se

Ja, då är jag äntligen hemma. Eller aah, det var rätt så längesen jag kom hem egentligen man jag har inte haft tid att skriva och nu är jag för trött :P

Well, när jag lagt in bilder och har ork så ska jag skriva om kryssningen iaf, som jag fortfarande inte gjort. Gårdagen kommer senare den med.. troligtvis.

Nu ska jag försöka ställa om mig till att bo hemma, skönt.

Biljetten bokad
Postat: 2008-08-15 / 21:05:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Tjohoooo, tågbiljetten är bokad. Tåget går 12.30 så är hemma omkring 15.00 imorrn, ska bli väldigt skönt att komma hem kan jag lova.
Jag är dock inte sugen på att kliva upp tidigt imorrn, men jag måste diska, städa och så innan jag åker. Plus att jag ska springa en snabbis på stan, drygt med resväska bara. Men men :)

Det blev Donken mat idag, fanns ju inte speciellt mycket att välja på. Gott var det kan jag lova, vrålhungrig som jag var^^

Nu vill jag hem.. och sova i min egna säng :)

Monki
Postat: 2008-08-15 / 15:54:44 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag stack iväg och köpte mitt linne, upptäckte att det skulle bli lite tajt med tiden om jag gick hela vägen in till stan så jag hoppade på tunnelbanan vid Slussen. En snabbis på stan, hittade ingenting annat jag var intresserad av så jag for hem igen.

Nu sitter jag här och tittar på tennis, jag förstår ingenting. Ibland får Sverige poäng och ibland inte och hur länge kan en tennismatch pågå egentligen? De har spelat i över 4 timmar nu, vem orkar spela i fyra timmar och framför allt, vem orkar sitta och titta på tennis i fyra timmar?
Det verkar inte som det är slut snart heller, så fort någon är nära att vinna så kommer de andra ikapp. Jag som skynda mig hem från stan för att se friidrott, men det kommer inte visas förns matchen är slut. Typiskt.

Hungrig blev jag när jag kom hem med, och nu kan jag inte gå ner och köpa mat på ett tag. Jag kommer dö av hunger.. eller något.

Nu ska jag försöka förstå något av denna match, eller helt enkelt ge upp och byta kanal.

Räddare i nöden
Postat: 2008-08-15 / 14:09:56 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag gick ju in till stan idag, dels för att det är skönt att inte bara sitta inne och dels för att jag ville köpa linnet på Monki. Jag var in på Monki och provade mitt linne, sen kände jag att jag verkligen inte hade råd. Gick vidare in mot stan och gick runt lite, upptäckte att det inte var så värst kul att gå runt utan att verkligen kunna leta efter kläder. Så jag tog tunnelbannan hem, nästan hemma så ringde pappa.. min räddare i nöden, han gav mig pengar så nu ska jag in till stan igen. Klockan är ju ändå bara två, dagen har bara börjat och jag har redan hunnit gått in till stan och blivit trött på den. Men jag gör ett nytt försök, jag tar mig ännu en promenad in till stan, på vägen stannar jag till på Monki och ser om jag verkligen vill köpa linnet eller inte.

Sen har jag svårt att bestämma mig, jag vill inte ha pasta idag. Jag vill ha något annat och eftersom jag är kass på att laga mat så finns det inte så mycket att välja på, jag måste äta ute. Grejen är ju bara den att man vill inte gärna sitta ute ensam och äta så jag vill ta med det hem.
Men vart kan man äta då?

Nu ska jag ta mig en promenad.

Älskade väder
Postat: 2008-08-15 / 11:06:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Yes, det är bra väder. Eller det ser i alla fall ut så, man ser inte speciellt bra genom fönstren än, men jag märker väl när jag går ut :P
Så idag vägrar jag sitta inne, ska göra mig i ordning och sen gå ut och gå. Skönt ska det bli :)

Förresten så rekomenderar jag inte att ha ett glas med vatten brevid sängen, eller någon annanstans för den delen, om man bor med galna katter. Det är inte kul att vakna 03.20 på natten av att en katt har vält glaset och det är vatten överallt och då vara tvungen att stiga upp och torka upp det.
Jag ska aldrig skaffa katt, inte en dum i alla fall.

btw, det är typiskt att jag ska bli förkyld nu. förkyld hör till vintern, kan jag inte få bli det då istället för på sommaren?!? :S

Naah, nu ska jag göra mig i ordning och gå UT :D

Utbytt föralltid?
Postat: 2008-08-14 / 23:14:58 / © sandraaandersson.blogg.seJag har dumpat Kim, för er som ville veta alltså. Trodde aldrig att det skulle hända, jag har varit besatt alldeles för länge.. och jag gissar på att jag kommer bli besatt igen så fort VM-kvalen börjar. Hur som helst, den jävlen gifte sig ju så orka bry sig om honom.
Nörd som jag är så har jag ersatt honom i alla fall, med Mark Kanemura. Ingen vet vem det är känns det som, dansare.. yes, jag är svag för såna men det visste vi ju redan ;)

Det känns bra att jag alltid delar med mig av onödig information :P

Suug på Stockholm
Postat: 2008-08-14 / 22:35:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Det har blåst och regnat om varann idag, hur kul är det då? Jag som ville ut, istället har jag blivit så gott som tvungen att sitta inne hela dagen. Skitkul för mig, såhär mycket tv tror jag inte att jag tittat på över ett år.. haha att jag förr tittade på tv från att jag kom hem från skolan till att jag gick och la mig, nu sitter jag så gott som aldrig framför tv:n. Inte ens när det är program jag vill se, det enda jag ser är nog fotboll.

Imorrn hoppas vi på bättre väder, så jag kan ta mig in till stan och köpa det jag vill. Egentligen har jag inte råd, men det finns ett linne på monki som jag verkligen vill ha.
Jag kom även på att jag använde pengarna mamma gav mig som var till Teija och Cirsi vilket betyder att jag är tvungen att ta ut pengar till det med, jag blir fattig. Kommer inte ha råd med biljetten hem, jag tror jag måste låna pengar av mig själv.. igen. Känns inte bra.

Btw, sa jag att Jonas ringde i förrgår och frågade om jag fortfarande ville ha en skateboard. Självklart vill jag det och nu har han beställt en, hoppas den kommit när jag kommer hem eller till början av nästa vecka. Sen ska jag och Helena ut och bryta varenda ben i kroppen :D
Så jävla nice!


En dag ska jag också kunna göra så ;)

I kissed a girl
Postat: 2008-08-14 / 15:27:42 / © sandraaandersson.blogg.se


Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar eller ogillar låten

Torsdag
Postat: 2008-08-14 / 12:54:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Inte världens bästa väder idag, trist som bara den. Blir inte så sugen på att gå ut när det ser ut att vara kallt och det blåser, gårdagens väder var bättre.. då var det skitvarmt.

Men men, jag får tillbringa ännu en dag i soffan istället. Ska försöka leta upp någon bra film. :)

Jag vill hem, då ska jag vara ute hela dagarna. Är trött på att sitta inne ;)

Ciao!

Nya rutiner
Postat: 2008-08-13 / 22:19:09 / © sandraaandersson.blogg.se

Carro sa idag att hon tyckte det skulle vara skönt att skolan började så man skulle få rutiner igen, då slog det mig att jag nog borde skaffa mig lite vettiga rutiner jag med. Så jag satte mig och skrev en lista, det blev tjugotvå punkter. Inte riktigt alla handlar om rutiner, men vettiga saker är det i alla fall. Nu ska vi se hur det går med detta, känner jag mig själv rätt kommer jag skita i det rätt så snabbt, men man kan alltid försöka i alla fall ? :P
Aja, vi får se hur det går när jag kommer hem.

btw, i miss you like hell.
damn boy you hurt me.

En Gosling skulle inte sitta helt fel just nu
Postat: 2008-08-13 / 19:59:35 / © sandraaandersson.blogg.seGud vad jag skulle vilja se The Notebook just nu, vilken film som helst med snygging Gosling skulle sitta fint men självklart har inte Cirsi någon film med honom. Hur kan man inte ha någon film med världens snyggaste skådis? :O
Aja, jag får nöja mig med någon annan jag såg ju trots allt en film med Gosling i måndags.
Hittade Lost in translation nyss så jag får sätta igång den istället, hoppas på att den är bra :)

Tjarrå!

En promenad till stan
Postat: 2008-08-13 / 18:48:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag trodde det skulle vara rätt så långt och ta ganska lång tid att gå. Men det var inte alls långt och tog inte alls lång tid att gå, jag gick inte den rakaste vägen som finns för jag ville kolla upp lite saker och jag var in i ett par affärer på vägen ändå tog det mig bara lite mer än en timme att gå in till stan. På vägen tillbaka såg jag en skylt för hur långt det var, på den stod det 2,5 km.. dock var det en liten bit kvar för mig då så lite längre var det ju för mig. Men det är inte speciellt långt och på den lilla biten finns det 5-6 tunnelbanestationer, jävla lata stockholmare.

Hur som helst, jag gick i alla fall in till stan. Kändes som jag bara hade börjat gå så var jag vid slussen, jag som trodde det var rätt så långt dit.. men icke. Hittade lite fin fina butiker på vägen med, får kika in de lite bättre någon dag. Kan ju säga att det var rätt så varmt idag med, inte bara lite heller.. det var värmen som gjorde att det hela blev jobbigt och jag tog tunnelbanan hem, eller aah jag hoppade faktiskt av en station tidigare men vad säger egentligen, alla stationer sitter så nära varann här.

Det är inte lite sugen jag blev på att åka hem idag när Amanda sa att hon skulle ut, jag vill också ju. Men jag får vänta till nästa helg, sista helgen på lovet får man unna sig sånt fast man egentligen inte borde ;)

Och jag måste slänga in ett grattis till Emma som fyller 18 idag. GRATTIS :)

En bit kött, tack
Postat: 2008-08-13 / 13:25:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner att jag är riktigt duktig på att göra det jag sagt att jag ska göra, jag hamnade här framför datorn idag igen.. fast jag inte skulle. Naah, jag flyttar mig nog snart igen. Det är onödigt att sitta inne när det är skapligt väder ute, jag funderar på om jag ska gå in till stan och sen ta tunnelbannan tillbaka hem.. om jag hittar vill säga.

Jag vill hem och äta mammas mat. Jag kan inte påstå att jag är speciellt bra på att laga mat och jag vågar inte försöka göra något jag aldrig gjort heller, så det blir väldigt enformigt denna vecka. Att äta ute har jag tröttnat på, blev bara sånt i slutet på förra veckan.. även om jag i alla fall får i mig kött då så vill jag inte ha det. För det är fan inte gott att äta på Max och Pizza Hut hur ofta som helst.
Just nu vill jag ha mammas klyftpotatis och fläskfilé. Det skulle sitta fin fint.

Näe, nu ska jag klä på mig och ta en promenad tror jag.

Trötter
Postat: 2008-08-12 / 20:48:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Bestämde igår att jag inte skulle sitta inne idag utan gå på stan, när jag vaknade i morse var jag helt på andra tankar. Hade ingen lust alls att gå ut, efter många om och men kom jag ut ändå.. tänkte att jag behövde röra på mig lite.
Åkte in till stan och gick runt i några timmar, inte speciellt kul när man inte har pengar men jag hittade lite saker jag ska se om jag har råd med innan jag åker hem. Måste ju passa på att shoppa på Monki, Mango och Zara nu ;)

Och jag blir förbannad, mataffärernas utbud här är verkligen dåligt. Det finns så gott som ingenting man vill ha, jag vill hem till de normala affärerna i Hudiksvall. Där finns det jag vill ha i alla fall :)

Men men, sen jag kom hem har jag bara legat och tittat på film. Finns inte mycket annat att göra här så. Och jag kan inte säga annat än, gud vad gott det var att äntligen få äta pasta igen. Dock är jag ingen bra kock så det blev bara pasta och ketchup, skulle vara gott med något annat till.. t.ex. pesto eller tonfisk.

Näe, nu ska tv:n få min uppmärksamhet igen innan jag somnar framför datorn.
Imorrn borde jag ut och ta en lång promenad, då kanske jag hittar på Söder sen :P

Tjarrå!

En dag i lägenheten
Postat: 2008-08-11 / 23:59:50 / © sandraaandersson.blogg.se

Det har varit en väldigt händelserik och intressant dag idag.. eller så inte.

Vaknade före 8 i morse av att de hade börjat jobba på fasadrenoveringen på huset  brevid, jättekul att bli väckt av sånt oväsen.
Dagen har jag så gott som tillbringat i soffan, jag orkade inte göra någonting alls så det fick bli en film/ nörda dator dag. Men imorrn ska jag inte sitta inne, det var så tråkigt att imorrn får det bli en dag på stan. Man får passa på att gå i alla affärer de inte har hemma nu.. och hoppas man hittar något man vill ha och har råd med :P

Btw, jag avskyr katter. Speciellt när de kräks.

Godnatt, kanske bäst sova några timmar innan de börjar på huset brevid igen.

Stockholm
Postat: 2008-08-10 / 19:12:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Finns mycket att berätta, kryssningen var grym, helgen har varit nästan lika bra. Jag orkar inte berätta allt nu, gör det när jag lagt in bilderna på datorn eller när jag kommit hem.
Kul har det varit i alla fall :)

Nu har Emma åkt hem, så nu är jag ensam.
Vad ska jag göra de kommande 6 dagarna?

Även att jag är väldigt trött, har nog sovit alldeles för lite de senaste nätterna. Och jag borde städa.. och diska. Det suger att bo "själv", jag tror jag ska på hemma hela livet. I alla fall tills jag skaffar en rik karl som kan anställa någon som gör allt åt en, de vore nice ;)

Packat och klart
Postat: 2008-08-07 / 11:50:32 / © sandraaandersson.blogg.se

Det var sådär jätte lyckat att precis när jag skulle hoppa i duschen så slutade vattnet fungera, det är så bra tajmat att vi blir utan vatten när man ska åka bort och måste göra sig i ordning. Tack och lov var det inte borta länge, men man hann ändå bli lagomt irriterad.

Nu är jag så gott som klar med packningen i alla fall, som vanligt har jag tagit med mig alldeles för mycket. Så mycket att jag inte fick plats med allt i väskan, ny väska och allt fick plats ;) Frågan är bara vad jag ska med 7 par shorts till? Ingen vet.

Ska snart åka nu, sitter och tittar på finalen av So you think you can dance för att fördriva tiden. Dock kommer jag inte hinna se klart hela innan vi åker så jag kommer vara tvungen att vänta i tills jag kommer hem för att se resultatet.

Hörs!

Och regnet det bara öser ner
Postat: 2008-08-07 / 09:52:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trött, extremt trött. Somnade efter tre någon gång och blev väckt klockan åtta, jag tror jag måste börja vända tillbaka dygnet igen. Det är ju faktiskt inte så lång tid kvar till skolan börjar.

Med tröttheten kommer även min negativa sida fram ännu mer, jag vill inte åka längre. Jag vill stanna hemma, eller aah jag vill åka på kryssningen men jag har ingen lust att stanna i Stockholm till nästa helg. Men, det är försent att ändra sig nu så nu måste jag väl så för mitt val.
Det är perfekt resväder idag i alla fall, de enda dagarna det är tillåtet att vara dåligt väder är när man reser.. och när man är sjuk/bakis.

Inom tre timmar har vi åkt, jag har inte packat, inte duschat, inte gjort något jag måste göra innan vi åker.

A walk to remember
Postat: 2008-08-07 / 00:35:51 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har aldrig riktigt förstått varför alla gillar den filmen så mycket, själv har jag aldrig tyckt den var något speciellt. Men jag gav den en chans till och jag tror jag börjar förstå lite, men den är inte riktigt så bra som alla säger. Den är bra, men inte bra.Det är dåligt av mig att jag fortfarande inte kommit i säng, jag tänkte kliva upp rätt så tidigt imorrn så jag slipper stressa och kan ta allt i min egna takt.

Godnatt

Vi kan gunga
Postat: 2008-08-06 / 21:59:36 / © sandraaandersson.blogg.se

Sist jag var i Stockholm köpte jag två par skor, varav ett par är väldigt högklackade. Eller egentligen är de väl inte så höga men för mig är de höga eftersom jag inte är van att gå i sådana skor, ikväll har jag försökt gå in de lite. Tänkte ta med mig de imorrn när jag åker, det sista jag vill är att gå ner på stan och sedan få skavsår. Det har jag redan varit med om en gång den senaste månaden och det var hemskt att sen behöva fortsätta gå en hel dag så.

I packningen har jag kommit så långt som att jag har tagit fram det mesta på sängen, som vanligt kommer jag ta med mig mer än dubbelt så mycket kläder som jag kommer använda.
Förutom underkläder, jag rensade bland de idag och slängde 19 par och insåg att jag har 4 par jag verkligen vill använda. Tror ni jag klarar mig på det i 12 dagar? Det tror inte jag, och trots att jag är arton år så har jag inte lärt mig tvätta än så jag kommer vara tvungen att lägga pengar på nytt. Kul för mig som redan är pank.

Jag vet inte vad jag ska ta med mig förutom kläder, jag kommer glömma något viktigt. Som mitt bankomatkort, solglasögonen eller plattången(ja, de två sista är viktiga, viktigare än de första nästan).
Jag ska även försöka komma ihåg att fylla på mobilen innan jag åker, gratis sms gick ut förra veckan eller någo och kan vara bra att ha nu.


Ja, rubriken syftar på Jimmy Janssons låt och nej, jag gillar honom inte.. inte nu längre.
Anledningen till denna rubrik är enkel, jag har en tavla brevid datorn. Jag fick den när jag fyllde år och den för väldiga minnen med sig, jag råkade titta på den när jag började skriva och allt kom tillbaka.
Egentligen så kanske jag borde flytta den, eller bara vända på den?


Jag skulle lätt kunna dra en grönan igen, men de blir väl inte av nu

Ändrade planer
Postat: 2008-08-06 / 17:42:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har ändrat mig, det blir ingen fest för mig ikväll. Jag stannar hemma. Det känns bäst med tanke på vilket humör jag är på idag, jag tror inte någon skulle stå ut med mig en hel kväll faktiskt.

Istället ska jag börja med att packa, sen tänkte jag gå ner på Ica för att till sist sätta mig framför en bra film och "tröstäta". Låter patetiskt, jag vet. Men ibland är det faktiskt något av det bästa som finns, även det där lät patetiskt men skit samma.
Hur som helst, det behövs ibland.Btw, jag fick världens flashback idag.
Sådana saker som man egentligen inte vill minnas,
men som ändå är något av det bästa.

It isn't what you have, or who you are, or where you are,
or what you are doing that makes you happy or unhappy.
It's what you think about

Bad day
Postat: 2008-08-06 / 16:41:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Förberedelser
Postat: 2008-08-06 / 15:50:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag skulle vara dagen då jag städade, packade och gjorde i ordning lite andra saker. Hur långt tror ni jag kommit? Jag har inte ens klätt på mig än, det är så typiskt mig.
Jag borde börja städa nu, duscha och i alla fall börja ta fram kläder m.m även om jag inte packar klart.

Sen får vi se, fest ikväll eller inte?
Det skulle vara kul, har inte träffat de på rätt så länge nu faktiskt. Men inte så konstigt egentligen, har nästan inte funnits någon tid alls till det.

Nej, nu måste jag sätta fart.

Dålig uppdatering
Postat: 2008-08-05 / 12:36:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns som jag är väldigt dålig på att uppdatera här nu, men det är svårt när man inte är hemma något och när man väl är hemma så gör man ingenting speciellt och har då ingenting att skriva om.

Nu är det i alla fall klart.
Vi åker ner till Stockholm på torsdag för att åka på kryssning, kommer tillbaka till Stockholm på fredag kväll där jag stannar till nästa lördag som kattvakt.. alldeles själv i en lägenhet på söder. Jag tror seriöst att jag kommer dö. Jag kommer inte klara av att ge Disan medicin varje dag, jag kommer lyckadas göda upp Klara ännu mer och jag kommer aldrig våga använda spisen där.
Hur ska jag klara mig? Och vad ska jag göra en vecka i Stockholm?

En tripp till Stamnäs
Postat: 2008-08-04 / 18:22:03 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag åkte som sagt till Nina igår, det var ju inte världens toppen väder så det fanns inte speciellt mycket att göra. Vi låg inne och tittade på film mest hela tiden, vi hann nog med rätt så många faktiskt.
Åkte till hennes stuga en sväng och åt och så med. Kelade med kattungarna, jag vill också ha en kattunge.. fast bara när den är liten.
Åkte moppe tillbaka hem till henne i regnet, det fick mig att tänka på en annan moppetur i regnet och fan den kvällen vill jag ha tillbaka. La oss och kollade på ännu mer film hela kvällen.
Vaknade sent idag och satte igång ännu en film, åkte tillbaka till stugan och åt.

Well, nu är jag hemma i alla fall. Har väl varit det ett tag.
Fick ett samtal när jag var hos Nina, blev erbjuden att vara kattvakt i Stockholm nästa vecka. Vi får se hur det blir, jag vet inte vad jag vill än heller.
Kryssningen blir nog av på torsdag i alla fall, sen får vi se om jag stannar eller inte.

Tjarrå
Postat: 2008-08-03 / 13:31:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag orkar inte skriva om igår, mest för att jag inte vet vad jag ska säga. Jag kan i alla fall säga att jag inte är helt på topp idag, men faktiskt rätt så nära vilket är förvånande.

Nu ska jag göra mig klar och dra till Nina.
Hej!


Om man tittar på bilderna från förra sommaren så ser det ut som vi kan ha kul i alla fall ;)

MEEEEEEEEEEN
Postat: 2008-08-03 / 03:34:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Båda mina favoriter åkte ut ur So you think you can dance, dom var kung båda två. Suck, någon av de skulle ju vinna det vara jag helt säker på. Men men, nu hoppas vi på att den "bästa" av de som är kvar vinner.

Det är inte heller bra att jag sätter mig och tittar på sånt här när jag kommer hem från krogen sådär mitt i natten.

Godnatt

Paaaaaaarty ikväll
Postat: 2008-08-02 / 20:56:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är seg som vanligt, sitter fortfarande hemma.
Ska slänga på mig kläder nu sen bär det iväg för fest, hoppas på en lyckad kväll och mycket folk ute nu bara. Jag är lite osäker på det där med mycket folk, känns som det kommer vara lite. Men man kan ju alltid hoppas.

Imorrn bär det av till Nina, får se om jag har orken att uppdatera något innan jag åker dit.

Stugan igen
Postat: 2008-08-02 / 19:30:42 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag, mor och Emma for till stugan igår. Vädret var kasst men vi åkte ändå, vi tog med oss Fabian med. Stackars katt säger jag bara, han gillar då verkligen inte att åka bil och mysigt var det när han spydde i Näsviken och sen stack så vi var tvugna att jaga honom. Jag har lite klösmärken nu kan jag säga. Men jag förstår honom.
Vi gjorde inte speciellt mycket där, tog det mest bara lugnt. Men sånt är skönt det med :)

Kom hem för en timme sedan eller så, och jag kan ju säga att Fabian var bra mycket snällare på vägen hem än på vägen dit i alla fall. :D

 Jaha, utgång ikväll eller inte?


Stackars lilla katt

Det inte så perfekta vädret
Postat: 2008-08-01 / 12:48:16 / © sandraaandersson.blogg.se

Det har varit perfekt väder i över en vecka så i morse när jag vaknade var det dåligt, det har till och med regnat. Det suger. Vi som ska till stugan idag, hoppas på bättre väder till kvällen och imorrn eftersom det blir en kort visit i stugan denna gång.

I alla fall, mamma väckte mig "tidigt" idag. Hon tyckte det var bäst att åka och handla i tid så vi kunde åka iväg när som helst sen, så nyss sa hon att vi inte kommer åka förns 3. Men men.
Jag tycker synd om Fabian, han ska följa med. Det var flera år sedan han åkte bil sist och det är inte precis något han gillar.

Jag vill ha sol och vätme, hoppas på det imorrn iaf.

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB