Trötter
Postat: 2007-09-30 / 15:00:33 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns verkligen bra att jag har prov imorgon, men något vi hållt på med i 3 lektioner och jag kan inte ett skit. Och jag har absolut ingen lust att ens försöka plugga till det, jag öppnade boken och ögnade igenom svaren en gång, sen orkade jag inte mer. Och det är ju världens lättaste ämne som jag lätt skulle kunna få mvg i om jag bara försökte, men jag behöver motivation. Det får bli som det blir.

Blev lite körning idag med :) Körde först till Forsa, sen Iggesund.. Och sen tillbaka till Hudik. Dunka 84:an och E4:an is the shit.. nästan. Körde lite i Hudik med, blev en sväng ut till Maln och lite tjoffs. Rondellas ;)
Hoppas på lite mer körning när jag ska iväg och träna.. It's fun

Duktigt
Postat: 2007-09-29 / 19:02:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag känner mig nästan duktig.
Gjorde klart kulturhistorian imorse, så nu är det bara till att träna in det i skallen som behövs, men det tar inte så lång tid. Så har jag läst i boken, kanske 30 sidor eller något kvar nu :) Historian skiter jag i, och engelskan skrev jag i alla fall upp grejerna till. Flitigt av mig.

Sen tog jag mig en promenad i detta vackra*host* väder. Shit så blöt jag var sen, och det var inte lite det blåste. Gick i alla fall bort till friskis för att köra lite bil sen. Så det blev lite bilkörande.. I stan till och med, och bajs så rädd jag var. Haha :) Och jag behöver bli bättre på det där med parkeringar märker jag.

Nu är jag hungrig och vill äta.. maten snart klar hoppas jag :)

Gaaaaaah
Postat: 2007-09-29 / 00:18:49 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag får psyk på mig själv, jag klarar aldrig av att göra saker jag ska göra.
Självklart blev det inget plugg ikväll, jag satte mig och kollade på film istället. I pluggandet kom jag så långt att jag öppnade boken och kollade på första frågan och fattade ingenting så då sket jag i det hela. Men imorrn måste jag göra skiten. Då ska jag först göra kulturhistorian, sen historian och så måste jag börja läsa lite i boken. Vi har haft hur många veckor som helst på oss med denna bok och jag har läst typ 2 sidor, den ska vara klar på fredag så det kanske är dags att jag börjar läsa den.

Och jag måste ta och gå upp i tid imorrn, inte sova bort halva dagen alltså. Jag vettefan hur jag ska lyckas, knepet kanske är att lägga sig i tid, vilket är något jag inte är speciellt bra på. Jag är trött nu och skulle lätt kunna somna, men ändå går jag inte och lägger mig :S Jävligt korkat om jag får säga det själv.

Lat Sandra
Postat: 2007-09-28 / 20:25:38 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har blivit lat på detta med bloggande igen, men jag har helt enkelt inget att skriva om.
Det händer aldrig något speciellt, och känns inte speciellt roligt att sitta och skriva om dagliga saker varenda dag. Känns snarare ganska meningslöst..

Och jag borde inte sitta och skriva nu heller egentligen, plugg borde det vara som gäller.
Man jag kan inte koncentrera mig på saker som är tråkiga, jag har ingen motivation till att ens öppna böckerna. Och det är illa eftersom jag har kulturhistoriaprov på måndag, och jag har ingen aning om vad det är vi håller på med. Det heter Barocken eller något sånt, men jag har inte den blekaste om vad det är. Jag borde nog ta och göra skiten.. och engelskan.. och historian.. och matten.. och läsa svenska boken. Varför skjuter jag på allting tills sista minuten?

Jag får nog ta och göra kulturhistorian nu, och sen kanske historian. Sen får det räcka för idag.

Mjo du :/
Postat: 2007-09-24 / 23:29:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Sju månader är en lång tid, mycket hinner hända. Bra som dåligt.
Sju månader sedan är det nu, en av de bästa dagarna i mitt liv. Att något så litet och jag antar obetydligt för de flesta kan spela så stor roll för någon, jag var så glad, även om jag inte visade detta. Och jag tänker mig ofta tillbaka till det för att åter igen känna den glädjen. Fan vad den turen var bra. Allt med det var bra, det finns inget dåligt.
Jag var så lycklig.
Jag vill återuppleva det igen, känslan att sitta där och le, men jag kommer antagligen aldrig mer få chansen att ens uppleva något liknande. Och det suger, jag antar att det är jag som sumpat chansen att något liknande det någonsin mer ska hända. Jag ångrar det, jag ångrar mycket.. jag borde  egentligen inte ångra det, jag sa som det var. Och man ska inte ångra det man gjorde, bara det man inte gjorde. Så jag ångrar att jag inte tog chansen då när jag hade den, även om det nu är två år sedan. 

Jag vill spola tillbaka tiden tills då det mesta var bra, och jag hade någon att prata med.

Ny färg nu ;)
Postat: 2007-09-23 / 21:57:46 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag bar det av till Malin för hårfärning och titta på film :)
Färgningen gick väl bra.. tror jag i alla fall. Är mörkare än det var tidigare, och förhoppningsvis inte fläckigt, vilket jag inte vågar kolla om det är :P Men det märker jag imorrn. :) haha..
Det där med filmtittandet gick inte riktigt lika bra, vi har tänkt att se Saw 3 i typ 4 månader nu, och nu när vi äntligen skulle göra det så klarade jag inte av det. Det var för äckligt, mes Sandra i farten. Jag kan inte minnas att jag aldrig vågat sett klart en film förr, men detta var för mycket. Fast vi måste faktiskt se klart den någon dag :) haha :D

Blev träning på kvällen, nice som vanligt vare :D

Filmy
Postat: 2007-09-23 / 13:14:26 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag tänkte skriva blogg inatt när jag kom hem, men gick det? Nej, fan heller. Trist, "systemunderhåll" eller något sånt där var det visst.

I alla fall så hyrde jag och Emma film igår, om jag minns rätt så hette den One missed call 2. Skräckis och det är sånt som jag inte borde se bara för att jag blir så jääävla rädd jämt. Ibland är det inte bra att bli lättskrämd. Och slutet förstod jag verkligen inte, död/levande?  Äsch, den var äckligt i alla fall.
Och varför har inte jag skämtkatalogen och skolkatalogen från 8an? Dumma jag, det är så kul att sitta och kolla i gamla kataloger :) Haha.
Det blev en nattlig cykeltur igen, kom hem strax före halv 3 :) Och jag måste vara världssämst på att cykla, förstår inte hur många gånger jag var på väg att ramla på vägen hem. Haha :)

Emmmmmma :)
Postat: 2007-09-22 / 02:36:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Ikväll blev det en Donken med Emma :)
Jag var så otroligt obeskrivligt hungrig, och gott var det att få mat i magen. Mitt liv går verkligen bra som jag vill ha det, onyttigt och onyttigt.
Vi tog oss hem hit sen, kikade på filmerna vi gjorde i våras, håna skolkataloger och tjattrade på tills klockan blev alldeles för mycket.
Klockan var väl omkring 01.20 innan vi tog hos härifrån. Snälla jag skulle följa henne en bit på vägen, och där blev vi ståendes i säkert 40 minuter. Kom hem vid 02.20 och nu borde jag antagligen sova, men jag är inte trötter längre. Det var jag för 1½ timme sedan :P

Jag tror jag tar och kikar på något en sväng, sen blir det till att dejta kudden. :)

Heeeeeeelg
Postat: 2007-09-21 / 19:16:58 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg och jag vet inte om jag någonsin varit så glad att få det.
Grymt skönt med ingen skola på två dagar nu, slippa allt och alla :)
Hårfärgning blir det i alla fall i helgen, måste ner på stan och köpa det imorrn, inget sova länge då. Bajs på det, men vad gör man inte för lite snyggare hår.

Och det går verkligen inget bra med mitt "nya liv" som jag nu påbörjat x antal gånger, men i och med hårfärgningen så ska jag fan ta det på allvar. Jag måste göra det. Och inget mera skita i idrotten nu, men jag pallade inte att ta mig runt lillfjärden.

Men jag tycker ändå att jag varit duktig idag, städat rummet. Eller det är inte riktigt klart än, men på god väg i alla fall. En typ halv grundlig städning får de bli. Jag är verkligen über trött på mitt rum, det är så äckligt och fult och jag vill bara bränna upp det. Jag vill måla det, och göra det snyggt.
Men jag antar att jag får nöja mig med det som det är..

Och nu borde jag fortsätta städa

Tröööööööööött
Postat: 2007-09-20 / 10:20:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är trötter, och vill bara sova.
Tack och lov att vi börjar 12.20 idag :)
Korta dagar är nice, i alla fall de då man får sova länge.
Fast kulturhistoria och historia är inte speciellt kul. Rätt trist faktiskt^^

Mitt nya liv började ju bra.. inte.
Men nu ska det bli skärpning, det måste det bli :)
Och reglerna håller jag för mig själv, i alla fall vissa. Då kan jag ändra de hur jag vill utan att någon får reda på det. Haha :D

Och jag är fan inte bra på detta med bloggande, jag kanske borde ge upp det igen?

JAAAAAAAAAAA
Postat: 2007-09-18 / 23:01:04 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag är en bra dag :)
Jag är fan stolt över mig själv idag, jag har gjort en massa saker jag inte brukar klara av att göra pga min feghet. Och sen tycker jag själv att jag varit glad stordelen av dagen med.
Och jag hoppas att imorrn och resten av veckan blir lika bra med, för då kommer Sandra vara glad i helgen.
Lalala, glad som en... ja jag vet inte vad :)

Nej, varför börja jag skriva? Jag orkar inte mera.

Veckans
Postat: 2007-09-18 / 00:46:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Veckans horoskop:

"Du kan få för dig att folk håller på att tala illa om dig bakom din rygg.
Fastän du vet att du inte skall bry dig om det så ligger det och gnager.
Du bör inte konfrontera någon förrän du är säker på vad som sagts.
 Trots denna irritation så blir veckan trevlig, speciellt mitten av veckan."

Jag kan inte annat än hålla med :/

Det blir inte alltid som man tänkt sig
Postat: 2007-09-18 / 00:17:40 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag trodde att det skulle vara skönt att slippa, och visst är det skönt att slippa det. Men hellre det än det som är nu. Nu måste jag kämpa med att få bort detta med, och något säger mig att det kommer bli lite jobbigare eftersom jag nu verkligen verkligen vill ha bort det.
Jag skulle gärna vilja spola tillbaka tiden i ungefär 6 månader och en vecka. Det finns mycket under den tiden som jag skulle vilja göra om. Struntat i den där festen där, inte varit så stor i käften där, passat mig mer för vad jag gjorde. Det finns så mycket jag vill ändra på. "Ångra inte det du gjorde, bara det du inte gjorde" passar inte in på mig just nu, jag brukar oftast tänka det och ha det som motto. Men just nu går det inte, det är alldeles för mycket som har gått åt skogen.

Jag vill inte till skolan längre, jag vill inte sätta min fot i den byggnaden. Jag mår dåligt av att bara gå in där, av att ens tänka på att jag ska dit imorgon och vara där i 7 timmar och att sedan vara där i 8½ timme på onsdag. Det får mig att må illa.
Jag har ingen lust, ingen motivation. Och det blir bara värre och värre.

image122

Meeeen
Postat: 2007-09-17 / 22:11:59 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag var bajs, alldeles åt helvete enligt mig från början.
Liksom, mina "lektioner var mellan 5 och 20 min långa. Då känns det meningslöst. Museét i 20 min och sedan hål i typ 1½ timme. Prov, och sedan ännu ett hål i 1½ timme. Fotografering till skolkatalogen och sen hem. Dagen kändes som den mest meningslösa på länge.

Emma kom hit på kvällen i alla fall :)
Skrattis, skrattis säger jag.
Dansmattan blev använd igen, kul äre i alla fall. Man är väl inte precis världsbäst eller något, men det är ändå kul. Och jag säger stolt att jag är bättre än Emma.. och Helena med förresten :P
Och mitt slutande med nördande gick inte så bra idag, tack för den Emma ;) Nej då, jag skyller på mig själv. Men nu ska det bli skärpning. :D INGET mer nu.

Fucking jävla skit dag
Postat: 2007-09-17 / 10:02:30 / © sandraaandersson.blogg.se

Blää, vad jag inte gillar idag. Jag har ingen lust att göra mig klar och gå ut. Det blåååååser, och är kallt. Jag vill inte på det fucking jävla skit museét och på fotograferingen. Och JA, jag är negativ. Jag är sådär inte glad idag. Men det behövs sånt med.. faktiskt.

Och jag antar att jag nu egentligen borde plugga till provet, men jag orkar inte. Jag måste lära mig att plugga, jag orkar aldrig. Och har ingen motivation.
Sen borde jag göra mig iordning med, men det är oxå jobbigt. Och trist.
Det får bli det sistnämnda först så ser vi om jag hinner med att plugga lite.

Nu får vi se..
Postat: 2007-09-17 / 00:24:15 / © sandraaandersson.blogg.se

Hur ska det nu gå, ja det återstår bara att se.
Det ska gå bra, det måste gå bra.
Jag ska lyckas med detta om det så kommer vara extremt jobbigt.
Men det kan fan inte fortsätta såhär längre, det går inte.

Jag förstår inte ens hur det kan vara såhär, men fan att det är så.
Just nu vill jag bara få bort det, och vafan jag kan ju inte fortsätta lyssna på denna musik då. Korkade jag. Nej, nu ska det bli ändring. Och det börjar NU. Eller imorrn när jag vaknar rättare sagt kanske.

Det ska gå i alla fall :/

. . .
Postat: 2007-09-16 / 19:56:02 / © sandraaandersson.blogg.se

I can't get you out of my head

Gaaaaaah
Postat: 2007-09-16 / 17:16:18 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill ha lov, men mest av allt vill jag ha sommar och värme.

Jag har ingen lust med skola denna vecka, det kommer inte bli något bra med den. Imorrn måste vi till museét, har prov och skolfotografering, och det roligaste av det är ju provet måste jag säga. :/ Bra är i alla fall att vi börjar 12 istället för 11 :)
Tisdagar är långa och dryga, onsdagar är ännu längre och nu ser jag inte längre fram emot de. Jag vill hoppa över de jädrans dagarna. Torsdagar är korta men dock så hemska. Måste nog säga att fredag är den bästa dagen, jag går 8-16 men den är ändå bäst. Och sen är det helg, det har nog en del med min favorisering att göra.
Idag känner jag mig äckligt negativ till allt och alla, och veckan kommer antagligen fortsätta likadant.


Detta går inte längre, det kan inte fortsätta såhär. :/

Jahapp
Postat: 2007-09-15 / 19:07:28 / © sandraaandersson.blogg.se

Så det blev festis igår då, inte den bästa om man säger så men.

Förfestis hos Simon blev det i alla fall, jag och Emma tog oss dit.
Och det var väl.. trevligt :) Hmm, mycket folk var det där i alla fall och jag kände inte igen en enda kändes det som :P Men i alla fall så vandra vi mot stan och gfesten sen. Jadu, skratta gjorde jag i alla fall, vet inte vad jag ska säga.
Själva gfesten var inte så lyckad för min del, kunde inte låta bli att tänka och försöka göra det bästa av situationen så det blev skit. Jag måste sluta upp med detta. Jag tappade bort Emma typ vid 11 - halv 12. Hittade henne efter 1, så då kunde man äntligen åka hem i alla fall :)

Äsch, jag vet inte vad jag just skrev.

Snart kommer Helena hit i alla fall, ska se om jag lyckas få igång tv-spelet nu :P

Festis
Postat: 2007-09-14 / 17:40:35 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen fredag, äntligen helg och äntligen fest :)
Förfestis hos Simon.. Hoppas det blir nice i alla fall.

Och jag känner stress, klar med städningen av rummet nu iaf. Och sitter precis och äter.. Så nu är det bara fixa mig som är kvar :D
Det ska nog gå, jag måste hinna :P

Hur är det med minnet Sandra?
Postat: 2007-09-14 / 07:43:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skulle skriva igår, men det glömde jag visst.
Aja, får väl ta det nu då.

Kort dag i skolan, 12,.20-14.50. Och på den tiden hann vi med att ha en fucking håltimme.
Aja, det blev ner på stan med Emma sedan. Byxletning typ :)
Jag tar det snabbt, fixa, leta kläder, prata, hitta kläder. Ungefär.
Det blev ett par byxor för min del i alla fall, kanske inte världens snyggaste men de är välbehövda i alla fall. :D Och nu är minnet så dåligt att jag inte kommer ihåg något mer typ.

Idag blir det i alla fall festis, eller halvfestis för min del kanske.
Men iväg ska vi, till Simon först om jag tror rätt :)

Nu blev de ju stress ändå

Braig dag :)
Postat: 2007-09-11 / 23:09:48 / © sandraaandersson.blogg.se

Imorse trodde jag dagen skulle bli skit, men den blev bra.
Och egentligen vet jag inte varför jag tyckte den var såhär bra :)

Hade skitprovet idag då, gick väl åt helvete. Hoppas på ett G i alla fall. Kunde lite mer än jag trodde, så man kan ju alltid hoppas.
Film sen, vi fick se filmerna vi gjorde förra veckan. Och herregud vad jag skämdes, bajs på mig och min röst. Hemskt ju. Sen skulle vi i alla fall ut och filma, och blev problem som vanligt eftersom ingen vill vara med på filmen, men jag fick ge med mig tillslut. Jag avskyr det verkligen. Gaaaah!
Kom hem typ halv 5 eller något.

Tog 17.25 bussen till Delsbo för att åka till far min och köra lite :)
Sen kan jag ju säga att jag körde så gott som konstant mellan klockan 7 och 9. Och jag gillade det. Blev först en sväng till Friggesund, sen tillbaka till Delsbo. Så köra igenom byn, jag ba paaaanik. Men det gick bra i alla fall, skjutsa hem Mia. Och sen ut på Norrbovägen och hemåt. Och allt detta tog sin lilla tid :)
Och jag trodde inte att jag skulle köra hem när vi körde mot Norrbo, trodde vi skulle till stugan och vända eller något, men icke. Det blev ända vägen till Hudik det, och tre jävla rondeller blev det på vägen med. Jag baa neeeej, men det gick bra i alla fall :) Och sen trafikljus är ingen höjdare, men det blev grönt när jag kom så jag klarade det lugnt med.
Fast man kan ju säga sen att när jag berätta för mamma att jag kört ända till Hudik så blev hon inte glad. Hon tycker inte att jag är redo för det än. Men bajs på henne, pappa tyckte det i alla fall :)


Och fyyyy på dig.. (LL)

Prov
Postat: 2007-09-10 / 22:16:39 / © sandraaandersson.blogg.se

Det känns ju verkligen bra att jag har historia prov imorrn och inte har pluggat ett skit. Och jag har ingen lust, jag antar att jag är tvungen att läsa igenom skiten en gång i alla fall. Sen får det gå som det går, förmodligen det första IG:t under gymnasietiden. Men det måste ju komma någon gång det med.
Gaaah, vad jag verkligen INTE har lust med detta kan jag säga.

Imorrn kan vi hoppa över tycker jag, och lika onsdagen med.
Fast på sätt och vis är onsdagen ganska slapp. Men jag vill ändå inte, och man kan ju undra vad anledningen är. Samma anledning till att jag inte vill gå är den som gör att jag vill gå. :S

Plugga
Postat: 2007-09-09 / 23:59:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag skulle verkligen behöva plugga just nu, har årets första prov på tisdag och jag kan inte ett skit. Jag orkar inte ens öppna boken, jag har absolut ingen motivation till det. Men jag antar att jag måste, men liksom historia. Av alla ämnen? Blää, men imorrn måste jag verkligen göra det. Måste måste måste!

Köra... och typ träna
Postat: 2007-09-09 / 21:01:10 / © sandraaandersson.blogg.se

Idag blev det till att stiga upp tidigt, eller tidigt och tidigt. Klockan var före 11 i alla fall, mor ville att vi skulle ut och köra lite och hon hade inte så mycket tid så jag skulle vara klar till elva.
Och jag fick äntligen köra våran bil och inte Soffans skrothög och jag gillar våran bil skarpt. Den var mycket roligare och lättare att köra, eller vissa saker var lättare i alla fall.

Det blev iväg och köra en gång till idag med, en liten sväng innan jag skulle träna åka vi iväg. Jag blir bättre och bättre, fast det är väl det som är meningen med antar jag. Sen så tycker jag att det är kul med, riktigt kul. Fast det tycker väl de flesta. :)
Träning sen i alla fall, och jag hade bestämt mig för att verkligen ta i och koncentrera mig på träningen, vilket jag inte brukar vara så bra på. Jag tänker lätt på annat och gör bara rörelserna utan att verkligen ta i. Men idag skulle det vara annorlunda, och det var ganska så mycket jobbigare även fast jag inte riktigt kunde stänga ute mina tankar hela tiden. Men det gick i alla fall, måste verkligen lära mig att koncentrera mig på träningen och inte tänka på annat i fortsättningen :)

Nu borde jag plugga :O

Marknan.. eller nå
Postat: 2007-09-08 / 18:22:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Så de blev marknan igår då, med folk.
Helena, Fredrik, Simon, Micke och bror var det väl som höll mig sällskap om jag har det rätt.
Och som vanligt så var marknan ingen höjdare, det var mest roligt när man var mindre. Och jag tycker bara det blir sämre och sämre för varje år.
Var nere i kanske två timmar bara, men det räckte gott och väl.

Idag blev det övningskörning.. och bror var med. Inte uppskattat. Hemskt när folk ser en. I alla fall så begav jag mig ut på vägarna för första gången. Och det gick väl bra, jag höll mig i alla fall på vägen. Hahah :) Jag vill köra mera, det är kul :)
Blev en snabbis på marknan sen med, gick igenom allt lite snabbt och var sedan svull :)

Forget
Postat: 2007-09-07 / 23:32:13 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag vill glömma. Vill att det ska försvinna.
Vill inte minnas något. Tillbaka till för 2½ år sedan tack.
Och sen kan vi bara ta om allt, det skulle kunna bli så mycket bättre då.
Jag vill inte ha det såhär. Varför är det såhär?
Det går inte, jag har försökt och försökt. Men det är tammefan omöjligt.
Det går inte att glömma, kommer alltid att minnas. :/
Gaaaash!

Galant klant
Postat: 2007-09-07 / 17:59:12 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är en klant, jag vet inte hur många gånger den senaste tiden som jag lyckats dra ut mitt nätverkskort och det tar alltid en evighet innan jag förstår vad jag gjort. Jag borde verkligen skruva fast det, men jag vet inte vart skruvarna är eller hur man gör. Så jag får väl vara försiktig med att inte dra i närverkssladden bara. :P

Just nu har jag det trist, väntar på att Helena ska ringa så jag kan sticka till marknan. Och jag har ingen aning om vilken tid det är och jag är inte på humör för att vara där nere, men hellre det än att bara sitta hemma hela kvällen igen :)

Jag tänker för mycket, jag måste lära mig att inte tänka så mycket.
Gaaah, detta är inte bra. Inte bra. Inte bra. Inte bra!
Vissa saker ska bara inte hända :/

Heeeeeeeeelg
Postat: 2007-09-07 / 16:54:05 / © sandraaandersson.blogg.se

Äntligen helg och ingen fucking skola. :)

Men alltså seriöst, jag kommer kanske låta sjuk. Men jag tror att pedagogisk ledarskap kommer bli sjukt kul. Och läraren verkar bra han med. Jag kanske inte ska vara så snabb och säga vad jag tycker om ämnet jag haft i två lektioner och en lärare jag haft i en halv lektion. Men det verkar bra i alla fall. :)

Ikväll blir det till att yra marknan med Helena i alla fall, det blir nice får man hoppas. Marknan brukar alltid vara kass, och jag förknippar den alltid med en sak. Hoppas det inte blir så efter i år i alla fall.
Och jag vill ha laaaaaaaangos, det är typ mega mums. Och varför svullar man alltid på marknan? Jag måste sluta upp med sånt.


Vafaan, kan man typ stänga ute ngn ur ens skalle?

Gaaah
Postat: 2007-09-06 / 19:48:34 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är less på det mesta. :/
Så gott som allt kan man säga.

Allt blir inte riktigt som man tänkt sig
Postat: 2007-09-05 / 17:22:14 / © sandraaandersson.blogg.se

Imorse jag ba "dagen kan dö", men den gick ganska bra. :)
Två nya "ämnen" idag i alla fall, filmkunskap och det verkar ganska slappt tycker jag, dock är den 2½ timme så det kan bli lite långt de gånger man inte tittar på film. Men jag är i alla fall nöjd med att jag valde det.
Jag har ännu en 2½ timmes lektion på onsdagar, trafikkunskap eller vad det heter. Tack och lov så gick vi bara till ca klockan 4 idag och inte till 17.30. :) Och jag antar att jag är tvungen att stå ut dessa lektioner. Men jag har verkligen ingen lust. :/

Idag hann jag i alla fall äta innan jag ska iväg och träna, skönt det. :)
Och jag hade god tid på mig att ta mig hem och allt, jag hoppas att lektionerna inte kommer hålla på till 17.30 någon gång.

Hörru, människa. Vart är du? Jag vill prata med dig, typ NU.
Annars tar vi väl det imorrn då..

Långer dag
Postat: 2007-09-04 / 18:09:37 / © sandraaandersson.blogg.se

Jahapp, så det blev till att börja tidigt idag.
Klockan 9 var det dags för Pedagogiskt ledarskap, och det var endast esteter och mediafolk. Det hade varit kul med folk från lite blandade klasser tycker jag. Men men, det blir nog bra ändå. Och jag måste lära mig att våga prata, det är trots allt typ det denna kurs går ut på.
Sen historia, och jag säger bara blää. Alltså jag har inget emot ämnet i sig, men har man världens sämsta lärare, som är världssämst på att undervisa så vill man inte ha det. Det hade varit kul om man haft en vettig lärare.
Matte sen, och det känns om jag var näst intill den enda som såg fram emot de. Matte är kul, i alla fall när det är lätt :) Kort lektion, fick böckerna och sen gick vi.
Så det blev en håltimme där.
Sen var det dags för den första filmlektionen med nya läraren. Och de blev bajs på en gång, vi var tvugna att sticka ut och filma första dagen och ingen skulle stå bakom kameran så alla skulle stå framför den. Jag ba Ooh NO, jag hatar verkligen att stå framför kameran. Det är hemskt. Men det gick i alla fall, men jag vill verkligen inte spela upp det där för klassen, omg på min röst.
Blev till att sluta lite tidigare i alla fall, var nog hemma strax efter 15.30 tror jag. :)

Och jag har ingen aning om varför jag sitter och berättar hela min skoldag :S

Blir iväg och träna senare ikväll i alla fall. NICE!
Medel/Puls, mindre styrka mer kondition(felstavat?) precis som jag vill ha det :)
Nytt pass nu efter sommaren med, och gick inte förra veckan så jag vet inte vad det är. Hoppas det är kul i alla fall och inte allt för mycket kordination, för det är jag sämst på.

Imorrn blir det en dryyyyyg dag, skola 9-17.30 sen cykla hem och byta om och sen iväg och träna 19.00. Så man kan säga att jag kommer komma hem ca 21.00 varje onsdag hela hösten typ.
Det är tur att vi börjar 12.20 på torsdagar i alla fall :)

Okej?
Postat: 2007-09-04 / 08:19:20 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu fick jag helt plötsligt lust att gå till skolan, och jag förstår inte varför. För det borde vara nu jag inte vill dit. Jag ser visst fram emot ledarskapen just nu. Haha. Hoppas bara jag hamnar i samma grupp som typ Helena och Carro :)

Och jag är fortfarande arg och frustrerad, det kommer ta ett tag innan jag lugnar ner mig.
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash!

Eviga dag
Postat: 2007-09-04 / 07:37:21 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag är inte glad att jag ska gå 9-16 idag, jag ser verkligen inte bra emot det.
Och jag har ingen lust med Ledarskapen, jag vill bara ha psykologin ju.
Och sen typ, historia, matte, film..  Neeej, det kommer ta ett tag innan jag vill till skolan. Jag vill ha lov, det är mycket mer nice. Får göra vad man vill, sova hur mycket man vill.

Och jag är seg så jag borde göra mig iordning nu. ^^

Reeeegn och nice väder
Postat: 2007-09-03 / 23:43:43 / © sandraaandersson.blogg.se

Först skolan idag då, två lektioner. Och Sandra gjorde inte ett skit, vi fick sluta efter 30 min på foton, vilket innebar 2 timmars håltimme typ. Sen på kulturhistorian orkade jag inte lyssna, jag var för trött och frustrerad helt enkelt.

Hem, åt och nördade lite dator, vilket inte var speciellt roande så jag tog och cyklade till Emma, i det vackra och varma vädret. :)

Trevligt var det i alla fall och fortsätter det i denna takt så tar det inte lång tid innan jag har värsta über magmusklerna. Haha. Vi var även så smarta att vi tog och åkte moppe, i regnet. Osmarta, men enligt oss var det nödvändigt. :D
Men gaaah, att cykla hem därifrån i mörkret i detta väder var verkligen ingen höjdare, det hade jag i alla fall kunnat hoppa över. Och det borde vara med gatobelysning ute, jag höll på att cykla av vägen/gatan x antal gånger, inte speciellt roligt. Ett jävla staket var jag på väg in i med. I alla fall så kom jag väl hem från Emma typ vid 11 ungefär :)

Nu ska jag typ titta på något avsnitt av Hidden Palms tror jag, och sen får de väl bli sova.. kanske.

ARG!!!!!
Postat: 2007-09-03 / 15:35:23 / © sandraaandersson.blogg.se

Vafan, varför är det alltid såhär?
Jag får alltid skulden för allting och nu är jag så jävla arg att jag skulle kunna slå sönder något(någon). Cp Cp Cp. Jag har fy fan inte gjort något, eller jo men inget liksom onormalt egentligen. Och ändå är det jag som får skulden.

Dampjävlacpfittjävlakukfansjävlabajs

Hjärna? Näe?
Postat: 2007-09-03 / 08:43:47 / © sandraaandersson.blogg.se

Gaaaash, så var dagen här.
"Börja plugga-dagen". Sandra vill inte, verkligen inte.
Tack och lov är den kort, 11.10-13.40 är det foto eller film(vet inte vilket än), och sen 13.55-14.55 så är det kulturhistoria. Så 4 timmar i skolan ska jag väl klara?
Men kulturhistoria, snälla? Första dagen och allt, oh no. Och vi ska typ ha prov i det om jag minns rätt, men jag har ingen aning om på vad. :S

Och vad gör jag uppe redan nu? Korkade jag.
Satte klockan på 8 när jag lika bra hade kunna ställt den på 9.30 eller något sånt.
Gaah på mig själv ibland, verkligen typ nu.
Jag som vill sova, jag är trött. Pucko.

Nu vill jag ha snö :S
Men jag förstår det inte, i vanliga fall så avskyr jag kyla och snön.
Men nu ba "Snö snö snö, jag vill ha snö.. och snöbollskrig" typ. Jag antar att det är för att jag är så besviken på sommaren och vill ha en bra vinter istället.
Men aldrig att vintern kan ersätta sommaren, sommaren är bäst.. i alla fall när det är varmt och sol, bra väder helt enkelt.


image121

Körning och träning
Postat: 2007-09-02 / 20:55:25 / © sandraaandersson.blogg.se

Blev ut och köra idag då :)
Det är nice, i slutet gick det riktigt bra.
Men jag kan inte påstå att jag är en naturbegåvning på att köra bil, men det går i alla fall. Och jag antar att jag kommer bli bättre. Haha :)

Sen blev de träning. Najsigt, men varmt. Och alldeles för mycket folk för att jag ska trivas, men de gick och de var roligt och det var nyttigt i alla fall :D haha

Vad lite de blev :/

Blogga blogga blogga
Postat: 2007-09-02 / 16:10:55 / © sandraaandersson.blogg.se

Jag har kommit in någon sorts bloggfas igen.. jag vill bara skriva och skriva hela tiden.
Men jag har ingen aning om vad, jag har inget att skriva om. Så det blir mest en massa strunt, och så kommer det fortsätta. Men strunt är kul.. ibland.

Skola imorgon igen, Sandra vill inte.
Sandra gillar inte grupperna vi har, de är skit. I alla fall våran.


Aja, nu ska jag ut och köra lite.
Och sen blir det lite träning tror jag :)

Gaaaaaah
Postat: 2007-09-02 / 02:16:53 / © sandraaandersson.blogg.se

Till veckan börjar verkligen skolan, vanliga lektioner, tråkigt pluggande.
Och jag vill verkligen inte, har ingen lust alls. Blaaasch.
Tur att måndagen börjar lugnt så man kan vänja sig lite iaf, nice att börja 11.10 :)
Men sen på tisdag har vi I-val, lektion med nytt folk och sånt. Jag vill inte.
Och jag ser inte fram emot att gå till 17.30 på onsdagar. Det är inte nice.
Men sen är torsdagarna sköna i alla fall, börjar 12.20 och slutar 14.50. Men sen kollar man vilka lektioner de är och då vill man typ gå och dö historia och kulturhistoria på samma dag, och de är de enda lektionerna. Kan de bli värre?
Och sen liksom 8-16 på fredagar. Fyyy, jag vill inte.

Jag har helt enkelt ingen lust!!!


image120

JAAAAA
Postat: 2007-09-02 / 00:51:31 / © sandraaandersson.blogg.se

Nu precis efter jag publicerade förra inlägget så loggade hon in.
Välbehållen och allt.

Nu oroade jag mig onödan :D

Slutet gott allting gott
Postat: 2007-09-01 / 01:22:41 / © sandraaandersson.blogg.se

Dagen böjade uruselt, iskallt och vara ute och titta på brännboll.
Den fortsatte ännu sämre, med att ha trök och ännu mera trök.

Sen vände det, men de tänker jag inte ta här.
Glad blev jag iaf och jag skrattade som aldrig förr.. nästan.
I alla fall så tyckte Emma att vi skulle på Donken och svulla glass och sedan typ göra något. Så det blev Donken, skratt, skratt och ännu mera skratt. Haha. Kul vare iaf, men med bra sällskap är det oftast kul :)
Efter en bra stund  på Donken fick det bli stan i några timmar, ganska många blev det till slut tror jag. Och ojoj vad jag har skrattat ikväll, och fy vad vissa saker kan vara roliga. Haha. Och man kan roa sig en hel kväll och natt med att bara kolla på en massa dåligt fyllefolk som inte ens kan gå och ramlar i gatan(killen som snubbla på kanten och ramla i gatan framför bilar emma ;)) Hahaha. Stabilt liksom.
Och att roa sig en kväll med att köra runt runt på stan verkar halva Hudik tycka att är kul, eller en del iaf.  Och äckel gubbe sluta glo, jag vet vem du är.
I alla fall så typ vid 00.20 så hände det något, jag såg något på backen böjde mig ner och tog upp det och vips så var jag 800 kr rikare. Ibland har man bra tur iaf :) Jag blev typ megaglad, passar perfekt nu när det är ont om pengar. Men 200 försvann snabbt, träffade Jonas och där försvann de. Bajs på han som skulle på bockarna och bajs på mig som var skyldig honom pengar :P Men jag är glad ändå, jag är fortfarande 600 kr rikare än jag var för 2 timmar sedan :D

Sen blev det typ hemfärd

About me ↓

Min profilbild
Sandra Andersson, 26 år, från Hudiksvall men är numera bosatt i Stockholm. Resa är det bästa jag vet och har nu flyttat tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands.

Dec '09-Maj '10 Au pair i New York
Juli '10-Juni '11 Au pair i England
Aug '11-Maj '14 Student på SBCC
Okt '14-Mars '16 Student på AUSB